Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ:«Ή Σταύρο Δήμα ή Χρυσή Αυγή!»


  Σαμαράς σε παράκρουση παρακαλάει για σωτηρία: Ή Σταύρο Δήμα ή Χρυσή Αυγή! 

Συνέντευξη στην σαμαρική ΝΕΡΙΤ έδωσε πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς, απευθύνοντας έκκληση προς βουλευτές και πολίτες να τον λυπηθούνε. Υπήρξε πραγματικά θλιβερή η εικόνα ενός πρωθυπουργού, ο οποίος χωρίς κανένα ίχνος αξιοπρέπειας έταξε υπουργεία και υφυπουργεία σε όσους τον βοηθήσουν να παραμείνει πρωθυπουργός για λίγους μήνες ακόμα.

Το παραλήρημά του ξεκίνησε από την αρχή της συνέντευξης, αφού με θράσος απεύθυνε ευχές προς τους δοκιμαζόμενους, από τις πολιτικές του, Έλληνες για περισσότερη αισιοδοξία του 2015, αγνοώντας προφανώς ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων, το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους Έλληνες θα είναι η πτώση του απεχθούς δικτάτορα και της μνημονιακής παράγκας του.     

Συνοψίζοντας τα λεγόμενά του πρωθυπουργού, παραβλέποντας τα εμφανή σημάδια που έχει αφήσει πάνω του και στις εκφράσεις του η όλη... κατάσταση, μπορούμε να πούμε ότι παρακάλεσε τους βουλευτές να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα για να μην γίνει η Χρυσή Αυγή ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεωνΑπέφυγε, όμως, να σχολιάσει τις θετικές ψήφους των αποστατών, ώστε να μας διευκρινίσει αν και αυτές είναι... ανεπιθύμητες.
Παρά το γεγονός ότι οι ερωτήσεις ήταν εξόχως αβανταδόρικες, ο Σαμαράς πολλάκις έδειξε να χάνει την ψυχραιμία του, επαναλαμβάνοντας συνεχώς την παραίσθησή του ότι «οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές», φτάνοντας μέχρι σημείου... τρέλας να λέει ότι «θα κερδίσει τις εκλογές»Αποκάλεσε όποιους δεν ψηφίσουν «Σταύρο Δήμα» εκβιαστές και παραποίησε το Σύνταγμα, λέγοντας ότι αυτό «δεν προβλέπει μη υπερψήφιση του Δήμα».
Η θητεία του Σαμαρά τελειώνει σε λίγες ημέρες και ο ίδιος είναι εμφανώς ράκος. Πέραν του εθνικού συμφέροντος που προστάζει την καταψήφιση του μνημονιακού υποψηφίου, η θλιβερή εικόνα του Σαμαρά δημιουργεί και ένα ανθρωπιστικό ζήτημα, να καταψηφιστεί ο μνημονιακός υποψήφιος για να πάει ο Σαμαράς στην... ηρεμία!
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Η θλιβερή εικόνα Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ ήταν το κύκνειο άσμα της ξενόδουλης κυβέρνησης του μνημονίου και της υποταγής. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής την ερχόμενη Δευτέρα με την ψήφο τους θα ρίξουν το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου. Μετά τις εκλογές θα είμαστε η μόνη εθνική αντιπολίτευση ενάντια στη νέα μνημονιακή κυβέρνηση του Σύριζα, που τα έχει ήδη βρει με τους διεθνείς τοκογλύφους.  ΠΗΓΗ


Έσπασε ρεκόρ ο Σαμαράς: κατάφερε να αποτύχει σε στημένη συνέντευξη και με «σκονάκι»!

Η χθεσινή συνέντευξη Σαμαρά στην κρατική-κομματική τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, δεν μπορεί να περιγραφεί παρά ως το προσωπικό Βατερλώ ενός ανθρώπου που κατέλυσε Νόμους και Σύνταγμα και παρά ταύτα κατόρθωσε να πέσει στο λάκκο που έσκαψε για τους Εθνικιστές, πολιτικούς του αντιπάλους.
Κάτωχρος και με εμφανές το απεγνωσμένο στο βλέμμα του, ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός δεν στόχευσε στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, αλλά επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα τρομοκράτησης των Ελλήνων μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να συντριβεί η ΝΔ στις αναπόφευκτες εκλογές.
Παρά το γεγονός μιας συνέντευξης-παρωδία, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα του και ενώ ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός διέθετε τεχνική υποβοήθηση μέσω autoque στις απαντήσεις που έδινε, κατόρθωσε να προκαλέσει το αντίθετο των αποτελεσμάτων που προσδοκούσε: απέβλεπε στη συμπάθεια της κοινής γνώμης και πλέον εισπράττει δικαίως τη λαϊκή οργή!
Με τρεμάμενη φωνή, επιχείρησε να προσεγγίσει τους αδαείς, προκειμένου όπως ισχυρίστηκε, να μην καταστεί η Χρυσή Αυγή ρυθμιστής της πολιτικής ζωής. Τούτη η δήλωση, αποτελεί την ομολογία της συντριπτικής του ήττας, καθώς υποδεικνύει κατά τρόπο ξεκάθαρο και σαφή ποια είναι εκείνη η πολιτική δύναμη η οποία όχι μόνο αντιστάθηκε σθεναρά στην Χούντα του, αλλά επιπλέον πέτυχε να την γκρεμίσει. Αυτή η δύναμη, δεν είναι ούτε ο Σύριζα, ούτε άλλο κόμμα του αντισυνταγματικού τόξου. Είναι το πολιτικό Κίνημα που υπέστη τις βρώμικες πολιτικές διώξεις και τελικά υπερίσχυσε, δίνοντας τη χαριστική βολή σε μια αντεθνική κυβέρνηση ξενόδουλων.
Ούτε η στημένη συνέντευξη, ούτε τα τεχνικά βοηθητικά μέσα στάθηκαν ικανά να περισώσουν το πολιτικό ναυάγιο του Αντώνη Σαμαρά. Το χειρότερο βεβαίως για τον ίδιο -και το γνωρίζει- δεν είναι το γεγονός πως τη Δευτέρα θα υποχρεωθεί να επιχειρήσει να μαζέψει τα συντρίμμια του κόμματός του. Στην πραγματικότητα, την Δευτέρα ξεκινά η αντιστροφή όλων εκείνων των μεθοδεύσεων που εξαπέλυσε εις βάρος της Χρυσής Αυγής εδώ και ενάμιση έτος. Η τιμωρία της αλαζονείας και του μίσους του, μόλις τώρα ξεκινά και θα ολοκληρωθεί μονάχα με την απαγγελία των κατηγοριών από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη του μελλοντικού Εθνικού Κράτους. Αν σήμερα μια φράση στοιχειώνει κάθε σκέψη του Σαμαρά, είναι το περίφημο «ουαί τοις ηττημένοις»!  ΠΗΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όσο και εάν δεν τους αρέσει ρυθμιστής στην εκλογή προέδρου είναι η Χρυσή Αυγή

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Για γέλια και για κλάματα η Ν.Δ., που θυμήθηκε τον κομμουνιστικό κίνδυνο!

Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας είναι η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Σκόπιμα όμως λησμονούν και οι δύο όχθες του πολιτικού κατεστημένου τόσο του αριστερού όσο και του καπιταλιστικού, ότι στην ουσία ο ρυθμιστής σε αυτήν την εκλογή είναι οι 16 εθνικιστικές ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που γεμάτος έπαρση σαν κακομαθημένο παιδί που επιμένει στις ζαβολιές στο παιχνίδι του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έλεγε συνεχώς ότι έχει τους 180 και εκλογές θα γίνουν το 2016. Απ’ ό,τι απεδείχθη, τα λόγια του Σαμαρά ήταν λόγια του αέρα όπως αέρας κοπανιστός ήτανε και τα έργα της κυβερνήσεώς του επί τρία σχεδόν χρόνια.
Άλλο σημαντικό θέμα της πολιτικής επικαιρότητας των ημερών, το θέμα των αποστατών. Όσο και εάν κάποιοι θέλουν να στρογγυλέψουν τα πράγματα αποστάτες υπάρχουν και είναι όλοι αυτοί τους οποίους ψήφισε ο λαός για να αγωνιστούν ενάντια στο μνημόνιο και τώρα σέρνονται πίσω από αυτό και δίνουν μάχη για να παρατείνουν τη ζωή μιας κυβερνήσεως σφόδρα μνημονιακής. Το γιατί έγιναν αποστάτες ποικίλλει… Άλλος για το παιδί του, άλλος για να μην πάει φυλακή, άλλος δήθεν για την πατρίδα. Δύστυχη Πατρίδα πόσες παλιανθρωπιές έχουν γίνει στο όνομά σου!
Δεν μας κάνει εντύπωση ότι τόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί των “νταβατζήδων” όσο και οι φυλλάδες της διαπλοκής αναφέρονται με έμφαση στην μία και μοναδική ψήφο του φέρ’ ειπείν βουλευτή τάδε, αλλά δεν λένε λέξη για τους 16 ψήφους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τελικά κρίνουν και θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Για γέλια και για κλάματα και η έκκληση της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς Νουδούλας στον αντικομουνισμό. Ότι πρέπει δηλαδή να παρατείνουμε εμείς οι εθνικιστές τη ζωή της ολέθριας συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου για να μην έλθουν οι κομμουνιστές! Μα οι κομμουνιστές είναι παντού, εάν μιλάμε για παρελθόν, είναι και στου Μαξίμου, είναι και στην τράπεζα της Ελλάδος και σε πολλά βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας!
Η στάση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου πρέπει να πέσει και πρέπει να πέσει γιατί βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα. Αυτό απέδειξαν τα έργα και οι ημέρες της τα τελευταία χρόνια.
Παραφράζοντας τον ποιητή θα πούμε, ότι τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Τσίπρας βλάπτουν την Ελλάδα το ίδιο και δεν υποκύπτουμε στα εκβιαστικά τους διλήμματα. Θα καταψηφίσουμε τον πρόεδρο του μνημονίου συνεπείς στον αγώνα μας για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Θάνος Τζήμερος: Για γέλια το κατηγορητήριο, θα αθωωθούν οι Χρυσαυγίτες

Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, που να μη θεωρεί γελοίο το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Άλλοι βέβαια το λένε δημοσίως, κι άλλοι μόνο στις παρέες τους…

Ο Θάνος Τζήμερος είναι ένας πολιτικός φιλελεύθερων αρχών και ως εκ τούτου, μας χωρίζει ιδεολογικό χάος. Ωστόσο, αυτό δε μας εμποδίζει να παραδεχτούμε ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός, ότι έχει το θάρρος της γνώμης του κι ότι έχει πει κατά καιρούς μεγάλες αλήθειες.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την εκ του ασφαλούς άρνηση του Δήμα (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) να δεχθεί την ψήφο των χρυσαυγιτών (γνωρίζοντας πως δε θα την έβλεπε ούτε… ζωγραφιστή), ο Θ. Τζήμερος αναρωτιέται αν υπάρχει «συντελεστής ποιότητας» σε κάθε ψήφο και με την ευκαιρία χαρακτηρίζει γελοίο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης» και προβλέπει την πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών. Ιδού:
«Καταλαβαίνω ότι μια ενδεχόμενη υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα από την πλευρά των ΧΑυγιτών θα άφηνε πολλές σκιές, ειδικά αν οι υπόδικοι αθωωθούν - που είναι και το πιθανότερο, διότι το κατηγορητήριο είναι για γέλια…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!   ΠΗΓΗ
ΑΠΟ ΤΟ SUCCESS STORY ΣΤΟ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ»!
samaras_fail5__article
Γράφει ο Σωτήρης Κωστόπουλος, Πυρηνάρχης Πύλου της Χρυσής Αυγής
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η συγκυβέρνηση και τα προθυμότατα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ, καμάρωναν για το… success story, το πρωτογενές πλεόνασμα, τα υπερκέρδη από τον τουρισμό κ.λπ. και μάλιστα ο φον Αντωνάκης φερόταν έτοιμος να… διώξει –και μάλιστα… κλοτσηδόν!!!- την τρόικα και το ΔΝΤ και να κηρύξει πανηγυρικά το τέλος της εποχής των Μνημονίων.

Αυτές τις μέρες, με τις εκλογές να είναι επί θύραις, τα ίδια παπαγαλάκια που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναπαρήγαγαν την κυβερνητική προπαγάνδα των… μεγάλων επιτυχιών και των θυσιών που επιτέλους πιάνουν τόπο, μας βεβαιώνουν για το ακριβώς… αντίθετο. Πάρτε μια γεύση:

«“Δεν υπάρχει σάλιο” – Έκτακτα μέτρα για να μην υπάρξει στάση πληρωμών

Το ενδεχόμενο εκλογών έχει σημάνει συναγερμό στο υπουργείο Οικονομικών που κυριολεκτικά σπάει κουμπαράδες έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας. Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία 24ωρα λαμβάνονται έκτακτα μέτρα, ενώ δεν παύει ο πονοκέφαλος των 4,5 δισ που πρέπει να βρει η χώρα για να πληρώσει τα δάνειά της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Για ακόμη μια φορά μέσα στα τέσσερα τελευταία χρόνια η χώρα ζει τον εφιάλτη της έλλειψης ρευστότητας. Το ενδεχόμενο εκλογών μπορεί να καθυστερήσει τη δόση ύψους 7,6 δισ. ευρώ

Ομόλογα και γραμμάτια λήγουν μέσα στις επόμενες 90 ημέρες και ήδη για να μην υπάρξει πρόβλημα τα ταμιακά διαθέσιμα όλων των υπουργείων που έχουν διατεθεί ως σήμερα κάπου από συνολικά 468 λογαριασμούς συγκεντρώνονται στο λογαριασμό του υπουργείου Οικονομικών.

Είναι ωστόσο ένα ποσό που ξεκινάει από τα 500 εκατομμύρια και μετά βίας μπορεί να φτάσει ως το 1 δισεκατομμύριο ευρώ την ώρα που η χώρα χρειάζεται τετραπλάσια χρήματα».

Ποια είναι η μαύρη αλήθεια; Ότι  success story δεν υπήρξε ποτέ! Ήταν μαγική εικόνα, όπως τέτοια ήταν και το πρότερο «λεφτά υπάρχουν» του Jeffrey! Διότι, οι πολιτικές των Μνημονίων, όχι μόνο δεν αποδίδουν, αλλά αντιθέτως επιδεινώνουν πολύ περισσότερο την κατάσταση. Για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν υπάρχουν έσοδα για το κράτος (και δε χρειάζεται να είναι κανείς απόφοιτος του Harvard για να καταλάβει αυτό το αυτονόητο ). Και δεν υπάρχουν έσοδα, γιατί «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»!  
ΠΗΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Σταύρο Δήμα, δεν μας είπες Τελικά 166 ή 168 αποδέχεσαι ότι πήρες;

Σας παρουσιάζουμε ένα δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία» σχετικά με τα στημένα δημοσιεύματα που διακινούσαν φήμες περί δήθεν υπερψήφισης του μνημονιακού υποψηφίου προέδρου από την Χρυσή Αυγή. Ένα δημοσίευμα που καταλήγει στο προφανές ερώτημα: Τελικά Δήμα, δεν μας είπες... Αποδέχεσαι 166 ή 168 ψήφους από την προηγούμενη ψηφοφορία;
"Το... παιχνίδι με τη Χρυσή Αυγή και το "βραχυκύκλωμα"

Ξαφνικά η Χρυσή Αυγή έγινε το επίκεντρο της συζήτησης για την προεδρική εκλογή προκαλώντας εντάσεις και πυροδοτώντας νέα σενάρια. Μπορεί δύο βουλευτές που είχαν εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή να ψήφισαν Σταύρο Δήμα στη δεύτερη εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά ο ίδιος ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπευσε να δηλώσει "σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής"! 
Για να φτάσουμε όμως σε αυτή τη δήλωση είχαν προηγηθεί σενάρια που φρόντισε να δημοσιοποιήσει το γνωστό μιντιακό συγκρότημα της πάλαι ποτέ Χρήστου Λαδά, ότι η Χ.Α. θα ψήφιζε Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία. Από την Τετάρτη και μετά ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν αυτές τις φήμες, ως τη στιγμή που η Χ.Α. με ανακοίνωσή της τις διέψευσε μιλώντας για "μνημονιακή παράγκα". Αλλά και ο ίδιος ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος σε δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων: "Μου κάνει πραγματική κατάπληξη πώς είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι εθνικιστές της Χ.Α. Ας μην αγωνιά λοιπόν... δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής".

Η Ντόρα και ο Κυριάκος

Πριν πάντως από τον Σταύρο Δήμα είχε τοποθετηθεί με αφορμή τα σενάρια ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι, αν η Χ.Α. ψηφίσει Δήμα, εγώ θα ψηφίσω "παρών". Ακολούθησαν στο ίδιο μήκος κύματος η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που τόνισαν ότι πολλοί βουλευτές σε αυτήν την περίπτωση θα ψηφίσουν "παρών". Παράλληλα πρόσθεσαν: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Νέα Δημοκρατία να δεχτεί παράταση του βίου της κυβέρνησης της σημερινής, εξαιτίας του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την ψήφο της Χρυσής Αυγής".
Στο παιχνίδι μπήκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που ισχυρίστηκε ότι η "δήλωση του Σταύρου Δήμα για τη Χρυσή Αυγή, απλή και αυτονόητη, τον τιμά και υπογραμμίζει το ήθος της δημοκρατίας".
Από τη μεριά της, τέλος η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη είπε ότι δεν απαντά σε φήμες και "ο καθένας μπορεί να ρίξει στην πολιτική αγορά οτιδήποτε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει".
Να σημειώσουμε, τέλος, ότι δεν διευκρινίστηκε εάν ο Σταύρος Δήμας απορρίπτει και τις ψήφους των Αλεξόπουλου και Μπούκουρα, που κατηγορούνται όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Χ.Α., διότι σε αυτήν την περίπτωση αναζητούνται ακόμη 14 και όχι 12 βουλευτές για το "180"."  ΠΗΓΗ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ: ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
tourkia
Νέο σκηνικό στα Ίμια στήνουν οι τούρκοι καθώς το σχέδιο για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μετά τη σειρά εμπλοκών ελληνικών και τουρκικών μαχητικών εξελίσσεται όπως φαίνεται και μάλιστα επικίνδυνα.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν πληροφορίες απο το τουρκικό γενικό Επιτελείο (TSK) τις οποίες αναπαράγουν τα τουρκικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί δύο περιπολικά σκάφη του ΛΣ πλησίασαν στην περιοχή των Ιμίων τρία τουρκικά αλιευτικά σκάφη τα οποία βρίσκονταν παράνομα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, το τελευταίο βέβαια δεν αναφέρεται έτσι στα τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά δημοσιεύματα (Radikal, Sabah κ.α.) τα τουρκικά αλιευτικά στη θέα των περιπολικών του Λ.Σ. έφυγαν από την περιοχή για να προσαράξουν προσωρινά στην τουρκική βραχονησίδα Çavuş adası έχοντας όμως πρώτα ειδοποιήσει την τουρκική Ακτοφυλακή για τους «κακούς» Έλληνες που τους έδιωξαν ενώ ψάρευαν.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, τα δύο σκάφη πλοία του ΛΣ που εντοπίστηκαν και από τα τουρκικά ραντάρ έρευνας επιφανείας, μετά την επέμβαση των δύο τουρκικών «ειδικών σκαφών» MRTP 22 SATαναγκαστήκαν να απομακρυνθούν γρήγορα από τα τουρκικά χωρικά ύδατα!

Μάλιστα η τουρκική επέμβαση έγινε από το «ειδικό» σώμα που έχει συγκροτηθεί ειδικά για αυτές τις περιστάσεις, δηλαδή της «παρενόχλησης» «αθώων» τουρκικών αλιευτικών από σκάφη του ΛΣ!

Στην επιστροφή τους στον ναύσταθμο του Aksaz, τα πληρώματα των τουρκικών σκαφών της Ακτοφυλακής ανέφεραν πως η αποστολή τους, η δια της βίας απομάκρυνση των ελληνικών πλοίων της ακτοφυλακής ήταν απόλυτα επιτυχής!

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή διεξάγεται στο Αιγαίο ο λεγόμενος «πόλεμος της τσιπούρας» με τα τουρκικά αλιευτικά να εισέρχονται κατά το δοκούν στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα αλλά αυτό από το γεγονός της εκδίωξης των σκαφών του ΛΣ από την τουρκική Ακτοφυλακή και μάλιστα η δια της βίας όπως αναφέρεται έχει μεγάλη πολύ μεγάλη απόσταση.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να πρόκειται για τουρκικούς φτηνούς «λεονταρισμούς» αλλά σε κάθε περίπτωση κάποιος στο υπουργείο Ναυτιλίας ή το ΥΠΕΘΑ πρέπει να δώσει εξηγήσεις του τι ακριβώς έγινε σήμερα και αν το «ειδικό σώμα» της τουρκικής Ακτοφυλακής πραγματοποιεί καταδρομικού χαρακτήρα επιχειρήσεις εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων διώχνοντας σκάφη του ΛΣ.  ΠΗΓΗ

Οι τουρκοκύπριοι προκαλούν και δηλώνουν ότι θέλουν το 50% των Κυπριακών 

Τουρκία και ψευδοκράτος δεν χάνουν την ευκαιρία να προκαλούν, με το τελευταίο χτύπημα να αφορά τις Κυπριακές Αερογραμμές και τις δηλώσεις του Σερντάρ Ντενκτάς στην τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, όπου κάλεσε την ελληνοκυπριακή πλευρά «να πετάξουμε μαζί τις Κυπριακές Αερογραμμές».
Ο ψευδοϋπουργός τουρισμού και οικονομικών των κατεχομένων ανέπτυξε την εισήγησή του για αγορά από το ψευδοκράτος του 50% των Κυπριακών Αερογραμμών για να μην χρεοκοπήσουν.
«Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα μπορούσαν να διενεργούν πτήσεις ως αερομεταφορέας ολόκληρου του νησιού. Τα αεροπλάνα που απογειώνονται από το Ερτζάν (σ.σ. παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου) θα μπορούσαν να πετούν στην Τουρκία και εκείνα που απογειώνονται από τη Λάρνακα στην Ευρώπη. Θα ήταν ένα σημαντικό βήμα επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών. Η συζήτηση επί της πολιτικής πτυχής του θέματος θα συνεχιστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.  Ο Σερντάρ Ντενκτάς υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα αναγνώρισης.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5102559032156451262

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item