Widgets

N.Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στους κατηγορούμενους εθνικιστές βουλευτές


Απάντηση στην πολιτική σκευωρία

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα επαναστατικό το οποίο δεν λειτουργεί με μεθόδους παλαιοκομματικές. Μεθόδους τις οποίες πολεμά και τις καταδικάζει κατηγορηματικά. 

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει με πλήρη συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται υπό κατηγορίαν 16 βουλευτές της, από τους οποίους οι 14 χρειάζονται σταυρό προτιμήσεως στα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν και πάλι.

Η εκλογή τους αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ΓΡΑΜΜΗ και ζήτημα ηθικής τάξεως για το Κίνημά μας.

Πιο συγκεκριμένα στην Α΄Πειραιώς είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Κούζηλος Νικόλαος και στην Β’ Πειραιώς ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Στο υπόλοιπο Αττικής είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης και στην Β’ Αθηνών οι Συναγωνιστές Γερμένης Γεώργιος και Ηλίας Παναγιώταρος και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στον νομό Σερρών συμμετέχει ως υποψήψιος ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι Συναγωνιστές Γρέγος Αντώνιος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Υποψήφιοι και κατηγορούμενοι ταυτόχρονα είναι στον νομό Μαγνησίας ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης, στο νομό Εύβοιας ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος, στην Αχαΐα ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης και στην Μεσσηνία ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος.

Καλούμε όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι άδικα και παράνομα διώκονται από το καθεστώς. Σημειώνεται ότι 7 από αυτούς (Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Χ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ν. Κούζηλος, Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος) ευρίσκονται στην φυλακή, 3 (Μίχος Ν., Ζαρούλια Ελένη και Κουκούτσης Δημήτριος) σε κατ’ οίκον περιορισμό, φυλακισμένοι δηλαδή κατ’ ουσίαν και αυτοί. Από τους υπόλοιπους βουλευτές οι 2 (Μιχάλης Αρβανίτης και Αντώνιος Γρέγος) τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημόσιου λόγου! 

Αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως και ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος η υπερψήφιση των Συναγωνιστών και της Συναγωνίστριάς μας, οι οποίοι διώκονται από την χούντα του Μνημονίου.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ιωάννης Λαγός - Περιφέρεια Β' Πειραιά
Γεώργιος Γερμενής - Περιφέρεια Β' Αθηνών
Ηλίας Κασιδιάρης - Περιφέρεια Υπολοίπου Αττικής
Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Περιφέρεια Μαγνησίας
Νικόλαος Κούζηλος - Περιφέρεια Α' Πειραιά
Αρτέμης Ματθαιόπουλος - Περιφέρεια Σερρών
Ζαρούλια Ελένη - Περιφέρεια Β' Αθηνών
Νίκος Μίχος - Περιφέρεια Ευβοίας
Κουκούτσης Δημήτριος - Περιφέρεια Μεσσηνίας
Γρέγος Αντώνιος - Περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης
Μιχαήλ Αρβανίτης - Περιφέρεια Αχαΐας
Παναγιώταρος Ηλίας - Περιφέρεια Β' Αθηνών
Πολύβιος Ζησιμόπουλος - Περιφέρεια Β' Θεσσαλόνικης
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης - Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Τώρα είναι η σειρά σας να «μη μας προδώσετε»!

Συνέντευξη του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο elnewsgr.blogspot.gr 

- Υποψήφιος και πάλι μέσα από τα κελιά. Τελικά το "ούτε βήμα πίσω" γίνεται πράξη;

Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά στους αναγνώστες του blog σας. Δίνετε και εσείς, από το δικό σας ψηφιακό μετερίζι τον Αγώνα για την Απελευθέρωση της Πατρίδος μας. Είχα την «τύχη» να είμαι ο πρώτος πολιτικός κρατούμενος που συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον Μάιο και τώρα είναι οι δεύτερες εκλογές όπου διεξάγω προεκλογικό Αγώνα μέσα από τα Κελιά της Τιμής και έχοντας ως μοναδικό μου μέσο επικοινωνίας ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ και αυτό κοινόχρηστο! Βέβαια και κάναμε πράξη το «ούτε βήμα πίσω» και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη όσο υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Χρυσαυγίτης. Κάποιοι, καλοπροαίρετα οι περισσότεροι, μας έλεγαν όσο ήμασταν εκτός φυλακής «μη μας προδώσετε» και χρειάστηκε να τους το επιβεβαιώσουμε με τον πιο επώδυνο για εμάς και τις οικογένειές μας τρόπο, στερούμενοι παράνομα και άδικα την Ελευθερία μας. Τώρα τους επαναλαμβάνουμε εμείς αυτές τις 3 λέξεις… Τώρα είναι η σειρά σας να «μη μας προδώσετε»! Να δώσετε την μάχη μέσα από το κάστρο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής. Να αποδείξετε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ενωμένοι μπορούν να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας από τα δεσμά της.

- Από τις εκλογές αυτές θα βγει κερδισμένος ο Λαϊκός Σύνδεσμος; Πιστεύεις θα αυξήσει τα ποσοστά του;

Είμαι πεπεισμένος ότι όπως και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, έτσι και στις 25 Ιανουαρίου η μοναδική κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, όπου θα αυξήσει για ακόμα μια φορά τα ποσοστά της! Όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένοι και δεν αλλάζουν την ψήφο τους κάθε τρεις και λίγο. Μας είδαν, μας άκουσαν, μας πίστεψαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν με κάθε τρόπο.

- Πιστεύεις ότι τελικά θα γίνει η δική της Χρυσής Αυγής ή μήπως θέλουν τελικά να το αποφύγουν όλο αυτό;

Δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούν στο εδώλιο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η αθλιότητα αυτή θα σταματήσει με την πτώση της Χούντας Σαμαρά. Η παράγκα του «Μπάμπη» Αθανασίου με Κουτζαμάνηδες, Βουρλιώτηδες, Κλάπες, Ντογιάκους και κάτι άλλα παραδικαστικά σκουπίδια τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου. Στην συνέχεια με όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση που προανέφερα και όσους τους υποστήριξαν στα διάφορα δικαστικά συμβούλια που πρότειναν την παράταση των προφυλακίσεών μας, επαναλαμβάνοντας τις γελοιότητες των Ντογιακοκλαπέων χωρίς να διαβάζουν καν τα υπομνήματα μας, θα τα πούμε στα Δικαστήρια. Εμείς αντέξαμε με το κεφάλι ψηλά την δοκιμασία μας. Αυτοί θα κλαίνε σα μωρά όταν οδηγούνται στην φυλακή για τα παραδικαστικά εγκλήματά τους. Τίποτα δε θα μείνει ατιμώρητο σε μια Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και να το γνωρίζουν καλά αυτά τα ανθρωπάκια…

- Κάνουν ότι είναι δυνατόν για να σε ενοχοποιήσουν και για άλλες υποθέσεις. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;

Οι υπόλοιπες δύο υποθέσεις που μου έχουν φορτώσει είναι κάποια αστεία πλημμελήματα, από τα οποία το ένα ήταν στο αρχείο γιατί δεν υφίσταται αδίκημα και το άλλο είναι το γνωστό επεισόδιο της Ραφήνας όπου πάλι δεν υπάρχει αδίκημα. Και στα δύο θα τους ξεφτιλίσω πανηγυρικά στην ακροαματική διαδικασία-πάρτυ όταν διεξαχθούν.

- Πέρασαν πολλοί μήνες... Τελικά μήπως έχεις καταλάβει τώρα το γιατί είσαι προφυλακισμένος;

Τους ζητάω και εγώ εδώ και 13 μήνες που είμαι στην φυλακή να μου δώσουν ΕΝΑ στοιχείο εναντίον μου και ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΙΣΟΒΙΑ! Νομίζω είναι δελεαστική η πρόταση που τους κάνω… Αλλά τι να μου απαντήσει ο Ντογιάκος που πήρε εντολή από τον ελεεινό, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό να με γ@μ..ει;;; Το βουλώνει και καλά κάνει! Έτσι κι αλλιώς τον έκαναν προϊστάμενο στο Εφετείο μόλις «έκλεισε» την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα τα λαμόγια.

- Τι σημαίνει για σένα η λέξη τρομοκρατία στην Ελλάδα του 2015;

Η λέξη «τρομοκρατία» στην Ελλάδα σημαίνει ΜΟΝΟ τον φόβο που σπέρνει στον Ελληνικό λαό η Χούντα Σαμαρά. Πραγματική τρομοκρατία δεν υπάρχει. Υποχείρια του συστήματος είναι αυτά τα τσογλάνια που πληρώνουν τους ποινικούς για να τους κάνουν τις δουλειές τους. Χωρίς ιδεολογία, αρχή, μέση και τέλος. Τον Ξηρό τον αμόλησαν για να τους κάνει μερικές «καλές» και τον συνέλαβαν μόλις προκηρύχτηκαν εκλογές, ενώ τον «είχαν» τρείς μήνες πριν... Κρατική και παρακρατική είναι η τρομοκρατία στην Ελλάδα και ας αφήσουν το δούλεμα του Ελληνικού λαού! ΕΛΕΟΣ!

- Πού ανήκει τελικά η Χρυσή Αυγή ιδεολογικά και ποσό κοντά είναι στην λεγόμενη Δεξιά;

Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ Ελεύθερο Εθνικιστικό Πατριωτικό Κίνημα στην Ελλάδα.- Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα σε όλους αυτούς που συνεχίζουν με μίσος να κυνηγούν το κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου;

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα διαφορετικό, φτιαγμένο από ένα άλλο μέταλλο. Δημιουργημένο από τους Αγώνες και τις θυσίες των στελεχών του και του Αρχηγού του. Είδατε ότι ακόμα και οι φυλακές μας Δυνάμωσαν αντί να μας διαλύσουν. Όταν έχεις περάσει φυλακή τι να σου κάνει ένα αρθράκι σε μια φυλλάδα ή ένα ρεπορτάζ σε ένα τσοντοκάναλο; Αυτοί που μας πολεμούν θα περάσουν σύντομα το κατώφλι του Κορυδαλλού για τα εγκλήματά που έχουν κάνει κατά των Ελλήνων και τότε να δείτε γέλιο… Οι χειροπέδες δε θα είναι «γούνινες» όπως τις έχουν συνηθίσει… Θα είναι μεταλλικές και κρύες όπως αυτές που φόρεσαν ΑΔΙΚΑ σε εμάς.

Συναγωνιστές, τις επόμενες μέρες δώστε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε την Κυριακή να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εντός και εκτός Κορυδαλλού, την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ELNEWS - HELLENICPRIDE

ΔEITE ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Ολόκληρη η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Ελένη Ζαρούλια: Μόνη λύση για την συνέχιση του Έθνους μας η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Μεϊδανίδη για το antonionews.gr. Ο δημοσιογράφος επισήμανε αρχικά πως η υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών κα Ζαρούλια παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό με εντολή της Χούντας Σαμαρά  και μόνο από εκεί μπορεί να κάνει τον προεκλογικό της Αγώνα.

Η Ελένη Ζαρούλια μίλησε για την δραστηριοποίηση της Χρυσής Αυγής που λαμβάνει χώρα εδώ και πολλά χρόνια και είχε ξεκινήσει από το περιοδικό «Χρυσή Αυγή». Μετέπειτα εκδόθηκε η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» και στην συνέχεια την δεκαετία του '90 η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στις εθνικές εκλογές, στις ευρωεκλογές κτλ. Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια είναι από τις πρώτες γυναίκες που έβαλε υποψηφιότητα με το Λαϊκό Κίνημα και εξελέγη βουλευτής το 2012. Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε σε επίκαιρη ερώτηση που έκανε εντός του κοινοβουλίου με θέμα το δικαίωμα του εκλέγειν των Ελλήνων του Εξωτερικού. Ένα δικαίωμα που τους έχει στερήσει παράνομα η συγκυβέρνηση. Από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στο κοινοβούλιο και ειπώθηκαν Αλήθειες άρχισαν οι φυλακίσεις, οι δολοφονίες των δύο Αγωνιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, η φίμωση του λόγου και γι' αυτό δεν δίνουν ψήφο στους νέους.

Όσον αφορά την Δικαιοσύνη έχει γίνει υποχείριο του Αθανασίου, κατά κόσμο "Μπάμπη" και της Ευτέρπης (Κουτζαμάνη), άτομα τα οποία κρίνονται από τον ελληνικό λαό. Έχουν κλείσει παράνομα τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή και έχουν καταργήσει το τεκμήριο της αθωότητας. Ενέργειες που δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν μπήκαν στην Βουλή για να γίνουν πλούσιοι και παρά την παράνομη και αντισυνταγματική διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης συνεχίζουν να οργανώνουν διανομές τροφίμων. Η Χρυσή Αυγή άνοιξε τα μάτια του ελληνικού λαού για τα χρήματα που του έχουν κλέψει οι κυβερνήσεις όλων αυτών των χρόνων γιατί ενώ πληρώνει βαρύτατη φορολογία δεν έχει καμία παροχή από το κράτος. Η Χρυσή Αυγή έκανε πράξεις όλες τις προεκλογικές της υποσχέσεις όπως οι διανομές τροφίμων, η συμβουλευτική ιατρική, νομικές καλύψεις για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, εθελοντικές αιμοδοσίες. Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο και να αγκαλιάζονται από τον κόσμο, αντίθετα με τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες που τρώνε... γιαούρτια και ντομάτες.

Οι δηλώσεις Σαμαρά, οι δηλώσεις Δένδια, η ομολογία Μπαλτάκου, και η παρέμβαση Σαμαρά στον ανώτατο δικαστικό δείχνουν ξεκάθαρα πως η δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι πολιτική. Η Συναγωνίστρια επισήμανε πως τώρα είναι η ώρα ο ελληνικός λαός να ρίξει την δικτατορία των διεφθαρμένων συμμετέχοντας ενεργά στον Αγώνα και να γίνει εκλογικός αντιπρόσωπος ώστε να διαφυλάξει την δική του ψήφο.

Η Χρυσή Αυγή έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση, παρά τα ψέμματα που εξαπολύουν τα ΜΜΕ. Ολόκληρος ο ελληνικός λαός υφίσταται τις οδυνηρές συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής λόγω της βαρύτατης φορολογίας, ενώ την ίδια ώρα Τσίπρας και Σαμαράς δεν έχουν καμία διαφορά αφού εκτελούν τις ίδιες εντολές από τα ξένα αφεντικά.
Ο Ελληνισμός χάνεται με την βάρβαρη έλευση των λαθρομεταναστών και η μόνη λύση για την συνέχιση του Έθνους μας είναι η Χρυσή Αυγήxryshaygh.com

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.

Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.

Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121 (εσωτ. 301) - 6956 608 710
xa.ekloges@gmail.com

Όσοι εκλογικοί αντιπρόσωποι ορίστηκαν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής ή δικαστικοί αντιπρόσωποι, καλούνται να ενημερώσουν την εκλογική γραμματεία στο 210 69 85 121

Δηλώστε τώρα όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι για να μην ακυρωθεί ξανά ούτε ένα ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Λευτεριά στους Εθνικιστές! 

Για όλη την Κεντρική Μακεδονία, την Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα τηλέφωνα της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας (Καζαντζάκη 4, Θεσσαλονίκη)  2310 521 842​.

Αν θες να αλλάξει η ζωή σου μη μείνεις αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές.

Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα αλλάξεις όλα!

Μπες εκλογικός αντιπρόσωπος με την Χρυσή Αυγή για να είσαι υπερήφανος ότι συνέβαλες και εσύ στο γκρέμισμα της δικτατορίας των διεφθαρμένων! xryshaygh.com

Γ. Γερμενής: Χρυσή Αυγή η μόνη Εθνική Επιλογή!


Όσοι παρακολούθησαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στο Κοινοβουλευτικό έργο που παρουσίασε από τον Ιούνιο του 2012 ως και την διάρκεια της διαδικασίας εκλογής προέδρου, που χάρη στην στάση που κράτησαν οι εθνικιστές είχε ως αποτέλεσμα να μην εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και εν τέλει να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και να έχουμε πιο γρήγορα την κατάρρευση της χειρότερης Κυβέρνησης που πέρασε ποτέ, θα διαπιστώσει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει οικοδομήσει μια υγιή πολιτική άποψη και έχει ορθώσει έναν πολιτικό λόγο που είναι άμεσος προς τον λαό και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τόπος, τόσο στα Κοινωνικά όσο και στα Εθνικά θέματα, που το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο είναι αποδεδειγμένα πλέον ακατάλληλο να φέρει εις πέρας.

Πολλοί είναι αυτοί οι πολιτικάντηδες που σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ ευαγγελίζονται και ομιλούν για ρεαλιστική πολιτική και που βέβαια μέχρι το τέλος της κουβέντας δεν έχουν πει τίποτα για τα άμεσα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, καταλήγοντας για ακόμη μια φορά σε γενικόλογες μπουρδολογίες. Φυσικά σε καμία συζήτηση, τα κανάλια της διαπλοκής δεν πρόκειται να έχουν σαν συνομιλητή τους κάποιον Χρυσαυγίτη βουλευτή, έτσι ώστε να βάλει με συνοπτικές διαδικασίες αυτούς τους φλύαρους, αυτούς τους δίχως ίχνος ντροπής για τα όσα συμβαίνουν γύρω τους, στην θέση που τους αρμόζει! Θυμηθείτε για παράδειγμα όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεβράκωσε δημοσιογραφικά τον Μπογδάνο ή τον Θεοδωράκη, όταν του δόθηκε η τηλεοπτική ευκαιρία να το πράξει.
Η Χρυσή Αυγή από την μία πλευρά και ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα από την άλλη, είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ. Διαφέρουν τόσο στο έμψυχο δυναμικό· τα στελέχη που απαρτίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι κόσμος βγαλμένος μέσα από την κοινωνία, άνθρωποι του μόχθου, του μεροκάματου, βιοπαλαιστές, αγωνιστές της ίδιας της ζωής, επαγγελματίες που κρατούν με νύχια και με δόντια την επιχείρησή τους, αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού που είδαν μέσα σε τρία χρόνια τους μισθούς τους αλλά και την υπερηφάνεια τους να κατακερματίζεται. Ο δεύτερος κόσμος που έχουμε απέναντί μας είναι ο κόσμος των Golden Boys, του «μαζί τα φάγαμε», των κάθε είδους καρεκλοκένταυρων, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συμπληρώσει ένα ένσημο στη ζωή τους. Αυτών που μόλις αποφοίτησαν από τα Αγγλοσαξωνικά Κολλέγιά τους, αμέσως απορροφήθηκαν σε θέσεις κλειδιά, κρατικοδίαιτοι με παχυλό μισθό, απολαμβάνοντας έτσι τη χλιδάτη ζωούλα τους δίχως να τους ενδιαφέρει πως τα βγάζει πέρα ο απλός λαός.

Αυτούς τους δύο διαφορετικούς κόσμους η Χρυσή Αυγή μπορεί μόνο σε μια περίπτωση να τους φέρει κοντά και να συναντηθούν. Μόνο όταν γίνει κάθαρση στην Πολιτική και απαλλαγεί η δημόσια ζωή από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες. Οι κλέφτες στην φυλακή, τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό! 


Δεν μπορούν να ομιλούν κάποιοι για ρεαλιστική πολιτική, όταν από το λεξιλόγιό τους λείπει οτιδήποτε το ΕΘΝΙΚΟ! Αφαίρεσαν από όλα τα υπουργεία το «ΕΘΝΙΚΟ», κατήργησαν το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, σήμερα σε μια τόσο επικίνδυνη εποχή που οι Τούρκοι λιγουρεύονται τη Θράκη μας και το Αιγαίο, οι Σκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας και καλοβλέπουν μια έξοδο προς τον Κόλπο του Θερμαϊκού και πόσα άλλα ακόμη.
Η Χρυσή Αυγή πρώτα και πάνω από όλα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, βάζει πρώτο τον  Έλληνα σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. Δεν κάνουμε βήμα πίσω όσον αφορά τα Εθνικά Θέματα και την Εθνική Ανεξαρτησία, κάτι που έκαναν αυτοί που υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο (ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που το συνέχισε) χάνοντας αυτό το δικαίωμα, αλλά τι να πούμε όταν κάποιοι θρασύδειλοι παραδέχονται ότι ούτε που το διάβασαν, αλλά παρόλα αυτά το υπέγραψαν. Εμείς δεν κάνουμε κανένα παζάρι πάνω σε αυτό, ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδος-Κύπρου γιατί είμαστε ένα έθνος χωρισμένο σε δύο κράτη, χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια.

Όλα τα σύγχρονα κράτη που θέλουν να είναι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και όχι οι ουραγοί αυτών και που βέβαια θέλουν να καταφέρουν να αντέξουν στο χρόνο και να μην μείνουν απλά μια ανάμνηση στα ιστορικά βιβλία πρέπει να είναι αυτάρκη και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Παναγιώτης Κονδύλης, οι εθνικοί πόροι πρέπει να αντιμετωπισθούν με γεωπολιτικά και στρατηγικά κριτήρια, όχι ως αριθμητικοί «δείκτες». Το 1% του Εθνικού Εισοδήματος που προέρχεται από την άνοδο του τουρισμού δεν είναι το ίδιο με το 1% που δίνει μια σύγχρονη εξοπλιστική βιομηχανία. Ακόμη, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η ΝΔ πιστεύουν ότι η οικονομική συνεργασία με τους Τούρκους θα καταργήσει τους πολέμους, πάλι ο καθηγητής Κονδύλης τους απαντά γράφοντας: «Μόνον όποιος ενστερνίζεται έναν οικονομιστικό ντετερμινισμό, δηλαδή μόνον όποιος αποδίδει τους πολέμους σε οικονομικούς ανταγωνισμούς και μόνον, δικαιούται λογικά να πιστεύει ότι η οικονομική συνεργασία θα καταργήσει τους πολέμους. Στο κρίσιμο αυτό σημείο, όπως και σε άλλα ακόμη, ο οικονομιστικός φιλελευθερισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά χυδαίος μαρξισμός με αντεστραμμένο πρόσημο».

Γι’ αυτό μη σας ξεγελά η λαϊκιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν νοιάζεται για τα Λαϊκά Στρώματα, νύξη δεν κάνει για Πατρίδα-Έθνος-Στρατό που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή είναι η Ανερχόμενη Εθνική Δύναμη για τον Λαό και την Πατρίδα με υλοποιήσιμο εθνικό Σχέδιο Σωτηρίας. Έχουμε αποδείξει πως δεν κάνουμε πίσω στα δύσκολα. Και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής συνεχίζουμε τον αγώνα δίχως κανένα προσωπικό συμφέρον. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στον Ελληνικό λαό με πάμπολλες διανομές τροφίμων, οργανώσαμε δεκάδες αιμοδοσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και δώσαμε κυριολεκτικά το αίμα μας στον Συνέλληνά μας που είχε ανάγκη. Είμαστε δίπλα στον υγιή Συνδικαλιστή, Αυτοκινητιστή, Αγρότη, Έμπορο, Μικροπωλητή Επιχειρηματία, δίπλα στους Τρίτεκνους και Πολύτεκνους ζητώντας και μέσα από το βήμα της Βουλής φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια. Είμαστε αυτοί που δεν παίζουμε με τις λέξεις αλλά με έργα, δεν πρόκειται να σας προδώσουμε γιατί πρώτα από όλα δεν θέλουμε να προδώσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς.Είναι αναγκαίο να κατακτήσει η Χρυσή Αυγή την Τρίτη θέση και να πάρει ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από τα κελιά της Τιμής, να μάθει επιτέλους όλη η Γη πως στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Πολιτικοί Κρατούμενοι, να μάθει όλη η Γη πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν προσκυνούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων των διεθνών τοκογλύφων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σταθείτε στο πλευρό μας Συνέλληνες πιστέψτε-ψηφίστε Χρυσή Αυγή.
Βουλευτής Β’ Αθηνών

Φυλακές Κορυδαλλού

Ο ερχομός της Νίκης

Ελάχιστες μέρες μας χωρίζουν πλέον από τη σημαντικότερη ίσως εκλογική αναμέτρηση των 40 τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Τα γνωστά και μη εξαιρετέα  από-κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου έχουν εξαπολύσει όλα τους τα όπλα προσπαθώντας να εμποδίσουν πάση θυσία το ομολογουμένως αναπόφευκτο: τη τρίτη θέση που θα λάβει πανηγυρικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Αποκλεισμός ολοκληρωτικός και προκλητικός από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αποδεικνύει περίτρανα το φόβο που κυριαρχεί σε ολόκληρο το (κατάπτυστο) συστημικό κατεστημένο για τη πιθανότητα διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης στο Εθνικιστικό κίνημα. 

Ενώ τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά τη χώρα σφύζουν καθημερινά από ενθουσιώδη εθνικιστικό παλμό και αποφασισμένους-ες Συναγωνιστές-ριες, οι θλιβεροί υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων αρέσκονται σε ακατάσχετα δήθεν-πολιτικά λογύδρια σε μισοάδειες αίθουσες και σε έμμισθους ακροατές.  Η Χρυσή Αυγή δεν υποχώρησε σπιθαμή σε όσα πρεσβεύει με το πέρασμα των χρόνων. Δε καταβλήθηκε από τους τόνους λάσπης, ούτε από τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών-βουλευτών μας ούτε ακόμη από την άνανδρη δολοφονία των αδελφών μας το Νοέμβριο του 2013. Αντίθετα ατσαλώθηκε στην ακλόνητη θέση  και σιδερένια θέληση της να σπάσει δια παντός τα δεσμά υποταγής που σφίγγουν σα μέγγενη τον περήφανο αυτόν ελληνικό λαό. 

Εκεί λοιπόν που όλοι οι σημερινοί βολεμένοι πολιτικάντηδες θα λύγιζαν υπό το βάρος της διαρκούς και βρώμικης επίθεσης του κυβερνώντος κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στέκει ενωμένο ως μία γροθιά, αμετακίνητο στις Ιδέες του, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ενδυναμωμένο όσο ποτέ. Το μονοπάτι μας, το μονοπάτι του γνήσιου Εθνικισμού είναι ανηφορικό και δύσβατο. Και περνά μέσα από αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής. Εκεί ακριβώς που τα κύματα του ανηλεούς ψεύδους και των ανήθικων τακτικών τους θα συντριβούν στον Ελληνικό βράχο της Χρυσής Αυγής.

Ο θρίαμβος μας ας είναι το κύκνειο άσμα τους.

Δε θα λυγίσουμε, θα Νικήσουμε!

Χρήστος Νάστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! - ΒΙΝΤΕΟ Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Λευτεριά στην Πατρίδα - Ψήφο στην Χρυσή Αυγή!

Πιστεύω - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 19-12-2015.


Όταν ένας καλά οργανωμένος στρατός υπόκειται σε κυκλωτική κίνηση από τον εχθρό του, βαδίζει σε πολεμική κίνηση, σπάει τον κλοιό και νικάει τον θρασύ βάρβαρο. Όταν ο ίδιος στρατός πάει σε πόλεμο λυτρώσεως, τιμής και εθνικής υπεροχής, φροντίζει πιο πριν να έχει καλό στρατηγείο και καθαρά μετόπισθεν. Όταν αυτό το Ιερό Στράτευμα είναι η Ελλάς, τότε εξασφαλίζει πάση δυνάμει Εθνική Ηγεσία και Ελληνικό Στρατηγικό Σχέδιο. Κι αφού υπάρχουν επίορκοι στο κράτος και βάρβαροι στην γεωπολιτική αυλή μας, τότε η συντριβή με πάθος, δίχως έλεος, ψευτορωμιών και βαρβάρων, είναι νομοτέλεια και διαταγή τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν υπάρχει κανένα πολίτευμα πάνω από την Φυλή μας. Υπέρτατο και Άριστο Πολίτευμα είναι η Ελληνική Φυλή. Δεν υπάρχει πολιτικός διάλογος με τούς δεσμώτες και τα πιόνια τους, όπου κι αν βρίσκονται αυτά, σε κράτος και κοινωνία. Υπάρχει Νέμεση, Τιμωρία Ολοκληρωτική των προδοτών και εγκατάσταση των Ελλήνων στην Εξουσία της Πατρίδος τους. Δεν υπάρχει εξαρτημένη Ελλάς, αλλά ένας ψευτορωμέϊκος εσμός που σβήνει οριστικά. Δεν υπάρχει η δήθεν μικρή και έντιμη Ελλάς που δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά η Αληθινή Ελλάς, η Μεγάλη και Πολεμίστρια Ελλάς που βαδίζει μπροστά για να λευτερώσει Έλληνες και να ανακτήσει τον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό της.
Αυτός και μόνον είναι ο δικός μου Ελληνισμός. Ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός μου. Εκείνος ο Εκπολιτιστής, ο Δικαιοκριτής, ο Αριστοκρατικός, ο Ανίκητος Ελληνισμός. Ο Έλλην χτίζει τον κόσμο του αντάμα με τον εθνοφυλετικό αδερφό του. Εργάζεται και παράγει το εθνικό προϊόν με την όμαιμη λαϊκή κοινότητα. Μετατρέπει το προϊόν της εργασίας του σε εισόδημα που φτιάχνει κοινωνικές υποδομές, πολιτισμό και ισχυρό στρατιωτικό μηχανισμό.

Η εισβολή των σιωνιστών με τούς ληστρικούς τόκους και την κατάληψη θέσεων ελληνικής εξουσίας δεν είναι μήτε ελληνική μήτε ανδρεία συμπεριφορά. Είναι συμπεριφορά ενός αισχρού και δειλού ξενηλάτη. Οι απειλές ότι θα πεινάσουμε και θα κινδυνέψουμε έξω από την Ευρώπη είναι ένα μιαρός ψυχολογικός τραμπουκισμός. Διότι η Ευρώπη είναι αυτή που πρέπει να γυρίσει στους λαούς της και φυσικά στις ρίζες της, πράγμα που μπορεί να γίνει μονάχα με την ανόρθωση και την Ηγεμονία της Ελλάδος, η δε «προστασία» της έως σήμερα είναι μονάχα ανοχή σε πάσα μισελληνική εισβολή. Τα κεκτημένα που πρέπει να τηρήσουμε είναι η Ορθοδοξία, ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Εθνική μας Ολοκλήρωση, με την απελευθέρωση πάσης ελληνικής γης προσωρινά αλύτρωτης, από δυσμάς έως τον Πόντο.

Η αποστολή τού Ελληνισμού είναι η διάδοση της Αλήθειας Θεού και Ελλάδος. Η Παράδοση είναι η αφετηρία μας και ο αληθινός δρόμος μας είναι η αυτεξούσια ύπαρξη που θωρακίζει την Φυλή μας, δυναμώνει την Πατρίδα, συνέχει με πνεύμα δικαίου την ελληνική κοινωνία και δίδει τα σκήπτρα της οικουμένης στον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό. Σκοπός μας είναι δηλαδή είναι να γίνουμε κύριοι της υπάρξεώς μας, εξουσιαστές και στρατιώτες ταυτόχρονα της Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος. Λαμπαδηφόροι και Κήρυκες της Ορθοδόξου Πίστεως σε όλα τα ελεύθερα έθνη όπως μας έχρισε ο ίδιος ο Χριστός μας. Εκφραστές της Ελληνικής Ιστορίας στο Στρατιωτικό Πεδίο της Τιμής.

Από τις Ακτές της Αδριατικής έως την Βόρειο Ήπειρο, από την Βόρειο Μακεδονία έως την Ανατολική Ρωμυλία και από την Κύπρο έως τον Πόντο, υπάρχουν πληθυσμοί, ζωτικά συμφέροντα και επομένως εδάφη ελληνικά. Ουδέποτε είδαμε κατάματα αυτήν την αλήθεια. Φτάσαμε όμως έως τον κίνδυνο διάλυσης της έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος με την ανοχή των ανθελλήνων ψευτοδημοκρατών και των βαστάζων τους. Κι όποιος μας πει πως ονειρευόμαστε ή είμαστε επικίνδυνοι, τότε εμείς απαντούμε πως δεν είμαστε ελεύθεροι, αφού και σε κηδεμονία είμαστε και εθνική κυριαρχία δεν έχουμε. Κι ακόμη απαντούμε πως επικίνδυνοι είναι αυτοί που πουλάνε γη αντί χρέους και εκείνοι που δίνουν σχολειά και ελληνικά ιστορικά δικαιώματα, άρα ελληνικά εδάφη στους γειτονικούς υπαλλήλους του νεοταξισμού.

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την δέσμευση ελληνικού κυριαρχικού χώρου από τη Ρόδο και το Καστελόριζο έως ανατολικά της Κρήτης και δυτικά της Κύπρου από τους Τούρκους για στρατιωτικές ασκήσεις και έρευνες υδρογονανθράκων, συνέχεια της εισβολής στην Κύπρο; Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το προεκλογικό άνοιγμα του στρατοπέδου Αμυγδαλέζας και την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών, όταν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές οδεύουν στην τήρηση της υπόσχεσης μιας «αντιρατσιστικής Ελλάδος», δηλαδή μιας Ελλάδος πολυφυλετικής και πολυθρησκευτικής, μη Ορθόδοξης και μη Ελληνικής; Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την εμμονή τής υποταγής στους ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας αντί τής συνάψεως ελληνικών συμφερόντων συμμαχιών;

Η αλήθεια είναι πως η Ελλάς δεν έχει απολύτως τίποτα να πάθει εάν στραφεί στις δικές της δυνάμεις, τούς δικούς της πλέριους πόρους και φυσικά εφόσον κινηθεί με Πίστη στα Πεπρωμένα της. Απέναντι στο Πεδίο της Οικονομικής και Γεωπολιτικής Σύγκρουσης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διαλέξει την Ελλάδα που αποτελεί τον Ηγέτη τού Άξονα Ελευθέρων και Ορθοδόξων Εθνών κι όχι το ψευτορωμέϊκο της νεοταξικής τυραννίας.

Οι δικοί μας σύμμαχοι είναι εκείνοι που μοιράζονται την Ορθή Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα που εκφράζει ελέω Θεού ο Ανίκητος Ελληνισμός μας. Η δική μας Μεγάλη και Φυσική Ελλάς έχει πρωτεύουσα την Αγία Κωνσταντινούπολη. Οι δικές μας ζώνες θαλάσσιας κυριαρχίας κηρύσσονται άμεσα και χαράσσουν νέα ελληνική κυριαρχία. Η δική μας Ελλάς βλέπει στα μάτια τον εχθρό για να φέρει με τις ιερές λόγχες τον δικέφαλο αετό και την γαλανόλευκη πάνω από τα ερείπια των πρώην δυνατών στην Αγία Ρωμανία Μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8316437558154548408

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item