Widgets

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ Ν’ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου


Πέραν του ότι η διαλεκτική και η επιχειρηματολογία τους εκτός από χρεοκοπημένη, είναι και ξεπερασμένη, εκτός του ότι ποτέ και από πουθενά δεν γίνεται νύξη για τα στειλιάρια και τα ρόπαλα που κρατάει το ΠΑΜΕ κατά τις διάφορες συγκεντρώσεις και πορείες του, εκτός του ότι υπάρχουν πάμπολλες φωτογραφίες συνδικαλιστικών στελεχών του ΚΚΕ να κάνουν χρήση των προαναφερόμενων αξεσουάρ, επιδιδόμενοι σε άγριους ξυλοδαρμούς χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι κανενός υπευθύνου, το κόμμα που ιστορικά φέρει το στίγμα του Εθνικού προδότη, που συστρατεύτηκε με Βούλγαρους κομιτατζήδες, Σέρβους και μουσουλμάνους, που μέχρι Πομάκους δεν δίστασε να βάλει στις τάξεις του προκειμένου να ανατρέψει την νόμιμη Ελληνική κυβέρνηση και να πνίξει την Χώρα στο αίμα του Εμφύλιου σπαραγμού, δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο. Μας καταγγέλλουν λοιπόν οι αρουραίοι του Περισσού για καταστροφή προεκλογικού υλικού.

Και εμείς με τη σειρά μας τους καταγγέλλουμε για ανηθικότητα, ασυνειδησία και προσπάθεια χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου, αφού ανάρτησαν κομματικό πανό τους στην περίφραξη δημοτικού σχολείου.

Ας θυμηθούμε όλοι τι είχε συμβεί και πόσο είχαν ασχοληθεί σύσσωμα τα ΜΜΕ με τα Εθνικιστικά συνθήματα που βρέθηκαν γραμμένα στους τοίχους του Ανοικτού σχολείου Μεταναστών στη Νίκαια. Πόσες και πόσες φορές σε μια ημέρα επανέλαβαν την είδηση περιγράφοντας το γεγονός με τους προσφιλείς χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποιούν κατά κόρο, όταν αναφέρονται στη Χρυσή Αυγή. «Ανατριχιαστικό» και «απίστευτο». Επίσης ας θυμηθούμε τι συναγερμός είχε ξεσπάσει από τα μαθήματα ιστορίας, που κάποια Τοπική οργάνωσή μας, είχε αποφασίσει να κάνει σε μικρά παιδιά με την συγκατάθεση φυσικά των γονέων τους.

Και ερωτούμε.

Αυτά τα ασυνείδητα κομματόσκυλα, αυτοί οι άεργοι κομματοσυντήρητοι, όπως ο γενικός γραμματέας τους, ποιόν ρώτησαν και από ποιού την άδεια πήραν προκειμένου ν’ αναρτήσουν ένα καθαρά κομματικό πανό στον φράκτη ενός δημοτικού σχολείου (!!!!!) παρακαλώ. Όχι γυμνασίου, όχι λυκείου που τέλος πάντων υπάρχει μια υποτυπώδης πολιτική συνείδηση και κάποια σχετική κριτική ικανότητα, αλλά εμπρός σε μικρά παιδιά.

Αν αυτό δεν είναι πλύση εγκεφάλου, αν αυτό δεν είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια χειραγώγησης, αν αυτό δεν είναι ανατριχιαστικό και απίστευτο, τότε τι είναι;;;
Δηλαδή το επόμενο βήμα, αφού η Πολιτεία αδιαφορεί και ολιγωρεί, είναι να μοιράζουν στους μικρούς μαθητές προκηρύξεις και κομματικά φυλλάδια και να τους κάνουν μαθήματα προλεταριακής διαφώτισης.

Όπως ακριβώς έκαναν οι Ερυθροί Χμέρ στην Καμπότζη, όπως ακριβώς έκαναν οι φρουροί της επανάστασης στη Μαοϊκή Κίνα που δίδασκαν τα μικρά παιδιά να απορρίπτουν την θρησκεία και την οικογένεια.

Να ποιοι πραγματικά προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα παιδικά μυαλά, να ποιοι είναι αυτοί που καταλύουν τον νόμο και την δημοκρατία. Γιατί αγαπητοί, ιστορικά ο Σταλινισμός έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πλέον απολυταρχικά καθεστώτα, όπου τα παιδιά δεν δίσταζαν να καταγγείλουν στο κόμμα, τους ίδιους τους γονείς τους και επίσης είναι πασίγνωστη σε όλους η πλύση εγκεφάλου και το μίσος που ενστάλαζαν στην νεολαία.

Κατά τ’ άλλα μεγαλύτεροι ναζιστές και φασίστες, βάσει της δικής τους ερμηνείας των όρων, από τα κομματικά παράσιτα του ΚΚΕ δεν υπάρχουν. Και φυσικά δεν σταματούν καθημερινά να το αποδεικνύουν. ethnikismos.net


Πεδίο σήψης και παρακμής ο ιερός χώρος της Παιδείας


Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι η Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες ακόμα και στην Ευρώπη, δεν υστερεί σε μεγάλο βαθμό σε εκπαιδευτικά θέματα. Ωστόσο, στον τόπο μας επιτυγχάνεται το εξής παράδοξο, το οποίο σπάνια συναντάται σε χώρες του εξωτερικού: η προσφερόμενη Παιδεία δεν προσανατολίζεται στην πνευματική καλλιέργεια και εθνική αφύπνιση των νέων, αντιθέτως, φαίνεται να εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς.

Η υποβάθμιση που έχει επιτευχθεί στον χώρο αυτό τα τελευταία χρόνια, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της επαχθούς συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, είναι ορατή σε όλες τις βαθμίδες και σε όλα τα επίπεδα –πνευματικό, εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό.

Όσον αφορά τον προσανατολισμό της εκπαίδευσης, έχει απομακρυνθεί πλήρως από τις αξίες του Έθνους και του Γένους. Πρόσφατα στην μνήμη είναι τόσο τα περιστατικά μαθητών να τιμωρούνται επειδή θέλουν το αυτονόητο, να ακούν τον Εθνικό Ύμνο στο χώρο της εκπαίδευσης, όσο και η διδασκαλία "εναλλακτικών" ερμηνειών καθαρά ιστορικών γεγονότων. Πέρα από την παίδευση των νέων, τα εθνικά ζητήματα αποτελούν την προτεραιότητα, κυρίως για τις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπως τη Θράκη, την Ήπειρο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Μόνο στη Θράκη, λειτουργούν παράνομα οικοτροφεία με σκοπό τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μαθητών, οι οποίοι δεν μπορούν να φοιτήσουν σε δημόσια σχολεία, πολύ απλά λόγω της έλλειψής τους. Μάλιστα, σε αυτό το ευαίσθητο ζήτημα η απελθούσα κυβέρνηση ανέλαβε «δράση», με την χρηματοδότηση ιδιωτικών μειονοτικών σχολείων στην Ξάνθη και τη διάθεση μέσω ΕΣΠΑ 900.000 ευρώ για την ενίσχυση της διδασκαλίας του Κορανίου!

Όσον αφορά την πνευματική καλλιέργεια των μαθητών, μεγάλο τμήμα των διδασκόντων θεωρούν τους μαθητές «άγραφους χάρτες» τους οποίους συμπληρώνουν με στοιχεία –πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά- τα οποία είναι αρεστά στους ίδιους. Με απλά λόγια ασκούν προπαγάνδα σε νέους ανθρώπους, εκμεταλλευόμενοι βάναυσα την ιερότητα των σχολικών χώρων. Αγνοούν ότι οι μαθητές είναι εν δυνάμει φλόγες, όχι αθύρματα των κάθε είδους καιροσκόπων.

Πέραν των παραπάνω, και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, το Υπουργείο Υγείας φρόντισε να αφήσει τη σφραγίδα του. Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με 12.000 κενά εκπαιδευτικών, με μαθητές, κυρίως στην επαρχία, να μην έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις λόγω έλλειψης καθηγητών και με σχολικές υποδομές σε οικτρή κατάσταση. Ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ που είχε υποσχεθεί ο Λοβέρδος δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ενώ ως δια μαγείας το ποσό των 51.000.000 ευρώ που είχε δοθεί μέσω ΕΣΠΑ για την πραγματοποίηση Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εξαφανίστηκε. Η ίδια κατάσταση ισχύει και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, η οποία ανέκαθεν θεωρείτο δευτερεύουσα από το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και στο ευαίσθητο τμήμα της Ειδικής Παιδείας.

Εν τούτοις, η Τρίτη Βαθμίδα της εκπαίδευσης αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Κεντρικά Πανεπιστήμια της χώρας, όπως το Καποδιστριακό στην Αθήνα και το Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη κινδυνεύουν να κλείσουν, λόγω ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης και μειώσεων σε διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ αντιθέτως οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στη χώρα. Πέρα από την εξίσωση των τίτλων που χορηγούν τα Κολλέγια με τα πτυχία των ΑΕΙ, πράξη που αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της αρχής της ισονομίας, πλέον είναι δυνατή και η διαφήμιση συγκεκριμένου Κολλεγίου στα δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια.

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή του κειμένου, δεν υπάρχει τμήμα της Παιδείας που να μην κακοποιήθηκε από τους απελθόντες Υπουργούς. Πέρα από την έλλειψη οράματος και προσανατολισμού, είναι δυστυχώς ορατή η στοχευμένη δράση προς την αποσάθρωση και τον αφελληνισμό της παρεχόμενης παιδείας. Όπως είχε πει ο Τολστόι, αναγνωρίζοντας την αξία των κλασσικών ελληνικών γραμμάτων: «Χωρίς ελληνομάθεια δεν υπάρχει παιδεία»,

Σε αντίθεση με τις πολιτικές δυνάμεις του «Συνταγματικού Τόξου», ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένες θέσεις έχει και βασικούς σκοπούς: την πραγματική εκπαίδευση των επόμενων γενεών και την αφύπνιση της Εθνικής τους Συνείδησης. xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 8757261671558869595

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item