Widgets

Η υπερηφάνεια είναι Εθνική υπόθεσηΜετά από την κατάρρευση της χώρας το 2013, το κατεστημένο έγλυψε τις πληγές του και αμέσως έτρεξε να διασώσει τα κεκτημένα του, το σύστημα. Για αντίτιμο θυσίασε χιλιάδες συμπατριώτες μας στην ανεργία, έβαλε φόρους, διέλυσε την Εθνική Άμυνα, την Δημόσια Υγεία και έβγαλε στο σφυρί τον εθνικό πλούτο. Το χειρότερο από όλα, ήταν ότι στέρησε από τους συνέλληνες συμπατριώτες μας το αίσθημα την εθνικής υπερηφάνειας, το αίσθημα το ότι είμαστε μία φυλή περήφανων Ελλήνων.

Το να αισθάνεσαι ότι είσαι περήφανος για την χώρα σου πρέπει η χώρα σου να ανταποκρίνεται σε κάποια βασικά θέματα. Όπως το να διαθέτεις το καλύτερο δημόσιο σχολείο, τα καλύτερα δημόσια νοσηλευτήρια, όπου ο Πρόεδρος σου και οι διάφοροι μανδαρίνοι του δεν θα «σιχαίνονται» να εισέλθουν σε αυτά για ιατρική περίθαλψη. Να είσαι περήφανος γιατί η Πατρίδα μπορεί να σε προστατεύσει όταν απειλείται η ασφάλεια η δική σου και της χώρας σου και ότι τα παιδιά σου έχουν ένα σοβαρό λόγο να παραμείνουν στη γη που τους γέννησε, ότι δεν φοβούνται να κάνουν την δική τους οικογένεια.

Τι κάνουμε όμως εμείς για να αντιμετωπίσουμε τις ζωές μας και να αλλάξουμε τα δεδομένα που μας επιβάλλουν οι κάθε λογής πολιτικάντηδες υπουργοί και κόμματα; Τι κάνουμε εμείς για να ανακτήσουμε αυτά που έχουμε χάσει;

Ένας τρόπος είναι να φέρουμε τον εθνικιστικό ακτιβισμό στην ζωή μας, να συμμετέχουμε δηλαδή κάθε βδομάδα στα γραφεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και να ορίζουμε με πολιτικούς όρους όλα αυτά που μας συμβαίνουν καθημερινά. Να μετέχουμε δυναμικά σε όλες τις δράσεις του Κινήματος, να οργανώνουμε διαμαρτυρίες για τα κακώς έχοντα, να στηρίζουμε τις οικογένειες που κινδυνεύουν με εξώσεις από τα σπίτια τους, να στηρίζουμε τις διανομές τροφίμων του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και να ενεργούμε δυναμικά με πράξεις και όχι λόγια για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θεωρεί ότι δεν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα αλλά προβλήματα που μας απασχολούν όλους, στην πραγματικότητα είναι πολιτικά προβλήματα και όχι όπως θέλουν οι ψεύτες πολιτικοί να τα παρουσιάζουν έως οικονομικά. Στην κυπριακή κοινωνία σήμερα υπάρχει μία κοινή άποψη, ότι ο τόπος χρειάζεται αλληλεγγύη, ότι η αγανάκτηση που υπάρχει σήμερα πρέπει να μεταμορφωθεί σε οργή. Η παρουσία του Κινήματος μας, δεν είναι μονοδιάστατη και συμβολική, είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα, να απαλλαγούμε από την κομματική συμμορία που κυβερνά τον τόπο εδώ και δεκαετίες, είμαστε εδώ για να νικήσουμε.

Η διαφθορά στη χώρα μας είναι σκανδαλώδης, αυτό όμως που μας εξοργίζει περισσότερο είναι πως το αντιμετωπίζει η κομματική ελίτ. Εφάρμοσαν μέτρα λιτότητας, τα οποία δεν έχουν ημερομηνία λήξης και την ίδια στιγμή η λαϊκή εργατική, άνεργη σήμερα, τάξη προσπαθεί να σώσει τα υπάρχοντα της από τους τοκογλύφους. Τα κόμματα του κατεστημένου διατηρούν τα κεκτημένα τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σώσουν τις τράπεζες και να προστατεύσουν τα στελέχη τους και το κόμμα τους. Στον προϋπολογισμό του 2015 αυτοί οι «κύριοι» δεν ντράπηκαν και αύξησαν το κονδύλι της βουλής από 19 εκατομμύρια στα 21 εκατομμύρια για τα περαιτέρω έξοδα τους.

Το μόνο που ακούμε από τα κόμματα και τους ομογάλακτους τους στην Κυβέρνηση είναι ότι η ανάπτυξη θα περισώσει την κατάσταση και το 2015 η ύφεση θα υποχωρήσει. Το θέμα είναι ότι η οικονομία της χώρας έχει συνθλιβεί και οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης θα εξαερώνεται μπροστά από τα τεράστια προβλήματα και την ακαμψία που διακατέχει σήμερα τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Για να μπορέσει μία χώρα να μπει σε πρόγραμμα νοικοκυρέματος των οικονομικών, όπως είναι η Κύπρος, θα πρέπει να καταγράφει ανάπτυξη 6-7% για τουλάχιστον μία 5ετία. Και στη χώρα μας τέτοιο ποσοστό ανάπτυξης είναι αδιανόητο.

Το πρόβλημα του χρέους λοιπόν, δεν λύνεται με το να βγούμε στις αγορές με επιτόκια του 5%, απλώς παραμυθιάζουμε τους πολίτες. Οι πολιτικές που επέλεξε ο Νίκος Αναστασιάδης πρόδωσαν τον λαό και είναι άκρως συντηρητικές. Και με αυτές τις πολιτικές η χώρα δεν μπορεί να δει μέλλον, παρά μόνο ακόμα περισσότερους επικυρίαρχους και αφέντες.

Οι επιλογές που υπάρχουν είναι δύο: Ή διαγράφεται το χρέος ή... διαγράφεται η Κύπρος.

Πρόκειται για απόφαση που αφορά έναν ολόκληρο λαό. Η προσπάθεια λύσης του Κυπριακού με τουρκικούς όρους για την υποτιθέμενη οικονομική διάσωση της χώρας είναι απελπιστικά επικίνδυνη και κοντόφθαλμη. Εφόσον οι πολιτικοί ταγοί της χώρας χρηματίζονται επί δεκαετίες για να γίνονται πλουσιότεροι καταληστεύοντας το δημόσιο και τον απλό πολίτη, δεν θα μας έκανε καμία έκπληξη εάν αύριο αποκαλυφθεί ότι χρηματίζονται επίσης για να ξεπουλήσουν και την πατρίδα τους.

Η θέση της Κύπρου είναι ύψιστης γεωστρατηγικής σημασίας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κάτι που δεν έκαναν μέχρι σήμερα οι φίλο-ομοσπονδιακές κυβερνήσεις. Το πρόβλημα πρέπει να το δουν ως Εθνικό και όχι ως οικονομικό. Πρέπει να πείσουν τους «εταίρους» τους πως πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολιτικούς όρους η κρίση και όχι με οικονομικούς.Η Κύπρος πρέπει να εκμεταλλευτεί τη θέση αυτή, τα μέτρα λιτότητας στην Ευρώπη για 7 συνεχή χρόνια αποτυγχάνουν, η συνέχεια σίγουρα θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Η συνταγή είναι λανθασμένη, η αλήθεια και η θεραπεία βρίσκεται σε αυτά που λέει ο λαός και όχι σε αυτά που λένε οι κοκορόμυαλοι λογιστάκοι-κλητήρες της Πινδάρου.

Μάριος Βασιλείου
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)


Η στροφή των νέων προς τον Εθνικισμό


Οι εκδηλώσεις για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους κατέδειξαν, πέραν του γεγονός πως υπάρχει ακόμη νεολαία που κατανοεί την κατάσταση που περνά η πατρίδα μας, την στροφή των μαθητών και των φοιτητών προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Πλέον είναι κοινά αποδεκτό πως ένα πολύ μεγάλο μέρος των νέων συμπατριωτών μας αντιλαμβάνεται την πολιτική και κομματική κατάσταση της Κύπρου και κάνει σαφείς επιλογές ως προς το μέλλον της πατρίδας μας.

Ακόμη και οι ίδιες οι συστημικές φυλλάδες παρατήρησαν το γεγονός των εκατοντάδων μαθητών που πορεύτηκαν στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και κάλεσαν όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα μέτρα τους για να προλάβουν το γεγονός μία μέρα να μας δουν στη Βουλή με διψήφια ποσοστά.

Είναι πολλοί που αναρωτιούνται πως και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει πετύχει να αποκτήσει ένα σημαντικό έρεισμα στις τάξεις των νέων. Το γεγονός πως οι νέοι μας πρόκειται για έφηβους με διαταραγμένη προσωπικότητα, με οικογενειακά προβλήματα που επιζητούν να ανήκουν σε μία ομάδα είναι φαιδρά και ανάξια σχολιασμού. Το Μέτωπο Νεολαίας συμμετείχε ενεργότατα σε δεκάδες εκδηλώσεις του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης βοηθώντας τους, πληγέντες από την πολιτική του μνημονίου, συμπατριώτες μας ενώ την υπογραφή του φέρουν εκατοντάδες άρθρα που πραγματεύονται ιδεολογικά, κοινωνικά, ιστορικά και εθνικά θέματα.

Κατ’ αρχήν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό κόμμα με σαφή στρατηγικό προσανατολισμό, κοινώς ξέρει τι θέλει, που εξωτερικεύει την μάχιμη πολιτική που απαιτούν οι σημερινοί καιροί. Το γεγονός πως ο λόγος μας δεν είναι ξύλινος αλλά αποφασιστικός και ασυμβίβαστος έχει αφυπνίσει τα εθνικά και κοινωνικά ένστικτα των νέων που πλέον όχι μόνο αδιαφορούν για την πολιτική αλλά στρέφονται ομαδικά προς το κίνημά μας.

Όλοι, καλώς ή κακώς, έχουν συνδέσει τα πολιτικά κόμματα με χαρτογιακάδες γραβατωμένους με ακριβά αμάξια και αστυνομική συνοδεία. Το Κίνημά μας έχει πετύχει να καταρρεύσει τον μύθο αυτό και να αποδείξει πως υπάρχει πολιτική πέραν της τηλεόρασης και του κοινοβουλίου. Η απέχθεια που εξωτερίκευαν οι νέοι προς αυτού του τύπου τα κόμματα, έχουν μετουσιωθεί σε απόλυτη πίστη προς ένα κόμμα ξεκάθαρα Λαϊκό, ξεκάθαρα Εθνικό που έχει το θάρρος χωρίς δήθεν απόψεις να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Με σταθερές θέσεις και σταθερή ιδεολογία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των νέων ως το ανατρεπτικό κίνημα στον παραδοσιακό τύπο των κομμάτων.

Επίσης, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταφέρει να εμφυσήσει στους νέους την αξία της Ιδεολογίας. Όλοι, λίγο-πολύ, οι νέοι που συμμετέχουμε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, ήμασταν και πριν ενταχθούμε στο κίνημα νέοι που αγαπούν την Κύπρο και ονειρεύονται μία μέρα την απελευθέρωσή της και την συνένωσή της με τον υπόλοιπο εθνικό κορμό. Ο πατριωτισμός βεβαίως αυτός είχε εξ’ αρχής καθορισθεί πως καμία σχέση δεν έχει με την νεοφιλελεύθερη δεξιά, η οποία καπηλεύεται τα εθνικά μας σύμβολα. 


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κόμμα όμως έχει πετύχει να δώσει στους νέους Ιδεολογία, μία Ιδεολογία που έρχεται κατευθείαν από τους μεγάλους Έλληνες των περασμένων αιώνων. Το κίνημα δεν γέννησε την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού, αλλά την ανάστησε σε μία εποχή ηθικών και εθνικών ερειπίων και την διοχέτευσε σε χιλιάδες νέους της πατρίδας μας. Ο απλός 18χρονος ακολούθησε με θάρρος τα αρχέγονα χαρακτηριστικά της φυλής και διάλεξε τον δρόμο που απαιτείται για την εθνική ολοκλήρωση του Έθνους μας. 

Είναι εκπληκτικό πως σε ένα Κίνημα που διανύει φέτος τον έκτο του χρόνο να ανδρώνονται χιλιάδες ψυχές με πνεύμα θυσίας και να κυριαρχείται από μία ξεκάθαρη Ιδεολογία. Στα πλείστα κόμματα κυριαρχούν κενά λόγια πολιτικάντηδων που στις εσωτερικές τους ζυμώσεις προσπαθούν να προσηλυτίσουν τους έφηβους τάζοντας τους βουλευτιλίκια και σίγουρες δουλειές.

Κανείς σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει την στροφή των νέων προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι διαρκή αγώνα με καθημερινές θυσίες, ιδρώτα, αίμα και πολύ κόπο. Ένα κίνημα που σήμερα βρίσκεται εκτός Κοινοβουλίου και στην Κοινωνία κανείς δεν του δίνει προοπτικές πολιτικής ανόδου. Έτσι λοιπόν οι διάφοροι δήθεν επιστημονικοί και ψυχολογικοί αναλυτές αναφέρουν τα χειρότερα για την ψυχοσύνθεση των νεαρών ΕΛΑΜιτών λές και όποιος ανήκει στο κίνημα μας προέρχεται από διαλυμένη οικογένεια ενώ όποιος ανήκει σε άλλο κόμμα είναι κατεβατός από τη γειτονιά των αγγέλων.

Είναι καιρός κάποιοι να συνηθίσουν και να κατανοήσουν το γεγονός πως η περήφανη ελληνική νεολαία τάζεται απερίφραστα στο πλευρό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και γίνεται πρωτοπόρος σε μία Εθνική Σταυροφορία που δεν μπορεί παρά να έχει μόνο ένα σκοπό: την απελευθέρωση της Κύπρου και του Έλληνα εργάτη.

Ερχόμαστε με οδηγούς μας τους έφηβους της Κρυπτείας που στο σκότος έπλητταν αθόρυβα τους εχθρούς της Σπάρτης. Ερχόμαστε έχοντας στο πλάι μας τους ηρωικούς Ιερολοχίτες που έπεσαν μέχρις ενός για το τρίχρωμο (κόκκινο-άσπρο-μαύρο) λάβαρο. Ερχόμαστε με φάρο μας τους νέους της ΕΟΝ που στο όνομα του Εθνικισμού κράτησαν την Ελλάδα ελληνική. Ερχόμαστε με σημαία μας τα ηρωικά παιδιά της ΕΟΚΑ και τους λεβέντες εθνοφρουρούς της περιόδου 1964-1974 που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Ερχόμαστε και να τρέμετε γραικύλοι!

Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 3308639576942091415

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item