Widgets

Εκλογές με πολιτικούς κρατουμένους;


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Τα κύρια προεκλογικά συνθήματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικά της έλλειψης θέσεων και επιχειρημάτων των δυο επίδοξων μονομάχων της εξουσίας, και πιθανών αυριανών συγκυβερνητών κατά τα πρότυπα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η μεν ΝΔ ισχυρίζεται ότι δεν παίζει με την Ελλάδα, -ενώ κάποιο άλλοι, παίζουν ζάρια-, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει κι αυτός σε παιχνίδι με το «θράσος ή αλήθεια». Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν να προτείνουν εναλλακτική στον Ελληνικό λαό. Το πολιτικό κατεστημένο δεν έχει καμία θετική πρόταση για το πώς θα εξέλθει η χώρα από την κρίση που το ίδιο δημιούργησε.

Την ίδια ώρα, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία έχει σαφείς προτάσεις για την κοινωνία, την οικονομία και το έθνος, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας όπως απέδειξαν οι εκλογές του Μαϊου του 2014, θα δώσει αυτήν την εκλογική μάχη με την ηγεσία της στην φυλακή.

Και δεν είναι μόνον η ηγεσία ενός κόμματος. Είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές, για τους οποίους τίποτε δεν έχει αποδειχθεί, δικαστική απόφαση τελεσίδικη δεν υπάρχει, δίκη δεν έχει γίνει, ούτε καν οριστεί, και η μόνη «καταδίκη» είναι αυτή που αποφάσισε αυθαίρετα η κυβέρνηση Σαμαρά με ένα φωτογραφικό νομοθέτημα που στερεί πλήρως από την Χρυσή Αυγή κάθε οικονομική ενίσχυση που δικαιούται, ενώ την ίδια ώρα αποκόμματα σαν το κλεφτοπασόκ ενθυλακώνουν εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται παραμονές εκλογών στην φυλακή, αποδεικνύοντας ότι είναι πέρα για πέρα αληθινά όσα είχε ομολογήσει ο Τάκης Μπαλτάκος για την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς με ολίγους επίορκους της Δικαιοσύνης. Οι πολιτικοί του καθεστώτος της διαπλοκής, της υποκρισίας και της κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού, αγορεύουν από τα φιλικά τους ΜΜΕ, αποφεύγοντας σαν το λιβάνι την άμεση επικοινωνία με τον Λαό. Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ συνεχίζουν την συνωμοσία σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τον αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από τα Μέσα την έχει άλλωστε ομολογήσει ο μεγκάνθρωπος Πρετεντέρης ως οργανωμένη απάντηση των καθεστωτικών Μέσων στον ριζοσπαστικό λόγο της Χρυσής Αυγής.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, φόβου, ανυπόστατων διλημμάτων και προπαγάνδας των υποτακτικών του Βερολίνου και των Βρυξελλών, η κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι- μαντρόσκυλα του συστήματος, επιχειρούν να υποκαταστήσουν την λαϊκή ετυμηγορία με δημοσκοπήσεις καταφανώς χαλκευμένες, που εμφανίζουν ανύπαρκτα στην κοινωνία μορφώματα ως «εκλεκτούς» του λαού. 

Σε αυτήν την χώρα όπου ο Αρχηγός και εκλεγμένοι από μισό και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας βρίσκονται στην φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς καν άρση της βουλευτικής τους ασυλίας (Μιχαλολιάκος-Παππάς-Λαγός), τρεις βρίσκονται έγκλειστοι σε κατ’ οίκον περιορισμό (Ζαρούλια-Κουκούτσης-Μίχος) και σε άλλους δύο έχει επιβληθεί το πρωτοφανές, η απαγόρευση του δημοσίου λόγου (Αρβανίτης- Γρέγος) είναι επιβεβλημένο δημοκρατικό καθήκον:

Πρώτον, όσοι δικαστικοί λειτουργοί διαθέτουν ακόμη συνείδηση, να ανατρέψουν άμεσα τους σχεδιασμούς της επίορκης «παράγκας» η οποία έχει καταπέσει στην Ελληνική Βουλή και στην Ελληνική κοινωνία, και να διατάξουν την αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι «με εντολή Σαμαρά».

Σε μια συγκυρία κατά την οποία καταρρέουν οι θεσμοί, η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να αποδείξει έμπρακτα ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να την εμπιστεύονται, και ότι το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να το διαχειρίζονται οι βαρώνοι των ΜΜΕ και μερίδα επίορκων πολιτικών και δικαστικών. Δεύτερον, απέναντι στις Σταλινικές απαγορεύσεις κυβέρνησης και ΜΜΕ που θέλουν να αποκόψουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα από την επικοινωνία με τον Ελληνικό λαό, στερώντας παράνομα από την Χρυσή Αυγή την ισότιμη συμμετοχή στον προεκλογικό αγώνα, ο Ελληνικός Λαός οφείλει να παρακάμψει συστημικές τηλεοράσεις και αργυρώνητους δημοσιογράφους και να πάρει ο ίδιος την ενημέρωση και το μέλλον στα χέρια του.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος πηγαίνει στις εκλογές με την ίδια λεβεντιά, την ίδια ακεραιότητα, με καθαρές θέσεις, και, επιπλέον, με ένα εχέγγυο που δεν διαθέτει κανένα πολιτικό κόμμα ή σχηματισμός: Απέδειξε ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη την οποία μπορεί να εμπιστευθεί ανεπιφύλακτα ο Ελληνικός Λαός. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει το θάρρος να πει την αλήθεια. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που δεν προσκυνά μνημόνια, τοκογλύφους και εθνοπροδοτικές πολιτικές. Και όλα αυτά με τίμημα ακόμη και την ατομική ελευθερία της ηγεσίας της.

Η Χρυσή Αυγή έχει ήδη δικαιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων που την ψήφισαν στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και του 2014, και όσων βλέποντας την αντισυνταγματική και παράνομη πολιτική δίωξη, θα την ψηφίσουν τώρα για να τιμωρήσουν την καταστροφική, αλαζονική διακυβέρνηση των παλαιοκομματικών. Σύντομα θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση η οποία θα αποτελέσει φραγμό στις πολιτικές της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς και του αριστερίστικου συνονθυλεύματος και θα ξαναδώσει στην Ελλάδα και στον Λαό μας Εθνική Ανεξαρτησία, Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια.

Απέναντι σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους, απέναντι στην υποταγή και την προδοσία, η απάντηση είναι μία: Χρυσή Αυγή.
 
 Χρυσή Αυγή 

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Καλή Χρονιά - Καλούς Αγώνες - Καλές Νίκες

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Καλή Χρονιά - Καλούς Αγώνες - Καλές Νίκες

Το 2014 ήταν μια χρονιά που βρήκε την Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά «υπό διωγμό». Μόνη, απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα! Από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά, ΟΛΟΙ εναντίον μας και εμείς – με όσα μέσα διαθέτουμε – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, το Κίνημά μας ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που αύξησε τα ποσοστά του στις Αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Το 2014 τελείωσε βέβαια με το πιο ευχάριστο και ελπιδοφόρο για την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή (για εμένα είναι ταυτόσημες αυτές οι δύο έννοιες πλέον και ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει) γεγονός. Την πτώση της χειρότερης χούντας που γνώρισε η Πατρίδα μας στην νεότερη Ιστορία της. Μια εγκληματική συμμορία, με αρχηγό το πιο ανήθικο και άθλιο υποκείμενο που έχει περάσει από την πολιτική ζωή του τόπου, που λεηλατούσε την χώρα επί δυόμιση χρόνια.

Το 2015 ξεκινάει με την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον της Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή θα δώσει αυτή τη μάχη με πλήρη ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ψηφοδέλτια γεμάτα ανθρώπους που Αγωνίζονται να αλλάξουν την Ελλάδα με Πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες του Ελληνικού Εθνικισμού, που βάζουν ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και την Αξιοπρέπειά τους. Εμείς, οι πρώτοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με την καθοδήγηση του Αρχηγού και της Ηγεσίας του Κινήματος, δείξαμε τον δρόμο για μια ακόμα πιο παραγωγική για τον τόπο συνέχεια. Δώσαμε τα χρήματα μας, το αίμα μας, συμμετείχαμε σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες συμπολίτες μας, χάσαμε την Ελευθερία μας, στερηθήκαμε τις οικογένειες μας αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ! Μας καταλόγισαν τα ΠΑΝΤΑ αλλά δεν τόλμησαν να μας κατηγορήσουν ότι δε σταθήκαμε, με οποιοδήποτε κόστος, ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ! Έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε και την Νέα Χρονιά απ’ οποιοδήποτε πόστο βρεθεί ο καθένας μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια γροθιά μέχρι την Νίκη του Καλού και του Δίκαιου απέναντι στο σκοτάδι των εξουσιαστών της Πατρίδας μας.

Σ’ αυτόν τον Αγώνα δεν περισσεύει κανείς μας. Ο καθένας τις επόμενες μέρες μπορεί να συμβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο στο νικηφόρο αποτέλεσμα: Μιλώντας στο περιβάλλον του στην εργασία, σε καφετέριες, γυμναστήρια, συγγενείς, φίλους, οπουδήποτε για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Διαδίδοντας το site xryshaygh.com. Συμμετέχοντας στις ενημερωτικές εξορμήσεις του κόμματος και βέβαια στις 25 Ιανουαρίου συμμετέχοντας ως εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάποιο εκλογικό τμήμα. Σκέψου την ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ που θα νιώσεις το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου όταν η Χρυσή Αυγή θα βγαίνει για 5η συνεχή αναμέτρηση ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και εσύ θα έχεις συμβάλλει προσωπικά σ’ αυτή την ΝΙΚΗ!

Δεν έχουμε να σου υποσχεθούμε θέσεις και βόλεμα. Μπορούμε να σου υποσχεθούμε όμως Τίμιο Αγώνα για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Για να μπορείς να πεις «ήμουν και εγώ μέρος αυτής της Ιστορικής Προσπάθειας».

Οι μόνες χαμένες Μάχες είναι αυτές που δε δόθηκαν ποτέ.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή 
Θυμάμαι μιαν Αθήνα διαφορετική


Θυμάμαι μιαν Αθήνα διαφορετική

Θυμάμαι τέτοια εποχή τις γυναίκες να προχωρούν στη Σταδίου με τα ψηλά τακούνια τους και τα μακριά παλτό τους κρατώντας χρωματιστές νάυλον τσάντες και τη λουστρίνι τσάντα τους περασμένη κομψά στο χέρι. Ανεβαίνουν τη Σταδίου, στον Προμηθέα για βιβλία κι επιτραπέζια, κατεβαίνουν στον Κατράντζο να ψωνίσουν για το σύζυγο, το γιο, τον αδελφό, στο Λαμπρόπουλο για τις δικές τους μικρές πολυτέλειες, και στο Μινιόν για να χαζέψουν με τα παιδιά τη βιτρίνα με τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά που κινούν πάνω-κάτω τα χέρια τους φτιάχνοντας νυχθημερόν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα που θα μπουν σε λίγες μέρες κάτω από το δέντρο.

Στις βιτρίνες του Μινιόν και του Λαμπρόπουλου στριμώχνουμε τις μύτες μας στο τζάμι για να ρουφήξουμε τη μαγεία των τέλεια εορταστικών διακοσμήσεων. Μετά θα ανεβούμε στον έβδομο για να φωτογραφηθούμε με τον Αη Βασίλη και να μας δώσει από το σακούλι του ένα δώρο. Μπορεί και σε άλλες πόλεις του κόσμου άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο, την ίδια ώρα με μας. Αλλά για μας, αυτός είναι ο κόσμος μας, η Σταδίου, η Ρόμβης, η Μητροπόλεως. Τα μαγαζιά όπου οι μαμάδες μας κάνουν με ακρίβεια και προσμονή τις αγορές τους. Στο SalonVert για υφάσματα, για κασμίρια και φόδρες στην Αθηναία, για κουμπιά, πατρόν και μπουτουνιέρες στην Ρόμβης.

Τα στρογγυλεμένα από το χρόνο, απαλά στο άγγιγμα ράφια του Προμηθέα, η μυρωδιά από τα βιβλία στον Αστέρα, κι απέναντι, τα ηλεκτρικά τρενάκια που ταξίδευαν μέσα από χιονισμένα έλατα και γραφικά βαυαρέζικα χωριουδάκια, και που μόνο τ’ αγόρια μπορούσαν να αποκτήσουν. Αυτόν τον κόσμο τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε σαν τον κάλο στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού μας χεριού, σημάδι και απόδειξη της μελετηρής μας σχολικής ζωής.

Μέχρι που κάποιοι, καθώς μεγαλώναμε, καθηγητάδες και γραφειάδες, μας είπαν με ύφος περισπούδαστο πως ο κόσμος που φτιάξαν οι γονείς μας ήταν λέει, αστικός, και γι’ αυτόν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Μας έδειξαν παιδάκια σκελετωμένα στην Αφρική και γέμισαν το μυαλό μας τύψεις για τα παιχνίδια μας, για τις μανάδες μας, για το κυριακάτικο ψητό στο φούρνο με πατάτες. Εκείνοι, ήξεραν, έλεγαν, κάποιον τρόπο καλύτερο, έναν κόσμο όπου όλοι θα μοιράζονταν όλα, όπου όλοι θα ζούσαν αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι.

Εκείνο που δεν μας είπαν ήταν ότι τον κόσμο αυτό θα τον έφτιαχναν ισοπεδώνοντας τον δικό μας, ότι θα έφτιαχναν τον ψευδόκοσμό τους παίζοντας στο χρηματιστήριο τις συντάξεις των γονέων μας, ότι θα πουλούσαν και την μαύρη τους ψυχή για να κερδίσουν αξιώματα, φήμη και χρήμα, και ότι θα μας κοιτούσαν από πάνω με υπεροψία γιατί τάχαμου ήξεραν πως ο κόσμος μας ο αστικός, ο ελληνορθόδοξος, ο τακτοποιημένος δεν θα κρατούσε πολύ, αφού φρόντισαν οι ίδιοι με τη δική μας ένοχη αφέλεια να τον καταστρέψουν.

Κι όμως. Αυτή η Αθήνα, αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι όχι τόσο μακρινές μνήμες είναι η ζωή μας. Οι δρόμοι όπου βαδίζαμε ασφαλείς και χαρούμενοι, οι γειτονιές μας που γυρίζαμε ξημερώματα χωρίς κανείς ποτέ να μας πειράξει, είναι η πατρίδα μας.
Είναι η δουλειά των γονιών μας, είναι το τραύμα του παππού μας το ’40, είναι το αίμα του προπάππου μας το ’21, είναι μια μακριά συστάδα από απελάτες και ραψωδούς, από γεωργούς και πολεμιστές. Είναι οι ατελείωτες ώρες της μάνας μας πάνω στη βελόνα, είναι τα τραχιά χέρια της γιαγιάς μας στον τρύγο, είναι οι ευχή της προγιαγιάς μας να ξεπροβοδίζει τον παππού μας για το μέτωπο, είναι ένα μακρύ χοροστάσι από γυναίκες που μας γέννησαν και μας ανέθρεψαν. 

Αυτοί έφτιαξαν τις γειτονιές που ζούμε, τα μαγαζιά που ψωνίζουμε, τις ανέσεις που απολαμβάνουμε. Και τίποτα, μα τίποτα από αυτά δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε σε κανέναν λεχρίτη αριστεριστή, σε κανέναν πρεζέμπορο, σε κανέναν μαστροπό, σε κανένα περισπούδαστο ψώνιο, ό,τι χρώμα κι αν έχει το δέρμα του. Γι’ αυτήν την Αθήνα, γι’ αυτές τις πόλεις, γι’ αυτά τα χωριά, γι’ αυτές τις αναμνήσεις που είναι η ζωή μας και δεν τη χαρίζουμε, δεν την πουλάμε, δεν τη χρωστάμε σε κανέναν τοκογλύφο, σε κανέναν πολιτικάντη, σε κανέναν νταβατζή, Έλληνα ή ξένο.

Γιατί η ζωή μας δεν είναι δική μας να την παραδώσουμε, να τη χαρίσουμε ή να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Είναι η ζωή των προγόνων μας και η ζωή των παιδιών μας. Είναι ο σπόρος της ζήσης μας, ο σπόρος της Φυλής μας. Γι’ αυτή τη ζωή, γι’ αυτές τις πόλεις, γι’ αυτά τα θηκάρια των προγόνων μας θ’ αγωνιστούμε. Και πάνω απ’ όλα, για το παιδί που ζει μέσα μας, αιώνια έφηβοι, αιώνια ελεύθεροι, αιώνια΄Ελληνες. Ζήτω η Νίκη!

Η ΟΧΙΑ

Χρυσή Αυγή 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4630913991189266678

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item