Widgets

ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ! Νέο βατερλώ Σαμαρά: 131 ΟΧΙ στην Χούντα - Ολοταχώς για εκλογές!ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του ντοκουμέντου της ντροπής με την εντολή Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια», οι Ευρωβουλευτές μας έθεσαν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποβάλλοντας σχετική επίκαιρη ερώτηση.


Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στα πρακτικά της ελληνικής Βουλής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ηχητικό απόσπασμα στο οποίο εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Κυβερνήσεως να συνομιλεί με ανώτατο δικαστικό και να του αναφέρει τα εξής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει". Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στη Βουλή, "Παναθηναϊκάκιας" είναι ο εισαγγελέας Ντογιάκος, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε συνέντευξη του, ενώ ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στην απολογία των τριών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, Ηλιόπουλο και Μπούκουρα (τότε) οι οποίοι και προφυλακίστηκαν. Εάν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω ισχυρισμοί, η παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην Ελληνική Δικαιοσύνη συνιστά κατάφωρη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών  ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ


Νέο βατερλώ Σαμαρά: 131 ΟΧΙ στην Χούντα - Ολοταχώς για εκλογές!
Τρεις επιπλέον βουλευτές στήριξαν τον υποψήφιο της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σταύρο Δήμα, σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης. Μεταξύ αυτών σε περίοπτη θέση οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, τους οποίους όλως τυχαίως η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη έχει αφήσει ελεύθερους διότι έχουν αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή!
Παρά την καταφανή παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας στην πολιτική ζωή, ανταλλάσσοντας την ελευθερία βουλευτών με την ψήφο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μετρά μόλις 168 ψήφους, 12 λιγότερους από τους απαιτούμενους 180.
Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των αθλίων του αντισυνταγματικού τόξου, το γεγονός της αλλαγής στάσης πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων απέναντι στους μέχρι πρότινος «τραμπούκους και εγκληματίες νεοναζί», Μπούκουρα και Αλεξόπουλο, οι οποίοι αφού ψήφισαν τον υποψήφιο της Χούντας, λογίζονται πλέον ως «δημοκράτες»!
Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σαπίλας του αντισυνταγματικού τόξου, όμως παρά ταύτα, οι ελπίδες των διεφθαρμένων να εκλέξουν Πρόεδρο και να συντηρήσουν την αντεθνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά αποδεικνύονται φρούδες και οι εκλογές πέρα από απολύτως αναγκαίες καθίστανται αναπόφευκτες
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν μετανοεί, ούτε συμβιβάζεται!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμοσένκο - Σαμαράς: Βίοι παράλληλοι που οδηγούν στην φυλακή!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μέχρι την τελική πτώση της Χούντας Σαμαρά

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου για την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη.
Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο  ΠΗΓΗ. 
Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του "Μακελειό" μετά την σημερινή δεύτερη αποτυχημένη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι βαίνουμε ολοταχώς προς εκλογές.
Δήλωση Ηλία Παναγιώταρου
"Αναμενόμενη η ψηφοφορία. Κανείς δεν μιλά για το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, το οποίο αποδείχτηκε από την πραγματογνωμοσύνη πως είναι γνήσιο"
Δήλωση Νίκου Μίχου
"Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας. Αποσιωπούν τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η "Δημοκρατία" τους".  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ για τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής, λαλίστατα για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας

Σε πρωτόγνωρη παράκρουση ο Σαμαράς: θα καταργήσει το “Παρών”;
Η φωτογραφία δεν είναι προϊόν μοντάζ, αλλά πραγματική από την σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής και ενδεικτική της ψυχοσύνθεσης και ανισορροπίας του Σαμαρά που καθόταν με το σακάκι κολλημένο στην καρέκλα, αλλά δεν καταλάβαινε τι του γινόταν... 
Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους προέβη ο πρωθυπουργός της Χούντας Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος της Βουλής, οι οποίες δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία ότι βρίσκεται σε παροιμιώδη τρικυμία εν κρανίω!
Κάνοντας λόγο για «τρομοκρατία» ο αρχιτρομοκράτης της πολιτικής ζωής του τόπου που έχει καταστήσει το Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο, είπε τα κάτωθι πρωτοφανή: «Όμως, η τρίτη ψηφοφορία δεν θα είναι ψηφοφορία με το «παρών». Εκεί δεν θα υπάρχει «παρών». Θα υπάρχει ονοματεπώνυμο», δήλωσε με βλέμμα απλανές το οποίο συναντάται σε ψυχικά διαταραγμένους. Και συνέχισε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο: «ο κάθε Βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της Πατρίδας. Εκεί δεν θα υπάρχει παρών». Στην ίδια κωμικοτραγική δήλωση και ενδεικτικό της θλιβερής κατάστασης του Σαμαρά υπήρξε και το φινάλε, όπου για τρίτη φορά δήλωσε με έμφαση: «Στην τρίτη, λοιπόν, ψηφοφορία «παρών» δεν θα υπάρχει»!
Μετά από όλα όσα έχουμε δει, δεν μένει παρά να γίνουμε μάρτυρες και της κατάργησης της επιλογής «Παρών» από τον ημιπαράφρονα δικτατορίσκο. Μόνον έτσι υφίσταται το ενδεχόμενο να εκλέξει η Χούντα Σαμαρά Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συνεχίσει κατά συνέπεια το αντεθνικό και καταστροφικό για τον τόπο, έργο της.
Καθότι όμως τα παραμύθια Σαμαρά και κυρίως, η απορρέουσα από το Μαξίμου πολιτική τρομοκρατία δεν έχουν αντίκρισμα στον Ελληνικό Λαό, στην τρίτη ψηφοφορία θα επιβεβαιωθεί η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία δεν δύναται να μεταβληθεί με βρώμικες μεθοδεύσεις: την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, η αντεθνική Χούντα γκρεμίζεται και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι ιδιαίτερα περήφανο που συνέβαλε τα μέγιστα σ' αυτό!  ΠΗΓΗ

Έκαναν το καθήκον τους οι αποστάτες: Σταύρος Δήμας και αφήνεσαι ελεύθερος!Κατά την διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας επί τη ανακοινώσει των ονομάτων των αποστατών, συνοδευόμενη από ηχηρή απουσία, ο Σαμαράς είχε γυρίσει, με απορία, στον Τασούλα, ρωτώντας «πού είναι;».
Εν τέλει οι δύο πρώην έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στον πρωθυπουργό που αποφυλάκισε τον ένα και άφησε τον άλλο ελεύθερο χωρίς όρους, υπερψηφίζοντας για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.
Προφανώς το γεγονός ότι ο Μπούκουρας αφέθηκε ελεύθερος την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας «δεν» βάρυνε στην απόφασή του να υπερψηφίσει τον μνημονιακό υποψήφιο πρόεδρο. Επίσης «τυχαίο» το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς ημέρα παρατάθηκε η προφυλάκιση των Συναγωνιστών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, επειδή δεν προσκύνησαν. Τέλος, «τυχαίο» το γεγονός ότι ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος βουλευτής που αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων, επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε.
Κατά τα άλλα, η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής «δεν είναι πολιτική»!
Υ.Γ.: Επειδή πολύς λόγος έγινε σχετικά με το αν στους «121» θα συναθροιστούν οι ψήφοι Χρυσαυγιτών, έχουμε πλέον να κάνουμε μία ερώτηση προς τον Σαμαρά και τον Δένδια που υποδέχτηκαν με χαρά και ανακούφιση το «Σταύρος Δήμας» από τους αποστάτες: Το δέχεστε, ω μεγάλοι «δημοκράτες», να συναθροίζονται ψήφοι «εγκληματικής οργάνωσης» στους 168 «πατριώτες» που ψήφισαν τον μνημονιακό υποψήφιο; Αν (λέμε τώρα...) καταφέρετε να εκλέξετε πρόεδρο, θα γίνει αυτό με τους ψήφους «εγκληματικής οργανώσεως» και «φασιστών»; Ή μήπως μετά το «Σταύρος Δήμας» αποκαθάρθηκαν από τα «εγκλήματά» τους και την πρότερη «φασιστική ιδεολογία» τους, όπως ο Βορίδης και ο Μπουμπούκος;
Να σημειωθεί πως στην αναφώνηση "Σταύρος Δήμας" από τον Αλεξόπουλο, ο Δένδιας έκανε ένα μορφασμό ικανοποίησης και γύρισε αμέσως προς τον Βορίδη να σχολιάσουν την επιτυχία,. Ο δε Σαμαράς για να μην καρφωθεί όπως της προηγούμενη φορά έμεινε ανέκφραστος. ΧΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 
Εφημερίδα “Ακρόπολη”: Ο παράφρων Σαμαράς ζητάει συναίνεση

Δηκτικό άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για την ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολη"
Ο παράφρων ζητάει συναίνεση! Ποιος; Αυτός που έκλεισε στην φυλακή τον Αρχηγό κόμματος που έχει εκλεγεί με δημοκρατικό τρόπο και αποτελεί την τρίτη, πέρα πάσης αμφιβολίας τουλάχιστον, πολιτικής δύναμης της χώρας.
Μια ακόμα προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, επιχείρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εμφανίστηκε δήθεν ενωτικός και δήθεν συναινετικός, κι έδωσε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ελπίζοντας να πείσει κάποιους αφελείς. Ποιος; Αυτός που έκλεισε τον Αρχηγό κόμματος που έχει εκλεγεί με δημοκρατικό τρόπο και αποτελεί την τρίτη, πέρα πάσης αμφιβολίας τουλάχιστον, πολιτική δύναμη της χώρας, μαζί με τους βουλευτές του. Το αδίκημα τους ήταν ότι του έκλεβαν ψήφους!
Το μήνυμα της συναίνεσης και της ενότητας σε κρίσιμες για τον τόπο περιόδους είναι ίσως η καλύτερη συνταγή. Αλλά έχει μεγάλη, τεράστια σημασία ποιος το απευθύνει και με ποια εχέγγυα. Ο Σαμαράς είναι ο πλέον ακατάλληλος να απευθύνει τέτοια μηνύματα, γι΄ αυτό και αυτή του η προσπάθεια έπεσε ήδη στο κενό.
Είναι ένας παρανοϊκός πρωθυπουργός και επικίνδυνος για τον τόπο. Είναι πραγματικά αστείο να απευθύνει εκκλήσεις συναίνεσης και ενότητας, ο πολιτικός που κατακερμάτισε την παράταξη του σε απειράριθμα κομματίδια και παγίωσε την διαίρεση στην κοινωνία ανάμεσα στους ολίγους, διαπλεκόμενους, εκλεκτούς του, που συνεχίζουν να  επωφελούνται από τις σχέσεις τους με την εξουσία, έναντι των πολλών, εντίμως εργαζομένων πολιτών που δεν έχουν καμία προοπτική, είναι άνεργοι και χρωστάνε παντού, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά επιβαρύνει συνεχώς, οριζοντίως και αδιακρίτως εκατομμύρια Ελλήνων.
Σε αυτή την πολιτική ζητεί συναινέσεις ο Σαμαράς. Και το χειρότερο; Ελπίζει ότι θα βρει! Η κυβέρνηση του έλαβε το μεγαλύτερο πακέτο βοηθείας στον κόσμο, εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ και κατάφερε όχι μόνο η χώρα μας να παραμείνει και σήμερα η πιο χρεωμένη χώρα στην Ευρώπη, αλλά και μέσα σε δύο ώρες αυτός ο ίδιος να την επαναφέρει στο χείλος του γκρεμού. Με την ίδια πολιτική θρασύτητα που βάπτισε τα αδιέξοδα και την απελπισία του κόσμου σε success story, με την ίδια θρασύτητα καλεί σε συναίνεση  σήμερα τους πολιτικούς του αντιπάλους, τη στιγμή που τους επιτίθεται. Αυτό θα πει απελπισία!
Τον έχουμε προειδοποιήσει από τούτη εδώ την εφημερίδα ότι το πολιτικό του τέλος δεν θα θέλει να το δει ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του. Δεν μας άκουσε! Είναι άξιος της μοίρας του! Θα έχει την τύχη ενός δολοφόνου 6.000 Ελλήνων.
Δικαστές του θα είναι όλοι οι Έλληνες που θέλουν να ζουν ελεύθεροι και περήφανοι.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΕΣΩ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥ!  ΚΑΙ Ο ολιγάρχης Ψυχάρης πάει για… κουμπάρος στον (πολίτικο) γάμο νουδούλας-σύριζα
Νέο έγκλημα Ντογιάκου: Συγκάλυψη Σαμαρά - Στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη
Έκλεισε η υπόθεση με την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, η οποία φανερώθηκε από το περιβόητο βίντεο, που προβλήθηκε από το ελεύθερο διαδίκτυο, παρά τις προσπάθειες Ντογιάκου.
Το γνωστό υποχείριο του Σαμαρά, αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση, χωρίς να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες για την διερεύνηση της υπόθεσης. Ενδεικτικό του πόσο «στημένος» είναι ο Ντογιάκος και η «απόφαση» του είναι ότι παρότι ήταν ευκόλως αντιληπτό πως η διαλεύκανση της υποθέσεως περνούσε απαραιτήτως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου. Βέβαια, ο Ντογιάκος δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης θα έφερνε στο φως όλο το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά.
Θυμίζουμε ότι υπάρχουν δύο πολύ σκοτεινά σημεία στην όλη υπόθεση, τα οποία ουδέποτε ερευνήθηκαν από τον Ντογιάκο: Πρώτον, ποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο να μην πάει στο τελευταίο ραντεβού, που θα οδηγούσε στην σύλληψή του και δεύτερον με ποιον μίλαγε από την κυβέρνηση;
Από την στιγμή που ο Ντογιάκος, προβαίνοντας σε μία καταφανή παράβαση καθήκοντος, δεν διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, δηλαδή πριν από δύο εβδομάδες, που του έγινε η πρώτη σχετική καταγγελία από τον Χαϊκάλη, ήταν μοιραίο ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στο αρχείο, αφού μόνο εκεί βρίσκονταν οι αποδείξεις για την ροή των χρημάτων, που εν τέλει θα κατέληγαν στον Χαϊκάλη.
Πλέον υφίσταται μεγάλο ζήτημα, αφού προστίθεται ένα ακόμα κακούργημα στην όλη υπόθεση. Πέραν της απόπειρας χρηματισμού βουλευτή από την κυβέρνηση, υφίσταται άλλη μία υπόθεση παράβασης καθήκοντος, που βαραίνει τον Ντογιάκο.
Δικαιώνεται βέβαια στο απόλυτο και ο Μπαλτάκος για ακόμη μια φορά όταν παραδεχόταν: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα υποχείριο του Σαμαρά!  ΠΗΓΗ

Αγέρωχοι οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές στην Βουλή - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αγέρωχοι οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές στην Βουλή - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κάποιοι δεν λυγίζουνε ποτέ! Η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε με σκοπό τα ψηφαλάκια και εξελίχτηκε σε έναν εκβιασμό για στήριξη. Όπως σημείωνε ευστόχως σε παλαιότερο άρθρο του ο Σταύρος Λυγερός, που μόνο ως Χρυσαυγίτης δεν μπορεί χαρακτηριστεί, είχε γράψει ότι «το έδαφος είχε στρωθεί λόγω της απροθυμίας του Νίκου Μιχαλολιάκου να λειτουργήσει ως δεκανίκι της ΝΔ».
Στην εκλογή για τον πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους, φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μία αναίσχυντη πολιτική δίωξη, με φανερά σκοπούμενα και υπόγειες διαδρομές. Οι σχετικές λεπτομέρειες της εξύφανσης της πολιτικής διώξεως έχουν γλαφυρά σκιαγραφηθεί, άλλωστε, από τα ηχητικά ντοκουμέντα της ομολογίας Μπαλτάκου και των διαταγών Σαμαρά σε ανώτατο δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν - πιεστούν οι Βουλευτές του Κινήματος.
Αντιστοίχως φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ! Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο που δείχνουν την παρουσία των Συναγωνιστών στη Βουλή και την έξοδο τους όπου οδηγούνται με το ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ και την αξιοπρέπειά τους ΑΚΕΡΑΙΗ πίσω στις Φυλακές Κορυδαλλού, στα Κελιά της Τιμής, επειδή δεν προσκύνησαν.
Ας αντιληφθούν οι πάσης φύσεως ταγοί, ουραγοί ή «ποντικοί» του συστήματος ότι η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία, δεν συμβιβάζεται και δεν γίνεται δεκανίκι κανενός. Ας μην διακινούν οπότε διάφορα λασπολογικά - πλην ευφάνταστα - σενάρια, διότι το μόνο αποτέλεσμα που αυτά θα έχουν είναι το ξεφτίλισμα των ψευτών και των υποκριτών.
ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ - ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!
Παρόντες στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν και οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γιώργος Επιτήδειος, Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης.

Δ. Κουκούτσης: “Η μνημονιακή Χούντα φέρνει τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής”
Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με την ίδρυση παρατηρητηρίου άνοιας και βελτίωση περιγεννητικής φροντίδας.
Ο Βουλευτής Μεσσηνίας επισήμανε ότι μέσα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας εμφανίζονται τροπολογίες του Υπουργείου Οικονομικών που φέρνουν παράταση του μνημονίου για δύο μήνες. Ακόμα και την ύστατη ώρα η συγκυβέρνηση ξεπουλάει με ρουσφέτια την Πατρίδα μας.
Με διάφορες τροπολογίες φαίνεται ξεκάθαρα η παρέμβαση της Χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου στην εκτελεστική εξουσία. Ακόμα, εξοργιστική είναι και η τροπολογία που αναφέρεται στην διάδοση του Ολυμπισμού χωρίς όμως πουθενά να αναφέρεται η δαπάνη που θα προκληθεί στον κρατικό προϋπολογισμό.
Η συγκυβέρνηση έχει καταλύσει κάθε έννοια δικαίου, νομιμότητας και διάκρισης των εξουσιών. Τέλος, ο Συναγωνιστής με έναυσμα τις επικείμενες εκλογές τόνισε ότι οι μέρες που έρχονται είναι πάρα πολύ δύσκολες για τα κόμματα εξουσίας λόγω των επικείμενων εκλογών. ΠΗΓΗ
Guardian προς διεθνείς τοκογλύφους: Δικός μας το ΣΥΡΙΖA, δυστυχώς ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!


Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το άρθρο της βρετανικής – καπιταλιστικής εφημερίδα «Guardian» σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Σε πλήρη αντίθεση με την τρομολαγνία των εν Ελλάδι μέσων ο “Guardian” καθησυχάζει τις «αγορές», δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους, λέγοντας ότι ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προκαλέσει καμία διαφορά, για την οποία θα πρέπει να ανησυχούν.
Ύστερα απ’ αυτό ο αρθρογράφος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι αυτή αποτελεί τον μοναδικό κίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Στην προσπάθειά του ο Guardian να δημιουργήσει τον τρόπο γύρω από την Χρυσή Αυγή αναπαράγει αφειδώς όλες τις ανοησίες των εν Ελλάδι μερκελιστών αριστερών.
Ενδεικτικό της ανοησίας που επικρατεί στο εν λόγω τρομοκρατικό ρεπορτάζ είναι ότι πιστώνονται στην Χρυσή Αυγή «βασανισμοί διαδηλωτών». Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά για την παράλογη «λογική» του υπηρέτη ξένων συμφερόντων: Η Χρυσή Αυγή έχει υψηλά ποσοστά στην Αστυνομία; Άρα φταίει για όσα καταγγέλλουν οι αριστεροί περί της αστυνομίας, ακόμα και αν αυτά είναι τα γνωστά ψεύδη των αριστερών.
Αυτό που σημειώνει πάντως η εφημερίδα είναι ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς, παρά τις διώξεις, τις προφυλακίσεις και τις δολοφονίες. Έτσι καλεί σε «αντιφασιστική» - «πλουτοκρατική» επαγρύπνηση εναντίον της Χρυσής Αυγής, δίνοντας το σήμα ότι «μην ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι δικοί μας, ασχοληθείτε με την Χρυσή Αυγή!».
Ας πληροφορήσει ο Σαμαράς τους αρθρογράφους του “Guardian” ότι έχουν πράξει ό,τι ήταν δυνατόν για να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή. Οπότε ένας νέος γύρος λασπολογίας που απλώς θα καταδεικνύει ακόμα πιο εμφανώς την γελοιότητα των κατηγοριών δεν θα ωφελήσει.  ΠΗΓΗ
ME THN EYXH TOY ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.


ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ALEXIS ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ALEXIS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ(ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ...)  πηγη


Λαφαζανίστας: το επαναστατικό άλλοθι του καθεστωτικού ΣΥΡΙΖΑ
Ενώ ο Τσίπρας κι όλα τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κουραστεί να δηλώνουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, ότι δεν πρόκειται να προβούν σε μονομερείς ενέργειες και ότι θα ρίξουν το βάρος στην… επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου (μας τα’ παν κι άλλοι, ο Σαμαράς στα Ζάππεια το 2012…), ήτοι θα βασιστούν στην… καλή θέληση των διεθνών τοκογλύφων, οι… Λαφαζανίστας (κατά το «Σαντινίστας», «Ζαπατίστας» κ.τ.λ.) επιμένουν να κοροϊδεύουν την κοινωνία, πουλώντας… επαναστατικά φούμαρα!
Έτσι, μιλώντας σε εκδήλωση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Το πρόγραμμα της κυβέρνησης της αριστεράς», ο επικεφαλής των… επαναστατών του ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης, υποσχέθηκε τους εξής… λαγούς με πετραχήλια: διαγραφή μέρους του χρέους, εθνικοποίηση τραπεζών, ριζοσπαστική φορολογική μεταρρύθμιση,  δημιουργία ενός γενναίου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και αποκατάσταση του βασικού μισθού στα 750 ευρώ και την επαναφορά του 13ου μισθού.
Αλήθεια, που τα πουλάνε αυτά τα παραμύθια οι αριστεροκαθεστωτικοί; Νομίζουν πως απευθύνονται σε κάφρους; Έλεος!
(ΥΓ): Υπενθυμίζουμε αυτά που αναφέρει σχετικά με αυτούς τους παραμυθάδες ο αριστερότατος δημοσκόπος Νικολακόπουλος σε προχθεσινή του συνέντευξη στην γαλλική Liberation: «Αυτή η εντύπωση της ρήξης δίνεται από την αριστερή του πτέρυγα, η οποία είναι μειοψηφία και κάνει πολύ θόρυβο υποσχόμενη την επανάσταση: δηλαδή, παύση πληρωμών, έξοδο από το ευρώ ή την Ευρώπη, πόλεμο εναντίον του καπιταλισμού. Αλλά μην ξεγελιέστε. Το πρόγραμμα μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που εξαγγέλθηκε στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν έχει κανένα σχέδιο ρήξης. Είναι μια πλατφόρμα που δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό σχέδιο για μια σοσιαλιστική Ελλάδα».  ΠΗΓΗ
Πάνε για το ξεφτίλισμα του αιώνα οι συστημικοί δημοσκόποι - Θα δημοσιεύουν τις μαϊμούδες τους μέχρι την τελευταία στιγμήΜέσα στον  καταιγισμό των ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες γύρω από την διαδικασία ψηφοφορίας Προέδρου της Δημοκρατίας και την υπόθεση εξαγοράς Χαϊκάλη πέρασε στα ψιλά η έγκριση από την Βουλή της τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές.
Σύμφωνα με την ρύθμιση αυτή, η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων απαγορεύεται μόνο μια μέρα πριν τις εκλογές. Η  διαδικασία των δημοσκοπήσεων έχει μια διπλή ιδιότητα, ανάλογα με την οπτική γωνία με την οποία την αντιλαμβάνεται κάποιος. Έχοντας υπόψιν ότι οι  δημοσκοπήσεις, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με τον τρόπο που διεξάγονται δεν αποσκοπούν στην πραγματική καταγραφή της επίκαιρης καταγραφής των εκλογικών ποσοστών αλλά στην εξυπηρέτηση φτηνών μεγαλοσυστημικών και μικροκομματικών συμφερόντων (αναλόγως του ποιος παραγγέλνει τις δημοσκοπήσεις) αυτή η απελευθέρωση της διενέργειας δημοσκοπήσεων θα απολέσει ένα ακόμα χαστούκι στις συγκεκριμένες εταιρίες, οι οποίες διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ως προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κρατούν κανένα πρόσχημα και προχωρούν στην πλήρη παραχάραξη της πραγματικής  εκλογικής της δύναμης.
Εκτέθηκαν στις ευρωεκλογές, το ίδιο ακριβώς θα πάθουν και τώρα. Έχοντας μάλιστα κρατημένες όλες εκείνες τις στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι και 6ο (!) κόμμα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αναντιστοιχία τους με τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα  του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μέχρι και με υπερδιπλάσια ποσοστά απ΄ αυτά των γνωστών εταιριών "δημοσκοπήσεων".  Γιώργος Μάστορας

«ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός
Αλήθεια, με εντολή ποιου πολιτικού «πά­γωσε» ο έλεγχος στην αμύθητη ακίνη­τη περιουσία του ζεύγους Γιώργου και Άννας Νταλάρα, όπως κι άλλων καλλιτεχνών που υποστηρίζουν το σύστημα;

Δεν μπορεί να μην ξέρει ή να μην έχει α- κούσει τίποτε για την συγκεκριμένη υπόθεση που ερευνάται εδώ και 11 χρόνια (!), ο συγχω­ριανός του Αντώνη Σαμαρά, επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, που κυριολε­κτικά εν μία νυκτί, βρέθηκε από την ΔΟΥ της Πύλου, να είναι το αφεντικό στο συγκεκριμέ­νο διωκτικό – εποπτικό σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να καταγρα- φούν τα (φανερά) κτίσματα και τα οικήματα του εν λόγω «σελέμπριτι» ανδρόγυνου, χρει­άστηκαν πέντε ολόκληρες σελίδες, της δήλω-

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες φίρμες, που σε κάθε συνέντευξή τους ομνύουν πίστη στην κυβέρνηση Σαμαρά, λέγοντας πως «έσωσε την χώρα».

Ένας, μάλιστα, εξ αυτών είναι συνονόματος του πρωθυπουργού και του αρέσουν, όπως και του δολοφονημένου συγγραφέα Μένιου Κουμανταρέα, οι «νυχτερινές απερισκεψίες» σης «πόθεν έσχες».

Συνολικά δηλώθηκαν 59 ακίνητα, εκ των οποίων οι 27 είναι κατοικίες πολλών τετραγω­νικών μέτρων, με περιβάλλοντα χώρο αρκε­τών στρεμμάτων.

Πέραν αυτών, η Άννα Νταλάρα, που για ό­σους δεν θυμούνται, είναι εξαδέλφη του γνω­στού υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση, που με νόμο – έκτρωμα έδινε την Ελληνική ιθαγένεια σε χρόνο ρεκόρ στους τριτοκοσμικούς, είναι κά­τοχος και άλλων κτισμάτων και αγροτεμα­χίων.

Πρόκειται για περιουσία που θεωρείται α­τομική και περιλαμβάνει τέσσερα διαμερίσμα­τα και οκτώ αγροτολιβαδικές εκτάσεις.

Επιπλέον, η ίδια, και όχι από κοινού με τον σύζυγό της, διαθέτει τέσσερις δασικές εκτά­σεις στο Νομό Μαγνησίας, τέσσερα οικόπεδα, τρία κτίσματα άλλων χρήσεων, δύο αποθήκες και τέσσερις κατοικίες.

Από τα σπίτια που έχει αποκτήσει το ζεύ­γος, τα επτά βρίσκονται στις πιο ακριβές πε­ριοχές της Σύρου, ένα στην Πάρο, ενώ τα τε­λευταία χρόνια απέκτησαν μια εντυπωσιακή βί­λα στην Αντίπαρο, σχεδόν δίπλα στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στο συγκεκριμένο κυ- κλαδονήσι ο αστέρας του Χόλυγουντ, Τομ Χανκς.

Πρόκειται για μια πέτρινη έπαυλη (σύμφω­να με μαρτυρίες ντόπιων), η αξία της οποίας αποτιμάται στα 2,5 εκατ. ευρώ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ρευματονήσι, ιδιω­τικό νησάκι που ανήκει στην εφοπλιστική οικο­γένεια των Γουλανδρήδων.

Η Νταλάρα που διατέλεσε για ένα φεγγά­ρι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλά και υφυπουρ­γός Εργασίας από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2011, διαθέτει όπως και ο σύζυγός της, καταθέσεις εκατοντάδων χιλιά­δων ευρώ, επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα, και βεβαίως αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, ενώ διάγει πολυτελή βίο.

Προφανώς, τα κέρδη από τις συναυλίες του τραγουδιστή είναι τέτοια, που να δικαιολο­γούν αυτή την χλιδή, διαφορετικά κάτι άλλο συμβαίνει για το περίεργο αβγάτισμα της πε­ριουσίας αυτού και της Αννούλας του.

Κάτι που πιστεύουν οι επιθεωρητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, η οποία καρκι­νοβατεί από το 2003.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τον συγκεκρι­μένο χρόνο είχε μεσολαβήσει στο ΣΔΟΕ για την διαγραφή προστίμου ύψους 300.000 ευ­ρώ που είχε επιβληθεί στον Νταλάρα, ο σύμ­βουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημί­τη, Γιώργος Πανταγιάς.

Τελικά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε και οδήγησε στην απομάκρυνση του Πανταγιά, η αρμόδια ΔΟΥ Ψυχικού έκανε «φύλλο και φτε­ρό» τα περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας «σημεία και τέρατα».

Περιέργως, ο έλεγχος σταμάτησε μετά την καταβολή (με δόσεις) του προστίμου, χωρίς να ερευνηθεί το «πόθεν έσχες» της περιου­σίας – μαμούθ του ζεύγους.

Όταν πήγε το καλοκαίρι του 2014 να ξανα- νοίξει ο φάκελος, έπεσε τηλεφώνημα από πο­λύ ψηλά στον Στασινόπουλο, που θέλοντας και μη, διέταξε να μην «κινηθεί καμία διαδικα­σία κατά του ανδρόγυνου, μέχρι νεωτέρας».

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες φίρμες, που σε κάθε συνέντευξή τους ομνύουν πίστη στην κυβέρνηση Σαμαρά, λέγοντας πως «έσωσε την χώρα».

Ένας, μάλιστα, εξ αυτών είναι συνονόματος του πρωθυπουργού και του αρέσουν, όπως και του δολοφονημένου συγγραφέα Μένιου Κουμανταρέα, οι «νυχτερινές απερισκεψίες».  
Γ.Α.Φ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1137866492723664991

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item