Widgets

Δεκανίκι του Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησε να μην ασχοληθεί η Βουλή με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού βουλευτή!Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το απόλυτο δεκανίκι της χούντας Σαμαρά, αφήνοντας να «περάσουν» πολλές ευκαιρίες για να κάνει θέμα και να ρίξει την κυβέρνηση, οδηγώντας την χώρα στις πολυπόθητες εκλογές.

Δεν είναι μόνο ότι στο περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου, η επίσημη δικαιολογία ειπώθηκε πρώτη φορά από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνειδητά στήριξε την συγκυβέρνηση. Δεν είναι μόνο το ηχητικό ντοκουμέντο με τις απευθείας διαταγές Σαμαρά για την προφυλάκιση βουλευτών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε «γαργάρα», με φωτεινή εξαίρεση την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ασχολήθηκε με το ζήτημα. Πλέον έρχεται άλλη μία ηχηρή περίπτωση στήριξης της χούντας Σαμαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιγράφουμε σχετικώς από τα «Παραπολιτικά»:  «Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ συμφώνησαν ότι το "μονταρισμένο" υλικό δεν πρέπει να προβληθεί στη Βουλή... Μόνοι που μειοψήφησαν ζητώντας να προβληθεί το DVD οι ΑΝ.ΕΛ, η Χρυσή Αυγή και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς

Εκδόθηκε σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας:
"Η Επιτροπή Δεοντολογίας εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για όσα διαδραματίζονται αναφορικά με «απόπειρες δωροδοκίας» βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου. Τα φαινόμενα αυτά πλήττουν το κύρος του θεσμού και βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας. Η Επιτροπή εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία της και καλεί τους Έλληνες βουλευτές να σεβαστούν το Κοινοβούλιο και τους συναδέλφους τους και να επιδείξουν τον αναγκαίο για την ιδιότητά τους και αυτοσεβασμό"». 

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το απόλυτο δεκανίκι του Σαμαρά, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση ανάγκης την χούντα! xryshaygh.comΕπιβεβαίωση Όλι Ρεν από ΣΥΡΙΖΑ: Θα τηρήσουμε κανονικά τα μνημόνια!

Επιβεβαίωση Όλι Ρεν από ΣΥΡΙΖΑ: Θα τηρήσουμε κανονικά τα μνημόνια!

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους για την απρόσκοπτη συνέχεια των μνημονίων στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Όλι Ρεν το είπε και σε ερώτηση του Παπαδημούλη ότι ο Τσίπρας έχει δεσμευτεί. Το είχαν καταλάβει και όλοι οι Έλληνες ότι έχει επέλθει συμφωνία, από τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που απεμπολούν πλέον τα… σκισμένα μνημόνια.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατρούγκαλος, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει ότι τα μνημόνια και τα μνημονιακά μέτρα θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικότατα, όσο καιρό κρατάνε οι «διαπραγματεύσεις», ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουν χρόνια… 

Συγκεκριμένα είπε, μιλώντας στην «φωνή της Μέρκελ», Deutsche Welle: «Δεν πρόκειται να λάβουμε κανένα μονομερές μέτρο, θα σεβαστούμε τις συμφωνίες με τους δανειστές μας μέχρι να τις αλλάξουμε προς το κοινό συμφέρον. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα είμαστε σε θέση να αποπληρώσουμε το χρέος μας».

Έτσι, όταν γίνουν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ βγει στην εξουσία πρόκειται να συμβούν τα εξής: Πρώτον θα υπογράψει την ECCL (Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Στήριξης), όπως η Δούρου υπέγραψε τον προϋπολογισμό Σγουρό για την Περιφέρεια, και ενδιαμέσως θα προχωρήσει σε «διαπραγματεύσεις». Όσο διαρκούν αυτές (ζήσε Μάη μου…) τα μνημονιακά μέτρα θα ισχύουν κανονικά και επί αυτών θα προστίθενται ολοένα και νεότερα μέτρα. xryshaygh.com

Ο Mister Tsipras τα δίνει όλα στους διεθνείς τοκογλύφουςΟ Mister Tsipras τα δίνει όλα στους διεθνείς τοκογλύφους

Γράφει ο Αντίοχος

Επιβεβαίωσε απολύτως ο mister Tsipras τα όσα υποστήριξε προχθές ο Όλι Ρεν, ότι έχει δεσμευθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, να κρατήσει την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ!
Έτσι, σε συνέντευξή του στο διεθνές πρακτορείο Reuters o αρχισυριζαίος δήλωσε πως η μελλοντική κυβέρνησή του θα διαπραγματευτεί με τους «δανειστές» (όπως ενδεικτικά αποκάλεσε τους διεθνείς τοκογλύφους…) τη δυνατότητα ελάφρυνσης του χρέους, χωρίς να προβεί σε μονομερείς ενέργειες και ότι δέσμευσή του είναι να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.

Είπε, επίσης, ότι τα δάνεια που έχει λάβει η χώρα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πρέπει να αποπληρωθούν και ότι δεν ζητά νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους που βρίσκεται στην κατοχή ιδιωτών. Δηλαδή, είπε ότι ήθελαν ν’ ακούσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι!

Τα ίδια ακριβώς έλεγε προ των εκλογών του 2012 και ο Σαμαράς («επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου» κ.λπ.), στα Ζάππεια και βέβαια είναι γνωστή η κατάληξη. Όπως είναι εκ των προτέρων γνωστή πλέον και η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τσίπρας, που σε τίποτα δε θα αλλάξει την υπάρχουσα των Σαμαροβενιζέλων.

Οπότε, τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!


Οι κουκουέδες κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τη συμφωνία μετατροπής της Κούβας σε αμερικανική αποικία για να μη γίνουν ρεζίλια των σκυλιών!

Οι κουκουέδες κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τη συμφωνία μετατροπής της Κούβας σε αμερικανική αποικία για να μη γίνουν ρεζίλια των σκυλιών!

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, οι κουκουέδες το καλοσκέφτηκαν και αποφάσισαν να μην καταγγείλουν τους Κάστρο που τα βρήκαν με τους Αμερικανούς, ως «τιποτένιους προδότες του σοσιαλισμού», «πράκτορες του ιμπεριαλισμού», «λακέδες του κεφαλαίου» και τα λοιπά, μόνο και μόνο για να γίνουν ρεζίλι των σκυλιών, που τόσα χρόνια τους είχαν για ινδάλματα. Αλλά και να ρίξουν τη μπάλα στην εξέδρα, κάνοντας το κορόιδο για την κουβανο-αμερικανική συμφωνία, μετατροπής της νήσου σε αμερικανική αποικία! 

Έτσι, παριστάνοντας πως δεν ξέρουν τίποτα για το «φόνο», εξέδωσαν μια καταγέλαστη παραπλανητική ανακοίνωση, για την… «απελευθέρωση των Κουβανών πατριωτών» (βλέπετε, Κουβανοί και Αμερικανοί έκαναν πρώτα ανταλλαγή πρακτόρων):

«Το ΚΚΕ χαιρετίζει την απελευθέρωση των Κουβανών πατριωτών, που μέχρι προχθές βρίσκονταν έγκλειστοι στις φυλακές των ΗΠΑ με ανυπόστατες και χαλκευμένες κατηγορίες σε βάρος τους.

Με την επιστροφή τους στην Κούβα υλοποιείται ένα από τα αιτήματα της πάλης του κομμουνιστικού και εργατικού κινήματος της χώρας μας, που εκφράστηκε συντονισμένα με τα κινήματα δεκάδων άλλων χωρών του πλανήτη.

Το ΚΚΕ, που συμμετείχε δραστήρια εδώ και 16 χρόνια στο κίνημα για την απελευθέρωση των Κουβανών πατριωτών, χαιρετίζει τους χιλιάδες αγωνιστές που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στις πολύμορφες εκδηλώσεις του λαϊκού μας κινήματος για το δίκαιο αυτό αίτημα. Δεν έχουμε όμως αυταπάτες, ούτε επαναπαυόμαστε. Το πρόσωπο του ιμπεριαλισμού δεν έγινε πιο ανθρώπινο. Στην τακτική του χρησιμοποιεί πότε το μαστίγιο και πότε το καρότο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα τόσο ενάντια στον αποκλεισμό της Κούβας από τις ΗΠΑ, όσο και ενάντια στην Κοινή Θέση που έχει υιοθετήσει η ΕΕ κατά της Κούβας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό και το ΚΚ της Κούβας, που σύντομα θα γιορτάσουν τα 56 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης, κόντρα σε ιμπεριαλιστικές πιέσεις, παρεμβάσεις και τα κάθε λογής υπονομευτικά σχέδια».

(ΥΓ) 1: Τα ίδια παραπλανητικά έλεγαν οι κουκουέδες και τότε που αυτό-κατέρρεε το σιδηρούν παραπέτασμα… Προφανώς, νομίζουν πως απευθύνονται σε… φυτά.

(ΥΓ) 2: Σύντροφοι, τελειώσατε και μείνατε μονάχοι… Εσείς και ο Κιμ της Βόρειας Κορέας! Άντε να… πεθάνετε πουθενά ήσυχοι, να απαλλαγεί ο κόσμος από την παρουσία σας! Εθνικισμός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 4122499874509278976

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item