Widgets

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ


Ελεύθερες εκλογές χωρίς πολιτικούς κρατουμένους!

Σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες διεξάγονται οι επόμενες εθνικές εκλογές. Τα κομματικά επιτελεία οργανώνουν την στρατηγική τους και η ΝΔ εμφανίστηκε ήδη με προεκλογική διαφήμιση. Καταρτίζονται λίστες, έντονο παρασκήνιο και οι υποψήφιοι του αντισυνταγματικού τόξου φόρεσαν τις γραβάτες τους και το γλοιώδες τους ύφος για να συλλέξουν τα απαραίτητα ψηφαλάκια που θα τους χαρίσουν την πολυπόθητη βουλευτική έδρα, δίχως την οποία θα είναι εξαναγκασμένοι να εργαστούν.

Θα θυμηθούν πάλι τις περιφέρειες από τις οποίες κατάγονται, θα θέσουν σκληρά διλλήματα (εκβιασμούς) στον λαό και γενικώς θα είναι ελεύθεροι να αλωνίζουν ανά την Ελλάδα, ως περιοδεύων θίασος που όμως προσφέρει λίγο γέλιο και πολύ φόβο.

Οι εκλογές αυτές δεν είναι κρίσιμες διότι θα έρθει ο Τσίπρας και θα μας πάρουν τις καταθέσεις από τις τράπεζες. Είναι κρίσιμες κυρίως για το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο το οποίο καταρρέει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Η κρισιμότητα όπως την βλέπουμε εμείς οι Εθνικιστές, έγκειται στο πόσο θα αποδυναμωθεί το μνημονιακό καθεστώς και σε αυτό εντάσσουμε και την αυριανή κυβέρνηση που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με «αριστερό» προφίλ…

Ενόψει των εκλογών λοιπόν, τα πάνελ θα γεμίσουν «δημοκράτες». Θα μιλάνε όλοι για όλα και θα διαφωνούν για τα πάντα εκτός από ένα: την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εκεί υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, συναγωνίζονται στο ποιος θα εμφανιστεί πιο «σκληρός» απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνημα που απειλεί την κυριαρχία τους.

Την 25η Ιανουαρίου, ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού ΛαούΤο Καθεστώς του Μνημονίου, εξακολουθεί να κρατά φυλακισμένη την μισή σχεδόν, κοινοβουλευτική ομάδα της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Στους υπόλοιπους απαγορεύει την ελεύθερη συμμετοχή σε πολιτικές δραστηριότητες ή ακόμα και να... μιλάνε! Τόσο πολύ τρέμουν την Αλήθεια. Η Δικαιοσύνη, δίχως άλλες πολιτικές παρεμβάσεις θα πρέπει να αφήσει ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ώστε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Η παραμονή τους στις φυλακές και χωρίς κατηγορίες, είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους...

Νίκος Κωνσταντίνου
xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Εκλογές 2015: Μάθε που ψηφίζεις - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!


Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.

Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.

Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.
Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 301) - 6956608710
xa.ekloges@gmail.com

Όσοι εκλογικοί αντιπρόσωποι ορίστηκαν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής ή δικαστικοί αντιπρόσωποι, καλούνται να ενημερώσουν την εκλογική γραμματεία στο 210 69 85 121xryshaygh.com

Έτσι θα διαφυλάξουμε το εκλογικό αποτέλεσμα! - Οδηγίες προς εκλογικούς αντιπροσώπους ώστε να μην χαθεί ούτε ψήφος

Κυριακή 25-1-2015 η μεγάλη μέρα της εκλογικής μάχης. Ήδη δεκάδες χιλιάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν λάβει τους διορισμούς τους, στελεχώνοντας όλα τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη την χώρα, ενώ ακόμα περισσότεροι συρρέουν μέχρι τελευταία στιγμή, προκειμένου να λάβουν τα σχετικά έγγραφα. Σας παρουσιάζουμε μία περίληψη των σχετικών διατάξεων σχετικά με το πότε ένα ψηφοδέλτιο κρίνεται άκυρο ή έγκυρο, έτσι ώστε να μην προσπαθήσει κανένα σκυλί του μνημονιακού καθεστώτος να ακυρώσει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, αλλοιώνοντας την Λαϊκή Βούληση. 
Α.- Οι περιπτώσεις των άκυρων ψηφοδελτίων περιγράφονται στον νόμο (πδ 26/2012). Οι συνηθέστερες περιπτώσεις αναμφίβολα άκυρων ψηφοδελτίων είναι:
α) Ο φάκελος είναι κενός ή δεν περιέχει κανένα ψηφοδέλτιο.
β) Το ψηφοδέλτιο δεν περιέχεται μέσα στον κανονικό φάκελο που δόθηκε.
γ) Ο φάκελος περιέχει περισσότερα ψηφοδέλτια, του ίδιου ή διαφορετικού κόμματος.
δ) Το ψηφοδέλτιο δεν είναι έντυπο ή δεν είναι της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας.
ε) Το ψηφοδέλτιο (ή και ο φάκελος στον οποίο βρίσκεται) φέρει αλλοιώσεις, υπογραμμίσεις, διαγραφές ή περιέχει λέξεις ή φράσεις.
Αυτές είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις σκόπιμα άκυρων ψηφοδελτίων, και δεν γεννάται αμφισβήτηση για την ακυρότητα τους.
Β.- Περαιτέρω, από τη διάταξης του άρθρου 73 §2  του Π.Δ. 26/2012 ορίζεται ότι: είναι άκυρο το ψηφοδέλτιο που φέρει στίγματα ή σημεία, τα οποία δύνανται να αποτελέσουν διακριτικά γνωρίσματα (σημάδια), που παραβιάζουν το απόρρητο της ψήφου.
Όπως έχει παγιωθεί νομολογιακά, διακριτικό γνώρισμα που παραβιάζει το επιβαλλόμενο από το άρθρο 51§3 του Συντάγματος απόρρητο της ψηφοφορίας αποτελεί μόνο εκείνο το σημείο, στίγμα, σχίσιμο, κηλίδα, γραμμή, τελεία κλπ., το οποίο δεν είναι τυχαίο, αλλά κατά τα διδάγματα της λογικής και της ανθρώπινης εμπειρίας, μπορεί να οδηγήσει στον προσδιορισμό, αμέσως ή εμμέσως, του εκλογέα που ψήφισε με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο. Το ζήτημα αν συντρέχουν κάθε φορά οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι ζήτημα πραγματικό και κρίνεται ενόψει του είδους των σημείων, της θέσης αυτών, του τρόπου της χάραξής τους και των λοιπών στοιχείων, από τα οποία μπορεί να συναχθεί το τυχαίο ή σκόπιμο της ύπαρξής τους. Σε περίπτωση αμφιβολίας το ψηφοδέλτιο πρέπει να θεωρείται έγκυρο, ενόψει της συνταγματικής κατοχύρωσης του εκλογικού δικαιώματος (μεταξύ άλλων ΑΕΔ 11/2011, 1/2009, 37/2008, 16/2005, 9/2001, 26/1999).
Με γνώμονα τα παραπάνω και κατά περίπτωση:
Β1.- Έχει κριθεί ΩΣ ΑΚΥΡΟ το ψηφοδέλτιο που:
a.- Έφερε σταυρό πράσινου χρώματος ή οποιουδήποτε άλλου χρώματος (πέρα από το επιτρεπόμενο μαύρο ή γαλάζιο).
b.- Ήταν κομμένο κατά την άνω αριστερή γωνία του.
c.- Έφερε γραμμή πλαγίως και καθέτως γραμμένη με μπλε στυλό.
d.- Έφερε ημισέληνο σε σχήμα παρένθεσης, εμπρός από το όνομα υποψηφίου.
e.- Έφερε αρχικά υποψηφίου ή αστερίσκο (αντί σταυρού) ή V.
f.- Έφερε σταυρό μέσα σε κύκλο ή σε άλλη θέση του ψηφοδελτίου, και όχι δίπλα σε όνομα υποψηφίου.
g.- Έφερε στίγματα, προσδιοριστικά της ταυτότητας του εκλογέα.
h.- Έφερε κηλίδα από μελάνη στο διάκενο μεταξύ ονόματος και επωνύμου υποψηφίου.
i.- Έφερε το χαρακτηριστικό γράμμα Χ στην πίσω πλευρά του.
j.- Ήταν διπλωμένο κατά ιδιόρρυθμο τρόπο (και όχι κατά τον συνήθη).
Β2.- Αντίθετα έχει κριθεί ΩΣ ΕΓΚΥΡΟ το ψηφοδέλτιο που:
a.- Έφερε σταυρό προτίμησης σημειωμένο κακότεχνα ο οποίος δεν έχει τις γραμμές του εντελώς κάθετες μεταξύ τους (ώστε το σημείο  να  μοιάζει  με  Χ) ή δεν είναι απόλυτα ευθείες ή δεν έχουν και τις τέσσερις πλευρές του ισομεγέθεις ή γράφτηκε με περισσότερες από μία προσπάθειες, γιατί κατά την κοινή πείρα οι ιδιορρυθμίες αυτές και παρεκκλίσεις οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως ο γραφικός χαρακτήρας κάθε ψηφοφόρου, η όρασή του, η ηλικία του, η σπουδή κατά τη χάραξη  και οι ειδικές αντικειμενικές και ψυχολογικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η ψηφοφορία.
b.- Έφερε σταυρό χαραγμένο με μαρκαδόρο ή μολύβι.
c.- Έφερε αποτύπωμα από σταυρό προτίμησης, χαραγμένο σε προηγούμενο ψηφοδέλτιο.
d.- Έφερε (στο ίδιο ψηφοδέλτιο) σταυρούς με διάφορο χρώμα μελάνης -μαύρο και μπλε ή γαλάζιο και μπλε ή οι σταυροί είχαν χαραχθεί με διαφορετικό τρόπο στο ίδιο ψηφοδέλτιο, όπως πχ η θέση ενός κανονικού σταυρού και ενός σταυρού σε σχήμα Χ ή ενός κανονικού σταυρού και ενός κακοσχηματισμένου σταυρού σε διαφορετικούς υποψηφίους (γιατί είναι σύνηθες το φαινόμενο, να παρέχεται εκ των προτέρων στον ψηφοφόρο ψηφοδέλτιο με σημειωμένο τον σταυρό προτιμήσεως από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου και εν συνεχεία ο ψηφοφόρος να προσθέτει και άλλο σταυρό υπέρ άλλου υποψηφίου της επιλογής του), εφόσον όμως, η θέση, ο αριθμός των σταυρών ή ο τρόπος χαράξεως αυτών δεν συνδέονται, με πρόθεση αποκαλύψεως της ταυτότητας του ψηφοφόρου, δεν επάγονται ακυρότητα του ψηφοδελτίου.
e.- Έφερε «τυχαίες και ανεπαίσθητες» μελανιές στην πίσω πλευρά.
f.- Έφερε σταυρούς προτίμησης χαραγμένους σε διάφορη πλευρά (ένα δεξιά και ένα αριστερά) ή σημείωση δύο συνεχόμενων σταυρών από τη μία ή την άλλη πλευρά του ίδιου ή άλλου ονόματος.
g.- Έφερε σταυρούς προτίμησης σε περισσότερους από τους επιτρεπόμενους υποψήφιους ή σε περισσοτέρους από τους μισούς υποψηφίους.
Εν τέλει, ο κανόνας που ακολουθείται στην πράξη και νομολογιακά, είναι να μην ακυρώνονται αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια γιατί αυτό συνιστά αλλοίωση της λαϊκής βούλησης. 
Επιπλέον αυτών: Ο κάθε εκλογικός αντιπρόσωπος οφείλει να καταγράψει τον αριθμό εγγεγραμμένων, τον αριθμό ψηφισάντων και τον αριθμό των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε κόμμα ξεχωριστά, παίρνοντας παράλληλα την σφραγίδα και την υπογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου στο χαρτί των αποτελεσμάτων. Με αυτόν τον τρόπο η χούντα Σαμαρά δεν θα μπορέσει με κανένα τρόπο να λειτουργήσει τα γνωστά κυκλώματά της, ώστε να γλιτώσει από την Λαϊκή Ετυμηγορία.   ΠΗΓΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σημαντικό είναι, κατά την εκλογική διαδικασία, το καθήκον που αναλαμβάνουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων, με πρώτιστο την αποφυγή παραλείψεων και λαθών που μπορεί να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Κάτω από αυτό το πρίσμα είναι σημαντικό ο εκλογικός αντιπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να έχει ενημερωθεί εγκαίρως για το εκλογικό τμήμα στο οποίο έχει διοριστεί, να παραβρίσκεται εκεί από τις 6 το πρωί της ημέρας των εκλογών και να γνωρίζει ποια είναι τα καθήκοντα του ίδιου και της εφορευτικής επιτροπής ώστε να παρέμβει άμεσα για τη διατήρηση της μυστικότητας της ψήφου, για την ανεπηρέαστη και ανεμπόδιστη ψηφοφορία και για τη διαφύλαξη της εγκυρότητας των ψηφοδελτίων υπέρ του Κόμματος. Ο εκλογικός αντιπρόσωπος για κάθε παραβίαση της διαδικασίας της ψηφοφορίας που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα σε βάρος τής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πρέπει να υποβάλει έγγραφη ένσταση στον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής.

Η παρουσία του εκλογικού αντιπροσώπου από νωρίς στο εκλογικό του τμήμα είναι απαραίτητη, καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτες περιπτώσεις που απουσιάζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι αναπληρωτές αυτών ή και μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί στο τμήμα μόνο ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αυτό διορίζει δύο και σε περίπτωση αδυναμίας έναν ψηφοφόρο ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο εκλογικός αντιπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα, είναι να ελέγξει ότι υπάρχουν αρκετά ψηφοδέλτια του Κόμματος. Αν αυτό δε συμβαίνει, φροντίζει να σταλούν, μέσω της Οργάνωσης. Αν δεν υπάρχουν καθόλου ψηφοδέλτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ζητά να μην αρχίσει η ψηφοφορία μέχρι να «έρθουν» και καλεί την εφορευτική επιτροπή να φροντίσει για τον εφοδιασμό του εκλογικού τμήματος με τον αναγκαίο αριθμό ψηφοδελτίων. Αν ο εφοδιασμός δε γίνει έγκαιρα, τότε ζητά από την εφορευτική επιτροπή να συντάξει πρακτικό που να εξηγεί το λόγο της έλλειψης ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η ψηφοφορία συνεχίζεται με λευκά ψηφοδέλτια. Δηλαδή στα λευκά ψηφοδέλτια «μπαίνει» η σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, η ημερομηνία και η μονογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου, δίνονται στους εκλογείς και τους τονίζεται ότι μπορούν να συμπληρώσουν με το χέρι τους την προτίμησή τους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αν δεν ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία, ο εκλογικός αντιπρόσωπος κάνει γραπτή ένσταση για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Ο εκλογικός αντιπρόσωπος θα πρέπει να ελέγξει, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ότι:
 • Η κάλπη είναι άδεια και να παραβρεθεί στο σφράγισμά της.
 • Ο χώρος στον οποίο ψηφίζουμε είναι πραγματικά αθέατος και υπάρχει τραπέζι και μπλε στυλό.
Κατά την ψηφοφορία, ο εκλογικός αντιπρόσωπος ελέγχει την τήρηση της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα:
 • Αξιώνει ότι στο εκλογικό τμήμα και στον περίβολο, δεν παραμένουν ή μπαινοβγαίνουν άτομα, παρά μόνο για να ψηφίσουν. Δεν επιτρέπονται περισσότεροι από πέντε ψηφοφόροι στο εκλογικό κατάστημα.
 • Ελέγχει ότι δεν παραβρίσκεται ένοπλη δύναμη στον τόπο ψηφοφορίας ή γύρω απ’ αυτόν, παρά μόνο για τις ανάγκες φρούρησης.
 • Φροντίζει να μην πλησιάζουν εκλογείς ή μη, που φέρουν όπλο ή όργανο επίθεσης.
 • Να ελέγχεται η ταυτότητα του ψηφοφόρου.
 • Να δίνονται στον ψηφοφόρο, εκτός από τον φάκελο και ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών. Ιδιαίτερα προσέχει να δίνεται ψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
 • Ελέγχει ότι ο φάκελος που ρίχνεται στην κάλπη είναι αυτός που πήρε από την εφορευτική επιτροπή δηλαδή έχει τη σφραγίδα της και τη μονογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου. Αλλιώς δεν επιτρέπεται να «ριχτεί» στην κάλπη.
 • Να συνοδεύει ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο παραβάν σωματικά ανάπηρους εκλογείς, ώστε να τον βοηθήσει στην επιλογή του ψηφοδελτίου.
 • Να παραταθεί η ψηφοφορία μέχρι τις 9 μ.μ. το αργότερο, εφόσον υπάρχουν ψηφοφόροι έξω από το εκλογικό κατάστημα.
 • Να καταχωρούνται στο βιβλίο πρακτικών όλα τα αξιοσημείωτα γεγονότα, όπως η χρησιμοποίηση λευκών ψηφοδελτίων, η διακοπή ή παράταση της ψηφοφορίας, τυχόν αξιόποινα επεισόδια κλπ.
Αν ο εκλογικός αντιπρόσωπος διαπιστώσει παράβαση, θα ζητήσει προφορικά επανόρθωση, αλλιώς θα κάνει έγγραφη ένσταση και θα καταχωρηθεί στα πρακτικά. Κατά τη διαλογή των ψήφων ο εκλογικός αντιπρόσωπος επαγρυπνά ώστε να βγει από την κάλπη ό,τι έχει μπει σε αυτήν στη διάρκεια της ψηφοφορίας. Φάκελος που δε φέρει τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής ή τη μονογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου δεν καθιστά άκυρο το ψηφοδέλτιο. Όμως ο εκλογικός αντιπρόσωπος, αν διαπιστώσει ότι εκ συστήματος δε σφραγίζονται ή δε μονογραφούνται οι φάκελοι, πρέπει να υποβάλλει ένσταση.

Στο τέλος της διαλογής, συντάσσεται πρακτικό των αποτελεσμάτων που υπογράφεται από τον αντιπρόσωπο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε το πρακτικό, στο οποίο εκτός των άλλων αναφέρεται και ο αριθμός των ψηφοδελτίων που πήρε κάθε συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος να ανταποκρίνεται στην αλήθεια, γιατί σε αυτό θα βασιστούν τα τελικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να περιφρουρηθούν τα ψηφοδέλτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τυχόν λάθος χαρακτηρισμό τους ως άκυρων ή αντίθετα ο χαρακτηρισμός ως έγκυρου ψηφοδελτίου άλλου κόμματος που είναι άκυρο. Ακολούθως ο εκλογικός αντιπρόσωπος αντιγράφει το πρακτικό των αποτελεσμάτων και πηγαίνει αμέσως στα γραφεία της Οργάνωσης και δίνει τα αποτελέσματα ή τηλεφωνεί.

Αντίστοιχα δικαιώματα και υποχρεώσεις έχουν οι αντιπρόσωποι των κομμάτων που παρίστανται ενώπιον των Ειδικών Εφετειακών Εφορευτικών Επιτροπών, στα Εφετεία της χώρας, όπου ανοίγονται και οι φάκελοι των μεικτών εκλογικών τμημάτων των ετεροδημοτών. / Στέφανος, από Κέρκυρα ethnikismos.net


Το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Το σύνολο των προγραμματικών μας θέσεων θα δημοσιευθεί ως ένθετο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας και εν συνεχεία θα διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε ολόκληρη την χώρα. Είναι χρέος κάθε Συναγωνιστή και φίλου να κάνει γνωστές τις θέσεις μας στο ευρύ κοινό. Ενάντια στην συνωμοσία σιωπής του συστήματος, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα ακόμα και μέσα από την φυλακή. Μέσα στην φυλακή άλλωστε συντάχθηκε και ο βασικός κορμός του κυβερνητικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου.
1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε την άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Την απαλλαγή της δημόσιας ζωής από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες
2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με τον Σύριζα που έχει ήδη συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική μέσω της ECCL γραμμής. Άμεση καταγγελία του μνημονίου και έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α., ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Άμεση κατάργηση όλων των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων που οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Τέλος στον ΕΝΦΙΑ και δραστική μείωση του ΦΠΑ για την τόνωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας και την αύξηση των πενιχρών κρατικών εσόδων
4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Αναδιάρθρωση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών που επιδοτήθηκαν από τα μνημόνια σε βάρος των πολιτών. Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων. Ισχυρή Εθνική Τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο που θα επιδοτήσει την εθνική παραγωγή.
5. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ Α.Ο.Ζ., ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Χάραξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο. Καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casusbelli και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Εφαρμογή του Δόγματος του Ε.Α.Χ. Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με defacto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα.
6. ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 180. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο
7. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ.
Σύμφωνα με την DeutscheBank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ σε βάθος οκταετίας. Ξεχωριστά κέρδη θα προκύψουν από τα κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδος και το πετρέλαιο του Βορείου Αιγαίου
8. ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
Είσοδος της Ελλάδος στον ενεργειακό χάρτη των αγωγών φυσικού αερίου. Άνοιγμα στις νέες αγορές της Ρωσίας και της Κίνας που αναζητούν εναγωνίως έξοδο στις θερμές θάλασσες και την Ευρωπαϊκή Ένωση αντίστοιχα
9. ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας
10. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ήταν σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και σήμερα φτάνει σε 510 δισ. ευρώ. Μόνο μία εθνική κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος από τους γερμανούς τοκογλύφους
11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
Πρώτα ο Έλληνας σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (υγεία, εργασία κ.ο.κ.). Επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Άμεση καταστολή της εισαγόμενης (και εγχώριας) εγκληματικότητας
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
Φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια. Γενναία επιδότηση της μητρότητας. Να μη γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα  ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
Γράφει η Κορίνα Πενέση


Ο κύβος ερρίφθη και οδηγούμαστε στις πιο κρίσιμες ίσως εκλογές στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους με την ελπίδα ο σοφός λαός να κάνει, αυτή την φορά , την σωστή επιλογή και να μην στείλει άλλα σούργελα στη Βουλή. Μέσα από αυτές τις εκλογές επιβάλλεται η Χώρα να ξεφορτωθεί το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.


Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από τις συμμορίες της μεταπολίτευσης είναι να συστρατευθούμε με τον Λαϊκό Σύνδεσμο, να κλείσουμε τα αυτιά στα διχαστικά διλήμματα που θα ακουστούν ακόμη μια φορά σε προεκλογική περίοδο και να μην παρασυρθούμε από την καταστροφολογία που θα επικρατήσει με στόχο τον υπνωτισμό και την εξαπάτηση του Λαού.

Η ώρα της κρίσης για το πολιτικό σύστημα έφτασε, το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ΚΑΘΑΡΣΗ. Κάθαρση την οποία μπορεί να φέρει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό το γνωρίζει το «Πολιτικό σύστημα» γι΄ αυτό άλλωστε την έχει κυνηγήσει λυσσαλέα και την έχει φυλακίσει. Γιατί την ΦΟΒΑΤΑΙ.

Φοβάται την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά σε αυτές τις εκλογές η αλήθεια θα νικήσει. Όλοι γνωρίζουν ότι οι παράνομα προφυλακισμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ο Αρχηγός μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι συναγωνιστές ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Είναι οι πρώτες εκλογές των τελευταίων 50 ετών που θα διεξαχθούν με Πολιτικούς Κρατουμένους. Είναι οι πρώτες εκλογές που ΑΡΧΗΓΟΣ πολιτικού κόμματος θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Αυτό είναι που οι προδότες δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτε και θα κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν. Θα προσπαθήσουν επίσης να καθορίσουν και το τρίτο κόμμα, καθώς η διαπλοκή θέλει το Ποτάμι να είναι τρίτο κόμμα και όχι φυσικά η Χρυσή Αυγή. Πίσω από το προσωπείο της ήπιας πολιτικής δύναμης κρύβεται καμουφλαρισμένη η διαπλοκή που έχει ονοματεπώνυμο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει καταγγείλει πάμπολλες φορές

Η Χώρα πέρα από το οικονομικό της πρόβλημα αντιμετωπίζει και τεράστιο πρόβλημα Δικαιοσύνης.

Η έλλειψη Δικαιοσύνης, ή καλλίτερα η διαφθορά της , γεννάει την ατιμωρησία γιατί αφήνει τις συμμορίες να οργιάζουν χωρίς κυρώσεις, χωρίς τον φόβο ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί απέναντι στο διαχρονικό όργιο διασπάθισης δημοσίου κι όχι μόνο χρήματος, ενώ από την άλλη φυλακίζει αθώους ανθρώπους μόνο και μόνο για τα Πολιτικά τους φρονήματα.

Αρκεί να αναλογισθείτε πόσα ευρωπαϊκά πακέτα, κονδύλια, μεσογειακά προγράμματα, ΕΣΠΑ κλπ, έχουν κατασπαράξει διαχρονικά οι συμμορίες του βαθέως κράτους παρέα με τις κυβερνήσεις και τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες-πολλοί από τους οποίους φρόντιζαν να εξουσιάζουν τα media.

Ο μόνος τρόπος, για να τελειώσουν όλα αυτά είναι η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γι αυτό λοιπόν, ΟΛΟΙ στην μάχη του εκλογικού Αγώνα.

Δηλώνουμε ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη. Ζήτω η Νίκη! ethnikismos.net


Λευτεριά στη Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!


"Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, μια γενναία απόφαση, προδίδει τη ράτσα του". Ν. Καζαντζάκης

Με περισσότερες από 7.000 αυτοκτονίες συμπατριωτών μας εξαιτίας των εθνοκτόνων μνημονιακών πολιτικών, με χιλιάδες ακόμη να αργοσβήνουν στα διαλυμένα νοσοκομεία δίκην παράπλευρων απωλειών της εποχής του Μνημονίου, με δύο εκατομμύρια ανέργους οι οποίοι δεν διακρίνουν κανένα φως στον ορίζοντα και συνεπώς δεν έχουν καμία προοπτική εύρεσης εργασίας, με ένα αντεθνικό Κράτος να φροντίζει επιμελώς τους λαθρομετανάστες αλλά να εκδικείται με μίσος τους Έλληνες, με το αντισυνταγματικό τόξο και τους εκπροσώπους του των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς να συναγωνίζονται σε δουλικότητα απέναντι στους ξένους, τότε κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, βρίσκεται ενώπιον της πιο γενναίας απόφασης.

Ποια είναι όμως εκείνη η απόφαση η οποία δύναται να χαρακτηρισθεί γενναία; Ποιο είναι εκείνο το ανώτερο Ιδανικό για το οποίο αρκεί να υποστείς κάθε θυσία όσο σκληρή κι αν είναι, δίνοντας με αυταπάρνηση και ιερή προσήλωση τον Αγώνα για την κατάκτησή του; Ποια είναι εκείνη η Ιδέα η οποία μπορεί να ενώσει τον Ελληνισμό, καθιστώντας τον ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον ιστορικό του διάβα;
Γενναία απόφαση δεν είναι να στηρίξεις την αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά η οποία από κοινού με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, κατέκλεψε τον Ελληνικό Λαό, στερώντας του κάθε δικαίωμα σε ένα αξιοπρεπές μέλλον. Το ότι ο Σαμαράς και η ψοφοδεξιά σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι στους ξένους, υλοποιώντας μέτρα τα οποία στρέφονται κατά της Πατρίδος και του Λαού, δεν σημαίνει πως το ίδιο πρέπει να πράξουν και τα εκατομμύρια των έντιμων Ελλήνων των οποίων η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν τίθενται υπό διαπραγμάτευση. 

Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπεύθυνος της δυστυχίας δεν είναι ο Ελληνικός Λαός αλλά οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και τα κομματόσκυλά τους, που καταλήστευσαν και λαφυραγώγησαν τα δημόσια ταμεία και συνεχίζουν να το πράττουν ακόμη και σήμερα. Προπαντός όμως, στήριξη στη Νέα Δημοκρατία αποτελεί λευκή επιταγή στους εγχώριους τραπεζίτες και στους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι μετρούν σε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ το αίμα του Λαού μας.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαθέτει πια την δυνατότητα να τάξει προεκλογικά επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, ανακατάληψη των πόλεων από τους λαθρομετανάστες, καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ισονομία και δικαιοσύνη. Όλα τα ανωτέρω υπήρξαν οι ψεύτικες υποσχέσεις του προ των εκλογών του 2012, εκ των οποίων καμία δεν υλοποιήθηκε από την αντεθνική του κυβέρνηση. Δύναται μονάχα να επιδοθεί σε ένα παραλήρημα πολιτικής τρομοκρατίας, εμφανιζόμενος ως «εγγυητής της σταθερότητας». Καθότι όμως η κατά Σαμαρά σταθερότητα είναι συνώνυμη της φτώχειας, της εξαθλίωσης, του ραγιαδισμού, των ταπεινώσεων, της περιφρόνησης του Λαού και του Συντάγματος, του ευτελισμού των θεσμών, όσοι αφελείς ας υποκύψουν στα τρομοκρατικά του διλήμματα. Κανείς όμως δεν θα μπορεί μετά τις εκλογές να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε!
Γενναία απόφαση δεν είναι να στηρίξεις τον αντεθνικό Σύριζα, τον οποίο οι ξένοι δυνάστες έχουν επιλέξει ως διάδοχη κατάσταση εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους

Τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ, εκείνα τα οποία είχαν πρωτύτερα στηρίξει και τον Τζέφρυ Παπανδρέου με ότι αυτό συνεπάγεται, άρχισαν πριν από κάθε άλλον να χτίζουν το πρωθυπουργικό προφίλ του Τσίπρα. Μόνον μετά τις ευρωεκλογές, όταν απεδείχθη η αναντιστοιχία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της κυβερνητικής εκπροσώπησης, οι ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών με κυρίαρχη εκείνη του Βερολίνου, έλαβαν την απόφαση να άρουν τη στήριξή τους στην κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, ανάβοντας το πράσινο φως στο Σύριζα και κατ' επέκταση στις πρόωρες εκλογές. 

Εντούτοις, ο Ελληνικός Λαός έχει διαπιστώσει πως η αντιπολίτευση του Σύριζα στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά υπήρξε κάτι περισσότερο από αξιοθρήνητη. Θαρρείς και ένα αόρατο χέρι εμπόδιζε τους βουλευτές του να σηκώσουν οξύ αντιπολιτευτικό λόγο. Αντιθέτως, υπήρξε πλήθος φωνών από το εσωτερικό του κόμματος της Κουμουνδούρου το οποίο προκαλούσε σύγχυση στην κοινή γνώμη και φυσικά αποτελούσε βορά για τα προπαγανδιστικά φερέφωνα της Συγγρού και του Μαξίμου. Το αόρατο εκείνο χέρι, είναι το ίδιο με αυτό που σήμερα δίνει το πράσινο φως προκειμένου ο Σύριζα να είναι ο βασικός πυλώνας της κυβέρνησης μετά τις εκλογές. Και όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, το αόρατο αυτό χέρι δεν κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό κινεί τις εγχώριες μαριονέτες του.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθεί κατά γράμμα το δρόμο που άνοιξε ο Τζέφρυ Παπανδρέου το 2009. Θα τάξει τον ουρανό με τ' άστρα. Κυρίως όμως, θα κατευνάσει την ανησυχία των πρώην πασόκων, κρατικοδίαιτων ψηφοφόρων του, οι οποίοι φοβούνται πως θα απωλέσουν τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν ως υπάλληλοι ή εργολάβοι του κρατικού μηχανισμού. Τον δρόμο του Τζέφρυ όμως, δεν θα τον ακολουθήσει μόνο στο πήγαινε, αλλά και στο φεύγα: θα προβεί σε σωρεία προεκλογικών υποσχέσεων, τις οποίες κατόπιν θα αναιρέσει με μια δήλωση περί κρισιμότητας της κατάστασης και το ενδεχόμενο οικονομικής χρεοκοπίας. 

Οπότε αναπόφευκτα, ο Τσίπρας και το κόμμα του θα ακολουθήσει την πολιτική των μνημονίων, επιχειρώντας να κατευνάσει τις όποιες αντιδράσεις μέσω της διαφύλαξης των προνομίων των δημοσιοσυντήρητων τέως πασόκων και νυν στελεχών και ψηφοφόρων του Σύριζα. Ούτε οι άνεργοι, ούτε οι Έλληνες εργαζόμενοι, ούτε βεβαίως και η Ελληνική Νεολαία έχει σε τίποτα να ωφεληθεί από την στήριξη του κομματικού μορφώματος των λαθρολάγνων του Σύριζα. Έχει αποδείξει πολλάκις κατά το παρελθόν, πως η κοινωνική του μέριμνα αναλώνεται στην παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους λαθρομετανάστες, οπότε οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες ας μην ευελπιστούν. Στήριξη στο Σύριζα σημαίνει συνέχιση της πολιτικής των Μνημονίων και του αφελληνισμού! Κανείς όμως δεν θα μπορεί μετά τις εκλογές να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε!

Οι εγχώριοι μεγαλοπαράγοντες της ολιγαρχίας του πλούτου και οι διεθνείς τοκογλύφοι, έχουν επί δυόμιση έτη επιδοθεί σε μια εκστρατεία λάσπης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα όσα ψευδή και κατάπτυστα αποδίδουν στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι αρκετά για να πιστοποιήσουν ποια είναι εκείνη η πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, την οποία δεν ελέγχουν. Οι αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος, είναι αναμφισβήτητα η σφραγίδα γνησιότητος του γεγονότος πως η Χρυσή Αυγή υπηρετεί μονάχα τα δίκαια του Λαού και της Μεγάλης μας Πατρίδος. Εξ ου και ο λυσσαλέος πόλεμος που υφίσταται από πολιτικούς και δημοσιογραφικούς αχυρανθρώπους του διεθνούς κεφαλαίου.

Η Χρυσή Αυγή δεν έθεσε κάποια τάξη εργαζομένων υψηλότερα από κάποια άλλη, μήτε και εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των προνομιούχων κι εκείνων που πλουτίζουν από τη δυστυχία του Λαού μας. Κατήγγειλε αλλά δεν αρκέστηκε σ' αυτό: συγκρούστηκε μετωπικά με τους τσαρλατάνους του εγχώριου πολιτικαντισμού, οι οποίοι με εντολή των ξένων και εγχώριων πλουτοκρατών σχημάτισαν το αντεθνικό τάχα «δημοκρατικό» τόξο. Πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο του «δημοκράτη», κάλυψαν τις βρώμικες μεθοδεύσεις και ενέργειές τους που στρέφονται ευθέως κατά του Λαού και της Πατρίδας. Πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο του «δημοκράτη», κάλυψαν την πολιτική σκευωρία και τις αντισυνταγματικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τις οποίες άπαντες οι «ψευτοδημοκράτες» επιδοκίμασαν!

Απέναντι λοιπόν, στις φρούδες υποσχέσεις Σαμαρά για μια κίβδηλη και πλασματική «σταθερότητα» η οποία στηρίζεται στον τρόμο και στη δουλεία των τόκων, απέναντι στην παραληρηματική παροχολογία του Τσίπρα η οποία θα ξεφουσκώσει αίφνης μετά το σχηματισμό της μνημονιακής του κυβέρνησης, η Χρυσή Αυγή παραμένει απαρέγκλιτα στο δρόμο που επιτάσσει το Εθνικό μας Καθήκον: το Ιδανικό μιας Ελεύθερης Πατρίδος δεν είναι για μας φτηνή προεκλογική υπόσχεση, είναι διαρκής κι ανελέητος, σκληρός μα δίκαιος Αγώνας!

Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές, βροντοφωνάξτε με τη δύναμη της ελληνικής σας καρδιάς πως είναι αισχρό και τιποτένιο, ανέντιμο, ανήθικο και αναξιοπρεπές τούτο το αντεθνικό Κράτος για να εκφράσει την Εθνική Υπερηφάνεια των Ελλήνων, γι' αυτό σταθείτε με γενναιότητα απέναντι στην Ελληνική μας Ράτσα και διακηρύξτε με πάθος:

Λευτεριά στην Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας
xryshaygh.com

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά

Χαιρετίζω την υπερήφανη στάση των απροσκύνητων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με τη ψήφο τους έριξαν την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη κυβέρνηση του Μνημονίου, τη θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ευρισκόμενος άδικα στη φυλακή κηρύσσω τον Αγώνα της 25ης Ιανουαρίου 2015 για μία Χρυσή Αυγή ακόμα περισσότερο δυνατή, μοναδική εγγύηση για εθνική αντίσταση του Λαού μας ενάντια στην ξενοκρατία των διεθνών τοκογλύφων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8713803194801434694

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item