Widgets

Ε.Ζαρούλια: Μια δυνατή Χρυσή Αυγή σημαίνει ανάταση της Πατρίδος μας! - ΒΙΝΤΕΟ Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση


 Ελένη Ζαρούλια: Μια δυνατή Χρυσή Αυγή σημαίνει ανάταση της Πατρίδος μας!Μήνυμα της πολιτικά διωκόμενης Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, η οποία παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Δώσε δύναμη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να σου δώσει πίσω την ζωή σου! Αυτά που σου στέρησαν και στερούν από τα παιδιά σου…
Η Χρυσή Αυγή δεν μένει στα λόγια, αντίθετα ό,τι πει το κάνει πράξη και αυτό είναι που φοβούνται οι υπάλληλοι των ξένων εντολοδόχων! Όταν η Χρυσή Αυγή λέει οι κλέφτες φυλακή και επιστροφή των κλεμμένων το εννοεί. Μου είχε πει κάποτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ότι μας κυβερνά ο υπόκοσμος που όμως δεν το είχα πλήρως αντιληφθεί, τελικά ζώντας μέσα στην χαβούζα του κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια κατάλαβα πόσο δίκιο είχε!


Εάν λοιπόν θες να αλλάξεις την ζωή σου, αν θες αξιοκρατία, αν θες να τιμωρηθούν οι ένοχοι έχεις μόνον μία επιλογή: Ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ελένη Ζαρούλια
Υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Ακρόπολη”: Έχουμε πρόταση κυβερνητικού σχηματισμού

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε στην «Ακρόπολη της Κυριακής» και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο για το τι θα κάνει όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του δώσει διερευνητική εντολή
Η πρόσφατη απαγόρευση του εισαγγελέα εφετών, η οποία φυσικά ήταν αναμενόμενη, σφράγισε και τυπικά την αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική μεθόδευση μίας καταρρέουσας κυβέρνησης, για την απαγόρευση του ελαχίστου πολιτικού και ανθρώπινου δικαιώματος σε έναν πολιτικό αρχηγό που βρίσκεται σήμερα παράνομα στις φυλακές χωρίς καν πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση και χωρίς στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, να συμμετέχει ισότιμα στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Η δικτατορία των ΜΜΕ που έχει επιβάλει την πλήρη απαγόρευση στα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται ελεύθεροι, να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές συζητήσεις έρχεται να συμπληρώσει την πεποίθηση που έχει πλέον ο κάθε Έλληνας ότι ζούμε σε καθεστώς κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. Για αυτή την μεθόδευση φυσικά, ας είναι καλά τα μυστικά κονδύλια, που διαχειρίζονται μέχρι την ύστατη ώρα Σαμαράς και Βενιζέλος. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

50.000 αλλοδαποί έγιναν «Έλληνες» και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου


50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες, από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2025.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι , αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε 273.941 πολίτες, μεταξύ των οποίων 138.733 νέοι άνδρες και 135.208 νέες γυναίκες.

Από αυτούς, οι 224.272 είναι νέοι Έλληνες που ενηλικιώθηκαν μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Έτσι οι νέοι ψηφοφόροι που προέρχονται από την κατηγορία των αλλοδαπών που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες αυξήθηκαν, από το 2012 έως σήμερα, κατά 49.669 πολίτες.

Από αυτούς, 13.595 απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα το 2012 (μετά τη διεξαγωγή των εκλογών), 18.479 απέκτησαν την υπηκοότητα το 2013 και 13.765 απέκτησαν την υπηκοότητα το 2014 έως την Ε' αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων (αρχές Οκτώβριος 2014).

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στις επικείμενες εκλογές καλούνται να ψηφίσουν συνολικά 9.808.760 πολίτες. Οι 5.060.877 είναι οι γυναίκες και 4.747.883 οι άνδρες. Όπως διαπιστώνεται από το ΥΠΕΣ η δυναμική του εκλογικού σώματος παραμένει σχεδόν σταθερή τα τελευταία χρόνια: 9.834.970 (το 2009), 9.850.802 (το 2012) και 9.808.760 (το 2015).

Τη μεγαλύτερη εκλογική δύναμη παρουσιάζει η Περιφέρεια Β' Αθηνών με 1.428.759 εκλογείς και τη μικρότερη εκλογική δύναμη εμφανίζει η Περιφέρεια Λευκάδας με 29.152 εκλογείς.

Σε ό,τι αφορά την ηλικιακή κατανομή του εκλογικού σώματος, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία του ΥΠΕΣ την αποφασιστική εκλογική κατηγορία αποτελούν οι ψηφοφόροι άνω των 65 ετών, που είναι υπερδιπλάσιοι των ψηφοφόρων ηλικίας 42-47 ετών που αποτελούν τη δεύτερη πολυπληθέστερη ηλικιακή ομάδα.

Οι εκλογείς άνω των 65 ετών ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια, ενώ οι 42-47 ετών είναι μόλις ένα εκατομμύριο εκλογείς. Από 900.000 ψηφοφόρους παρουσιάζονται στις ηλικίες 36-41 ετών, 48-53 ετών, 54-59 ετών και 30-35 ετών, ενώ ο αριθμός μειώνεται στις 825.000 για την ηλικιακή ομάδα 60-65, στις 725.000 για την ηλικιακή ομάδα 24-29 και στις 672.000 για την ηλικιακή ομάδα 18-23 ετών. tribune.gr

(ΕΛΛΗΝΕΣ, AYTHΝ THN EΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; 50.000 αλλοδαποί ''βαπτίστηκαν'' ερήμην μας ''Έλληνες'' από την ανθελληνική χούντα και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου!!! Η πατρίδα μας βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" καθώς αποτέλεσε τoν αποδέκτη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών -που με σχεδιασμό έστελνε αφειδώς η Τουρκία μέσω του Έβρου με σκοπό την κατάρρευση του κοινωνικού ιστού της χώρας- και οι εγχώριοι προδότες δέχονταν με ανοιχτές αγκάλες. Δυστυχώς η "αντιρατσιστική" πολιτική που επέβαλε η ΕΕ σε "άψογη" συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά με "φίμωμα" λογικών φωνών μέσω ποινικοποίησης του λόγου και του φόβου αλλά και η επιβληθείσες συνθήκες του Δουβλίνου μετέτρεψαν την χώρα σε μια "ωρολογιακή" βόμβα. Και τα χειρότερα έπονται!...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ;;;)


Κώστας Αλεξανδράκης: Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση 


Ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, υποψήφιος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή στο υπόλοιπο Αττικής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις θέσεις του Κινήματος.
"Είναι μία από τις σπάνιες φορές που στα κανάλια εμφανίζεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες ότι αυτό συμβαίνει λόγω της νομοθεσίας που το επιβάλλει και όχι από δημοκρατική ευαισθησία. Σε αυτή τη σπάνια ευκαιρία που σημειωτέον έχει την σκανδαλώδη διάρκεια των τεσσάρων λεπτών μόνο, τέσσερα λεπτά μας δίνουν για να παραθέσουμε τις θέσεις μας, μετά από χρόνιο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πυκνό και περιεκτικό λόγο.
Κατά πρώτον πρέπει να αναφέρουμε, μιας και μας λένε ότι ζούμε σε δημοκρατία, ότι πριν λίγο καιρό στη Βουλή έγινε μία αποκάλυψη που δεν έτυχε ούτε προβολής, αλλά ούτε καν αναφοράς από τα κανάλια. Εμφανίστηκε ηχητικό ντοκουμέντο, γνήσιο με την σφραγίδα ανεξάρτητου ευρωπαίου πραγματογνώμονα, στο οποίο ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας χυδαίο υβρεολόγιο που δεν θα παραθέσω, - όποιος θέλει μπορεί να βρει το ηχητικό στο διαδίκτυο - μιλώντας με ανώτατο δικαστικό λειτουργό διατάσσει την προφυλάκιση Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα ο Σαμαράς μιλώντας στο τηλέφωνο λέει «πες στον ψηλό, τον «παναθηναϊκάκια», τους επόμενους τρεις που θα πάνε» και επακολουθεί χυδαία φράση που εννοεί να τους βάλουν φυλακή.
Δεν έφταναν, όμως, οι διώξεις και η φίμωση. Έπρεπε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη τρομοκρατία στην προσπάθεια του συστήματος να λυγίσει την Χρυσή Αυγή. Ο λόγος φυσικά για την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τους οποίους δεν ξεχνάμε ποτέ.
Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε, η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει. Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές μας βρίσκονται στις φυλακές, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ο κάθε πολίτης μπορεί να βρει τις αποδείξεις με μια απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής xagr.net. Παρόλα αυτά οι έγκλειστοι Συναγωνιστές, ο Αρχηγός και όλοι εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα για την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Τα άλλα κόμματα στις φυλλάδες και τα κανάλια, εμείς στους δρόμους και τις φυλακές.
Σας παρουσιάζω σε τίτλους το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα:
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ - ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
 • ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
 • ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ
 • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
 • ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ
 • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
 • ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ
 • ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
 • ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Κ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
 • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
 • ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
 • ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
 • ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
 • ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
 • ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Τελειώνοντας  και επειδή μένει μόνο μια βδομάδα μέχρι τις εκλογές να πω ότι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μόνη πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση, ενάντια στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους μνημονιακούς της Νέας Δημοκρατίας. Ενάντια στους μπολσεβίκους και τους τοκογλύφους.
Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις και την άνιση εκλογική μάχη


Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, στο κανάλι TV Serres, κατά τη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκε επί της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ο Συναγωνιστής ανέλυσε εν τάχει το μυθιστορηματικού ύφους περιεχόμενο της δικογραφίας βάσει της οποίας ο ίδιος και λοιποί βουλευτές βρίσκονται υπό πολιτικό διωγμό, την άνιση προεκλογική μάχη που διεξάγεται με τον Γ.Γ. του Κόμματος και τη λοιπό Κ.Ο. έγκλειστη στις φυλακές Κορυδαλλού και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την τοπική και εθνική οικονομία και την έξοδο από την κρίση.  ΠΗΓΗ

Συνέντευξη συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό
Ο βουλευτής Μεσσηνίας Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Best Καλαμάτας από το σπίτι του, στο οποίο βρίσκεται σε περιορισμό μετά την παράνομη απόφαση της παραδικαστικής κλίκας του Σαμαρά.   ΠΗΓΗ
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και υποψήφιος βουλευτής Πιερίας, Νικόλαος Χρυσομάλλης, έδωσε συνέντευξη στο Μακεδονία TV αναφερόμενος τόσο στις παράνομες διώξεις των Εθνικιστών, όσο και στην επόμενη μέρα των εκλογών, καταδεικνύοντας τα αδιέξοδα του μνημονιακού συστήματος και την απέλπιδα προσπάθειά του να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες.   ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ; Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΝΔ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Μια προειδοποίηση προς τους συστημικούς «μονομάχους» των εκλογών, απηύθυναν δύο διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, που όπως καταλαβαίνετε έχουν εσωτερική πληροφόρηση και ξέρουν πολύ καλά τι γράφουν.

Πρόκειται για το Bloomberg και το Reuters, που αναφέρονται στο τρίτο Μνημόνιο που έρχεται μετά από τις εκλογές!

Έτσι, το μεν Bloomberg, υπενθυμίζει πως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015 λήγουν δύο ελληνικά ομόλογα συνολικής αξίας ύψους 6,7 δισ. Ευρώ και επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους, τονίζει πως η Ελλάδα κινδυνεύει με οικονομική κατάρρευση, αν μέχρι τον Ιούνιο δεν υπάρχει συμφωνία για νέα βοήθεια και πως τα ταμειακά της διαθέσιμα θα εξαντληθούν μέχρι τα μέσα του χρόνου. Κι όταν μιλάει για «βοήθεια», εννοεί μετά νέας «δανειακής σύμβασης», όπως κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται το διαβόητο Μνημόνιο!

Το δε Reuters, επισημαίνει ότι η Κομισιόν εξετάζει για την Ελλάδα τρίτο πακέτο βοήθειας, μέσω εξάμηνης παράτασης του υπάρχοντος Μνημονίου. Αξιωματούχοι της Κομισιόν, αποκάλυψαν στο πρακτορείο πως οι Βρυξέλλες εξετάζουν την παράταση του υπάρχοντος προγράμματος έως και έξι μήνες, προκειμένου να υπάρξει περιθώριο διαπραγμάτευσης με τη νέα κυβέρνηση.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Αυτό το Μνημόνιο ποιος θα το υπογράψει; Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, ή μήπως και οι δύο μαζί, ως εταίροι μιας «μεγάλης συγκυβέρνησης»; πηγη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΥΡΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΕΞΙΑ» ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοιχτά τα κλουβιά μέχρι την Παρασκευή: Θα τα δώσουν όλα οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή


Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τις εκλογές και οι δημοσκοπικές εταιρείες έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να ασκήσουν προπαγάνδα στον κόσμο. Επειδή λοιπόν οι συγκεκριμένες εκλογές είναι εκ των σημαντικότερων των τελευταίων δεκαετιών, οι εταιρείες – οι περισσότερες τουλάχιστον – δεν θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια τους – ό,τι έχει απομένει – αλλά θα χρησιμοποιήσουν τον χρόνο που απομένει για περισσότερη προπαγάνδα.
Δεν τους ενδιαφέρει καν το πόσο εμφανής είναι η παραποίηση των στοιχείων και το συστηματικό και ενσυνείδητο χάλκευμά τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προπαγάνδα. Έτσι δεν φροντίζουν καν να αλλοιώνουν και τα λοιπά στοιχεία της δημοσκόπησης, παρά μόνο την πρόθεση ψήφου, που θα «παίξει» στα κανάλια, ώστε να φτάσει σε εκατομμύρια Ελλήνων. Ας δούμε σε αυτή την κατεύθυνση την καταγέλαστη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Στην πρόθεση ψήφου η εφημερίδα δίνει στην Χρυσή 4,3% το οποίο ανεβάζει στο 5,4% με την αναγωγή. «Γαλαντόμα» πραγματικά η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αφού μας κάνει «χάρη» και δεν εμφανίζει εκτός βουλής, όπως θα ήθελε ο Σαμαράς. Ουδείς τους ελέγχει οπότε μπορούν να πούνε ό,τι θέλουν. Δεν θα είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που πέφτουν έξω στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Πειράχτηκε ο «Ελεύθερος Ρύπος» με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - Εμείς επιμένουμε: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!   ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ!  ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8903334783212880165

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item