Widgets

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ και ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Τραγέλαφος: Έγινε πραγματικότητα η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση Τσίπρα με Καμμένο


Τραγέλαφος: Έγινε πραγματικότητα η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση Τσίπρα με Καμμένο


Επιτέλους τα κατάφερε ο "νέος Καρατζαφέρης", Καμμένος και μάλλον παίρνει το υπουργείο εξοπλισμών

Πέρασαν χρόνια από τότε που ο Καμμένος κατέθετε στον Παπούλια το non paper που απαιτούσε το υπουργείο εξοπλισμών, προκειμένου να στηρίξει την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Τελικώς από ότι φαίνεται τώρα τα κατάφερε, μόνο για να το καταφέρει, απαιτήθηκε να στηρίξει τον Τσίπρα και την αριστερά.

Συναντήθηκαν τελικώς σήμερα, αμέσως μετά την περαίωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων και την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο Καμμένος με τον Τσίπρα και έδωσαν τα χέρια, ώστε να σχηματιστεί η συγκυβέρνηση Φρανκενστάιν της αριστεροδεξιάς.

Το αντάλλαγμα που ζήτησε ο Καμμένος παρέμεινε σταθερό στο ρου του χρόνου και ήταν το υπουργείο εξοπλισμών.

Ο Τσίπρας αντιλαμβανόμενος ότι το αντάλλαγμα είναι μικρό σε σύγκριση με τον σχηματισμό κυβέρνησης, ώστε να μην έρθει η διερευνητική εντολή στην Χρυσή Αυγή, αποδέχτηκε αμέσως και πλέον προχωράει ολοταχώς στο νέο μνημόνιο που θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΤΩΡΑ!!! Άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και παύση των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής!


Αυτός είναι ο υπουργός υποδομών του Τσίπρα, άνθρωπος των νταβατζήδων και των τοκογλύφωνΑνακοινώθηκε με καθυστέρηση ωρών και σωρεία διαβουλεύσεων η νέα συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και από ότι όλα δείχνουν η συνέχιση της κλεπτοκρατίας στον τόπο μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, παρά το σημαντικό βήμα που έγινε προς τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Βεβαίως αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει.
Διαβάζοντας, λοιπόν, τα ονόματα των νέων υπουργών δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στους υπουργούς που θα διαχειριστούν τα δημόσια έργα και την οικονομία. Εκεί βλέπουμε ότι ο Σταθάκης αναλαμβάνει Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, που τον θέτει υπεύθυνο - αρμόδιο των διοδίων και των εφοπλιστών.Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο... ταιριαστή επιλογή.
Θυμίζουμε το ιστορικό του υπουργού:
Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Γιώργου Σταθάκη. Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan. Όσο για τις αποταμιεύσεις του κ. Σταθάκη, αποτελούνται τόσο από καταθέσεις σε ευρωπαϊκό όσο και σε αμερικανικό νόμισμα, αναλυόμενες σε 304.630 ευρώ και 201.329 δολάρια (146.431 ευρώ).
Ο Σταθάκης ως γνωστόν κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την γνωστή υπόθεση του Πανεπιστημίου Κρήτης (όπου φαγώθηκαν εκατομμύρια) η βουλή όμως τον... "αθώωσε" με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ.
Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε θέση ισχύος, οι «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής έχουν πιάσει στασίδι για τον «χειμώνα» και θα περάσουν «ζάχαρη» κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα μπορούν να αρχίσουν να μουντζώνουν τον καθρέφτη τους. ΠΗΓΗ
Άρχισε το πανηγύρι πάνω στο πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά


Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 - 18:26      1
Τον χειρότερο της εφιάλτη βιώνει από την Κυριακή των εκλογών η βρώμικη συμμορία Σαμαρά που κατέπεσε με πάταγο.
Πριν ακόμα αρχίσει να τον αναζητεί η ελεύθερη ελληνική Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει για την σκευωρία που ενορχήστρωσε εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, πρώτοι τον αναλαμβάνουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Και δεν είναι και λίγοι...
Η βάση της ψοφοδεξίας βράζει με τις μεθοδεύσεις και τα τεράστια προεκλογικά λάθη του βουλευτή Μεσσηνίας και ήδη οι Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Η οργή για την κλίκα και δη για τους Μουρούτη, Παπασταύρου και Λαζαρίδη είναι έκδηλη και όλοι οι Νεοδημοκράτες ζητούν το κεφάλι τους επί πίνακι.
Μπορεί ο Σαμαράς με τις γνωστές βρώμικες και υπόγειες διαδρομές να θέλει ακόμα να κρατηθεί στην καρέκλα, αλλά είναι τραγικά μόνος και οι λεμονόκουπες πέφτουν βροχή από παντού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι νεοδημοκράτες δημοσιογράφοι Τζένος και Κουρτάκης που σήμερα το πρωί ούρλιαζαν από την συχνότητα των "Παραπολιτικών" στον Σαμαρά να παραιτηθεί άμεσα γιατί συνεχίζει να ξεφτιλίζει την παράταξη.
Η λαϊκή κατακραυγή για τον προδότη και σκευωρό πολιτικάντη είναι μεγάλη και το μόνο θέμα που τίθεται πια είναι ποιος θα πρωτοπρολάβει να τον θέσει προ των εγκλημάτων του κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος.  ΠΗΓΗ
Απάντηση σε κακόηθες δημοσίευμα του ΑΠΕ για τον αντιπρόεδρο της Βουλής από την Χρυσή Αυγή

Το Σύνταγμα και η Λαϊκή κυριαρχία επιβάλλουν το τρίτο κόμμα της Χώρας που εξελέγη με τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών παρά τις διώξεις και τον επικοινωνιακό αφανισμό να εκλέξει αντιπρόεδρο στη νέα Βουλή.
Τα κακοήθη δημοσιεύματα και οι διαρροές πριν ακόμα τον σχηματισμό κυβέρνησης αποδεικνύουν πως ένα βρώμικο παρασκήνιο συνεχίζει να εξελίσσεται σε βάρος της Χρυσής Αυγής και των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που την στηρίζουν.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Να χαίρονται οι καλοί «χριστιανοί» του πανοκαμμένου τον άθεο πρωθυπουργό τους!Ως γνωστόν, ο mister Tsipras ήταν ο επίσημα δηλωμένος άθεος πρωθυπουργός της Ελλάδος, που «ορκίστηκε» με πολιτικό όρκο. Αξίζουν, λοιπόν, θερμά… συγχαρητήρια στους «καλούς χριστιανούς» ψοφοδεξιούς που ψήφισαν το γελοίο μόρφωμα του πανοκαμμένου, για να συγκυβερνήσει με τον άθεο αμερικανοκομμουνιστήΚι εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί ο κοτερόβιος κόκκινος Πάνος είχε εγκαίρως προαναγγείλει την πρόθεσή του να συγκυβερνήσει με το αθεϊστικό συνονθύλευμα του Τσίπρα! Και να φανταστείτε, πως είμαστε ακόμα στην αρχή.  
(ΥΓ) 1: Είναι σιγουρότατο, πως αν ήταν έτσι όλοι οι χριστιανοί της γης, ο χριστιανισμός θα ήταν σήμερα… μουσειακό είδος!
(ΥΓ) 2: Τι… άτυχοι που ήταν οι Λένιν, Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χότζα και οι λοιποί κόκκινοι δικτάτορες! Γιατί βρήκαν σθεναρή αντίσταση από τους χριστιανούς, όταν προσπάθησαν να επιβάλλουν τον αθεϊσμό τους! Ενώ αν υπήρχε και στην εποχή τους ένας ψοφοδεξιός πανοκαμμένος και οι ψηφοφόροι του, θα τα κατάφερναν μια χαρά!  ΠΗΓΗ

Νωπή λαϊκή εντολή για παύση της παράνομης φυλάκισης του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής ΑυγήςΗ Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με εκλεγμένους βουλευτές φυλακισμένους παράνομα, παντελώς αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ και χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση.
Πρόκειται για έναν θρίαμβο των Ελληνίδων και των Ελλήνων πατριωτών που έδωσαν ισχυρή λαϊκή εντολή να πάψει ο παράνομος διωγμός του τρίτου κόμματος της Ελλάδος και οι βουλευτές μας να αφεθούν ελεύθεροι να εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό όπως ορίζει το Σύνταγμα και απαιτεί η Λαϊκή κυριαρχία.
Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!
Αίσθηση προκάλεσε στο εξωτερικό η νίκη της Χρυσής Αυγής επί ενός ολόκληρου καθεστώτος. Σχετικό δημοσίευμα είχε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press με τίτλο που λέει ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.
Το δημοσίευμα του ξένου πρακτορείου αναφέρεται στην πολεμική που δέχτηκε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όλον αυτόν τον καιρό με φυλακίσεις, διώξεις και πλήρη αποκλεισμό από τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να περιορίσει την Χρυσή Αυγή.
Αναφερόμενος ο αρθρογράφος στην μόνιμη επωδό του συστήματος ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι «ψήφος οργής» λέει την αλήθεια, γράφοντας «Δεν πρόκειται πλέον για μία οργισμένη ψήφο διαμαρτυρίας κατά των διεφθαρμένων πολιτικών. Είναι μία εδραιωμένη ψήφος και ένα σκληρό εκλογικό σώμα».
Η Χρυσή Αυγή όντως ήρθε για να μείνει και ας γνωρίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες απροσκύνητοι Έλληνες, που όχι μόνο ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, αλλά συνειδητοποιημένο βρίσκονται στο πλευρά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος.
Ήρθαμε για να μείνουμε και ας αρχίσουν να το συνειδητοποιούν!  ΠΗΓΗ

Ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής δικαίωσε τους Αθάνατους Συναγωνιστές και τους διωκόμενους βουλευτές
Τελείωσε και αυτός ο εκλογικός αγώνας, ο οποίος βρήκε την Χρυσή Αυγή νικήτρια από κάθε άποψη. Σε κλίμα πολώσεως και πολιτικής τρομοκρατίας καταφέραμε να κρατήσουμε τα ποσοστά μας, παρά τις διώξεις και την δράση των παρακρατικών στοιχείων που έφτασαν μέχρι να δολοφονήσουν τα αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, την 1η Νοεμβρίου του 2013, μία ημερομηνία που έχει χαραχθεί με πύρινα γράμματα στην καρδιά μας.
Μιας και ο λόγος για τον Γιώργο και τον Μάνο, ας πιάσουμε ένα βαθύ ιδεολογικό ζήτημα που ενίοτε παρεξηγείται από διάφορους γυρολόγους των κομμάτων, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν, για λόγους αναλύσεως, στην ψυχολογία του Χρυσαυγίτη και της Χρυσαυγίτισσας. Έχουν γραφτεί, άλλωστε, πολλές καθεστωτικές αναλύσεις περί του ζητήματος, στην προσπάθεια των ουραγών των καταστροφέων της Πατρίδας μας να βρουν τον μίτο της Αριάδνης που οδηγεί στην αποδόμηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι περί χρημάτων, καρεκλών, θέσεων και τίτλων. Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι περί Αρετής και περί Πατρίδος. Όπως έλεγε ο Αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Κυριάκος Μάτσης, ακριβολογώντας: «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής».
Την ώρα της Νίκης, λοιπόν, ανασκοπώντας επί του εκλογικού αποτελέσματος δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε τους διωκόμενους Συντρόφους που δεν εξελέγησαν εξαιτίας του εκλογικού νόμου, παρότι έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ελληνικό Λαό. Ο Ελληνικός Λαός υπερψήφισε τους διωκόμενους Συναγωνιστές, αποδεικνύοντας ότι έχει αντιληφθεί στην ολότητά της την αντιδημοκρατική, πραξικοπηματική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.
Εμείς, ως Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, πορευόμενοι στον δρόμο της Αρετής και Πιστοί στην Συντροφικότητα που προστάζει  η Ιδέα μας, στεκόμαστε στο πλευρό των Συντρόφων μας, που αθώωσε ο Ελληνικός Λαός και αδίκησε ο εκλογικός νόμος.
Για εμάς αυτοί θα είναι ες αεί στο βάθρο των Ηρώων του Ελληνισμού, που θυσίασαν τα πάντα για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Αυτοί είναι οι αριστίνδην Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ

Συνέντευξη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στον ευρωβουλευτή Udo Voigt για τις πολιτικές διώξειςΗ Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Γερμανό ευρωβουλευτή Udo Voigt για τις πολιτικές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η Συναγωνίστρια επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά ο Αρχηγός μας είναι ένας πραγματικός Αγωνιστής που σύντομα θα δικαιωθεί και θα συνεχίσει ενισχυμένος τον πολιτικό του Αγώνα. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην παράνομα φυλακή εδώ και 17 μήνες, ενώ η Συναγωνίστρια Ζαρούλια είναι σε κατ' οίκον περιορισμό από τον Ιούνιο. Αυτές είναι και οι θυσίες του Εθνικιστικού Κινήματος προς την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή μπήκε στην Βουλή, είπε την Αλήθεια στους Έλληνες πολίτες και αυτά είναι που "πληρώνει" σήμερα.
Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας αλλά η δεύτερη, καθώς στην σημερινή «Δημοκρατία» κόβουν μεγάλο μέρος του ποσοστού της Χρυσής Αυγής. Η κα Ζαρούλια μίλησε και με στοιχεία για την εν λόγω καταγγελία βασιζόμενη στα λεγόμενα πολλών ψηφοφόρων που έγιναν μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών. Ο Ελληνικός λαός ψηφίζει την Χρυσή Αυγή, την υποστηρίζει και καταδικάζει τις πρακτικές του Σαμαρά.
Η Συναγωνίστρια επιβεβαιώθηκε από την εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς είχε επισημάνει με σιγουριά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα πήγαινε πολύ καλά στις εκλογές. Όλη η Ευρώπη αλλάζει με νέα κόμματα που θέλουν μια Ευρώπη των Εθνών και όχι μια Ευρώπη των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή θα συνεργαστεί με τα κόμματα που βάζουν προτεραιότητα στο Έθνος και όχι στα χρήματα. Σημασία, λοιπόν, έχει το καλό των ευρωπαϊκών λαών και η ευημερία του πολίτη. ΠΗΓΗ

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπατριώτες μου, που μου συμπαραστάθηκαν και μου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα δίκαια του Έθνους.
Θέλω να συγχαρώ όλους σας έναν έναν ξεχωριστά για το πείσμα σας και την αφοσίωσή σας στα Ελληνικά Ιδεώδη και στον Αρχηγό μας τον Νίκο Μιχαλολιάκο!
Μαζί θα γκρεμίσουμε την δικτατορία των διεφθαρμένων. Μαζί θα κτίσουμε μια Νέα Ελλάδα με τις πανανθρώπινες άξιες!
Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη!

Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β’ Αθηνών
Πολιτικός κρατούμενος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σόιμπλε έδωσε το μνημονιακό στίγμα: Χάσιμο χρόνου κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης

Δήλωση του βουλευτή Ευβοίας, Νίκου ΜίχουΟ Συναγωνιστής Νίκος Μίχος που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό και που το καθεστώς του απαγόρευσε παράνομα να ψηφίσει στις χθεσινές εκλογές, δήλωσε μετά την επανεκλογή του ως βουλευτής Ευβοίας:
Πρώτα απ' όλους, ευχαριστώ τους συναγωνιστές μου της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας, που δεν δείλιασαν και παρέμειναν στον αγώνα με ψηλά το κεφάλι, μετά από όλες αυτές τις διώξεις, τις δολοφονίες, τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας, τη λάσπη και την τρομοκρατία ολόκληρου του συστήματος. Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποστηρικτές του Κινήματος, που, έστω και μόνο με την ψήφο τους. μας εμπιστεύτηκαν να μεταφέρουμε τη φωνή τους στο Κοινοβούλιο.
Ανανεώνω τον Λόγο που έδωσα και τήρησα, από τον Μάιο του 2012, ότι θα συνεχίσω ως Χρυσαυγίτης αμετανόητος, με αξιοπρέπεια και περηφάνεια, να αγωνίζομαι για τα δίκαια των Ελλήνων. Προσπαθούν με κάθε τρόπο, νομότυπο ή παράνομο, να μας σταματήσουν. Να καθυστερήσουν την ώρα της Δικαίωσής μας και της Τιμωρίας τους. Δεν θα τα καταφέρουν, όσα βρώμικα μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν!
Θα νικήσουμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Νίκος Μίχος26 Ιανουαρίου 2015
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ
syriza_next day
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Συνέβη λοιπόν και η μεγάλη ιστορική αλλαγή. Η αστική δημοκρατία κατέρρευσε και την εξουσία ανέλαβε η πρώτη αριστερή μεταπολιτευτική κυβέρνηση. Φιέστες θριάμβου, χοροί και τραγούδια στο χωρίο του κυρίου Τσίπρα και ομιλία νίκης με μουσική υπόκρουση το Rock the Gasbah των Clash (για να λύσουμε και την απορία της κυρίας Τσαπανίδου, σχετικά με το ποιο είναι το τραγούδι που έπαιζαν τα μεγάφωνα μετά την ομιλία του κυρίου Τσίπρα, στα Προπύλαια). Gasbah Για όσους δεν γνωρίζουν ονομάζονται οι μουσουλμανικές συνοικίες. «Ροκάρισε» λοιπόν την μουσουλμανική συνοικία.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι Θεσσαλονικείς έφτυσαν τον Βενιζέλο μες στο σπίτι του: Τον πέρασε μέχρι κι ο Λεβέντης


Βαγγέλη κλείστο το παραμάγαζο του κλεφτοπασόκ, γιατί γελάνε μαζί σου και οι πέτρες! Το διαλυμένο απόκομμα του Βενιζέλου κατάφερε με το ζόρι να μπει στη Βουλή και στην επόμενη πιθανότατα θα κάνει παρέα στον Κουβελή, στην εξωκοινοβουλευτική προοδευτική παράταξη.
Ιδιαίτερα μάλιστα στην Θεσσαλονίκη, εκλογική περιφέρεια του αρχικαρεκλάρχη, το κλεφτοΠασόκ ξεφτιλίστηκε! Ήρθε 8ο κόμμα, πίσω από και από τον Βασίλη Λεβέντη που τον ξεπέρασε με 3500 ψήφους.
Ο ελληνικός Λαός σε μεγάλο ποσοστό έχει ξυπνήσει και δεν είναι μακριά η ώρα που όλοι οι προδότες πολιτικάντηδες που κατάκλεψαν την χώρα θα είναι οριστικά παρελθόν και θα κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.  ΠΗΓΗ

Πανηγυρίζει ο γερμαναράς Σούλτς για τη νίκη του Σύριζα. Από κοντά και ο Άσμουσεν


Μια σοφή λαϊκή παροιμία, λέει «πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι». Άρχισαν, λοιπόν, να εκδηλώνονται οι ξένοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτον και καλύτερον τον Γερμαναρά Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου και εξέχων στέλεχος του ευρωπαϊκού κατεστημένου.

Έτσι, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον mister Tsipra, ο τελευταίος διέρρευσε στα ΜΜΕ τι του είπε:

«Πρόκειται για μια ιστορική νίκη, μια τεράστια επιτυχία. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να βοηθήσω να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή βιώσιμη λύση. Και σκοπεύω να έρθω στην Αθήνα να σε συναντήσω αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στα μέσα της εβδομάδας και πριν πάω στη Μέρκελ την Παρασκευή».


Και βέβαια, για να εκδηλώνει με τέτοια θερμότητα τα αισθήματά του κάποιος σαν τον Σουλτς, φαντάζεστε τι μνημονιακές δεσμεύσεις έχει αναλάβει ο mister Tsipras!
(ΥΓ): Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, πληροφορούμε ότι και ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Ασμουσεν (ο χαρακτηρισθείς ως «σύνδεσμος» του ΣΥΡΙΖΑ με την φράου Μέρκελ…), έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Alexi. Τα συμπεράσματα δικά σας!  ΠΗΓΗ
Άναψε πούρο η πλουσιομαντάμ Γιάννα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
Εκδηλώθηκε και δημοσίως η πλουσιομαντάμ Γιάννα (Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη και δε συμμαζεύεται), υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας, λοιπόν, αιφνιδίως στο δελτίο ειδήσεων του Αlpha είπε ότι είναι υπέρ της… αλλαγής και εκτίμησε πως ο κόσμος έχει κάνει τις επιλογές του:
«Τέρμα το παλιό. Η εμφάνιση κάθε νέου στην πολιτική ζωή, είναι κάτι το θετικό. Είμαι απέναντι σε κάθε αντίληψη που θεωρεί ότι τα πράγματα δεν πρέπει να κινούνται αλλά επιλέγει την ακινησία. Τις βλέπω τις αλλαγές, τις προσδιόρισε η απόφαση των ανθρώπων. Είμαι υπέρ της αλλαγής. Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι μέσα στην Ευρώπη, δεν εννοείται Ελλάδα χωρίς το ευρώ. Ακόμη κι αν είμαστε σε έναν κακό γάμο με την ΕΕ να βρούμε γρήγορα τι είναι αυτό που μπορεί να θεραπεύσει τη σχέση».
Για να πανηγυρίζει έτσι η μεγαλοκαπιτάλα των χλιδάτων Olympic Games του 2004, φανταστείτε τι βάσανα περιμένουν το φτωχό ελληνικό λαό από τη νέα… φιλολαϊκή κυβέρνηση! ΠΗΓΗ


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ :ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ(2-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΕΑΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΙΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;;

Χαρούμενος και συγκινημένος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του o Κώστας Λαπαβίτσας , μίλησε χθες σε συγκεντρωμένους στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάουσα και στο τέλος τραγούδησε τον ύμνο του ΕΑΜ. Με φορτισμένη φωνή και έντονο βιμπράτο ενώ οι παρευρισκόμενοι τον συνόδευαν με δυνατή φωνή.


Ο Αλέξης Τσίπρας αφου ορκίστηκε πρωθυπουργός μετέβη στην Καισαριανή για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου. Εκεί οι παριστάμενοι Συριζαίοι τον αποθέωσαν με συνθήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΛΑΣ  πηγη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Δείτε στο 5:03 του βίντεοΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-JEFFREY ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

venizelos-papandreou

Σκυλοκαυγάς μεταξύ της κλεφτο-πασοκαρίας -νυν και πρώην- ξέσπασε για το ποιος φταίει για την τρίτη θέση που κατέλαβε η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος κατηγόρησε τον Jeffrey, πως έχει ιστορική και πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση από την πλευρά Jeffrey: «Καλό θα ήταν όσοι ανέχθηκαν και συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους στην κυβέρνηση που υπηρέτησαν να μη μιλούν για το ποιοι ευθύνονται που η Χρυσή Αυγή έφθασε να γίνει τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές».

Λες κι ο Jeffrey δεν ήταν μέχρι προ εικοσαημέρου στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και δεν στήριζε τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Τέλος πάντων, εμείς είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και τους αφήνουμε στη μιζέρια τους!  πηγηΠΟΙΟΣ Γ@@@@@ΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ KAI ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!! 

protothema.gr :Εξοργισμένη η ηθοποιός με το ποσοστό που συγκέντρωσε στις εκλογές το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου

Τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών σχολίασε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή.

Η ηθοποιός αποδοκίμασε το 6,28%, ποσοστό που την καθιστά τρίτη δύναμη και δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook.   ΠΗΓΗ

«Άντε γ@μ&σου Τρίτη δύναμη!!!», σημείωσε η ηθοποιός.

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6351340293294451931

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item