Widgets

Ώρα Ελλάδος...Χρυσή του Έθνους η Αυγή40 έτη παρήλθαν από τη μεταπολίτευση. 40 έτη προδοτικών, ξενόδουλων και ανθελληνικών κυβερνήσεων που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια τον πολύπαθο πλέον ελληνικό λαό στον οικονομικό-μα κυρίως-στον εθνικό μαρασμό. Προαιώνιες Ιδέες της Φυλής καπηλεύτηκαν, Αθάνατες Αξίες καταπατήθηκαν και στη θέση τους ήλθαν άλλες, μιαρές, άκρατα υλιστικές και ύπουλα ξενόφερτες. 40 έτη, ανύπαρκτοι κυβερνώντες, ασήμαντοι πολιτικάντηδες και κάθε λογής κομματικοί τυχοδιώκτες μαστίζουν δίχως ίχνος τύψης αυτό τον Ιερό τόπο.

Μέσα όμως σε όλο αυτό το πολιτικό σκοταδισμό και τη κοινωνική καταβύθιση, έχει ανατείλει περήφανα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.  Η Χρυσή Αυγή που ήταν πάντα εδώ. Ενάντια σε κάθε μορφή αποκλεισμών, φιμώσεων, διώξεων, φυλακίσεων  και πληθώρα εγκληματικών ενεργειών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος  θα είναι το τρίτο κόμμα και ο  πραγματικά μεγάλος και μοναδικός νικητής αυτής της κομβικής εκλογικής αναμέτρησης.  Ενάντια σε κάθε χαλκευμένη δημοσκόπηση, σε κάθε αισχρή συστημική προπαγάνδα, η Χρυσή Αυγή απάντησε με υπέρ πάντων αγώνα μέσα και  έξω από τα κελιά της Τιμής, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε καρδιά που επιμένει να πάλλεται Ελληνικά, Εθνικιστικά, έντιμα  και ασυμβίβαστα.

Μας πολέμησαν (και μας πολεμούν) λυσσαλέα όλοι οι εκπρόσωποι του ψευδεπίγραφα δημοκρατικού τους τόξου. Διότι, μετά  τη μεγαλειώδη Νίκη των εκλογών του 2012 οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕ συμβιβαστήκαμε , και ΔΕΝ υποχωρήσαμε. ΔΕΝ επαναπαυτήκαμε στα μίζερα βουλευτικά έδρανα. Αντίθετα, διατρανώσαμε με ασίγαστο σθένος  τις Ιδέες και τις Αρχές μας σε ένα καταρρέον πολιτικό καθεστώς  και υψώσαμε καθάρια τη φωνή μας μέχρι τα ουράνια. Ως εκεί που οι ένδοξοι πρόγονοι μας κείτονται ποθώντας ακριβώς ότι και εμείς. Μία Ελλάδα ελεύθερη από τα δεσμά των ατιμωτικών μνημονίων, των τοκογλύφων και των εγχώριων υπαλληλίσκων τους. Ποθώντας ένα Έθνος ζωντανό, αυτάρκες και υπερήφανο ξανά.  Και δε θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι τη τελική Νίκη. Ας το γνωρίζουν όλοι αυτό.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”: «H Χρυσή Αυγή θα κερδίσει την τρίτη θέση στις εκλογές»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”: «H Χρυσή Αυγή θα κερδίσει την τρίτη θέση στις εκλογές»

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

- Δεκαέξι μήνες μετά την προφυλάκισή σας, που αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός για Αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, επιμένετε να δηλώνετε ότι διώκεστε για πολιτικούς λόγους;

Δεν αμφέβαλα ούτε μια ημέρα - στις σχεδόν 500, τις οποίες πέρασα πίσω από τα σίδερα της φυλακής - ότι η δίωξή μας ήταν πολιτική. Άλλωστε, το έχουν παραδεχθεί αυτό και οι πολιτικοί αντίπαλοί μας, οι οποίοι έστησαν όλη αυτή τη σκευωρία. Πριν ακόμα γίνει η δολοφονία στο Κερατσίνι, σημαίνοντα στελέχη της Ν.Δ. έλεγαν ότι η Χρυσή Αυγή θα διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση.

Αλλά και μετά τις ευρωεκλογές, ο ίδιος ο υπουργός που με αναφορά του προκάλεσε τη δίωξή μας, ο Ν. Δένδιας, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι, «εάν δεν τους βάζαμε φυλακή, θα είχαν ξεπεράσει το 15%»! με την κυνική αυτή ομολογία του αποκαλύπτει και το λόγο για τον οποίο είμαι στη φυλακή, που είναι ξεκάθαρα πολιτικός. Εξάλλου, στις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας μας οι περισσότερες ασχολούνται με ομιλίες και λόγους μου, παρά με εγκληματικές πράξεις. Πιο συγκεκριμένα, κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

- Τελικά το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή είναι συγχρόνως και εγκληματική οργάνωση;

Σύμφωνα με το σκεπτικό ορισμένων δικαστικών, έτσι είναι πράγματι, όμως, αν και λένε ότι είναι όλο το κόμμα εγκληματική οργάνωση, έκαναν στοχευμένες και κατ' επιλογήν διώξεις! Πιο συγκεκριμένα, εάν ήταν όλο το κόμμα εγκληματική οργάνωση, θα έπρεπε να διωχθούν όλα τα στελέχη του και - σας αποκαλύπτω - στο σημείο αυτό ότι υπήρξε έγγραφη αναφορά σχεδόν 1.000 στελεχών της Χρυσής Αυγής προς τις δικαστικές Αρχές να διωχθούν και αυτοί! Όμως, οι δικαστικές Αρχές δεν έκαναν τίποτε. Αυτό που έκαναν ήταν, με τις μεθοδεύσεις τους - που θα κριθούν σίγουρα από την Ιστορία και ελπίζω από τη Δικαιοσύνη - να υπηρετούν τα πολιτικά σχέδια ενός σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού.

- Τι πιστεύετε για την αναμενόμενη δικαστική εξέλιξη της υποθέσεως;

Συνηθίζεται να λέγεται από όλους τους κατηγορούμενους η φράση «έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη». Εγώ, απ' όσα έχω ζήσει σκληρά στο πετσί μου τους τελευταίους 16 μήνες, έχω δικαίωμα να λέω ότι, απ' όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής δεν έχω εμπιστοσύνη. Ελπίζω και θα αγωνιστώ ώστε να με διαψεύσει το μέλλον και να υπάρχουν δικαστές εις τας Αθήνας και όχι εκτελεστές πολιτικών συμβολαίων θανάτου! Εάν, εξάλλου, ήθελαν όλη την αλήθεια, ας διέταζαν μια ανάκριση για το βίντεο Μπαλτάκου. Το απέφυγαν, όπως ο διάολος το λιβάνι.

- Ο πολιτικός λόγος σας ήταν, όπως ισχυρίζονται, οξύς και αιχμηρός, και αυτό, σύμφωνα με ορισμένους, σας δημιουργούσε πολλά προβλήματα, όπως ο αποκλεισμός σας από τα μεγάλα ΜΜΕ. Πιστεύετε ότι είναι μόνο αυτός ο λόγος του αποκλεισμού σας;

Όχι βέβαια! Η Χρυσή Αυγή τα έβαλε με το ένοχο και υπεύθυνο για την παρακμή της χώρας μας κατεστημένο, μέρος του οποίου είναι και τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς. Τι περισσότερο φυσικό, λοιπόν, από το να μας αποκλείσουν;

- Τελικά, η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα ή είναι απλά ένα κόμμα διαμαρτυρίας;

Η Χρυσή Αυγή έχει ένα πλήρες πρόγραμμα για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε αυτήν την προεκλογική περίοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα σε όλη τη χώρα, αλλά μας τιμά να λέμε ότι, ναι, είμαστε και κόμμα διαμαρτυρίας: της μόνης αυθεντικής και γνήσιας λαϊκής διαμαρτυρίας ενάντια στην ξενοκρατία των τοκογλύφων.

- Ποια είναι η τυπική ημέρα ενός φυλακισμένου πολιτικού Αρχηγού; Πως αντιμετωπίζουν το θέμα η οικογένειά σας και η «συγκρατούμενη» σύζυγός σας;

Είναι η συνηθισμένη ημέρα ενός φυλακισμένου - που είναι για μένα σκληρή, γιατί είμαι άδικα στη φυλακή -, αλλά είναι και μια ημέρα τιμής, γιατί ευρίσκομαι στη φυλακή για τις Ιδέες μου. Αυτό, εξάλλου, δεν αποτελεί ασυνήθιστο γεγονός στην ελληνική ιστορία: να φυλακίζονται όσοι λένε την αλήθεια και υπερασπίζονται την πατρίδα. Όσο για την οικογένειά μου, υπομένει με υπερηφάνεια την δοκιμασία. Και για να καταλάβετε πόσο τυραννικό είναι αυτό το καθεστώς απέναντί μου, ακόμη και ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαίωμα να βλέπει τη σύζυγό του μια φορά την εβδομάδα. Σ' εμένα το έχουν απαγορεύσει και μου επιτρέπουν να βλέπω τη σύζυγό μου μόνο μια φορά το μήνα! Αυτή είναι η δημοκρατία του Σαμαρά, που μιλά για πατρίδα και δεν υπηρέτησε - όπως όλα τα Ελληνόπουλα - ποτέ τη στρατιωτική θητεία του. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπηρέτησε μόνο τρείς μήνες, με χαριστικό μόνο, και μάλιστα υπηρέτησε στο Ναυτικό, χωρίς να έχει μπει ποτέ στη ζωή του ως ναύτης σε πολεμικό πλοίο!

- Ισχύουν οι φήμες και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι σας πλησίασαν από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;

Ασφαλώς και ισχύουν και το ότι ισχύουν επιβεβαιώνεται απόλυτα από τις δηλώσεις των αξιωματούχων της κυβερνήσεως ότι εμείς με την ψήφο μας ρίξαμε την κυβέρνηση και προκαλέσαμε τις εκλογές. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι μια μόνο ημέρα πριν από την τρίτη ψηφοφορία είπαν ότι δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής; Γιατί δεν το είπαν εξαρχής; Τι περίμεναν;
Η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την τρίτη θέση στις εκλογές, και αυτό μέσα σε κλίμα αποκλεισμού και πολιτικής τρομοκρατίας, κάνοντας εκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές. Στην πραγματικότητα, θα έχει κερδίσει την πρώτη θέση στις ψυχές αυτών που είναι αμετανόητοι Έλληνες.

- Στην επόμενη Βουλή θα επιδιώξετε οποιαδήποτε συνεργασία;  

Κατηγορηματικά απαντώ όχι.

- Πως διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής; Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών και πως κρίνετε την προεκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ;

Η εκστρατεία του Κινήματός μας διεξάγεται χωρίς μέσα, με την ηγεσία στη φυλακή, αλλά με εκατοντάδες χιλιάδες έξω, υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, να μας στηρίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική τακτική του σίγουρα έχει ρίξει πολύ νερό στο κρασί του, προκειμένου να πάρει ψήφους από τον μεσαίο χώρο. Όσο για την τακτική της ΝΔ είναι για γέλια και για κλάματα. Έφτασε στο σημείο ο Αντώνης Σαμαράς της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ να παριστάνει τον ιεραπόστολο, να δείχνει εικόνες αγίων και να λέει ότι, εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα καταργηθούν! Την ίδια στιγμή, ο κατά δήλωσή του άθεος Αλέξης επισκέπτεται τον Πάπα και τον Πατριάρχη και αφήνει περιστέρια στην τελετή των Φώτων! Με δύο λόγια, παρ' τον έναν και χτύπα τον άλλον! «Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει κριθεί: Πρώτος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αν βγάλει στην πλατεία Συντάγματος ο Αντώνης Σαμαράς τον κόμη Δράκουλα, μέσα σε αυτό το ντελίριο της προπαγάνδας του τρόμου». xryshaygh.com

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην ομογενειακή εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ”

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην ομογενειακή εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ”

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικώς στον «Εθνικό Κήρυκα» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή «θα βγει τρίτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου».

Δήλωσε ότι «αυτά τα οποία αντιμετωπίζουμε δεν συμβαίνουν ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, ούτε σε τριτοκοσμικά κράτη, είναι αδύνατο να διεξάγουμε προεκλογική εκστρατεία. Είμαστε αποκλεισμένοι από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Η μόνη συνέντευξη που κατάφερε να δώσει ο Αρχηγός του τρίτου κόμματος ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν για ένα πεντάλεπτο σ’ ένα τηλεοπτικό σταθμό που εκπέμπει μόνο στην Αττική» και συμπλήρωσε πως «παρόλο ότι είμαστε τελείως αποκλεισμένοι από παντού θα είμαστε νικητές, θα είμαστε το τρίτο κόμμα της χώρας». Πρόσθεσε πως «γνωρίζω τις πραγματικές μετρήσεις, προτού τα αλλοιώσουν οι δημοσκοπικές εταιρείες οι οποίες παίρνουν εκατομμύρια από το μνημονιακό κράτος».

Όταν τον ρωτήσαμε «είσθε σίγουρος γι’ αυτά που λέτε; Αυτό είναι μεγάλη καταγγελία» τόνισε «μα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοια καταγγελία».

Στην ερώτηση με ποιους θα συνεργαστείτε για να σχηματιστεί κυβέρνηση αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, τόνισε ότι «θα λάβουμε την τρίτη διερευνητική εντολή, τουλάχιστον κάτι τέτοιο ορίζει το Σύνταγμα, εκτός αν το καταλύσουν και πάλι και δεν μας δώσουν την τρίτη εντολή, αλλά η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση εξουσίας όχι όμως μέσω συνεργασίας με τα παρόντα κόμματα τα οποία είναι ξεπουλημένα στον ξένο παράγοντα, και η Νέα Δημοκρατία το απέδειξε αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συμφωνήσει για παράταση του μνημονίου και για ένα νέο μνημόνιο, δεν υπάρχει περιθώριο να συνεργαστούμε με όλους αυτούς, αλλά έχουμε να προτείνουμε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Άλλωστε εμείς είμαστε υπέρ της διάκρισης των εξουσιών, άλλο οι βουλευτές και η νομοθετική εξουσία, άλλο η κυβέρνηση».

Για το αν η προεκλογική εκστρατεία έχει αλλάξει τη συμπεριφορά των δεσμοφυλάκων απέναντί τους, υπογράμμισε ότι «η συμπεριφορά των δεσμοφυλάκων είναι ούτως ή άλλως τυπική απέναντί μας, δεν έχουμε ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα δικαιώματα από ό,τι έχουν οι υπόλοιποι κρατούμενοι στην Ελλάδα. Έχουμε την ευχέρεια μέσω του καρτοτηλεφώνου να μιλούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, με το επιτελείο μας και με τους συνεργάτες μας».

Όταν τον ρωτήσαμε τι μηνύματα λαμβάνετε από τους ομογενείς μας, ανέφερε ότι «γνωρίζω άριστα ότι αγαπούν και εκτιμούν το κόμμα της Χρυσής Αυγής και εάν είχαν δώσει το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς σίγουρα τα ποσοστά του κόμματός μας θα ήταν υψηλά. Αντιθέτως, δίνουν δικαίωμα ψήφου σε Αλβανούς, σε Ουκρανούς που έχουν έλθει εδώ στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες και εν συνεχεία νομιμοποιήθηκαν γύρω στις εκατό χιλιάδες, αυτό είναι απαράδεκτο. Ο λόγος που στερούν το δικαίωμα της ψήφου στους ομογενείς, αλλά και στους νέους ηλικίας 18 ετών είναι διότι είναι υψηλά τα ποσοστά του κόμματός μας σ’ αυτούς τους συμπατριώτες μας» και συμπλήρωσε «εσείς είσαστε περισσότερο Έλληνες από όσο είμαστε εμείς στην κυρίως Ελλάδα».

Υπογράμμισε ότι «είμαστε πολιτικοί κρατούμενοι, δεν μας έχουν χρεώσει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα. Αν δείτε τις πάμπολλες σελίδες της δικογραφίας δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα που να σχετίζεται με κάποιον βουλευτή. Εμένα μου λένε ότι είμαι στη φυλακή λόγω του χαρακτήρα μου, επειδή είμαι επιθετικός». Πρόσθεσε επίσης, ότι «με την κυβέρνηση Σαμαρά έχει δημιουργηθεί ένα άθλιο παραδικαστικό κύκλωμα, μία παράγκα κατά κυριολεξία μέσα στη Δικαιοσύνη, επομένως ο μόνος τρόπος να καταφέρουμε να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας είναι μέσω του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο οποίο έχουμε προσφύγει αλλά οι διαδικασίες καθυστερούν και την απάντηση πρώτος απ’ όλους θα τη δώσει ο ελληνικός λαός αυτή την Κυριακή διότι θα μας εκλέξει βουλευτές και τότε πια το σύστημα δεν θα μπορεί να μας κρατά φυλακισμένους».

Ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας με καρτοτηλέφωνο από τη φυλακή του Κορυδαλλού, είπε ότι «αυτή τη στιγμή που κάνουμε τη συνέντευξη μας καταγράφουν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία». xryshaygh.com

Μπροστά στην κάλπη!

Μπροστά στην κάλπη!

Γράφει ο Αντίοχος

Τα ψέματα τελείωσαν και σήμερα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες βρίσκονται –επιτέλους- μπροστά στην κάλπη! Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους Έλληνες πατριώτες, έχω να πω τα κάτωθι:

1ον) Η ψήφος στην ΝΔ, εκτός από ΟΝΕΙΔΟΣ για κάθε συνειδητοποιημένο πατριώτη, είναι και… άχρηστη. Διότι, δεν πρόκειται να αποτρέψει το… μοιραίο, δηλαδή την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η οποία μπορεί να αποβεί και σωτήρια για την Ελλάδα, γιατί μόνο έτσι θα απομυθοποιηθεί και θα ξευτιλιστεί η… αγία αριστερά και θα απαλλαγούμε από την αριστεροκρατία της καταραμένης μεταπολίτευσης!

2ον) Ψήφος Έλληνα πατριώτη στο παρδαλό αμερικανοκομμουνιστικό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, «για να φύγει ο Σαμαράς», είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ, αλλά και εξίσου… άχρηστη. Γιατί ο Σαμαράς θα φύγει έτσι κι αλλιώς, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας!

3ον) Ψήφος Έλληνα πατριώτη στο κόμμα του… κοτεράτου Plan B, για να γίνει… τσόντα στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» (με αντάλλαγμα το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

4ον) Ψήφος στον υπόδικο για οικονομικά σκάνδαλα πρόεδρα, είναι ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ του εσχίστου είδους!

5ον) Χωρίς πολλά λόγια, κάθε Έλληνας πατριώτης έχει μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή! Κάθε άλλη είναι ΝΤΡΟΠΗ!

(ΥΓ): Προσοχή!  Βάζουμε σταυρό πρώτα και κύρια στους κατηγορούμενους βουλευτές μας, γιατί αυτή είναι η ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος και αυτό επιτάσσουν η ΛΟΓΙΚΗ και η ΗΘΙΚΗ!

Ώρα ΕλλάδοςΏρα Ελλάδος

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι". 

Η κυβέρνηση Σαμαρά καταρράκωσε το Πολίτευμα. Εξευτέλισε την Δικαιοσύνη. Περιγέλασε τους Θεσμούς. Η Χρυσή Αυγή σεβάστηκε τους θεσμούς ακόμα και όταν αυτοί, όπως ο κορυφαίος, αυτός του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Η Χρυσή Αυγή έδειξε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, ακόμη και όταν ολίγοι επίορκοι λειτουργοί, κινούμενοι από εμπάθεια, δίωξαν την ηγεσία και τα στελέχη της καταπατώντας νόμους και λογική. Αυτό απεδείχθη με αδιάσειστα στοιχεία που απορρέουν τόσο από την ομολογία Μπαλτάκου, όσο και από το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε την εντολή του Πρωθυπουργού σε δικαστικό λειτουργό, να προφυλακίσει βουλευτές εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επιλογή του Ελληνικού Λαού, έγινε η Φωνή του, στήριξε τα λαϊκά αιτήματα, προχώρησε στην κάθαρση, έριξε την κυβέρνηση του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο αντιμετώπισε μέσα στην Βουλή την έπαρση και την αμετροέπεια του καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως, έδειξε την ένδεια πολιτικής, την οσφυοκαμψία και την δουλικότητα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου. Η Χρυσή Αυγή, δεχόμενη τα πυρά του αμαρτωλού συστήματος της Μεταπολιτεύσεως, τις διώξεις, τις πολιτικές δολοφονίες και την τρομοκρατία, έδειξε στον Ελληνικό Λαό ότι το καθεστώς στο οποίο ζει δεν είναι πλέον δημοκρατία αφού περιφρονεί την βούληση μισού εκατομμυρίου Ελλήνων.

Τώρα είναι η ώρα οι Έλληνες να δείξουν με την ψήφο τους ότι τιμούν αυτούς που τους απάλλαξαν από την κυβέρνηση του ΕΝΦΙΑ, των χαμένων συντάξεων, των απολύσεων, της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων. Είναι η ώρα να στηρίξουν το μόνο κόμμα που τους υπόσχεται –και έχει αποδείξει ότι έχει τα κότσια- να πάρουν ξανά στα χέρια τους την Ελλάδα, το Αύριο το δικό τους και των παιδιών τους. Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας στην προπαγάνδα.

Το ποια πορεία θα ακολουθήσει η Ελλάδα στην Ευρώπη το αποφασίσαμε τον περασμένο Μάιο. Τώρα αποφασίζουμε για την Πατρίδα μας. Για το αν θέλουμε να ζούμε δούλοι ή ελεύθεροι στην χώρα μας. Για το ποια χώρα, εμείς οι σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες, θα παραδώσουμε σε λίγα χρόνια στην επόμενη γενιά. Στηρίζοντας μαζικά και αποφασιστικά την Χρυσή Αυγή, απαγορεύουμε τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος, την καταπάτηση των νόμων, τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια, τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, αρνούμαστε να μας υπαγορεύουν ποιοι είναι Δημοκράτες και ποιοι όχι. Ιδιαίτερα όταν οι ινστρούχτορες είναι αυτοί που έκαναν κουρελόχαρτο τους νόμους, άλωσαν την Δικαιοσύνη, απεμπόλησαν την Εθνική μας κυριαρχία. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι ιδεολογικό όπως όψιμα ανακάλυψαν τα ακροδεξιά άλλοθι του Σαμαρά. Ούτε μας απασχολεί το εμπόριο ελπίδων και φόβου που διαμόρφωσε το Μαξίμου σε συνεργασία με πατριδοκάπηλους, ακροαριστερούς και ανεπάγγελτους αριβίστες. Αυτό που αποφασίζουμε είναι εάν θα επιτρέψουμε να αφαιρεθούν τα δημοκρατικά δικαιώματα από τον λαό μας επειδή έτσι διέταξε ο Πρωθυπουργός και το παραμάγαζο που έστησε στην Δικαιοσύνη.

Αποφασίζουμε εάν αγαπάμε αρκετά την Ελλάδα, τους ανθρώπους μας, τα παιδιά μας, αρκετά για να αποφασίσουμε να ζούμε ελεύθεροι και υπερήφανοι. Αρκετά για να μην περιμένουμε από τους ξένους να μας εκμεταλλευτούν. Αρκετά ώστε να καλλιεργήσουμε τα χωράφια, τις μηχανές και τα πανεπιστήμιά μας για να βγάλουμε και να χαρούμε Ελλάδα. Σε αυτές τις εκλογές, για πρώτη φορά τα δύο κόμματα που κυριάρχησαν στο Μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, κυβερνώντας εναλλάξ και καταστρέφοντας εναλλάξ τον τόπο, δεν θα έχουν την απόλυτη, ίσως και καμία δύναμη.

Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε στην Χρυσή Αυγή, δηλαδή στους Έλληνες, την δύναμη να κάνουν την Ελλάδα και πάλι Ελληνική. Τώρα, Χρυσή Αυγή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ… ΦΩΤΑ!XRYSH_AYGH

Γράφει ο Αντίοχος

Mister Tsipras: Αν δεν είμαι αυτοδύναμος, δε θα το… σκίσω το Μνημόνιο

Μια βαρυσήμαντη δήλωση έκανε ο mister Tsipras αυτές τις μέρες, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία. Σε συνάντησή του με εκπροσώπους των Ποντιακών Ομοσπονδιών Ενώσεων και Σωματείων, ως… πρόλογο, θεώρησε πιθανές τις πιέσεις που θα ασκηθούν ώστε να αποκλίνει από τις δεσμεύσεις του σε περίπτωση που δεν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και μπαίνοντας στο… ψητό, διευκρίνισε πως οι δεσμεύσεις που έχει περιγράψει (κατάργηση του Μνημονίου κ.τ.λ.) «ισχύουν υπό την βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος», εννοώντας ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία (που είναι σχεδόν σίγουρο ότι ΔΕΝ θα έχει…), θα… αναγκαστεί να συμβιβαστεί με τις διεθνείς αιματορουφήχτρες.

Το ακίνδυνον του πράγματος

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: κανένας εκ των παγκοσμίων εξουσιαστών δε φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ! Κι αυτό αποτυπώνεται στις εκθέσεις των διεθνών «επενδυτικών» (δηλαδή, τοκογλυφικών…) οίκων και στα δημοσιεύματα του διεθνούς συστημικού τύπου. Μάλιστα, πολλές φορές, οι σχετικές με τις ελληνικές εκλογές κρίσεις είναι άκρως εγκωμιαστικές για τον mister Tsipra. Και βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί οι εκθέσεις και τα δημοσιεύματα βασίζονται σε ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του διεθνούς κατεστημένου, για το… ακίνδυνο του mister Tsipra.

Bank of America: ο mister Tsipras ενδέχεται να μας εκπλήξει θετικά

Θα αναφερθώ εν τάχει σε κάποια εξ’ αυτών, τα πιο χτυπητά. Έκθεση της Bank of America Merrill Lynch, παρουσίασε τον mister Tsipra ως τον… «Lula της Ελλάδος» (πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας), ο οποίος ήταν κατά τους τοκογλύφους «ένας συνδικαλιστής με αριστερή ατζέντα, που απέδειξε ότι οι φόβοι των αγορών για το πρόσωπό του ήταν αβάσιμοι και πήρε τα εύσημα για τις εντυπωσιακές οικονομικές επιδόσεις της χώρας του».  «Έτσι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», λένε οι τοκογλύφοι, «ενδέχεται να εκπλήξει θετικά τις αγορές». Οι δε New York Times, προτρέπουν τον Alexi να μην αργήσει να κάνει τη μνημονιακή… κωλοτούμπα (θεωρώντας δεδομένο ότι θα την κάνει…), για να μη χάσει… πολύτιμο χρόνο. Ταυτοχρόνως, καλούν τους «δανειστές», να μη φερθούν άγαρμπα, αλλά «να εργαστούν για το πώς το κόμμα θα μπορούσε να εκτελέσει μια κωλοτούμπα, χωρίς πάρα πολύ μεγάλη απώλεια της εικόνας του».

Μιλάνε για καρότα στο σπίτι του…;

Στο ίδιο πνεύμα, οι Financial Times, καλούν τους «δανειστές» (τοκογλύφους) «να του προσφέρουν, ως δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη της Ελλάδας, κάποια καρότα σε αντάλλαγμα για το μαστίγιο του ΔΝΤ και της ΕΕ». Καρότο; Μη λέτε τέτοια και σπεύσει να το βουτήξει κανένας Σακελλαρίδης, για ιδίαν χρήσιν…

Οι οιωνοί και οι… Γερμανοί

Παρόμοιο κλίμα αποδοχής υπάρχει στο γερμανικό κατεστημένο και στον άλλοτε άκρως εχθρικό γερμανικό τύπο. Για παράδειγμα, η Handelsblatt ρίχνει μια «δεύτερη ματιά στον Τσίπρα» και αφού διαπιστώνει ότι πρόκειται για «χαρισματικό» και ανανεωτή», καταλήγει ότι «Δεν φοβίζει μια πιθανή νίκη του το Βερολίνο. Ο κυβερνητικός συνασπισμός χαιρετίζει τους μετριοπαθείς τόνους». Η δε «σκληρή» Die Zeit, συμπεραίνει ότι «Υπάρχει προσέγγιση. Οι οιωνοί δεν είναι κακοί για τον Τσίπρα».

Οι… ανάρμοστες σχέσεις του mister Tsipra αποκαλύπτονται!

Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα απ’ όλες είναι η αποκάλυψη της Süddeutsche Zeitung, ότι ο mister Tsipras έχει μυστικές επαφές με την φράου Μέρκελ, την Ε.Ε. και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), με ενδιάμεσο τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ και νυν υφυπουργό Εργασίας της φράου Μέρκελ, Γεργκ Ασμουσεν. Ο οποίος Ασμουσεν χαρακτηρίζεται στις Βρυξέλλες από ανώτατους αξιωματούχους του Βερολίνου ως η «επαφή» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας διέψευσε το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως το Βερολίνο συνομιλεί μόνο με την επίσημη κυβέρνηση της χώρας. Αλλά, εν συνεχεία, παραδέχθηκε ότι η πρώην κομσομόλα καγκελάριος «έχει πληρέστατη εικόνα» για τις επαφές του Άσμουσεν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες χαρακτήρισε… «ανεπίσημες». «Επίσημες» ή «ανεπίσημες», το σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκυλάκι των διεθνών τοκογλύφων!

Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς!

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά που θα υπερβαίνει τις πέντε μονάδες –αλλά χωρίς αυτοδυναμία. Και θα συγκυβερνήσει με τις διάφορες εκδοχές του ΠΑΣΟΚ (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κόμμα Jeffrey), ή θα γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (και των διαφόρων ΠΑΣΟΚ…), που θα βαφτιστεί «κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Θα πάρει και κάποιο «δώρο» (άδωρο…) από τους διεθνείς αφέντες, για να χρυσώσει το χάπι της συνέχισης του Μνημονίου. Άρα, η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη και η κινδυνολογία της νουδούλας περί «νέας μικρασιατικής καταστροφής» είναι για τα… μπάζα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμιά δικαιολογία, για όποιον πατριώτη ψηφίσει είτε ΣΥΡΙΖΑ «για να αλλάξει κάτι» είτε ΝΔ  -«για να μην υπάρξουν χειρότερα» -αφού απ’ όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τα ίδια και χειρότερα θα έρθουν όποια κι αν είναι τα κόμματα της επόμενης συγκυβέρνησης!

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το τέλος της αριστεροκρατίας!

Και να πούμε και κάτι άλλο. Από μια πλευρά, μακάρι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Για να νιώσει στο πετσί του ο κόσμος τι σημαίνει αριστερά! Λίγοι μήνες διακυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκούν για να τελειώσει άδοξα η αριστεροκρατία στην Ελλάδα, μετά από 41 συναπτά έτη! Και σας βεβαιώ, ότι τότε οι κάθε λογής αριστεροί –που μέχρι σήμερα το δηλώνουν υπερηφάνως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν- θα ντρέπονται να δηλώσουν αριστεροί, γιατί θα πηγαίνει η λαϊκή… φάπα σύννεφο! Όπως κάποτε ντρέπονταν κάποιοι να πουν ότι είναι δεξιοί… Και μη νομίζετε πως με όλα αυτά θα ωφεληθεί η πέραν του ΣΥΡΙΖΑ αριστερά. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτήν ο λαός θα «τσουβαλιάσει» όλους τους αριστερούς στο ίδιο τσουβάλι. Και βέβαια, μετά τη σίγουρη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, θα ’ρθει η ώρα μας, γιατί δε θα έχει απομείνει στον ελληνικό λαό άλλη ελπίδα από την Χρυσή Αυγή!

Rothchild: Αν μας φύγει η Ελλάδα καταστραφήκαμε!

Ολοκληρώνοντας, αφιερώνω σε κάποιους μοιρολάτρες που έχουν –λίγο ως πολύ- πειστεί από τη συστημική προπαγάνδα, ότι «δε γίνεται τίποτα», «δεν υπάρχει άλλος δρόμος» κ.τ.λ., την έκθεση του… αρχαιότερου τοκογλυφικού οργανισμού του κόσμου (Rothchild) για τις συνέπειες ενός «Grexit» (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία: «Ένα Grexit θα μπορούσε να προκαλέσει τη χειρότερη οικονομική καταστροφή στην ιστορία… Ένα Grexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση του ευρώ μέσω ενός ντόμινο. Θα ήταν ελεγχόμενο, αλλά θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά, σε σημείο που το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα κατέρρεε… Γι’ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί…».

Χρυσή Αυγή, για να τους αλλάξει τα… φώτα!

Σκεφτείτε τι όπλο έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα και δε μπορεί να το εκμεταλλευθεί για να εκβιάσει τους διεθνείς τοκογλύφους, γιατί η κατεστημένη πολιτική της τάξη –από ψοφοδεξιά μέχρι και άκρα αριστερά- είναι πουλημένη σ’ αυτούς! Και φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ήταν σήμερα η Χρυσή Αυγή στη θέση του πουλημένου ΣΥΡΙΖΑ! Βεβαίως, μπορεί να μην είναι τώρα σ’ αυτή την θέση η Χρυσή Αυγή, αλλά μπορεί να έρθει με την ψήφο σας την 25η Ιανουαρίου και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Άντε και καλό «βόλι»!

(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί). E

Η Νίκη είναι δική μας – Προσπερνάμε τους τελευταίους σπασμούς και τις προκλήσεις του συστήματος!

Η Νίκη είναι δική μας – Προσπερνάμε τους τελευταίους σπασμούς και τις προκλήσεις του συστήματος!

Το σύστημα έδειξε σήμερα τις διαθέσεις του με την παράνομη άρνηση των αρχών να παράσχουν στον Συναγωνιστή Νίκο Μίχο την δυνατότητα να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, χωρίς να το έχει στερηθεί. Είναι σίγουρο ότι οι καθεστωτικοί ουραγοί στην αυριανή κρίσιμη ημέρα θα «παίξουν» το τελευταίο τους «χαρτί», που δεν είναι άλλο από τις προκλήσεις τους.

Στόχος τους, όπως πάντα, η δημιουργία εντυπώσεων εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο προδιαγράφει μία σαφή και άνετη νίκη, όντας τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ανεβασμένα ποσοστά, γεγονός που θα βεβαιωθεί αύριο το βράδυ και επισήμως. Για άλλη μία φορά πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες όντας φύσει και θέσει η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας θα διαφυλάξουν, όντας εκλογικοί αντιπρόσωποι κατά χιλιάδες, την ψήφο των συμπολιτών μας κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την αποφασιστικότητά τους.

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες,
Σε αντίθεση με τους αλητήριους λακέδες της αντιδημοκρατικής χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, είτε αυτοί αυτοπροσδιορίζονται γαλάζιοι, ροζ, κόκκινοι ή πράσινοι, εμείς όχι μόνο δεν φοβόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως το προσμένουμε με ανυπομονησία. Έτσι με «όπλο» το Νόμο και την Πειθαρχία μας αγωνιζόμαστε ώστε να μην χαθεί ούτε μία ψήφος Έλληνα που θέλει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5104966093345455885

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item