Widgets

«ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ» Οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (επίσης πολλοί κρύβουν την ψήφο τους)Κάπα Research: η Χρυσή Αυγή διατηρεί τον σκληρό της πυρήνα και πολλοί ψηφοφόροι της κρύβουν την ψήφο τους
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 - 19:26      New
Ενώ η μέρα της μεγάλης ξεφτίλας των εταίρων δημοσκοπήσεων πλησιάζει, άρχισαν με το δικό τους τρόπο να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για το μέγα θέμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, για να κάνουν το μέγεθος της ξεφτίλας τους μικρότερο.
Συνεχίζουν βεβαίως να δίνουν υψηλά ποσοστά στο ανύπαρκτο Ποτάμι και να το εμφανίζουν… τρίτο κόμμα, αλλά υποστηρίζουν τώρα ότι τα ποσοστά του μπορεί να πάθουν… καθίζηση την τελευταία στιγμή. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την ανάλυση στημένης «δημοσκόπησης» της εταίρας Κάπα Research (που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής»):
«Ελαφρύ προβάδισμα για την κατοχύρωση της τρίτης θέσης εμφανίζει για πρώτη φορά το Ποτάμι με 6,5%, το οποίο δείχνει να ωφελείται από την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του κ. Γ. Παπανδρέου. Όμως το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη δείχνει να μην έχει ακόμη αποκτήσει στέρεη πολιτική βάση και οι οπαδοί του να εμφανίζουν εικόνα κινούμενης άμμου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποκλειστεί ως τις εκλογές ούτε η περαιτέρω ενίσχυσή του αλλά ούτε και η πιθανότητα καθίζησης την τελευταία στιγμή».
Προσέξτε τώρα το άλλοθί τους, για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους να προβλέψουν την κατάκτηση της τρίτης θέσης από την Χρυσή Αυγή, που δεν είναι άλλο από την απόκρυψη ψήφου:
«Η μάχη για την τρίτη θέση φαίνεται όμως ότι θα κρατήσει ως την τελευταία μέρα, καθώς η Χρυσή Αυγή (5,4%), το ΠαΣοΚ (5,2%) και το ΚΚΕ (5%) δείχνουν να μην έχουν ακόμη εξαντλήσει την εκλογική τους επιρροή. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τάσεις ενίσχυσης σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις, καθώς διατηρεί τον σκληρό της πυρήνα, αλλά και ψηφοφόρους που δεν αποκαλύπτουν την πραγματική προτίμησή τους».
Βεβαίως, αυτό περί απόκρυψης ψήφου (για το φόβο της «δημοκρατίας» τους…) είναι αναμφιβόλως σωστό, αλλά οι εταίρες δημοσκοπήσεων έχουν τη δυνατότητα –με τις πολλές και διάφορες ερωτήσεις που κάνουν- να καταλάβουν την πραγματική πρόθεση ψήφου κάποιου που δηλώνει –για τους δικούς του λόγους- «αναποφάσιστος» και τα λοιπά και να κάνουν μια σωστή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Και αυτό κάνουν στις δημοσκοπήσεις τους. Αλλά μόνο στις  κρυφές. Στις προς δημοσίευση, και εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, κάνουν το κορόιδο! Αλλά, Κυριακή κοντή γιορτή!   ΠΗΓΗ


Τρέμει το σύστημα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής- Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή
Πολύ ανήσυχος φαίνεται ο «Βηματοδότης» για το ενδεχόμενο (σίγουρα λέμε όχι μόνο εμείς, αλλά και όλοι όσοι αντιλαμβάνονται την αληθινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα) να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Τρίτο Κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, λαμβάνοντας την σχετική τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Κάτω, λοιπόν, από τον τίτλο «Η Τρίτη εντολή» γράφει τα εξής:
«Το σκεφτήκατε αυτό; Ας υποθέσουμε ότι στις εκλογές κανένα κόμμα δεν κερδίζει την αυτοδυναμία. Τότε ακολουθούν, σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι διερευνητικές εντολές. Ας υποθέσουμε πάλι ότι την τρίτη θέση καταλαμβάνει (όπως αναφέρουν ορισμένες δημοσκοπήσεις) η Χρυσή Αυγή. Τότε τι θα γίνει; Θα ζητήσει ο Ν. Μιχαλολιάκος άδεια από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε να παραλάβει την τρίτη εντολή; Και πώς θα μεταβεί εκεί; Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό των φυλακών, θα πάει... σιδηροδέσμιος με κλούβα και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Και όταν πάρει την εντολή, τι θα την κάνει; Θα επιστρέψει σιδηροδέσμιος στη φυλακή; Σας τα λέω γιατί όλα αυτά πρώτη φορά συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Ένας αρχηγός κόμματος προφυλακισμένος για εγκληματικές ενέργειες να επιδιώκει την τρίτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση. Είναι κάτι άλλωστε που αρχίζει να προβληματίζει όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα και κυρίως το ΠαΣοΚ που φλερτάρει με την τρίτη θέση, πλην όμως κατηγορεί τον Γ. Παπανδρέου ότι του κόβει δύναμη».
Η ανησυχία (για να μην πούμε πανικός) του συστημικού δημοσιογράφου είναι ολοφάνερη  όπως, επίσης, είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί να «προετοιμάσει» το έδαφος ώστε να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Όσο για τις «απορίες» που έχει ο «Βηματοδότης», για το τι πρόκειται να συμβεί αν ο έγκλειστος για τις Ιδέες του Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πάρει την σχετική εντολή, δεν έχει παρά να περιμένει μέχρι εκείνη την στιγμή για να δει τι ακριβώς θα επακολουθήσει.
Εκτός, βεβαίως, και αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπράξουν πολύ νωρίτερα απ΄όσο θα περίμενε κανείς στον «μεγάλο συνασπισμό», προκειμένου να μην εξευτελιστούν κι άλλο τόσο αυτοί όσο και το πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν, με την θριαμβευτική εικόνα του Νίκου Μιχαλολιάκου να συντρίβει ηθικά και πολιτικά το ανθελληνικό καθεστώς, ακόμη και έγκλειστος.
Λέμε «κι άλλο» γιατί η ύπαρξη ανήθικα και παράνομα ως πολιτικών κρατουμένων των εκπροσώπων ενός Εντίμου και Νομίμου Κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και με κατοχυρωμένη την Τρίτη Θέση, εξευτελίζει ακόμη περισσότερο την ψεύτικη δημοκρατία της μεταπολίτευσης και δείχνει το σαθρό περιεχόμενο της υποκρισίας της.
Όντως, η εικόνα της μεταφοράς του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο θα αποτελεί όνειδοςΑυτό, όμως, θα αφορά όλους όσοι βιάζουν την θέληση του Ελληνικού Λαού και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα ύπαρξης και ελεύθερης διακίνησης Ιδεών σ΄έναν συγκεκριμένο κομματικό φορέα και μια ανάλογη πολιτική ιδεολογία. Γιώργος ΜάστοραςΟ μόνος δρόμος Ελπίδας είναι η Χρυσή Αυγή!

Οι διαρθρωτικές αλλαγές που υποχρεούται να ακολουθήσει ένα κράτος όταν ζητά την βοήθεια του ΔΝΤ είναι:
‒ Μειώσεις των μισθών με στόχο την μεγιστοποίηση των κερδών των επιχειρήσεων. ‒ Απουσία προστασίας της εθνικής παραγωγής.
‒ Ιδιωτικοποιήσεις.
‒ Ένα γενικότερο μοντέλο μονεταριστικής πολίτικης με βάση την λιτότητα, την περικοπή των δημοσίων δαπανών και των κοινωνικών παροχών.
Συνέπεια των παραπάνω είναι η άρση των προστατευτικών μέτρων και η διευκόλυνση της αγοράς των μεγαλύτερων δημοσίων επιχειρήσεων από πολυεθνικούς κολοσσούς. Οι όροι του δανεισμού είναι εις βάρος των χωρών που δανείζονται και η δημόσια περιουσία φτάνει να πωλείται σε εξευτελιστικές τιμές. Ο Στίγκλιτς σχολιάζει επί τούτου«Τι περίεργος κόσμος αυτός στον οποίο οι φτωχές χώρες επιδοτούν τις πλουσιότερες».
Οι αρνητικές συνέπειες τέτοιων χειρισμών διαφαίνονται κατά την διάρκεια του 1960, όταν ο μέσος συνολικός παγκόσμιος ρυθμός της οικονομίας κυμαινόταν στο 3,5% και το 1970 στο 2,4%, ενώ τις επόμενες δεκαετίες ‒ που επικράτησε το μοντέλο του νεοφιλελευθερισμού ‒ σημειώθηκε πτώση, με την δεκαετία του 1980 να είναι στο 1,4%, του 1990 στο 1,1% και του 2000 να μειώνεται δραστικά στο μόλις 1%. Αντιπαράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Κίνας που μεγιστοποιεί την οικονομική της ανάπτυξης ακλουθώντας εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές.
Τα μετρά που πάρθηκαν δεν αντιμετώπισαν τις βαθύτερες αιτίες της κρίσης αλλά προέβησαν σε περαιτέρω αποσταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών, καθώς η επιχορήγηση των ζημιών των τραπεζών και του ιδιωτικού τομέα διόγκωσε το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Η διαφορά στην αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης από τις ΗΠΑ και την ΕΕ έγκειται στο γεγονός ότι η αμερικανική Κυβέρνηση του Μ. Ομπάμα στήριζε την ζήτηση με κονδύλια ύψους 750 δισ. δολαρίων, ενώ η ΕΕ, κάτω από τις οδηγίες της Γερμανίας, πήρε αποφάσεις που βασίστηκαν σε πολιτική αυστηρής λιτότητας, με αποτέλεσμα την διόγκωση της ύφεσης και την αναιμική ανάπτυξη. Ο Samuelson αναφέρει χαρακτηριστικά στην Οικονομική ότι «για να καταπολεμήσουμε την ύφεση, υπάρχουν δύο τρόποι: αύξηση των δαπανών ή μείωση των φορολογικών συντελεστών». Οι ΗΠΑ ακολούθησαν αυτό ακριβώς το παράδειγμα, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου ακολουθήθηκε πολιτική ακραίας λιτότητας με υπέρμετρη αύξηση φορολογίας και παράλληλη μείωση δημόσιων δαπανών. Αποτέλεσμα της παρελκυστικής αυτής οικονομικής πολιτικής ήταν τελικά μία ύφεση που πλησιάζει, ή και ξεπερνάει, το 30% τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς και η μείωση των ιδιωτικών επενδύσεων και η περαιτέρω μείωση της αποταμίευσης.
Τα κόμματα που ανέλαβαν την εξουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια χαρακτηρίζονται από έλλειψη αποφασιστικότητας και εργατικότητας, καθώς και από αδυναμία επίλυσης των προβλημάτων και χάραξης μιας υγιούς δημοσιονομικής και μακροοικονομικής πολιτικής και κυρίως εκτεταμένη διαφθορά. Τα σκάνδαλα που αναστάτωσαν τις τελευταίες δεκαετίες τον ελληνικό λαό ποικίλουν. Οι υπαίτιοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν οδηγηθήκαν στην Δικαιοσύνη. Η ανάμειξη πολιτικών προσώπων στην διαφθορά αποτελεί τροχοπέδη στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Ο Έλληνας λογοτέχνης Εμμανουήλ Ροΐδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κόμμα εν Ελλάδι είναι ομάς ανθρώπων ειδότων να αναγιγνώσκωσιν και να γράφουν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσιν εργασίαν, οίτινες εννούμενοι υπό έναν οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσιν να αναβιβάσωσι αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν Πρωθυπουργόν, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα δια να ζώσι δίχως να σκάπτωσι».
Κρίνεται επιτακτική η ύπαρξη μια υγιής εθνικής κυβέρνησης που θα λειτουργήσει με γνώμονα την εξυγίανση της δημοσιονομικής πολιτικής. Με πολιτικούς αμόλυντους, αδέκαστους που θα καθοδηγούνται από την αγάπη τους για την πατρίδα!
Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί Αγαπάω την Ελλάδα!


ΓΕΜΑΤΑ «ΤΟΥΡΚΟΥΣ» ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

«Τούρκοι» -κατά δήλωσή τους- υποψήφιοι γεμίζουν κι ετούτη την φορά τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, στην Θράκη (και στις εκλογικές περιφέρειες Ξάνθης και Ροδόπης). Διαλέξτε:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Ξάνθη: Ιρφάν Χατζηγκενέ, Σαμπάν Μπαντάκ
Ροδόπη: Αμέτ Αχμέτ, Ισμαήλ Μουσταφά Χουσέ


ΣΥΡΙΖΑ:
Ξάνθη: Χουσεϊν Ζεϊμπέκ
Ροδόπη: Αϊχάν Καραγιουσούφ, Μουσταφά Μουσταφά  ΠΗΓΗ
Ο Σαμαράς, ο Αρβανίτης και κάποιες αλήθειες που δεν ειπώθηκαν


«Ιερή αγανάκτηση» έπιασε όλους τους δήθεν ευαίσθητους, επειδή ένα κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ απεκάλεσε «μαλ…α» τον Σαμαρά. Δεν έχουμε κανέναν απολύτως  λόγο να υπερασπιστούμε τον Κώστα Αρβανίτη. Έναν χυδαίο τύπο, ο οποίος στο παρελθόν χρησιμοποιούσε την κρατική συχνότητα της ΕΡΤ, στην οποία δούλευε, για να βγάζει τα δικά του απωθημένα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία φυσικά ποτέ δεν έδωσε το δικαίωμα εκφοράς λόγου, παρότι είναι Κόμμα του Κοινοβουλίου και μέρος του μισθού του προερχόταν και από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της. Γνωστό είναι επίσης ότι στην συνέχεια ως διευθυντής του Ρ/Σ «Στο κόκκινο», αντί να πάρει το μέρος των απλήρωτων εργαζομένων που απεργούσαν τους χαρακτήρισε ως «εκβιαστές» (!), αποδεικνύοντας την ορθότητα του όρου κομματόσκυλο που του απεδόθη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα και θα… συμπαρασταθούμε σ΄έναν ακόμη πιο χυδαίο τύπο όπως ο Σαμαράς.
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έτσι ακριβώς (δηλαδή «μαλ…α») αποκαλούσε τον Μπαλτάκο, όταν αυτός του έλεγε ότι με τις διώξεις όχι μόνο δεν θα πάει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 2%, αλλά αντιθέτως θα την ανυψώσει στο 20%. Ούτε, φυσικά, μπορούμε να ξεχάσουμε την… αυτοκριτική του Σαμαρά, όταν ως ανίκανος να διαβάσει σωστά μια δήλωση μέσα από το «ότο - κιου», ούρλιαζε «γ…ώ το κεφάλι μου, μαλ…α». Πολύ περισσότερο, όμως, δεν θα φύγει ποτέ από το νου μας η χυδαία προτροπή την οποία έκανε στην γνωστή τηλεφωνική συνδιάλεξη, όπου έδινε σαφή εντολή ώστε ο «Παναθηναϊκάκιας» να «γαμ…ει» τους τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που θα περνούσαν από ανάκριση.
Ας μην παριστάνουν επομένως κάποιοι τους θιγμένους, σοκαρισμένους κλπ. επειδή ένας χυδαίος τύπος χαρακτήρισε ως «μαλ…α» έναν ακόμη πιο χυδαίο τύπο, που δεν έχει ιερό και όσιο. Ένα θεομπαίχτη που στέλνει Αθώους Ανθρώπους στην φυλακή, μόνο και μόνο επειδή του στερούν ψήφους. Και να είναι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τον χαρακτηρίζει με πολύ βαρύτερους χαρακτηρισμούς, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Χώρα. Γιώργος Μάστορας

Το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Το σύνολο των προγραμματικών μας θέσεων θα δημοσιευθεί ως ένθετο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας και εν συνεχεία θα διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε ολόκληρη την χώρα. Είναι χρέος κάθε Συναγωνιστή και φίλου να κάνει γνωστές τις θέσεις μας στο ευρύ κοινό. Ενάντια στην συνωμοσία σιωπής του συστήματος, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα ακόμα και μέσα από την φυλακή. Μέσα στην φυλακή άλλωστε συντάχθηκε και ο βασικός κορμός του κυβερνητικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου.
1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε την άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Την απαλλαγή της δημόσιας ζωής από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες
2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με τον Σύριζα που έχει ήδη συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική μέσω της ECCL γραμμής. Άμεση καταγγελία του μνημονίου και έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α., ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Άμεση κατάργηση όλων των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων που οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Τέλος στον ΕΝΦΙΑ και δραστική μείωση του ΦΠΑ για την τόνωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας και την αύξηση των πενιχρών κρατικών εσόδων
4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Αναδιάρθρωση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών που επιδοτήθηκαν από τα μνημόνια σε βάρος των πολιτών. Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων. Ισχυρή Εθνική Τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο που θα επιδοτήσει την εθνική παραγωγή.
5. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ Α.Ο.Ζ., ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Χάραξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο. Καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casusbelli και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Εφαρμογή του Δόγματος του Ε.Α.Χ. Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με defacto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα.
6. ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 180. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο
7. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ.
Σύμφωνα με την DeutscheBank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ σε βάθος οκταετίας. Ξεχωριστά κέρδη θα προκύψουν από τα κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδος και το πετρέλαιο του Βορείου Αιγαίου
8. ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
Είσοδος της Ελλάδος στον ενεργειακό χάρτη των αγωγών φυσικού αερίου. Άνοιγμα στις νέες αγορές της Ρωσίας και της Κίνας που αναζητούν εναγωνίως έξοδο στις θερμές θάλασσες και την Ευρωπαϊκή Ένωση αντίστοιχα
9. ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας
10. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ήταν σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και σήμερα φτάνει σε 510 δισ. ευρώ. Μόνο μία εθνική κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος από τους γερμανούς τοκογλύφους
11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
Πρώτα ο Έλληνας σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (υγεία, εργασία κ.ο.κ.). Επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Άμεση καταστολή της εισαγόμενης (και εγχώριας) εγκληματικότητας
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
Φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια. Γενναία επιδότηση της μητρότητας. Να μη γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα  ΠΗΓΗ
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Mr.Alexis ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Να μην πείτε μετά πως δεν ξέρατε!!!
 Ο σχεδιασμός της ενιαίας αγοράς είναι το θεμέλιο της Νέας Τάξης. . Χωρίς χρήμα τίποτε δεν γίνεται. Χωρίς φτηνό εργατικό δυναμικό υπάρχει πρόβλημα...για τους τοκογλύφους.Οι προτεστάντες Γερμανοί έχουν γεμίσει την πατρίδα μας με “ψευδοεποίκους” από το Ισλάμ μέσω Ερντογάν, με πλάτες της Αμερικής. Όλα τα άλλα είναι βλακείες για το πόπολο. Με διαφθορές και εκβιασμούς η Γερμανία παγίδευσε το πολιτικό σύστημα και τώρα το χειρίζεται σαν “μαριονέτα” της

Η σιωνιστική Γερμανία που είναι το αφεντικό των λάθρο στην Ευρώπη και ξέρει να χειρίζεται άψογα την ψυχολογία του εθνικισμού. Από ποιους χτίστηκε η μεταπολεμική Γερμανία είπαμε;; Το βρήκες...η σχολή της Φρανκφούρτης .η ονειρεμένη κοινωνία του προτεστάντη κοινωνιολόγου Μαξ Βέμπερ για έναν κόσμο απομυθευμένο, με ειδικούς χωρίς πνεύμα και ηδονοθήρες χωρίς καρδιά....η ανοιχτή κοινωνίας της καθυστέρας.

Λήθη και ξεπεσμός στην υπηρεσία του χρήματος...με αριβίστες γραφειοκράτες με πνευματικούς χωρίς κρίση.


Τελικά είναι καινοτομία ή αγκάθι στις ατομικές ελευθερίες η κάρτα του πολίτη;

Για να απαντήσουμε σ' αυτό το ερώτημα απαιτείται στάθμιση συμφερόντων. Εδώ έχουμε μάχη-σύγκρουση ανάμεσα σε υλικά και άυλα αγαθά. Από τη μια, η πάταξη της φόροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας κ.λπ. και, από την άλλη, η παραβίαση της ιδιωτικότητας, των ατομικών ελευθεριών των πολιτών με τη συνεχή τους παρακολούθηση. Ομως, όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι στο ανθρωποκεντρικό μας Σύνταγμα υπερτερούν τα άυλα αγαθά, δηλαδή η προστασία της προσωπικότητας και ιδιωτικότητας του πολίτη.

Περιμένουμε τον νομικό, τον πνευματικό κόσμο και όλους τους πολίτες να λάβουν τον λόγο ΠΗΓΗ

Το προεκλογικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου: ΠΙΣΤΕΥΩ - ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της. Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑ ΜΩΡΕ; Η ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – ΒΙΝΤΕΟ
XRYSH_AYGH_LEYTERIA


Προεκλογική περίοδος, λοιπόν και αυτοί με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και εμείς στις φυλακές με τους Συναγωνιστές μας να δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας. Όχι, ο αγώνας δεν είναι άνισος, έτσι έπρεπε να ήταν. Η τυραννία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και οι αγωνιστές της εθνικής ελευθερίας, δίνουν τον δικό τους σκληρό και υπέροχο αγώνα. Αγώνα όχι με ατέλειωτα εκατομμύρια ευρώ, αλλά με χαρτιά από χέρι σε χέρι, με ψυχές γεμάτες φλόγα, με πύρινες κραυγές από στόμα σε στόμα. Δύο ολόκληρα σχεδόν χρόνια αγωνίζεται ένα σύστημα ολόκληρο, αγωνίζεται μια παράνομη εξουσία μαζί με τους χρυσοκάνθαρους της διαπλοκής σε κανάλια και κατακίτρινες φυλλάδες να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει γιατί είναι κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιληφθούν, είναι η ίδια η έκφραση της φυλετικής ψυχής, που δεν μπορούν να αλυσοδέσουν με το βρώμικο χρήμα και τα ψέματά τους.Ό,τι και να κάνουν λοιπόν, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015 και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων θα συνταχθούν υπερήφανα πίσω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής και θα δώσουν μία απάντηση στους εχθρούς του Έθνους και προπαντός αυτούς που έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία με μία πρωτοφανή πράξη πολιτικού κανιβαλισμού προκειμένου να εξουδετερώσουν αυτό που έρχεται: το μέλλον, το αύριο των Ελλήνων. ΠΗΓΗ


Π. Ηλιόπουλος: Δεν μας πτοεί τίποτα, είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ!


Ο παράνομα προφυλακισμένος Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού με εντολή Σαμαρά, απηύθυνε χαιρετισμό από τα κελιά της Τιμής στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μαγνησίας.
Αρχικά, τόνισε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν από τις διώξεις της Χούντας Σαμαρά και την τρομοκρατία του παρακράτους και συνεχίζουν απτόητοι τον πολιτικό Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό της σκευωρίας και το πώς φυλακίστηκαν ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με εντολή Σαμαρά. Την σκευωρία έφερε εις πέρας η παραδικαστική παράγκα του Αθανασίου.
Ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε πως χωρίς θυσίες δεν κερδίζεται τίποτα, γι΄ αυτό και η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αγωνίζεται για το καλό του Έθνους και των παιδιών μας.
Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι στην Τρίτη θέση και θα αναλάβει τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης.
Το ψηφοδέλτιο του Νομού Μαγνησίας
Ηλιόπουλος Παναγιώτης   Μουσικός Παραγωγός, Βουλευτής
Καλούτσας Αρτέμιος   Λογιστής, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή
Καμπούρης Κυριάκος   Μηχανολόγος Μηχανικός
Κουτσιανούδης Αθανάσιος   Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Μαρτίνου Μαρία   Οικιακά
Νάκος Χρήστος   Καθηγητής Φυσικής
Τσιλογιαννοπούλου Μαρία   Συνταξιούχος ΙΚΑ
Χαντζή Ευσταθία   Ελεύθερη Επαγγελματίας
ΠΗΓΗΠαρέμβαση ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη για τις επιθέσεις στα γραφεία των Ευρωβουλευτών της Χρυσής ΑυγήςΠαρέμβαση στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τις επιθέσεις των γνωστών παρακρατικών εναντίον των γραφείων των Ευρωβουλευτών στην Αθήνα.
Σε αυτήν ανέδειξε την αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απέναντι στο θέμα, καθώς, παρά την επιστολή με την οποία και οι τρεις Ευρωβουλευτές ζητούσαν αστυνομική προστασία των γραφείων τους, καμία αντίδραση δεν υπήρξε, τόσο από τον Υπουργό, όσο και από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, που ενημερώθηκε προσωπικά για το θέμα. Αποτέλεσμα δε αυτής της αδιαφορίας είναι να έχουν σημειωθεί ήδη δύο επιθέσεις εναντίον των γραφείων, η μια μάλιστα με εκρηκτικό μηχανισμό, θέτοντας πιθανώς σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτά.
Έτσι, διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά η υποκρισία των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι έσπευσαν να μεταβούν στο Παρίσι για την καταδίκη των επιθέσεων στο Charlie, αλλά δεν καταδίκασαν ποτέ τις επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, από τις οποίες θρηνούμε ήδη δύο θύματα.  ΠΗΓΗ

MEGA: ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!
mega 

Το πιο γερό  στάνταρ των προσεχών εκλογών, είναι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γεγονός που -φαινομενικά τουλάχιστον- προκαλεί την… ιερή αγανάκτηση των μεγάλων «δημοκρατών», λόγω του ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα λάβει τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και «θα εκτεθεί η χώρα» (λέγοντας «χώρα» εννοούν τη «δημοκρατία» τους…).

Ωστόσο, κάποιοι δε φαίνεται να ανησυχούν, διότι προφανώς κάτι ξέρουν. Όπως για παράδειγμα ο υπάλληλος του Big Boss Μπόμπολα, Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος είπε μετά βεβαιότητος στο κανάλι του αφεντικού, ότι «δεν θα φτάσει στο τρίτο κόμμα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης».

Δείτε το σχετικό βίντεο, με τον επίμαχο διάλογο στο 15:05:

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=36085&subid=2&pubid=34356826

Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: τι εννοεί ο υπάλληλος του Big Boss; Μήπως ότι τα κατεστημένα κόμματα έχουν συμφωνήσει από τώρα να φτιάξουν στα γρήγορα την «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» – όσων διασωθούν εκλογικά), με το άλλοθι της τρίτης εντολής στην Χρυσή Αυγή;  ΠΗΓΗ


New York Times: Mister Tsipra, μην αργήσεις να κανείς την μνημονιακη κωλοτούμπα για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνοςΤην τιμητική της έχει αυτή την εποχή η Ελλάδα –λόγω των εκλογών- στον διεθνή τύπο. Από τα δημοσιεύματα του οποίου εξάγονται ασφαλή συμπεράσματα για τι μελλοντικές εξελίξεις. Η New York Times, λοιπόν, ναυαρχίδα του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου, δημοσιεύει τις εκτιμήσεις του Ούγκο Ντίξον (Reuters), για τις μετεκλογικές εξελίξεις στη χώρα.Κατ’ αρχάς, προβλέπει ότι θα δοθεί αγώνας ενάντια στον χρόνο και προτρέπει τον Τσίπρα να μην αργήσει να κάνει τη μνημονιακή… κωλοτούμπα (θεωρώντας δεδομένο ότι θα την κάνει…):  «Κατά πάσα πιθανότητα, η χώρα δεν θα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα, σε περίπτωση που κερδίσει την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, χάσει πολύ χρόνο προτού μπορέσει να συμβιβαστεί με τους δανειστές και δεν κάνει την απαραίτητη στροφή, οι καταθέτες θα μπορούσαν να πανικοβληθούν».
Εν συνεχεία, δείχνει να κατανοεί τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Τσίπρας, για να γίνει μνημονιακός από «αντιμνημονιακός», από τη μια μέρα στην άλλη:
«Είναι προφανής συμβιβασμός η παραμονή των παραμέτρων που έχουν ήδη συζητηθεί μεταξύ της σημερινής κυβέρνησης και των δανειστών και είναι ο καθορισμός του επιτοκίου σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και η παράταση της περιόδου αποπληρωμής. Θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί μια τέτοια προσέγγιση για το χρέος; Ενδεχομένως, να δοθεί αρκετός χρόνος. Αλλά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συνεπαγόταν με μια τούμπα, ή αυτό που οι Έλληνες αποκαλούν «κωλοτούμπα». Πολλοί από τους οπαδούς του θα το δουν αυτό ως "προδοσία"».
Και στο τέλος, δίνει τις συμβουλές του προς τους «δανειστές» (εννοεί τους διεθνείς τοκογλύφους) και τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε η αναμενόμενη κωλοτούμπα να μην στραπατσάρει με το «καλημέρα»  το παρδαλό συνονθύλευμα:
«Κορυφαία προτεραιότητα είναι οι δανειστές και τα μετριοπαθή στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ να εργαστούν για το πώς το κόμμα θα μπορούσε να εκτελέσει μια κωλοτούμπα, χωρίς πάρα πολύ μεγάλη απώλεια της εικόνας του. Οι δανειστές θα πρέπει να αναφέρουν ότι θα επεκτείνουν τη συμφωνία διάσωσης, εφ 'όσον ο ΣΥΡΙΖΑ το ζητήσει με ωραίο τρόπο».
Συμπέρασμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗΘρασύδειλοι όπως πάντα και συστημικοί μέχρι το κόκκαλο οι σφετεριστές του εργατικού μόχθου ξαναχτύπησαν. Ο λόγος για τα ιδεολογικά και πολιτικά απολιθώματα του ΚΚΕ, τα οποία κινούνται ως ουρά της κυβέρνησης στο θέμα της πολιτικής δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μετά τις άναρθρες κραυγές των ορφανών του Στάλιν στον Δήμο της Αθήνας, για την μη παραχώρηση έστω και του παραμικρού χώρου προβολής της προεκλογικής δραστηριότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ήρθε τώρα η σειρά των υπόλοιπων δήμων και περιφερειών.
Στον «(β)ριζοσπάστη» της Τρίτης διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τόσο στη διακομματική σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 9/1 στο Δημαρχείο, παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές στις 25 Γενάρη, όσο και χτες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ξεκαθάρισαν ότι η ελεύθερη και πλήρως ανεμπόδιστη διακίνηση ιδεών και πολιτικών προγραμμάτων πρέπει να διασφαλίζεται ως ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα και κατάκτηση του λαού μας και δήλωσαν πως το ΚΚΕ δε θα δεχθεί οποιαδήποτε αντιδημοκρατική απαγόρευση. Επίσης, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ ζήτησαν να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στη ΧΑ για να κάνει τη ναζιστική της προπαγάνδα. Σημείωσαν επιπλέον ότι ακόμα και θεσμικά η αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της ΧΑ από τον Άρειο Πάγο δημιουργεί ένα προηγούμενο που μπορεί να αξιοποιηθεί, καθώς η παραχώρηση χώρων στη ναζιστική οργάνωση συνιστά έμμεση χρηματοδότησή της από δημόσιο – κρατικό φορέα».
Μιλάμε για απύθμενο θράσος των νοσταλγών των γκουλάγκ και της βίαιης κολεκτιβοποίησης. Από την μία ζητούν «η ελεύθερη και πλήρως ανεμπόδιστη διακίνηση ιδεών και πολιτικών προγραμμάτων πρέπει να διασφαλίζεται ως ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα και κατάκτηση του λαού μας και δήλωσαν πως το ΚΚΕ δε θα δεχθεί οποιαδήποτε αντιδημοκρατική απαγόρευση», αλλά αμέσως μετά αναιρούν τα (ψευδή, όπως αποδεικνύεται) λεγόμενά τους, ζητώντας την απαγόρευση προβολής της Χ.Α. Αν είχαν λίγο φιλότιμο οι εντολοδόχοι της ψόφιας Σοβιετικής Ένωσης θα έλεγαν ευθέως ότι είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν ιδεολογικά και πολιτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γι αυτό επιζητούν ολοκληρωτικές απαγορεύσεις. Τόσο όμως η λέξη όσο και πολύ περισσότερο η έννοια του Φιλοτίμου αποτελούν αποκλειστικά Ελληνικές Αξίες και Ιδιότητες, τις οποίες οι εγχώριοι δούλοι του μπολσεβικισμού αδυνατούν όχι απλώς να κατανοήσουν, αλλά έστω και να προσεγγίσουν. Αφιλότιμοι, λοιπόν, και αναξιοπρεπείς, για μια ακόμη φορά, οι ανεπιθύμητοι από τους Έλληνες εργαζόμενους αυτοί τύποι.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μηχανοκίνητη προεκλογική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας και την Τ.Ο. Αθηνών
Μηχανοκίνητη εξόρμηση πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί κλιμάκιο της Τ.Ο. Αθηνών και του Μετώπου Νεολαίας παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών και υποψήφιο Βουλευτή Α' Αθηνών Βουλδή Ιωάννη.
Οι συναγωνιστές μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στις περιοχές του κέντρου των Αθηνών και στην πλατεία Συντάγματος σπάζοντας για μια ακόμη φορά τον αποκλεισμό που έχει επιβάλει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας.  ΧΑ


N.Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στους κατηγορούμενους εθνικιστές βουλευτές


N.Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στους κατηγορούμενους εθνικιστές βουλευτές
Απάντηση στην πολιτική σκευωρία
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα επαναστατικό το οποίο δεν λειτουργεί με μεθόδους παλαιοκομματικές. Μεθόδους τις οποίες πολεμά και τις καταδικάζει κατηγορηματικά. 
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει με πλήρη συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται υπό κατηγορίαν 16 βουλευτές της, από τους οποίους οι 14 χρειάζονται σταυρό προτιμήσεως στα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν και πάλι.
Η εκλογή τους αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ΓΡΑΜΜΗ και ζήτημα ηθικής τάξεως για το Κίνημά μας.
Πιο συγκεκριμένα στην Α΄Πειραιώς είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Κούζηλος Νικόλαος και στην Β’ Πειραιώς ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Στο υπόλοιπο Αττικής είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης και στην Β’ Αθηνών οι Συναγωνιστές Γερμένης Γεώργιος και Ηλίας Παναγιώταρος και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στον νομό Σερρών συμμετέχει ως υποψήψιος ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι Συναγωνιστές Γρέγος Αντώνιος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Υποψήφιοι και κατηγορούμενοι ταυτόχρονα είναι στον νομό Μαγνησίας ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης, στο νομό Εύβοιας ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος, στην Αχαΐα ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης και στην Μεσσηνία ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος.
Καλούμε όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι άδικα και παράνομα διώκονται από το καθεστώς. Σημειώνεται ότι 7 από αυτούς (Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Χ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ν. Κούζηλος, Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος) ευρίσκονται στην φυλακή, 3 (Μίχος Ν., Ζαρούλια Ελένη και Κουκούτσης Δημήτριος) σε κατ’ οίκον περιορισμό, φυλακισμένοι δηλαδή κατ’ ουσίαν και αυτοί. Από τους υπόλοιπους βουλευτές οι 2 (Μιχάλης Αρβανίτης και Αντώνιος Γρέγος) τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημόσιου λόγου! 
Αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως και ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος η υπερψήφιση των Συναγωνιστών και της Συναγωνίστριάς μας, οι οποίοι διώκονται από την χούντα του Μνημονίου.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ιωάννης Λαγός - Περιφέρεια Β' Πειραιά
Γεώργιος Γερμενής - Περιφέρεια Β' Αθηνών
Ηλίας Κασιδιάρης - Περιφέρεια Υπολοίπου Αττικής
Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Περιφέρεια Μαγνησίας
Νικόλαος Κούζηλος - Περιφέρεια Α' Πειραιά
Αρτέμης Ματθαιόπουλος - Περιφέρεια Σερρών
Ζαρούλια Ελένη - Περιφέρεια Β' Αθηνών
Νίκος Μίχος - Περιφέρεια Ευβοίας
Κουκούτσης Δημήτριος - Περιφέρεια Μεσσηνίας
Γρέγος Αντώνιος - Περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης
Μιχαήλ Αρβανίτης - Περιφέρεια Αχαΐας
Παναγιώταρος Ηλίας - Περιφέρεια Β' Αθηνών
Πολύβιος Ζησιμόπουλος - Περιφέρεια Β' Θεσσαλόνικης
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης - Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς  ΠΗΓΗ


Σας παρουσιάζουμε το αληθινό πρόγραμμα περιοδειών του Σαμαρά
Σας παρουσιάζουμε το αληθινό πρόγραμμα περιοδειών του Σαμαρά
29 Δεκεμβρίου 2014: Πτώση της Χούντας Σαμαρά και προκήρυξη εκλογών
3 Ιανουαρίου 2015: Σύλληψη Χριστόδουλου Ξηρού ύστερα από αναμονή 3 μηνών
14 Ιανουαρίου 2015: Σύλληψη συνεργατών Χριστόδουλου Ξηρού ύστερα από αναμονή 3 μηνών
20 Ιανουαρίου 2015: Ανακοίνωση ονόματος του «ενοίκου» της Αμφίπολης
25 Ιανουαρίου 2015: Εκλογές!
Την σύλληψη της «Αγγελικής» την εκτιμούμε ότι θα γίνει γύρω στις 17 – 18 Ιανουαρίου ή 23 – 24 Ιανουαρίου.
Οι νεοδημοκράτες δεν τολμούν να βγουν στον Λαό να μιλήσουν. Αυτό που ήταν προφανές, καθώς είναι εξόχως δύσκολο οι υπεύθυνοι για 7000 αυτοκτονίες και εκατομμύρια απελπισμένων να πάνε να ζητήσουν την ψήφο από τα θύματά τους. Έτσι είδαμε κατά πρώτον το φαινόμενο ολόκληροι υπουργοί να κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις σε σπίτια, μιλώντας ενώπιον το πολύ δέκα οπαδών τους.
Όμως υπάρχει και κάτι άλλο, αφού η ΝΔ έχει καταντήσει τις υπηρεσίες του Ελληνικού Λαού προεκλογικά περίπτερα της. Ο λόγος φυσικά για την σημερινή προεκλογική σύλληψη των συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος επίσης πιάστηκε προεκλογικά, αφότου είχε αφεθεί ελεύθερος από την κυβέρνηση.
Η αστυνομία κατά δήλωση των υπευθύνων, παρακολουθούσε επί σειρά μηνών το σπίτι στο οποίο ήταν κρυμμένος ο Ξηρός, ο οποίος είχε μεταμφιεστεί έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή και να μην μπορεί κανείς να τον χάσει. Συνεπώς όχι μόνο γνώριζαν που ακριβώς βρίσκεται, αλλά ήξεραν και τους συνεργούς του, τουλάχιστον τρεις μήνες πρινΠερίμεναν, όμως, υπομονετικά την προκήρυξη των εκλογών για να κάνουν τις συλλήψεις και μάλιστα όχι όλες μαζί, αλλά τμηματικά για να διατηρείται το θέμα στην επικαιρότητα.
Το «τελείωμα» της προεκλογικής εκστρατείας θα γίνει με την ανακοίνωση του ενοίκου της Αμφίπολης, εκτός αν το επικοινωνιακό επιτελείο θεωρήσει ότι η «Αγγελική» θα έχει καλύτερο αντίκτυπο, για να γίνει για «κλείσιμο».
Ό,τι και να κάνουν, όμως, η ήττα είναι αναπόφευκτη, όπως και το ταξιδάκι του Σαμαρά προς την… ηρεμία!  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1244016776510498826

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item