Widgets

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ενάντια στο SYRIZA και πάσης φύσεως ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Μόνο μια δυνατή Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τον Σύριζα - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Ευχές ολόθερμες από το κελί μιας φυλακής όπου άδικα παραμένω κρατούμενος ενός φαύλου καθεστώτος για το έτος 2015. Ευχές προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, προς το λαό μας τον υπερήφανο, μα αλίμονο μοιραία παθητικό απέναντι στην ξενόδουλη εξουσία.
Εύχομαι το 2015 να αφήσει πίσω του τα χρόνια της υποταγής και να επιστρέψει η εθνική αξιοπρέπεια στη χώρα των Ελλήνων. Να γίνει παρελθόν το καθεστώς των μνημονίων και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας με την υπογραφή αυτών, που δυστυχώς κυβερνούν τον τόπο. Να γίνει παρελθόν η φτώχεια, που όμοια διαφθείρει με τον πλούτο τους ανθρώπους και τους κάνει ανήμπορους να αντισταθούν στην απάνθρωπη εξουσία. Αυτό μπορεί να συμβεί όχι με τις αλχημίες των αριθμών στις οποίες επιδίδονται τόσο οι εγχώριοι, όσο και οι ξένοι τοκογλύφοι. Προπαντός όμως, πέρα από τα υλικά αγαθά αυτό που προέχει είναι η επιστροφή στα Ιδανικά. Να σταματήσει ο λαός μας να είναι μία έρημος χώρα από Ιδέες και Αξίες και όλοι να τρέχουν για το γέννημα του Σατανά, που δεν είναι άλλο από το χρήμα! Οι Έλληνες να αντιληφθούν πως αξίζουν μόνο αυτά τα οποία δεν αγοράζονται ούτε πουλιώνται!
Η μόνη διέξοδος για να ξεφύγει η χώρα από την οικονομική κρίση, από την ανέχεια και τον ζόφο είναι να αντιληφθεί ότι καλές ημέρες θα έρθουν μόνο με επιστροφή στην παραγωγή, στην πραγματική οικονομία και όχι με τα δάνεια των διεθνών αφεντικών του χρήματος, οι οποίοι μας θέλουν να είμαστε διαρκώς υποτεταγμένοι. Μία επιστροφή του Έθνους στα Ιδανικά πέρα από τους αριθμούς και τις διαστροφές της οικονομίας των απατεώνων, θα είναι και μία πραγματική επιστροφή στην πολιτική.

«Καλές ημέρες» θα έρθουν μόνο με επιστροφή στην παραγωγή, στην πραγματική οικονομία και όχι με τα δάνεια των διεθνών αφεντικών του χρήματος οι οποίοι μας θέλουν να είμαστε διαρκώς υποτεταγμένοι. Μία επιστροφή του Έθνους στα Ιδανικά πέρα από τους αριθμούς και τις διαστροφές τις οικονομίας των απατεώνων, θα είναι και μία πραγματική επιστροφή στην πολιτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑΌπως όλοι γνωρίζετε το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου έπεσε και στις 25 Ιανουαρίου έχουμε εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία κάνει μία βρώμικη προπαγάνδα με σημαία της τον φόβο και σύνθημα ή Σαμαράς ή χάος. Πρόκειται για μια αρρωστημένη μεσσιανική νοοτροπία βαθειά ασθενών ατόμων, την οποία νοοτροπία εμείς γνωρίσαμε και γνωρίζουμε με την άδικη και συνεχιζόμενη φυλάκισή μας. Μόνο σε μία τυραννία είναι δυνατόν να συμμετέχει ένα κόμμα στις εκλογές, έχοντας στην φυλακή την ηγεσία του και φτάνοντας μέχρι το παράλογο σημείο βουλευτές οι οποίοι δεν ευρίσκονται στην φυλακή να μην έχουν δικαίωμα δημόσιου λόγου!!! Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε μία δημοκρατία. Αυτά συμβαίνουν στην χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου.
Πέρα για πέρα υποκριτικός και ο δεκαετίες ολόκληρες καθυστερημένος αντικομμουνισμός της Ν.Δ. Λένε στους Έλληνες ότι πρέπει να την ψηφίσουν για να μη έρθει ο κομμουνισμός… Μα αυτοί δεν κυβερνούσανε μαζί με την ΔΗΜΑΡ; Κομμάτι και εξέλιξη του ΚΚ εσωτερικού δεν είναι η ΔΗΜΑΡ; Επώνυμα στελέχη της Ν.Δ. μιλούν ακόμη και για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί δεν υπάρχει κομμουνιστικός κίνδυνος; Για την κουτάλα της εξουσίας ο Σαμαράς και οι αυλικοί του όχι με κομμουνιστές μπορούν ακόμη και να συγκυβερνήσουν, αλλά και με τον διάβολο ακόμα. Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον οδήγησε στα πρόθυρα της εξουσίας το καθεστώς του μνημονίου, ο ίδιος ο Σαμαράς με τα έργα και τις ημέρες του. Για αυτό και είναι οι πλέον ακατάλληλοι για να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο μία δυναμική εθνική αντιπολίτευση, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να πολεμήσει τον μαρξιστικό εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της κεντροδεξιάς. Άλλωστε εμάς πολέμησε η Ν.Δ., όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμάς μας έβαλε στην φυλακή και τον ΣΥΡΙΖΑ τον πάει για εξουσία. Αυτοί λοιπόν θα μας σώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ; Όσοι ζωντανοί, όσοι έχουν ψυχή δυνατή και καρδιά ελληνική να ξεπεράσουν τον φόβο και τους εκβιασμούς, έχουν μόνον έναν δρόμο: Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μία αληθινά εθνική πολιτική.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΒΙΝΤΕΟ: Η ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ και το ΒΡΙΣΙΔΙ πήγε ΣΥΝΝΕΦΟ στον Ξοφλημένο ΣΑΜΑΡΑ!

Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!

Στα πλαίσια της μαύρης προπαγάνδας οι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού αναπαράγουν την παραμύθα περί δήθεν επιστροφής ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ, ειδικά -όπως γράφουν- στην επαρχία.
Καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα δεδομένο και ατράνταχτο στοιχείο για να αποδείξουν αυτή την παραμύθα, διαδίδουν πως η μπαρούφα αυτή έχει προκύψει από «στοιχεία ερευνών σε Πελοπόννησο και Μακεδονία».
Άλλοι θα κάνουν λόγο για ευσεβείς πόθους, άλλοι θα μιλήσουν για φρούδες ελπίδες, η Χρυσή Αυγή όμως απαντά: Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!
Ούτε μισή ψήφος στην πατριδοκάπηλη ΝΔ του Σαμαρά η οποία έκλεισε φυλακή τον Αρχηγό, βουλευτές και δεκάδες φίλους της Χρυσής Αυγής με το απατηλό όνειρο να πάρουν πίσω ψήφους που της έφυγαν οριστικά και αμετάκλητα!
Ούτε μισή ψήφος στο αντισυνταγματικό έκτρωμα της Συγγρού, το οποίο κατέλυσε το Σύνταγμα και περιφρόνησε κατά πρωτοφανή και χυδαίο τρόπο μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες που εξέφρασαν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την πολιτική τους βούληση!
Ούτε μισή ψήφος στη ψοφοδεή δεξιά της εξαπάτησης, που πουλά εθνικοφροσύνη προ των εκλογών και μετά από αυτές ξεπουλά την Πατρίδα στους ξένους, εξαθλιώνει τους Έλληνες, ανοίγει τα σύνορα στους λαθρομετανάστες, τους παραχωρεί ελληνική ιθαγένεια και επιπλέον, ψηφίζει και τον αντιρατσιστικό νόμο, κάνοντας Νόμο του Κράτους τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων!
Εάν η μασονοδεξιά ψάχνεται τώρα απεγνωσμένα για ψήφους, ας τις αναζητήσει στους σιωνιστές φίλους της που της έδιναν συγχαρητήρια όταν άρχιζε τις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Από τους Έλληνες Εθνικιστές και τις Ελληνίδες Εθνικίστριες θα πάρει... αυτό που πήρε και στις ευρωεκλογές του Μαΐου!   ΠΗΓΗ

«Να μην έρθουν οι κομμουνιστές»: Γι’ αυτό ΜΑΥΡΟ στους μπολσεβίκους της Νέας Δημοκρατίας!

Πλησιάζουν με βήμα γοργό οι εκλογές και η ΝΔ έχει αρχίσει να ανακινεί τον «κομμουνιστικό κίνδυνο». Όμως, όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι οι πραγματικοί κομμουνιστές βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία. Στο κενό πέφτουν λοιπόν οι παραινέσεις των «γαλάζιων» στελεχών προς τον κόσμο για στήριξη στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς, απλώς, θα παραθέσουμε μερικά από τα βασικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι το πραγματικό κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία!
Λαθρομετανάστευση: Βγήκε στην Κομοτηνή ο Σαμαράς και είπε ότι αν χάσει τις εκλογές οι «κομμουνιστές» θα φέρουν τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται περί ύψιστου πολιτικού θράσους και προσβολής έναντι της νοημοσύνης του Ελληνικού Λαού, αφού ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που ξεσήκωσε πανηγυρισμούς στο «αντιρατσιστικό κίνημα», όταν με ένα νόμο και 4 άρθρα νομιμοποίησε όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσους θα έρθουν στο μέλλον! Θυμίζουμε ότι με το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» που έφερε στη Βουλή ο «Μπάμπης» και ψήφισαν με χέρια και με πόδια οι ψοφοδεξιοί, ο οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης, του παρόντος ή του μέλλοντος, κερδίζει δωρεάν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αρκεί να καταγγείλει ψευδώς κάποιον Έλληνα ότι τον έβρισε.
«Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια»: Πράγματι στον πυρήνα της μαρξιστικής σκέψεως βρίσκεται η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. Ο Μάρξ κραύγαζε μάλιστα στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο», ότι όντως οι «κομμουνιστές θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια». Αυτός που έκανε πράξη αυτή την μαρξιστική ιαχή, στην Ελλάδα, ήταν και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς, με τα αλλεπάλληλα επίπεδα φόρων, τελευταίο εκ των οποίων ήταν ο ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα αυτή τη στιγμή υπάρχουν σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν πριν τα πάρουν με πλειστηριασμό οι τράπεζες.
Επίκληση του Συμμοριτοπολέμου: Η φωτογραφία του Μεϊμαράκη απαντάει στα πάντα!    ΠΗΓΗ
Λάμπρος Φουντούλης: Ο Αγώνας μας θα είναι νικηφόρος! 
Δήλωση σχετικά με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, στην οποία παρουσίασε εν συντομία το σχέδιο του Κινήματος μας για την Ελλάδα του αύριο.
Επίσης, αναφέρθηκε και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να διεξάγουμε την προεκλογική μας εκστρατεία, καθώς η απερχόμενη κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει στη φυλακή τον Αρχηγό, βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, σε μια προσπάθεια να φιμώσει την μόνη πραγματική φωνή αντίστασης, σε συνδυασμό με τη συνωμοσία σιωπής από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Τέλος, κάλεσε όλους τους Χρυσαυγίτες, αλλά και όλους τους Έλληνες που επιθυμούν να δουν και πάλι την Ελλάδα κυρίαρχο κράτος και τον Λαό μας περήφανο ξανά, να δηλωθούν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι ώστε κανείς να μην μπορέσει να αλλοιώσει την Λαϊκή Βούληση.  ΠΗΓΗ
ΤΗΝ 1Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ – ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ;
ΜΙΧΑΛOΛΙΑΚΟΣ 45
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Μπορεί οι σάπιοι πολιτικάντηδες των κομμάτων-πτωμάτων του… συνταγματικού τόξου και τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ να αγνοούν εσκεμμένα την Χρυσή Αυγή και να μη λένε κουβέντα περί αυτής, αλλά κανείς τους δεν αμφιβάλλει ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα είναι τρίτο κόμμα με διαφορά.

Κι από δω και πέρα, αρχίζουν τα  δύσκολα για το σύστημα.

Διότι, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία (που είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα υπάρξει…), άρχεται η διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Έτσι, την επομένη των εκλογών (26/01), ο (ευτυχώς απερχόμενος…) πρόεδρος Κάρολος θα καλέσει τον αρχηγό του πρώτου κόμματος και θα του επιδώσει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Αν ύστερα από τρεις ημέρες δεν υπάρξει αποτέλεσμα, ο πρόεδρος Κάρολος θα δώσει την εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος, στις 29/01. Κι αν κι αυτή δεν έχει αποτέλεσμα, είναι υποχρεωμένος από το Σύνταγμα να τη διαβιβάσει στον επικεφαλής του τρίτου κόμματος, την 01/02. Δηλαδή, στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα είναι για τρεις μέρες εντολοδόχος πρωθυπουργός της Χώρας (άρα δε μπορούν αυτές τις μέρες να τον ξανακλείσουν στον Κορυδαλλό, ούτε να τον περιορίσουν κατ’ οίκον, γιατί πως θα κάνει τις διερευνητικές επαφές που ορίζει το Σύνταγμα;). Πλήρες το αδιέξοδο για το σύστημα!

Απ’ ότι μαθαίνουμε, λοιπόν, γίνονται ενέργειες στο παρασκήνιο για να συμφωνηθεί «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ από τώρα, προκειμένου να αποφευχθεί ο διεθνής διασυρμός του συστήματος, να μετάγεται από τον Κορυδαλλό στο προεδρικό μέγαρο ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας. Μάλιστα, λέγεται πως οι ολιγάρχες που έχουν αναλάβει το προξενιό, τονίζουν στους… μελλόνυμφους ότι η αποτροπή της τρίτης εντολής στην Χρυσή Αυγή, θα είναι ένα καλό επιχείρημα, για να δεχτούν κατ’ αρχάς οι ψηφοφόροι των δύο κομμάτων την… ανώμαλη συγκυβέρνηση και μετά βλέπουμε.

Ωστόσο, ψύχραιμοι πολιτικοί παρατηρητές, επισημαίνουν ότι είτε λάβει την τρίτη εντολή η Χρυσή Αυγή είτε γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» για να μην τη λάβει, κερδισμένη θα είναι και στις δύο περιπτώσεις η Χρυσή Αυγή! Γι’ αυτό οι συστημικοί τραβάνε τα μαλλιά τους! ΠΗΓΗ


25 Ιανουαρίου τελειώνει το παραμύθι: Τρίτο κόμμα και Εθνική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!


25 Ιανουαρίου τελειώνει το παραμύθι: Τρίτο κόμμα και Εθνική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!
Άλλες 18 μέρες απέμειναν στους εργολάβους της ενημέρωσης για να εξαπατούν την κοινή γνώμη με κάλπικες δημοσκοπήσεις, οι οποίες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τους εκθέτουν ακόμη περισσότερο στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
Εκείνοι λοιπόν που εργολαβικά ανέλαβαν να περισώσουν τα συντρίμμια της πατριδοκάπηλης ΝΔ διοχετεύουν δημοσκοπήσεις μαϊμού στις οποίες παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή ως τέταρτο, πέμπτο κι έκτο ακόμη κόμμα! Στόχος τους είναι να συγκρατήσουν τις μαζικές διαρροές ψηφοφόρων από την καταρρέουσα ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή.
Οι αθλιότητες όμως των δημοσκοπικών «ερευνών» που αναπαράγονται από κανάλια και φυλλάδες της διαπλοκής, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα δεδομένα των εταιρειών στοιχήματος, των οποίων η αξιοπιστία είναι σαφώς και για ευνόητους λόγους υπέρτερη κάθε ψευδο-δημοσκόπησης που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με γνωστή εταιρεία στοιχημάτων, για το τρίτο κόμμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου δίνονται οι παρακάτω αποδόσεις:

Χρυσή Αυγή 1,75
Ποτάμι 3,25
ΠΑΣΟΚ 22,00
ΚΚΕ 18,00
Άλλο κόμμα 10,00
Οι συγκεκριμένες αποδόσεις αποδεικνύουν ότι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Βεβαίως, οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν αποτελούν προϊόν φαντασιοπληξίας, καθώς πάνω σ' αυτές παίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά. Επί της ουσίας, οι εταιρείες στοιχήματος δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα και οι αποδόσεις που δίνουν απηχούν έγκυρες πληροφορίες σε όλα τα επίπεδα.
Αυτά τα ολίγα για να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες το θράσος των πληρωμένων απατεώνων που δημοσιεύουν μούφα δημοσκοπήσεις εμφανίζοντας σε χαμηλά ποσοστά τη Χρυσή Αυγή και σχεδόν πάντα εκτός τρίτης θέσης.
Τους αφήνουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού και υποσχόμαστε να ασχοληθούμε μαζί τους μετά την 25η Ιανουαρίου, οπότε θα πρέπει να ρίξουν τις μάσκες και να κλάψουν με μαύρο δάκρυ για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι και τρίτο κόμμα και η Εθνική Αντιπολίτευση που θα εκπροσωπεί σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Συναγωνιστές Μπαρμπαρούσης και Μακρής στον εορτασμό των Θεοφανείων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου

Διακομματική επιτροπή εκλογών: Αυτοί απαίτησαν να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή - Εμείς απαιτήσαμε να μην πάρουν λεφτά από τον Ελληνικό Λαό!


Διακομματική επιτροπή εκλογών: Αυτοί απαίτησαν να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή - Εμείς απαιτήσαμε να μην πάρουν λεφτά από τον Ελληνικό Λαό!
Διακομματική Επιτροπή πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών, Μιχάλη Θεοχαρίδη η οποία συνεδρίασε στο Υπουργείο Εσωτερικών, για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Προσήλθαν όλοι εκπρόσωποι των κομμάτων σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες να καλύψουν το καθημερινό σόου που δίνουν νυχθημερόν στα τηλεοπτικά πάνελ. Tον Λαϊκό  Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή εκπροσώπησαν το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Μιχαήλ Γιαννόγκωνας, και ο Συναγωνιστής, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος.
Τα θέματα που συζητήθηκαν στην πρώτη Συνεδρίαση ήταν:
1) Ο καθορισμός των όρων προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ: Φυσικά τα κόμματα της κλεπτοκρατίας συμφώνησαν στα δεδομένα της διαδικασίας  της Επιτροπής να μοιράσουν τον τηλεοπτικό χρόνο. Οι «δημοκράτες» του ΚΚΕ ζήτησαν να μη δοθεί στη Χρυσή Αυγή χρόνος προβολής στα ΜΜΕ, με το επιχείρημα ότι έχει γίνει αναστολή χρηματοδότησηςΒέβαια ουδείς αντελήφθη τι σχέση η αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, με τον τηλεοπτικό χρόνο, αλλά όπως είναι γνωστό «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα». Με την συγκεκριμένη άποψη συντάχθηκε μονάχα ο εκπρόσωπος του «Ποταμιού», υπερασπιζόμενος προφανώς την βούληση του Μπόμπολα και του MEGA, να μην προβάλλει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.
2) Τηλεμαχίες πολιτικών αρχηγών: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να υπάρξουν δυο debates, ένα μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ένα μεταξύ των κομμάτων. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως ειπώθηκε «δεν θα το άντεχε ο Αντώνης». Εν τέλει ουσιαστικό θέμα συζήτησης δεν υπήρχε, αφού ουδείς μπόρεσε να απαντήσει στην ερώτηση πως γίνεται να συζητάμε για «δημοκρατικές διαδικασίες» και «debate», ενώ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος του και με «εντολή Σαμαρά».
2) Χρηματοδότηση των κομμάτων: «Πολλά τα λεφτά Άρη» - Εκεί  σοβάρεψαν τα πράγματα... Πρώτοι - πρώτοι οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ πετάχτηκαν και απαίτησαν μαζί με τις «δημοκρατικές δυνάμεις» να μοιραστούν άμεσα τα κάποια εκατομμύρια ευρώ από τον απλό κοσμάκη τα οποία δήθεν δικαιούνται. Εκεί έγινε παρέμβαση από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ζήτησαν ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και τα λεφτά που αντιστοιχούν σε κάθε κόμμα να μοιραστούν σε μορφή επιδόματος σε πολύτεκνες οικογένειες.
 3) Ψήφος των νέων 18 ετών: Ίσως το πιο σοβαρό θέμα από όλα που συζητήθηκαν ήταν η ψήφος των παιδιών που έκλεισαν το 18ο χρόνο της ηλικίας τους και έχουν δικαίωμα ψήφου. Όμως στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι ενημερώνονται μετά την 1η Φεβρουαρίου και ο Αντωνάκης φοβάται την ψήφο των νέων. Παρότι όλοι απαίτησαν να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και ο υπουργός δεσμεύτηκε να το ερευνήσει, δεν αναμένεται να βρεθεί αυτή η λύση, αφού σε αυτές τις ηλικίες η ΝΔ «πατώνει». ΠΗΓΗ
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ MISTER TSIPRA
samaras-skeptikos
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Αυτοδυναμία ζήτησε ο mister Tsipras, αφού θεωρεί τη νίκη βέβαιη «όπως σας βλέπω και με βλέπετε», ανοίγοντας τις εργασίες του «Διαρκούς Προγραμματικού Συνεδρίου» του παρδαλού συνονθυλεύματος, το βράδυ του Σαββάτου: «Ζητάμε εντολή διαπραγμάτευσης. Ζητάμε τη δύναμη για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη».

Αυτοδυναμία, λοιπόν. Την οποία ξέρει πολύ καλά, πως δε θα πάρει… Αλλά τη ζητάει και θα συνεχίσει να τη ζητάει επιτακτικά, γιατί η έλλειψή της θα είναι το μνημονιακό του άλλοθι! Όταν, λοιπόν, δε θα την πάρει και θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, θα’ χει να λέει πως αν ο λαός του έδινε αυτοδυναμία –όπως ζητούσε προεκλογικά- στα σίγουρα θα το… έσκιζε το Μνημόνιο. «Ενώ τώρα, που δεν έχω αυτοδυναμία και είμαι υποχρεωμένος να συγκυβερνώ, δε μπορώ να το… σκίσω, γιατί δε συμφωνάνε οι συγκυβερνούσες δυνάμεις», θα λέει σα δικαιολογία.


(ΥΓ):
«Πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα ο κος Σαμαράς; Αλήθεια έλεγε όταν καταδίκαζε το μνημόνιο; Ή όταν το διαφήμιζε και το εφάρμοζε; Αλήθεια όταν αναλάμβανε τις 18 προεκλογικές δεσμεύσεις διαπραγμάτευσης; Ή όταν ως πρωθυπουργός υλοποιούσε τα ακριβώς τα αντίθετα;», αναρωτήθηκε ο mister Tsipras. Κρατήστε τα αυτά, γιατί μετά από λίγους μήνες θα αφορούν και τον ίδιο!  πηγη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 100 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ! (Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα στην κυβέρνηση, ΤΟ ΠΑΡΤΥ των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ)  ΚΑΙ 
ΟΙ NEW YORK TIMES ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ» MISTER TSIPRA. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Η ίδια η Κομισιόν «αδειάζει» τα τρομοκρατικά σενάρια Σαμαρά

Ολόκληρη τρομοκρατική εκστρατεία έχει χτίσει ο Φον Αντωνάκης και τα τσοντοκάναλα των εργολάβων ότι άμα χάσει τις εκλογές ξαφνικά θα επέλθει η μέγιστη καταστροφή, «θα βγούμε από το ευρώ» και «δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας».
Σε αυτή την τρομοκρατική εκστρατεία έχουμε πολλάκις απαντήσει με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και ότι ακόμα και αν προβλεπόταν οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θα ήθελαν καν να το σκεφτούνε, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό και για τις δικές τους οικονομίες.
Παρόλο που του λόγου το αληθές το έχουν επιβεβαιώσει πολλοί ευρωπαίοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένης της Μέρκελ, θεωρείται σίγουρο ότι ούτε η ΝΔ θα ακούσει, ούτε τα κανάλια, αφού κάτι τέτοιο δεν βολεύει την προπαγάνδα τους. Είναι σίγουρο ότι θα τηρήσουν αυτή την προπαγανδιστική γραμμή μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου, μπας και τρομοκρατήσουν κανένα αφελή, ώστε να ψηφίσει ΝΔ.
Τώρα έχουμε άλλη μία ηχηρή διάψευση της προπαγανδιστικής εκστρατείας της ΝΔ και των μνημονιακών καναλιών των εργολάβωνΜόνο που αυτή τη φορά η διάψευση έρχεται από την ίδια την Κομισιόν. Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιτχαρτ, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα του ανθελληνικού  περιοδικού Der Spiegel είπε αρχικώς ότι «δεν σχολιάζει σπέκουλες» και εν συνεχεία τόνισε ότι «σύμφωνα με το άρθρο 143, παράγραφος 3 της Συνθήκης της ΕΕ, η συμμετοχή στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη».
Κοινώς ο Φον Αντωνάκης και τα κανάλια κάνουν σπέκουλα, σύμφωνα με την επίσημη άποψη της Κομισιόν. Όμως μετά την σπέκουλα, έρχεται το «τροπικό εκλογικό μαύρισμα» από τους Έλληνες ψηφοφόρους στους πολιτικούς απατεώνες και τους ψεύτες.   ΠΗΓΗ
Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ Λά.Ο.Σ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΤΟ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ".
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΟ http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Λά.Ο.Σ :
ΠΟΥΛΗΣΕ το κόμμα του, ψήφισε Δήμα και τελικά με το ΛΑ.Ο.Σ θα κατέβει ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. ΡΩΤΑΜΕ: "ΣΩΣΤΗ" επιλογή Πρόεδρε;Στα ψηφοδέλτια του Λ.ά.Ο.Σ θα βρίσκεται και ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης στο πρωινό του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξόπουλος ΠΟΥΛΗΣΕ σε κρίσιμη ώρα το κόμμα του -ΟΠΟΙΟ και νάτανε- και υπερψήφισε !! την επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου και της συγκυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΠΗΓΗ

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...ΘΑ ΜΑΣ "ΠΕΘΑΝΕΙ" Ο ΑΤΙΜΟΣ.
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στον Έβρο είδε από κοντά το αποτρεπτικό εμπόδιο, "φράχτη", για την είσοδο των μεταναστών, που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου και αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματά του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

"Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός" τόνισε ο κ. Σαμαράς.


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ...ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΥΡΩ...ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ.
ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.  
πηγηΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ :

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν πιστεύω τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Έχει αρχίσει και παραμιλάει ο "Ποταμάρχης" αντιλαμβανόμενος πως το μιντιακό του απόκομμα όσο κι αν προωθείται από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης έχει αποτύχει παταγωδώς. Σε χθεσινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στην Σία Κοσσιώνη ο Σταύρος Θεοδωράκης άρχισε να παρακαλά γονυπετής τους ψηφοφόρους να δώσουν σε αυτόν την τρίτη θέση και όχι στην Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Θα το θεωρήσω μεγάλη αποτυχία αν το "Ποτάμι" δεν είναι στην τρίτη θέση ως επικεφαλής του κόμματος και ως δημοκρατικός πολίτης. Γιατί αν δεν είναι το "Ποτάμι" τρίτη δύναμη, θα είναι η Χρυσή ΑυγήΑυτό δείχνουν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων...".
Και εδώ γεννάται το ερώτημα: Σε ποιες δημοσκοπήσεις είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα κ. Θεοδωράκη, αφού σε όλες αυτές που προβάλλουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και οι ρυπαροφυλλάδες οι Έλληνες Εθνικιστές εμφανίζονται στην τέταρτη και στην πέμπτη θέση με ποσοστά γύρω στο 5%; Μήπως οι πραγματικές δημοσκοπήσεις στις οποίες αναφέρεστε δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή θα είναι αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά;
Εσείς κα Κοσσιώνη που δείχνετε καθημερινά από το δελτίο σας δημοσκοπήσεις στις οποίες τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι ψαλιδισμένα, γιατί δεν τον ρωτήσατε πού αναφέρεται;
Η συνωμοσία της λάσπης και της σιωπής είναι καταδικασμένη να αποτύχει!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και θα αναλάβει τον ρόλο της εθνικής αντιπολίτευσης.  ΠΗΓΗ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ!
20091021_communist_partyΕχθές, ο καθεστωτικός τύπος, με καθυστέρηση ενός χρόνου (και κάτι… ψιλά), δημοσίευσε φωτογραφία από το περυσινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – γλέντι μέχρι πρωίας, του Ξηρού και των μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της… κλανιάς, στην Α’ πτέρυγα του Κορυδαλλού. Ήταν ακριβώς μια βδομάδα πριν πάρει την άδεια… αποδράσεως.

Τι αποδεικνύει αυτή η φωτογραφία; Ότι οι κρατούμενοι «επαναστάτες» έχουν στα κελιά τους κινητά τηλέφωνα –τελευταίας τεχνολογίας βεβαίως, δώρο του ντάντυ για τα γενέθλιά τους- που «πέρασαν» στα κελιά τους με παρέμβαση του υπουργού γείτονά τους. Προφανώς για να μιλάνε με τη μάμυ -βορείων προαστίων- τους, τις ατελείωτες νύχτες του χειμώνα και να μαθαίνουν τα νέα της μεγαλοαστικής τάξης τους, π.χ. με ποιον παντρεύτηκε η κόρη του εφοπλιστή γείτονά τους στο Ψυχικό και πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει το νυφικό της, ποια μεγαλομαντάμ κέρδισε το προηγούμενο βράδυ στο κουμ-καν, σε ποιο σαλέ της Ελβετίας κάνει διακοπές η αγαπημένη αδερφούλα τους και άλλα τέτοια!  ΠΗΓΗ
Ποταμάρχης: Θα κατέβω Β’ Πειραιά που σαρώνει η Χρυσή Αυγή μπας και κόψω κανά ψηφαλάκι.

Ποταμάρχης: Θα κατέβω Β’ Πειραιά που σαρώνει η Χρυσή Αυγή μπας και κόψω κανά ψηφαλάκι...
Δηλώσεις φερέφωνου του Μπόμπολα«κυκλοφορώ στη Β' Πειραιά, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στη Δραπετσώνα και εκεί θα ζητήσω την ψήφο των Πειραιωτών για να πάω στη Βουλή. Το Ποτάμι θέλει να πει ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία ότι δεν χαρίζουμε τις γειτονιές στους φασίστες»
Ο Σταύρακας δήλωσε ότι θα κατέβει στην Β’ Πειραιά επειδή εκεί η Χρυσή Αυγή έχει υψηλά ποσοστά. Αληθές ότι η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές έλαβε 11,35% στην Β’ Πειραιά και 18.108 ψήφους. Επίσης αληθές ότι οι δρόμοι και οι γειτονιές και της Β’ Πειραιά ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές.
Τι θεωρεί, όμως, ότι θα καταφέρει ο Σταύρακας με το να κατέβει στην Β’ Πειραιώς; Ότι με την απαστράπτουσα προσωπικότητά του θα καταφέρει να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή; Αυτό δεν το κατάφερε το αφεντικό του ο Μπόμπολας με κανάλι και εφημερίδα. Δεν το κατάφερε ο Σαμαράς με τους κρατικούς και τους παρακρατικούς μηχανισμούς. Δεν το κατάφερε ο «Μπάμπης» με την παράγκα του. Δεν το κατάφεραν οι δολοφόνοι και οι τρομοκράτες με τις βόμβες και τις δολοφονίες. Θα το καταφέρει ο Σταύρακας ο σπάρος του γλυκού νερού;
Ας κατέβει  και ας κάνει  και όσες γύρες θέλει στον Πειραιά, αλλά και όπου αλλού θέλει. Το διψήφιο ποσοστό των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής έχει γυρίσει οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη στο αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, είτε αυτό εκπροσωπείται από «ποτάμια», «ελιές», «ριζες», «παράγκες», «ζαμάνφου», «μπόμπολες», «πρετεντέρηδες» και τα τοιαύτα. Οπότε ας κατέβει όπου θέλει!    ΠΗΓΗ

Ιδού το προστατευόμενο παρακράτος του Σαμαρά και της CIA

Ιδού το προστατευόμενο παρακράτος του Σαμαρά και της CIA

Οι παρακάτω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για την… dolce vita των κόκκινων παρακρατικών ληστοτρομοκρατών (Βορείων Προαστίων) στις φυλακές (αν είναι πράγματι κλεισμένοι στις φυλακές – γιατί και αυτό παίζεται…), είναι από το πάντα καλά πληροφορημένο καθεστωτικό «Βήμα»:  
«Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού αντιεξουσιαστές είχαν –παρά την έρευνα για το περσινό ρεβεγιόν– εντυπωσιακά προνόμια. Έτσι ανάμεσα στα άλλα δέχονταν επισκέψεις από τουλάχιστον 10-15 φίλες τους, που παρουσιάζονταν σαν “αρραβωνιαστικιές”, κατείχαν laptop και συνδέσεις Internet ενώ είχαν ελευθερία κινήσεων σχεδόν σε όλους τους χώρους των φυλακών και έδιναν πολύωρη παρουσία στα γραφεία του αρχιφύλακα και των σωφρονιστικών υπαλλήλων».
Καθότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «μόνο τα κλειδιά των κελιών δεν τους είχαν δώσει για να μπαίνουν και να βγαίνουν σε αυτά όποτε θέλουν». Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα» στις 16 Φεβρουαρίου 2014 είχε δοθεί άνωθεν εντολή να μην υπάρχει επιτήρηση στα επισκεπτήρια που δέχονταν τα κρατούμενα μέλη των «Πυρήνων».
Και βέβαια –για να θυμηθούμε και τις καταγγελίες του Γιωτόπουλου για τον προστατευόμενο ληστοτρομοκράτη Ξηρό- αυτά τα προνόμια (που όπως βλέπουμε από το παραπάνω δημοσίευμα είναι γνωστά σε πολλούς…) δε θα τολμούσε ποτέ να τα δώσει η διοίκηση των φυλακών από δική της… καλή θέληση. Παρά μόνον, με «εντολή Σαμαρά» και της εποπτεύουσας CIA! Το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι σα να σας ρωτάμε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια…  ΠΗΓΗ

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ (ΔΗΘΕΝ ) «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ» Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΞΗΡΟΥ

Ξηρος_Αγγελική
Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τη διαβόητη Αγγελική- φύλακα άγγελο του προστατευόμενου από την ΚΥΠ, την (δήθεν ) «Αντιτρομοκρατική» και την CIA, κόκκινου ληστοτρομοκράτη Ξηρού και θυγατέρα πρώην αντιδημάρχου (τι κόμμα να ήταν άραγε;).

Η Αγγελική, λοιπόν, της οποίας τα πλήρη στοιχεία καθώς και άλλες φωτογραφίες της πέραν απ’ αυτήν την μη ευκρινή της ταυτότητας ΔΕΝ δίνουν στη δημοσιότητα οι «αρχές» που υποτίθεται πως την καταζητούν (γιατί άραγε;), αποκαλύπτεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι επισκέπτονταν ηγετικό στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς στον Κορυδαλλό, χωρίς να έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού μαζί του, άρα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

Κι εδώ προκύπτει αβίαστα τα εξής ερώτημα: ποιος έδινε άδεια στην παρακρατική τρομοκράτισσα να επισκέπτεται στον Κορυδαλλό τους ομοίους της; Η διεύθυνση και οι υπάλληλοι των φυλακών ή μήπως η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» (και η CIA που την εποπτεύει…), που προφανώς την είχε στρατολογήσει για να φυλάει τον προστατευόμενό της από τυχόν κακοτοπιές;  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7096500097546531321

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item