Widgets

Αυτοί στα κανάλια και στις φυλλάδες, εμείς στους δρόμους και στις φυλακές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Σε 15 ακριβώς ημέρες έχουμε εκλογές. Ευρισκόμεθα σε προεκλογική περίοδο και η ηγεσία του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, σύμφωνα όχι με τις κάλπικες δημοσκοπήσεις, αλλά με τις τελευταίες εκλογές, τις εκλογές του Μαΐου 2014, ευρίσκεται στην φυλακή χωρίς ουσιαστικά δικαίωμα λόγου.

Σας λένε οι ψευτοδημοκράτες ότι θεμέλιο της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου. Σας λένε ψέματα! Και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους.  Εκτός από τους επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι φυλακισμένοι, τρεις ευρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς να έχουν την δυνατότητα για την οποιαδήποτε πολιτική δράση και σε δύο έχει επιβληθεί το αντιδημοκρατικό μέτρο να μη έχουν το δικαίωμα να κάνουν μία δημόσια ομιλία. Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους.

Κατά τα άλλα μας λένε ότι έχουμε ισονομία, ότι όλοι έχουν το δικαίωμα του λόγου, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους και την θέση τους στην πολιτική. Στην πραγματικότητα ένα απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει προβεί σε ενέργειες που αρμόζουν σε μια τυραννία, η οποία έχει αφαιρέσει το δικαίωμα λόγου στους μόνους πραγματικούς της πολιτικούς αντιπάλους. Δεν είναι όμως μόνο η εξουσία, είναι και οι ποικιλώνυμοι “αριστεροί” πασών των αποχρώσεων, όλοι αυτοί που αγωνίζονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Ταγκανίκα και το Κογκό και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα σημεία και τέρατα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Κοντά σε αυτούς και κάποια μίζερα εξαρτήματα του καθεστώτος οι περίφημες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες δημοσιεύουν πολιτικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η Χρυσή Αυγή σχεδόν εξαφανίζεται. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα σπάσουν και πάλι τα μούτρα τους, θα διαψευστούν πανηγυρικά, όπως διαψεύστηκαν και τον Μάιο. Τον Μάιο όπου είχαν εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή από όλα τα κανάλια και όλες τις εφημερίδες και παρ’ όλη την ανήθικη πολεμική τους κατόρθωσε να κερδίσει το 9,4%! Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα όσο κι εάν δεν το θέλουν και θα μπορούσε να είναι και δεύτερο εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στην φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

Προεκλογική περίοδος, λοιπόν και αυτοί με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και εμείς στις φυλακές με τους Συναγωνιστές μας να δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας. Όχι, ο αγώνας δεν είναι άνισος, έτσι έπρεπε να ήταν. Η τυραννία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και οι αγωνιστές της εθνικής ελευθερίας, δίνουν τον δικό τους σκληρό και υπέροχο αγώνα. Αγώνα όχι με ατέλειωτα εκατομμύρια ευρώ, αλλά με χαρτιά από χέρι σε χέρι, με ψυχές γεμάτες φλόγα, με πύρινες κραυγές από στόμα σε στόμα. Δύο ολόκληρα σχεδόν χρόνια αγωνίζεται ένα σύστημα ολόκληρο, αγωνίζεται μια παράνομη εξουσία μαζί με τους χρυσοκάνθαρους της διαπλοκής σε κανάλια και κατακίτρινες φυλλάδες να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει γιατί είναι κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιληφθούν, είναι η ίδια η έκφραση της φυλετικής ψυχής, που δεν μπορούν να αλυσοδέσουν με το βρώμικο χρήμα και τα ψέματά τους.

Ό,τι και να κάνουν λοιπόν, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015 και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων θα συνταχθούν υπερήφανα πίσω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής και θα δώσουν μία απάντηση στους εχθρούς του Έθνους και προπαντός αυτούς που έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία με μία πρωτοφανή πράξη πολιτικού κανιβαλισμού προκειμένου να εξουδετερώσουν αυτό που έρχεται: το μέλλον, το αύριο των Ελλήνων.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπειαΕκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι που παραμένουμε ακλόνητοι στον αγώνα μας κατά του εθνοκτόνου μνημονίου και της πολιτικής διαφθοράς. Δεν ήταν λίγες οι φορές που σε ομιλίες μου με είχαν πλησιάσει απλοί άνθρωποι του λαού και μου έλεγαν “μη μας προδώσετε”. Στην πράξη αποδείξαμε ότι δεν τους προδώσαμε, ότι δεν προδώσαμε τις Ιδέες μας και για τον λόγο αυτό το καθεστώς της ξενοκρατίας μας έκλεισε στα κελιά.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν κάνει εκπτώσεις στα εθνικά θέματα και παραμένει σταθερό στο ζήτημα της Μακεδονίας, στην τουρκική απειλή σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο, στην ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου. Γιατί είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο εθνικής αναγέννησης ενάντια στα ληστρικά σχέδια εις βάρος του λαού των πολιτικών του μνημονίου που υπηρετούν τα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ό,τι και να κάνουν γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας σταθερά εδώ και πολλά χρόνια έχει θέση συγκεκριμένη για το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα που είναι οι λαθρομετανάστες. Τους λαθρομετανάστες που θυμάται και ψελλίζει κάποια λόγια αόριστα κάθε φορά προεκλογικά η Ν.Δ., που δεν έκανε τίποτε για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η Ν.Δ. του Σαμαρά, που έχει το θράσος να ζητά ψήφο από Έλληνες πατριώτες για να αντιμετωπίσει, λέει, την κομουνιστική απειλή του ΣΥΡΙΖΑ. Μα εάν κάποιοι ευθύνονται για την γιγάντωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς της ψευτοδεξιάς που επί 40 ολόκληρα χρόνια ανέχεται  και συντηρεί την ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία της αριστεράς. Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εθνομηδενισμό των μαρξιστών είναι οι Χρυσαυγίτες, είναι οι Εθνικιστές. 
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ψηφίσουν και πάλι Χρυσή Αυγή και το βράδυ των εκλογών η θλίψη θα απλωθεί στα πρόσωπα των ινστρουχτόρων των καναλιών των “νταβατζήδων”.

Η θλίψη τους αυτή αποτελεί και την μεγάλη ελπίδα του έθνους, γιατί κάθε ψήφο στην Xρυσή Aυγή κάθε ψήφος στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών  είναι ένα καίριο και δυνατό πλήγμα στο αντεθνικό και προδοτικό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας και έχει οδηγήσει τον ελληνισμό στην σημερινή παρακμή.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

xryshaygh.com


«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» - του Ηλία Κασιδιάρη


«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» - του Ηλία Κασιδιάρη

Το παρόν άρθρο γράφεται σε πρώτο πρόσωπο, παρ’ όλο που δεν εκφράζει μόνο εμένα, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους. Θεωρώ ευτύχημα που θα μπορέσω τελικά να ψηφίσω και να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος, έστω και μέσα από την φυλακή. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τις μεθοδεύσεις τους σκόπευαν όχι μόνο να μην ψηφίζουμε, αλλά ακόμα και να μην αναπνέουμε την ημέρα των εκλογών. Τελικά απέτυχαν παταγωδώς... Για ποιους λόγους όμως ένας Έλληνας ψηφίζει Χρυσή Αυγή παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, το θάψιμο και την λάσπη των ΜΜΕ και την τρομοκρατία του κράτους και του παρακράτους; Στο κείμενο που ακολουθεί επιχειρούμε να ερμηνεύσουμε αυτό το «φοβερό» πολιτικό φαινόμενο που προκαλεί υστερία σε όλους αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Την πολεμούν κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ όλα τα διεφθαρμένα τσοντοκάναλα του Μπόμπολα (μέγκα), του Αλαφούζου (σκάι), του Κυριακού (αντ1), του Βαρδινογιάννη (σταρ), του Σαμαρά (νέριτ), του Κοντομηνά (άλφα) κ.ο.κ.

Την βρίζουν νυχθημερόν όλα τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του καθεστώτος (Πρετεντέρης, Προτοσάλτε, Βερύκιος, Σρόιτερ, Τσίμας, Καψής κλπ).

Δεν της δίνουν βήμα ούτε για ένα δευτερόλεπτο σε κανένα κανάλι, γιατί φοβούνται την φωνή της Αλήθειας που αφυπνίζει την κοιμισμένη συνείδηση των Ελλήνων.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Μπήκε στη βουλή και είπε τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους.
Κατονόμασε όλα τα μεγάλα κοράκια της διαπλοκής και τους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής (Μπόμπολα και σία) και κατήγγειλε με στοιχεία όσους κλέβουν εκατομμύρια από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

Χτύπησε στα ίσα, σε υψηλούς τόνους και με κρυστάλινο πολιτικό λόγο όλα τα λαμόγια του πολιτικού κατεστημένου (από Σαμαρά και Βενιζέλο μέχρι Τσίπρα και Παπανδρέου). Κατήργησε το θέατρο που παιζόταν επί δεκαετίες μέσα στη βουλή και χάλασε την σούπα της κλεπτοκρατίας, όπου όλοι τα είχαν καλά με όλους για να πίνουν και να τρώνε στην υγειά των κορόιδων (δηλαδή των Ελλήνων πολιτών).

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Την πολεμούν όλα τα αποκόμματα του «αντισυνταγματικού τόξου» ενωμένα (από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά). Όλοι αυτοί που ψηφίζουν άρσεις ασυλίας και στέλνουν παράνομα στην φυλακή τους Χρυσαυγίτες ψηφίζουν ΟΧΙ στις άρσεις ασυλίας όλων των δήθεν πολιτικών τους αντιπάλων (ο Σύριζα κάλυψε τον Μιχελάκη της ΝΔ που τα έπαιρνε μαύρα από εφοπλιστή, η ΝΔ κάλυψε τον Σταθάκη του Σύριζα για οικονομικά εγκλήματα στο πανεπιστήμιο Κρήτης κ.ο.κ.).

Όλα τα κόμματα της βουλής και τα ΜΜΕ της διαπλοκής έκαναν μούγκα το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά-παναθηναϊκάκια και όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου θα έριχναν αυθημερόν την διεφθαρμένη κυβέρνηση και θα οδηγούσαν στην φυλακή την μαφία του μνημονίου.

 ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Νδ, Πασόκ, Σύριζα, Κκε, Ανέλ μέχρι και οι ανύπαρκτοι Οικολόγοι, Λάος, Δημάρ έχουν αρπάξει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ από τις εκλογές του 2012 μέχρι σήμερα μόνο ως κρατική χρηματοδότηση  (χώρια οι έκτακτες εκλογικές χορηγίες). Ακόμα περισσότερα άρπαξαν από τις φαλιρισμένες τράπεζες ως θαλασσοδάνεια (δανεικά κι αγύριστα).

Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο από τα δημόσια ταμεία και όμως συμμετέχει κανονικά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και εθνικές εκλογές). Διατηρεί γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιεί διαρκώς συσσίτια και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των φτωχών συμπολιτών μας. Αποδεικνύει έτσι πως τα κόμματα δεν χρειάζονται κρατικό χρήμα, αλλά το αρπάζουν για να φτιάχνουν βιλάρες με πισινάρες τα λαμόγια της πολιτικής.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Είναι το μόνο κόμμα που ελέγθηκε εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ – το ίδιο και οι βουλευτές του – και απεδείχθη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Είναι το μόνο κόμμα που δεν το κρατάνε από πουθενά οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι νταβατζήδες. Κι αυτό γιατί δεν τα πήρε ποτέ και από κανέναν, ούτε από την Μέρκελ, ούτε από την Siemens, ούτε από τον Κόκκαλη, ούτε από τον Λάτση, ούτε από καμία οικογένεια πλουτοκρατών που απομυζεί επί δεκαετίες τον εθνικό πλούτο της χώρας.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Είναι το μόνο κόμμα με πρόγραμμα και θέσεις για διέξοδο από την κρίση. Με ρηξικέλευθες προτάσεις για την εθνική μας παραγωγή, την αυτάρκεια, την καταπολέμηση της ανεργίας, την πάταξη της διαφθοράς και της εγκληματικότητας, την λύση του δημογραφικού, την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

Ακόμα και τώρα, που οι κλέφτες και οι προδότες μας έβαλαν φυλακή, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Παραμένουμε πιστοί στις Ιδέες μας και στην Πατρίδα μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον δίκαιο Αγώνα μας εναντίον όλων των εχθρών της Ελλάδος.

Φυλακές Κορυδαλλού,
10/1/2015   
xryshaygh.com


ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ – ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Η Χρυσή Αυγή θα δώσει την εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου με κάθε νόμιμο μέσο και με κάθε Έλληνα που θέλει να αγωνιστεί μαζί μας για την νίκη της Ελλάδας και την δική του αξιοπρέπεια.

Ένα από τα πρώτα «αμαρτήματα» του καθεστώτος που αποκάλυψε η πρώτη είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, ήταν το πώς λειτουργεί η περίφημη «διαπλοκή» κομμάτων, καναλιών και πλουτοκρατών:αποκλείοντας την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας από το δημόσιο βήμα, και κατασκευάζοντας ή συντηρώντας τηλεοπτικά κόμματα- μορφώματα, ανύπαρκτα στην κοινωνία.

Και αυτό το εμπόδιο θα το παρακάμψουμε και θα το υπερνικήσουμε, στηρίζοντας τα έντυπα και τις ιστοσελίδες μας, διαδίδοντας με πάθος και μεθοδικότητα τις ιδέες μας, ακούραστοι και αποφασισμένοι. Καμία προσπάθεια, καμία ψήφος δεν περισσεύει. Στο παιχνίδι του κοινοβουλευτισμού, οι όροι ερμηνεύονται και αλλάζουν κατά τα συμφέροντα της κυρίαρχης πολιτικής συντεχνίας. Όμως η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η Πίστη είναι πιο δυνατή κι απ’ τη φωτιά. Τις κατακτήσεις του αγώνα μας και των συναγωνιστών μας, το Αίμα των Ηρώων μας, την δικαίωση του Αρχηγού και των φυλακισμένων μας, αυτά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, και τα πόδια και τα χέρια μας θα αποκτήσουν φτερά.

Ας αναλογιστούμε πώς φτάσαμε ως εδώ, και τι έχουμε ακόμη να πετύχουμε.

Για πρώτη φορά στις εκλογές του 2012, με συγκεκριμένους στόχους, όραμα και ηγεσία, και με την υλοποίηση αυτού που πάντοτε υποστηρίζαμε, πως τα κόμματα διχάζουν-η Πατρίδα ενώνει, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ένωσε Έλληνες από διαφορετικές κομματικές προελεύσεις που πίστεψαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να αναμορφώσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Πράγματι, μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, κατάφερε με την παρουσία της να αποδείξει όλα όσα διαχρονικά υποστήριζε για το σάπιο πολιτικό σύστημα που εγκαθίδρυσε η Μεταπολίτευση, και να αναδειχθεί καθαρή σαν το κρύσταλλο μέσα από τους τόνους λάσπης και τις διώξεις που εξαπέλυσε εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος η υπάλληλος των τοκογλύφων ψοφοδεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Αψηφώντας την τρομοκρατία του Σαμαρά, ο αγώνας χιλιάδων Χρυσαυγιτών έφερε νέους πολιτικούς καρπούς: Στις τριπλές εκλογές του Μαΐου του 2014 για πρώτη φορά εθνικιστές εξελέγησαν σε δήμους, περιφέρειες και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Οι έλληνες Εθνικιστές με τους αγώνες μας διαψεύσαμε όσους, εχθρούς και «φίλους», διέδιδαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα συγκυριακό φαινόμενο. Τώρα τους απαντάμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να φέρει τους Έλληνες στην εξουσία.

Μόλις πριν λίγες μέρες, οι Έλληνες Εθνικιστές και μαζί τους ο Ελληνικός λαός που μας στηρίζει, πετύχαμε μια μεγάλη πολιτική νίκη. Οι βουλευτές μας γκρέμισαν το καθεστώς των Σαμαροβενιζέλων και των λοιπών σκευωρών της πολιτικής εκτροπής, της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, του ξεπουλήματος και της δουλείας των μνημονίων.

Στις 25 Ιανουαρίου απέναντι στους πολιτικάντηδες που απαξιώνουν τους θεσμούς και περιφρονούν τον λαό, απέναντι στο καθεστώς του «μαζί τα φάγαμε», θα υψώσουμε και πάλι την πίστη και την μαχητικότητά μας.

Το αποδείξαμε πως η Χρυσή Αυγή τιμά τον Λαό μας. Δεν τον πρόδωσε και δεν θα τον προδώσει. Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες οι αγωνιστές της, οι νέοι, οι άνεργοι, οι εργάτες, οι επιστήμονες, οι στρατιωτικοί, οι αγρότες, θα δώσουν στην Χρυσή Αυγή την δύναμη να προχωρήσει, για να χτίσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε.

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα δώσουμε την απάντηση που πρέπει σε όσους εξακολουθούν να υποτιμούν τους Έλληνες.

Όλοι οι ελεύθεροι Έλληνες που δεν φοβούνται, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται από τους απατεώνες πολιτικάντηδες, όσοι σιχαίνονται τους ψεύτες και θέλουν οι κλέφτες να μπουν επιτέλους φυλακή, έχουν μια επιλογή: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή.

Όσοι Έλληνες καταστράφηκαν από τα μνημόνια, όσοι είδαν τα μαγαζιά και τις βιοτεχνίες τους να κλείνουν, τις συντάξεις τους να κόβονται στην μέση, όσοι έμειναν άνεργοι, όσοι πιστεύουν ότι τουςαξίζει μια καλύτερη ζωή από την απελπισία και το αδιέξοδο, έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου την Χρυσή Αυγή.

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους. Στην «κρίση» η απάντηση είναι μία και είναι εθνική.

Στην σημαντική εκλογική διαδικασία του Ιανουαρίου, να στείλουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Βουλή αυτούς που δεν δειλιάζουν, που δεν πουλιούνται, που ξέρουν να αγωνίζονται. Για το Δίκαιο, για την Ελλάδα, για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, για την Αξιοπρέπεια του Έλληνα, ψήφο στην Χρυσή Αυγή. ethnikismos.net

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής απάντηση στα ψέματα Σαμαρά

Ακούγεται σαν ανέκδοτο να μιλάει για ανάπτυξη ο Σαμαράς που καταδίκασε 2.000.000 συμπολίτες μας στην ανεργία, διέλυσε την εθνική μας οικονομία, εκμηδένισε τον πρωτογενή τομέα και κάλυψε τους μεγαλοφοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ.

Η Χρυσή Αυγή δημοσιεύει σήμερα τις προγραμματικές θέσεις της για την ανάπτυξη μέσω της εθνικής παραγωγής, της εκμετάλλευσης του εθνικού πλούτου, των γεωτρήσεων για υδρογονάνθρακες, της αυτάρκειας, της πάταξης της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου, της μείωσης της αντιαναπτυξιακής φορολόγησης και της διαγραφής του παράνομου χρέους.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015. Τα προεκλογικά έντυπα του κινήματος σε μορφή PDF.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ 

Κατατίθενται τα πλήρη ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών: Ή με την Χρυσή Αυγή ή με τους πολιτικούς απατεώνες

Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να διώξουμε την Σαπίλα! ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ενάντια στο SYRIZA και πάσης  φύσεως ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 

Οι Κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία! (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ)

Η Νίκη είναι δική μας: Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε! - Η Χρυσή Αυγή, Ο Καρλ Γιούνγκ και το αρχέτυπο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8253218809866235567

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item