Widgets

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Ελληνικέ Λαέ!

Από το κελί μου των Φυλακών Κορυδαλλού, χαιρετίζω τη μεγάλη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, για δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Και αυτό ενώ ευρίσκομαι, τόσο εγώ όσο και οι Συναγωνιστές – Βουλευτές και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, παράνομα και άδικα στη φυλακή επί ενάμιση έτος.

Αυτή τη μεγάλη νίκη την πετύχαμε την ίδια στιγμή που δεν μπορέσαμε να έχουμε μία ισότιμη και δημοκρατική, όπως θέλουν να λένε από το καθεστώς, εκλογική αναμέτρηση. Αποκλεισμένοι απ’ όλους. Με έναν πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών απ’ όλους. Επιπλέον όταν όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε στη φυλακή αθώοι και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν από την δημοσιότητα, όπου κάποιοι φρόντισαν να μη γίνει καμία έρευνα σχετικά μ’ αυτό.

Τρίτη πολιτική της χώρας η Χρυσή Αυγή με την ηγεσία της στην φυλακή, με παράνομο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, με προεκλογική εκστρατεία από ένα καρτοτηλέφωνο. Έχουμε νωπή τη λαϊκή εντολή να είμαστε στη Βουλή, να εκπροσωπήσουμε τον Ελληνικό Λαό, και όχι στη φυλακή. Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθούν κι αυτή τη φορά κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι οποίοι θα κάνουν παρεμβάσεις στους δημόσιους λειτουργούς, ώστε να παραμείνουμε στην φυλακή.

Ασφαλώς και θα λάβουμε, αν και εφόσον δεν ευδοκιμήσει η πρώτη και η δεύτερη διερευνητική εντολή, την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως γιατί έτσι επιβάλλει ο νόμος. Και για όσους δεν το ξέρουν, είμαστε ακόμη υπόδικοι, δεν έχουμε καταδίκη, είμαστε αθώοι, αλλά αυτό το ένοχο και αμαρτωλό πολιτικό σύστημα μας αμφισβητεί ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των Αγωνιστών και Αγωνιστριών της Χρυσής Αυγής, που έδωσαν τον ωραίο αγώνα, εναντίον όλων κυριολεκτικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Χωρίς υλικά μέσα. Αποκλεισμένοι από τα κανάλια των «νταβατζήδων», έχοντας να αντιμετωπίσουν όλους κυριολεκτικά εναντίον μας. Όλοι πολέμησαν, όλοι αγωνίστηκαν για να μη βγει η Χρυσή Αυγή τρίτο πολιτικό κόμμα και τελικά ηττήθηκαν. Η Χρυσή Αυγή νίκησε.

Θέλω να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω από βάθους της καρδίας μου τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να μπούνε οι κλέφτες στη φυλακή, για να έρθουν οι Έλληνες στην εξουσία. Που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή για τις θέσεις της. Θέσεις για πολιτική κάθαρση, για καταγγελία του Μνημονίου, για τη διαγραφή του χρέους, για μία επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής, για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα που είναι οι λαθρομετανάστες. Μας ψήφισαν γιατί αντιστεκόμαστε, γιατί δεν συμβιβαστήκαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς. Μας ψήφισαν γιατί παραμένουμε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων. Χαιρετίζω όλους και αναφωνώ μαζί τους: 

Ζήτω η Νίκη της Χρυσής Αυγής! 

 


Υπερήφανη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος σε πείσμα της πολεμικής ενός ολόκληρου καθεστώτος

Τρίτη πολιτική δύναμη με σταθερά ποσοστά! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Όπως σαφέστατα δείχνουν τα αποτελέσματα με καταμετρημένο το 1/3 των εκλογικών τμημάτων, η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει μία υπερήφανη νίκη ενάντια στην πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και της πολεμικής του.
Άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον των Συναγωνιστών μας χωρίς κανένα στοιχείο. Έκλεισαν στη φυλακή τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και τους απροσκύνητους Συναγωνιστές – Βουλευτές χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε – έστω – ένδειξη που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.
Επί ενάμιση χρόνο σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο συστημικά αποκρύπτει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και φροντίζει ώστε να λασπολογείται συστηματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακούσαμε όλο αυτόν τον καιρό πραγματικά απίστευτα ψέματα από τα κανάλια. Ακουγόταν για «κρυφούς χρηματοδότες» και «οπλοστάσια» και εν τέλει όλα αποδείχτηκαν ψέματα, αλλά η διάψευση δεν προβλήθηκε από τα κανάλιαΔολοφόνησαν τα αδέρφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.
Απέτυχαν σε όλα τα επίπεδα! Η Χρυσή Αυγή εξέρχεται νικήτρια από την εκλογική διαδικασία, κρατώντας τα ποσοστά της σε όλη την επικράτεια και αναγορευμένη σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μόνη πραγματικά Εθνική Αντιπολίτευση. ΠΗΓΗ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του επικύρωσε την μεγαλύτερη εθνικιστική εκλογική νίκηΔηλώσεις του συναγωνιστή  Αρτέμη Ματθαιόπουλου, μέλους του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, στις σημερινές βουλευτικές εκλογές από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: ''Ο ελληνικός λαός επικύρωσε δια της ψήφου του τη μεγαλύτερη εθνικιστική εκλογική νίκη και συντέλεσε αποφασιστικά στο να επικρατήσει η Χρυσής Αυγής έναντι των σκευωρών''.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ελληνικό λαό που όπως τόνισε ''έστειλε ένα μήνυμα πως την απόφαση για όλα τα μεγάλα ζητήματα της Ελλάδας δεν την παίρνει ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Αθανασίου, αλλά εκείνος (σ.σ. ο ελληνικός λαός)."
Τέλος, υπογράμμισε πως για τη Χρυσή Αυγή όποιος και να είναι ο αντίπαλος - είτε ένας αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ, είτε μια συγκυβέρνηση - θα συνεχίσει την πορεία της έχοντας ως πρότερο στόχο την απαλλαγή της Ελλάδας από τις μνημονιακές πολιτικές.   ΠΗΓΗ

ΜΗΝΥΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Μέσα από τα κελιά της Τιμής των φυλακών Κορυδαλλού και λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της εκτιμήσεως του εκλογικού αποτελέσματος από τα ΜΜΕ, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο “Eύγε” σε κάθε Xρυσαυγίτη και Xρυσαυγίτισσα. Ένα «Εύγε» για την μεγάλη επιτυχία που προσφέρατε στο εθνικιστικό  κίνημα μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον και μετά από μια άνιση μάχη.

Κάθε Έλληνας πατριώτης που στήριξε την Χρυσή Αυγή, έδωσε έναν τίμιο αγώνα κάτω από την γαλανόλευκη και τον ελληνικό μαίανδρο.

Με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή, κατόπιν παράνομης, αντισυνταγματικής και συκοφαντικής πολιτικής σκευωρίας, σκευωρίας την οποία μεθόδευσαν οι εκφραστές της απερχόμενης μνημονικής εγκληματικής συμμορίας Σαμαράς –Βενιζέλος και Σία, κερδίσαμε μία μάχη, και εκφράσαμε το αιώνιο αίτημα του μαχόμενου ελληνικού λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ούτε οι σκευωρείς, ούτε οι φυλακίσεις, ούτε η τρομοκρατία και οι δολοφονίες, ούτε η συστηματική λάσπη και συνωμοσία της σιωπής των συστημικών μέσων ενημέρωσης, δεν λύγισαν το φρόνημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Οι Έλληνες εθνικιστές εξέφρασαν δια των εκλογών, σήμερα, την ακλόνητη πίστη τους στην Πατρίδα και το Δίκαιο. Οι Έλληνες μίλησαν.

Την στιγμή αυτή δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, αβροφροσύνες και επιπλέον συγχαρητήρια μεταξύ μας. Την στιγμή αυτή και μέσα από τα κελιά της φυλακής, πρέπει να απευθυνθούμε σε κάθε συναγωνιστή και συναγωνίστρια, αλλά και σε κάθε αφυπνισμένο Έλληνα που μπορεί να μην προτίμησε την Χρυσή Αυγή σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, και να του πούμε ότι μια μεγάλη μάχη κερδήθηκε για μας, αλλά ο «πόλεμος» συνεχίζεται. Ο πολιτικός «πόλεμος», ο νόμιμος κοινοβουλευτικός πολιτικός μας αγώνας για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Με όπλο ένα καρτοτηλέφωνο της φυλακής και ασπίδα την περήφανη, ανυπότακτη ελληνική ψυχή μας, δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα μέσα και έξω από την Βουλή, για να έρθουν οι Έλληνες στην εξουσία. Για να έρθει ξανά στην Πατρίδα μας και τον Λαό μας, η Προκοπή και η Ελευθερία,

Βροντοφωνάζω μαζί σας:

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015  ethnikismos.net

Μαλλιοτραβήγματα Συριζαίων και Κανέλλης για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Star ΒΙΝΤΕΟ

Καβγάς στο πάνελ του Σταρ για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου μέσα από τον Κορυδαλλό.
Ο συριζαίος Βίτσας με περίσσιο θράσος προσπάθησε να λογοκρίνει τον δημοσιογράφο του Σταρ που προέβαλε τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Στον χορό μπήκε και η βουλευτίνα του ΚΚΕ Κανέλλη που τάχθηκε στο πλευρό του Συριζαίου.
Σημειώνουμε πως μέχρι τώρα το Σταρ και η εκπομπή Ενικός του Χατζηνικολάου είναι οι μόνοι που έπαιξαν τις δηλώσεις του Αρχηγού του Τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.
Παραθέτουμε το βίντεο και το σχετικό ρεπορτάζ:
«Δεν χρειαζόμασταν να το υποστούμε αυτό!» - «Δεν έχετε δικαίωμα να αποφασίσετε τι θα παίξω και τι όχι στην εκπομπή μου!»
Οι τηλεφωνικές δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν η αφορμή για έναν άγριο καβγά μεταξύ του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βίτσα και του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Ούτε εμείς χρειαζόμασταν να το υποστούμε αυτό το πράγμα και νομίζω δεν το χρειαζόταν ούτε η εκπομπή σας! Αυτή είναι η άποψή μου», είπε ο Βίτσας.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου: «Είναι κακή άποψη! Είναι αντιδημοκρατική! Πρόκειται για αρχηγό εκλεγμένου κόμματος και δεν έχω δικαίωμα να κόψω τις δηλώσεις του. Λογοκριτής δεν θα γίνω καθ' υπόδειξη κανενός! Θα σας παρακαλέσω τις απόψεις περί δημοσιογραφίας να τις αφήσετε! Θα μου μάθετε τη δουλειά μου; Δεν έχετε δικαίωμα να αποφασίσετε τι θα παίξω και τι όχι στην εκπομπή μου». ΠΗΓΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Δείτε καλά αυτή την εικόνα. Είναι από ένα εκλογικό κέντρο του δήμου Αχαρνών αλλά είναι ταυτόχρονα και μια εικόνα από το μέλλον.


Η Χρυσή Αυγή, αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ, διωκόμενη παράνομα και αντισυνταγματικά, με τον Αρχηγό της και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας στην φυλακή ή με ποινές κράτησης κατ’ οίκον κλπ κράτησε γερά και σε πολλά εκλογικά τμήματα χτύπησε στα ίσια την ψοφοδεξιά του Σαμαρά.Οι δύο μονομάχοι, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έριξαν κατά την προεκλογική μάχη πολύ χρήμα.

Έβγαλαν «λαγούς» τύπου Θεοδωράκη. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον κόσμο. Ίσως το κατάφεραν εν μέρει! Έρχονται όμως τα αποτελέσματα λίγα λίγα και μας δικαιώνουν για τον αγώνα μας, που γίνεται μόνο και μόνο για την Λευτεριά της Πατρίδος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων!Η Χρυσή Αυγή αγωνίστηκε με το 1/10 των χρημάτων που δαπάνησαν τα άλλα κόμματα!Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση – την έχουν αναστείλει για δεύτερη χρονιά – αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που πήραν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής.

Άνισος αγώνας σε όλα τα επίπεδα… ΚΑΙ ΟΜΩΣ!

Η εικόνα αυτή δείχνει καθαρά τι συμβαίνει σήμερα στην συνείδηση του λαού, αλλά και τι θα συμβεί στο μέλλον.

Η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει όρθια σε πείσμα όλων όσων ονειρεύονται πως θα της μειώσουν τα ποσοστά. Γιατί έχουμε ριζώσει στην συνείδηση των Ελλήνων!
Κόντρα σε διώξεις, κόντρα σε φυλακίσεις, κόντρα σε δολοφονίες… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Και ότι ζούμε αυτό το βράδυ είναι το μήνυμα του Ελληνικού Λαού πως μας ζητάει να τον σώσουμε από τα δεινά των κλεπτοκρατών και των κομμάτων που έχουν συνηγορήσει ή αδιαφορήσει στην καταστροφή του.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ
Η κατάκτηση της Τρίτης θέσης από την Χρυσή Αυγή είναι ένας εκλογικός θρίαμβος

Οι δημοσιογράφοι με πόνο ψυχής ομολογούν πως παρά τις πολιτικές διώξεις, τον αποκλεισμό και την φίμωση η Χρυσή Αυγή κατάφερε ένα εκλογικό θρίαμβο. Βέβαια ξεχνάν ότι ήταν οι ίδιοι που λασπολογούσαν και δεν έδιναν το δικαίωμα στο δημόσιο λόγο  από τα πάνελ τους στους εκπροσώπους του εθνικιστικού Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά όπως και στις πρόσφατες ευρωεκλογές κατάφερε ακόμα και μέσα από την φυλακή να αναδειχθεί στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας παράλληλα οι δημοσιογραφίσκοι όπως και όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας βρίσκεται σε πανικό με εμφανή τα σημάδια της δυσαρέσκειας τους. Εθνικισμός


«Παρέδωσε πνεύμα» ο αρχισκευωρός Σαμαράς – Ψεύτης ακόμα και την ώρα της της πτώσης!Ακούσαμε πριν από λίγη ώρα το δακρύβρεχτο διάγγελμα Σαμαρά που ήρθε ως συνέπεια της ηχηρής «σφαλιάρας» που του έδωσε ο Ελληνικός Λαός. «Σφαλιάρα» που ήρθε ως συνέπεια όχι μόνο της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την αποτυχία της ΝΔ να λεηλατήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μέσω της στημένης πολιτικής δίωξης και του κυκλώματος των επιόρκων με την κωδική ονομασία εγκληματικής οργάνωσης «παράγκα του Μπάμπη».
Ο Σαμαράς εμφανώς ταραγμένος, γεγονός που είχε φανεί από το πρωί, ο Σαμαράς ανακοίνωσε προς όλους τους Έλληνες ότι παραδίδει ηττημένος την διακυβέρνηση της χώρας στον Τσίπρα. Μέσα στην παραζάλη του ο Σαμαράς ξέχασε ότι δεν χρειάζεται πλέον να λέει ψέματα όντας ηττημένος και συνέχισε να λέει τις ανοησίες περί «πλεονασμάτων» και «επιτυχίας» της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ.
Προφανώς ο Σαμαράς δεν θέλει να αντιληφθεί το μήνυμα που του έστειλαν οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σαφέστατα τον διέταξαν να πάει στον κάδο των αχρήστων, μαζί με το κόμμα του. Πάντως σε κάθε περίπτωση τα εσωκομματικά «μαχαίρια» στη ΝΔ θα ακονιστούν και τις επόμενες μέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στο απόκομμα της ψοφοδεξιάς.   ΠΗΓΗ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;


nea_dhmokratia

Τα πρώτα προειδοποιητικά πυρά από κάποιους… ασυγκράτητους (Αντωνάρο, Μεϊμαράκη, Κακλαμάνη, Ντόρα) έχουνε πέσει ήδη κατά του φον Αντωνάκη, με αφορμή την επικοινωνιακή στρατηγική της νουδούλας, αλλά το κυρίως… πιάτο θα προσφερθεί απόψε, εφόσον βεβαίως επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από τρεις μονάδες (που θα είναι, αλλά…)!

Οι γκρίνιες θ’ αρχίσουν από νωρίς, λίγα λεπτά την ανακοίνωση των exit polls, από τα στελέχη της νουδούλας που θα είναι προσκεκλημένα στα διάφορα κανάλια, αλλά η… καταιγίδα θα ξεσπάσει μετά από την ολοκλήρωση της εκτίμησης εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic, γύρω στις 10 το βράδυ, με… ομοβροντία δηλώσεων στελεχών, που θα ζητούν την άμεση παραίτηση του Αντωνάκη.  

Κι εδώ το ενδιαφέρον είναι τι θα κάνει ο φον Αντωνάκης. Όσοι τον ξέρουν καλά υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δε θα παραιτηθεί, αλλά ότι θ’ αρχίσει να διαγράφει όποιον του κάνει… τσακαλιές. Αλλά, αν αρχίσει αυτό το βιολί, μπορεί την επομένη να έχει μείνει… μοναχός του στην ΝΔ, με τον Σταμάτη, τον Λαζαρίδη και τη… σφραγίδα της νουδούλας στο χέρι.

Ποια είναι η γνώμη μας; Ο φον θα πράξει ότι τον έχουν διατάξει οι διεθνείς αφέντες του, γιατί δε μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Και είτε σήμερα το βράδυ ή τις επόμενες ημέρες, θα πάρει πόδι για να περάσει ο επόμενος. Στον αγύριστο! ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2517015634966681824

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item