Widgets

Γενναίες λύσεις από γενναίους ανθρώπους


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Με εκλογές ή χωρίς, η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού είναι μια αναγκαιότητα επιτακτική, την οποία όσο και αν την ξορκίζει ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του, ξέρουν ότι το σφύριγμα της λήξης είναι κοντά. Ο Αντώνης Σαμαράς με τον τρόπο που εξελέγη τόσο στην ηγεσία του κόμματός του όσο και στην ηγεσία της χώρας, θα μπορούσε να γίνει εθνικός ηγέτης. Δεν έγινε. Και όχι μόνον αυτό. Ακολούθησε μια πορεία συντριβής και χάους, που απομάκρυνε κάθε επιχρωμάτισμα αξιοπιστίας από την ελληνική πολιτική σκηνή.

Η αλλαγή προσώπων και η αλλαγή νοοτροπίας είναι αδήριτη επιταγή. Και αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο μέσα από την έκφραση της θέλησης του Λαού. Χωρίς παγίδες, δημοσκοπήσεις-μαϊμού και τεχνάσματα. Απίθανο, με τις παρούσες διαπλεκόμενες κυβερνήσεις. Όμως ο λαός έχει αντιληφθεί το διακύβευμα και παίρνει τις αποστάσεις του. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή πλην των εκλογών, νοθεύει το νόημα της Δημοκρατίας και θέτει σε πραγματικό κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ακόμα έναν χρόνο αβεβαιότητας, ο λαός δεν αντέχει άλλον έναν χρόνο θυμού και αδιεξόδων, με την ελπίδα ότι ο Πρωθυπουργός θα καταφέρει να γυρίσει μια σημαδεμένη παρτίδα. Αν οι πολιτικές ίντριγκες είναι παιχνίδι, οι τύχες της Ελλάδας δεν είναι.

Η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί να διαπραγματευθεί σκληρά, και, για να είμαστε ειλικρινείς, να βρεθεί απέναντι στους τοκογλύφους. Απαιτείται επομένως ριζική αλλαγή. Απαιτείται απομάκρυνση αυτών που οδήγησαν τη χώρα στο τέλμα και επιμένουν να την κρατούν εκεί και ενεργοποίηση δυνάμεων που και θέλουν και μπορούν να σταθούν με αξιοπρέπεια και μαχητικότητα απέναντι στους «δανειστές» των κυβερνήσεων της διαπλοκής.

Απαιτούνται γενναίες λύσεις από γενναίους ανθρώπους. Και τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους, όμως ένα πολιτικό κόμμα έχει το θάρρος να σταθεί απέναντι στο σύστημα της σήψης και της συναλλαγής. Η Χρυσή Αυγή. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, πρώτη και μόνη, απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να γίνει ο καταλύτης, θέλει και μπορεί να ενώσει τους Έλληνες κάτω από μια σημαία, αυτή της Ελλάδος.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από επανεκκίνηση. Αλλά όχι μόνον αυτή. Και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στα στείρα και αναποτελεσματικά κελεύσματα από τις δυο μεριές του Ατλαντικού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνεται επιτακτική η ανάγκη οι άνδρες και οι γυναίκες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Λαό και την Πατρίδα -γιατί τι άλλο είναι η Πολιτική από υπηρεσία στον Λαό και την Πατρίδα;- να στρέψουν τη ματιά τους στα ουσιώδη. Η απελευθέρωση της Ελλάδας από το καθεστώς της καταπάτησης του Συντάγματος, της αισχρής χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, των υποκλοπών και της τρομοκρατίας, θα φέρει και την απελευθέρωση των υγιών δυνάμεων του πολιτικού κόσμου.

Η ασφάλεια της Ελλάδας και η ευτυχία του λαού της, προέχουν, κι αυτά προ8ποθέτουν την άνοδο του ηθικού των Ελλήνων και την εδραίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Προϋποθέτουν την αγάπη για την Πατρίδα. Προέχει οι Έλληνες να ξαναβρούν την υπερηφάνεια του να είσαι Έλληνας και την χαρά του να ζεις σε αυτή τη χώρα. Αναγκαίο να αφήσει πίσω ο λαός τους διαχωρισμούς, τα ταξικά μίση, τη ζήλεια και τον φθόνο.

Μετά από δεκαετίες καθυπόταξης της ελληνικής ψυχής στην δικτατορία του «ανήκουμε στη Δύση», και του «πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι», ήρθε η ώρα να ξαναβρούμε το βασικό και ουσιώδες, το πώς να είμαστε Έλληνες. Είμαστε ένα μεγάλο Έθνος. Μας αξίζει αλλά και έχουμε υποχρέωση απέναντι στην Ιστορία, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα, με εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Λογαριασμό έχουμε να δώσουμε μόνον απέναντι στο Έθνος μας. Λογαριασμό στο Έθνος θα δώσουν και όσοι το έβλαψαν.

Εφιάλτες και ανθέλληνες θα υπάρχουν πάντοτε, με διάφορες μορφές και αφορμές. Όμως την απάντηση θα την έχουμε πάντοτε εμείς οι Έλληνες. Εμείς, και ο Θεός της Ελλάδας. Απάντηση στο κλίμα της παρακμής, λύσεις στο Ηράκλειο έργο της αναγέννησης του Έθνους μπορούμε και θα δώσουμε οι Έλληνες ενωμένοι, με αιχμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής  Αυγής.

xryshaygh.com

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ


ΑΘΗΝΑ 29-12-2014. 


Η Ελλάς χρειάζεται οπωσδήποτε αναδιάταξη και αναδιαμόρφωση θεσμών και στόχων. Χρειαζόμαστε μια βαθύτατη εθνική αναμόρφωση επαναστατικού και λαϊκού χαρακτήρα με γνώμονα την φυλετική αλληλεγγύη και τα εθνικά συλλογικά δίκαια. Το ψευτορωμέϊκο που στήνει στο άντρο τής ακολασίας και τής προδοσίας προέδρους, προϋπολογισμούς, νέα κατοχικά σύμφωνα και ξεπούλημα τού ελληνικού πλούτου σχίζοντας υποκριτικά τα ιμάτιά της, είναι μια συμμορία που πρέπει να συρθεί στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία.

Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, μαρξιστές και πάσα συνταγματική ύπαρξη, αποτελούν από κοινού το μέγα πρόβλημα, τον νέο γόρδιο δεσμό που πρέπει να πετσοκοφτεί με ξίφος ελληνικό. Μάς είπαν άλλωστε οι γραικύλοι πως πρέπει να δημιουργήσουν ομαλότητα πολιτική για να αποδεχτεί ο ραγιάς ήρεμα τα νέα ασφυκτικά μέτρα που θα τού φορέσουν σε αντάλλαγμα για χρέη ψεύτικα. Χάρισμα στον εχθρό το δικό του οξυγόνο σε εργασία, γη και θάλασσα. Θέλουν λοιπόν νέα διοικητική αρχή, συνταγματική αναθεώρηση και μια Ελλάδα σκλάβα στην γαλέρα τής εντολοδόχου Παγκοσμιοποίησης.

Πολύ ωραία λοιπόν. Εμείς οι Εθνικοκοινωνιστές, Έλληνες Αληθινοί έως το τελευταίο κύτταρο τής υπάρξεώς μας, διαπιστώνουμε και μια ομοιότητα με την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Πως ή θα πρέπει να αλλάξει εκείνη μυαλά και αποστολή ή να μάς απαλλάξει από την ολέθρια παρουσία της. Κι αφού δεν γίνεται να αλλάξει η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τον προσανατολισμό τής δολοφονίας Πατρίδος και λαού, αφού αυτός είναι ο εαυτός της, τότε θα την βοηθήσουμε εμείς να μάς απαλλάξει από την παρουσία της.

Ή Ελλάς ή ψευτοδημοκρατική τυραννία. Αλλά εμάς δεν μάς νοιάζουν πολιτικές ομαλότητες που δεν συμπεριλαμβάνουν την Πατρίδα μας. Επιλέγουμε λοιπόν Ελλάδα και μόνον Ελλάδα. Δεν μάς νοιάζουν καν οι ξένοι σκοποί. Έχουμε την ευημερία, την δημιουργικότητα και την ισχύ μας. Δεν μάς νοιάζουν καν οι ξένες βοήθειες, διότι δεν υπάρχουν σταθερές φιλίες, παρά μονάχα σταθερά συμφέροντα. Έχουμε τα δικά μας αναπτυξιακά μέτρα, τούς δικούς μας πόρους και τις δικές μας λόγχες για να βγάλουμε από τα πλευρά μας εκείνους που μάς απειλούν. Όποιος επιμένει να ευνοήσει εχθρικά συμφέροντα, αυτός ζητάει την θανατική του καταδίκη.

Δεν δεχόμαστε απειλές από κανέναν. Ούτε από τοκογλύφους ούτε από Τούρκους. Ούτε από κεκαλυμμένα με πιστωτικές γραμμές στήριξης νέα μνημόνια ούτε από κλήσεις αποσύρσεως των σκαφών μας από τα ελληνικά νερά τού Αιγαίου και τής Κύπρου μας. Δεν υπακούμε σε καλές τάχα γειτονίες που ζητούν δήθεν αλβανική γη και πλούτο σε Ήπειρο και Ιόνιο και τουρκική μειονότητα στην Θράκη ενώπιον γραικυλοτουρκικών επιχειρηματικών επιμελητηρίων.

Φυλάκισαν τον Ελληνισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Ανακαλύψανε «ανθρώπινα δικαιώματα» σε κείνους που καίνε την Σημαία και στους προστατευόμενους λαθρομετανάστες τους. Αδειάζουν εργοστάσια και χωράφια ελληνικά. Κάνουν τον Στρατό μας παρατηρητή των εχθρικών εισόδων. Φτιάξανε εκλογικό σύστημα για να τάζουν ψέματα και να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στο θάνατο. Καίνε ψυχές και σπίτια.

Τώρα θα πληρώσουν. Αλλά και θα κάνουμε αυτό που έπρεπε ήδη να έχουμε κάνει. Παίρνουμε Πατρίδα και ζωές στα χέρια μας, αναδομώντας τα σε αυτόβουλη και δυνατή συλλογική προσωπικότητα. Είμαστε οι γκρεμιστές τής ασχήμιας. Οι σκληροί δικαστές τής αδικίας. Οι εντολείς και στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής.

Χρειαζόμαστε και αποκτούμε άμεσα νέο κοινοβούλιο που δεν θα είναι μια συνέλευση αγοραίων διαχειριστών, αλλά μια σύγκλητος των άριστων και των δίκαιων πολιτών τής Φυλής μας. Στην κορυφή τού Γένους μας εκπρόσωποι πρέπει να βρίσκονται από όλες τις διαστρωματώσεις τής ελληνικής κοινωνίας με συνθήκες άμεσης λαϊκής εκλογής. Κι αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την ενότητα και την συστράτευση των Ελλήνων κάτω από ένα ισχυρό Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα.

Το χρήμα δεν αποτελεί μήτε το κίνητρο μήτε την δεσμευτική δύναμη τής εξουσίας. Η εξουσία τού ελληνικού έθνους είναι το προϊόν τής διαβούλευσης ανάμεσα στον ελληνικό λαό, τον ελληνικό στρατό και το εθνικό φρόνημα. Και οι τρεις συνιστώσες συναντώνται στην υπηρέτηση τού εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού. Οι συλλογικές αποφάσεις κατά συνέπεια αποσκοπούν στην αυτόνομη λειτουργία τού κράτους, στην αυθύπαρκτη παραγωγική διαδικασία και στην απόκτηση εθνικού ελέγχου σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και τις ζώνες τού μείζονος ελληνισμού ολόγυρά μας.

Η λαϊκή κυριαρχία δεν είναι ζήτημα πολιτικών χαρακτηρισμών. Η διαβόητη αστική δημοκρατία είναι ένα ξενοκίνητο, ακριβό και ετεροβαρές καθεστώς. Μια πλάνη που παγιδεύει Έλληνες μέσα από ψεύδη και κατευθυνόμενες ψήφους και κηδεμονίες ξένες. Η λαϊκή κυριαρχία δεν είναι συνεπώς ζήτημα Οχλοκρατίας, αλλά Αριστοκρατίας. Δεν είναι ζήτημα κομματικής διαιρέσεως, αλλά Εθνικής Συνεννοήσεως. Δεν είναι ζήτημα πολυφυλετικής και παγκοσμιοποιημένης προλεταριοποίησης, αλλά ζήτημα συστρατεύσεως τής Ελληνικής Φυλής. Νεολαία, Εργάτης, Παραγωγός και Πολεμιστής, ένα Σώμα. Και φυσικά εξωτερική πολιτική τής Ελλάδος σημαίνει λευτεριά σε ελληνικές πατρίδες και Μεγάλη Ελλάδα.

Ένα Έθνος, Ένας Λαός, μια Εθνική και Κοινωνική Οργάνωση, μία Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Ο κοινοτικός τρόπος διοίκησης σε κάθε γεωγραφική περιφέρεια θα ασκηθεί μέσα από ενιαία κάλπη και βούληση. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός αποτελούν θεσμοθετημένο οδικό χάρτη τής Ελληνικής Πολιτείας. Η ίδια κοινή εκλεκτορική διαδικασία θα επιλέγει τις κεφαλές και στην κεντρική διοίκηση, με τον σχηματισμό Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και Εθνικής Κυβερνήσεως. Και μάλιστα με αναλογικότητα στους θεσμούς, με εκπροσώπηση εργατική, ακαδημαϊκή, στρατιωτική και εκκλησιαστική.

Το Έθνος έχει διαφορετικές φωνές, αλλά δεν αντιπολιτεύεται τον εαυτό του. Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει διεθνείς θάλασσες και απαιτητικούς γείτονες, αλλά έχει ελληνικές θάλασσες και ελληνική γεωπολιτική γειτονιά, μια ακόμη Ελλάδα που πιάνει όλες τις συνοριακές γραμμές μας και αποτελεί πολιτική και εδαφική συνέχεια τής Μεγάλης Ελλάδος. Η Ελλάς αξιοποιεί τη γη της και φτιάχνει συμμαχίες με στόχο σκήπτρα ελληνικά.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.comΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ 26-12-2014.

Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε κυβέρνηση. Έτσι είχε προφητεύσει ο μακαριστός Άγιος Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης. Και έτσι ακριβώς συμβαίνει τώρα. Όχι ότι πριν και κατά την διάρκεια των μνημονίων διοικούμασταν από εμάς. Αλλά τώρα που η γεωπολιτική γυρεύει αλλαγή γεωγραφίας, το γκουβέρνο αλλά και μετασχηματίζεται από τους σιωνιστές που θέλουν να αφήσουν τη γη μας άδειο κουφάρι από πλούτια και η Τουρκία με την Αλβανία, τα δύο τσιράκια του παγκοσμιοποιητή τυράννου κάνουν τους μπράβους του.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην πολιτική. Δεν υπάρχουν άδολες αγάπες. Υπάρχουν μονάχα σκοπιμότητες και συμφέροντα που τα φροντίζεις μονάχα εσύ Έλληνα. Γιατί αν αφήσεις τη ζωή και τα σχέδια της Φυλής και των παιδιών σου λίγο ακόμη στα χέρια ψευτορωμιών δολοφόνων και νεοταξικών υπαλλήλων, τότε ξεκίνα να μετράς αντίστροφα τις μέρες ως το τέλος της ιστορίας σου. Αλλά η ιστορία της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, η ιστορία της Ελλάδος θα συνεχιστεί. Θα πολεμήσει και θα συνεχιστεί.

Ας μην πει κανείς ότι δεν είδε αυτό που έρχεται. Ας μην πει κανείς ότι αγνοεί την Πίστη και την Σοφία των Πατέρων μας. Διότι τώρα οι Γραφές τώρα ζωντανεύουν και μιλούν. Ήρθε στην κατεχόμενη από τους τοκογλύφους Αθήνα ο Νταβούτογλου, ζήτησε και πήρε τα πάντα. Τουρκικότητα μουσουλμανικών πληθυσμών στη Θράκη, συνεκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου, κοράνι και γλώσσα τουρκική σε σχολεία ελληνικά, μουφτήδες Τούρκους στη Θράκη. Η δε επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού συνδυάστηκε με τα εξωφρενικά αιτήματα των τουρκοφρόνων βολευτάδων στο κοινοβούλιο της ντροπής και με την συνεδρίαση Τούρκων επιχειρηματιών από πόλεις ελληνικές στην Ψευτοτουρκική Νεολαία Κομοτηνής.

Στην Κύπρο τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν πάνω από την Τηλλυρία σε αεροπλάνο ολλανδικής εταιρίας που εδρεύει στην ελληνική μεγαλόνησο, αναγκάζοντας τα δύο μέλη του πληρώματός του να προσγειωθούν με την ψυχή στο στόμα. Στα Ίμια η τουρκική ακτοφυλακή έφτασε στο σημείο να κυνηγήσει ελληνικά αλιευτικά σκάφη προκειμένου να φύγουν εκείνα από τουρκικά τάχα χωρικά ύδατα. Και τουρκικό υποβρύχιο ενήργησε θαλάσσιο αποκλεισμό στην θαλάσσια περιοχή του Πηλίου με στόχο τα αποβατικά πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός εντόπισε το μεγαλύτερο εκ των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Κύπρου και οι προδότες πολιτικάντηδες σε Ελλάδα και θυγατέρα Κύπρο συμφώνησαν να αποσυρθεί το Ελληνικό Έθνος από τις δικές του έρευνες ώστε να φύγει και το τουρκικό ερευνητικό. Σκοπός ανίερος η μοιρασιά του ελληνικού θησαυρού ανάμεσα σε αμερικανοσιωνιστές και Τούρκους, με την Ελλάδα φτωχό συγγενή και δούλο των εισβολέων. Οι δε Αλβανοί με δικές τους απαιτήσεις ζητούν να καρπωθούν τα κοιτάσματα του Ιονίου.

Πίσω στο ελληνόφωνο προτεκτοράτο, οι προδότες κάνουν εκλογές για προέδρους. Τις καθοδηγούν έτσι ώστε να δώσουν μηδενικό αποτέλεσμα ενώ διαλύουν την οικονομία, κηρύσσοντας ουσιαστικά οι ίδιοι την πτώχευση. Και έτσι πληρώνεται η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού ότι θα πάρουν τα κεφάλαια οι Εβραίοι τοκογλύφοι και θα φύγουν. Τότε το κράτος θα αφεθεί στον αέρα, θα κάμουν απολύσεις και μέσα σε ρέμπελο σηκωμό λαθροαναρχικών θα μας κουβαληθεί η Τουρκία. Και είδαμε όντως ξένες μετοχές, τραπεζιτικές και άλλες, να φεύγουν από την Ελλάδα μαζικά και ο ναός της σατανικής παγκοσμιοποίησης, το χρηματιστήριο, να βυθίζεται.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια. Να αποτρέψουμε την περικύκλωση που μας κάνουν στα εθνικά μας ζητήματα. Να σπάσουμε τον κλοιό προσωρινών γειτόνων και ψευτοσυμμάχων που πλέον ξεμπροστιάστηκαν με τις ταυτόχρονες ενέργειές τους. Επομένως να ανατρέψουμε την πολιτικάντικη ακυβερνησία κάμοντας Εθνικιστική Κυβέρνηση και Εθνικιστική Ελλάδα. Και ευθύς να εφαρμόσουμε το εθνικό πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιδεικνύοντας την ορθή προς τους γείτονες συμπεριφορά. Κεφάλι που σηκώνεται πέφτει και χώμα σκλαβωμένο επιστρέφει άμεσα στην Μητέρα Ελλάδα.

Για το χρέος η μόνη οδός είναι το ρίξιμο αυτού στη φωτιά που θα κατακαύσει το σύνολο της αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Αυτοί που το σκάρωσαν θα μπουν στον λάκκο που θέλησαν να βάλουν εμάς. Το μόνο χρέος είναι να γίνουμε Ελλάδα λεύτερη και δυνατή, επικεφαλής του Άξονα Ελευθέρων και Ορθοδόξων Εθνών.

Να χαράξουμε άμεσα Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και να περιχαρακώσουμε τις Ελληνικές Πατρίδες με το καθεστώς του Ζωτικού Εθνικού Χώρου ως προέκταση της Μητροπολιτικής Ελλάδος. Να θέσουμε την Μεγάλη Ιδέα ως βασικό άξονα της εξωτερικής μας πολιτικής. Οι Έλληνες της Γειτονικής Ελλάδος, οι Έλληνες Ακρίτες της Αγίας Ρωμανίας μας από Δυσμάς έως Ανατολάς είναι οι πρεσβευτές και οι γεφυροποιοί του Ανίκητου και Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Είναι οι Ελληνικές Κοινότητες και όχι μειονότητες.

Δεν αναγνωρίζουμε καμία Αλβανία. Υπάρχει η Μείζονα Ήπειρος Χώρα Μας. Δεν υπάρχουν Σκόπια. Υπάρχει η κατά δική μας επίσης Βόρεια Μακεδονία και τα σύνορά μας ακουμπούν τη σύμμαχο Σερβία. Η Θράκη Μας προεκτείνεται προς Βορρά και Ανατολάς. Προς τα ανατολικά έχουμε σύνορα με την έτερο σύμμαχό μας Ρωσία, αφού η Ιωνία και ο Πόντος είναι Ελλάς. Η Κύπρος είναι ολάκερη Ελλάς. Και οι Γραικάνοι της Νότιας Ιταλίας έχουν πλήρη δικαιώματα αυτονομίας και αυτοδιάθεσης.

Δεν πρόκειται να χαλαστούμε. Ξέρουμε τις προθέσεις των εχθρών μας. Οι γεωπολιτικές και οι πολιτικές φυλακές ανοίγουν με ελληνικά σπαθιά. Η δε Πίστη μας στο Θεό και τον Οικουμενικό Ελληνισμό θα βρει την Φυλή μας με Βασιλικό Στέμμα. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 1096275106754332182

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item