Widgets

ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ


ΒΙΝΤΕΟ Η Διακαναλική Συνέντευξη «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή»
Καλύπτουν τους δολοφόνους του Γιώργου και του ΜάνουΌσα έχει από την πρώτη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τοπική της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, καταγγείλει η Χρυσή Αυγή, επιβεβαιώνονται πλήρως από το διαβιβαστικό της αστυνομίας αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο φέρεται να συμμετέχουν μεταξύ άλλων πολιτικά πρόσωπα, δικηγόροι και βαρυποινίτες.
Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της διπλής δολοφονίας, όπου και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή στις ανθρωποκτονίες των δυο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Το συγγενικό πρόσωπο του Π. Βλαστού συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το κύκλωμα των εκβιαστών και έχει καταθέσει ότι ο βαρυποινίτης απάντησε πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, αλλά γνωρίζει ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη. Ισχυρίζεται μάλιστα, πως ο Βλαστός του είπε ότι τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες την ώρα της επίθεσης ήταν δικά του.
Καθίσταται κατόπιν αυτών των αποκαλύψεων ξεκάθαρο το γεγονός πως η αστυνομία γνωρίζει τόσο τους εγκεφάλους της επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο όσο και εκείνους που την εκτέλεσαν. Η κωλυσιεργία των διωκτικών αρχών συνδέεται καταφανώς και αναμφισβήτητα με πολιτικές εντολές, οι οποίες εκπορεύονται από τα υπόγεια της Συγγρού.


Η σκοπιμότητα της κρατικής αδιαφορίας, είναι εξίσου πασιφανής: η σύλληψη των ενόχων θα καταδείξει το γενικότερο σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσης Χρυσαυγιτών, στα πλαίσια της πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή εξαπολύθηκε από το Κράτος της μασονοδεξιάς και το παρακράτος της αριστεράς.  ΠΗΓΗΕρώτημα προς Αρχές Ασφαλείας: Τι βρέθηκε στα κελιά των ποινικών που είχαν διασυνδέσεις με τους τρομοκράτες της αριστεράς;

Απευθύνουμε το κάτωθι ερώτημα προς τις αρχές ασφαλείας και την πολιτική ηγεσία του Προ - Πο: Βρέθηκε στα κελιά των ποινικών κρατουμένων στον Κορυδαλλό που έχουν διασυνδέσεις με τους αριστερούς τρομοκράτες σημείωμα του Ιουνίου 2014 με το όνομα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου;
Αν βρέθηκε (που βρέθηκε...), δεν έπρεπε να ενημερωθεί αρμοδίως ο εν λόγω Συναγωνιστής που αποτελεί στόχο τρομοκρατικών ενεργειών όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου;
Γιατί ο κάθε τυχάρπαστος τυγχάνει προστασίας από τις αρχές ασφαλείας και οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που αποτελούν αποδεδειγμένα στόχο από τους αριστερούς τρομοκράτες και από τα τσιράκια τους είναι εντελώς ανυπεράσπιστοι;  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Μεϊδανίδη Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΚαθεστωτικός συνταγματολόγος: Nα μη δώσει ο πρόεδρος μας την τρίτη εντολή στον N. Μιχαλολιάκο!

Καθεστωτικός συνταγματολόγος: Nα μη δώσει ο πρόεδρος μας την τρίτη εντολή στον N. Μιχαλολιάκο!
Τρόμος και πανικός έχει πέσει στο σάπιο σύστημα του αντισυνταγματικού τόξου, για την τρίτη εντολή που θα πάρει ο Αρχηγός του κόμματος που θα αναδειχθεί τρίτο, δηλαδή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Και ψάχνουν τρόπο να αποφύγουν το πικρό ποτήρι!

Έτσι, επιστρατεύθηκε κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος συνταγματολόγος, προφανώς καθεστωτικός με… πατέντα, ονόματι Ξενοφώντας Κοντιάδης, πρόεδρος του Ιδρύματος Τσάτσου, για να υποστηρίξει σε άρθρο του στη φυλλάδα των «Ιών», ότι άμα γουστάρει ο πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους δε δίνει την τρίτη εντολή, με τον εξής τρόπο που σοφίστηκε ο συνταγματολόγος: 

«Διερευνητική εντολή στον Μιχαλολιάκο;

…Ένα δεύτερο, ίσως ακόμη σοβαρότερο ζήτημα, είναι τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αναδειχτεί τρίτο κόμμα. Θα πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συντάγματος, να δώσει την τρίτη διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου κόμματος;

…Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι απλός διεκπεραιωτής της παροχής διερευνητικών εντολών. Αξιολογεί ο ίδιος το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό, όπως διαγράφεται μετά τις εκλογές. Ανήκει στις αρμοδιότητές του να αξιολογήσει εάν πράγματι υπάρχει σοβαρή πιθανολόγηση η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να οδηγήσει σε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Εάν δεν συντρέχει τέτοια σοβαρή πιθανολόγηση, τότε κατά το Σύνταγμα δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ακόμη και αν δέχεται τις διαβεβαιώσεις αρχηγού κόμματος ότι μπορεί να επιτύχει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση που θα σχηματίσει.

Άρα στο υποθετικό και απευκταίο σενάριο η Χρυσή Αυγή να αναδειχτεί τρίτο κόμμα στις εκλογές, γνωρίζοντας ότι κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δεν θα συνέπραττε ούτε θα στήριζε μια κυβέρνηση με συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό έχει παγίως διατυπωθεί στον δημόσιο λόγο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο δεν πρέπει κατά το Σύνταγμα να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Μιχαλολιάκο, αλλά ανήκει στη διακριτική του ευχέρεια να μην του δώσει ούτε την τρίτη διερευνητική εντολή, αφού θα είναι πολιτικά προφανές ότι μια τέτοια εντολή δεν μπορεί να οδηγήσει σε ευόδωση της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης».

(ΥΓ): Προσωπικά, συμφωνώ απολύτως! Να μη δώσει ο πρόεδρος τους τίποτα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, με το έτσι θέλω! Γιατί αν δώσει τη διερευνητική εντολή, το σύστημα θα ξεφτιλιστεί μία φορά. Ενώ άμα δεν τη δώσει –με οποιοδήποτε πρόσχημα- θα ξεφτιλιστεί εκατόν μία!    ΠΗΓΗ

Αντώνης Σαμαράς: Τώρα είναι η ώρα του ωραιότερου σεξ ΒΙΝΤΕΟΧωρίς λόγια! Τα σχόλια περιττεύουν! Ο σαλτιμπάγκος της Συγγρού, ο μεγαλύτερος σκευωρός και προδότης πολιτικάντης που πέρασε από την Ελλάδα αποκαλύπτεται με ένα βίντεο που δείχνει όλη την παράνοια που τον διακατέχει σε όλο της το μεγαλείο.

Κυκλοφόρησε πριν λίγο στο διαδίκτυο αμοντάριστο υλικό από την προηγούμενη καμπάνια του Σαμαρά, όπου κάνει "νάζια" στον σκηνοθέτη και ακούγεται να λέει: "Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ...".

Πρόκειται για ένα γελοιωδέστατο άτομο το οποίο σε 6 μέρες από σήμερα θα βιώσει τον απόλυτο του εφιάλτη. Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου γύρω στις 19:00 είναι η ώρα του... καλύτερου σεξ.

Μετά θα τον αναλάβει η Δικαιοσύνη! ΠΗΓΗ

Χωρίς πάτο η ξεφτίλα της ΝΔ: Θα συνεργαστούμε με όλο το «συνταγματικό» τόξο λέει ο “Μπάμπης” Αθανασίου

Μετά τις πομπώδεις, προεκλογικές ψευδοπατριωτικές κορώνες της ηγεσίας της ΝΔ, οι οποίες συμπυκνώνονται στη φράση «ψηφίστε ΝΔ για μην έρθουν οι κομμουνιστές», οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η φαιδρή εξαπάτηση του εκλογικού σώματος από τους πολιτικάντηδες της Συγγρού!
Σε συνέντευξή του, ο άνθρωπος που καταβαράθρωσε με τις ραδιουργίες του τον νομικό πολιτισμό της χώρας Χ. Αθανασίου, παραδέχτηκε ανοιχτά και δίχως περιθώριο αμφιβολιών πως μετεκλογικά η ΝΔ είναι διαθέσιμη προς συνεργασία με όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Οι δηλώσεις Αθανασίου είναι λίαν αποκαλυπτικές και αντιδιαμετρικά αντίθετες από τα πατριδοκάπηλα πυροτεχνήματα των σαλτιμπάγκων της μασονοδεξιάς, οι οποίοι υψώνουν τάχα τους αντικομμουνιστικούς τόνους προκειμένου να αποτρέψουν την εκλογική συντριβή. Ο «τσεκουράτος» Βορίδης επί παραδείγματι, δήλωσε πως «δεν πρόκειται να παραδώσουμε την εξουσία στην Αριστερά ότι κι αν χρειαστεί να κάνουμε»!
Πρόκειται σαφώς για ένα χαρακτηριστικό δείγμα απόπειρας εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, μιας και εκείνοι που διατείνονται μεγαλοφώνως πως δεν θα δώσουν την εξουσία στην Αριστερά είναι οι ίδιοι που συνεργάστηκαν με την Αριστερά κατά της Χρυσής Αυγής και πρόκειται να το πράξουν και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υπό το φόβο ξανά της Χρυσής Αυγής!
Ούτε μισή ψήφος στη ΝΔ! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!  ΠΗΓΗ

Ο υπεύθυνος για την ανεργία εκατομμυρίων Ελλήνων υπόσχεται θέσεις!
Ο υπεύθυνος για την ανεργία εκατομμυρίων Ελλήνων υπόσχεται... θέσεις!
Την δημιουργία 770.000 θέσεων εργασίας εξήγγειλε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, ως το 2021 ξεχνώντας ότι η Ελλάδα εκκενώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς από τους νέους της που μεταναστεύουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Η ανεργία στην Ελλάδα αυξήθηκε την περίοδο 2010-2014 κατά 800.000 άτομα σε περίπου 1.300.000 ανέργους. Εάν υπολογίσουμε ότι η μείωση του ΑΕΠ της χώρας για το διάστημα αυτό ανέρχεται σε περίπου 20%, τότε χονδρικά, για κάθε μία μονάδα μείωσης του ΑΕΠ αναλογούν 40.000 νέοι άνεργοι.
Όμως, η αύξηση του ΑΕΠ της χώρας κατά μία μονάδα δεν αυξάνει τις θέσεις εργασίας ισόποσα διότι εύκολα χάνονται οι δουλειές αλλά δύσκολα δημιουργούνται. Είναι ζήτημα εάν δημιουργούνται 15 - 20.000 θέσεις εργασίας για κάθε μονάδα ανάπτυξης, ειδικά στις σημερινές συνθήκες της κατεστραμμένης ελληνικής οικονομίας.
Για να προκύψουν λοιπόν τα επόμενα επτά χρόνια οι θέσεις εργασίας που ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός θα πρέπει η Ελλάδα να μεγεθύνει την οικονομία της κατά 40 - 50% ή να σημειώσει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 6-7%, ίσους με αυτούς της Κίνας, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης χώρας του κόσμου.
Όμως, οι μνημονιακές προβλέψεις για την ανάπτυξη το 2015 κάνουν λόγο για ρυθμό αύξησης της οικονομίας 2,9%, όταν κάθε χρόνο οι προβλέψεις τους διαψεύδονται πανηγυρικά προς τα κάτω. Στην καλύτερη περίπτωση και λόγω της υπερφορολόγησης η μεγέθυνση της οικονομίας το πολύ να φθάσει το 1,5%, μία ανάπτυξη δηλαδή εντελώς αναιμική και απολύτως ανεπαρκής για να ανακουφίσει το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση εδώ και τώρα.
Είναι προφανές λοιπόν, πως οι κυβερνητικές υποσχέσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και πως ο πρωθυπουργός πατάει επάνω στον πόνο των άνεργων και υποαπασχολούμενων Ελλήνων για να υφαρπάξει την ψήφο τους. Δυστυχώς όμως γι΄αυτόν, διανύει τις τελευταίες δέκα ημέρες της πολιτικής του σταδιοδρομίας και το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Καλούτσας Αρτέμιος
Η πλειοδοσία του πολιτικαντισμού: Υποσχέσεις, ψέματα και γελοιότητες από Σαμαρά


Δεν έχει προηγούμενο η ψευδολογία του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βλέποντας το πολιτικό του τέλος τάζει «λαγούς με πετραχήλια» στους Έλληνες, για να τους πείσει να τον ψηφίσουν. Είναι πραγματικά άνω ποταμών η παροχολογία και η ψευδολογία του, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να ταξινομήσουμε σε βασικούς τομείς, στο παρόν άρθρο.
«Κομμουνιστική απειλή»: Δεν θα εντρυφήσουμε στο παρελθόν, ενθυμούμενοι ότι η ΝΔ νομιμοποίησε το ΚΚΕ, έκανε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη και διέταξε να κυματίζουν οι Σημαίες μεσίστιες για τον θάνατο του Φλωράκη. Ερχόμενοι καθαρά και μόνο στο σήμερα είναι τουλάχιστον φαιδρό να μιλούν για κομμουνιστική απειλή η Βούλτεψη, η Σπυράκη, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και άλλοι μπολσεβίκοι που βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία.
«Μείωση φόρων»: Καταρχάς συνεχίζοντας από το προηγούμενο είναι τουλάχιστον γελοίο να λένε οι νεοδημοκράτες ότι «οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια», την στιγμή που αυτοί έκαναν τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους με τον ΕΝΦΙΑ. Βγαίνει, επιπλέον, τώρα ο Σαμαράς, ο νομοθέτης του ΕΝΦΙΑ και των υπόλοιπων μνημονιακών φόρων και λέει ότι θα μειώσει τη φορολογία. Αλήθεια, όμως, γιατί το λέει αυτό προεκλογικά και δεν το έκανε λίγες μέρες πριν που ήταν πρωθυπουργός; Η απάντηση προφανής: Λέει ψέματα και άμα καταφέρει να εκλεγεί θα υπογράψει το νέο μνημόνιο με την επωνυμία Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Στήριξης.
«Λαθρομετανάστες»: Πάγια προπαγανιστική γραμμή των κομματαρχών του Σαμαρά, αλλά και του ίδιου του δικτατορίσκου είναι ότι αυτός θα αντιμετωπίσει τους λαθρομετανάστες. Ζούμε μία επανάληψη των Ζαππείων όπου ο Σαμαράς έλεγε ότι «θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις και τα χωριά». Όμως ήταν ο Σαμαράς, ο οποίος υπογράφοντας το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο έδωσε στους λαθρομετανάστες, αυτούς που είναι εδώ, αλλά και αυτούς που θα έρθουν, άδεια παραμονής. Θυμίζουμε ότι με βάση τις διατάξεις του εν λόγω νομικίστικου εκτρώματος ο κάθε λαθρομετανάστης κερδίζει άδεια παραμονής αρκεί να καταγγείλει Έλληνα ότι δήθεν τον έβρισε.
Στο ερώτημα, λοιπόν, πως θα σώσουμε την Πατρίδα μας από τον κομμουνισμό, η απάντηση είναι μία και σαφής: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει τους μπολσεβίκους σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ! ΠΗΓΗ


Bankingnews: Από την φυλακή στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή
Bankingnews: Από την φυλακή στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή
Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Η αντίστροφη μέτρηση της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει. Με βάση όλες τις τελευταίες πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα
1. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 100% πρώτο κόμμα αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται οριστικό. Παρά την τρομολαγνεία και το χάος ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου με διαφορά που θα κινηθεί μεταξύ 4% με 6%. Με βάση κορυφαία πολιτική πηγή το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο.
Η παράσταση νίκης που αγγίζει το 30% με 40% μεταξύ πρώτου ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερου κόμματος ΝΔ αποδεικνύει όχι μόνο ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη αλλά καταδεικνύει ότι θα έχει διαφορά. Δεν θα είναι 1 ή 2 ή 3% αλλά από 4% έως 6%. Η στρατηγική της καταστροφολογίας, της διασποράς πανικού και χάους που ακολουθείται από το Μέγαρο Μαξίμου και ενίοτε από τον ΣΥΡΙΖΑ από ανευθυνότητα ρίχνοντας λάδι στην φωτιά δεν αποδίδει πρακτικά για την ΝΔ.
2. Η ΝΔ στόχευε σε μια στρατηγική διαχειρίσιμης ήττας όχι ανατροπής. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανατραπεί. Όμως τα σενάρια καταστροφής που διακινούν ορισμένοι ανεύθυνοι στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι έχουν πλέον άλλο στόχο. Να αφήσουν τα ταμεία άδεια ανεξαρτήτως ποια ταμεία είναι αυτά (δημοσίου, τραπεζών, επιχειρήσεων) ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτύχει.
Η Ελλάδα του 2015 το ένα κόμμα επιζητεί την καταστροφή του λαού και την ίδια στιγμή η Ελλάδα καταρρέει. Η ΝΔ μπορεί να απαντήσει σε 2 ερωτήματα;
Α) Από τον Ιανουάριο του 2010 (237,5 δισ.) έως τον Νοέμβριο του 2014 (163 δισ.) χάθηκαν περίπου 75 δισ. ευρώ ναι ή όχι; Ναι χάθηκαν αλλά οι τράπεζες δεν κατέρρευσαν. Τις τελευταίες ημέρες η ρευστότητα έχει μειωθεί κατά 7 δισ. καταθέσεις, repos, έντοκα, ελβετικό φράγκο στις ελληνικές τράπεζες μεγάλη απώλεια αλλά οι τράπεζες έλαβαν έγκριση 40 δισ. για γραμμή ELA, αυτό σημαίνει ρευστότητα. Οι τράπεζες έχουν ρευστότητα άρα διασφαλίζονται για το ορατό μέλλον.
Β) Αν για την ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο κόμμα γιατί επί 2,5 χρόνια που διακυβέρνησε δεν κατάφερε να θωρακίσει την οικονομία και γιατί απέτυχε να βγει η Ελλάδα από το μνημόνιο; Αν η διακυβέρνηση Σαμαρά είχε πετύχει γιατί τότε κατέρρευσε η οικονομία σε λίγες μέρες και μόνο η φράση Grexit γκρεμίζει στο άκουσμα μόνο την οικονομία; Που είναι η σταθερή οικονομία και το success story; Που πήγαν οι θυσίες των ελλήνων; Μήπως πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων;
3. Στην τρίτη θέση της ιστορικής εκλογικής αναμέτρησης βρίσκεται η Χρυσή Αυγή. Κατά ένα παράδοξο τρόπο ενώ όλες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων την υποεκτιμούσαν ξαφνικά άρχισαν να αυξάνονται τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Η μάχη μεταξύ των κομμάτων Το Ποτάμι και της Χρυσής Αυγής δεν υφίσταται. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και τέταρτο κόμμα το Ποτάμι που όντως κρατάει δυνάμεις και δεν χάνει με τον ρυθμό που θα αναμενόταν ψήφους προς το Κόμμα Παπανδρέου.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Τώρα είναι η σειρά σας να «μη μας προδώσετε»!
Η ΝΔ πληρώνει τους πολίτες για να πάρουν τα φυλλάδιά της - Ακόμα και έτσι πετιούνται αμέσως!

Η ΝΔ πληρώνει τους πολίτες για να πάρουν τα φυλλάδιά της - Ακόμα και έτσι πετιούνται αμέσως!
Εποχή άφησε μία υποψήφια της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, αφού το προεκλογικό της φυλλάδιο περιέχει και την αντίστοιχη αμοιβή για όποιον το πάρει στα χέρια του. Συγκεκριμένα το φυλλάδιο της εν λόγω υποψήφιας φέρει ένα κέρμα των 2 λεπτών και ξεκινάει με την φράση «0,02€ για δύο λεπτά του χρόνου και της προσοχής σας!».
Ομολογουμένως η προσπάθεια κινείται στην σωστή κατεύθυνση, αφού ουδείς θέλει να πάρει φυλλάδιο της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια του άνευ αντιτίμου, όμως και σε αυτό επέβαλλαν μνημόνιο οι νεοδημοκράτες. Συγκεκριμένα κάνοντας την απαραίτητη χρονική αναγωγή προσφέρουν ημερομίσθιο 4,8€ για όποιον διαβάζει τα φυλλάδιά τους.
Το ημερομίσθιο αυτό είναι προφανώς ο στόχος της ΝΔ για τον μισθό των Ελλήνων πολιτών. Όμως και πάλι ύστερα από την τόση απελπισία στην οποία έχουν φέρει τους Έλληνες πολίτες, ουδείς δέχεται (έστω και αμειβόμενος) να διαβάσει τις μπούρδες της ΝΔ.ΠΗΓΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Ένα περίεργο –για τα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα μια βδομάδα πριν από τις εκλογές- γεγονός έλαβε χώρα σε «δημοσκόπηση» που έγινε για λογαριασμό της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιεύθηκε χθες.

Στον πίνακα της δημοφιλίας πολιτικών, λοιπόν, εμφανίζεται ως δημοφιλέστερος ο… Ποτάμης, ξεπερνώντας τον Αλέξη Τσίπρα (και ταυτοχρόνως το Ποτάμι στο εξωπραγματικό 7%). Πρόκειται άραγε για κίνηση σεβασμού στη δεοντολογία, ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Η πρώτη εκδοχή απορρίπτεται, ως… επιεικώς απαράδεκτη. Διότι, η σχετική δημοσκόπηση εμφανίζει κι άλλα εξωπραγματικά στοιχεία και είναι φανερά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα, εμφανίζει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο 35% και του ΚΚΕ στο… 7%! Θέλοντας προφανώς να χειραγωγήσει τους κουκουέδες να ψηφίσουν ελαφρά τη καρδία ΣΥΡΙΖΑ, «για πρώτη φορά αριστερά», μιας και υποτίθεται πως το κόμμα τους είναι ψηλά και δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη από ψήφους (η αλήθεια είναι ότι το ΚΚΕ είναι γύρω στο 4%, με πτωτικές τάσεις).

Επιστρέφουμε, όμως, στο περίεργο «εύρημα» για τον υπάλληλο του Μπόμπολα, Θεοδωράκη και το Ποτάμι του. Προφανώς, υπάρχει εντονότατο… φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι, που μπορεί μετεκλογικά να οδηγήσει εις  γάμου κοινωνίαν.

Κατά πόσον αυτό το φλερτ είναι άσχετο με την αβανταδόρικη πρωτοσέλιδη συνέντευξη του mister Tsipra στην κυριακάτικη φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, που σηματοδοτεί την στροφή του μεγαλοκαρχαρία προς τον ΣΥΡΙΖΑ, το αφήνουμε στην κρίση σας  ΠΗΓΗ


Στάθης Παναγούλης: Φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!

Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότητα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχεται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων.
Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι επί σειρά μηνών τα κανάλια δεν προβάλουν καμία δήλωση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι μόνες αναφορές στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι προκειμένου να «απλωθεί» η λάσπη του καθεστώτος.
Οι ακριβείς δηλώσεις ήταν: «Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είτε το θέλουμε, είτε όχι!»
Κατά πρώτον έχει αξία η παραδοχή Παναγούλη ότι οι δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων είναι χαλκευμένες και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας. Κατά δεύτερον, επίσης αξία έχει το γεγονός ότι ο Παναγούλης, ένας προφανής ιδεολογικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής, αντιλαμβάνεται το προφανές, ότι δηλαδή τα κανάλια φιμώνουν και συστηματικά βιάζουν την δημοκρατία, μέσα από τη φίμωση της Χρυσής Αυγής.
Αυτό που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ο Παναγούλης, είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Δεν το αντιλαμβάνεται γι’ αυτό και πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πιάσει στασίδι στα πάνελ της διαφθοράς και της διαπλοκής, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι ότι προκειμένου να απελευθερωθεί η Πατρίδα από τους δυνάστες απαιτούνται θυσίες, τις οποίες επιβάλλουν οι ίδιοι οι δυνάστες προς τους επίδοξους απελευθερωτές.  
Οι μόνοι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν αυτές τις θυσίες που απαιτούνται, για την απελευθέρωση της Πατρίδας, είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες και ιδιαιτέρως οι κατηγορούμενοι Συναγωνιστές, που βρίσκονται στα Κελιά της Τιμής με «εντολή Σαμαρά».   ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6193028356873873391

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item