Widgets

ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Ηλίας Παναγιώταρος στον Real Fm και στην Νέριτ: Θα είμαστε ξεκάθαρα η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου - ΒΙΝΤΕΟ

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στον Real Fm τονίζοντας: «Οι εκλογές δεν είναι δημοκρατικές, δεν είναι ίσες, ο αγώνας είναι άνισος. Από τη μία, πολιτικοί αρχηγοί βγαίνουν στα κανάλια, δίνουν συνεντεύξεις, μιλούν, κάνουν συγκεντρώσεις και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι παράνομα έγκλειστος στον Κορυδαλλό. Η μοναδική του ευχέρεια είναι ένα καρτοτηλέφωνο, με το οποίο μπορεί να κάνει ελάχιστες και πολύ μικρές παρεμβάσεις τηλεφωνικές και τίποτα άλλο. Αυτό δεν τιμάει τη δημοκρατία καθ΄ οιονδήποτε τρόπο. Θα είμαστε ξεκάθαρα η 3η πολιτική δύναμη. Θα διαψευσθούν όλες οι δημοσκοπήσεις. Ήδη από σήμερα αρχίζουν να βελτιώνουν τα ποσοστά μας για να μην γίνουν ρεζίλι».

Στην Νέριτ ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, επισημαίνοντας παράλληλα τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Δείτε την συνέντευξη του Συναγωνιστή Παναγιώταρου στo Nerit Web.    ΠΗΓΗΝέο πραξικόπημα από την χούντα του Σαμαρά: Απαγορεύουν στον συναγωνιστή Νίκο Μίχο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα


Οι Σαμαροβενιζέλοι προσπαθούν ακόμα και την ύστατη στιγμή να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή.
Μετά από 18 μήνες πολιτικών διώξεων, παράνομων φυλακίσεων και αντισυνταγματικών απαγορεύσεων η χούντα του Σαμαρά έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει σε εκλεγμένο βουλευτή και υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Ειδικότερα στον υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας Συναγωνιστή Νίκο Μίχο, που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό με απόφαση της παραδικαστικής κλίκας του Αθανασίου, απαγορεύεται η μετάβαση του στον τόπο καταγωγής του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφίσει.
Ότι μεθοδεύσεις και να κάνουν ότι αντισυνταγματικές εκτροπές και να σκαρφιστούν η Χρυσή Αυγή το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι  ο μεγάλος νικητής των εκλογών. ΧΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:

Το ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Η μόνη ΛΥΣΗ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ... ΝΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ " ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ , ΣΥ.ΡΙΖ.Α , ΠΟΤΑΜΙ , Κ.Κ.Ε , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!

Πιστεύω - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!


N. Γ. Μιχαλολιάκος: Πιστοί στην Σημαία και τα Ιδανικά μας

Από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη
Μου είναι ιδιαίτερη η τιμή που απευθύνομαι στον Λαό της Μακεδονίας μας, για την οποία έπεσαν τόσα παλικάρια. Τι ειρωνεία της τύχης, αυτός ο οποίος έχτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα της Μακεδονίας, να είναι αυτός που σήμερα, ως πρωθυπουργός, αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία».
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά Θέματα. Κανείς δεν δεσμεύεται, ούτε ο ψευτομακεδονομάχος Σαμαράς, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».  Καμία αναφορά για την τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Θράκη. Στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες των τούρκων και «μαγειρεύουν» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα βγάλει βουλευτή, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου.
Για να βρεθούμε φυλακή στήθηκε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία. Βλέποντας δημοσκοπήσεις στήσανε κατηγορητήρια και είπανε ότι ολόκληρο το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι μία «εγκληματική οργάνωση». Αλήθεια, όταν κατηγορείτο για τη δολοφονία ενός αριστερού ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα πρόεδρος νομαρχιακής της, γιατί τότε δεν κατηγορήθηκε η Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση;
Όμως ολόκληρη η σκευωρία αποκαλύφθηκε από το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Κυβερνήσεως είπε ξεκάθαρα ότι όλα έγιναν κατόπιν πολιτικών πιέσεων. Με τηλέφωνα μας στείλανε στη φυλακή. Με τηλέφωνα σε επίορκους, οι οποίοι έγιναν εκτελεστές ενός συμβολαίου πολιτικού θανάτου ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος.
Ενός κόμματος που πίστευαν ότι αμέσως μετά το σόου με τις χειροπέδες θα έπεφτε στο 2%.  Εμείς όμως δεν τις κρύψαμε τις χειροπέδες, σηκώσαμε ψηλά το κεφάλι και φωνάξαμε γεμάτοι περηφάνια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μήνες μετά, παραμένουμε όρθιοι, αλύγιστοι και όσο χτυπάει μέσα στην καρδιά μας η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποκύψουμε. Ακολούθησαν οι Ευρωεκλογές και η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτο κόμμα της χώρας όπως είναι και σήμερα, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν.
Μας έβαλαν στη φυλακή, δολοφόνησαν Συναγωνιστές μας, μας απέκλεισαν από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα τους. Όμως κανένα ψέμα δεν διαρκεί πολύ. Τι έγιναν οι δήθεν χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής που θα ανακάλυπταν; Που είναι τα οπλοστάσια; Ο Λαός έχει καταλάβει ότι είμαστε αθώοι και γι' αυτό η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι και μια ψήφος για την Αληθινή Δικαιοσύνη. Να σπάσουν τα κελιά της Τιμής, να ελευθερωθούν οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και να ξαμοληθεί ξανά ελεύθερος ο Εθνικισμός σε ολόκληρη τη χώρα, να αντηχήσουν και πάλι οι δρόμοι και οι πλατείες από τα εμβατήριά μας και να κυματίσουν ελεύθερες στον αέρα οι Σημαίες μας.


Δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση της χώρας εκτός από την χούντα του Μνημονίου; Ποιος οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην ανεργία; Ποιος είναι ο μεγάλος ένοχος για την παρακμή της Πατρίδας, πέρα απ' το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που κυβέρνησαν; Και όμως, γυρνάνε οι θλιβεροί κομματάρχες σε χωριά και σε πόλεις και λένε «ψηφίστε ΝΔ για να σώσετε την Πατρίδα», για την «σταθερότητα». Ποια «σταθερότητα»; Της κακομοιριάς και της μιζέριας;
Δεν συγχωρούν στην Χρυσή Αυγή ότι εμείς ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε στην μαρξιστική πανούκλα και στην φιλελεύθερη λέπρα. Δεν μας συγχωρούν ότι ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για το πρόβλημα «λαθρομετανάστες», το οποίο υποκριτικά θυμάται ο Σαμαράς κάθε προεκλογική περίοδο.
Την ίδια ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Πατρίδα μας, δημογραφικός θάνατος απειλεί το Έθνος. Υπάρχουν δημοτικά σχολεία που μέσα σε μία τάξη είκοσι παιδιών, υπάρχουν μόνο 2 - 3 Ελληνόπουλα. Πεθαίνει ο Ελληνισμός και αυτοί μας λένε αριθμούς, λογιστικά τερτίπια και ασχολούνται με τους τοκογλύφους πάτρωνές τους και όχι με την Πατρίδα που χάνεται.
Απέναντι σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις ξεκάθαρες, για Εθνική Πολιτική. Για εμάς Εθνική Πολιτική σημαίνει πρώτα απ' όλα καταγγελία του Μνημονίου. Η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα και από το μνημόνιο. Όλη αυτή η κινδυνολογία, την οποία επικαλούνται, είναι λόγος κενός, είναι ένα ακόμα προεκλογικό ψέμα. Ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να φοβίσουν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδεύουν ολοταχώς προς τα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας του τόπου.
Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις να σας πω κάτι. Σε όλες εμφανίζουν μία μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά η πόλωση βολεύει και τους δύο και γι' αυτό τη συντηρούν. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κλέψουν την ψήφο των Εθνικιστών προκειμένου να γίνουν αυτοί ακόμα πιο δυνατοί. Ό,τι κι αν κάνουν όμως εμείς θα παραμείνουμε αποφασισμένοι στις γραμμές μας με συνέπεια να αγωνιστούμε για τις Αρχές μας, τις Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας.
Ας το πάρουν απόφαση! Οι φυλακίσεις και οι διώξεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στη Σημαία και τα Ιδανικά μας. Όσο χτυπά μέσα στα στήθη μας η καρδιά η ελληνική εμείς θα αγωνιζόμαστε για να πέσει η χούντα της διαφθοράς και της παρακμής, των ξενοκίνητων καπιταλιστών και μπολσεβίκων. Γιατί εμείς λέμε το ίδιο «ΟΧΙ» και στον καπιταλισμό και στον μπολσεβικισμό. Ούτε με τους τοκογλύφους της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μας έβαλαν στη φυλακή και νόμιζαν ότι τελείωσαν μαζί μας. Όμως δεν μπορούν να κλείσουν τον αετό στο κλουβί. Ο «αετός» έχει απλώσει τα φτερά του! Είσαστε εσείς οι χιλιάδες που βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλοι εσείς δώστε τον Αγώνα τον καλό μέχρι το τέλος. Αγωνιστείτε με πείσμα για να μην μας κλέψουν την ψήφο οι ψευτοδημοκράτες, με τη νοθεία που ετοιμάζουν στα εκλογικά τμήματα. Δώστε το αγωνιστικό παρόν, γιατί μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα.
Μόνο με ένα Κίνημα Εθνικιστικό θα σωθεί ο Ελληνισμός που σήμερα βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ!

??????????

Εκτενές ρεπορτάζ από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, είχε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατόλια», τονίζοντας τη θέση της Χρυσής Αυγής κατά της ισλαμοποίησης (και εν συνεχεία τουρκοποίησης της Ελλάδος – Γιουνανιστάν). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και δείτε πως επικεντρώνει στα θέματα της ισλαμοποίησης-τουρκοποίησης:

«Με άκρως αντι-ισλαμιστική ρητορική υποδέχθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος τους συγκεντρωμένους οπαδούς της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση του κόμματος. Μιλώντας μέσω Skype από τις φυλακές Κορυδαλλού («το κελί της τιμής», όπως το λέει ο Μιχαλολιάκος), ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε στους συγκεντρωμένους: «Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να μην έχουμε τζαμιά στην Αθήνα ή πουθενά αλλού».

Για να συνεχίσει τον λόγο του: «Σας απευθύνομαι από τη φυλακή όπου μαζί με άλλους συναγωνιστές είχαμε άδικα κρατούμενοι. Είμαστε στη φυλακή μετά από ένα άνευ προηγουμένου πολιτική σχέδιο που στήθηκε στα υπόγεια των πολιτικών κομμάτων και όχι στη δικαιοσύνη. Είμαστε εδώ για ένα έγκλημα που έκανε ένας οπαδός της Χρυσής Αυγής. Πώς γίνεται να ευθύνεται ένα ολόκληρο κόμμα για τη δολοφονία που διέπραξε ένα άτομο; Καταδικάσαμε αυτό το έγκλημα, αλλά δεν τους ήταν αρκετό και έτσι χαρακτήρισαν το κόμμα μας εγκληματική οργάνωση. Αυτό που ήθελαν ήταν η πολιτική εξάλειψη της Χρυσής Αυγής. Αυτό το πολιτικό καθεστώς θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στις σελίδες της πολιτικής ιστορίας και όλοι θα καταλάβουν πόσο άδικο είναι αυτό το πολιτικό σύστημα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ηλίας Παναγιώταρος που είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Μας λένε για το χρέος. Τι είναι το χρέος; Πόσο είναι; Ποιος το δημιούργησε; Τι είναι όλα αυτά τα δάνεια; Σε ποια πορτοφόλια πήγαν;»

Για να επαναλάβει στη συνέχεια τη γνωστή ρητορική του κόμματος κατά των μεταναστών: «Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να μην έχουμε τζιχαντιστές και ισλαμιστές εισβολείς στη χώρα μας για να κάνουν ό,τι θέλουν. Κλέβουν, σκοτώνουν, βιάζουν και έχουν χτίσει εκατοντάδες τζαμιά στις γειτονιές μας και κανένας δεν κάνει κάτι γι’ αυτό»   ΠΗΓΗ
Ελένη Ζαρούλια: Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή παρά την τρομοκρατία και την νοθεία του συστήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια που βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.
Αρχικά, επεσήμανε πως η παρουσία της στο στούντιο του σταθμού οφείλεται στην άδεια που της έδωσε ο εισαγγελέας να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές ενόψει εκλογών, καθώς παραμένει παράνομα έγκλειστη στο σπίτι της απ΄ όπου διεξήγαγε τον προεκλογικό της Αγώνα.
Στην συνέχεια τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα στην τρίτη θέση παρά την προσπάθεια του συστήματος για τρομοκρατία και νοθεία. Η Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών ακόμα και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες και η εμπιστοσύνη του λαού θα σηματοδοτήσει αυτόματα και την δικαίωση.
Οι παράνομες πολιτικές διώξεις αποκαλύφθηκαν με τον πιο εμφατικό τρόπο στα μάτια του ελληνικού λαού, ο οποίος την Κυριακή με την ψήφο τους θα τιμωρήσει τους σκευωρούς και προδότες πολιτικούς.
Η υποψήφια στην Β΄ Αθηνών κατέληξε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και θα αποτελέσει την πραγματική Εθνική αντιπολίτευση για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήθος κόσμου στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στου Παπάγου - Μήνυματα των Συναγωνιστών Χρήστου Παππά και Γεωργίου Γερμενή
Νίκος Μίχος: Η Χρυσή Αυγή ξεφτίλισε το σύστημα ακόμα και μέσα από τη φυλακή Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος, υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας που παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό μίλησε στο Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.
Αρχικά, δήλωσε πως κάνει τον προεκλογικό του Αγώνα κλεισμένος στο σπίτι του, αφού αυτό αποφάσισαν επίορκοι δικαστικοί κατόπιν εντολών της Χούντας Σαμαρά. Χωρίς να του έχουν στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα, το παραδικαστικό κύκλωμα του εμποδίζει την πολιτική δράση.
Ακόμα όμως και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και θα θριαμβεύσει, γιατί δεν πρόδωσε τον Ελληνικό Λαό και συνέχισε παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις τον Αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.  ΠΗΓΗ

Χρυσή Αυγή - Η μόνη Εθνική επιλογή!

Ας το παραδεχτούμε: Αυτές οι εκλογές δεν είναι συνηθισμένες. Δεν πρόκειται (και δεν πρέπει να πρόκειται για μια απλή κυβερνητική μεταβολή). Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν εάν η Πατρίδα μας θα παραμείνει υπόδουλη στους Ευρωπαίους δεσμοφύλακές της ή αν θα ξεσηκωθούμε να αποτινάξουμε τον ζυγό και να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών προβλέπεται εξαιρετικά αμφίβολο και ο σχηματισμός κυβέρνησης δύσκολος.
Τεράστια η προπαγάνδα υποστήριξης του πιστού υπαλλήλου των Γερμανών Σαμαρά. Τα πάντα για να μη χαθεί η ευρωπαϊκή «στήριξη». Δεν την θέλουμε κύριοι αυτήν τη στήριξη, γιατί πολύ απλά αυτή η Ευρώπη ΔΕΝ μας αντιπροσωπεύει.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Αμερικάνους, που «σπρώχνουν» τον έτερο ανθέλληνα, τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη.
Απαγορεύεται σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσει ο κόσμος ελαφρά τη καρδία. Απαγορεύεται να ψηφιστεί η ΝΔ, η οποία αποτελεί εθνικό κίνδυνοΚατέστρεψε την ελληνική κοινωνία, αποδεχόμενη δουλικά όλες τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και τα προαπαιτούμενα της τρόικας και προσπαθώντας να μας πείσει να συνεχίσει η πείνα, η ανεργία, η φτώχεια, η κοινωνική εξαθλίωση, ο εργασιακός Μεσαίωνας, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.
Η κυβέρνηση παλεύει να μείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει το σχέδιο των δανειστών. Αυτό είναι να τελειώσουν μία και καλή με την Ελλάδα, διαλύοντας τη βιομηχανία, όποια έχει απομείνει, τον πρωτογενή τομέα, το Δημόσιο τομέα και να μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν τους αποικιακούς τους όρους.
Το επόμενο βήμα, με όποια κυβέρνηση, είναι η κατασχέσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το έχουν πει με κάθε τρόπο οι Ευρωπαίοι Κομισάριοι.
Ογδόντα μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, που κινούνται στο χώρο της χαλυβουργίας, της υαλουργίας, της κλωστοϋφαντουργίας, του τσιμέντου και του αλουμινίου ετοιμάζονται να χτυπήσουν «κανόνι», ακολουθώντας την πορεία της Χαλυβουργικής. Πίσω από τις επιχειρήσεις αυτές κρύβονται χιλιάδες θέσεις εργασίας, οι οποίες αν τελικώς χτυπήσουν «κανόνι» χιλιάδες εργαζόμενοι Έλληνες θα βρεθούν στην ανεργία, η οποία έχει ξεπεράσει, επισήμως, το 28%. Και όμως η κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλάει για «success story» και για ανάπτυξη.
Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πίσω. Εκτενές δημοσίευμα στους “Financial Times” με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην είναι ο μπαμπούλας για τις αγορές»,  υποστηρίζει  ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε θα σκίσει το Μνημόνιο και θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι…
Οι ποικιλώνυμοι αριστεροί όλων των αποχρώσεων, ψυχοπονιάρηδες από γεννησιμιού τους, ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των αλλοδαπών κάθε απόχρωσης, αλλά για τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ριζώσει στην ψυχή των Ελλήνων ως το μόνο κόμμα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες σημερινές ανάγκες της χώρας. Στην συνείδησή του Ελληνικού λαού είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.  
Όπως σοφά λέει και ο Αρχηγός μας: "Ας τους αφήσουμε αυτούς με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και ας κρατήσουμε για εμάς τις φυλακές. Υπερήφανοι, καμαρώνουμε τους συναγωνιστές μας που δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας".
Αγαπητοί Έλληνες ψηφοφόροι, βάλτε καλά στο μυαλό σας τούτο: Οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται.
Ο Αγώνας μας είναι συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται κριτική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!   ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ


ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Μ’ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ!

βενιζελος
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Συνέντευξη στο iefimerida.gr. έδωσε ο βουλιμικός για εξουσία (και όχι μόνον…) μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος και έριξε τη  μπόμπα της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και της… αφεντομουτσουνάρας του, για να  σώσουν την πατρίδα (εννοεί την… παρτίδα). Ιδού η γενναιόδωρη προσφορά του να  θυσιαστεί και πάλι:

«Δεν στηρίζουμε τον κ. Τσίπρα, αλλά τη χώρα. Εμείς ζητάμε ό,τι και το 2012. Όλοι όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν πρέπει να μοιραστούν την ευθύνη, φτάνει να ανήκουν στις δημοκρατικές και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου. Και φυσικά, η πρώτη δύναμη πρέπει να αποτελέσει τον κορμό αυτού του σχήματος, στο οποίο θα έπρεπε κανονικά να ενταχθεί και το δεύτερο κόμμα προκειμένου να πάρει πραγματικά εθνικά χαρακτηριστικά αυτή η προσπάθεια. Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι εφόσον δεν θα έχει αυτοδυναμία -κάτι που δεν θα έπρεπε να εύχεται ούτε ο ίδιος- θα χρειαστεί να βάλει νερό στο κρασί του και να κάτσει κάτω να μιλήσει με τα κόμματα με δεδομένους τους συσχετισμούς που θα έχουν διαμορφωθεί στη Βουλή. Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει συνεργασία με το ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δύο κατ’ εξοχήν αντιευρωπαϊκά κόμματα, στα οποία όμως δεν μπορεί να υπολογίζει μια και το πρώτο αρνείται κάθε σχέση μαζί του, ενώ το δεύτερο δεν πρόκειται να εκλεγεί στη Βουλή.

Άρα, θα πρέπει να μιλήσει κυρίως με το δεύτερο και το τρίτο κόμμα, αλλά και με τα άλλα κόμματα».

Και το ερώτημα είναι το εξής: την προτείνει τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ο καταφερτζής Ευάγγελος ή μήπως είναι πολύ βιαστικός και την προαναγγέλλει;  ΠΗΓΗFREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8284133692532494074

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item