Widgets

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΑΚΙ, ΑΜΕΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Μια ευτυχής συγκυρία για τους Σαμαροβενιζέλους, είναι ότι δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση, εκτός βεβαίως από την Χρυσή Αυγή (εξ’ ου και η σκευωρία…). Γιατί αν είχαν, δε θα έφταναν μέχρις εδώ. Θα είχαν πέσει προ πολλού!

Και δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση από κανένα κόμμα του… συνταγματικού τόξου, γιατί το παιχνίδι είναι καραστημένο και όλα αυτά τα κόμματα δεν είναι παρά συνιστώσες του ίδιου συστήματος, της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας!

Μετά, λοιπόν, από την απόρριψη του αιτήματος των βουλευτών πολιτικών κρατουμένων, να παρευρεθούν στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ψηφίσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία, οι Σαμαροβενιζέλοι χρειάζονται πλέον μόλις 146 ψήφους κι όχι 151. Αποτρέποντας έτσι και τυχόν σκέψεις κάποιων βουλευτών τους για ανταρσία

Ακούσατε να βγάλει άχνα καμία παλιοκουφάλα της δήθεν «αντιπολίτευσης» (και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται πως επιδιώκει την –με κάθε τρόπο- ανατροπή της συγκυβέρνησης) γι’ αυτό το αίσχος; Αλλά, πώς να βγάλει άχνα, αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ανήκουν στο ίδιο σύστημα και παίρνουν εντολές από τους διεθνείς τοκογλύφους που θέλουν  ομαλή διαδοχή όταν εκείνοι την αποφασίσουν;  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ;

Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: Πρώτη απάντηση στην επίσκεψη των νεοθωμανών από την Χρυσή Αυγή!

Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: Πρώτη απάντηση στην επίσκεψη των νεοθωμανών από την Χρυσή Αυγή!
Το πρώτο πράγμα που είδε ο νεοθωμανός πρωθυπουργός Νταβούτογλου εισερχόμενος στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει τα γιουσουφάκια του, ήταν οι μοναδικοί εναπομείναντες ελεύθεροι και απροσκύνητοι Έλληνες. Ύστερα από την υποδοχή – πρόκληση που του επεφύλαξαν οι προσκυνημένοι στο αεροδρόμιο, ο Νταβούτογλου εισερχόμενος στην Αθήνα, αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται στη νέα τουρκοκρατία.
Ένα τεράστιο αεροπανό, γραμμένο στην γλώσσα που καταλαβαίνει, απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων, του έδωσε το μήνυμα ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και ότι αυτή η γη είναι ακόμα ελληνική, παρότι κυβερνάται από υποτακτικούς και ανδρείκελα.
Λίγη ώρα πριν περάσει ο τουρκαλάς, οι υποτακτικοί είχαν δώσει εντολή να περικυκλωθούν από πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζοντας ότι αποτελούμε τον μοναδικό πραγματικό εχθρό του καθεστώτος και της νέας τουρκοκρατίας.
Ενδεικτικό του ραγιαδισμού των κυβερνώντων ήταν ότι υπήρχε εντολή σε περίπτωση συνθημάτων να ενεργοποιηθούν οι σειρήνες των αστυνομικών οχημάτων, για να μην ακούσει ο «πασάς» τα συνθήματα, όπερ και εγένετο.  XA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον Νταβούτογλου: Οι νεοθωμανοί ραγιάδες ξεπουλάνε την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ
Παρφουμάρονται από το πρωί τα γιουσουφάκια: Περιμένουν τον Αχμέτ Πασά Νταβούτογλου!


Από νωρίς το πρωί διεξάγεται συνάντηση κορυφής Σαμαρά – Βενιζέλου, εν όψει της επισκέψεως του Αχμέτ Νταβούτογλου. Σε λίγες ώρες θα είναι στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, εμπνευστής του περιβόητου «δόγματος Νταβούτογλου», του «στρατηγικού βάθους», και ουσιαστικά υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, αφού αυτός καθορίζει εν πολλοίς την εξωτερική πολιτική των σαμαροβενιζέλων. Τα γιουσουφάκια έχοντας πλέον εγκαταλειφθεί από τον ξένο παράγοντα, ετοιμάζουν υποδοχή «ήρωα» στον Νταβούτογλου, προκειμένου να κάνουν κοινό υπουργικό συμβούλιο «αγάπης» και «ελληνοτουρκικής συνεργασίας».
Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι τούρκοι προκαλούν σε όλα τα επίπεδα, παραβιάζοντας συνεχόμενα τον ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο κατά το δοκούν, διεξάγοντας παράλληλα έρευνες σε οικόπεδο της κυπριακής ΑΟΖ. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο οι σαμαροβενιζέλοι έχουν αποκλείσει ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών, παρατάσσοντας πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις για να νιώσει σαν το σπίτι του ο… εφέντης. Όσον αφορά το Αιγαίο τους είπε ο ίδιος ο Νταβούτογλου ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, αφού αυτό το έχει φροντίσει ο ίδιος με πάνοπλα πολεμικά πλοία και αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εθνική μας κυριαρχία.
Εν όψει της επισκέψεως του σε λίγες ώρες στην Αθήνα, ας θυμηθούμε εν τάχει ποιος είναι ο Νταβούτογλου και τι πιστεύει:
Ας δούμε τι λέει ο ίδιος ο Νταβούτογλου για την Κύπρο: «είναι μια σταθερή βάση και αεροπλανοφόρο που είναι σε θέση να ελέγχει τις περιοχές του Περσικού κόλπου και της Κασπίας και τις υδάτινες αρτηρίες του Άντεν και του Ορμούζ, οι οποίες αποτελούν τις σημαντικότερες υδάτινες περιοχές που συνδέουν Ευρασία και Αφρική» και προσθέτει σχετικά με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η τουρκία ότι «ακόμη κι αν δεν υπήρχε ούτε ένας μουσουλμάνος Τούρκος εκεί, η Τουρκία όφειλε να διατηρεί ένα Κυπριακό ζήτημα. Καμία χώρα δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη σε ένα τέτοιο νησί που βρίσκεται στην καρδιά του ζωτικού της χώρου».
Ας δούμε και ένα ακόμα απόσπασμα από το έργο που πραγματικά προκαλεί ρίγη:
«Η βάση της πολιτικής επιρροής της Τουρκίας στα Βαλκάνια είναι τα οθωμανικά κατάλοιπα, που είναι οι μουσουλμανικές κοινότητες. Σήμερα φαίνεται με ξεκάθαρο τρόπο το λάθος της πολιτικής εκκένωσης των Βαλκανίων με τη μετανάστευση αυτών των κοινοτήτων (στην Τουρκία), που κατά το παρελθόν θεωρήθηκαν ως άχθος της εξωτερικής πολιτικής. Αυτή τη στιγμή η Τουρκία φαίνεται να διαθέτει σημαντικές δυνατότητες που της παρέχει η ιστορική συσσώρευση εμπειρίας, βασιζόμενη στην οθωμανική κληρονομιά στα Βαλκάνια. Πρωτίστως, στις δύο χώρες (Βοσνία και Αλβανία), όπου οι μουσουλμάνοι είναι πλειονότητα και θεωρούνται φυσικοί σύμμαχοι της Τουρκίας, εμφανίστηκε η βούληση να μετατραπεί αυτή η κοινή ιστορική συσσώρευση σε μία συμμαχία. Οι τουρκικές και μουσουλμανικές μειονότητες που διαβιούν στη Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στη Μακεδονία, στο Σαντζάκ (επαρχία της Σερβίας), στο Κόσοβο και στη Ρουμανία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της βαλκανικής πολιτικής της Τουρκίας.
Οι δύο σημαντικοί βραχυπρόθεσμοι και μεσοπρόθεσμοι στόχοι της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας στα Βαλκάνια είναι η ισχυροποίηση της Βοσνίας και της Αλβανίας μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και η δημιουργία ενός διεθνούς νομικού πλαισίου που θα θέσει υπό την προστασία του τις εθνικές μειονότητες της περιοχής. Στο νομικό αυτό πλαίσιο η Τουρκία πρέπει να επιδιώκει συνεχώς την εξασφάλιση εγγυήσεων που θα της παρέχουν το δικαίωμα παρέμβασης στα ζητήματα που αφορούν τις μουσουλμανικές μειονότητες των Βαλκανίων. Η απόκτηση από την Τουρκία ενός τέτοιου δικαιώματος στα Βαλκάνια μπορεί να γίνει εφικτή, μόνο αν η χώρα υιοθετήσει μία δραστήρια και δυναμική βαλκανική πολιτική, η οποία θα λαμβάνει υπόψη συνεχώς τους πολιτισμικούς και ιστορικούς παράγοντες. Στην αντίθετη περίπτωση η Τουρκία όχι μόνο θα χάσει την επιρροή που ασκεί στα Βαλκάνια έναντι της Ελλάδας, η οποία μέσω του Πατριαρχείου του Φαναρίου (sic) που με τη μικρή ρωμαίικη (sic) μειονότητα επιδιώκει να αποκτήσει οικουμενικό χαρακτήρα, και της Ρωσίας, η οποία επιχειρεί να ασκήσει επιρροή στους ορθόδοξους Σλάβους στην περιοχή των Βαλκανίων και του Καυκάσου, αλλά θα μείνει και δίχως στήριγμα εν όψει ελληνικών και ρωσικών διεκδικήσεων στα Στενά.» ΧΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!Συντονισμένη επίθεση με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής από τους εχθρούς της Ελλάδας   ΚΑΙ Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει το Κοινοβούλιο

Ωμή απειλή Τσαβούσογλου: “Αν δεν επιλυθεί το Κυπριακό, θα λειτουργήσουν άλλες επιλογές...”

Η Τουρκία απειλεί με πόλεμο την Κύπρο και η κυβέρνηση στρώνει κόκκινο χαλί στον Νταβούτογλου
Τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση στρώνει κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα η Άγκυρα απειλεί ωμά την Κύπρο πως αν δεν επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού τότε θα επιστρατεύσει… τη ισχύ των όπλων.
Η απειλή εκτοξεύτηκε μάλιστα από τον Τούρκο υπουργό των Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, το στενό συνομιλητή το τελευταίο διάστημα του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Εάν δεν επιτευχθεί λύση στο Κυπριακό θα λειτουργήσουν άλλες επιλογές…», σημείωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πόστα».
 «Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία στο Κυπριακό και τις τελευταίες ενέργειες. Δεν μπορεί συνέχεια να υπάρχει αυτή η αποτυχία», είπε ο Τούρκος υπουργός προσθέτοντας ότι η επιθυμία της τουρκικής πλευράς είναι να επιτευχθεί λύση.
Τι εννοεί ο κ. Τσαβούσογλου θα υπάρξουν άλλες επιλογές… Φυσικά εννοεί όχι διπλωματικές ενέργειες, αλλά στρατιωτικές οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την πολεμική απειλή προκειμένου να μοιρασθούν οι υδρογονάνθρακες της Κυπριακής ΑΟΖ στις δύο πλευρές, στους ελληνοκύπριους και στους τουρκοκύπριους.
Φρόντισε να το κάνει πιο σαφές λίγες ώρες νωρίτερα τόσο ο υπουργός για θέματα ΕΕ Βολκάν Μποζκίρ, όσο και το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού λέγοντας πώς το ερευνητικό σκάφος «Barbaros» θα συνεχίσει να τις έρευνες του για φυσικό αέριο στην Κυπριακή ΑΟΖ «εφόσον δεν λαμβάνονται υπόψη τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων».
Το δε τουρκικό Ναυτικό ανακοίνωσε πώς η φρεγάτα «TCG Gaziantep» συνεχίζει να παράσχει προστασία και υποστήριξη στο πλοίο «Barbaros», το οποίο συνεχίζει τις έρευνες φυσικού αερίου ανοιχτά της Κύπρου, ενώ η φρεγάτα «TCG Bartin» παρακολουθεί σε απόσταση 8 χιλιομέτρων το πλοίο SAIPEM 1000 με σημαία Μπαχάμες, το οποίο πραγματοποιεί έρευνες φυσικού αερίου για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας στο «οικόπεδο 9».
Είναι σαφές λοιπόν τι εννοεί ο Μελβούτ Τσαβούσογλου όταν λέει θα υπάρξουν «άλλες επιλογές» στο θέμα της Κύπρου.
Κι όμως, η ελληνική κυβέρνηση όταν η Άγκυρα απειλεί ανοιχτά με στρατιωτική δράση στην Κυπριακή ΑΟΖ και εκτελεί γυμνάσια στο Καστελόριζο ο τουρκικός Στόλος, θεωρώντας πώς η περιοχή είναι υπό τουρκική αμφισβήτηση, καλεί τον κ. Νταβούτογλου στην Αθήνα και θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του προφανώς για να ακούσει τον Τούρκο πρωθυπουργό να ξεδιπλώνει το μανιφέστο των αξιώσεων του στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο.
Πόσο ενδοτική θα γίνει πια θέτοντας σε κίνδυνο τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα;  ΧΑ

Κ. Μπαρμπαρούσης: Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται παράνομα στην φυλακή για την αγάπη τους για την Πατρίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό.
Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κατήγγειλε τις απαγορεύσεις και τις διώξεις που υφίσταται το Κίνημα, θυμίζοντας το περιστατικό στον Μελιγαλά όπου απαγορεύτηκαν η προσέλευση και οι ομιλίες των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
Η υποκρισία της κυβέρνησης έχει φτάσει σε αισχρό επίπεδο, καθώς με το μόνο που ασχολούνται είναι ο Ρωμανός, την ίδια στιγμή που έχουμε 7 προφυλακισμένους Βουλευτές που δεν μπορούν να έρθουν να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό. Ο προϋπολογισμός είναι γεμάτος αοριστολογίες. Η πρωτογενής παραγωγή θα μπορούσε να συντελέσει στην ανάπτυξη της Χώρας, στην μείωση της ανεργίας, στο να καταστεί πλεονασματικό το εμπορικό ισοζύγιο, να βοηθήσει στην αποκέντρωση και γενικά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε μεγάλη μερίδα Ελλήνων.
Η Πατρίδα μας έχει μια κυβέρνηση υποτακτική στον ξένο παράγοντας και στους εγχώριους νταβατζήδες. Η Τουρκία εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ εμείς μειώνουμε τα κονδύλια. Όσον αφορά τον τομέα της υγείας, η Χώρα μας βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο με τις νοσηλεύτριες να ζητούν από τους ασθενείς να φέρουν οι ίδιοι τα αναλώσιμα αγαθά. Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και γιατροί στα νοσοκομεία της επαρχίας. Η Ελλάδα το μόνο που προσφέρει είναι μισθούς πείνας και εξευτελιστικές συντάξεις.
Τέλος, μίλησε για τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην φυλακή και θα περάσουν εκεί τις γιορτινές μέρες που έρχονται, όχι γιατί έκλεψαν, αλλά γιατί αγαπούν την Πατρίδα τους!  ΧΑ

Ν. Μίχος: “Η επίσκεψη Νταβούτογλου σηματοδοτεί την παραχώρηση της ΑΟΖ” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό.
Ο Βουλευτής Ευβοίας επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας με το δημογραφικό και με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών. Το χρέος της Χώρας δεν είναι βιώσιμο, δεν μειώνεται αλλά αυξάνεται με απίστευτους ρυθμούς. Το πραγματικό χρέος του 2014 δεν είναι μόνο 425 δισ. ευρώ αλλά 409 δισ. ευρώ ή 282,3% του ΑΕΠ. Επιπλέον, το 2014 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εκτιμώνται στα 74 δισ. ευρώ. Αυτά τα νούμερα δείχνουν την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και ότι το δημόσιο χρέος δεν είναι σε καθοδική τροχεία, όπως το παρουσιάζουν, αλλά είναι ανεξέλεγκτα σε ανοδική.
Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές, καθώς μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Μείζον εθνικό θέμα είναι και η ΑΟΖ, στο οποίο δεν υπάρχει καμμία πρόοδος. Η επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα είναι και η επίσημη σφραγίδα για την παραχώρηση της ΑΟΖ. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση δέχεται τον τούρκο στην Αθήνα για να ζητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Η κυβέρνηση γαντζώνεται στην εξουσία για να κερδίσει κάποιες εβδομάδες ή μήνες ζωής.
Απάντηση στον τούρκο μπορεί να δώσει μόνο μια σοβαρή Εθνική κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση τα θλιβερά πτώματα που ακούνε στο όνομα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.  XA


Επισπεύδουν τις διαδικασίες εκλογής πρόεδρου γιατί τρέμουν τον ελεύθερο Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!
Πριν από λίγον καιρό, το ψυχάρειο «Βήμα» αποκάλυψε ότι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (δηλαδή το κύκλωμα που λυμαίνεται τη δικαιοσύνη…), ειδοποίησε τον αρχισκευωρό αλήτη-προδότη-Σαμαρά (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993), να επισπεύσει τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους, γιατί αν υπάρξει αδυναμία εκλογής και προκηρυχθούν εκλογές, θα έχει αποφυλακισθεί πριν απ’ αυτές -λόγω παρελεύσεως του 18μήνου- ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δύο πρώτοι βουλευτές που προφυλακίστηκαν (Παππάς, Λαγός), οπότε θα γίνουν πολύ σκούρα τα πράματα!
Πράγματι, η θητεία Παπούλια λήγει στις 13 Μαρτίου, οπότε  η πρώτη ψηφοφορία πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον στις 12 Φεβρουαρίου. Αν δε συγκεντρωθεί (που δε θα συγκεντρωθεί…) πλειοψηφία των δύο τρίτων (200) του συνολικού αριθμού των βουλευτών, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες και αν ούτε τότε εκλεγεί, η τρίτη ψηφοφορία ακολουθεί έπειτα από άλλες πέντε ημέρες, στην οποία απαιτούνται πλέον τα 3/5 του αριθμού των βουλευτών, οι 180. Κανονικά, λοιπόν, η κρίσιμη ημερομηνία θα είναι η 22α  Φεβρουαρίου. Εφόσον τότε δεν εκλεγεί πρόεδρος, η βουλή διαλύεται μέσα σε δέκα ημέρες από την ψηφοφορία (ήτοι στις 4 Μαρτίου), και προκηρύσσονται εκλογές σε 30 ημέρες, δηλαδή στις 5 Απριλίου. Αλλά μέχρι τότε, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δύο συνεργάτες του θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
Όπως, λοιπόν, όλα δείχνουν, οι διαδικασίες εκλογής προέδρου επισπεύδονται κατά έναν μήνα και βάλε και θα αρχίσουν μετά τα Φώτα, με πρόσχημα τις πιέσεις των διεθνών τοκογλύφων για ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου, δήθεν για να ξέρουν με ποιους θα έχουν να κάνουν (κραυγαλέο ψέμα, γιατί τους έχουν στο χέρι και τους δύο –ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ- και γι’ αυτό στις συζητήσεις για την Ελλάδα λένε πως δεν τους ενδιαφέρει αν θα γίνουν εκλογές ούτε ποιος θα βγει, παρά μόνον η πιστή εφαρμογή του προγράμματός τους)!
Σύμφωνα, λοιπόν, με αξιόπιστες πληροφορίες, την Κυριακή το βράδυ στη βουλή, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο τρεμάμενος φον Αντωνάκης θα ανακοινώσει τα σχετικά με την επίσπευση… Αλλά όχι και τους πραγματικούς της λόγους, που είναι ο τρόμος του μπροστά στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!  Εθνικισμός

Ούτε δευτερόλεπτο ζωής στη Χούντα Σαμαρά: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!


Ούτε δευτερόλεπτο ζωής στη Χούντα Σαμαρά: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

Μονάχα ως απόπειρα να διαφυλάξουν τα βουλευτικά τους προνόμια, μπορεί να θεωρηθεί η «πρωτοβουλία» 8 βουλευτών να παράσχουν ανάσα ζωής στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Ύστερα από ολονύχτιες ζυμώσεις όλοι κι όλοι που βρέθηκαν να υπογράψουντο κείμενο για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να οδηγηθούμε ύστερα σε εκλογές μέσα στο 2015 ήταν οι εξής 8: Νίκη Φούντα, Θωμάς Ψύρρας και Νίκος Τσούκαλης από την ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Αηδόνης και Πέτρος Τατσόπουλος. Δηλαδή 155 + 8 = 163. Το 180 παραμένει άπιαστο όνειρο.
Παρά την αβάντα των μέσων εξαπάτησης, ένα θλιβερό συναπάντημα επίδοξων αυτόκλητων «σωτήρων» και αποτυχημένων πολιτικάντηδων, επιχείρησε να συλλέξει υπογραφές προκειμένου ναι γίνουν αποδεκτά τα κάτωθι: Η έναρξη της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης από την παρούσα Βουλή, η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και ησυμφωνία για ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πορείας προς τις εθνικές εκλογές μέσα στο 2015. Στόχος αυτής και κάθε παρόμοιας απόπειρας είναι ένας: να συντηρηθεί στην εξουσία η Χούντα των Μνημονίων, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Στρέφονται ευθέως και ανερυθρίαστα κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού: περιφρονούν την βούλησή του, η οποία αποτυπώθηκε σαφώς και ξεκάθαρα στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν τότε μια θλιβερή μειοψηφία του 31%. Σήμερα, δεν πείθει ούτε το 25% του εκλογικού σώματος, παρά ταύτα επιμένει να εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας, να υπονομεύει τα δίκαιά του και να ξεπουλά την Πατρίδα μας.
Η Χρυσή Αυγή δεν μασά τα λόγια της, ούτε μοιράζει συγχωροχάρτια στους δολοφόνους του Ελληνικού Λαού: η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι μια αντεθνική κλίκα πολιτικών ανδρείκελων των διεθνών τοκογλύφων. Δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα των Ελλήνων! Τουναντίον, απεργάζεται σχέδια τα οποία στρέφονται κατά της πλειοψηφίας του Λαού, υλοποιώντας το συμβόλαιο θανάτου της Ελληνικής μας Πατρίδος.
Ως εκ τούτου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του έναντι του Λαού και της Πατρίδος και στεκόμενος στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις πρότερες διακηρύξεις του:
Ούτε δευτερόλεπτο πολιτικής ζωής στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Αποτυχημένοι εθνοπατέρες που ο Λαός θα τους μαυρίσει στις εκλογές προκειμένου να κρατήσουν μισθούς και προνόμια θέλουν να διασώσουν την καταστροφική εξουσία Σαμαρά - Βενιζέλου. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών για να πάψει η θλιβερή μειοψηφία Πασόκ - ΝΔ να οδηγεί τη Χώρα στο χάος." ΧΑ
Α. Γρέγος: “Φέρτε πίσω τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό του 2015.
Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η Πατρίδα μας βιώνει μια τραγική πραγματικότητα, αφού η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά επιμένει στην πολιτική των μνημονίων. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα προεκλογικά ψέμματα του Σαμαρά που μαζί με τον Βενιζέλο έφτιαξαν αυτήν την παρωδία με σκοπό την διάλυση της Χώρας.
Η συγκυβέρνηση γνωρίζει για τα σκάνδαλα, το ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας, την κατάλυση του Συντάγματος, την λίστα Λαγκάρντ, την παραχώρηση της ΑΟΖ στον τούρκο, για τους μεγαλοεργολάβους και τους καναλάρχες, για το ξεπούλημα της Θράκης και του ονόματος της Μακεδονίας μας και άλλα πολλά που αφορούν όλον τον ποινικό κώδικα.
Μαζί με όλα αυτά, περιμένουμε την άφιξη του τούρκου με σκοπό να του παραδώσουμε γη και ύδωρ την ώρα που οι "καλοί γείτονες" διεκδικούν το Αιγαίο, αμφισβητούν την ΑΟΖ, και που οι πράκτορες της Τουρκίας αλωνίζουν στην Θράκη και συνεχίζουν να στέλνουν καραβιές με λαθρομετανάστες. Η ανεργία στην Χώρα είναι πολύ πιο πάνω από 27% ενώ ο υπουργός Οικονομικών Χαρδούβελης, στενός συνεργάτης του Σημίτη, έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να έρθουν πίσω τα κλεμμένα και να γίνει επιτέλους ο απαραίτητος λογιστικός έλεγχος του υπέρογκου δημοσίου χρέους.  XA

Ο τρελαντώνης, τα χάπια και η μαύρη νύχτα των εκλογών!


Πολύ κεφάτος, με το χαμόγελο της ευτυχίας στα χείλη, εμφανίστηκε την Πέμπτη στη βουλή ο φον Αντωνάκης Σαμαράς και εξερχόμενος της συνεδριάσεως της Επιτροπής της νουδούλας για την –παραμύθι κυρά μου- συνταγματική αναθεώρηση, απήντησε ως εξής σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με πρόωρες εκλογές:
«Ποιες εκλογές; Έχετε μήπως εσείς συνδικαλιστικές εκλογές; Γιατί εγώ εκλογές δεν έχω».
Ποιο είναι το συμπέρασμα που εξάγεται αυθορμήτως από τη δήλωση και το χαμόγελο της ευτυχίας; Ότι –εν αντιθέσει με άλλες φορές που το… ξέχναγε- χθες τα είχε πάρει τα χάπια του (σύμφωνα με «διασταυρωμένες πληροφορίες» του Στέφανου Χίου «πίνει 7 αντικαταθλιπτικά την ημέρα»…)! Είναι κι αυτό μια… πρόοδος που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, αλλά δε βλέπουμε να τον σώζει από την παράνοια ούτε ένα… βαγόνι χάπια, τη μαύρη νύχτα των εκλογών (που σαφώς και θα έχουμε)!  ΧΑ
Παρέμβαση Λ. Φουντούλη στην Ευρωβουλή για ανεργία νέων και παράνομους μετανάστες 

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων με νέους από όλη την Ευρώπη, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης στην οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα της ευελιξίας στην αγορά εργασίας και στην κινητικότητα σε ολόκληρη την Ένωση και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορούν να έχουν για τις συνθήκες εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα και συνολικά για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Επίσης, συμπλήρωσε πως όλα αυτά τα προγράμματα αφορούν κυρίως νέους με πολλά τυπικά προσόντα που παραδοσιακά ανήκουν στην μεσαία τάξη, ενώ οι ανειδίκευτοι παρά την σημαντική τους προσφορά στην οικονομία δεν καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Στην συνέχεια έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων. Σε αυτήν αναφέρθηκε στο θέμα των παράνομων μεταναστών, και πως αυτοί επιδεινώνουν το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που έχει η Ελλάδα, καθώς επίσης και στο διαχρονικό πρόβλημα των Ρομά και της ουσιαστικής άρνησης τους να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο.  ΧΑ
Ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν; Γιατί μας κατηγορούν;Άρθρο του παρανόμως έγκλειστου Συναγωνιστή και Βουλευτή Α’ Πειραιώς, Νικόλαου Κούζηλου
Η ΝΔ του Σαμαρά, πιστοί υπάλληλοι της τρόικα, της «παράγκας Αθανασίου», των σκανδάλων, των off shore, των τροπολογιών Μιχελάκη, του φιλομασόνου Δένδια, των στελεχών τύπου Τομπούλογλου, της μαύρης τρύπας των κομματικών ταμείων, των ψεύτικων υποσχέσεων.
Το ΠΑΣΟΚ του Άκη, του Βενιζέλου, του οικονομικού δολοφόνου ΓΑΠ, το ΠΑΣΟΚ του Πάγκαλου που «μαζί τα φάγαμε». Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, των σκανδάλων, των εξοπλιστικών, του ρουσφετιού, του μνημονίου, του ξεπουλήματος, του Τσουκάτου που είχε ομολογήσει ότι πήγαινε τις μίζες της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
Η αριστερά της κωλοτούμπας, του ανθελληνισμού της διαχρονικής προδοσίας, των ΜΚΟ, του βολέματος, των μετόχων της JP Morgan, των ακάλυπτων επιταγών, του γλειψίματος στο κεφάλαιο για να πάρουν την εξουσία. Τα αριστερά «λιγούρια της εξουσίας», όπως τους χαρακτήρισε ο Αρχηγός μας.
Το συστημικό ΚΚΕ, με τα ΚΝΑΤ να φυλούν την Βουλή, το ΚΚΕ της προδοσίας, του διεθνισμού. Το ΚΚΕ του «Κανέλλου» και του «Σωτήρη», της άρνησης για έλεγχο στα ταμεία του.
ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Αριστερά καλύπτουν ο ένας τον άλλο, καλύπτουν τις ρεμούλες, έχουν κάνει τη Βουλή των Ελλήνων χώρο συναλλαγής και συγκάλυψης. Όλοι έχουν ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Όλοι! Και αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια και αυτοί που με τη σιωπή τους δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης», αυτοί που με τη σιωπή τους κάλυψαν τα σκάνδαλα.
Γιατί μας κατηγορούν; Γιατί μας πολεμούν με τέτοια λύσσα;
Γιατί αντιδράσαμε, γιατί δεν γίναμε σαν αυτούς, γιατί δεν γίναμε μέρος του συστήματος. Γιατί ξέρουν ότι θα κάνουμε πράξη αυτό που τους έχει υποσχεθεί ο Αρχηγός μας: «Οι κλέφτες φυλακή»!
Οι εγκληματικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θέλουν τον Έλληνα υποτακτικό. Δεν πρόκειται να τους περάσει. Η Χρυσή Αυγή αφύπνισε τον Έλληνα, έκανε επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων. Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε σπίτια τους και τα λαμόγια στη φυλακή!
Οι Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή δεν σκύβει το κεφάλι. Δεν υποχωρούμε! Έχουμε ιερό καθήκον απέναντι στους Νεκρούς μας, στον Γιώργο και τον Μάνο. Και απέναντι στους Αγέννητους, τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων!
Έλληνες, μην φοβάστε τη σαπίλα του Σαμαρά! Ο μεγάλος Ν. Καζαντζάκης στην «Ασκητική» του αναφέρει: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!»
Έλληνα, πολέμα! Κάνε την επανάσταση σου, αναλογίσου την ευθύνη σου για το μέλλον της Ελλάδος. Έχουμε ιερό καθήκον να αντισταθούμε, να πολεμήσουμε.
Η φυλακή δεν μας λύγισε, οι διώξεις δεν μας σταμάτησαν!
Γι’ αυτό μας διώκουν, γι’ αυτό μας πολεμούν.
Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
«Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές.»
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος 19 Απριλίου 2013
Νικόλαος Κούζηλος
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Π. Ζησιμόπουλος: H συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων απαξιώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού μίλησε για την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων από την κυβερνήση. Αρχικά μετέφερε τις θερμές ευχές του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων πολιτικών κρατούμενων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αξιωματικούς και υπαξωματικούς οπλίτες του Πυροβολικού που σήμερα γιορτάζει λόγω της προστάτιδας Αγίας Βαρβάρας.
Ο Συναγωνιστής κατά την ομιλία του κατήγγειλε το πολιτικό κατεστημένο που κυβερνάει επί δεκαετίες με πατρίδα μας και αντιμετωπίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με φοβικό σύνδρομο. Αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται καθημερινά στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις και τις αμφισβητήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, προκλήσεις τις οποίες η συγκυβέρνηση κάνει πως δεν υπάρχουν.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχέδιο απαξίωσης και διάλυσης της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας από τους Σαμαροβενιζέλους που οδηγεί στην ολική καταστροφή τα ΕΑΣ ενώ την ίδια στιγμή η Τουρκία αναπτύσσει ιλιγγιωδώς την δική της αμυντική βιομηχανία με αποτέλεσμα την ανατροπή του ισοζυγίου στρατιωτικής ισχύος.
Κλείνοντας μίλησε για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία που περιλαμβάνει σοβαρές προτάσεις και λύσεις. XA
Ελληνική Αυγή για την Αττική: Ο δρόμος του Σύριζα προς την εξουσία περνά μέσα από τις εβραϊκές συναγωγές - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που το 1/3 του λαού μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, την ώρα που τόσοι συμπατριώτες μας πετιούνται στον δρόμο χάνοντας τις περιουσίες τους και ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγη τροφή, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η παράταξη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον τόπο για να πει υποτίθεται  το "όχι στις δυνάμεις κατοχής", προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα εγκρίνοντας δαπάνη 12.000 €, για την εκδήλωση Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.
Ο συναγωνιστής  Ευάγγελος Μπαρμπούρης σχολιάζοντας το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή δεν εγκρίνει την δαπάνη αυτήν, ζητώντας να μην αναλάβει η Περιφέρεια αυτή την δαπάνη, την ώρα μάλιστα που διάφορες κοινωνικές ομάδες πλήττονται από την κρίση ανεπανόρθωτα. "Ο λόγος που φέρνετε αυτό το θέμα είναι απλός", τόνισε ο κ. Μπαρμπούρης, "το διαβατήριο του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία που θέλει να κατακτήσει δεν περνάει μέσα από τις κάλπες,αλλά από τις Εβραϊκές Συναγωγές".Ο Mister Tsipras, οι AHEPANS και τ’ αμερικάνικα

Ο Mister Tsipras, οι AHEPANS και τ’ αμερικάνικα

Αμέσως μετά την παρουσία-ομιλία του στο Ελληνο-αμερικανικό Επιμελητήριο, ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία των διαβόητων ΑΧΕΠΑΝΣ. Ιδού η είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος:
«Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με αντιπροσωπεία της AHEPA
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της AHEPA με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο Philip Frangos, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε η σημασία της Ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, οι Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις καθώς και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Βαλαβάνη, Βουλευτής, Υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής, ο Βασίλης Πριμικήρης, υπεύθυνος του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευάγγελος Καλπαδάκης, διπλωματικός  σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».
Τι είναι οι ΑΧΕΠΑΝΣ; Εν αντιθέσει με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, που επιβάλλει με κάθε τρόπο –θεμιτό και αθέμιτο- την τυφλή υποταγή των ΗΠΑ στο Ισραήλ, το «ελληνικό» λόμπι των ΗΠΑ κάνει ακριβώς το… αντίθετο: επιβάλλει την πλήρη υποταγή της Ελλάδος στις ΗΠΑ! Παράλληλα, συνεργάζεται στενά με το σιωνιστικό λόμπι, υπέρ της προώθησης των συμφερόντων του Ισραήλ, βεβαίως-βεβαίως…
(ΥΓ): Και ως μικρή απόδειξη για τον ρόλο των ΑΧΕΠΑΝΣ, δείτε στο παραπάνω δελτίο τύπου σε ποια γλώσσα είναι γραμμένη η επωνυμία του «λόμπι» και το ονοματεπώνυμο του προέδρου του: στα αμερικάνικα! Όπως άλλωστε και το mister Tsipras!  ΧΑ

Ελ. Ζαρούλια: Αντισυνταγματική η απαγόρευση ψήφου στους βουλευτές της Χρυσής ΑυγήςΗ βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον πρόεδρο της Βουλής, τον εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και συλλήβδην τους υποκριτές του αντισυνταγματικού τόξου που από την μια μιλούν για Δημοκρατία και τα δικαιώματα των κρατουμένων και από την άλλη δεν βγάζουν μιλιά για την συνεχιζόμενη κατάλυση του Πολιτεύματος με την επαναλαμβανόμενη απαγόρευση στους παρανόμως προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν στην Βουλή.
Το νέο αυτό πραξικόπημα της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά πέρασε για ακόμη μια φορά στα ψιλά, καθώς βολεύει όλους τους ψευτοδημοκράτες του "συνταγματικού τόξου". Η ψήφιση του εν λόγω προϋπολογισμού μπορεί να γίνει με λιγότερες από 151 ψήφους και συγκεκριμένα με 146.
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως ο μνημονιακός προϋπολογισμός δεν περιλαμβάνει νέα μέτρα, ενώ στην ουσία εξαθλιώνει για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό Λαό με αυξήσεις και χαράτσια. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας, καθώς το δημογραφικό είναι μείζον ζήτημα για την επιβίωση του Έθνους. Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει τον καταστροφικό προϋπολογισμό της συγκυβέρνησης.
Τέλος, η Συναγωνίστρια Ζαρούλια κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής το πλήρες πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου για την λύση του ελληνικού προβλήματος, την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας και την δημογραφική άνθιση.  ΧΑ


Η δήθεν «λιποθυμία» Ρωμανού πρόβα του «θανάτου» του το Σάββατο!
Χθες το απόγευμα, διαδόθηκε αστραπιαία το νέο περί της «λιποθυμίας» του ψευτο-απεργού πείνας Νικολάκη Ρωμανού και μέσα σε μία ώρα φιγουράριζε στα πρώτα θέματα όλων των καθεστωτικών ιστοσελίδων. Ποιος έδωσε την «είδηση»; Πιθανότητα η γιατρός που παρακολουθεί τον Ρωμανό, η οποία… όλως τυχαίως τυγχάνει μάνα αναρχοκομμουνιστή συγκρατούμενου του Ρωμανού
Επρόκειτο βεβαίως για την πρόβα του «θανάτου» του, ο οποίος θα διαδοθεί με την ίδια αστραπιαία ταχύτητα το μεσημέρι του Σαββάτου, για να καεί τη νύχτα η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη!
Κάτι που βολεύει τα μέγιστα τους Σαμαροβενιζέλους, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Όπως π.χ., για να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη από το νέο Μνημόνιο που θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες, για να τρομάξουν τους «νοικοκυραίους» με τις εικόνες του χάους και για να εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης τον ΣΥΡΙΖΑ, που στα σίγουρα θα υπερασπίζεται τους αναρχοκομμουνιστές εμπρηστές!
Βολεύουν όμως και τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι δια του τρόπου αυτού θα απομακρύνει την περίπτωση της αυτοδυναμίας του στις προσεχείς εκλογές, την οποία –όπως γράφω εδώ και μήνες- οι συριζαίοι φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί δε θα έχουν άλλοθι που δε θα… σκίσουν το Μνημόνιο!  ΧΑ
ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
romanos-video-708

Απ’ όσα γνωρίζω το να είσαι αναρχικός σημαίνει ότι δεν δέχεσαι καμία εξουσία, κανένα κράτος, κανένα πολίτευμα, κανένα νόμο και αρχή. Πιστεύεις στην απόλυτη ελευθερία του ατόμου από κάθε κρατική καταπίεση και στην αυτοδιαχείρισή του. Σημαίνει επίσης ότι δεν τηρείς κανένα νόμο και καμία απόφαση και καμία διαδικασία κρατική. Εύλογη απορία λοιπόν: Αφού ο Ρωμανός δηλώνει αναρχικός γιατί συμμετείχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις τηρώντας τους νόμους του κράτους στο οποίο δεν πιστεύει και δεν πειθαρχεί; Γιατί αφού πέτυχε την εισαγωγή του στο ΤΕΙ γράφτηκε σε αυτό, πειθαρχώντας πάλι στους νόμους του κράτους στο οποίο όπως διατείνεται δεν πιστεύει; Αφού δηλώνει αναρχικός δεν έπρεπε να συμμετάσχει σε καμία κρατική διαδικασία, ούτε και στις Πανελλαδικές εξετάσεις και ούτε να κάνει εγγραφή στο ΤΕΙ Αθήνας, κάνοντας χρήση μάλιστα των νόμων του κράτους και τηρώντας τους πιστά, όπως ο ίδιος έκανε. Γιατί ο πραγματικός αναρχικός, δεν πιστεύει και δεν υπακούει στους νόμους του κράτους, αλλά πιστεύει στην αλληλεγγύη των λαών και την αυτοδιαχείρισή τους μέσα σε μια αταξική κοινωνία αγγελικά πλασμένη. Είναι αναρχικός επιλεκτικά; Δηλαδή όπου τον συμφέρει; Άρα μιλάμε για «γιαλαντζί αναρχικό με γεμάτες τσέπες» που βρήκε ένα παιχνιδάκι για να παίξει, χρησιμοποιούμενος και χρησιμοποιώντας κι ο ίδιος το σύστημα, που υποτίθεται ότι «μάχεται», που επιδιώκει την πολιτική αστάθεια και την καταστροφή της χώρας μας για τη λεηλασία της από ξένα κέντρα εξουσίας. Ας μην παραμυθιαζόμαστε από κάτι «γιαλαντζί επαναστάτες της συμφοράς».  Δημήτρης Β.


Αναρχοκομουνιστής τζάμπα μάγκας απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει για τον Ρωμανό αλλά πηδάει επί του στρώματος και ουχί του οδοστρώματοςΆσσοι στο… παπατζιλίκι και στις τζάμπα μαγκιές είναι οι αναρχοκομμουνιστές, μικροί και μεγάλοι. Έτσι, μετά τις απειλές αυτοκτονίας, δια της ψευτο-απεργίας πείνας, του μικρού Νικολάκη Ρωμανού, ένας 55χρονος αναρχοκομμουνιστής έδωσε σώου από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Βαλτετσίου και Ζωοδόχου Πηγής, απειλώντας να πηδήξει στο… κενό, ως… ένδειξη συμπαράστασης στον ψευτο- απεργό πείνας Ρωμανό.
Αφού, λοιπόν, έδωσε το σώου του, μόλις είδε ότι κατέφτασε η Πυροσβεστική κι έστησε ειδικό στρώμα, πραγματοποίησε την… απειλή του πηδώντας απάνω στο… στρώμα. Και βέβαια, κακώς πήγε εκεί η Πυροσβεστική κι έγινε όλο αυτό το νταβαντούρι, γιατί αν ο αναρχοκομμουνιστής τζάμπα μάγκας ήθελε πραγματικά να αυτοκτονήσει εις ένδειξη διαμαρτυρίας, θα ανέβαινε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, θα έλεγε ότι ήθελε να πει και θα… πήδαγε. Δεν το έκανε, όμως, γιατί φοβήθηκε, γιατί ότι το ύψος από την ταράτσα είναι μεγάλο και τυχόν πτώση του μπορεί να ήταν ανεξέλεγκτη και να κατέληγε επί του… οδοστρώματος και ουχί επί του… στρώματος!
(ΥΓ): Ρε ουστ!   ΧΑΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ 


Στην πλέρια «δημοκρατία» που ζούμε, οι νόμοι και τα συντάγματα της οποίας λένε ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι, κάποιοι είναι  πιο ίσοι από τους άλλους. Και πιο συγκεκριμένα, αυτοί που πηγαίνουνε σαν τα σκυλάκια πίσω από τους βουλευτάδες, τα λεγόμενα κομματόσκυλα. Το ρουσφέτι, λοιπόν, ζει και βασιλεύει στην ξεφτιλισμένη Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν και αυτό ομολογείται και από δημοσιογράφους καθεστωτικών ΜΜΕ, που το γράφουν υπό τύπον… αστείου, σα να μην τρέχει τίποτα, κατονομάζοντας μάλιστα και τον αρχιρουσφετολόγο, χωρίς να διαψεύδονται, γιατί πολύ απλά δεν ψεύδονται. Ιδού η «δημοκρατία» τους σε όλο της το «μεγαλείο» (από τον «Βηματοδότη»): 

Ο πιο δημοφιλής «γαλάζιος»
Γνωρίζετε ποιο είναι το πιο δημοφιλές στέλεχος στη ΝΔ; Που στο όνομά του οι «γαλάζιοι» βουλευτές αλλά και οι πολιτευτές πίνουν νερό και τον δοξάζουν καθημερινώς; Συγκρατήστε ένα όνομα, τώρα που οι ημέρες είναι πονηρές και τα ρουσφέτια γίνονται όλο και πιο δύσκολα: ονομάζεται Γιώργος Κατσαούνος και εξελέγη τέταρτος στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση των λεγόμενων λαϊκών αιτημάτων των «γαλάζιων» βουλευτών. Κυρίως τις μεταθέσεις φαντάρων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το μοναδικό άλλωστε ρουσφέτι που μπορούν να υποσχεθούν σήμερα οι βουλευτές. Θέλετε ορισμένα παραδείγματα; «Γαλάζιοι» βουλευτές μου λένε ότι ο εν λόγω κύριος (ο οποίος ούτε καν εργάζεται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας) μπορεί να κάνει περί τις 50 ως 60 μεταθέσεις στρατιωτών ανά ΕΣΣΟ. Διαθέτει δύο κινητά τηλέφωνα και δύο σταθερά και είναι διαθέσιμος για τους «γαλάζιους» όλο το 24ωρο. Τελευταίως οι «εξυπηρετήσεις» του επεκτάθηκαν και προς βουλευτές άλλων κομμάτων. Εδώ όμως υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο καλό είναι να το γνωρίζετε. Δεν ζητούν οι βουλευτές άλλων κομμάτων εξυπηρετήσεις. Τις ζητούν για αυτούς οι «γαλάζιοι» βουλευτές για να εξυπηρετήσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠαΣοΚ. Να τη χαίρονται τη «δημοκρατία» τους ΠΗΓΗΑμερικανοσιωνιστές: οποίος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας είναι φασίστας. Κι όποιος φασίστας τα εξυπηρετεί, δεν είναι φασίστας!Αμερικανοσιωνιστές: οποίος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας είναι… φασίστας. Κι όποιος φασίστας τα εξυπηρετεί, δεν είναι φασίστας!
Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουγγαρία κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών στη Βουδαπέστη για να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο γνωστός και μη εξαιρετέος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο οποίος κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Γερουσίας με αφορμή τον διορισμό της πρώην ηθοποιού Κολίν Μπελ ως πρέσβειρας στην Ουγγαρία, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας, Βίκτορ Ορμπάν, «νεοφασίστα δικτάτορα», λόγω των όλο και πιο στενών σχέσεων που αναπτύσσει με την Ρωσσία. Ιδού η δήλωση του Μακέιν: «Δεν τάσσομαι εναντίον των διορισμών και μη πολιτικών προσώπων. Γνωρίζω πώς παίζεται το παιχνίδι, αλλά (η Ουγγαρία)... βρίσκεται ενώπιον του κινδύνου να χάσει την ανεξαρτησία της από ένα νεοφασίστα δικτάτορα, ο οποίος πλαγιάζει με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και εμείς θα στείλουμε εκεί ως πρεσβευτή την παραγωγό της (τηλεοπτικής σειράς) "Τόλμη και Γοητεία"».
Ο «αντιφασίστας» Μακέιν, λοιπόν… Ο οποίος, είχε επισκεφθεί την Ουκρανία τις ημέρες της εξέγερσης στην πλατεία Μεϊντάν, έχοντας στο πλάι του τον αρχηγό του κόμματος «Σβομπόντα», Ολέγκ Τιαγκνιμπόκ, που είχε καταγγείλει τότε ότι «η Ουκρανία ελέγχεται από μια ρωσοεβραϊκή μαφία». Το δε «Σβομπόντα» είχε ιδρυθεί το 1991 ως «Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Ουκρανίας» (SNPU) και θεωρείται –με τα μέτρα της εποχής- ως… κάργα φασιστικό, αλλά έτυχε αυτή την εποχή να εξυπηρετεί τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα στην περιοχή!
Ιδού, λοιπόν, το… φασιστόμετρο των αμερικανοσιωνιστών (που ισχύει καταφανώς και για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής): όποιος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας, είναι φασίστας. Κι όποιος φασίστας τα εξυπηρετεί, δεν είναι φασίστας! Είπατε τίποτα;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7815227694527379979

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item