Widgets

ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ


''Να φέρει ο ήλιος χρυσή την αυγή επάνω από τον Ελληνισμό μας...''

ΑΘΗΝΑ 21-1-2015.

Η πολιτική αναμέτρηση στην πατρίδα μας έχει μια πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητα. Είναι μια μάχη κοινωνικής και εθνικής επιβιώσεως συνάμα. Και ο χαρακτήρας αυτός θα διατηρηθεί έως ότου αποτινάξουμε τα δεσμά τού ξενόδουλου καθεστώτος και τις δουλείες στις οποίες μάς έχουν υποβάλλει ψευτοσύμμαχοι και παγκοσμιοποιητές. Σκοπός λοιπόν τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι να εκκαθαρίσει το τοπίο από την διαφθορά και την συναλλαγή με τον Νεοταξίτη εχθρό τού Ελληνισμού. Να ορθώσει μια Πολιτεία καθάρια ελληνική, δίκαια, συνεκτική και απαιτητική, με τούς Έλληνες γεμάτους έως τα κατάβαθα τής ψυχής τους με την νοοτροπία τού Νικητή.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι με την παρανοϊκή λογική τής ηττοπάθειας. Η δεύτερη αναμέτρηση είναι με την επικίνδυνη λογική τής υιοθέτησης ξένων πολιτικών επιλογών και μεθόδων «σωτηρίας». Και η τρίτη αναμέτρηση που έχουμε να δώσουμε είναι με την παράνοια τής αντικαταστάσεως τού ελληνισμού και τής εθνικής μας ανεξαρτησίας από την πανσπερμία πληθυσμών και την υπαγωγή τής Πατρίδος μας ως κοινότητας στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Αυτοί οι τρεις ολισθηροί άξονες αποτελούν τον πολιτικό δρόμο τής αντεθνικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Η ανατροπή τής εσωτερικής τυραννίας εκείνων που φυλάκισαν το Εθνικό Φρόνημα και ξεπούλησαν την Ελλάδα δεν είναι το αποτέλεσμα μιας και μόνης πολιτικής και εκλογικής αντιπαράθεσης. Δεν επιτρέπεται να περιοριστεί το κακό σε μια περαστική στιγμή τού ιστορικού χρόνου ούτε να αφεθεί να γενοβολήσει διάδοχες καταστάσεις και μεταλλάξεις. Είναι ζήτημα γενικότερης πολιτικής φιλοσοφίας και στάσης ζωής. Αν θέλουμε ως Ελληνικό Έθνος, Ελληνική Φυλή και Ορθοδοξία να ζήσουμε γινόμενοι Ελεύθερη και Μεγάλη Δύναμη, ως Αυτεξούσια και Εξουσιαστική Δύναμη με την δική μας Ταυτότητα και Στρατηγική ή να πεθάνουμε ως βαλλόμενοι ραγιάδες από τούς προαιώνιους εχθρούς μας.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές έχουμε σαφή πολιτική πρόταση. Ένα ξεκάθαρο σχέδιο αναπτύξεως τής Πατρίδος και ενδυναμώσεως τού Έθνους μας. 

Πιστεύουμε πως είναι μέγιστη ντροπή να εξακολουθεί να ηττάται στο πολιτικό στίβο ο Ελληνισμός που έχει καταγράψει πολιτισμικούς και στρατιωτικούς θριάμβους στα πεδία τού Πνεύματος και τής Στρατιωτικής Τιμής. Για τούς Αληθινούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή μοναδική οδός είναι η Παράδοση και οι Ρίζες τής Φυλής μας. Τα λάβαρα τής Νίκης τού πολιτικού μας αγώνα που βαδίζουν στην πρώτη γραμμή τού πυρός είναι τα Λάβαρα τής Φυλής μας. Η Γαλανόλευκη, ο Δικέφαλος Αετός, ο Μαίανδρος.

Δεν υπάρχει καμία μηδαμινότητα που να γονατίζει τον Έλληνα, αφού ο Έλληνας γονατίζει μονάχα μπρος στο Θεό για να πάρει την Μεγάλη Εντολή υπερασπίσεως τής Αλήθειας και στους Προπάτορες για να πάρει την ίδια Εντολή μα και την Εντολή Νίκη ή Θάνατος. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να πάρουμε από τούς Βαρβάρους Ανατολής και Δύσης, λογχοφόρους και τοκοφόρους, διότι σωτηρία τής Πατρίδος είναι μονάχα η εργατικότητα και η πολεμική αρετή των Ελλήνων. Ο μόχθος και η αξιοποίηση τού ελληνικού ιδρώτα και τής ελληνικής γης από την μια πλευρά. Και από την άλλη πλευρά το άπλωμα των σημαιών μας σε διαρκώς αυξανόμενα ελληνικά εδάφη. Τα δε όρια τής δικής μας Λαϊκής και Εθνικιστικής Πολιτείας με τον ανθρωπισμό μας καλύπτονται στα πλαίσια τού Όμαιμου και Ομόφυλου, τού Ομόγλωσσου και Ομότροπου και Ομόθρησκου εξ αδιαιρέτου.

Δεν αρκούμαστε λοιπόν σε μια περαστική νίκη οιασδήποτε διαστάσεως. Θέλουμε την ανατροπή τού πολιτικού καθεστώτος και συστήματος. Θέλουμε την εγκαθίδρυση τού Εθνικού Καθεστώτος των Αρίστων. Θέλουμε οι συγκυβερνήσεις να συνάπτονται μεταξύ τής εθνικής ηγεσίας και τού ελληνικού λαού κι όχι ανάμεσα σε κλεφτοκρατικά και προδοτοκρατικά κόμματα με σιωνιστική καθοδήγηση. Θέλουμε τούς θεσμούς να εξασφαλίζουν την τήρηση τού Δικαίου, την Οικονομική Αυτοτέλεια, την Εγχώρια Παραγωγικότητα και την Εθνοφυλετική Συνοχή. Θέλουμε Διπλωματία ανυποχώρητη στα Ελληνικά Συμφέροντα. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πλευρό μας, να κάμουν αυτό που θέλει το Αίμα που βράζει μέσα τους, να συντρίβουν τούς εχθρούς μας.

Αυτό που συμβαίνει την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές δεν έχει ταίρι, τουλάχιστον σε χώρες που έχουν αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία. Από την μια πλευρά διενεργούνται εκλογές με την ηγεσία τού τρίτου πολιτικού κόμματος, τής Χρυσής Αυγής, στην φυλακή κατόπιν των πολιτικών διώξεων που κάμανε οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες με τις εντολές τού Εμποράκου των Εθνών. Και από την άλλη πλευρά ο ξένος παράγοντας έχει ξεσαλώσει σε όλα τα επίπεδα. Οι διεθνείς τοκογλύφοι εκβιάζουν πως ή θα συνεχίσουμε τις «μεταρρυθμίσεις», το έσχατο ξεπούλημα γης και ψυχών, ή θα μάς αφήσουν να φτωχύνουμε. Οι λαθρομετανάστες που είχαν βάλει οι πολιτικάντηδες σε στρατόπεδα αφήνονται λεύτεροι. Και οι Τούρκοι κάμουν έρευνες υδρογονανθράκων και υποβρύχιες ασκήσεις σε ολάκερο το Αιγαίο και την Κρήτη έως την Κύπρο.

Μεταπολίτευση και Αστική Δημοκρατία τέλος. Τώρα έρχεται η ώρα των Πιστών σε Θεό και Πατρίδα. Την Πατρίδα μας θέλουμε Ορθόδοξη και Ελληνική και έτσι ακριβώς θα την αναδιαμορφώσουμε μέσα από τα χαλάσματα τής προδοσίας. Σε Χριστό και Ελλάδα ορκίστηκαν οι Ελεύθεροι Έλληνες για να ξαναφτιάξουνε Ελληνικό Κράτος, τον ίδιο Ιερό Όρκο δίνουμε εμείς σήμερα. Πατρίς και Θρησκεία από την μια πλευρά λοιπόν. Και από την άλλη πλευρά Αίμα και Τιμή. Προσήλωση στους εαυτούς μας και σ’ ολάκερο τον ελληνικό λαό. Συλλογική φιλοδοξία στον νου, στην καρδιά και στα χέρια μας ότι μπορούμε να κάνουμε την γη μας να ανθοβολήσει πολιτισμό και τον κόσμο να σκύψει στο καινούργιο μεγαλείο τής Ελλάδος. Να φέρει ο ήλιος χρυσή την αυγή επάνω από τον Ελληνισμό μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ψωμί κι Εργασία στους Έλληνες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ψωμί κι Εργασία στους Έλληνες!

''Εμείς οι Χρυσαυγίτες, Εμείς οι Εθνικιστές, δεν είμαστε πουλιά των ήρεμων καιρών. Είμαστε πουλιά της Θύελλας και της Καταιγίδας!''
Ν.Γ.ΜιχαλολιάκοςΧρειάστηκε να παρέλθουν μήνες έως ότου ακουστεί ξανά στα σπίτια των Ελλήνων η φωνή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και των χρεών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία επιβαρύνουν τους Έλληνες. Δεν έγιναν βεβαίως ξαφνικά δημοκράτες, απλώς είναι εκ του Νόμου υποχρεωμένοι να προβάλλουν το προεκλογικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής.

Μέσα σε Καθεστώς απολύτου φίμωσης και συνωμοσίας σιωπής, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διεξάγει Πολιτικό Αγώνα απείρως δυσκολότερο εκείνου του 2012. Τότε μας καθύβριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα υπάρχουν ρητές εντολές να μην αναφέρονται καν δύο συγκεκριμένες λέξεις: Χρυσή Αυγή. Η σκοπιμότητα είναι προφανής αλλά αδυνατούν οι άθλιοι λακέδες της ψευτοδημοκρατίας των ξενόδουλων και των τραπεζιτών να κατανοήσουν μια πραγματικότητα η οποία ξεπερνά το χαζοκούτι και τους χρυσοπληρωμένους εργολάβους του ψεύδους: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν τους έχει καμία ανάγκη!

Η Χρυσή Αυγή δεν τους έχει καμία ανάγκη τους βολεμένους δημοσιογραφίσκους, τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, τους δημοσκόπους της απάτης και τις «μορφωμένες» μαϊμούδες που δίκην σοφών αραδιάζουν ψέματα με το τσουβάλι για να πείσουν τους αδαείς. Τους ξεφτιλίσαμε επί δυόμιση χρόνια εντός κι εκτός Βουλής και απάντησαν στην αλήθεια με αντισυνταγματικές προφυλακίσεις και διώξεις, με πολιτικές δολοφονίες, παρακρατικές επιθέσεις και τέλος με πολιτική τρομοκρατία. Δεν τους έχουμε λοιπόν καμία ανάγκη διότι η ακατάβλητη Ισχύς του Κινήματος δεν είναι οι ρουφιάνοι και οι βολεμένοι, δεν είναι τα σαπάκια του δημοσιογραφικού υποκόσμου και τα ψοφίμια της καπιταλιστικής ελίτ, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, οι Αγωνιστές του!

Εκείνοι που περιφρόνησαν την ψήφο μισού εκατομμυρίου Ελλήνων κι Ελληνίδων το 2012, έρχονται σήμερα με θράσος απύθμενο να γυρέψουν την υποστήριξή του! Δεν τολμούν όμως να πλησιάσουν το Λαό, βομβαρδίζουν απλώς τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, ενώ οι πιο φραγκάτοι, παίρνουν και τηλέφωνα ή στέλνουν μηνύματα.

Κανένα οίκτο στα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων, διότι κι εκείνοι δεν έδειξαν κανέναν οίκτο στο Λαό όταν ψήφιζαν «ναι σε όλα»!

Στους χυδαίους πολιτικάντηδες της μασονοδεξιάς του Σαμαρά, απαντήστε ενθυμούμενοι ΠΑΝΤΟΤΕ δύο Νεκρά Ελληνόπουλα που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, ενθυμούμενοι ΠΑΝΤΟΤΕ πως ο Αρχηγός και εκλεκτοί μας Συναγωνιστές κρατούνται παράνομα στη φυλακή: ούτε μισή ψήφο στη πατριδοκάπηλη ΝΔ του Σαμαρά!

Στα δε κομματόσκυλα της Συγγρού, στα πιο μιαρά θρασίμια της σάπιας δεξιάς που τολμούν να ικετέψουν ψήφους Εθνικιστών, τούτη είναι η πρέπουσα απόκριση: γυρέψτε κατανόηση στα σιωνιστικά λόμπι και ψήφους από τον Ντογιάκο!

Καθώς όλα δείχνουν, ο Σύριζα θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η αντισυνταγματική επίθεση του καταχρηστικώς χαρακτηριζόμενου «συνταγματικού τόξου» είναι η αιτία της αύξησης της εκλογικής του επιρροής. Μεγάλο μέρος του Λαού μας αρέσκεται στο να εξαπατάται, συνεπώς ας είναι: η πλειοψηφία αυτών που θα ψηφίσουν τους αυτοεξορισθέντες Πασόκους του Σύριζα, σε βραχύ χρονικό διάστημα μετά τις εκλογές θα έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους. Όταν με απόγνωση θα διαπιστώσουν πως οι πομπώδεις διακηρύξεις περί «αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας» θα είναι μονάχα ο μανδύας της συντήρησης των προκλητικών προνομίων της ολιγαρχίας του πλούτου, τότε και μόνον τότε θα στρέψουν το βλέμμα προς το μοναδικό, αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα της Πατρίδος.

Γι' αυτό Εμείς οι Χρυσαυγίτες, επιμένουμε και πρέπει να επιμένουμε σε κάθε τόνο και σε κάθε μας ενέργεια:

Δεν Είμαστε οι τελευταίοι που φεύγουν, Είμαστε οι Πρώτοι που έρχονται!

Ο Σύριζα λοιπόν θα είναι πρώτο κόμμα και η αριστερά δεν θα κυβερνήσει για πρώτη, όπως διατείνονται οι πολιτικοί απατεώνες, αλλά για πολλοστή φορά. Αυτοί οι ίδιοι βαθύπλουτοι ψευδοσοσιαλιστές που πανηγύριζαν κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ ερχόταν στην κυβέρνηση, αυτοί θα είναι που θα πανηγυρίζουν στο πλευρό του Τσίπρα το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου!
Ο αδιαμφισβήτητος Νικητής των εκλογών όμως, θα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. 

Διότι θα έχει πετύχει να ατσαλώσει τους δεσμούς του με τμήματα του Ελληνικού Λαού στα οποία κανένα άλλο κόμμα δεν έχει πια ερείσματα και επιρροή: στη μαχόμενη Ελληνική μας Νεολαία, στους Εργάτες και στους Αγρότες του Έθνους μας, στους ανέργους που αντιλαμβάνονται ότι ελπίδα δεν είναι η υπόσχεση του διορισμού στο δημόσιο αλλά η διαμόρφωση των συνθηκών προκειμένου να τεθεί ξανά σε λειτουργία η πρωτογενής εθνική παραγωγή, ώστε να προκύψουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Οικονομική ανάπτυξη δεν σημαίνει πλούσια τραπεζικά ιδρύματα τα οποία θα κερδοσκοπούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Οικονομική ανάπτυξη σημαίνει εργασία, παραγωγή, δουλειά και ψωμί για τους Έλληνες Εργάτες και Αγρότες!

Εθνική Κυριαρχία δεν σημαίνει υποταγή στις παράλογες και πέραν κάθε έννοιας δικαίου αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αλλά Στράτευμα ισχυρό για να δύναται να υπερασπισθεί τα δικαιώματα του Λαού μας, τη Γη των Προγόνων και τις θάλασσές μας.

Σταθερότητα δεν σημαίνει ραγιαδισμός και υποτακτικότητα στις εντολές τρίτων που εξαθλιώνουν το Λαό μας και οδηγούν στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας, αλλά εφαρμογή των Νόμων, παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών και απόδοση Κοινωνικής Δικαιοσύνης, η οποία σήμερα υφίσταται μόνο κατ' όνομα.

Όλα τα παραπάνω, δεν μπορούν -και το απέδειξαν- να τα εγγυηθούν οι πολιτικοί απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Διέλυσαν το Κοινωνικό Κράτος, επιβαρύνουν τον ήδη σκληρά δοκιμαζόμενο Λαό με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να έρχονται, κατάκλεψαν τα δημόσια ταμεία, ξεπουλούν την εθνική μας περιουσία, διώχνουν τους Έλληνες στο εξωτερικό και με στομφώδες ύφος ισχυρίζονται πως «μας σώζουν». Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν μας σώζουν, αλλά μας βυθίζουν πολύ βαθύτερα στη δουλεία των τόκων!

Ο ουσιαστικός εγγυητής ενός Εθνικού Κράτους, Ανεξάρτητου και Κοινωνικά Δίκαιου, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι η Χρυσή Αυγή. Για το λόγο αυτό την πολεμούν με λύσσα, για το λόγο αυτό την φυλακίζουν και τη φιμώνουν. Η Χρυσή Αυγή όμως, πέτυχε το ακατόρθωτο: αποτυπώθηκε στη λαϊκή συνείδηση, ως η απάντηση στην αδικία, στα ψεύδη και στις παρανομίες. Ως εκ τούτου καθίσταται ανίκητη και αναμένει μονάχα την χρονική εκείνη καμπή, όπου η Λαϊκή Ψυχή θα εκφρασθεί ελεύθερα και μεγαλειωδώς διαλύοντας τα δεσμά των τοκογλύφων και συντρίβοντας τα τείχη του καθεστωτικού φόβου.

Εκείνοι που μας μισούν είναι οι εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου και μόχθου, είναι οι υπηρέτες του διεθνούς καπιταλισμού. Αλλά εκείνοι που μας αγαπούν και μας στηρίζουν με θέρμη είναι ο ίδιος μας ο Λαός, η σάρκα και το αίμα του αγωνιζόμενου Κινήματός μας.
Τα ψέματα κάποτε θα τελειώσουν, εκείνο όμως που δεν θα τελειώσει ποτέ είναι ο αέναος πόθος των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής για Ελευθερία, πόθος που δεν δύναται να υλοποιηθεί παρά μόνο με ακατάπαυστο Αγώνα που θα οδηγήσει στην Τελική Νίκη.

Η θέση μας δεν είναι στα σαλόνια της αντεθνικής μπουρζουαζίας και της ολιγαρχίας του πλούτου, αλλά στο πλευρό των Εργατών, των Αγροτών και των ανέργων που «χόρτασαν» φιλελευθερισμό και σοσιαλδημοκρατία και πλέον αναζητούν μια Νέα Πίστη και μια Νέα Μεγάλη Ιδέα για την οποία αξίζει να αγωνισθούν και να υπομείνουν κάθε θυσία. Η Νέα Πίστη είναι η Χρυσή Αυγή και η Νέα Μεγάλη Ιδέα είναι η οριστική και καθολική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού, ως συνθήκης ικανής και αναγκαίας προκειμένου να οικοδομηθεί ένα Κράτος Εθνικά Ελεύθερο και Κοινωνικά Δίκαιο.

Η δική μας δύναμη δεν βρίσκεται στα δάνεια, στα ομόλογα και στις μετοχές. Βρίσκεται στο άροτρο του Αγρότη, στο σφυρί και το αμόνι του Εργάτη. Ψωμί και Εργασία στους Έλληνες, αντί τοκοχρεολυσίων στους τοκογλύφους. Ή με μια μόνο φράση, η οποία με το πέρας του χρόνου θα γίνεται ολοένα επιτακτικότερη ανάγκη:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4656604786887237881

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item