Widgets

Εθνικό προσκλητήριο


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Όπως η εφημερίδα μας είχε προαναγγείλει, εκφράζοντας τον σφυγμό της ελληνικής κοινωνίας, από την νύχτα της 25ης Ιανουαρίου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος. Οι εκλογές του Ιανουαρίου 2015 στάθηκαν εθνικό προσκλητήριο στο οποίο εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες απάντησαν «παρών!», παρά την τρομοκρατία, παρά την συνωμοσία σιωπής των μεγάλων καναλιών, παρά το μίσος του απελθόντος Πρωθυπουργού και της ομάδας του που διέταξε και εκτέλεσε την μαφιόζικη σύλληψη και την φυλάκιση των πολιτικών του αντιπάλων για να «πάνε στο 2%», όπως ομολόγησε στενότατος συνεργάτης του και κυβερνητικός παράγων.

Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν έχουμε καιρό για πανηγυρισμούς. Όχι ενόσω οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Λαού παραμένουν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό. Όχι ενόσω το μέλλον της Πατρίδας μας διαγράφεται ζοφερό. Η πρωτοφανής αποφασιστικότητα και η συσπείρωση των Ελλήνων γύρω από ένα νόμιμο αλλά πανταχόθεν διωκόμενο πολιτικό κόμμα, την Χρυσή Αυγή, αποτελεί κάλεσμα αγώνα για όλους τους Ελληνες, από εκείνους που τόλμησαν ήδη να περάσουν στην Εθνική Αντίσταση. Σε αυτό το Εθνικό Προσκλητήριο δεν υπάρχουν ονομαστικές προσκλήσεις. Καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Η εκ του μακρόθεν κριτική, είναι επιλογή των δειλών. Η συμμετοχή είναι ο μόνος δρόμος για να διαμορφώσουμε ένα κίνημα που θα απαντά στις ανάγκες του Λαού και τις απαιτήσεις των καιρών, ένα κίνημα που θα τοποθετήσει την Πατρίδα μας στην θέση που της ανήκει στον παγκόσμιο χάρτη των ισχυρών. Από την μεριά της η Χρυσή Αυγή έχει επωμιστεί μια βαριά ευθύνη, την οποία η ηγεσία της έχει αποδείξει ότι διαθέτει την γενναιότητα να την αναλάβει. Η αναγκαία διεύρυνση του κινήματος, καθώς νέα μέλη, στελέχη και βουλευτές προστίθενται στις τάξεις του, θα το εμπλουτίσει και θα το ενδυναμώσει, εφόσον η ουσία του, που είναι και ο λόγος για τον οποίον επελέγη από τον Ελληνικό Λαό, παραμείνει ανέπαφη.

Η ουσία της Χρυσής Αυγής εμπεριέχεται στους όρους που την περιγράφουν. Είναι λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Λαϊκό, δηλαδή προέρχεται από τον Λαό, δρα υπέρ του Λαού και βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία και επαφή με τον Λαό. Κίνημα, γιατί εξελίσσεται, προχωρεί, απαντάει στην εποχή του και τις απαιτήσεις της. Εθνικιστικό, γιατί αυτός είναι ο πυρήνας της ιδεολογίας της. Βασικός πυλώνας της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής είναι η παραδοχή της ύπαρξης του Έθνους των Ελλήνων, ως ιστορική και γενετική οντότητα. Το κίνημα είναι ανοικτό σε όποιον είναι πρόθυμος να αποδεχθεί και να αγωνιστεί γι’ αυτές τις ουσιαστικές παραδοχές του πολιτικού της χαρακτήρα.

Κατ’ αυτήν την έννοια η Χρυσή Αυγή στέκει πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς όπως αυτές εκφράστηκαν και εκφυλίστηκαν από τα κόμματα εξουσίας της Μεταπολίτευσης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στην Πολιτική όπως και στην Φυσική βρίσκουν άμεση εφαρμογή οι Νόμοι του Νεύτωνα. Η κοινωνία δεν αδρανεί πλέον αλλά ούτε το κίνημα έχει το δικαίωμα να αδρανήσει. Οι πολιτικές διώξεις και η παρατεταμένη φυλάκιση του Αρχηγού, των Βουλευτών και στελεχών του Εθνικιστικού κινήματος αποτέλεσαν το εφαλτήριο της συσπείρωσης των αφυπνισμένων Ελλήνων. Επί δεκαετίες η ελληνική κοινωνία παρέμενε αδρανής. Το έργο που χρειάζεται να καταβληθεί για την αλλαγή της στάσης της είναι ανάλογο της αδράνειάς της. Η Χρυσή Αυγή έκανε τα μεγάλα αποφασιστικά και ηρωικά βήματα.

Τώρα, φίλοι και υποστηρικτές, οι νεοεκλεγέντες βουλευτές και οι πολίτες που πυκνώνουν τις πολιτικές της γραμμές, οφείλουν να εντείνουν τον αγώνα για την απελευθέρωση των παράνομα και άδικα κρατουμένων, για την αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης του δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος από την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη, και για την ομαλή λειτουργία και δράση του.

Αφήνοντας πίσω μας την προεκλογική φενάκη ας εργαστούμε όπως γνωρίζουν οι Εθνικιστές: με αδελφοσύνη και μαχητικότητα. Ο Θεός είναι μαζί μας. Η νίκη είναι δική μαςxryshaygh.com

Ζήτω η ελληνική μας νίκη!


Η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική Αντιπολίτευση. Νικητής σε έναν αγώνα που για άλλα κόμματα και άλλους ανθρώπους θα ήταν χαμένη υπόθεση. Κρατήσαμε γερά. Νικήσαμε την προπαγάνδα τους, τις ύβρεις, τα συμφέροντα που θέλουν την Πατρίδα μας σκλαβωμένη και τους Έλληνες σε καταστολή. Στον πολιτικό μας λόγο η εγκληματική οργάνωση που έφερε στη χώρα τα μνημόνια και την υποταγή, αντέταξε μια σκευωρία πολιτικής και φυσικής εξόντωσης της ηγεσίας του κόμματος και κατατρομοκράτησης των οπαδών του

Ο Σαμαράς και οι σύμβουλοί του ήθελαν τους Εθνικιστές στο 2%. Τους αποδείξατε ότι δεν ξέρουν τίποτε από την ελληνική ψυχή σας. Η κίβδηλη δεξιά της ΝΔ κυνήγησε για ακόμα μια φορά τους Πατριώτες. Μόνο που αυτή τη φορά οι παράνομα φυλακισμένοι νίκησαν τους λιμοκοντόρους της Συγγρού. Οι μεγαλοεργολάβοι και οι εκμεταλλευτές του δημοσίου χρήματος φίμωσαν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Έκλεισαν τον Αρχηγό και τους βουλευτές μας φυλακή. Σκότωσαν δυο νέους μας και τραυμάτισαν σοβαρά άλλον ένα. 

Έσπειραν τον τρόμο. Θέρισαν την περιφρόνησή μας. Οι δοσίλογοι των μνημονίων, υπεύθυνοι της οικονομικής κατοχής και της απεμπόλησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δεν δικαιούνται να κατακρίνουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η Χρυσή Αυγή χωρίς να είναι κατασκεύασμα καναλαρχών και μεγαλοκαρχαριών, χωρίς την υποκρισία των Αριστερών με τις δεξιές τσέπες, χωρίς τηλεοράσεις, χωρίς προβολή, και με όλους τους χολερικούς εναντίον της. Χωρίς την προβλεπόμενη εκ του νόμου κρατική χορηγία, χωρίς την έκτακτη εκλογική εισφορά που έλαβαν όλα τα κόμματα. Νίκησε.
Με την καρδιά μας. Με το υστέρημα της τσέπης και το πλεόνασμα της ψυχής. Έτσι κερδήθηκε η μάχη της 25ης Ιανουαρίου. Με τρόπο ελληνικό.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες νίκησαν τον φόβο και τα ψευτοδιλήμματα. Είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα για να συνεχίσουμε. Για να βγουν ελεύθεροι και δικαιωμένοι ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας. Για να δυναμώσουμε και να πάμε μπροστά την Πατρίδα μας.

Οι Έλληνες πατριώτες που στήριξαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, είναι το καμάρι και η ελπίδα της Ελλάδος. Είναι η μαγιά που θα σηκώσει την ελληνική πατρίδα όπως της αξίζει και πέπρωται.

Την νίκη μας αυτή πρέπει τώρα να την περιφρουρήσουμε. Να προστατέψουμε το κίνημα από προκλήσεις και προβοκάτσιες. Να το στηρίξουμε. Οι παλαιότεροι να προσφέρουν στους νέους την Παιδεία και το Ήθος της. Τον σεβασμό, την ανιδιοτέλεια, τον ιδεαλισμό, την γνώση, την πειθαρχία. Οι νέοι να προσφέρουν στο κίνημα τον δυναμισμό και τις γνώσεις τους, να επεκτείνουν τους δεσμούς του κινήματος στις τοπικές κοινωνίες, να είναι πρόθυμοι να σεβαστούν, να μάθουν, να ενταχθούν στην ελληνική οικογένεια της Χρυσής Αυγής.

Δεν περιμένουμε από μηχανής θεούς, δεν ακούμε τις σειρήνες που μας χαϊδεύουν τα αυτιά για να προκαλούν σύγχυση και απογοήτευση. Όπως το 2012 έτσι και αύριο, η νίκη της Χρυσής Αυγής θα κερδηθεί ψήφο-ψήφο. Με το παράδειγμα, με συνέπεια, με εντιμότητα, χωρίς τα παλαιοκομματικά τερτίπια και τις ίντριγκες που έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός.

Την νίκη μας αυτή πρέπει να την διευρύνουμε. Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα δυνατό πολιτικό κίνημα που με τον λόγο του και την οργάνωσή του θα είναι ο ζωντανός οργανισμός όπου οι όσοι συμπατριώτες μας αγαπούν την Ελλάδα και είναι έτοιμοι αν αγωνιστούν γι’ αυτήν, θα θέλουν να ενταχθούν.

Έχουμε να κερδίσουμε τα πάντα και πάνω απ’ όλα, την Ελευθερία του Λαού και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.

Και αυτό θα κάνουμε. Μέχρι την νίκη!

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΑΘΗΝΑ 30-1-2015. 


Το αδιέξοδο τού κατοχικού καθεστώτος είναι η δική μας διέξοδος και η δική τους χρεοκοπία είναι η άνοδος τής Ελλάδος. Αδιέξοδα και χρεοκοπίες και εσωτερικές αναταραχές μαζί με τις πολεμικές προκλήσεις τής Τουρκίας, όλα αποτελούν την οδό τής υπαγωγής μας στον θάνατο τής Παγκοσμιοποίησης. Αλλά το Εθνικό μας Φρόνημα και η Φυλετική μας Αλληλεγγύη, ο εγγενής και πρωτογενής Εθνικοκοινωνισμός τού Ελληνισμού δίνει τον νικηφόρο αγώνα του για λευτεριά, ανεξαρτησία και Ελληνική Υπεροχή.

Μάς λέγουν οι δημοκράτες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας πως εκφράζουν την φωνή και τις επιθυμίες τού ελληνικού λαού. Πως η λύση στα μεθοδευμένα προβλήματα της οικονομίας βρίσκεται στην αγκαλιά τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τής διεθνούς τοκογλυφίας και των διαφόρων συμμαχικών διακρατικών οργανισμών.

Ποιο έρεισμα μπορεί να επικαλεστεί ο μαρξισμός στον ελληνικό λαό όταν μπορούσε να προκαλέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του εκλογές πριν την ψήφιση του φετινού προϋπολογισμού για να σταματήσει την νέα λαίλαπα και δεν το έπραξε; Και ποια είναι η αντίσταση ενάντια στην εδαφική συρρίκνωση που μας ετοιμάζουν οι σιωνιστές από τους κοινοβουλευτικούς προδότες του συνταγματικού τόξου όταν οι ίδιοι οι δήθεν πολιτικοί μας άρχοντες διαγράφουν από την γεωγραφία του δημοτικού της Ε Τάξης το Καστελόριζο και την Στρογγύλη; Κι ακόμη όταν οι Τούρκοι με ασκήσεις από Κρήτη έως Κύπρο μας έχουν προ πολλού ουσιαστικά κηρύξει τον πόλεμο;

Στο δε εσωτερικό μέτωπο οι τοπικές της Χρυσής Αυγής δέχονται προκλήσεις και επιθέσεις συχνά πυκνά από τους αναρχοκομμουστές πράκτορες του Εμποράκου των Εθνών και εταίρους κυβερνητικών ψευτορωμιών. Οι λαθρομετανάστες αφήνονται ελεύθεροι, νομιμοποιούνται και συγχρωτίζονται με τους ρέμπελους που μας έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός πως θα μας κάμουν επίθεση. Και μάλιστα την ίδια στιγμή που τα νερά και η γεωπολιτική αυλή μας είναι σε διαρκή φωτιά πολεμική μέσα.

Η Ελλάς είναι λεύτερη και ισχυρή ύπαρξη από γεννησιμιού της. Η φύση του Έλληνα είναι καμωμένη να στηρίζεται στο Αίμα της Ράτσας του και να ξεκινάει από την Παράδοση και την Πίστη του το μεγάλο ταξίδι στην οικουμένη και τον ιστορικό χρόνο. Είμαστε εργάτες της ελληνικής κοινωνίας και πολεμιστές πολιτισμού και ελληνικής εξουσίας. Ισόχρονοι της Ιστορίας και Δύναμη Ανωτερότητας που βασίζεται στην Αριστοκρατία του Ήθους και του Αίματος.

Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής είναι καμωμένος να διοικεί την ύπαρξή του και να άρχει των βαρβάρων. Συνδυάζει την πνευματική ανάπτυξη με την σωματική ρώμη, την γνώση τού σοφού με το ξίφος τού πολεμιστή, τον πολιτισμό με την πολεμική αρετή. Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος συνοδοιπορεί η Κοινωνική Δικαιοσύνη με την Εθνική Ισχύ. Μπροστάρηδες είναι ο Έλλην Νεολαίος, ο Έλλην Εργάτης και ο Έλλην Στρατιώτης.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία είναι το αποτέλεσμα τής παραγωγικής δραστηριότητας, των αγαθών, τού εδάφους και τής ελληνικής εργασίας. Άπαντες οι συντελεστές τής Οικονομίας προκύπτουν από την Εθνικολαϊκή Κοινότητα και επενδύονται στην εσωτερική ανάπτυξη και την εθνική άμυνα. Η σύνδεση τού Έλληνα με την γη και την θάλασσα, με τον πρωτογενή παράγοντα και τις ζώνες τού γεωφυσικού μας πλούτου αποτελεί δομική πολιτική συμπεριφορά με στόχο την αυθυπαρξία και την προσαρμοστικότητα τής Φυλής μας υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Μονάχα με την αυτοφυή τροφοδοσία μπορούμε να παραμείνουμε Έθνος λεύτερο.

Οι ενεργειακοί μας πόροι και ο θαλάσσιος ορίζοντας για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές αποτελούν την γέφυρα ουσιαστικής ανάπτυξης και την οδό χαράξεως κυριαρχικών ζωνών ελληνικής επιρροής. Από την μια πλευρά εξασφαλίζονται πρώτες ύλες και επιτυγχάνεται η χρηματοδότηση τής ελληνικής οικονομίας. Από την άλλη πλευρά γινόμαστε ο βασικός εξαγωγέας ενέργειας και ο κυρίαρχος των θαλασσίων μεταφορών σε Ανατολή και Δύση. Και παράλληλα ενεργοποιούμε τον μηχανισμό σύνδεσης τής Μητροπολιτικής Ελλάδος με την Ελληνική Γεωπολιτική Αυλή με αποκλειστικό στόχο την σύνδεση και την άμεση Ένωση των Ελληνικών Πατρίδων από Δυσμάς και Βορρά έως Ανατολάς των συνόρων μας με τον Ελληνικό Εθνικό Κορμό.

Πόλεμος Πατήρ των Πάντων έλεγε ο μέγας σοφός Ηράκλειτος. Ο πόλεμος για εμάς τούς Έλληνες δεν είναι φόβητρο, αλλά η οδός η απαραίτητη προκειμένου να ηττηθούν οι εχθροί μας και να αρθούμε εμείς στην κεφαλή τής οικουμένης. Είναι η οδός για το σπάσιμο των ελληνικών δεσμών αιχμαλωσίας και για την κατάκτηση τής Ελληνικής Νίκης. Άμυνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και Επίθεση προκειμένου να καταστήσουμε την Ελλάδα βιώσιμη. Και βιώσιμη Ελλάς σημαίνει Μεγάλη και Δυνατή. Η Ελλάς ούσα κάτοχος τού πιο πλούσιου και πλέριου οικοπέδου τής πλάσης είναι προορισμένη να συντρίψει τον προαιώνιο εχθρό και σταυρωτή μαζί με τούς δορυφόρους του, αφού εχθρός τής Ελλάδος είναι μονάχα ο ισοπεδωμένος.

Το Ελληνικό Αίμα επανδρώνει την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα και η Ορθοδοξία με τον Ελληνικό Πολιτισμό συνάπτουν τον Άξονα των Συμμάχων μας. Φιλίες άδολες στην πολιτική δεν υπάρχουν παρά μονάχα προκαθορισμένα και σταθερά συμφέροντα. Την δε μοίρα τού Έθνους την καθορίζει μονάχα ο πολίτης που αποτελεί γέννημα τής Πολιτείας, ο πολίτης εκείνος που ταυτίζει τις θελήσεις και τις φιλοδοξίες του με την Πατρίδα του.

Η Ελλάς είναι Φυλετική και Πολιτισμική Κοινότητα. Επομένως ο Έλλην προσδιορίζεται από το Κοινό Αίμα, την Κοινή Γλώσσα, την Κοινή Θρησκεία, την Λευκή Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ο Έλλην τού Ηροδότου. Ο Έλλην τού Μεγαλέξανδρου που κόβει τούς γόρδιους δεσμούς. Ο Έλλην τού Ίωνα Δραγούμη που ενώνει τον Εθνικισμό με τον Σοσιαλισμό, βιώνοντας τον Ελληνισμό ως μια πλέρια βιολογική πραγματικότητα δικαίου και κοσμοκρατορίας. Ελλάς Υπεράνω Όλων. Αίμα, Γη και Τιμή. Ιδού ο Αληθινός Ελληνισμός.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

tsakiris_erythros__article


Του Μιχάλη Ν. Τσακίρη, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Σε πείσμα του τεχνητού τρομολαγνικού κλίματος που καλλιεργείται συστηματικά από τους ορκισμένους εχθρούς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε και στις τελευταίες εκλογές τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, παρά τις διώξεις, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες, την φίμωση, την διακοπή οποιασδήποτε χρηματοδότησης και τον οχετό λάσπης εκ μέρους των συστημικών ΜΜΕ.

Για αυτό το πρωτοφανές επίτευγμα, το οποίο οφείλεται στη ατσάλινη θέληση της (ακόμα!) παράνομα έγκλειστης ηγεσίας του Κινήματος, αλλά και στην αυταπάρνηση των στελεχών, υποστηρικτών και φίλων του κινήματος μας, οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους τους Συναγωνιστές και σε όλες τις Συναγωνίστριες που έκλεισαν τα αυτιά τους απέναντι στις σειρήνες του ψευδορωμαίικου και όργωσαν κυριολεκτικά κάθε γωνιά της Ελλάδος, προκειμένου να γνωστοποιήσουν στον Ελληνικό λαό το πολιτικό μας πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση και κυρίως ένα πολιτικό πρόγραμμα Εθνικής Ανεξαρτησίας και προόδου του Ελληνικού Γένους.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κυριολεκτικά μόνος ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, με μόνο όπλο του την αλήθεια και την αγάπη προς την Πατρίδα, κατάφερε να διεμβολίσει το διεφθαρμένο, κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα της «μεταπολίτευσης», προκαλώντας την συνεργασία των δήθεν «αριστερών» και των δήθεν «δεξιών» πολιτικών δυνάμεων, υπό τον φόβο της λήψης εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον παράνομα προφυλακισμένο Γ.Γ. του Κινήματός μας, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο Νικόλαο.

Από αυτό και μόνον είναι εμφανές ότι τα «δεξιά» και «αριστερά» αποκόμματα όλων των αποχρώσεων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, πράγμα που θα γίνει σαφές στον Ελληνικό λαό στο άμεσο μέλλον, αφού θεωρείται βέβαιο πως παρά τις αρχικές φανφάρες της νέας συγκυβέρνησης, η υποχωρητικότητα στα Εθνικά μας θέματα και η αντιλαϊκή πολιτική υπό την καθοδήγηση των διεθνών τοκογλύφων θα συνεχιστεί, έστω υπό διαφορετική ονομασία.

Η Χρυσή Αυγή, αρνούμενη να συμβιβαστεί ή να υποχωρήσει από τις πολιτικές θέσεις της ούτε χιλιοστό, συνεχίζει τον όμορφο αλλά δύσκολο αγώνα ενάντια στις «δεξιές» και «αριστερές» επιλογές του συστήματος, αποτελώντας ήδη την μοναδική ΕΘΝΙΚΗ αντιπολίτευση της Πατρίδας μας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Με Πίστη στο Θεό και στις προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, μέχρι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

Ζήτω η Νίκη!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1564732243327138591

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item