Widgets

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

OBSERVER: ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

Εκτενές ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, δημοσιεύεται στον βρετανικό Observer, σε άρθρο του Μπεν Γκάτεριτζ, της «επενδυτικής» (τοκογλυφικής…) Brewin Dolphin, που αναφέρεται κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και στην προοπτική του να αναλάβει την εξουσία, διαπιστώνοντας ότι όσο κοντύτερα έρχεται σ’ αυτήν, τόσο περισσότερο συμβιβάζεται με το Μνημόνιο της δυστυχίας μας. Ιδού:

«Πρέπει να κοιτάξουμε με προσοχή την αλλαγή που έχει συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας έχει ταξιδεύσει στη Φρανκφούρτη και τη Ρώμη για να μειώσει τους φόβους των Ευρωπαίων ηγετών ότι θα απειλήσει με μια έξοδο από το ευρώ, άρα χρεοκοπία. Πράγματι, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι ο Τσίπρας ακολουθεί τα ίδια επιχειρήματα που έχουν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι για την ανάπτυξη. Αυτός ο συμβιβαστικός τόνος είναι χαρακτηριστικό των πιο ακραίων κομμάτων καθώς έρχονται πιο κοντά στην εξουσία. Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ, σαφώς, δεν είναι ένα κεντρώο κόμμα, η μεταστροφή του αναμένεται να γίνει σαφής από τις αγορές συν τω χρόνω. Επίσης, αυτή η ουσιαστική αλλαγή θα είναι αναγκαία στις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη πάνω στο πρόγραμμα διάσωσης».

Και βέβαια, τον πιστεύουμε τον αρθρογράφο. Γιατί αν δεν ξέρουν οι «επενδυτικοί» όμιλοι τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα, τότε ποιός ξέρει; Ο ελληνικός λαός που τον ταΐζουν κουτόχορτο οι κάθε λογής επιτήδειοι… μνημονιοσχίστες;   πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕΔεκανίκι του Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησε να μην ασχοληθεί η Βουλή με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού βουλευτή!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ KONTRA NEWS, 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΑΝ;

Ανοίγει ο κουμπαράς που έλεγαν «δεν υπήρχε»! Και όλα αυτά, χωρις να λάβουμε υπ’ όψιν μας οτι «χρηματισμός» ειναι και η συνεχής παρουσία στα κανάλια νταβατζήδων σε ζώνες τηλεθέασης. Εδώ είδαμε Μegaλο – βουλευτές να γίνονται… λαγοί μόλις έσκασε η δίωξη για το σκάνδαλο του ΟΣΕ.  Ο κουμπαράς όμως ήταν πάντα εδώ, μολύνοντας την πολιτική ζωή και μόνο ένα σφυρί μπορεί να τον κομματιάσει: Ο Νόμος του Βασικού Μετόχου!  Πέρα από αυτό; ΕΚΛΟΓΕΣ και ΕΘΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!  ΠΗΓΗ

Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ η κυβέρνηση
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας αποδεικνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Το διαπιστώσαμε κατά την πρώτη ψηφοφορία όταν το Κοινοβούλιο εκλήθη να ψηφίσει έναν και μόνον υποψήφιο, καθώς όλες οι πολιτικές δυνάμεις πλην του κυβερνώντος μνημονιακού μορφώματος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αρνούνται να δώσουν παράταση ζωής στην αποτυχημένη κυβέρνηση που διαλύει καθημερινά τη χώρα και εξαθλιώνει τον λαό. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η απόληξη της πυραμίδας των πολιτικών απορριμάτων της Μεταπολίτευσης, είναι φανερό ότι είναι αποφασισμένη να παραμείνει στην εξουσία με κάθε μέσον.
Το διαπιστώσαμε όταν ο Εθνικιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε δύο φορές και με αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Πρωθυπουργός ως αγοραίος «νονός» δίνει εντολές για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Το συνένοχο κοινοβούλιο όχι απλώς σιωπά, αλλά συναινεί στην δίωξή του επειδή αποκάλυψε την πολιτειακή εκτροπή που βρίσκεται σε εξέλιξη με εντολή Σαμαρά.
Το διαπιστώσαμε όταν βουλευτές άλλου κόμματος μίλησαν ευθέως για απόπειρα εξαγοράς τους ώστε να ψηφίσουν υπέρ του εκλεκτού των τοκογλύφων. Τα Μέσα που έχουν κατά δήλωσή τους συμφωνήσει να αποκλείσουν τους Εθνικιστές από την πληροφόρηση του Λαού, άφησαν το θέμα να περάσει, υπολογίζοντας στην διαπλοκή των πολιτικών του συστήματος με τους «συμβούλους» τους οποίους δανείζουν ξένες τράπεζες σε πολιτικά κόμματα. Αυτή η κυβέρνηση και αυτό το σύστημα που, από την σε σύγχυση και αμηχανία ευρισκόμενη Αριστερά ως την ξεπουλημένη φιλελεύθερη ψευτοδεξιά, περνώντας από την κεντρώα μάζα των κρατικοδίαιτων, καλύπτει και αποσιωπά τα εγκλήματα του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του, αποτελεί εγκληματική οργάνωση που έχει καταλάβει την εξουσία της χώρας.
Και όμως, μέσα στο κλίμα αυτό και εν μέσω αυτών των αποκαλύψεων, η επιχειρούμενη προεδρική εκλογή Προέδρου τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν προβάλλεται ως «δημοκρατική διαδικασία» ενώ η προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να εκφραστεί η λαϊκή βούληση θεωρείται από τον Πρωθυπουργό, τους βουλευτές της συγκυβέρνησης και τα φιλικά τους ΜΜΕ «επικίνδυνη». «Επικίνδυνη» είναι πράγματι η θέληση του Ελληνικού λαού αλλά μόνον για τα συμφέροντα των κομισάριων των Βρυξελλών και των χρηματοδοτών της κυβέρνησης οι οποίοι απειλούν ευθέως να διακόψουν τον δανεισμό αν τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο ελληνικός λαός δεν τους είναι οικεία.
Όπως σοφά παρατήρησε αγαπητός φίλος, η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας στο καθεστώς των Σαμαροβενιζέλων δεν διαφέρει σε τίποτε από την γενικότερη πολιτική τους. Τι Μπόμπολας τι Δήμας. Πρώτος, δεύτερος διαγωνισμός άκαρπος και μετά απ’ευθείας ανάθεση. Σε αυτή τη «Δημοκρατία» όπου η εξαγορά ψήφων θεωρείται ανερυθρίαστα «μια ακόμη παθογένεια του συστήματος».
Σε αυτή τη «Δημοκρατία» όπου οι συναλλαγές της δύσοσμης εξουσίας γίνονται με πλάκες χρυσού για να μην αφήνουν ίχνη. Σε αυτήν την «Δημοκρατία» των γκάγκστερς στην οποία ο Πρωθυπουργός και 160 βουλευτές του Κοινοβουλίου ψήφισαν να δοθεί παράταση ζωής. Σε αυτήν την «Δημοκρατία» μία είναι η απάντηση: η ανατροπή της εγκληματικής συμμορίας που ανατρέπει, υποκαθιστά και απαξιώνει την θέληση του Λαού.
Στην αληθινή Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εκλογές τώρα!  ΠΗΓΗ

ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ: Δεν θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου για να μάθουμε ποιος τον προειδοποίησε και για ποιον δούλευε!


ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ: Δεν θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου για να μάθουμε ποιος τον προειδοποίησε και για ποιον δούλευε!
Στην υπόθεση Χαϊκάλη υπάρχουν ορισμένες κομβικές λεπτομέρειες που θα φώτιζαν ολόκληρη την υπόθεση. Μάλιστα η απουσία διερεύνησης των συγκεκριμένων σημείων καθιστά βέβαιο ότι η υπόθεση είναι αδύνατο να εξιχνιαστεί. Συγκεκριμένα για να βρεθεί η αλήθεια απαιτείται να μάθουμε:
  1. Ποιος προειδοποίησε τον Αποστολόπουλο να μην παραστεί στο ραντεβού που θα οδηγούσε στην σύλληψή του; Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μόνοι που υποτίθεται ότι γνώριζαν ότι οι Ντογιάκος, Στάθης της Κρατικής Ασφάλειας και Χαϊκάλης. Ποιος είναι ο ένοχος άραγε;
  2. Πέραν του γεγονότος ότι στον διάλογο αναφέρεται το όνομα του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη, με διαφημίσεις σε όλες τις συστημικές εφημερίδες, που έχει αγοράσει τα πάντα επί Σαμαρά, υπάρχει και το ζήτημα των αποδείξεων. Μιλούσε ο Αποστολόπουλος με κυβερνητικό παράγοντα; Από πού θα έβρισκε τα λεφτά για τον Χαϊκάλη και ό,τι άλλο απαιτούσε η συμφωνία;
Είναι σαφές ότι χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι επίσης σαφές ότι ο μόνος τρόπος απόκτησης αυτών των πληροφοριών είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η σχετική έρευνα, χώρια που έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη ημέρα της καταγγελίας, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει συνομιλία που θα κανονίζει ο Αποστολόπουλος ζητήματα της εν λόγω υποθέσεως.
Διαβάζουμε, λοιπόν, σχετικά: «Εκτός απροόπτου η έρευνα για την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη θα κλείσει αύριο με πορισματική αναφορά του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στον προϊστάμενό του Ισίδωρο Ντογιάκο. Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και δεν θα προχωρήσουν σε καμία άλλη κίνηση, όπως για παράδειγμα άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Αποστολόπουλου όπως ζήτησε η πλευρά Χαϊκάλη.»
Είναι σαφές ότι για άλλη μία φορά η «παράγκα Μπάμπη» βρίσκεται εν πλήρη δράση κουκουλώνοντας κακουργήματα. Όμως τίποτα δεν μπορεί να σώσει τον Σαμαρά και τους επίορκους συνεργάτες του από τα... ισόβια δεσμά. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσχεραίνουν συνεχώς την μελλοντική τους θέση.  ΠΗΓΗ
Γιατί τα κανάλια προέβαλλαν το ηχητικό Χαϊκάλη και όχι το ηχητικό με τις διαταγές Σαμαρά;


Είδαμε χθες τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αποκαλύψεις Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του, προκειμένου να υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, ως επόμενο πρόεδρο της δημοκρατίας. Όλα τα κανάλια, ορθώς, το είχαν πρώτο θέμα, σχολιάζοντας κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή ή λεπτομέρεια του επίμαχου βίντεο, το οποίο αποδείκνυε – τουλάχιστον – ότι ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, δέχτηκε μία προσφορά προς την κατεύθυνση που ήθελε η κυβέρνηση.
Την περασμένη εβδομάδα από Βήματος Βουλής, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε μία αποκάλυψη, η οποία επιμελώς «θάφτηκε» από τα ΜΜΕ. Επρόκειτο για ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακουγόταν ο ίδιος ο Σαμαράς να δίνει διαταγές σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης, προκειμένου να προφυλακιστούν οι Συναγωνιστές, Γερμενής και Ηλιόπουλος, καθώς και ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Ευστάθιος Μπούκουρας.
Στην περίπτωση Χαϊκάλη, ο πρωθυπουργός άσκησε μήνυση κατά του Βουλευτή των ΑΝΕΛ, αλλά αυτός δεν συνελήφθη, παρότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορήθηκε ήταν αυτόφωροΣτην περίπτωση με το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, ο πρωθυπουργός εξαφανίστηκε, ενώ ο Αθανασίου ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για τον... Ρωμανό, αποφεύγοντας να απαντήσει επί του καυτού αυτού ζητήματος και με τρεμάμενη φωνή, γεγονός που ανάγκασε τους συριζαίους να του τονίσουν πολλάκις να μιλάει πιο δυνατά, γιατί δεν τον άκουγαν.
Ποια ήταν, όμως, η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο αυτών αποκαλύψεων, που προκάλεσε τις τόσο διαφορετικές αντιδράσεις; Το μυστικό κρύβεται στα πρωτοσέλιδα των σημερινών συστημικών εφημερίδων, τα οποία και σας παρουσιάζουμε:
Στην περίπτωση Χαϊκάλη, ο βουλευτής συναντήθηκε με κάποιον, ο οποίος του μίλησε εξ ονόματος του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη. Στην περίπτωση των αποκαλύψεων της Χρυσής Αυγής, ακουγόταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μιλάει σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης, το όνομα του οποίου παραμένει ακόμα μυστήριο, εντείνοντας το τρέμουλο στους συγκυβερνώντες.
Η περίπτωση Χαϊκάλη δεν μπορεί να ακουμπήσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, γεγονός που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Χαϊκάλης μιλώντας στο MEGA και λέγοντας ότι «δεν κατηγορεί τον Σαμαρά». Επιπροσθέτως, παρόλη την ισχύ του ντοκουμέντου, η κυβέρνηση μπορεί να επικαλεστεί ποικίλες - έστω και φαιδρές - δικαιολογίες, τις οποίες ευθύς αμέσως θα υιοθετήσουν ως «αλήθεια», οι δημοσιογραφίσκοι της διαφθοράςΣτην περίπτωση του ηχητικού ντοκουμέντου με τις διαταγές Σαμαρά, δεν υπήρχε η οποιαδήποτε δικαιολογία, χώρια που αποδεικνυόταν, πέραν κάθε αμφιβολίας, η συμμετοχή του πρωθυπουργού στην κατάλυση του πολιτεύματος, από κοινού με την «παράγκα Μπάμπη».
Η περίπτωση Χαϊκαλή στην καλύτερη των περιπτώσεων ήταν ένα «επιφανειακό τραύμα» στο σύστημα και έτσι προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, τα οποία υπάρχει περίπτωση να το εκμεταλλευτούν κιόλας προς όφελός τους. Η περίπτωση του ηχητικού ντοκουμέντου που αποκάλυψε ο Συναγωνιστής ήταν ένα θανάσιμο πλήγμα σε ένα ολάκερο σύστημα, χωρίς ελπίδα αναστροφής και έτσι «θάφτηκε» επιμελώς από ΜΜΕ και κόμματα. Αξιοσημείωτο ότι ούτε οι ΑΝΕΛ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ το ανακίνησαν, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις.
Η αλήθεια είναι, συνεπώς, μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!    ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!  KAI 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! «ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ;»

Αυτοί είναι που επιχειρούν να θάψουν τα εγκλήματα Σαμαρά: ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ, Δημάρ και ΚΚΕΑυτοί είναι που επιχειρούν να θάψουν τα εγκλήματα Σαμαρά: ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ, Δημάρ και ΚΚΕ
Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Βασίλης Υψηλάντης από την ΝΔ, Βαγγέλης Αποστόλου από τον Σύριζα, Μαρία Ρεπούση από την Δημάρ, Παναγιώτης Ρήγας από το Πασόκ και Σπύρος Χαλβατζής από το ΚΚΕ. Αυτοί είναι οι "εθνοπατέρες" που θάβουν τα εγκλήματα του Σαμαρά κατά του Πολιτεύματος και της Δημοκρατίας.
Την στιγμή που έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν για τις αποκαλύψεις των βρωμερών μεθοδεύσεων του προδότη πρωθυπουργού, το συνταγματικό τόξο της Βουλής λειτουργώντας ακόμα μια φορά ως πλυντήριο επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα κακουργήματα Σαμαρά.
Κι αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να θέλουν να καλύψει ο ένας τις βρωμιές του άλλου, τα υπόλοιπα ψευτοαριστερά κόμματα απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως λειτουργούν ως το καλύτερο δεκανίκι της καταρρέουσας Χούντας Σαμαρά.
Αλήθεια τι θα πουν στους ψηφοφόρους τους ο Σύριζα, η Δημάρ και το ΚΚΕ που με τις ψήφους τους εμπόδισαν την δημοσιοποίηση του ντοκουμέντου που επιβεβαιώνει τις υπόγειες μεθοδεύσεις Σαμαρά για να παραμείνει στην εξουσία;
Καλύτερα να κρυφτούν στο πιο βαθύ λαγούμι... Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πραγματική ασυμβίβαστη πολιτική δύναμη αντίστασης που συνεχίζεΙ να διατρανώνει: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Φυλακή ο Σαμαράς: Διάγγελμα Συντριβής!
Ούτε οι κλάψες, ούτε η συνεχιζόμενη πολιτική τρομοκρατία, ούτε το άνοιγμα προς τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου για συνεργασία μπορούν να σώσουν το θλιβερό πολιτικό σαρκίο του Αντώνη Σαμαρά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αναπόφευκτο δρόμο προς τη φυλακή.
Σε ένα έκτακτο διάγγελμα το οποίο συνιστά αναμφίβολα διάγγελμα επερχόμενης συντριβής, ο Αντώνης Σαμαράς σε ρόλο Μάρθας Βούρτση, γονάτισε μπροστά στο αντισυνταγματικό τόξο ζητώντας συναίνεση, ήτοι συγκάλυψη των εθνικών του εγκλημάτων για τα οποία η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί προς τον Ελληνικό Λαό πως θα λογοδοτήσει στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Περιφρονώντας ως συνηθίζει τον Λαό, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε ένα διάγγελμα το οποίο δεν απευθύνεται προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες, αλλά προς το σινάφι του των πολιτικών απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου και φυσικά προς τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, τους οποίους καλεί σε συνεργασία και συστράτευση. Συνεργασία και συστράτευση όχι βεβαίως για να λυθούν τα μύρια προβλήματα που το αντισυνταγματικό τόξο συσσώρευσε στην Πατρίδα, αλλά με στόχο να αντιμετωπισθεί η επελαύνουσα Χρυσή Αυγή και κατ' επέκταση η απόδοση δικαιοσύνης.
Στην προσπάθειά του αυτή, έφτασε μέχρι του σημείου να τάξει υπουργεία κάνοντας λόγο για ευρύτερη συνεργασία μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Το επιχείρημά του πως προέχει η συνταγματική αναθεώρηση είναι πέρα ως πέρα κίβδηλο και ενδεικτικό της πολιτικής και ηθικής ποιότητας του ανδρός: εκείνος που κατέλυσε Σύνταγμα και Νόμους, παρεμβαίνοντας δίκην δικτάτορος στην δικαστική εξουσία και στήνοντας μια άθλια πολιτική σκευωρία, παρουσιάζεται σήμερα ως θεματοφύλακας της συνταγματικής νομιμότητος και πρωτοπόρος της αναθεώρησης του Συντάγματος.
Ποιο Σύνταγμα όμως να αναθεωρηθεί; Εκείνο που καταλύθηκε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση από τον Αντώνη Σαμαρά σε μόλις δυόμιση έτη διακυβέρνησης;
Η υποτιθέμενη «πολιτική σταθερότητα» την οποία επικαλείται ο Σαμαράς και τα καλοπληρωμένα φερέφωνα του Μαξίμου, δεν είναι παρά η συνέχιση της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, τα εκατομμύρια των ανέργων, η κατακόρυφη αύξηση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
Η κατά Σαμαρά «πολιτική σταθερότητα», είναι ν' αναζητείς απεγνωσμένα εργασία για να θρέψεις την οικογένειά σου, την ίδια ώρα που το κομματικό Κράτος βολεύει τα παιδιά-πελάτες του!
Η κατά Σαμαρά «πολιτική σταθερότητα» είναι να απειλούν οι τράπεζες πως θα σου πάρουν το σπίτι, όταν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρωστούν εκατομμύρια ευρώ, δεν τους ενοχλεί κανείς και επιπλέον λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση συνεχίζοντας τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος!
Η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θ' αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ούτως ώστε η συγκεκριμένη -κατά Σαμαρά- «πολιτική σταθερότητα» να συντριβεί μπροστά στην ατσάλινη θέληση του Ελληνικού Λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη! Το δίλημμα δε της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, δεν μπορεί παρά να είναι: Ή με τη Χούντα των Μνημονίων, Ή με τη Χρυσή Αυγή!
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε στο διάγγελμα Σαμαρά με την εξής ανακοίνωση: Όσο και να κλαίει και να οδύρεται ο Σαμαράς, όσο και να παρακαλάει γονυπετής για αποστασίες δεν παραγράφονται τα εγκλήματά του κατά της Ελλάδος και η κατάλυση του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Η Χρυσή Αυγή και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απαιτούν άμεσα ελεύθερες εκλογές που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση τα ανδρείκελα του μνημονίου.  ΠΗΓΗ

Και ο Βενιζέλος εγκαταλείπει τον απελπισμένο Σαμαρά

Κάθε ημέρα που περνά η θέση του Σαμαρά γίνεται ολοένα και πιο δυσχερής. Εκτός του ότι αντιλαμβάνεται πως οι 180 ψήφοι αποδεικνύονται άκαρπο όνειρο, συνειδητοποιεί ότι μένει και εντελώς μόνος του σ’ αυτήν την προσπάθεια, καθώς αυξάνονται οι φήμες ότι ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» Βενιζέλος τον εγκαταλείπει σιγά-σιγά, συντασσόμενος με αυτούς που ζητούν άλλη κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό για μετάθεση της ημερομηνίας εκλογών.
Ο στενός συνεργάτης του «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, υποστήριξε με δηλώσεις του την ανάγκη εκλογής ΠτΔ, την συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού και την δημιουργία ειδικής δικομματικής διαπραγματευτικής ομάδας για το χρέος. Δήλωσε, μάλιστα, ότι «εδώ που φτάσαμε, το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».
Μπορεί επισήμως ο Βενιζέλος να προσπάθησε με δηλώσεις να θολώσει τα νερά πάνω στην τοποθέτηση του Γρηγοράκου, όμως, είναι ολοφάνερο ότι ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ κινείται στο παρασκήνιο με σκοπό να σώσει το πολιτικό του τομάρι.
Ευρισκόμενος σε απελπιστική κατάσταση ο Σαμαράς, βλέποντας πληθώρα πολιτικών προσώπων να τον αμφισβητούν ευθέως και πλαγίως (Ντόρα Μπακογιάννη, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Βενιζέλος κλπ) και έχοντας όλα τα γνωστά προσωπικά προβλήματα, τα οποία είναι εμφανή σε όποιον έχει μια στοιχειώδη παρατηρητικότητα, οργίζεται ακόμη περισσότερο βλέποντας ότι δεν μπορεί να βελτιώσει στο ελάχιστο την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καθώς στις 29 Δεκεμβρίου θα πάψει να είναι πρωθυπουργός και οι εκλογές, που θα έρθουν σε έναν μήνα περίπου, θα σημάνουν την οριστική πολιτική σύνταξη για έναν τύπο, ο οποίος κατέστρεψε, όσο ελάχιστοι, την Χώρα αυτή.  Γιώργος Μάστορας
Μνημόνια - Φτώχεια - Αυτοκτονίες: Οι άμεσες συνέπειες της δράσης των πολιτικάντηδων

Ένα κράτος δεν χρεοκοπεί όπως μια ιδιωτική επιχείρηση. Είναι αδύνατο να πληρώνει συντάξεις και μισθούς και ταυτόχρονα να ικανοποιεί τις δανειακές του υποχρεώσεις. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εξομοιωθεί με μια επιχείρηση, διότι η ύπαρξή του αποσκοπεί στην εκπλήρωση κοινωνικών στόχων ‒ μια νομική λειτουργία που το διεθνές Δίκαιο αναγνωρίζει.
Οι δανειακές συμβάσεις μνημονιακού τύπου έχουν ως αποτέλεσμα την διάλυση του κοινωνικού κράτους ‒ ακόμη και το κοινωνικό χάος ‒ τις χιλιάδες αυτοκτονίες και συγχρόνως την διόγκωση του χρέους προς το ΑΕΠ. Η ελληνική Κυβέρνηση, ακολουθώντας μια αντικυκλική πολιτική λιτότητας, φαίνεται να οδήγησε εν τέλει την οικονομία της χώρας σε αδιέξοδο. Η επεκτατική οικονομική πολίτικη λιτότητας, η οποία έχει ως κύριο στόχο την αποπληρωμή των δανείων στους ξένους τοκογλύφους, οδηγεί σε μια «σπείρα θανάτου».
Η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να βρει διαφορετικές διεξόδους, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων χωρών που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση: Η Λετονία έκρινε αντισυνταγματικούς αρκετούς από τους όρους του ΔΝΤ. Ομοίως και η Κολομβία  αλλά και η Αργεντινή, η οποία έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις στις συντάξεις, παρά τις πιέσεις του ΔΝΤ και της ΕΕ. Οι μόνοι που επωφελήθηκαν από το μνημόνιο στην Ελλάδα είναι οι τράπεζες ‒ κυρίως οι γερμανικές που, όσο η Ελλάδα δανείζεται, μπορούν να «ξεφορτώνονται» τα ελληνικά ομόλογα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, ενώ κατείχαν ελληνικά ομόλογα άξιας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα πούλησαν πριν το PSI, έχοντας προβλέψει την επερχόμενη κατάσταση. Επιπλέον, οι ιδιωτικοποιήσεις των μεγαλύτερων δημοσίων επιχειρήσεων οδήγησαν σε μαζική μεταφορά πόρων από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, προκαλώντας την αδυναμία του κράτους να παραμείνει ο κύριος ρυθμιστής της εθνικής οικονομίας.
Ο Ντ. Λ. Μπαντού δήλωσε στην επιστολή παραίτησής του προς το ΔΝΤ: «όλα όσα κάναμε από το 1983 και μετά βασίζονται στην αίσθηση ότι έπρεπε να εκπληρώσουμε μια αποστολή: ο Νότος έπρεπε να "ιδιωτικοποιηθεί" ή να πεθάνει. Για τον λόγο αυτόν προκαλέσαμε αδιάντροπα ένα οικονομικό χάος στη Λατινική Αμερική και στην Αφρική από το 1983 μέχρι το 1988».
Αν λάβουμε υπόψη ότι κύριος στόχος των οικονομιών των αναπτυγμένων χωρών είναι η ευημερία των πολιτών, τότε η ελληνική Κυβέρνηση έχει αποτύχει.. Η Ελλάδα,  στην παγκόσμια έκθεση ευτυχίας για την περίοδο 2010-12 βρίσκεται στην 70η θέση, ενώ η Γουατεμάλα στην 49η. Συνεπώς, ο δείκτης αναδεικνύει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, την δυστυχία του ελληνικού λάου. Βεβαίως δεν χρειαζόμαστε ένα δείκτη να μας το αποδείξει ,οι χιλιάδες αυτοκτονίες μαρτυρούν την δυστυχία που έχει επιφέρει η χούντα Σαμαρά -Βενιζέλου.
Το ότι η ελληνική Κυβέρνηση λαμβάνει εντολές από ξένα κέντρα φανερώνουν το κείμενο των Μνημονίων και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Προσαρμογής: έρχονται στη διάθεση των Υπουργών λίγες μόνο ώρες πριν εγκριθούν. Χαρακτηριστικά, ο Υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι δεν πρόλαβε να το διαβάσει και η Λ. Κατσέλη ότι το διάβασε βιαστικά. Στο σημείο αυτό ταιριάζουν τα σοφά λόγια τού Νίτσε:  «Είναι κανείς κακός θεατής της ζωής, αν δεν έχει δει και το χέρι που με διακριτικό τρόπο σκοτώνει».
Κρίνεται αναγκαία η ύπαρξη μιας Εθνική Κυβέρνησης που θα θέσει επιτέλους τα συμφέροντα του Έθνους πάνω από τα συμφέροντα των τραπεζών και των διεθνών λόμπι. Η Χρυσή Αυγή έχει έμπρακτα αποδείξει ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο που την οδηγούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να φέρει  μια οικονομική αλλά και ηθική ανάταση. Καθώς διάλεξε το δύσκολο δρόμο, αδιάλλακτη από προκλήσεις ατρόμητη μπροστά σε δολοφονίες και φυλακίσεις με μόνο γνώμονα την δικαίωση ολοκλήρου του ελληνικού λάου. Οι υπαίτιοι αυτής της κατρακύλας και της σαπίλας θα βρεθούν μπροστά σε μια αμερόληπτη δικαιοσύνη και θα πληρώσουν για όσα δεινά έφεραν στην πατρίδας μας.  Ευγενία Χρήστου Γερμενή
Σενάριο «από κοινού κυβέρνησης» το κύκνειο άσμα της Χούντας Σαμαρά


Η αδυναμία εύρεσης των απαραίτητων 180 βουλευτών για την εκλογή ΠτΔ οδηγεί το σύστημα σε εναλλακτικές σκέψεις για την αποτροπή της διενέργειας εκλογών. Οι 160 μαζεμένοι της πρώτης ψηφοφορίας είναι ολοφάνερο ότι είναι αδύνατον να γίνουν 180 στην τρίτη ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου. Ειδικά μετά τις αποκαλύψεις Χαϊκάλη, ο οποιοσδήποτε ψηφίσει Δήμα στην δεύτερη (και ιδίως) στην τρίτη ψηφοφορία, θα θεωρηθεί -δικαίως ή αδίκως- ότι «τα έχει αρπάξει» και αυτό σίγουρα αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για όποιον βουλευτή, από εδώ και πέρα θέλει να ψηφίσει τον προτεινόμενο Πρόεδρο της συγκυβέρνησης.
Τα σενάρια για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια σε μια εμφανή προσπάθεια να καθυστερήσουν τις εκλογές. Θεωρούν ότι θα πειστεί ο Σαμαράς να παραιτηθεί και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για μια τέτοιου είδους κυβέρνηση. Όλοι και όλα κινούνται πλέον ξεκάθαρα εναντίον του ανεύθυνου, ανίκανου, αποτυχημένου και επικίνδυνου, για τον Τόπο, αυτού πολιτικάντη αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, που τον διακατέχει, το οποίο σε συνδυασμό με τον φθόνο, την μνησικακία και την εκδικητικότητα που τον διέπουν, οδηγούν σ’ ένα εκρηκτικό μείγμα με παρενέργειες, που δεν μπορούν να προβλεφθούν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εβδομαδιαία φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η οποία μέχρι πρότινος υποστήριζε με φανατισμό τον Σαμαρά, εδώ και λίγες εβδομάδες του επιτίθεται εμμέσως και στην τελευταία έκδοσή της ουσιαστικά τον καλεί να αφήσει «στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες», να στοχεύσει στην «συναίνεση» και ουσιαστικά να παραιτηθεί προς χάριν μιας «από κοινού κυβέρνηση». Όσοι γνωρίζουν την μεγαλομανία, τον ατομοκεντρισμό και την ψυχοσύνθεση του Σαμαρά, είναι σίγουροι ότι δεν θα θελήσει να αφήσει τον «θρόνο» του, με αποτέλεσμα όλα πλέον να είναι πιθανά, ως προς τη αντιμετώπισή του, απ’ αυτούς που μέχρι πριν λίγο καιρό τον στήριζαν για διαφόρους λόγους.  Οι επόμενες μέρες (αν όχι ώρες) θα δείξουν πολλά.  Γιώργος Μάστορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακάθεκτοι οι εργολάβοι της Χούντας: Βομβαρδίζουν με μαϊμού δημοσκοπήσεις

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ τολμάει και μιλάει για βούρκο!

Σε άλλη χώρα, θα ήταν ανέκδοτο και μάλιστα κακόγουστο. Όμως, στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, είναι πραγματικότης, αφού εδώ όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια…). Ακόμα και το κόμμα που –κατά κύριο λόγο- κατάκλεψε και κατέστρεψε την Ελλάδα, να κάνει λόγο για βούρκο στην πολιτική ζωή!!! Ιδού, λοιπόν, η θρασύτατη ανακοίνωση κατά του βούρκου, του κόμματος που μετέτρεψε την Ελλάδα σε… βούρκο:Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ τολμάει και μιλάει για βούρκο!

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος την εξέλιξη μιας βρώμικης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και ορισμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους ως τώρα συνεργάτες τους. Μονταρισμένες κασέτες (όπως διαπιστώνουν οι αρμόδιες αρχές), ομολογίες βουλευτών για παράνομες συναλλαγές τους, αποκαλύψεις για στενές σχέσεις μεταξύ καταγγελλόντων και καταγγελλομένων. Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στον βούρκο... Κατάντια. Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια…».
Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, αναμένονται ανακοινώσεις του Συλλόγου Εκδιδομένων Γυναικών υπέρ της… παρθενίας, των συμμοριτών υπέρ του… νόμου και της τάξης και του Σαμαρά υπέρ της… ανεξάρτητης δικαιοσύνης!
(ΥΓ): Τι άλλο ακόμα θα δούνε τα ματάκια μας σε τούτη τη χώρα;   ΠΗΓΗ

Για την “δημοκρατική” ΝΕΡΙΤ δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή!Πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεως της κρατικής τηλεοράσεως, που πληρώνεται από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, το διάγγελμα – κλάμα του Σαμαρά.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τελείωσε το διάγγελμα Σαμαρά είχε εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου και το είχε αποστείλει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο και όλα τα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα το ΑΠΕ ανήρτησε το δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής στις 14:53, δηλαδή λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα.
Στο δελτίο ειδήσεως της ΝΕΡΙΤ αναφέρθηκαν οι ανακοινώσεις τύπου όλων των κομμάτων πλην, φυσικά, ενός, της Χρυσής ΑυγήςΑναφέρθηκαν οι απόψεις και οι θέσεις κομμάτων που δημοσκοπικά δεν υφίστανται πλέον, όπως η ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν αναφέρθηκε η θέση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Νομίζουν ότι αποκρύπτοντας την Χρυσή Αυγή θα καταφέρουν να την εξαφανίσουν και πολιτικά. Αγνοούν, όμως, ότι η Χρυσή Αυγή είναι στις ψυχές των Ελλήνων πολιτών, που όπως προείπαμε πληρώνουν τους μισθούς των μίσθαρνων οργάνων του Σαμαρά, στη ΝΕΡΙΤΓι’ αυτό και οι μεθοδεύσεις τους θα πέσουν στο απόλυτο κενό, όπως πάντα, και στα πάνελ σχολιασμού του αποτελέσματος των εκλογών θα κλαίνε για άλλη μία φορά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 
Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου:
"Απάντηση στο διάγγελμα Σαμαρά
Όσο και να κλαίει και να οδύρεται ο Σαμαράς, όσο και να παρακαλάει γονυπετής για αποστασίες δεν παραγράφονται τα εγκλήματά του κατά της Ελλάδος και η κατάλυση του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Η Χρυσή Αυγή και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απαιτούν άμεσα ελεύθερες εκλογές που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση τα ανδρείκελα του μνημονίου.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου"


Τροπολογία – δώρο στις εταιρείες των «μαϊμού» δημοσκοπήσεων: Προπαγάνδα μέχρι την τελευταία ημέρα με «εντολή Σαμαρά


Οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν αποδείξει πολλάκις την ηθελημένη «αδυναμία» τους να αισθανθούν τις τάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Αντ’ αυτού περιορίζονται σταθερά στην διεξαγωγή επαίσχυντης κυβερνητικής προπαγάνδας, επιχειρώντας την χειραγώγηση της κοινής γνώμης με διάφορες μεθόδους. Η εμπειρία των ευρωεκλογών μας έδειξε ότι σταθερά «πετσόκοβαν» τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, «φουσκώνοντας» παράλληλα τα ποσοστά της ΝΔ και του μορφώματος του Μπόμπολα.
Όλα αυτά, βεβαίως, γίνονται με ένα συγκεκριμένο αίτιο – αιτιατό που δεν είναι άλλο από το χρήμα. Οι εταιρείες των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων, παράγουν ψεύτικα – χαλκευμένα στοιχεία, προσπαθώντας να συντηρήσουν το σύστημα που τις θρέφει. Αντιστοίχως το σύστημα τις θρέφει με αντάλλαγμα τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, που παράγονται προς συντήρησή του.
Τελευταία αμφίδρομη «χάρη» σε αυτή την ανίερη σχέση ήταν η τροπολογία του υπουργείου εσωτερικών που κατατέθηκε «νύκτωρ», σε άσχετο νομοσχέδιο. Σύμφωνα με αυτή την τροπολογία οι εταιρείες θα μπορούν να δημοσιεύουν χαλκεία – «δημοσκοπήσεις», μέχρι και μία μέρα πριν τις εκλογές, επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη δυνατή προπαγάνδα.   
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως θα έχουμε υλικό να γελάμε μέχρι την τελευταία στιγμή, καταγράφοντας τις μετρήσεις, έτσι ώστε να ξεφτιλίσουμε δεόντως τις δημοσκοπήσεις, όταν θα υπάρχουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών, που θα τοποθετούν την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με διψήφια ποσοστά, και δεκάδες Χρυσαυγίτες βουλευτές θα αποτελούν τον πονοκέφαλο ενός παγκόσμιου κατεστημένου και πρότυπο για την Εθνικιστική Αφύπνιση ολόκληρης της Ευρώπης.  ΠΗΓΗ
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΝ  ΜΟΥΝΤΖΩΝΑΝ ΚΙ Ο «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ» ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ!

adonis-selfie-mathites
Μια «Selfie» φωτογραφία με τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, που είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, έβγαλε έξω από τη Βουλή ο ξακουστός «Μπουμπούκος».

Αργότερα, την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας αυτάρεσκα: «Ιδού και η περίφημη selfie. Ευχαριστώ τα παιδιά για την θερμή υποδοχή».

Θερμή, ε; Πολύ αμφιβάλλουμε, γιατί βλέπουμε και κάτι  ανοιχτές παλάμες από πίσω του… Εκτός κι αν ο «χαρά γεμάτος» νόμιζε πως τον χαιρετούσαν!

(ΥΓ): Πάλι καλά που δεν  έφτυναν κιόλας, ν’ ανοίξει την  ομπρέλα, νομίζοντας ότι  ψιχαλίζει!  πηγη

Σκάφος με 200 λαθρομετανάστες εστάλη στη Σικελία «με εντολή Σαμαρά» για να μην αποβιβαστούν στο χωριό του

Σκάφος με 200 λαθρομετανάστες εστάλη στη Σικελία «με εντολή Σαμαρά» για να μην αποβιβαστούν στο χωριό του
Aκυβέρνητο σκάφος με περίπου 200 λαθρομετανάστες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 117 ναυτικά μίλια δυτικά νοτιοδυτικά της Πύλου, έπειτα από σήμα της ιταλικής ακτοφυλακής στο Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ) του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε παραπλέοντα πλοία, αλλά όπως διαδόθηκε από τα ΜΜΕ οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να επιβιβασθούν σε κάποιο από αυτά με προορισμό την Ελλάδα, γιατί ήθελαν να πάνε ντε και καλά στην Ιταλία. Πράγματι, το σκάφος ρυμουλκείται από φορτηγό πλοίο, με προορισμό τη Σικελία.
Από πότε όμως οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν που θα πάνε και που δε θα πάνε; Γιατί οι… κακές γλώσσες επιμένουν πως το πλοίο έκοψε πέρα «με εντολή Σαμαρά», για να μην εξαγριωθούν οι συμπατριώτες του στην Πύλο και τον… μαυρίσουν στις προσεχείς εκλογές!  ΠΗΓΗ

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ
Μια από τις σαραντατόσες τροπολογίες που κατέθεσαν οι ατσίδες της συγκυβέρνησης σε νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος (!!!), αφορούσε τις εταίρες δημοσκοπήσεων. Έτσι, αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές και οι στημένες δημοσκοπήσεις θα δημοσιεύονται ως το παραπέντε, το βράδυ της Παρασκευής πριν τις εκλογές.  Ασφαλώς, για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, στην κατεύθυνση που θέλει ο πελάτης και  πληρών τοις μετρητοίς. Δηλαδή, -κυρίως- ο φον Αντωνάκης

Και βέβαια, για να έχουν άλλοθι για την αναξιοπιστία τους (αν και κανένα κόμμα του συνταγματικού τόξου δεν πρόκειται να τους ζητήσει το λόγο ), οι εταίρες θα εμφανίζουν μέχρι και το παραπέντε τα ποσοστά των αναποφάσιστων στο  15-20%. Συνηθισμένα πράγματα στις δημοκρατίες της  Μπανάνας!
 πηγη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8553734247833770194

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item