Widgets

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών: Ή με την Χρυσή Αυγή ή με τους πολιτικούς απατεώνες


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

Όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία τα δύο πρώτα κόμματα επιδίδονται σε μία ψευδεπίγραφη μάχη με σκοπό την πόλωση και την δημιουργία κλίματος διπολισμού. Σύμφωνα με αυτή την αρχή τα δύο μεγάλα κόμματα ξιφουλκούν λεκτικά, αδιαφορώντας για τις θέσεις και τις προτάσεις του οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Στο μεσοδιάστημα τα μικρότερα κόμματα έχουν ως μοναδική αχτίδα προβολής τη συμφωνία ή την διαφωνία με τον ένα ή τον άλλο μεγάλο, την ώρα που τσακώνονται.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία οι Έλληνες θα πρέπει να φοβούνται ότι «θα έρθουν οι κομμουνιστές» και ότι ο Σαμαράς ως «νέος Ναπολέων Ζέρβας» θα τους ανακόψει. Από την άλλη πλευρά οι συριζαίοι τονίζουν ότι «πρέπει να δημιουργηθεί μέτωπο ενάντια στην λιτότητα», υπονοώντας ότι πρέπει να τους ψηφίσει ο κοσμάκης για να «μην έρθουν οι νεοδημοκράτες». Το δίλημμα αυτό είναι παντελώς ψευδεπίγραφο και άκυρο!

Η πραγματικότητα είναι ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, όπως τόσο καιρό αυτό ίσχυε για το παλιό δίπολο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που εν τέλει ενώθηκε εις σάρκα μία και παρακαλάει για «σταθερότητα», υπονοώντας ότι θα πρέπει να κυβερνάνε ες αεί τη χώρα οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων.

Μαζί θα τα... σκίζουν (τα καλσόν)

Η ΝΔ πριν τις εκλογές του 2012 είχε αναπτύξει μία άκρως αντιμνημονιακή ρητορική, ισχυριζόμενη ότι καλώς είχε καταψηφίσει το πρώτο μνημόνιο. Έσκιζε τότε τα μνημόνια και ο Αντωνάκης, αλλά τελικώς μπήκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου μαζί με Τζέφρυ και Καρατζαφέρη και ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο. Τελικά στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές του 2012 κατέβηκε με σύνθημα την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Ο Τσίπρας από την άλλη μεριά μέχρι πριν λίγο καιρό επίσης... έσκιζε μνημόνια. Όμως τον τελευταίο καιρό και αφότου έγινε συγγνωστό σε όλους ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ βρισκόταν «διασωληνωμένη» στην πολιτική «εντατική», άρχισε να αλλάζει την ρητορική του και πλέον μιλάει και αυτός για «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου. Πλέον έχει παραβρεθεί σε πλήθος συναντήσεων με υψηλόβαθμους καπιταλιστικούς παράγοντες και έχει βρει στήριξη ακόμα και από πρώην Διευθυντή της Παγκόσμιας Τράπεζας, για να μην αναφέρουμε την Γιάννα Αγγελοπούλου και... ραγίσουν τα πεζοδρόμια.

Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο μαζί το σύστημα

Αμφότερα τα δύο αυτά κόμματα πηγάζουν από τον βόθρο της κλεπτοκρατίας. Από την μία μεριά η ΝΔ φρόντισε έτσι ώστε υψηλόβαθμα στελέχη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη για τα οικονομικά εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις (Σταθάκη, Διακάκη) η ΝΔ ψήφισε κατά της άρσης της ασυλίας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για οικονομικά εγκλήματα, ενώ ακόμα και ο Φωτόπουλος που δεν είναι βουλευτής έχει δει την ποινική δίωξη εναντίον να «παγώνει» με «εντολή Σαμαρά».

Από την άλλη  μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε σε ανάλογες περιπτώσεις να αθωώσει βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Μιχελάκης που έφερε το βουλευτικό αξίωμα στην έσχατη κατάντια να περιλαμβάνει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Επίσης χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, σιώπησε «ηχηρά» τόσο στην ομολογία Μπαλτάκου, όσο και στο ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, που οδηγούσαν απευθείας στις φυλακές τον Σαμαρά και όλη την παράγκα. Τα ίδια έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην περίπτωση των υποβρυχίων και της Λίστας Λαγκάρντ, όπου ουσιαστικά κάλυψε τους σαμαροβενιζέλους για τα σκάνδαλά τους, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα με το βρωμερό σύστημα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν θα πρέπει να υπάρχει ουδεμία αυταπάτη περί του «διλήμματος» των εκλογών. Το διακύβευμα των εκλογών όπως πάντα είναι ένα και μοναδικό. Στην Ελλάδα όντως υπάρχουν δύο κόμματα μόνο. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα από την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και από την κοινοβουλευτική δράση των κομμάτων τα τελευταία χρόνια.

Από την μία πλευρά έχουμε την Χρυσή Αυγή που δέχεται την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, το οποίο κρατάει παράνομα στην φυλακή την μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ έχει φιμώσει ολοκληρωτικά την υπόλοιπη μισή. Από την άλλη πλευρά έχουμε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία είτε επικροτούν, είτε σιωπηλά στηρίζουν αυτό το αίσχος, να βρίσκονται στην φυλακή αθώοι άνθρωποι, χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους.

Το δίλημμα, λοιπόν, είναι πραγματικά σαφές και τα πολλά ψηφοδέλτια που θα δείτε την 25η Ιανουαρίου είναι για να δημιουργούν σύγχυση και μόνο. Ή με την Χρυσή Αυγή Ή με τους πολιτικούς απατεώνες και τους κλέφτες. 

Κώστας Αλεξανδράκης


Λαϊκός Εθνικισμός σημαίνει Αγώνας!


Καμία χριστουγεννιάτικη ευχή δεν δύναται να κατευνάσει την οργή μήτε και να αναπληρώσει το κενό εκείνων των Συντρόφων που παρά τη θέλησή τους, βρίσκονται μακριά μας. Διωκόμενοι Εθνικιστές, Πολιτικοί Κρατούμενοι ενός αντεθνικού Καθεστώτος το οποίο σκορπίζει με λύσσα το ταλμουδικό του μίσος, την ίδια ώρα που με αυθάδεια απύθμενη απαιτεί από το Κίνημα σεβασμό.

Όταν οι οικογένειες των Ελλήνων Πατριωτών θα μαζωχτούν γύρω από την πύρινη εστία -πραγματική ή νοερή-, ευλαβικά τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα των Χριστουγέννων, θα υπάρχουν αντίστοιχες οικογένειες Εθνικιστών που θα βιώνουν την εκδικητική μανία ενός Κράτους ξενόδουλου, το οποίο βαστά μακριά τους ανθρώπους τους επειδή οι τελευταίοι διέθεταν το σθένος να αντισταθούν στη σιωνιστική βαρβαρότητα. Αυτό ήταν και παραμένει το διαρκές «έγκλημα» των Συντρόφων μας, το οποίο πληρώνουν με την παράνομη προφυλάκισή τους. Οι περισσότεροι μάλιστα εξ αυτών, θα περάσουν στις φυλακές της ψευτοδημοκρατίας τα δεύτερα συνεχόμενα Χριστούγεννα, έχοντας στη καρδιά ένα πόθο δυνατότερο από την οποιαδήποτε ευχή: τον πόθο της Λευτεριάς.

Όταν οι πόλεις και τα χωριά της Πατρίδος θα πλημμυρίζουν από το παιδικό τραγούδι των Χριστουγέννων, δωρεά των προεστών και προκρίτων για να ξεγελάσουν τη δυστυχία του απλού Λαού, στις φυλακές του Κορυδαλλού και του Μαλανδρίνου θα θεριεύει η θέληση για οριστική επικράτηση και θα σιγοτραγουδιέται μέσα από τα κελιά ο θούριος «Ορθό το Λάβαρο».

Οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι δεν είναι κόκκινοι τρομοκράτες για να προσμένουν χάρες από το αντεθνικό Καθεστώς. Ως ορκισμένοι του εχθροί, το μόνο που αληθινά προσμένουν είναι τον λυσσώδη και φανατικό Αγώνα των Συντρόφων τους που οδηγεί αφενός στη δικαίωση και αφετέρου στην Νίκη του Κινήματος.

Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη: η δικαίωση των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων είναι άμεσα εξαρτώμενη από την αμετάκλητη συντριβή του Καθεστώτος των διεφθαρμένων!
Η συντριβή του μετώπου των αντιπάλων δεν θα έρθει βεβαίως μέσα από ευχές, προσευχές, ανούσια λόγια  και ως μάννα εξ ουρανού. Τουναντίον, διέρχεται απαραιτήτως μέσα από θυσίες, στερήσεις και διώξεις ακατάληπτες από το μέσο αστικό νου. Ιδού γιατί το Κίνημά μας είναι Κίνημα επαναστατικό και στην πραγματικότητα, όσο κι αν οι μαρξιστές το αρνούνται, είναι το μοναδικό αληθινά Λαϊκό και Επαναστατικό.

Όταν μια μέρα το αδέκαστο Δικαστήριο της Ιστορίας θα γυρέψει τις επαναστατικές μας περγαμηνές, εμείς οι Εθνικιστές θα υποδείξουμε 2 Νεκρούς Συντρόφους κι επιπλέον τον Αρχηγό και δεκάδες ακόμη Συναγωνιστές Πολιτικούς Κρατούμενους μιας λαομίσητης Χούντας. Οι αριστεροί αντιθέτως, θα έχουν να υποδείξουν μονάχα την μείωση των κρατικών τους μισθών!

Όταν λοιπόν οι αστοί θα μυξοκλαίγονται γύρω από το γιορτινό τραπέζι για τα δεινά τα οποία τους φόρτωσε η ψευτοδημοκρατία των καπιταλιστών, τότε υποδείξτε τους με την Πίστη των πραγματικών Ιδεολόγων χαραγμένη στο πρόσωπο και πρωτίστως στην καρδιά σας, πως δεκάδες Χρυσαυγίτες βρίσκονται αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι επειδή το τυραννικό Καθεστώς τους αρνείται το δικαίωμα στο νόμιμο Πολιτικό Αγώνα. Τα δεινά του Λαού μας, έχουν πηγή κι αιτία, οι οποίες συνοψίζονται σε δυο λέξεις: αντισυνταγματικό τόξο. Η λύση του Ελληνικού Προβλήματος από την άλλη, δύναται επίσης να περιγραφεί με δυο λέξεις: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αντί ευχών, πολλώ δε μάλλον αντί της επίπλαστης και ψευδεπίγραφης κοινωνικής ειρήνης, η οποία κυριαρχεί σε αστικές κομματικές συμμορίες διεφθαρμένων και στα νεκροταφεία, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί παρά να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση κι αγωνιστική εγρήγορση για να διαφυλάξει τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδος και προπαντός για να διασφαλίσει την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας.

Κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες του εφησυχασμού, του συμμορφωτισμού, της πολιτικής ειρήνης και συναίνεσης. Όσο έστω κι ένας Συναγωνιστής μας παραμένει Πολιτικός Κρατούμενος του αντεθνικού Καθεστώτος, βρισκόμαστε άπαντες σε Πολιτικό Πόλεμο με μια Τυραννία φαύλων και ξενόδουλων!

Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!

ΥΓ. Δεν είναι ευχή, είναι σάλπισμα αδιάκοπου Αγώνα.

Ευάγγελος Καρακώστας

xryshaygh.com

Γιώργος Γερμενής: ΣΑΜΑΡΑΣ DELENDA EST!Γιώργος Γερμενής: ΣΑΜΑΡΑΣ DELENDA EST!

Άρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή στην εφημερίδα «Στόχος».

Στις 10 Ιανουαρίου κλείνω ένα χρόνο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό, και ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω πιο ελεύθερος από ποτέ! Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους τους Ελληνόψυχους της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ, στην συντακτική ομάδα και ιδιαίτερα στον διευθυντή αυτής, Σ. Χατζηπαρασκευά που από την πρώτη στιγμή των διώξεων εναντίον του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τάχθηκε με την εφημερίδα στο πλευρό της. Στο πλευρό του Αρχηγού και όλων των άδικα διωκόμενων βουλευτών και λοιπών λαμπρών συναγωνιστών  που απλά και μόνο επειδή βροντοφωνάζουν την λέξη «Εθνικισμός», το λεγόμενο δεξιό Σαμαριστάν τους κυνήγησε με τον χειρότερο τρόπο. Και το λέω αυτό συνέλληνες, γιατί σε κάποιους έχει μείνει κουσούρι από την εποχή της Τουρκοκρατίας να παραμένουν ακόμη Ραγιάδες, και όταν περνά κάποιος δύσκολα, όπως τώρα η Χρυσή Αυγή, να τον εγκαταλείπουν και να τον ξεχνούν.

Αντιθέτως, οι Εθνικόφρονες Πατριώτες, γνήσια τέκνα των μεγάλων προγόνων μας, έδειξαν γενναιότητα και θέληση να συνεχίσουν τον αγώνα που χάραξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή  Αυγή, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους κινδύνους που εξαπέλυε το παρελθοντικό καθεστώς Σαμαριστάν - Μπενιζελ Τούρκογλου!

Το 2015 βρίσκει την χώρα σε εκλογές, σε μια εκλογική αναμέτρηση όπου οι Εθνικιστές θα δώσουν το βροντερό τους ΠΑΡΩΝ. Άνιση όμως αναμέτρηση, μιας και 7 βουλευτές μας είναι προφυλακισμένοι, κάποιοι άλλοι σε κατ' οίκον περιορισμό και άλλοι απαγορεύεται να μιλήσουν σε εκδηλώσεις του κόμματος μας. Κατά τα άλλα, είμαστε μια δημοκρατική χώρα ελευθέρων απόψεων και ιδεολογιών, αρκεί να μην είσαι Χρυσαυγίτης!

Όπως όλα δείχνουν, ο Σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιπολίτευση, έχοντας καπαρωμένη την τρίτη θέση. Κάτι βέβαια που επισημαίνουν και τα στοιχήματα που παίζονται στην Αγγλία αλλά και στην Ελλάδα, που δίνουν στην Χρυσή Αυγή απόδοση 1,8 για την τρίτη θέση και στο Ποτάμι/Πασοκ 3,2 (δεν είχε ακόμη ανακοινωθεί το νέο κόμμα του Τζέφρυ, άρα τώρα ακόμη χειρότερα τα πράγματα για αυτούς).

Όπως και να έχει το πράγμα, η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει παγιωθεί στην συνείδηση του Έλληνα Πολίτη και πλέον έχει καταγεγραμμένα ποσοστά 7-9 μονάδων. Οι παράνομες διώξεις και φυλακίσεις συσπείρωσαν το κίνημα και είχαν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποστήριζε ο Σαμαράς στο βίντεο Μπαλτάκου, ότι θα πέφταμε στο 2%. Στις ευρωεκλογές εκτιναχτήκαμε στο 10%, είμαστε σαν το ατσάλι που όσο το χτυπάς τόσο αυτό γίνεται σκληρότερο. 

Αυτό έχει περάσει και στο DNA των ψηφοφόρων μας που μας ακολουθούν και μαζί με τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν, βλέπουν και την αδικία των παράνομων διώξεων ενάντια στο κόμμα που εν τέλει υποστήριξε και ψήφισε. Θέλω να πω πως ο ψηφοφόρος μας ταυτίστηκε με τους φυλακισμένους σαν να διώκεται ο ίδιος, και αυτός ο δεσμός δεν πρόκειται να κοπεί εύκολα. Αυτό, οι ινστρούχτορες και οι επαγγελματίες των καθοδηγούμενων δημοσκοπήσεων αλλά και οι περισπούδαστοι Σύμβουλοι που καθοδηγούν τον Τρελαντώνη, δεν θα το καταλάβουν ποτέ.

Γιατί εμείς έχουμε σαν τρόπο ζωής να αγωνιζόμαστε για κάτι εντελώς καινούργιο που πηγάζει όμως βαθιά μέσα από ολόκληρη την ιστορία του Ελληνισμού! Για κάτι που πηγάζει από το Θειο Τραγούδι της Ιλιάδος, περνά μέσα από την χιλιόχρονη Αυτοκρατορία των Κωνσταντίνων, από τους Επαναστάτες του 1821, μέχρι το καθεστώς της 4ης  Αυγούστου και την γραμμή Μεταξά, όπου ένα μικρό κράτος μπόρεσε να σταματήσει την Ιταλική -αήττητη μέχρι τότε- πολεμική μηχανή. Αλλά για αυτή την Ελληνική ψυχή όλοι αυτοί οι χαρτογιακάδες δεν θα διδαχτούν ποτέ τίποτα, σε κανένα από τα διάσημα αγγλοσαξονικά κολέγια που έχουν φοιτήσει.

Κόντρα λοιπόν σε όλους και σε όλα, αγωνιζόμαστε ενάντια στο πολιτικό σύστημα που το μόνο που έχει να επιδείξει από την μεταπολίτευση και μετά είναι η χρεωκοπία και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας στους ξένους τοκογλύφους. Αγωνιζόμαστε και δίνουμε σκληρή προεκλογική μάχη παρέα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Φανταστείτε λοιπόν το αποτέλεσμα, το βράδυ των εκλογών, να δείξει την αριστερά κυβέρνηση και την Χρυσή Αυγή ακόμη πιο ισχυρή, κατέχοντας την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Βουλευτής Β' Αθηνών
Γερμενής Γεώργιος
Φυλακές Κορυδαλλού
3-1-2015  

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ


ΑΘΗΝΑ 9-1-2014.


Η κοινωνία μας είναι ηθικά κατά κύριο λόγο βαρύτατα ασθενής. Μάς διοικούν κενοί συναισθηματικά τύποι που επικαλούνται λογιστικές αλχημείες και οικονομικές συμφωνίες με τις οποίες φορτώσανε έναν ολόκληρο λαό. Συμφωνίες που αντιστοιχούν στις παρανομίες και τις συναλλαγές των γραικύλων πολιτικάντηδων με τούς σιωνιστές τοκογλύφους προκειμένου να ικανοποιήσουν οι προδότες την ματαιοδοξία τους για χρήμα και εξουσία.

Το πολιτικό σύστημα τής χώρας μας αποτελείται από ανθρώπους που κατατάσσονται στους ανεπάγγελτους, στους απαίδευτους και τούς εθνομηδενιστές. Πρόκειται για άχρωμους ιδεολογικά μα και εθνικά πολιτικάντηδες. Δεν γνωρίζουν τον Ελληνισμό και τις Αρχές του. Δεν έχουν καμία επαφή με τις Λαϊκές και Φυλετικές μας Παραδόσεις. Είναι διαστρεβλωτές τής Ελληνικής Ιστορίας και δεν έχουν κανένα απολύτως όραμα, καμία απολύτως φιλοδοξία για την πρόοδο τού τόπου μας. Απλώς υπακούουν τον νεοταξισμό κι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν.

Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν έχουμε κράτος Ελλήνων, αλλά ένα προτεκτοράτο στην διάθεση τής μισελληνικής παγκοσμιοποίησης και των εκάστοτε ισχυρών της. Μίμους αλαλάζοντες για πολυφυλετικά μορφώματα από τούς σοσιαλφιλελεύθερους και για διεθνιστές ανέστιους και άπιστους από τούς μαρξιστές, κράμα που επιφυλάσσεται για να φτιάξει από την μια πλευρά μια νέα αστική τάξη και να διχάσει την εργατική τάξη από την άλλη. Δύο όψεις τού ιδίου νομίσματος που στρέφονται κατά τού Έθνους μας και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.

Απόδειξη τρανή για την κοινωνία σάπιων και ανελλήνιστων στην ηθική και τον πατριωτισμό αποτελούν οι πρόσφατοι χρηματισμοί για την ανάδειξη τού επόμενου προεδρικού ανδρείκελου τής αστικής δημοκρατίας τους. Άφθονες οι καταγγελίες και σαφής η ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού για την προσφορά διευκολύνσεων δανεικών και συμβολαίων προκειμένου να μην φτάσουμε στις εκλογές και μιλήσει ο ελληνικός λαός. Αυτά βέβαια βγαίνουν στο φως αφού δεν σχετίζονται με τούς απροσκύνητους Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής πλην των γνωστών λυγισμένων. Όταν όμως ο πρωθυπουργός και οι σφουγκοκωλάριοί του ζητάνε την άνευ στοιχείων δίωξη των Εθνικιστών, τότε η δημοκρατική στρούγκα και οι θεσμοί της βουβαίνονται.

Φτάσαμε να δούμε απροσχημάτιστα τον πρωθυπουργεύοντα να θέτει τις προϋποθέσεις και τις προτεραιότητες που τού λέγει ο Εμποράκος των Εθνών με τρόπο τέτοιο ώστε να μην αμφιβάλλει πλέον κανείς για το ξεπούλημα τού ελληνικού λαού και την διάλυση τού εθνικού μας κράτους, πλην των βολεμένων. Θέλουν λοιπόν άπαντες οι «συνταγματικοί» να γίνει πρώτα η «διαπραγμάτευση» με τούς διεθνείς τοκογλύφους, η εκχώρηση δηλαδή τού έσχατου ελληνικού λίθου σ’ αυτούς, μετά η αναθεώρηση τού Συντάγματος για την διαιώνιση τής προδοτοκρατίας και τής σιωνιστικής δικτατορίας και η σύμπτυξη κατόπιν ΟΛΩΝ των ανικάνων τής ψευτοδημοκρατίας κατά των Ικανών τής Εθνικιστικής Αριστοκρατίας.

Κατά συνέπεια η αλήθεια είναι πλέον φανερή και ο δρόμος ανοικτός. Λαϊκός Εθνικισμός των Αληθινών Ελλήνων Εναντίον ΟΛΩΝ των Ανθελλήνων. Θέλουμε Κράτος Ισχυρών Ελλήνων. Κράτος που να ζει, να αναπνέει για τούς Έλληνες και να υπηρετεί τούς Έλληνες. Κράτος που να δικαιολογεί τόσο τον ορισμό και την έννοια τής φυλετικής δυνάμεως των Ελλήνων όσο και την αποστολή υπερασπίσεως τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητος. Στον δρόμο τής λαϊκής ευημερίας και τής πρωτοκαθεδρίας τού Ελληνικού Έθνους μέσα στην οικουμένη.

Ο δρόμος των Ελλήνων περνάει μέσα από την κοινωνική δικαιοσύνη, την συλλογική εργατικότητα και φιλοδοξία, την αλύγιστη πίστη των Ελλήνων στα Ιδανικά τής Φυλής. Χρειαζόμαστε μια πλέρια αυτοκάθαρση σε όλα τα επίπεδα τής ελληνικής κοινωνίας, από τα λαϊκά στρώματα έως όλες τις βαθμίδες τής εξουσίας. Την ενότητα των Ελλήνων και τον σχηματισμό μιας και αδιαίρετης τάξεως πολιτών, αυτήν την τάξη των φιλόπονων και των μαχητών τού Ελληνισμού μας. Αυτή η Τάξη είναι οι Δίκαιοι Έλληνες. Και Άρχοντες των Ελλήνων οι δικοί τους εκλεκτοί, οι Άριστοι στις δεξιότητες, το ήθος και την ελληνικότητα.

Δεν νοείται να αποκαλείται η οχλοκρατία και η τρομοκρατία των νεοταξιτών δημοκρατία. Δεν γίνεται να κάμουν κουμάντο οι ολιγάρχες που διαστρεβλώνουν την αλήθεια προκειμένου να βάλουν ολάκερο τον ελληνικό λαό μέσα σε μια ξενοκίνητη στενωπό και σε μια ξενοκαθοδηγούμενη κάλπη. Οι διαβουλεύσεις τού Σώματος των Ελλήνων γίνονται άμεσα και δίχως μεσάζοντες. Το Κράτος οφείλει να είναι Εργατικό, Λαϊκό και Εθνικό. Να φροντίζει τα δίκαια τού λαού και να δίδει όραμα στην Φυλετική Κοινότητα, αποκλείοντας τούς πλαστούς προστάτες καπιταλισμού και μαρξισμού. Μια Εθνική Στέγη για όλους τούς Έλληνες σε μια Μεγάλη Ελλάδα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε βαρύ έργο και καθήκον. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε μπροστά μας ανθρωπιστές τάχα και δημοκράτες γυρολόγους και εντολείς τής παγκοσμιοποίησης. Αλλά θα ανταποκριθούμε στο χρέος προς την Ελληνική Ράτσα, διότι πολύ απλά θα χαλάσουμε μια για πάντα τούς χαλαστήδες τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας.

Δίχως έλεος και οίκτο, βιολογική κάθαρση τής Ιερής Γης τού Φωτός. Χτίσιμο των τειχών τής Πατρίδος και ανακατασκευή των χώρων παραγωγικότητας. Πλήρης απελευθέρωση Πατρίδος και ελληνικού λαού, όπως στον καιρό που σηκώναμε γιαταγάνι για λευτεριά, προκοπή και κοσμοκρατορία.

Λαός, Στρατός και Λαϊκός Εθνικισμός, μια μεγάλη και σφιχτά δεμένη αγκαλιά. Με όρθιο ανάστημα και εντιμότητα. Με ηθικό ακμαιότατο και αντοχή ατελείωτη. Με αγάπη και προσήλωση στον Θεό και τούς Έλληνες, στον Πατέρα και τα Αδέρφια Μας. Κοιτάμε τον Ήλιο τής Ελληνικής Δικαιοσύνης και τον χαιρετούμε με το δεξί χέρι, λιτά, δωρικά και ελληνικά. Λιγότερα λόγια, επαναστατική διάθεση, περισσότερα έργα, Ισχυρή, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 58230558755912623

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item