Widgets

ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Χρήστος Παππάς: Ακόμη και μέσα από την φυλακή πολεμάμε και αντιστεκόμαστε στην Μνημονιακή Χούντα της Συγκυβέρνησης

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις
Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα όσο κι εάν δεν το θέλουν και θα μπορούσε να είναι και δεύτερο εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στην φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.  Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου
Οι «νταβατζήδες» εγκαταλείπουν τον Σαμαρά και βρίσκουν στέγη στον ΤσίπραΦαίνεται ότι πλέον έχει «κλειδώσει» το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη απόκλιση από τα δημοσκοπικά δεδομένα που λαμβάνουν τα κόμματα και οι εφημερίδες. Στις μυστικές δημοσκοπήσεις η εικόνα αυτή δείχνει μία άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της καταρρέουσας ΝΔ και την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά. Με βάση αυτά τα δεδομένα και όχι τις στημένες μαϊμούδες, οι «νταβατζήδες» και οι πολιτικάντηδες χαράσσουν την τακτική τους.
Έτσι βλέπουμε μία απότομη στροφή του ΔΟΛ, ο οποίος τάχιστα και καθόλου διακριτικά προσχωρεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Με άρθρο του ο ίδιος ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης δίνει το έναυσμα. Αντί να μιλά (σύμφωνα με την τακτική της ΝΔ) για «κίνδυνο της αριστεράς» και να λέει ότι «έρχονται οι κομμουνισταί» ή έστω να ταχθεί με την κεντροαριστερά και να μιλά για «ανάγκη στήριξης του ΠΑΣΟΚ ως τρίτου πόλου», ο Καρακούσης γράφει ολόκληρο ολοσέλιδο, το οποίο έχει τον Τσίπρα με την αριστερή γροθιά σηκωμένη και κάνει λόγο για «Ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς».

Ο τίτλος του άρθρου, αλλά και το περιεχόμενό του, στο οποίο δεν γίνεται καν νύξη για το γεγονός ότι η αριστερά κυβέρνησε πολλές φορές στην Ελλάδα, είτε μέσω των ΟΤΑ, είτε απευθείας στην Οικουμενική, αλλά και τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι ο ΔΟΛ προσχωρεί απευθείας στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καρακούσης γνωρίζει, βεβαίως, την Αλήθεια, όμως την αποκρύπτει για να ταχθεί ευθέως με το προεκλογικό σύνθημα ΣΥΡΙΖΑ που λέει «για πρώτη φορά Αριστερά».
Δεν είναι να εκπλήσσεται κανείς με αυτή την απότομη στροφή, αφού οι καιροσκόποι του ΔΟΛ έχουν διαχρονικώς στηρίξει όλες τις κυβερνήσεις του τόπου, απολαμβάνοντας τα αντίστοιχα ανταλλάγματα. Από την εποχή του «Ελεύθερου Βήματος» και της κατοχής, μέχρι τις φωτογραφίες του Ψυχάρη στην Κίνα με τον Μακαρέζο του Απριλιανού καθεστώτος και την μετέπειτα «δημοκρατική» στροφή, ο ΔΟΛ είναι ένας όμιλος που εξυπηρετεί την κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή.

Το εν λόγω δημοσίευμα, αλλά και οι φήμες που διαδίδονται για συμμετοχή του συριζαίου Καρτερού, στα πάνελ του MEGA δείχνει ότι η εν Ελλάδι πλουτοκρατία πραγματοποιεί μία απότομη στροφή προς Τσίπρα. Αυτό δείχνει από την μία ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι καταστροφικό για τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά και από την άλλη ότι ο Τσίπρας τα έχει βρει με τους πλουτοκράτες και τους «νταβατζήδες».
Ιδού το επίμαχο άρθρο: 
Ιδού και η χθεσινή γελοιογραφία στα "Νέα" που αποδεικνύει ότι οι φυλλάδες ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου:

ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ (ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει ο Αντίοχος
Εκδηλώνονται ένας-ένας οι διεθνείς τοκογλύφοι, υπέρ του νέου προστατευομένου τους, mister Tsipra!

Έτσι, ο Tim Adams, επικεφαλής του… ευαγούς ιδρύματος IIF (Institute of International Finance – Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου), μίλησε στην Wall Street Journal για τα της Ελλάδος και προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, θα διαπραγματευθεί με πιο ευνοϊκούς όρους και θα αποφύγει την έξοδο της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση.

Όπως είπε, η νέα ελληνική κυβέρνηση πιθανότατα θα μπορέσει να διαπραγματευτεί τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού της κατά 0,25 έως 0,5% και να παρατείνει την περίοδο χάριτος από τα 10 στα 15 χρόνια.

(ΥΓ) 1: «Νίκη ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Grexit βλέπει ο επικεφαλής του IIF», τιτλοφορεί την αβανταδόρικη συνέντευξη του διεθνούς αρχιτοκογλύφου, η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να εξηγεί στους αναγνώστες της τι σόι πράμα είναι αυτό το IIF. Γιατί άραγε; Φοβήθηκε να μη μάθουν και ανοίξουν τα μάτια τους;

(ΥΓ) 2: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  πηγη


ΔΙΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015. Τα προεκλογικά έντυπα του κινήματος σε μορφή PDF και  Υπάρχουν 2 μόνο Επιλογές! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όλοι οι ΑΛΛΟΙ (το Σάπιο Σύστημα, μια παρεούλα)

Γ. ΚΥΡΤΣΟΣ: ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
ECON committee meeting.
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Λίγες ώρες μετά τις υποσχέσεις Σαμαρά ότι θα μειωθεί η φορολογία του ΕΝΦΙΑ (σε βάθος χρόνου – δηλαδή «ζήσε Μάη μου…») και ότι δε θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις, ο (συνήθως κυνικός) ευρωβουλευτής του Κύρτσος τον διέψευσε πανηγυρικά!

Μιλώντας, λοιπόν, στο κανάλι «Ε» και την εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» και ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ως εξής: «Εγώ είμαι στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων και στην Επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου, οπότε έχω άλλα ερεθίσματα. Η Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου θα κληθεί να σπάσει το ρεκόρ προσαρμογής! Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα…».

Όσο για το ποιος θα κληθεί να πάρει τα νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης των Ελλήνων, ο Κύρτσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα πάρει μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες των πολιτικών ηγετών και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, ο καθένας με το σκεπτικό του, θέλουν να δημιουργήσουν μια θετική κοινωνική και πολιτική δυναμική. Έχουν μια θεσμική αισιοδοξία». Βοήθειά μας!  πηγη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ – «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 3η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ Η ΧΩΡΑ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: «ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
SAMARAS-VIDEO

Μέσα στις ιδέες είναι στο Μαξίμου. Μια απολύουν τον σκηνοθέτη γιατί τους 200 δεν τους έκανε 20.000 και τώρα το προεκλογικό σποτ. Ρε Αντώνη, τι σποτ είναι αυτό; Δεν πήρες χαμπάρι πως με αυτό το παιδαριώδες στήσιμο που έχει θα γελάνε και τα τσιμέντα, που λέει κι ο Αλέφαντος;

Από αυτό το διαφημιστικό του Σαμαρά προκύπτουν αβίαστα τα εξής:

1/ Είναι βαθύτατα επηρρεασμένος από το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιρικούς όρους. Γιαυτό μάλλον ποδοσφαιροποίησε την πολιτική με τις απίθανες μεταγραφές του.
2/ Δεν μπορεί να πιάσει κουβέντα με κανέναν άλλον παρά μόνο με παιδιά. Εξ’ ου και το σύνθημα: «Πες στο και στον μπαμπά σου..» Γιατί ρε μεγάλε δεν πας εσύ να του το πεις; Να δεις και την γλύκα;;;
3/ Το βασικότερο… Τυχαία η εμμονή του με το όνομα «Νικόλα»; Μπα, δεν νομίζω… Σκεφτείτε…   ΠΗΓΗΝικόλα, μην τον ακούς! Αν πεις στον πατέρα σου όσα σου είπε δεν θα δεις χαρτζηλίκι για όλη σου την υπόλοιπη ζωή…


Αποκάλυψη από φιλοπασοκική ιστοσελίδα: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διπλάσιο ποσοστό από τον τέταρτο
Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με 8,6% σε δημοσκόπηση ξένου οίκου αξιολόγησης

Πριν λίγες μέρες ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παπανδρέου, Πεταλωτής με ανάρτησή του στο facebook παρουσίαζε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του ξένου οίκου αξιολόγησης JP Morgan. Ο πονηρός παπανδρεϊκός τα ποσοστά που έδωσε στην δημοσιότητα ήταν τα εξής ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. 4,8%, ΠΟΤΑΜΙ 4%, ΑΝ.ΕΛ. 2,5%, και 2,2% ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ.ΑΡ. Σύμφωνα με αυτά τα νούμερα ο Πεταλωτής παραδέχεται εμμέσως ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα χωρίς να αποκαλύπτει τα ποσοστά.

Σήμερα λοιπόν η φιλοπασοκική ιστοσελίδα parapolitiki.com επιβεβαιώνει τον Πεταλωτή και δημοσιεύει τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με την έρευνα της JP Morgan.

ΣΥΡΙΖΑ 35%

Νέα Δημοκρατία 25%

Χρυσή Αυγή 8,6%

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 4,8%

ΚΚΕ 5%

Ποτάμι 4%

ΑΝΕΛ 2.5%
ΠΑΣΟΚ 2,2%Από όλες τις κατευθύνσεις γίνεται πλέον κατανοητό ότι η Χρυσή Αυγή θα καταστεί η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.  ΠΗΓΗ
ΔΙΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκατοντάδες Έλληνες στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο 

Μυστικές δημοσκοπήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: Βέβαιο ότι τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή!

Όλα τα κόμματα ξοδεύουν αφειδώς χρήμα για να διεξάγουν μυστικές δημοσκοπήσεις, προκειμένου να καταρτίσουν την προεκλογική τακτική τους. Αυτές οι δημοσκοπήσεις κοινοποιούνται αυστηρώς και αποκλειστικά στους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων και παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό για όλους τους άλλους. Ο λόγος είναι ότι αν αποκαλύπτονταν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, τότε δεν θα είχαν ουδεμία χρησιμότητα οι «έρευνες» που δημοσιεύονται για προπαγανδιστικούς λόγους στα κανάλια και τις φυλλάδες.
Μία από αυτές τις δημοσκοπήσεις, τις μυστικές, αποκαλύπτει ο σημερινός «Βηματοδότης», ο οποίος είναι στα μέσα και τα έξω των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, συνεπώς και του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαιτέρως μετά την στροφή του ΔΟΛ προς την Κουμουνδούρου.
Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα: «Τον αποκαλούν «εκλογολόγο» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κομματικό στέλεχος που κάνει καθημερινώς τις λεγόμενες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, επιφορτισμένο για να κάνει αυτή τη δουλειά από την Κεντρική Επιτροπή. Ο μαθηματικός Κ. Πουλάκης την Παρασκευή το βράδυ παρέδωσε στον Αλ. Τσίπρα την τελευταία κυλιόμενη δημοσκόπηση, την οποία ευθύς αμέσως σας παρουσιάζω: Δίνει οροφή στον ΣΥΡΙΖΑ 34,5% και στη ΝΔ 29%, κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει ακόμη από την αυτοδυναμία. Εκτιμά με βεβαιότητα ότι τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή και τέταρτο το Ποτάμι. Για την πέμπτη και την έκτη θέση παλεύουν ΠαΣοΚ και ΚΚΕ, ενώ δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει τις μετρήσεις που αφορούν το κόμμα του Γ. Παπανδρέου: «Διαθέτουμε ως τώρα λίγες μετρήσεις, αλλά με τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα φαίνεται πως παλεύει να εισέλθει στη Βουλή» μου είπε για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Όσο για τους ΑΝΕΛ, κατά την εκτίμησή του παλεύουν και αυτοί να εισέλθουν στη Βουλή, αλλά με λιγότερες πιθανότητες από ό,τι έχει το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.»
Σε πείσμα, λοιπόν, των στημένων δημοσκοπήσεων που προσπαθούν να εμφανίσουν μία δήθεν «μάχη» για την τρίτη θέση, οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν «κλειδώσει». Πρώτος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη και καταϊδρωμένη η ΝΔ, στην οποία μετά αναμένονται εξελίξεις και εθνική αντιπολίτευση είναι η Χρυσή Αυγή.
Το συμπέρασμα που βγαίνει για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρότι ο «Βηματοδότης» δεν το λέει για προφανείς λόγους, είναι ότι είναι πλησίον του διψήφιου. Με δεδομένο ότι το «Ποτάμι» που όπως λένε θα είναι τέταρτο (παρότι οι στημένες δημοσκοπήσεις το εμφανίζουν τρίτο για προπαγανδιστικούς λόγους) θα πάρει ένα 5% (το πολύ…) και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη με βεβαιότητα, αυτό σημαίνει ότι η διαφορά είναι γύρω στις 5 μονάδες. Αυτό συνεπάγεται ευκόλως, αφού το σύνηθες στατιστικό σφάλμα είναι 1,5% και η βεβαιότητα του συριζαίου έγκειται στο ότι η κατώτατη εκτίμηση για την Χρυσή Αυγή απέχει παρασάγγας από την ανώτατη εκτίμηση για το «Ποτάμι».  πηγη
Η «δημοκρατία» των αποκλεισμών και η πορεία της υποκρισίας

Η «δημοκρατία» των αποκλεισμών και η πορεία της υποκρισίας
14 μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ακόμα περιμένουμε να καταδικάσει τους δολοφόνους ο Σαμαράς!
Πορεία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παρίσι ενάντια στην ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση που εκδηλώθηκε στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo, με αποτέλεσμα εκτεταμένη ισλαμιστική δράση στο Παρίσι και δεκάδες νεκρούς. Στην εν λόγω πορεία συμμετείχε ένα μεγάλο μέρος του παρισινού λαού και πολιτικά πρόσωπα από ολόκληρη την Ευρώπη.
Και εδώ, στο τέλος της προηγούμενης πρότασης, είναι που αρχίζει η υποκρισία και χαλάει ολόκληρο το μήνυμα που θέλει να στείλει ο λαός της Γαλλίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Διαβάζουμε σχετικώς ότι:
«Πολλοί ξένες ηγέτες θα βρίσκονται στην Πλατεία Δημοκρατίας κατόπιν πρόσκλησης του Φρανσουά Ολάντ, μεταξύ των οποίων οι Ντέιβιντ Κάμερον, Άνγκελα Μέρκελ, Ματέο Ρέντσι, Μαριάνο Ραχόι και Σαρλ Μισέλ, καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. Στο Παρίσι θα μεταβεί και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς για να συμμετάσχει στη μεγάλη διαδήλωση κατά της τρομοκρατίας. Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον κοιν.  εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τους ευρωβουλευτές Μανώλη Γλέζο, Γιώργο Κατρούγκαλο και Κωνσταντίνα Κούνεβα θα μεταβεί στο Παρίσι στη μεγάλη Πορεία Ενότητας για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία με αφορμή την επίθεση ενόπλων στο περιοδικό Charlie Hebdo.»
Στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε ότι: «Αποκλείστηκε» από τη συγκέντρωση το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν, η οποία καταγγέλλει «αξιοθρήνητο πολιτικό ελιγμό» εκ μέρους των κυβερνώντων Σοσιαλιστών και της δεξιάς του Νικολά Σαρκοζί. Στη μεγάλη πορεία της Κυριακής για τη Δημοκρατία έχουν κληθεί να μετάσχουν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Γαλλίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και θρησκειών.»
Επί των παραπάνω αναγραφομένων υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές παρατηρήσεις που πρέπει να γίνουν:
  1. 1η Νοεμβρίου 2013 και στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιείται τρομοκρατική επίθεση από δολοφόνους της αριστεράς. Από τις σφαίρες των τρομοκρατών πέφτουν οι Αθάνατοι Συναγωνιστές, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης. Η εν λόγω τρομοκρατική επίθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ουδέποτε καταδικάστηκε από τον Σαμαρά, τον Παπούλια ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό ταγό. Περί της επιθέσεως σιώπησε και ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα «είναι Τσαρλί».
  2. Η επίθεση στο γαλλικό περιοδικό έγινε από φανατικούς ισλαμιστές. Γι’ αυτόν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Ευρώπη μονάχα τα λεγόμενα «ακροδεξιά» κόμματα προειδοποίησαν. Οι πολιτικοί αρχηγοί που δεν αποκλείστηκαν από την εκδήλωση είναι οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας, αφού με τις πολιτικές τους τόσο η Γαλλία, όσο και η Ελλάδα έγινε χώρος στρατολόγησης και δράσης ακραίων ισλαμιστικών ομάδων.
Συνεπώς, όπως ευκόλως διαπιστώνει ο καθείς, πρώτον μία τραγωδία τέτοιου βεληνεκούς δεν γίνεται να καθίσταται πεδίο πολιτικαντισμού, αλλά μόνο περίσκεψης και διόρθωσης των σφαλμάτων που οδήγησαν στην τραγωδία. Πόσω μάλλον όταν το άθλιο αυτό πολιτικό παίγνιο του αποκλεισμού διεξάγεται από τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την τραγωδία.
Στην ελληνική περίπτωση ο Σαμαράς παριστάνει προεκλογικώς ότι είναι ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Όμως αυτός είναι που έφερε προς ψήφιση και έκανε νόμο του Ελληνικού Κράτους το επαίσχυντο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο δίνει άδεια παραμονής, άνευ κριτηρίων, στον οποιονδήποτε λαθρομετανάστη. Οπότε ας μην παριστάνει τον «λαθρομεταναστοφάγο», αλλά ας αρχίσει να προετοιμάζεται για το «μαύρο» που του ετοιμάζουν στις εκλογές οι Έλληνες πολίτες!
Παρομοίως στην Γαλλία οι περισσότεροι εκ των γάλλων πολιτών που συμμετείχαν στην πορεία ενάντια στην τρομοκρατία, αγανακτούσαν βαθύτατα που μία τέτοια εκδήλωση γινόταν πεδίο πολιτικαντισμού για τους υπευθύνους της δυστυχίας τους. Η νομοτελειακή επικράτηση του Εθνικισμού, με «αιχμή του δόρατος» την Χρυσή Αυγή θα σαρώσει τον παλαιοκομματισμό και την φαυλοκρατία σε ολόκληρη την Ευρώπη!  ΠΗΓΗ
Οι κάλπες ως το αποτέλεσμα της έκφρασης της οργής των Ελλήνων


Οι κάλπες ως το αποτέλεσμα της έκφρασης της οργής των Ελλήνων
Ο Σαμαράς βλέποντας ότι η επένδυση στην κινδυνολογία και την στρατηγική του φόβου δεν τραβάει, άρχισε τις τελευταίες ημέρες μια επιχείρηση παροχολογίας, πατώντας πάνω στην ένταση του θράσους και της άκρατης ψευδολογίας, που τον διέπουν.
Με επιχειρηματολογία και υποσχέσεις, που προσβάλλουν την νοημοσύνη κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος δεν έχει υποστεί λοβοτομή, ο Σαμαράς και το επιτελείο του καταργούν και κατακρεουργούν κάθε έννοια σοβαρότητας. Προφανώς ο επικίνδυνος -για την Πατρίδα και τον Λαό- αυτός τύπος θεωρεί ότι οι Έλληνες ξέχασαν τις πολλαπλές υποσχέσεις του για έξοδο από την κρίση που επέβαλε το Μνημόνιο. Την οικτρή κατάσταση της Νεολαίας, η οποία μαστίζεται από την ανεργία και μεταναστεύει στο εξωτερικό. Την συνεχή υποβάθμιση της ζωής τους σ' όλους τους τομείς. Την συνεχή άνοδο της λαθρομετανάστευσης. Την απίστευτη έκρηξη της εγκληματικότητας, τις χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσε η μνημονιακή πολιτική. Την ασταμάτητη μείωση μισθών και συντάξεων. Την επιβολή χαρατσίου στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Την πλήρη παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στις αδίστακτες και αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.
Και ενώ ο Σαμαράς και οι συνένοχοί του θεωρούν ότι οι Έλληνες τα έχουν ξεχάσει όλα αυτά, έχουν το θράσος να πιστεύουν ότι «θα φάνε το παραμύθι» των ψεύτικων υποσχέσεων που, με απύθμενη αναίδεια, σερβίρει η κυβέρνηση. Υποσχέσεις που βασίζονται πάνω στην συνέχιση, με κάποιες πινελιές «φιλανθρωπίας», των ίδιων πολιτικών που επέβαλαν οι δανειστές και με αποκρουστική και άθλια διάθεση υπακοής διέπρατταν οι ντόπιοι υποτακτικοί τους.
Όσοι, λοιπόν, έχουν το θράσος να επικαλούνται την «αληθινή κατάσταση των πραγμάτων», ας θυμηθούν τα ασύστολα ψέματα που χρησιμοποίησαν προεκλογικά, τόσο το 2009 όσο και το 2012. Αυτή την φορά οι κάλπες δεν θα τους κάνουν το χατίρι, γιατί το ποτήρι της οργής ξεχείλισε.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως ο κύριος εκφραστής τη ανάγκης επανελληνοποίησης του Τόπου και μετατροπής της οργής σε θετικό  εργαλείο κατασκευής μιας Νέας Ελλάδας, θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης στα όνειρα όλων όσοι ευθύνονται για την τραγική σημερινή κατάσταση Γιώργος Μάστορας

ΙΔΟΥ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!


Την περασμένη εβδομάδα, η κυριακάτικη φυλλάδα του Μπόμπολα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού (βγαλμένη με κινητό τηλέφωνο…), η οποία «πιστοποιούσε» το… αλησμόνητο πάρτι του Ξηρού και των λοιπών… υπερεπαναστατών στη φυλακή, που είχε γίνει λίγες ημέρες πριν από τη στημένη «απόδραση» του Ξηρού (που έγινε «με εντολή Σαμαρά»).

Χθες, εμφανίστηκαν και νέες φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν την ξεφτίλα του ψευδοκράτους και των παρακρατικών συνεργατών του, σ’ όλο της το μεγαλείο. Ιδού και το κείμενο:

«Την Πρωτοχρονιά του 2014, λίγες ημέρες πριν ο «Μανώλης της 17 Νοέμβρη» έφυγε με άδεια για να… μην ξαναγυρίσει ποτέ, τρία μεγάλα τραπέζια, στρωμένα με λευκά τραπεζομάντηλα ενώθηκαν στον διάδρομο της Α’ Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, στα οποία και σερβιρίστηκε το φαγητό. Από το τραπέζι δεν έλειψε το κρασί, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να ευχηθούν «καλή λευτεριά» στον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με την συνοδεία των μουσικών τηλεοπτικών προγραμμάτων που έδειχνε η τηλεόραση που είχε εξασφαλιστεί για την περίσταση».Και για να μην… ξεχνιόμαστε, σας θυμίζουμε και τη δήλωση Γιωτόπουλου, για τα σούρτα-φέρτα του παρακρατικού βαψομαλλιά Ξηρού, που γίνονταν «με εντολή Σαμαρά»:

«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη. Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει Ας μην προσπαθούν λοιπόν να τα ρίξουν στους φύλακες που απλώς εκτελούν διαταγές».  ΠΗΓΗ
Ο «κίνδυνος» νέων εκλογών ως εργαλείο πόλωσης και άλλοθι σχηματισμού «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ με ΣύριζαΟ «κίνδυνος» νέων εκλογών ως εργαλείο πόλωσης και άλλοθι σχηματισμού «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ με Σύριζα
Τις τελευταίες ημέρες, εμφανίζονται δειλά-δειλά στα ΜΜΕ των ολιγαρχών όλο και περισσότερα δημοσιεύματα περί του «φαντάσματος» των δεύτερων –επαναληπτικών– εκλογών, που… πλανάται πάνω από τη χώρα, εφόσον η πιθανότητα αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος είναι μηδαμινή. Με τα σενάρια αυτά, οι κινδυνολόγοι εννοούν ότι οι δεύτερες εκλογές πιθανότατα θα φέρουν… σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, έξοδο από το ευρώ και στο τέλος… πτώχευση
Πρόκειται για έναν ακόμη τερατώδη εκβιασμό του ελληνικού λαού, να προτιμήσει ένα από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, για «να τελειώνουμε»!  Και το γράφουμε μετ’ απολύτου βεβαιότητος, ότι το συγκεκριμένο σενάριο ενίσχυσης της τεχνητής πόλωσης, θα είναι το κυρίαρχο τις επόμενες μέρες και μέχρι την 25η Ιανουαρίου, γιατί βολεύει και τους δύο (δήθεν…) «μονομάχους».
Κι όχι μόνο για να πολωθεί το προεκλογικό κλίμα, αλλά και για να χρησιμοποιηθεί ο «κίνδυνος» νέων εκλογών ως άλλοθι για να σχηματισθεί στα γρήγορα η περιβόητη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα μας ταράξει στο Μνημόνιο και θα μας αλλάξει τα… φώτα.
(ΥΓ) 1: Και για να μη νομίζετε ότι έχουμε μεγάλη… φαντασία, πάρτε ένα άρθρο από το χθεσινό καθεστωτικό «Βήμα» να’ χετε να πορεύεστε: «Βρείτε τα για να ορθοποδήσει η οικονομία».
Οι νέες δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν (σχετικά μικρό) προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, με τα «μικρά» κόμματα να «δυσκολεύονται». Εάν αυτό καταγραφεί και στις εκλογές, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι, για να αποφύγουμε νέες εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα πρέπει (σε κάποιο βαθμό) να τα «βρούνε» μεταξύ τους».
(ΥΓ) 2: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!   ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6388861366787312934

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item