Widgets

Πιστεύω - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Καμία διαμαρτυρία δεν δικαιολογεί την στήριξη των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, και μόνο η αυτοκτονική διάθεση δικαιολογεί την στήριξη της καταστροφικής ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της για τα ψεύδη με τα οποία τους παραπλάνησε, υφαρπάζοντας την εμπιστοσύνη τους, το 2012. Η ψευτοδεξιά συμμορία συνεργάστηκε με το κλεφτοπασόκ και πρωτοστάτησε στην πολιτική δίωξη των Ελλήνων πατριωτών. Καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει επομένως να πάει στην διεθνιστική ΝΔ που συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διώκει με αποδεδειγμένα και πανθομολογούμενα αποκλειστικά πολιτικά κίνητρα τους πατριώτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μοναδικό σκοπό την ασφαλή για το πολιτικό σύστημα απορρόφηση της λαϊκής δυσαρέσκειας. Η εγκατάλειψη της αντιμνημονιακής ατζέντας, τα «ήξεις-αφίξεις», οι αμφιταλαντεύσεις των στελεχών του, και τα «προσκυνήματα» που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και τα πρωτοπαλίκαρά του,γηραλέα υπολείματα του Σταλινισμού, με καταθέσεις στους «ναούς» του κεφαλαίου και του καπιταλισμού,στα διεθνή παράκεντρα εξουσίας, δείχνουν ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι «μία από τα ίδια». Καθώς μάλιστα είναι πολύ πιθανόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν για τους ίδιους λόγους που συγκυβέρνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γίνεται φανερό ότι η μοναδική επιλογή αντίστασης των Ελλήνων είναι η ψήφος στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, που εγγυάται τόσο την Πίστη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού όσο και την αποτροπή των διαλυτικών ιδεοληψιών που προωθεί ο διεθνισμός, «μπλε», «κόκκινος» ή «ροζ».

Είναι γεγονός ότι το Σύστημα της κλεπτοκρατίας θέλει την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, απομονωμένη και στο περιθώριο της πολιτικής ζύμωσης. Με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η θέση της Χρυσής Αυγής θα αναδειχθεί ως καθοριστική για τις εξελίξεις των επομένων μηνών και χρόνων. Η Χρυσή Αυγή είναι ο πλέον σοβαρός και καθαρός πολιτικός φορέας της χώρας, ο μόνος που μπορεί να μιλήσει έντιμα με Ελληνες και ξένους και να προασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια.

Καμία ψήφος λοιπόν, να μην πάει χαμένη. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν το καθήκον τους διώχνοντας την κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, την αθλιότερη κυβέρνηση με τις πλέον αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές μεθόδους και πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών. Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλων των πατριωτών, όλων όσοι ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας, όλων όσοι πιστεύουν ότι τους αξίζει, στους ίδιους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, μια καλύτερη, μια δυνατή και υπερήφανη Ελλάδα.

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους. Τώρα: Χρυσή Αυγή!

7 λόγοι για να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή


Οι επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποτελούν, ευτυχώς ή δυστυχώς, ένα κρίσιμο πολιτικό γεγονός καθώς βουλευτές της τρίτης κοινοβουλευτικής πολιτικής δύναμης, του Λαικού- Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκονται έγκλειστοι στα κελιά  μιας ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας». Για πρώτη φορά από την λεγόμενη μεταπολίτευση και μετά Έλληνες βουλευτές καλούνται να αναμετρηθούν πολιτικώς σε μια άνιση μάχη, καθώς είναι αποκλεισμένοι από τη δημόσια ζωή και τα Μέσα Μαζικής Ενήμερωσης ή ορθότερα Εξαπάτησης. Με ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής διεκδικούν να αποτελέσουν τον κύριο ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, δίχως να έχουν μιλήσει δευτερόλεπτο σε κανάλι

ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ:

Α) Αγωνιζόμαστε αδιαπραγμάτευτα ενάντια στη μεγαλύτερη εγκληματική, μνημονιακή, προδοτική συμμορία των πολιτικών κομμάτων τα οποία έχουν διακριθεί στην κατασπατάληση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Β) Πολεμούμε το διεφθαρμένο και ξενοκίνητο σύστημα εξουσίας το οποίο  υπό το μανδύα των πολιτικών κομμάτων υποθηκεύει την Εθνική περιουσία του Ελληνικού λαού στα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα.

Γ) Οι πρωτόγνωρες και αναίτιες συλλλήψεις Ελλήνων βουλευτών βασιζόμενες σε διάτρητα κωμικά πορίσματα -εκθέσεις ιδεών αποτελούν τεκμήριο πολιτικής Αγνότητας. Ενορχήστρωσαν μια σκευωρία, διότι το σύστημα στάθηκε ανίκανο να μας αντιμετωπίσει με πολιτικούς όρους.

Δ) Το πρόγραμμά μας δεν είναι άλλο ένα πολιτικό πρόγραμμα αλλά η Λύση σε αυτό που ονομάζεται αδιέξοδο. Οι πολιτικές μας Θέσεις  είναι και η βασική αιτία των διώξεών μας. Προσκρούουν στις ειλημμένες αποφάσεις των υπερατλαντικών αφεντικών που αφορούν φυσικά την διαχείριση και εκμετάλλευση του Αιγαίου. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται σθεναρώς στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και στην εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.

Ε) Διότι όλα τα μεγαλοκάναλα της διαπλοκής είτε συκοφαντούν είτε φιμώνουν τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δε ανήκει στη συμπαγνία αυτή αλλά την καταπολεμά με οποιοδήποτε πολιτικό  κόστος.

ΣΤ) Είναι η μοναδική φωνή Αντίστασης ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Η Χρυσή Αυγή καταπολεμά την λαθρομετανάστευση, η οποία τείνει να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα πολυφυλετικό έκτρωμα δυτικού προτύπου. Όχι στην αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως του Λαού μας.

Ζ) Διότι για τους Χρυσαυγίτες δεν υπάρχει μόνο οικονομική κρίση αλλά προπαντός Εθνική και Ηθική. Ο Ελληνικός λαός είχε περιπέσει σε ένα λήθαργο πολλών ετών, και τώρα σιγά σιγά αφυπνίζεται. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το γενικό κύμα μιας πνευματικής Εγέρσεως ενάντια στην αδιαφορία και στην αδράνεια.  Είναι η μοναδική  πολιτική δύναμη που υπόσχεται Αξιοπρέπεια και Δικαιοσύνη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια Ελλάδα Εθνικώς Ανεξάρτητη και Κοινωνικώς Δίκαιη.

Γεώργιος Σύρος, νομικός / Τ.Ο Μαγνησίας

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ‘Η ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ

5380183_orig

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, με το φόβο να γίνουμε κοινότυποι. Αν υπήρχε το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, να προέκυπτε η παραμικρή αξιόπιστη μαρτυρία η δίκη των έγκλειστων Εθνικιστών θα είχε γίνει και θα είχε ολοκληρωθεί μέσα στο 2013.

Απλά ο κύριος Σαμαράς όταν έδωσε στους συνένοχους του υπουργούς και δικαστικούς την εντολή να κατασκευάσουν και να υλοποιήσουν την άθλια σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, καθώς και στα κατάπτυστα ΜΜΕ να εξαπολύσουν μια καταιγίδα συκοφαντιών και λασπολογίας προκειμένου να προβάλουν και να κατοχυρώσουν τις κυβερνητικές ραδιουργίες,  δεν υπολόγιζε ότι παρόλο τα κολοσσιαίο τερατούργημα που έστησε, παρόλο τον δόλιο και ανέντιμο πόλεμο που ξεκίνησε εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, δεν θα κατόρθωνε να διαρρήξει την εκλογική βάση και τον σκληρό πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Γιατί;

Διότι οι δεσμοί μεταξύ μας δεν είναι συμφέροντος, δούναι και λαβείν ή ωφελιμιστικοί, αλλά ιδεολογικοί. Διότι δεν μας διαπνέει καιροσκοπισμός ή ιδιοτέλεια, αλλά ένα κοινό καθήκον και ένα όραμα που επιζητούμε να υλοποιήσουμε. Διότι δεν μας παρακινούν χαμερπή ένστικτα, όπως η εξατομίκευση, τα μικροοφέλη και η φιλαυτία, αλλά η συλλογικότητα και το κοινό συμφέρον.

Η Πίστη, ο Σεβασμός, η Υπερηφάνεια και πάνω απ όλα η λατρεία μας προς την Πατρίδα και τη Φυλή και η βαθειά Ιστορική συνείδηση, μας χαλυβδώνουν και μας κάνουν ανυποχώρητους και αδιαπραγμάτευτους, απέναντι σε οποιοδήποτε που μας επιβουλεύεται ή δρα προς βλάβη μας.

Η κρατική και η παρακρατική τρομοκρατία, όχι μόνο δεν μας αποδυνάμωσαν, αλλά τουναντίον μας έκαναν ισχυρότερους και λυσσαλέα αποφασισμένους, να επιτελέσουμε τον Ιστορικό ρόλο του Κινήματος, που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού.

Όλα τα ανωτέρω βλέπουν και εισπράττουν οι ψηφοφόροι μας, μαζί μ’ ένα καθαρό βλέμμα και συνειδητοποιούν ότι μόνο με την Χρυσή Αυγή, αυτός ο Τόπος θα μπορέσει να σπάσει τα δεσμά του και να προχωρήσει Εμπρός.
Φυσικά εν μέσω δυσχερειών και βασάνων, αλλά με το κεφάλι ψηλά και το όραμα της Νίκης να ίπταται.

Και είναι νομοτελειακά βέβαιο, ότι θα επιτύχουμε, διότι το μόνο ρητό που δεν επιδέχεται εξαίρεσης είναι ένα. « Ο Τολμών Νικά». Κάτι που με υπερηφάνεια φέραμε για αρκετούς μήνες στο μανίκι μας οι περισσότεροι από εμάς, όταν υπηρετούσαμε τη στρατιωτική μας θητεία.

Θα δώσουμε τη μάχη για την πρόοδο και την ευημερία, μαζί με τον Λαό μας, όχι από τα μπαλκόνια και από τα γραφεία, όχι ως πνευματική ελίτ ή κομματική πρωτοπορία, αλλά δίπλα του σε απόσταση αναπνοής, στους αγρούς, στα μονάδες εκτροφής οικόσιτων ζώων, στις φάμπρικες, στα ναυπηγεία, στον αλιευτικό στόλο, στις πλατφόρμες και στα μεταλλεία εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, στα πανεπιστήμια, στα σχολεία, στα νοσοκομεία. Κανένας πλέον Έλληνας  δεν θα είναι μόνος ή αβοήθητος. Μαζί θα προχωρήσουμε και μαζί θα οικοδομήσουμε την νέα Ελλάδα, αυτή του Κοινωνικού Εθνικισμού.

Αλλά ακόμη και εάν οι εχθροί της προσπάθειάς μας φανούν ισχυρότεροι και ο Μεγαλοδύναμος αποφασίσει να υποφέρουμε, μαζί με το Λαό θα βιώσουμε και τα δεινά, αλλά με την ικανοποίηση ότι δώσαμε τον Αγώνα μας και συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε μέχρις εσχάτων. ethnikismos.net

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | Το 10λεπτο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος


Τα τελευταία χρόνια ζούμε μία πρωτοφανή παρωδία, που όμοια της δεν έχει αναδείξει η ιστορία. Κατόπιν προσυνεννοημένων συνεχών και καταστροφικών ενεργειών όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Ελλάδα κατέστη αδύναμη ανήμπορη και καταντροπιασμένη.

Αφέθηκε λοιπόν σε χέρια δανειστών που περίμεναν υπομονετικά να δρέψουν τους καρπούς των σχεδίων τους. Δηλαδή να την υποδουλώσουν. Με τη βοήθεια των κυβερνήσεων και των πολιτικών που χρησιμοποίησαν για την επίτευξη του σκοπού τους, παίζουν τώρα την τελευταία πράξη του έργου τους. Όλοι οι σκεπτόμενοι αυτής της χώρας συμφωνούν πως «δεν μπορεί να σώσουν την Ελλάδα αυτοί που την κατέστρεψαν» κι όμως ο πολιτικός χάρτης της χώρας είναι ακριβώς ο ίδιος.

Ας πάρουμε με τη σειρά ένα ένα τα κόμματα που ζητούν τη ψήφο του Ελληνικού λαού.


ΝΔ: Τι καινούριο προτείνει μετά την τραγική αποκάλυψη της κοροϊδίας των Ζαπείων, το μόνο που έχει να πει ξεδιάντροπα είναι ψηφίστε μας για να συνεχιστούν τα μνημόνια και η υποδούλωση σας, ή ακόμα πιο ποταπά ψηφίστε μας γιατί αλλιώς καταστρέφεστε.

ΠΑΣΟΚ: Τι να πούμε γι’ αυτούς; Λένε δώστε μας τη ψήφο σας για να στηρίξουμε τα μνημόνια και να συνεχίσουμε το καταστροφικό μας έργο. Καλά και δεν αναρωτιέται κάποιος από αυτούς αφού τα έχουν πάει τόσο καλά με τα μνημόνια και την ανάπτυξη της χώρας πώς και δεν είναι πρώτη δύναμη; Αυτοί όλοι μαζί κοντεύουν να πειστούν κι ίδιοι από τα πολλά ψέματα τους, πως ανάπτυξη σημαίνουν τα καταστήματα του ανθούν στην Ελλάδα «ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ».

ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί βέβαια να υποστηρίζουν οι ίδιοι ότι δεν κυβέρνησαν ως κόμμα αλλά ως πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλαβαν μέρος με τις υπογραφές τους και τις μνημονιακές τους θέσεις στην καταστροφή της Πατρίδας μας.

ΠΟΤΑΜΙ: Το μόνο που μπορούμε να πούμε γι’ αυτούς είναι, ότι ο προεκλογικός τους λόγος, θα έπρεπε να είναι «ψηφίστε μας για να σας πάρει το ποτάμι».

ΓΑΠ: Δεν αξίζει ούτε την ονομασία του κόμματος του να αναφέρουμε, γιατί σε λίγο θα το έχει ξεχάσει και ο ίδιος.

ΚΚΕ: Μη ξεχνάτε τα λόγια της προηγούμενης Γ.Γ. του ΚΚΕ που έλεγε «και τι θα κάνουμε εκτός Ευρώπης, πώς θα ζήσουμε χωρίς ευρώ», και ταυτόχρονα κοροϊδεύει τους υποστηρικτές του για μία αντιευρωπαϊκή πορεία.

Όσο για ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ κλπ δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα φαίνεται να μην έχουν τη δύναμη να πείσουν κανέναν.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σταθερή από την εμφάνιση της ως πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα δηλώνει κι άλλωστε είναι η μόνη που ο λόγος της είναι πάντα υπέρ της Ελλάδος και της Ελληνικής Κυριαρχίας. Παρότι δέχτηκε τέτοιες συκοφαντίες και φυλακίσεις έχει μία σταθερή παρουσία, απόψεις, πρόγραμμα, για την εξυγίανση της χώρας και την ανάπτυξή της. Μία ανάπτυξη που θα βοηθήσει και τον πιο αδύναμο Έλληνα, όχι μόνο να ζήσει αξιοπρεπώς αλλά να ξαναελπίσει, να σχεδιάσει, να ονειρευτεί, και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Μην ξεχνάτε προερχόμαστε από εσάς όχι από οικογένειες επαγγελματιών πολιτικών. Ζούμε δίπλα σας και έχουμε τις ίδιες ανάγκες δεν χρειαζόμαστε κάποιους να φωτογραφίζουν τα ράφια των super markets, ούτε αυλικούς που θα τρέχουν στις γειτονιές για να μπορούν να μας συμβουλέψουν τι ψέματα να πούμε. Εμείς σεβόμαστε πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο , την οικογένεια, τη θρησκεία, την Πατρίδα. Έχουμε Όραμα, Ιδανικά, Πιστεύω. Δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε την μετακίνηση των βουλευτών μεταξύ κομμάτων, που τόσα χρόνια φανάτιζαν τον κόσμο, σαν απλές μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Στο ποδόσφαιρο γίνονται κατόπιν μεγάλων αμοιβών. Στην Πολιτική; Απαντήστε μόνοι σας παρακαλώ. Μη ξεχνάτε πως αν αναλάμβανε ένα έργο υποδομής κάποιος και δεν γινόταν όπως είχε συμφωνηθεί, κανένας δεν θα τον συγχωρούσε λέγοντας απλά έγινε λάθος.

Για τα μνημόνια όμως τι είπαν; Παραδέχτηκε η Τρόικα ότι ήταν λάθος το πρόγραμμα για την Ελλάδα. Ποινική ρήτρα δεν υπάρχει; Ένας μηχανικός υπογράφει ποινική ρήτρα για μία μέρα καθυστέρησης παράδοσης ενός έργου.

Αυτοί που πέταξαν έναν ολόκληρο λαό στο βούρκο;

Πως λοιπόν να μην μας κλείσουν στις φυλακές. Ο λόγος μας, πονάει και φοβίζει. Η εντολή του Ελληνικού λαού δεν είναι μόνο να σωθεί η χώρα αλλά το να αποκατασταθεί το αίσθημα του δικαίου που έχει χαθεί προ πολλού.

Αγαπητοί μου αναγνώστες, τον πιο δίκαιο και μεγαλύτερο των μεγάλων κυβερνήτη του κόσμου, τον Καποδίστρια, τον σκότωσαν κατόπιν εντολής των Άγγλων με τη συνενοχή των Γάλλων γιατί πήγε κόντρα στα συμφέροντα. Θα άφηναν τη Χρυσή Αυγή ανενόχλητη να ξυπνά στο λαό τα Ελληνικά Ιδεώδη; Παλεύουμε με κάτι πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που φαίνεται. Σε αυτή την πάλη σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Μην σας φοβίζουν είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους.

Κανελλόπουλος Δημήτρης 

xryshaygh.com
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΑΝΙΚΟΑΘΗΝΑ 16-1-2015.

Ο κύβος ερρίφθη για την αποκατάσταση τής ελευθερίας, δηλαδή τής εθνικής μας κυριαρχίας και τής ευνομίας στην πατρίδα μας. Σκοπός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι να εκφράσουμε την φωνή και τούς πόθους τού ελληνικού λαού. Πολύ δε περισσότερο να καταστήσουμε σαφές στον λαό ότι πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε αληθινά ελληνικό κράτος για πρώτη φορά από τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας και Αιώνιας Πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινουπόλεως, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας τον απελευθερωτικό αγώνα τού Εικοσιένα.

Κράτος ελληνικό είναι μονάχα εκείνο το κράτος που βασίζεται στις Παραδόσεις, στο Αυτοδιοίκητο, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και στην Εθνική Ισχύ τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Κράτος ελληνικό είναι εκείνο που αποτελεί τον μηχανισμό υπηρετήσεως τού Έθνους, χάριν τού οποίου ιδρύθηκε και υπάρχει. Πυρήνας κατά συνέπεια τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που έρχεται είναι το Εθνικό Ιδανικό όπως αυτό εκφράζεται από την Πίστη, το Αίμα και την Τιμή στον δρόμο τής Εθνικής Υπεροχής.

Η πτώση τού καπιταλισμού που δεν συνοδεύεται από την πτώση τού μαρξισμού δεν μάς αρκεί. Η δικτατορία τού οικονομικού και τού διεθνιστικού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι ένα αδιαίρετο σώμα, μια λερναία ύδρα με μια κεφαλή, τον αιώνιο Εμποράκο των Εθνών που γυρεύει σήμερα μετά από αλλεπάλληλες κρίσεις και πολέμους να πάρει στα χέρια την παγκόσμια διακυβέρνηση, την εξουσία επί όλης τής ανθρωπότητας. Κορυφαίος εχθρός τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου είναι το Φυλετικό Συναίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα, είναι δηλαδή η Ελλάς που προσδιόρισε δια παντός τον Πολιτισμό ως το αποτέλεσμα τής Πίστης στον Θεό, στην Ιερή Πατρίδα και στον Ακατάλυτο Δεσμό τού Αίματος.

Η μνημονιακή περίοδος που διερχόμαστε έως σήμερα είναι ενδεικτική των χρόνιων παθογενειών τής Πατρίδος μας. Μπορούμε με πάσα βεβαιότητα να πούμε ότι η τεχνητή οικονομική κρίση τού στημένου ιδιωτικού χρέους που μάς μετέτρεψαν σε δήθεν εθνικό, μάς έδωσε την ευκαιρία να δούμε επιτέλους πολλά κλειστά μάτια να ανοίγουν. Κι όταν λέμε κλειστά μάτια, εννοούμε τούς εύπιστους και φοβισμένους συμπολίτες μας, αφού οι βολεμένοι αποτελούν ένα βάρος ισάξιο με τούς προδότες. Προδότες και βολεμένοι δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας και δεν αξίζουν καμίας ανοχής. Μηδενική ανοχή στην ενοχή.

Ουδείς αμφιβάλλει πλέον ότι η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν ασκούνται οι εξουσίες και οι θεσμικές διεργασίες από τον ελληνικό λαό. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην διαφθορά, στην ηττοπάθεια και στην εκτέλεση ξένων εντολών. Εντολές και νόμοι και διατάγματα που δεν υπόκεινται καν στην επεξεργασία των δήθεν κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τού λαού, αλλά έρχονται και ενσωματώνονται στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο ως κλειστό γράμμα που έχουν αποφασίσει οι νεοταξίτες για εμάς δίχως εμάς.

Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός ότι έχει ανάγκη ξένων και τοκογλυφικών δανείων; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να πετάξει την Μεγάλη Ιδέα για την Εθνική του Ολοκλήρωση; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να αλλοιώσει την ιστορία του, γράφοντας άλλη που δικαιολογεί συγκυριαρχίες και νέες εθνικές απώλειες; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να συνάψει συμμαχίες με εκείνους που πουλάνε με το χρήμα εκδημοκρατίσεις και απελευθερώσεις; Δεν το αποφάσισε ποτέ.

Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να κάνει την Πατρίδα του λαθρομεταναστευτικό σταθμό και πολιτεία πολύχρωμη τής σιωνιστικής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως; Ποτέ δεν το αποφάσισε. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να βγάλει από την ταυτότητά του την Ορθοδοξία προκειμένου να χτίσει Τζαμιά και να προστρέξει σε αλλόδοξα πρωτεία και πανθρησκεία; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Ποτέ ο ελληνικός λαός αποφάσισε να ισοσκελίσει το χρήμα ενός άνευ λογιστικού ελέγχου χρέους με ελληνικό αίμα και ματωβαμμένη γη από το αίμα Αγίων και Ηρώων; Δεν το αποφάσισε ποτέ.

Το Αίμα των Ελλήνων είναι απείρως ανώτερο και από το χρήμα και από το μελάνι των σοφών. Οι φυλακές οι φυσικές και οι νοητές τής αποκτηνωμένης παγκοσμιοποίησης είναι ανίσχυρες μπροστά στην Ατσάλινη Θέληση των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς δεν είναι ουραγός κανενός ισχυρού, αλλά μια Ισχυρή Εθνική και Φυλετική Προσωπικότητα που εργάζεται, παράγει και πολεμά για την ευημερία των παιδιών της και την κατάκτηση ελληνικών ζωτικών χώρων. Εξουσιάζει τον εαυτό της και φτιάχνει η ίδια τις συμμαχίες που υπηρετούν τούς δικούς της σκοπούς.

Η γη με την οποία μάς προίκισε ο Θεός ο ίδιος είναι πλούσια και σε υλικά αγαθά και σε ψυχές. Ψυχές που υπήρξαν το δίχως άλλο εύπιστες και βλακωδώς ανεκτικές σε ψευτορωμιούς και ψευτοσυμμάχους και εισβολείς. Άφησαν τα κουσούρια των εχθρών τής Ελλάδος να μασκαρευτούν σε δημοκρατικές ιδεολογίες. Όμως τώρα πια η μισελληνική αλαζονεία ξύπνησε την ελληνική αξιοπρέπεια που γυρεύει να πάρει πίσω τον κόσμο της με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας και τής αποστολής της. Και η Εθνική Εργασία τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος, το ξύπνημα δηλαδή και η Εθνική Αντεπίθεση τής Ελληνικής Φυλής, θεριεύει και φτάνει στον ιερό σκοπό να σηκώσουμε χρυσή την αυγή πάνω από τον Ελληνισμό μας.

Τώρα τις αποφάσεις που αφορούν τούς Έλληνες τις παίρνουν οι ίδιοι οι Έλληνες. Κοινή γαρ πεποίθηση ημών των Αληθινών Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή είναι πως θα πορευτούμε στον λαό μας προκειμένου να πάρουμε την εντολή απελευθερώσεως και αναμορφώσεως τού Ελληνικού Έθνους επάνω στα Αθάνατα Ιδανικά του. Εντολέας και Εντολοδόχος, Εργάτης και Πολεμιστής ο Ανίκητος Έλλην. Επαναστάτης ενάντια σε κείνους που διαστρέφουν κοινή βούληση και νόμους. Μύστης τής Ορθοδόξου Πίστης. Συνεχιστής των Τρανών Προγόνων μας. Ένδοξος Δημιουργός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού και Απελευθερωτής τής Μεγάλης Ελλάδος Μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ


Όταν άρχισε η σκευωρία κατά του Κινήματος, η κοινοβουλευτική του δύναμη ήταν 18 βουλευτές. Εξ’ αυτών, άντεξαν οι 16 και λύγισαν-πρόδωσαν οι 2. Κι αυτό είναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ, διότι όποιο άλλο κόμμα είχε να αντιμετωπίσει τέτοιο κυνηγητό, με φυλακίσεις στον Κορυδαλλό, φυλακίσεις κατ’ οίκον, απαγόρευση δικαιώματος του λόγου και παρουσίας στις κομματικές εκδηλώσεις κ.τ.λ., θα είχε διαλυθεί εξ’ ων συνετέθη!

Μην ξεχνάμε, πως ακόμα και το ΚΚΕ, το οποίο από καιρού εις καιρόν καυχάται πως δεν υπογράφει «δηλώσεις μετανοίας», τον καιρό που εδιώκετο, εμφανίστηκαν στις τάξεις του δεκάδες χιλιάδες «δηλωσίες» – ακόμα και τρανταχτά ονόματα, όπως ο Άρης Βελουχιώτης, ο Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι πολλοί.

Την επομένη Κυριακή, έρχεται η ώρα που πρέπει οι αγνοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής να επιβραβεύσουν με την ψήφο τους όλους αυτούς που στάθηκαν όρθιοι στις πρωτοφανείς διώξεις της χούντας Σαμαρά (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου). Και θα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ οι συνειδητοί ψηφοφόροι του Κινήματος να μην υπερψηφίσουν τους κατηγορουμένους βουλευτές, ιδιαιτέρως δε μετά το ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ μήνυμα του Αρχηγού του Κινήματος.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, λοιπόν, ψηφίζουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

Στην Α΄ Πειραιώς τον Κούζηλο Νικόλαο
Στην Β’ Πειραιώς τον Ιωάννη Λαγό
Στο υπόλοιπο Αττικής τον Ηλία Κασιδιάρη
Στην Β’ Αθηνών τους:

Γερμενή Γεώργιο


Ηλία Παναγιώταρο


Ελένη Ζαρούλια


Στον νομό Σερρών τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο


Στην Α’ Θεσσαλονίκης τον Γρέγο Αντώνιο


Στην Β΄ Θεσσαλονίκης τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο


Στον νομό Μαγνησίας τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο


Στον νομό Αιτωλοακαρνανίας τον Κων/νο Μπαρμπαρούση


Στο νομό Εύβοιας τον Νίκο Μίχο


Στον νομό Αχαΐας τον Μιχάλη Αρβανίτη


Στον νομό Μεσσηνίας τον Δημήτρη Κουκούτση


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ

xa-enantion-olon

Γράφει ο Νικόλαος ΠαπαδιονυσίουΉδη έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις και οι παρασκηνιακές κινήσεις μεταξύ των κομμάτων, που αφορούν την επόμενη ημέρα των εκλογών. Παρά τις υπερφίαλες και πομπώδεις δηλώσεις από κάποιους πολιτικούς αρχηγούς των μεγάλων παρατάξεων, παρά το αλληλοκατηγορητήριο και τις μομφές του ενός προς τον άλλον, μετά τις 25 Ιανουαρίου δεν θα μας εκπλήξει να τους δούμε καθισμένους και εναγκαλισμένους στο ίδιο τραπέζι να διανείμουν την εξουσία.

Η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου μας έχει πολλάκις διδάξει, ότι ενώ προ της κάλπης οι μεν αποκλείουν ασυζητητί συνεργασία με τους δε, διότι αυτοί αποτελούν και συμβολίζουν την αλλαγή και την πρόοδο, αλλά κατόπιν των εκλογών, πάντα «για το καλό της Πατρίδας» οι αντιπαραθέσεις αμβλύνονται, οι υψηλοί τόνοι κοπάζουν και όλοι ως «συνδαιτυμόνες» (παλαιό, προ δυο ετών κείμενο) ανταλλάζουν αβρότητες και θωπείες.

Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι, ότι οι σαλτιμπάγκοι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουν και την χολή που χύνει ο ένας για τον άλλο, μετεκλογικά θα επιδιώξουν να συνεργαστούν για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Τι πρόκειται να επακολουθήσει κατόπιν τούτου;

Τίποτα, η κατάσταση θα συνεχίσει να εξελίσσεται, όπως μέχρι σήμερα. Μνημόνια, δανειακές συμβάσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων κατακερματισμός του κοινωνικού κράτους, απολύσεις, ανεργία, φτώχεια. Πέντε χρόνια πασχίζουμε κάτω από συνθήκες δυσβάστακτης λιτότητας και εξαθλίωσης, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, οι πλούσιοι πλουσιότεροι και το μόνο που καταφέραμε, είναι να αυξήσουμε το εξωτερικό μας χρέος.

Το πολύ- πολύ, το  μόνο που μπορεί ν’ αλλάξει είναι κάποιες συνιστώσες ν’ αποχωρήσουν ή να εκδιωχθούν με λακτίσματα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κενά να αναπληρωθούν από πολιτικούς μισθοφόρους της κεντροαριστεράς.

Οι μόνοι που θα παραμείνουν ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι, χωρίς να αναγκαστούν να περιορίσουν το βεληνεκές και την καυστικότητα της κριτικής τους, οι μόνοι που θα συνεχίσουν να βροντοφωνάζουν την αλήθεια και να καταγελούν την υποτέλεια και την διαφθορά, θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Γιατί εμείς, δεν υπαναχωρούμε, δεν κάνουμε ανταλλαγές και εξυπηρετήσεις, δεν ενδιαφερόμαστε για γραφεία και καρέκλες.

Η Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα, ως Κίνημα και ως ιδεολογικός χώρος αγωνίζεται για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική απελευθέρωση της Πατρίδας μας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού. Για εμάς προέχουν η Ελλάδα και ο Λαός της. Δεν δεσμευόμαστε από κανένα και δεν περιοριζόμαστε από στείρες και ανούσιες ιδεολογίες που εν τέλει προβάλουν έναν βλαβερό ψευτοανθρωπισμό και μια ισοπεδωτική ερμαφρόδιτη ελευθερία.

Γι αυτό άλλωστε και διωκόμαστε, φυλακιζόμαστε, δολοφονούμαστε και προβαλλόμαστε ως εγκληματίες. Διότι είμαστε οι μόνοι πραγματικοί αντίπαλοι, ενός ανθελληνικού ξενοκίνητου καθεστώτος. ethnikismos.net


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ!XRYSH_AYGH

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Ο προεκλογικός αγώνας φτάνει στο τέρμα του, αλλά ξανά και ξανά, πάλι, η ψήφος του Ελληνικού Λαού δεν θα έχει την βαρύτητα που θα ’πρεπε να έχει, σύμφωνα πάντα με τις , φανερές και κρυφές δημοσκοπήσεις. Ο κάθε Έλληνας που σκέφτεται, όχι σύμφωνα με το ατομικό αλλά με το γενικό συμφέρον, εις ό,τι αφορά τον τόπο μας, έχει υποχρέωση και καθήκον να μη μείνει σιωπηλός σ’ αυτά που περνά η Πατρίδα μας.

Σ’ αυτό το κείμενο θα ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου για το τι θα πρέπει να πράξουμε στις επικείμενες εκλογές. Για να είμαι αντικειμενικός και για να φθάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου.

Ας δούμε λοιπόν: 

Οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά, οι στυλοβάτες ενός έθνους, αναποδογυρίστηκαν. Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό; 

Για τη γάγγραινα των φόρων προς τους πάντες και τα πάντα. Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό; 

Τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος «χάθηκαν» από την οικονομική κακοδιαχείριση των κυβερνώντων, από τη μεταπολίτευση μέχρι και τώρα. Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό; 

Η ανεργία στην Πατρίδα μας έχει ξεπεράσει τους 1,5 εκ. ανθρώπους και αρκετούς να ψάχνουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό; 

Από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση πάνω από 1 εκ. συμπατριώτες μας έχουν μείνει χωρίς ασφαλιστικό φορέα. Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό; 

Πάνω από 2 εκ. λαθρομετανάστες, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, βρίσκονται επί Ελληνικού εδάφους φέρνοντας μαζί, την εγκληματικότητα και τις αρρώστιες τους.  Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό;

Τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων , δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, φθίνουν συνεχώς. Αρκετοί συμπολίτες μας έγιναν αυτόχειρες. Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό;

Η παιδεία σε όλες τις βαθμίδες της, από τη μεταρρύθμιση του Ράλλη, συνεχίζει την κατρακύλα της με όλα τα συνεπακόλουθα . Φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές γι’ αυτό;

Όχι κυρίες και κύριοι. Κανένας Έλληνας Εθνικιστής και καμία Χρυσή Αυγή δε βαρύνεται για κανένα από τα παραπάνω που εφιστάμεθα όλοι μας. Ας μην γελιόμαστε λοιπόν. Τους αυτουργούς τους γνωρίζουμε όλοι μας πάρα πολύ καλά. 

Μάλιστα έχουν… αυτοπροσδιοριστεί ως «συνταγματικό τόξο» εκ στόματος Ε. Βενιζέλου. Βλέπετε, όλους μα όλους, από την άκρα δεξιά – κινούμενη στους κόλπους της Ν.Δ – μέχρι την άκρα αριστερά που ενστερνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τους βόλευε πολύ καλά ο ρόλος που συνεχίζουν να παίζουν, βλέποντας την αιμορραγία των ψήφων τους προς τη Χρυσή Αυγή. 

Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα από το στόμα του «συνταγματικού τόξου» απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Αντ’ αυτού άκουσα και είδα πλήθος κατηγοριών για τη Χρυσή Αυγή, κατηγορίες που συνεχίζουν ακόμη να εκστομίζονται. Άραγε νομίζουν οι φαύλοι πολιτικοί της δεκάρας και οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι ότι οι κατηγορίες αυτές λογίζονται για πολιτικά επιχειρήματα; Ας μην αυταπατόμαστε. 

Αν οι κατηγορίες που ακούστηκαν για τη Χρυσή Αυγή ευσταθούσαν, σήμερα δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή. Αντ’ αυτού βλέπουμε την περίεργη κωλυσιεργία της δικαιοσύνης να φθάνει σε βαθμό αηδίας, όσον αφορά την περιβόητη δίκη.

Εγώ είδα μια υπέρμετρη συμπεριφορά και μια σκληρή ρητορεία απ’ τους Έλληνες Εθνικιστές για τα κακώς κείμενα. Και θεωρώ ότι έπρεπε να είχαν σκληρύνει περισσότερο τη στάση τους. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα…

Ας γυρίσουμε όμως στους κυβερνώντες καθώς και στους παρατρεχάμενούς τους, την αντιπολίτευση. Παραπάνω τους χαρακτήρισα αυτουργούς των δεινών του λαού μας. Και είναι όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου.

Η αριστερά κόπτετε ότι πρώτη φορά θα κυβερνήσει. Άραγε οι κύριοι της ΕΔΑ- ΚΝΕ -ΕΚΟΝ που υπουργοποιήθηκαν στις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν λογίζονταν για αριστεροί;

Στη συγκυβέρνηση του 1989 οι Κωνσταντόπουλος και Φλωράκης δεν λογίζονταν για αριστεροί; Μέρος της εξουσίας δεν λογίζονται και νομάρχες και δήμαρχοι, αλλά και συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην αριστερά; Ως εξουσία λογίζονται τα παραπάνω και ας προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Όλοι αυτοί οι αυτουργοί των δεινών μας έχουν και συμμάχους. Έχουν τους λεγόμενους ηθικούς αυτουργούς, που είμαστε όλοι εμείς, ο απλός λαός. Εμείς τους στείλαμε στη βουλή για να μας κυβερνήσουν. Αλλά εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι η ψήφος μας μόνο εύστοχη δεν ήταν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ψηφίζαμε άλλοτε από προσωπικό συμφέρον και άλλοτε από πλάνη.

Όλα αυτά, μαζί με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής αριστερών και δεξιών σε αντίπαλους χώρους, φθάνουν για να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο, ότι όλοι αυτοί βρίσκονται στη βουλή από προσωπικό συμφέρον. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να ψηφιστούν.

Τα παραπάνω όμως βγάζουν στο φώς και κάτι άλλο. Φάνηκε πλέον ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ό,τι είπαν -( προεκλογικά )- και ό,τι έπραξαν -( μετεκλογικά )- το κράτησαν μέχρι οξείας και το πλήρωσαν. Σεβάστηκαν και τους εαυτούς τους αλλά και εμάς.

Δεν μας πρόδωσαν.

Δε νομίζω ότι χρειάζονται και άλλα συμπεράσματα για να καταλήξουμε στο ότι η ψήφος «οδεύει μόνη της» προς τους Έλληνες Εθνικιστές.

Εμείς ας πράξουμε το καθήκον μας.

Σ. Παιδάκος 
ethnikismos.net

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1393874022006326348

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item