Widgets

Κατάντια: Οι Κυπριακές Αερογραμμές ένα βήμα πριν το κλείσιμο ενώ επεκτείνεται το παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου


Την ίδια ώρα που ο Κρατικός Αερομεταφορέας της Κύπρου βρίσκεται στον αναπνευστήρα, υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία Τασγιαπί, διαχειρίστρια του αεροδρομίου στην Τύμπου, η οποία θα αναλάβει τις εργασίες για επέκταση του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου, ανακοίνωσε ο "υπουργός" μεταφορών και δημοσίων έργων, Χασάν Τατσόϊ.

Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την επέκταση 500 μέτρων του υφιστάμενου διαύλου, τη δημιουργία ενός ακόμη διαύλου έκτασης τριών χιλιομέτρων καθώς και τη δημιουργία ενός τούνελ 500 μέτρων το οποίο θα συνδέεται με τον τερματικό σταθμό.

Σε δηλώσεις του ο Τατσόϊ είπε ότι για να γίνει στην εταιρεία η ολοκληρωτική μεταβίβαση της γης, στην οποία θα κατασκευαστεί το κτήριο του τερματικού σταθμού αλλά και ο νέος δίαυλος, πρέπει πρώτα να εκκενωθεί η στρατιωτική περιοχή που βρίσκεται εντός της γης αυτής αλλά και τα υποστατικά τα οποία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Istanbul Handling Ltd.

Ανέφερε επίσης ότι έχει γίνει προκήρυξη διαγωνισμού προσφοράς για την κατασκευή νέων στρατιωτικών εγκαταστάσεων σε περιοχή κοντά στο χωριό Πέκιογου.

Τέλος, είπε ότι με την υπογραφή της συμφωνίας στις 6 Ιανουαρίου το αεροδρόμιο θα παραδοθεί στην εταιρεία Τασγιαπί έτσι ώστε να αρχίσουν οι εργασίες.

Επανερχόμαστε και πάλι στο καίριο μας ερώτημα. Τελικά το ψευδοκράτος που βρίσκεται στον Βορρά ή στον Νότο;


Για την κατάντια αυτή κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι άμοιρο ευθυνών, που όλα αυτά τα χρόνια όλοι γνώριζαν αλλά κρυβόντουσαν πίσω από ένα δάκτυλο. 
elamcy.com

Υποχρέωση η διάσωση του Εθνικού Αερομεταφορέα


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στις Κυπριακές Αερογραμμές και τους κινδύνους που ελλοχεύουν με μία εσκεμμένη πτώχευση του Εθνικού Αερομεταφορέα.

Την τελευταία περίοδο βλέπουμε να βγαίνουν στην επιφάνεια πληροφορίες για προσπάθεια ώθησης των κυπριακών αερογραμμών στην πτώχευση. Εάν αποδειχθεί ότι μέλη της κυβέρνησης και κρατικοί αξιωματούχοι οδηγούν την εταιρεία στο κλείσιμο και όχι στην οικονομική εξυγίανση τότε το θέμα τίθεται στις παρυφές της εθνικής προδοσίας.

Το Κίνημα μας θεωρεί ότι σε μία πατρίδα -ξέφραγο αμπέλι- που οι τουρκικές αεροπορικές εταιρείες έχουν αναλάβει τον ρόλο του «Εθνικού Αερομεταφορέα» στα κατεχόμενα εδάφη μας ο ρόλος των Κυπριακών Αερογραμμών είναι όσο ποτέ άλλοτε σημαντικός.

Ο κυπριακός τουρισμός δέχεται πιέσεις και διαφαίνεται ότι οι αφίξεις και τα έσοδα θα είναι μειωμένα το 2015 σε σχέση με αυτά του 2014, το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών θα δώσουν ακόμα ένα δυνατό κτύπημα στον τουρισμό και γενικά στην οικονομία της χώρας. Κάτι που είχε γίνει προ τριετίας με την πτώχευση της Eurocypria.

Τέλος, για ακόμη μία φορά προειδοποιούμε ότι η παραμονή των ανοικτών οδοφραγμάτων και η στήριξη του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου προκαλεί ραγδαία επιδείνωση στην οικονομία και κατ' επέκταση ενισχύει την φτώχεια και την οικονομική εξαθλίωση της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5855402363157306753

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item