Widgets

100 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ! (Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα στην κυβέρνηση, ΤΟ ΠΑΡΤΥ των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ)

    απο το καθεστωτικό newsbeast.gr

Εκατό! και με το νόμο διόρισε στη Βουλή ο Mister Τσίπρας!!!

Κομματικά κριτήρια καταγγέλλουν όσοι έμειναν εκτός


Για επιλεκτικές και παρεΐστικες επιλογές προσώπων καταγγέλλουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μέλη του κόμματος.

Με επιστολές τους στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για προσλήψεις ατόμων, για μία εκ των περίπου εκατό θέσεων που το κόμμα δικαιούται, οι οποίες δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ανάληψης καθηκόντων και δεν είχαν ακόμα και τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που χρειάζονταν.


Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα δύο προσώπων που τοποθετήθηκαν με προσωπική απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή. Πρόκειται για δύο προσωπικές φίλες από τα νεανικά χρόνια του προέδρου που σε αντίθεση με δεκάδες βιογραφικά που δόθηκαν, δεν έχουν πτυχίο ΑΕΙ.

Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και για άλλους διορισμούς. Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε σφοδρή κριτική για την τοποθέτηση του δικηγόρου και πρώην γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε θέση μετακλητού υπαλλήλου.

Μάλιστα παρά το γεγονός, όπως αναφέρει η εφημερίδα ότι το κόμμα της Αριστεράς είχε αντιταχθεί στην παράλληλη απασχόληση, ο πρώην γραμματέας πήρε και άδεια εξαίρεσης από την υποχρέωση του να τελεί σε αναστολή το δικηγορικό του λειτούργημα.  ΠΗΓΗ


(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΛΑ! Χρυσή Αυγή, να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!


ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ!

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
syriza2
Παρά τις «αντιρρήσεις» του Γλέζου και των Λαφαζανίστας (για τα μάτια του κόσμου…), τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γεμίζουν από δήθεν μετανοημένους μνημονιακούς, προερχόμενους κατά κύριο λόγο από το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων.

Έτσι, εκτός από την προερχόμενη από το κόμμα Καμμένου Ραχήλ Μακρή (που ΔΕΝ ψήφισε τα Μνημόνια), υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές θα είναι οι πρώην του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που έχουν ψηφίσει Μνημόνια) Βουδούρης, Παραστατίδης, Θ. Τζάκρη, Μ. Μπόλαρης, Θ. Οικονόμου και Λ. Κατσέλη (σύζυγος Γ. Αρσένη και εμπνεύστρια του παπανδρεϊκού «λεφτά υπάρχουν» του 2009).

Επίσης, θα ενταχθούν ως συνεργαζόμενοι οι Α. Νεφελούδης και Σ. Μπαγιώργος, που είχαν αποχωρήσει από την ΡΗΜΑΔ (και όσοι άλλοι της ΡΗΜΑΔ αποχωρήσουν κατά μόνας τις επόμενες μέρες), καθώς και ο πρώην σύμβουλος του Jeffrey, Ν. Κοτζιάς.

Μ’ αυτούς, λοιπόν, που μας φόρτωσαν το Μνημόνιο, θα  απελευθερώσει την Ελλάδα από τα Μνημόνια ο mister Tsipras! Για τόσο δούλεμα μιλάμε!
 ΠΗΓΗ


«Μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το κόμμα Jeffrey

Ιδρύθηκε, λοιπόν, και το κόμμα του Jeffrey, με την επωνυμία "Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών", άρα ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Και θυμήθηκα ένα παρόμοιο της δεκαετίας του ’80, το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. του Γιάγκου Πεσμαζόγλου (από το οποίο είχε περάσει και η… Πασιονάρια της Εκάλης Κανέλλα…), που είχε παρόμοιο έμβλημα και του οποίου τα απομεινάρια χάθηκαν το 1989 στον τότε ενιαίο Συνασπισμό…
Και βέβαια, τα συστημικά κόμματα δεν είναι ποτέ δυνατόν να ιδρυθούν από… καπρίτσιο, χωρίς την άδεια του παγκόσμιου αφέντη. Όταν υπάρχουν από κάποιον τέτοιες ανόητες προθέσεις, επεμβαίνει ο σύνδεσμός του με την πρεσβεία (τη γνωστή πρεσβεία…), αν αυτός δεν είναι πειστικός επεμβαίνει ο πρέσβης, κι αν και ο πρέσβης δεν τα καταφέρει, επεμβαίνει η υπηρεCIA και φέρνει τον… καπριτσιόζο στα συγκαλά του. Στην περίπτωση Jeffrey, προφανώς υπήρξε ενθάρρυνση από τους ξένους αφέντες. Αλλά, τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
Ας δούμε πρώτα ποιους ωφελεί και ποιους βλάπτει το κόμμα Jeffrey. Σίγουρα, βλάπτει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τα απολειφάδια της ΔΗΜΑΡ.
Καθιστώντας δύσκολη ως απίθανη την είσοδό τους στη βουλή, άρα στερώντας μελλοντικούς συγκυβερνήτες από τον mister Tsipra. Ωστόσο, και το κόμμα Jeffrey –αν μπει στη βουλή- θα έχει 10-12 βουλευτές και θα είναι δύσκολο να κάνει μόνο του συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑΆρα, εκ των πραγμάτων, φέρνει ακόμα πιο κοντά –ως αναπόφευκτη- τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με… σφήνα τον Jeffrey (σε ρόλο… Γκένσερ της Γερμανίας – το μικρό κόμμα του οποίου ήταν μέσα σε όλες τις κυβερνήσεις, είτε Χριστιανοδημοκρατών είτε Σοσιαλδημοκρατών).
Και τι σημαίνει για τον ελληνικό λαό, ότι οι παγκόσμιοι αφέντες επιθυμούν «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Jeffrey; Ότι αυτά που έχουν σκοπό να μας φορτώσουν, είναι πάρα πολύ «βαριά» και πρέπει να τα «σηκώσουν» πολλοί ώμοι! 
(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ

Liberation: Μην ανησυχείτε, Μίστερ Τσίπρας έχει γίνει αρνάκι

Άρθρο για την… επικινδυνότητα ή μη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, γράφει στην (αριστερή) γαλλική “Liberation”, ο έμπειρος (άρα και πολύ καλά πληροφορημένος…) ανταποκριτής της στο κέντρο αποφάσεων της Ε.Ε.(Βρυξέλλες) Jean QuatremerΟ οποίος καθησυχάζει τους τυχόν… ανησυχούντες, διαβεβαιώνοντάς τους ότι το παρδαλό συνονθύλευμα έχει αλλάξει και δεν είναι πλέον… επαναστατικό. Ιδού τα αποκαλυπτήρια του καθεστωτικού-μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι εταίροι της Αθήνας φοβούνται, στην πραγματικότητα, ότι μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα θα αποσταθεροποιήσει εκ νέου την ευρωζώνη, η οποία μόλις άρχισε να συνέρχεται.
Αλλά αυτός ο φόβος δείχνει υπερβολικός. Όπως εξηγούν διπλωμάτες και ευρωπαίοι αξιωματούχοι που έχουν έδρα την Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια το ριζοσπαστικό κόμμα που το 2012 ήθελε να βγάλει τη χώρα από το ευρώ. Όσο πλησιάζει στην εξουσία τόσο ο λόγος του γίνεται πιο λογικός, όπως δείχνει και το κυβερνητικό του πρόγραμμα που εξήγγειλε στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος θεωρείται πιθανός υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε τον γύρο των πρωτευουσών για να εξηγήσει ότι «το κόμμα δεν είναι αυτό που ήταν το 2012. Κάποια εποχή υπήρχε μια συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή. Αυτό το θέμα έχει αποκλειστεί πλέον. Θα παραμείνουμε στην ευρωζώνη» δήλωσε.
Επίσης, δεν τίθεται πλέον ζήτημα όπως το υπενθυμίζει συνεχώς ο Αλέξης Τσίπρας να κάνουν παύση πληρωμών μονομερώς και να πάψουν να πληρώνουν το χρέος του οποίου τα 2/3 ανήκουν στα Κράτη της ευρωζώνης, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα. «Εμείς θέλουμε να διαπραγματευτούμε με τις ευρωπαϊκές αρχές για να ελαφρύνει το χρέος ώστε να καταστεί βιώσιμο» εξηγεί ο Γιώργος Σταθάκης».
Συμπέρασμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή! πηγη
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, Ο MISTER TSIPRAS ΔΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
tsipras-merkel__article
Τη σιγουριά τους ότι ο Τσίπρας δε θα… σκίσει το Μνημόνιο, εκφράζουν οι μεγάλες γερμανικές εφημερίδες – προφανώς κατόπιν σχετικών πληροφοριών που έχουν από τους κύκλους της (πρώην κομσομόλας…) φράου Μέρκελ και του γερμανικού κατεστημένου.    Έτσι, η εφημερίδα Handelsblatt αναφέρει τα εξής: «Το ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τερματισμό της λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων, ως πρωθυπουργός όμως ο Τσίπρας δεν θα έχει περίοδο χάρητος. Το κράτος έχει χρήματα μέχρι τον Μάρτιο. Πολλοί θεωρούν ότι ο Τσίπρας θα εκλογικευτεί, όταν έρθει στην εξουσία».

Ομοίως και η «Die Welt»: «Είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι ο Τσίπρας θα πάρει πίσω όλα όσα έκαναν οι προκάτοχοί του».

Συμπέρασμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς. Χρυσή Αυγή, η μόνη αντιμνημονιακή επιλογή!
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΣΕΙΣ;

FINANCIAL TIMES: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ
TSIPRAS_SOIMPLE

Εκτενές δημοσίευμα για τις επιπτώσεις από την άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ενδεικτικό τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην είναι ο μπαμπούλας για τις αγορές», στην ναυαρχίδα του παγκόσμιου συστήματος “Financial Times”, υποστηρίζει (προφανώς έχοντας καλές πληροφορίες…) ότι ο mister Tsipras δε θα σκίσει το Μνημόνιο και θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι.

Πάρτε μια γεύση:

«Καθώς αυτό το σενάριο πλησιάζει με το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις και τις πρόωρες εκλογές να έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου, αυτό που θα προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση μπορεί να είναι η επιτυχία του κόμματος να διαλύσει κάποιους από τους φόβους των επενδυτών. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες εβδομάδες εγκατάλειψε την προηγούμενη δέσμευσή του να «σκίσει» το μνημόνιο και αντιθέτως δίνει έμφαση σε πιο μέτρια βήματα για να αντιμετωπιστεί το χρέος και στη βαθιά δέσμευση στο ευρώ. Πιστεύουμε ότι ο Τσίπρας θα φανεί πιο ρεαλιστής από ότι υποδεικνύει η προηγούμενη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ».

Συμπέρασμα:
Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  πηγη


New York Times: Κανένα πρόβλημα! Ο Τσίπρας θα κάνει ό,τι και οι Σαμαροβενιζελοι και θα συνεχίσει να πληρώνει

Δημοσίευμα της (άριστα πληροφορημένης, εκ των έσω…) ναυαρχίδας του αμερικανικού κατεστημένου, New York Times,  αναφέρεται στο τι αναμένεται να συμβεί στην μετεκλογική Ελλάδα του Τσίπρα και κυρίως αν η νέα κυβέρνηση θα  συνεχίσει να εξυπηρετεί το χρέος της Ελλάδας. Και ιδού το ασφαλές συμπέρασμά της:
«Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο Αλ. Τσίπρας ήταν προσεκτικός σε ό,τι αφορά την ΕΚΤ και το χρέος και δεν προχώρησε σε απειλές ή διακηρύξεις. Όσο αυξάνεται η αβεβαιότητα στις αγορές τόσο περισσότερο θα εξαρτάται η Ελλάδα και οι τράπεζες από την Φρανκφούρτη για πρόσβαση σε δάνεια έκτακτης ανάγκης.
Και είναι πράγματι αλήθεια ότι η ΕΚΤ έχει τηρήσει μια σκληρή γραμμή από την αρχή της κρίσης με το να επιμένει να πληρώνεται εγκαίρως και στο ακέραιο και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για αλλαγή γραμμής πλεύσης. Ως εκ τούτου οι αναλυτές πιστεύουν πως ο Τσίπρας θα κάνει πάνω κάτω τα ίδια αν έρθει στην εξουσία: Θα συνεχίσει να πληρώνει».
Σωστό το συμπέρασμα, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπάρχει καμία ανησυχία στους κύκλους της διεθνούς τοκογλυφίας, από την αναμενόμενη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ…
(ΥΓ): Τι Τσίπρας, Τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!   ΠΗΓΗ

Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
mil_0

Στας Ευρώπας και στο υπερπολυτελές θέρετρο της διεθνούς πλουτοκρατίας, το Γκστάαντ, προτίμησε η κορούλα του –κατά πρόσφατη δήλωσή του- «μαρξιστή» Μηλιού του ΣΥΡΙΖΑ, για να περάσει τις γιορτές, όπως αποκάλυψε η ίδια με… καμάρι (ζήλεια σας, ζήλεια σας!) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της, με φόντο χιονισμένα βουνά και πολυτελή σαλέ.

Και βέβαια, η επίδειξη πλούτου και χλιδής από την κόρη του μαρξιστή, δεν πρέπει να μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Διότι, έτσι ήταν πάντα οι… βέροι μαρξιστές: χλιδάτοι και καλοπερασάκηδες.

Πάντα δε, είχαν μια καλή δικαιολογία γι’ αυτό στο στόμα τους. Για παράδειγμα, όταν κάποιος… κακεντρεχής σύντροφος ρώτησε τον άρτι αφιχθέντα στην πόλη του Λένιν, γιατί ταξιδεύει στην Α΄ θέση, αυτός με ετοιμότητα του είπε πως όταν το κόμμα πάρει την εξουσία, όλα τα σοβιετικά τραίνα θα έχουν μόνο… Α΄ θέση, για όλο το λαό. Ψέμα βεβαίως, αλλά πολλοί το πίστεψαν!  ΠΗΓΗΕΛΕΟΣ! ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»
OIKONOMOYSYRIZA_533_355
Γράφει ο Αντίοχος
Τελευταία –μέχρι τώρα- «μεταγραφή» του ΣΥΡΙΖΑ από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, είναι ο Θανάσης Οικονόμου, πρώην βουλευτής. Το αστείο στην υπόθεση, είναι ότι αυτός ο βαθιά συστημικός ανακοίνωσε πως πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει –και μάλιστα «συθέμελα»- το… σύστημα:

«Στη σημερινή δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, σημασία έχει να σωθεί ο τόπος και, ταυτόχρονα, το ίδιο αναγκαίο είναι να αλλάξει επιτέλους συθέμελα το παρακμιακό πολιτικό αυτό σύστημα, που είναι υπεύθυνο για τη χειρότερη οικονομική κρίση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Θέλω να πω στους φίλους μου ότι θα αγωνιστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ από οποιοδήποτε μετερίζι, για να βοηθήσω να αλλάξει πραγματικά η χώρα, για εμάς και τα παιδιά μας, προς μια αριστερή και δημοκρατική κατεύθυνση, μαζί με άλλες προοδευτικές δυνάμεις μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο».

Όμως, ποιος είναι ο Θανάσης Οικονόμου; Θα ασχοληθούμε λίγο με την περίπτωσή του, για να καταλάβει ο κοσμάκης τι… κουμάσια μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και με ποιους θα κυβερνήσει.

Πρόκειται, λοιπόν, για παλιό «Ρηγά» (ΚΚΕ εσωτερικού), πρώην Αναπληρωτή γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, πρώην βολευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα (μέχρι το 2012, πρόλαβε και ψήφισε δύο Μνημόνια…) και εν συνεχεία μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Προσφάτως απασχόλησε την κοινή γνώμη λόγω της θυελλώδους σχέσης του με την βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου, που έγινε αιτία να εγκαταλείψει τη γυναίκα του. Εκείνη, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, στα οποία αποκάλυψε οικονομικές ατασθαλίες του… συστημικού-αντισυστημικού πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», η πρώην γυναίκα του υποστηρίζει ότι τα μηνιαία εισοδήματα του Οικονόμου είναι περίπου 25.000 ευρώ «παρά το γεγονός ότι τόσο στη δήλωσή του προς την Εφορία όσο και στη δήλωση του “πόθεν έσχες” του στις αρμόδιες αρχές δηλώνει πολύ λιγότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επίσης ότι, ο πρώην σύζυγός της μετέχει με 25% σε εταιρεία που μισθώνει δύο 11μετρα κότερα αντί 2.500 ευρώ την εβδομάδα έκαστο, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην εταιρεία «Αθανάσιος Οικονόμου και Σία Ο.Ε.», με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καφενείου – μπαρ, «με φαινομενική συμμετοχή 1% και πραγματική 85%»! Υποστηρίζει δε ότι ο Οικονόμου «μεταβίβασε εσπευσμένα και εικονικά λίγο πριν τις εκλογές του 2012 το μερίδιο της συμμετοχής του 84% στη ‘‘σταθερή’’ συνεταίρο του σε όλες τις επιχειρήσεις του» και εκτιμά ότι το καφέ-μπαρ, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων (το Γυαλί Καφενέ), «αποκερδαίνει αδήλωτα στην πλειονότητά τους εισοδήματα τουλάχιστον 70.000 ευρώ το μήνα»!

(ΥΓ):
Να τον χαίρονται τα συντρόφια!    πηγη
   ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ BARCLAYS: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Το ΣΥΡΙΖΑ
syriza_stathakis_milios

Σε ανάλυση των μετεκλογικών δεδομένων της Ελλάδας, προχωράει ο «επενδυτικός» (τοκογλυφικός…) οίκος Barclays, αναλύοντας βήμα προς βήμα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το παρδαλό συνονθύλευμα έχει βάλει μπόλικο νερό στο κρασί του (ή λίγο κρασί στο… νερό του) και θα είναι μια πρώτης τάξεως κυβέρνηση για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Ιδού:

«Έξοδος από την ΟΝΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα δεν ζητά πλέον η Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη/ΕΕ.

Χρεοκοπία: Το Reuters μετέδωσε στις 15 Μαΐου ότι ο κ. Τσίπρας είπε πως θα ζητήσει διεθνή διαγραφή περίπου του ενός τρίτου του χρέους της Ελλάδας. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε μια συναινετική λύση αντί να χρησιμοποιήσει την επιλογή της χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Επιπλέον, πιο πρόσφατα, οι Financial Times (19 Σεπτεμβρίου) ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως οι χώρες της ευρωζώνης θα δώσουν κάποια ελάφρυνση στο ελληνικό χρέος. Υποστήριξε πως το χρέος θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί με ομόλογα συνδεδεμένα με το ΑΕΠ, προσφέροντας κίνητρο στις άλλες κυβερνήσεις της ευρωζώνης να τονώσουν την ανάπτυξη της Ελλάδας. Μια τέτοια δήλωση φαίνεται να αποτελεί πρόοδο από την αρχική του πρόταση, τον Ιανουάριο του 2014 όταν ετοιμάζονταν για την προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο μανιφέστο των 10 σημείων του, ζητούσε ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος.

Το πρόγραμμα της τρόικας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ήταν αντίθετος στις παρεμβάσεις της τρόικας. Ο κ. Τσίπρας πρόσφατα μαλάκωσε τη στάση του, περιορίζοντας την αντίθεσή του στον σχεδιασμό του υφιστάμενου προγράμματος. Στο πρόγραμμα των 10 σημείων του, ζητούσε άμεσο τερματισμό στη λιτότητα, αναστέλλοντας το νέο ευρωπαϊκό δημοσιονομικό πλαίσιο».

Συμπέρασμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!
   ΠΗΓΗ
Πέντε διαφορετικά ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν στις εκλογές

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το κλεφτο – ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με 5 διαφορετικά ψηφοδέλτια για να κλέψει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους Ελλήνων. Εν είδει προειδοποίησης προς τους Έλληνες παραθέτουμε λίστα με τα αποκόμματα του ΠΑΣΟΚ:
ΠΑΣΟΚ: Η αυθεντική εγκληματική οργάνωση με τα σύμβολά της και την μαύρη ιστορία της. Προσωρινός αρχηγός της είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα ελληνικά δικαστήρια εναντίον της είναι αμέτρητες, αφορώντας κυρίως διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απάτες κλπ.

Νέα Δημοκρατία: Μπορεί να φαντάζει περίεργο, όμως πάντα ο Αντώνης Σαμαράς λογιζόταν ως ο άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ εντός του αντιπάλου κόμματος. Την φήμη αυτή που υποβόσκει από το 1993 ήρθε να την επικυρώσει ο ίδιος ο Σαμαράς συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ και υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις του. Τις υιοθέτησε δε σε τέτοιο βαθμό που συνεργάστηκε με ανθρώπους που αν και δεν έχουν κομματική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, είναι πασόκοι στην ψυχή. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μιχελάκη  που κατήντησε το βουλευτικό αξίωμα να λειτουργεί με έκδοση αποδείξεως παροχής υπηρεσιών, τον Αθανασίου με την «παράγκα» και το ψευδές πόθεν έσχες και άλλους πολλούς.

Κόμμα Γ.Α. Παπανδρέου: Το καινούργιο «φρούτο» είναι το κόμμα του ΓΑΠ που διέλυσε την χώρα και έρχεται τώρα για να την «σώσει». Πραγματικά ασχολίαστη η προσπάθεια επιστροφής στο πολιτικό σκηνικό από τον ολετήρα της Ελλάδος, που συν τοις άλλοις έγινε περίγελος ολόκληρου του κοινοβουλίου απουσιάζοντας στο εξωτερικό επί σχεδόν τρία χρόνια, ερχόμενος εδώ μόνο για σόλο εμφανίσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί φαινομενικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει διαφορετική αφετηρία από το ΠΑΣΟΚ, όμως στην συνέχεια έχει απορροφήσει όλα τα λαμόγια του «πράσινου» κλεφτο – συνδικαλισμού, καθώς και τα «ποντίκια» που εγκατέλειψαν το «πλοίο» όταν αντιλήφθηκαν ότι αυτό «βουλιάζει».

ΠΟΤΑΜΙ: Πρόκειται για ένα μόρφωμα ευλογημένο από τον Σημίτη και την διαπλοκή των καναλιών. Πολιτικός αρχηγός στο εν λόγω απόκομμα, που ενώ είναι ανύπαρκτο από την κοινωνία εμφανίζεται για λόγους «αβάντας» μονίμως «τρίτο», είναι ο δημοσιογράφος του Μπόμπολα, Σταύρος Θεοδωράκης. Το εν λόγω κόμμα δεν έχει παρουσιάσει θέσεις, προφασιζόμενο «ουδετερότητα», προκειμένου να μπορέσει να υιοθετήσει τις θέσεις που θα προστάξουν οι καναλάρχες μετά τις εκλογές, αν «τρουπώσει» σε κυβερνητική θέση, ως υποπόδιο.  ΠΗΓΗΕΚΤΑΚΤΟ: H Rass άνοιξε το συρτάρι του Αντωνάκη με τα φάρμακα - Προσοχή στις παρενέργειες, παιδιά

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την Rass - Rass - Antonis Samarass είναι ότι πρόκειται για μία εταιρεία που ξεκάθαρα λειτουργεί με κομματικά και αντεπιστημονικά κριτήρια, όντας ο κορυφαίος περίγελος των εταιρειών δημοσκοπήσεων.


Μία τέτοια εταιρεία δεν θα μπορούσε να εργάζεται πουθενά αλλού από την ρυπαροφυλλάδα «Ελεύθερος Τύπος» και φυσικά έχει κάθε έννομο συμφέρον να «θάβει» την Χρυσή Αυγή, δεδομένου του σε ποιες λίστες βρίσκεται η εργοδοσία της.
Θυμίζουμε:
Η εφημερίδα έκλεισε τον Ιούνιο του 2009  και τον Σεπτέμβριο ανακοινώνεται η νέα ιδιοκτησία. Ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδος έκτοτε είναι ο κ. Αλέξης Σκαναβής και ο Δημήτρης Μπενέκος. Εν τέλει ο Μπενέκος κατέληξε στον «Επενδυτή» και έκτοτε αποκλειστικός εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» είναι ο Σκαναβής.
Ο εν λόγω έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής με αυξημένες αρμοδιότητες του Mega Channel μέχρι το 1996, οπότε και μετακινήθηκε στον τον Όμιλο Μπόμπολα. Αργότερα εργάστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα.
Επιπροσθέτως όλων των παραπάνω το όνομα του εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» και «δεξιού χεριού της οικογένειας Μπόμπολα» περιλαμβάνεται στην Λίστα Λαγκάρντ και είναι προφανώς ένα από τα ονόματα που δεν έχει ελεγχθεί «με εντολή Σαμαρά».
Πάμε τώρα να δούμε ένα μίνι «βιογραφικό» της εν λόγω εταιρείας. Η συγκεκριμένη εταιρεία έδινε πριν τις Εθνικές Εκλογές του 2012 στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 3,6% και εν τέλει έπεσε έξω 100%, αφού η Χρυσή Αυγή πήρε 7%. Στις Ευρωεκλογές εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή τέταρτη πολιτική δύναμη με 6,1% και εν τέλει πήραμε 9,4%.
Ας δούμε, εν είδει αρχείου, τι δίνει τώρα για να γελάσουμε ελεύθερα σε 22 μέρες από τώρα:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 30,4%
Ν.Δ.:  27,3%
ΚΚΕ: 4,8%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 4,7%
Χρυσή Αυγή: 3,8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 3,5%
ΑΝ.ΕΛ.:  2,5%
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: 1,4%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 3,8%
ΑΚΥΡΟ / ΛΕΥΚΟ:  2,6%
ΑΔ. ΨΗΦΟΣ: 15,2%
Τι θα λένε (αν βγαίνει η φωνή από μέσα τους...) το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου; ΠΗΓΗ

Η Θεσσαλία έδειξε πρώτη στο Σαμαρά τον δρόμο της εξόδου!

Η προεκλογική εκστρατεία του δικτάτορα Σαμαρά ξεκίνησε από τη Θεσσαλία με τους χειρότερους για τη ΝΔ οιωνούς: μερικές δεκάδες βολεμένοι νεοδημοκράτες συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό που βύθισε τη χώρα και το Λαό στη φτώχεια και την ανυποληψία.
«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη», δήλωσε ο κωμικός πολιτικάντης, κάνοντας και τους λίγους παρευρισκόμενους να κρατούν τα στομάχια τους από το γέλιο. Παρά το γεγονός ότι η προεκλογική περίοδος υποχρεώνει τον δικτατορίσκο να βγει από τη γυάλα του Μαξίμου, τούτο δεν σημαίνει πως θα προσαρμοστεί αυτομάτως και στην κοινωνική πραγματικότητα.
Καθώς φαίνεται ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα της βρώμικης προπαγάνδας του Μαξίμου και της Συγγρού. Επαναλαμβάνει συνεχώς την λέξη «ανάπτυξη», τόσο ώστε να το έχει πραγματικά πιστέψει και μάλιστα να το διατυμπανίζει δημοσίως, πλέον κι εκτός τηλεοράσεως. Ποιος όμως θα πειστεί από τον κωμικό Σαμαρά, όταν η καθημερινότητα αποδεικνύει πως κάθε του ενέργεια συνέβαλε στην καταλήστευση του Λαού μας προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων οικονομικά ισχυρών;
Η συγκέντρωση της Λάρισας δε, καταδεικνύει πως η καρδιά της ελληνικής αγροτιάς, πλην εκείνων των προνομιούχων μεγαλοτσιφλικάδων που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Συγγρού, γύρισε την πλάτη στη ψοφοδεξιά ΝΔ των Μνημονίων και της καταστροφής του αγροτικού κόσμου. Οι Έλληνες αγρότες, όπως και οι υπόλοιποι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες, έχουν πια το δικό τους Κίνημα, το οποίο υπερασπίζεται τα δίκαιά τους. Η Θεσσαλία έριξε την πρώτη σφαλιάρα στην αλαζονεία της μασονοδεξιάς ΝΔ και τα χειρότερα έπονται!  ΠΗΓΗ
Η γελοιότητα χτύπησε κόκκινο: Σε ξανθό μάγο είχε μεταμφιεστεί ο Ξηρός που όλως τυχαίως συνελήφθη προεκλογικά!Το προεκλογικό σήριαλ "σύλληψη Χριστόδουλου Ξηρού" είναι πραγματικά μια σπαρταριστή κωμωδία που μάταιο σκοπό έχει να ανυψώσει το καταρρακωμένο προφίλ του σκευωρού Σαμαρά και να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό. Η ολοκλήρωση της επιχείρησης για την σύλληψη του Ξηρού που το ίδιο το καθεστώς Σαμαρά τον είχε αφήσει ελεύθερο πέρσι τέτοια εποχή συνέβη... όλως τυχαίως χθες, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Τυχαίο ήταν μάλλον και το γεγονός πως από την Παρασκευή στελέχη της ΕΛΑΣ και της αντιτρομοκρατικής ήταν σε επιφυλακή, αφού χθες θα γινόταν η σύλληψη. Η αλληλουχία των... τυχαίων γεγονότων μας προτρέπει να συμπεράνουμε πως αν οι εκβιασμοί και οι μεθοδεύσεις Σαμαρά είχαν περάσει και ο Δήμας είχε εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας ίσως να μην χρειαζόταν να γίνει ακόμα η σύλληψη.
Οι γελοιότητες στην υπόθεση Ξηρού συμπεριλαμβάνουν το κρησφύγετο - μεζονέτα στην Ανάβυσσο, το οποίο ενοικίαζε για 800 ευρώ τον μήνα και φτάνουν στο αποκορύφωμά τους με την εμπνευσμένη μεταμφίεσή του. Πραγματικά περνά απαρατήρητος...
Ο αριστερός τρομοκράτης δολοφόνος κυκλοφορούσε ντυμένος σαν τον "Ξανθό Μάγο" που μεσουρανούσε δύο δεκαετίες πριν, αλλά... προφανέστατα κανείς δεν τον είχε αντιληφθεί. Και με αυτά τα γελοία μυθεύματα και σενάρια νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού.
Ο χρόνος τους τελείωσε! Μετά την νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και την τελική δικαίωση, να ετοιμάζονται κι άλλοι για συλλήψεις...  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8338119584857412640

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item