Widgets

Εξάρθρωση πυρήνα ισλαμιστών στο Παγκράτι - Ανάμεσά τους και ο “εγκέφαλος” του Βελγίου


Ήταν ζήτημα χρόνου η ισλαμική λαίλαπα να φτάσει και στην χώρα μας καθώς πριν από λίγο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα αραβικής καταγωγής συσχετιζόμενα με τον σχεδιασμό ένοπλης επίθεσης στο Βέλγιο που οδήγησε και στην επιχείρηση με δύο νεκρούς της βελγικής αστυνομίας στην πόλη Βερβιέ πριν από δύο ημέρες.

Πιστεύεται ότι μέσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο "εγκέφαλος" του πυρήνα που διαλύθηκε την Πέμπτη στο Βέλγιο. Tουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές ατόμων αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής  έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ. στο Παγκράτι.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες, που εντοπίστηκαν σε σπίτι στην περιοχή του Παγκρατίου και εικάζεται ότι ήταν στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες, εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και ο διαβόητος Μαροκινός τζιχαντιστής με βελγικό διαβατήριο και φερόμενος ως «εγκέφαλος» του πυρήνα που διαλύθηκε την Πέμπτη στο Βέλγιο.

Η έρευνα για τον πυρήνα άρχισε στο διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά λόγω ύποπτων τηλεφωνημάτων που δεχόταν ένας κρατούμενος στη φυλακή του Λάντιν, κοντά στη Λιέγη στο ανατολικό Βέλγιο.

Υποκλοπές αποκάλυψαν πως ο Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ επικοινωνούσε με τους ύποπτους τζιχαντιστές μέσω του κρατουμένου αυτού, ο οποίος είναι ο αδελφός του ενός από τους δύο υπόπτους που σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε έφοδο της αστυνομίας στο Βερβιέ (βρίσκεται στο ανατολικό Βέλγιο).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τηλεφωνήματα αυτά εντοπίστηκαν ότι έγιναν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από περιοχή της Αττικής. Οι τηλεφωνικές αυτές κλήσεις οδήγησαν στον εντοπισμό του καταλύματος των υπόπτων από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ.

Ήδη έχει αρχίσει η «αλληλογραφία» με το Βέλγιο για την αποστολή στοιχείων των υπόπτων και την τυχόν ταυτοποίησή τους. Εξάλλου 13 πρόσωπα συνελήφθησαν στο Βέλγιο, σε βάρος πέντε εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση». Τρία εξ αυτών προφυλακίστηκαν. Δύο ύποπτοι ως μέλη του «πυρήνα», Βέλγοι που ήθελαν να διαφύγουν στην Ιταλία, συνελήφθησαν στη Γαλλία.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" καθώς αποτέλεσε τον αποδέκτη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που με σχεδιασμό έστελνε αφειδώς η Τουρκία μέσω του Έβρου με σκοπό την κατάρρευση του κοινωνικού ιστού της χώρας.

Δυστυχώς η "αντιρατσιστική" πολιτική που επέβαλε η ΕΕ σε "άψογη" συνεργασία με την ελληνική αριστερά  με "φίμωμα" λογικών φωνών μέσω ποινικοποίησης του λόγου και του φόβου αλλά και η επιβληθείσες συνθήκες του Δουβλίνου μετέτρεψαν την χώρα σε μια "ωρολογιακή" βόμβα. Και τα χειρότερα έπονται...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Προειδοποίηση από Ευρωπόλ σε Ελλάδα για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ισλαμοφοβία!


Ιανουάριος 14, 2015.

Οι ελληνικές αρχές έλαβαν προειδοποίηση από την «Ευρωπόλ» , ότι τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα μπορεί να γίνει τρομοκρατική επίθεση, όπως αναφέρει το ‘Fokus’ επικαλούμενο το Ria Novosti.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ειδοποίηση έγινε το περασμένο Σάββατο και υπάρχουν φόβοι ότι ως τις 17 Ιανουαρίου, η χώρα ενδέχεται να αποτελεί στόχο επίθεσης τρομοκρατών.

Η «Ευρωπόλ» ειδοποίησε και άλλες χώρες, ‘υψηλού κινδύνου’, όπως το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ευρωπαϊκής υπηρεσίας πληροφοριών, τέσσερις ή πέντε ισλαμιστές τρομοκράτες προετοιμάζουν επίθεση σε ευρωπαϊκή χώρα.

Τα άτομα είναι γνωστά στην «Ευρωπόλ», η οποία σημειώνει ότι έχουν, πιθανόν, συνεργούς στα εδάφη του Λιβάνου, της Σαουδικής Αραβίας ή της Ρωσίας. 
The Hellenic Information Team

50.000 αλλοδαποί έγιναν Έλληνες και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες, από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι , αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε 273.941 πολίτες, μεταξύ των οποίων 138.733 νέοι άνδρες και 135.208 νέες γυναίκες.

Από αυτούς, οι 224.272 είναι νέοι Έλληνες που ενηλικιώθηκαν μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Έτσι οι νέοι ψηφοφόροι που προέρχονται από την κατηγορία των αλλοδαπών που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες αυξήθηκαν, από το 2012 έως σήμερα, κατά 49.669 πολίτες.

Από αυτούς, 13.595 απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα το 2012 (μετά τη διεξαγωγή των εκλογών), 18.479 απέκτησαν την υπηκοότητα το 2013 και 13.765 απέκτησαν την υπηκοότητα το 2014 έως την Ε' αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων (αρχές Οκτώβριος 2014).

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στις επικείμενες εκλογές καλούνται να ψηφίσουν συνολικά 9.808.760 πολίτες. Οι 5.060.877 είναι οι γυναίκες και 4.747.883 οι άνδρες. Όπως διαπιστώνεται από το ΥΠΕΣ η δυναμική του εκλογικού σώματος παραμένει σχεδόν σταθερή τα τελευταία χρόνια: 9.834.970 (το 2009), 9.850.802 (το 2012) και 9.808.760 (το 2015).

Τη μεγαλύτερη εκλογική δύναμη παρουσιάζει η Περιφέρεια Β' Αθηνών με 1.428.759 εκλογείς και τη μικρότερη εκλογική δύναμη εμφανίζει η Περιφέρεια Λευκάδας με 29.152 εκλογείς.

Σε ό,τι αφορά την ηλικιακή κατανομή του εκλογικού σώματος, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία του ΥΠΕΣ την αποφασιστική εκλογική κατηγορία αποτελούν οι ψηφοφόροι άνω των 65 ετών, που είναι υπερδιπλάσιοι των ψηφοφόρων ηλικίας 42-47 ετών που αποτελούν τη δεύτερη πολυπληθέστερη ηλικιακή ομάδα.

Οι εκλογείς άνω των 65 ετών ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια, ενώ οι 42-47 ετών είναι μόλις ένα εκατομμύριο εκλογείς. Από 900.000 ψηφοφόρους παρουσιάζονται στις ηλικίες 36-41 ετών, 48-53 ετών, 54-59 ετών και 30-35 ετών, ενώ ο αριθμός μειώνεται στις 825.000 για την ηλικιακή ομάδα 60-65, στις 725.000 για την ηλικιακή ομάδα 24-29 και στις 672.000 για την ηλικιακή ομάδα 18-23 ετών. tribune.gr

40 υπoκριτές αρχηγοί κρατών στην διαδήλωση των Παρισίων κατά της τρομοκρατίας

40 υποκριτές αρχηγοί κρατών στην διαδήλωση των Παρισίων κατά της τρομοκρατίας
Την περασμένη εβδομάδα στην διαδήλωση-διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών έλαβαν μέρος και 40 αρχηγοί κρατών, μεταξύ των οποίων ο Ολάντ, η Μέρκελ, ο Κάμερον, ο Νταβούτογλου, ο Νετανιάχου, ο Σαμαράς και πολλοί άλλοι. Θα θέσουμε μερικά ερωτήματα προς όλους αυτούς, χωρίς βέβαια να περιμένουμε απάντηση από τους ξένους πολιτικούς ηγέτες. Ίσως όμως, αν είχε ολίγη τσίπα, θα έπρεπε να απαντήσει ο Σαμαράς.

Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές μακέλευαν τους Αφγανούς και κατέστρεφαν αρχαιολογικά μνημεία τεράστιας ιστορικής αξίας;

Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές δολοφονούσαν χιλιάδες αθώους πολίτες στην Τσετσενία;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές δρούσαν στην Σερβία και το Κόσσοβο και βοήθησαν στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές διέλυαν το κράτος της Συρίας, κατέστρεφαν χριστιανικά μνημεία χιλιετιών και δολοφονούσαν με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο 130.000 αθώους πολίτες;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές διέλυαν το κράτος της Λιβύης με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες νεκρούς;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές διέλυαν το κράτος του Ιράκ με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές δολοφονούσαν χιλιάδες αμάχους στην Νιγηρία;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές πραγματοποιούσαν τρομοκρατικές επιθέσεις σε πόλεις της Ρωσίας;


Πού ήταν αυτοί οι 40 ηγέτες όταν οι τζιχαντιστές διέλυαν το κράτος της Σομαλίας;


Εσείς που ήσασταν κ. Σαμαρά και τι θέση πήρατε για όλα τα προαναφερόμενα; Άφαντος και αμίλητος. 

 Παρ’ όλα αυτά διαδηλώσατε με περισσή υπερηφάνεια στους δρόμους των Παρισίων, παρέα με τους αρχιτρομοκράτες Νταβούτογλου και Νετανιάχου, δηλώνοντας μάλιστα μαζί με τους άλλους ηγέτες ότι «Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης!!!» και ότι «Δεν έχουμε τίποτε εναντίον των Μουσουλμάνων». 

Η πραγματικότητα κ. Σαμαρά είναι ότι το σουνιτικό Ισλάμ είναι μια δολοφονική θρησκεία και η πολυπολιτισμικότητα είναι ασύμβατη με την ελληνική κοινωνία, αλλά και με όλες τις κοινωνίες της Ευρώπης.

Δηλώνουμε προς εσάς κ. Σαμαρά και προς όλους τους άλλους της ψοφοδεξιάς και πολυπολιτισμικής αριστεράς. Δεν φοβόμαστε κανένα μουσουλμάνο, δεν μισούμε κανένα μουσουλμάνο, αλλά δεν θα σταματήσουμε να σκεφτόμαστε για το καλό του λαού μας και να αντιστεκόμαστε στην ασύμμετρη απειλή που δέχεται η πατρίδα μας και για την οποία δούρειος ίππος ήταν όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Εμείς κ Σαμαρά δεν είμαστε υποκριτές αλλά ούτε και θα υποστούμε πλύση εγκεφάλου όπως τα εκατομμύρια των διαδηλωτών στο Παρίσι. Απορρίπτουμε και θα γκρεμίσουμε το οικοδόμημα μίσους, φόβου και βλακείας που επιμελώς προσπαθείτε να οικοδομήσετε τα τελευταία χρόνια κατ’ εντολή των σιωνιστών αφεντικών σας. Έχετε ημερομηνία λήξης και αυτή είναι η 25η  Ιανουαρίου 2015.

Γ. Λ.

Πρόεδρος Τουρκίας: «Charlie Hebdo» - φυτώριο μίσους και ρατσισμού
Ιανουάριος 16, 2015.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προέβη σε επίθεση, στο γαλλικό περιοδικό : «Charlie Hebdo» που δημοσιεύθηκε σε πολλά εκατομμύρια αντίτυπα με απεικόνιση του προφήτη Μωάμεθ στο εξώφυλλο.

Το περιοδικό είναι γνωστό για τις σκωπτικές δημοσιεύσεις κατά των μουσουλμάνων, των χριστιανών και άλλων», δήλωσε ο Ερντογάν προσθέτοντας ότι υποκινεί το μίσος και τον ρατσισμό, όπως σημειώνει το ισραηλινό κανάλι ‘9’.

Η ισραηλινή τηλεόραση έδειξε στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, αμέσως μετά την παραδοσιακή μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής- πορεία Αράβων κατά του γαλλικού περιοδικού.

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν κρατώντας πλακάτ με τις λέξεις «Ισλάμ- Θρησκεία της Ειρήνης» και «Μωάμεθ- Η αξιοπιστία μας». Οι Τούρκοι ισλαμιστές κάψανε την εφημερίδα «Charlie Hebdo» στην Κωνσταντινούπολη
Ιανουάριος 15, 2015.

Με συνθήματα «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» δεκάδες διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν στην έκδοση της εφημερίδας «Charlie Hebdo» στο εσώφυλλο της καθημερινής κοσμικής εφημερίδας «Τζουμχουριέτ».

Η τουρκική εφημερίδα η οποία αντιπολιτεύεται το ισλαμικό κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης που κυβερνά την Τουρκία, δημοσίευσε στο ‘σαλόνι’ της το πρώτο φύλλο της γαλλικής εφημερίδας, με καρικατούρα του προφήτη Μωάμεθ, μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον συντακτών της.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ των δύο τρομοκρατών αδελφών που αιματοκύλισαν τη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τουρκική αστυνομία, έλεγξε το περιεχόμενο της εφημερίδας νωρίς τα ξημερώματα πριν κυκλοφορήσει, ενώ τουρκικό δικαστήριο, χθες, απαγόρευσε την πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας για το επίμαχο θέμα.

Παρά τις αντιδράσεις των ισλαμιστών στην Κωνσταντινούπολη, αρκετοί πολίτες υποστήριξαν την πρωτοβουλία της ‘Τζουμχιουριέτ’ για την έκδοση του γαλλικού περιοδικού στην τουρκική γλώσσα. The Hellenic Information Team


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 1106568216171808281

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item