Widgets

ΒΙΝΤΕΟ Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νίκη! - Οι ευχές των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών για το νέο έτος


Καλή Χρονιά στους απανταχού Έλληνες και τις οικογένειές σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2015 η αφετηρία μιας λυτρωτικής και δημιουργικής εποχής για την πατρίδα μας.  Χρόνια Πολλά!!!  ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ

Μήνυμα Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος

Η Χρυσή Αυγή εύχεται ένα καλό Αγωνιστικό έτος σε όλους τους Έλληνες, ευημερία και Εθνική ελευθερία στην Πατρίδα μας και απαλλαγή από τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: 2014: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!



Οι ευχές των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών για το νέο έτος - ΒΙΝΤΕΟ



Οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής που παραμένουν πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού με εντολή Σαμαρά ευχήθηκαν χθες μέσω της διαδικτυακής εκπομπής της Χρυσής Αυγής σε όλους τους Έλληνες.
Οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Γεώργιος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς και ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισαν πως το 2015 θα είναι η χρονιά δικαίωσης της Χρυσής Αυγής.
Δήλωσαν περήφανοι, ελεύθεροι όσο ποτέ και ευχήθηκαν σε όλους καλούς Αγώνες για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. ΠΗΓΗ


2015: Η Νίκη μας προσμένει!


Η Δύση του 2014 συμβολίζει ένα κομβικό σημείο Αγώνων από πλευράς των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και πολεμικής από πλευράς της ξενοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο. Ο εν λόγω πόλεμος, τον οποίο ευστόχως χαρακτήριζε ένα «γαλάζιο» ιστολόγιο του «χιλιάρικού» ως «υπέρ υπάρξεως» για τη Νέα Δημοκρατία, έχει περάσει από διάφορες φάσεις από την στιγμή της επίσημης ενάρξεως του, τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η Χούντα Σαμαρά προσπάθησε αφιλότιμα να φιμώσει την Χρυσή Αυγή, μόνο και μόνο για να λάβει μία ηχηρή απάντηση από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος στις Ευρωεκλογές ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με 9,4%. Μετά από αυτό το καθεστώς επέλεξε την πλήρη απόκρυψη της δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την πλήρη αποσιώπηση του ηχητικού ντοκουμέντου Σαμαρά, το οποίο αποτελεί αδιάψευστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ της κυβερνητικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.
Στην Δύση του 2014 έχουμε ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός για ολάκερο το Ελληνικό Έθνος, την με πάταγο πτώση του Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, του... ασταθή δικτάτορα Αντώνη Σαμαρά. Τα δείγμα των πραγματικών δημοσκοπήσεων δείχνουν ξεκάθαρα μία νέα χρυσαυγίτικη νίκη, αφού ο Λαϊκός Σύνδεσμος παρά τα αλλεπάλληλα κύματα ποικίλων συστημικών επιθέσεων όχι μόνο αντέχει, αλλά διογκώνεται και σε ποσοστά και ουσιαστικά, αφού συνεχώς νέοι Αγωνιστές πλαισιώνουν τις γραμμές του Λαϊκού Εθνικισμού.
Η Αυγή του 2015 θα ξεκινήσει με μία εκλογική διαδικασία εξαιρετική σημασίας. Από αυτή την εκλογική διαδικασία θα εξαρτηθεί η αναλγησία του πολιτικού συστήματος έναντι του Ελληνικού Λαού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή συνετέλεσε στην αποκάλυψη πολλών σκανδάλων, είτε απευθείας από τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, είτε εμμέσως υπό τον φόβο της διογκώσεως του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους Έλληνες. Μία μάχη για την Ελευθερία της Πατρίδος μας κερδήθηκε και πολλές άλλες είναι να έρθουν. Είθε ο καινούργιος χρόνος να βρει την Πατρίδα μας σε καλύτερη μοίρα και με τους Έγκλειστους Συναγωνιστές μας δίπλα μας! 


Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νίκη!


Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νίκη!


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πορεύτηκε κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους υπό συνθήκες εξαιρετικά δυσχερείς: με τον Αρχηγό του και έξι ακόμη βουλευτές παράνομα προφυλακισμένους, με το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδος κατηγορούμενο, με δεκάδες συναγωνιστές στις φυλακές της Χούντας, με την αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και τέλος, με ακατάπαυστη κατασυκοφάντηση και λάσπη με τις οποίες οι αντίπαλοι στολίζουν τους Εθνικούς Αγωνιστές και τον Πολιτικό μας Οργανισμό. Παρά ταύτα, το Κίνημα βαδίζει απαρέγκλιτα στον δρόμο του Καθήκοντος, δίνοντας στον δοκιμαζόμενο Λαό μας το παράδειγμα της Υπερηφάνειας και της Τιμής σε μια εποχή ανέντιμων, ανήθικων και φαύλων.

Το αντισυνταγματικό τόξο, ο συρφετός δηλαδή που περιλαμβάνει πολιτικά κόμματα, δημοσιογραφικούς οργανισμούς και την ολιγαρχία του πλούτου, φρόντισε ώστε το πρώτο εξάμηνο του έτους 2014 να σύρονται οι συναγωνιστές μας στο Εφετείο Αθηνών, υπομένοντας με γενναιότητα τις βρώμικες μεθοδεύσεις μιας πραγματικής εγκληματικής συμμορίας, η οποία περιλαμβάνει επίορκους πολιτικούς και δικαστικούς παράγοντες. Την καταπάτηση βασικών συνταγματικών κανόνων και την κατακρεούργηση του νομικού δικαίου της χώρας προς ικανοποίηση ρητών πολιτικών εντολών, επιδοκίμασε το σύνολο σχεδόν του δημοσιογραφικού υποκόσμου, αποδεικνύοντας κατά τρόπο ξεκάθαρο πως η προάσπιση της δημοκρατίας την οποία επικαλούνται, αποτιμάται σε ευρώ. Μάλιστα σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, εάν κρίνουμε από τα χρέη των καναλιών και των φυλλάδων στις οποίες εργάζονται οι καθηγητές του ψεύδους και της παραπληροφόρησης.

Η πληρωμένη όμως εκστρατεία λάσπης, αποδείχθηκε αναποτελεσματική και τούτο οφείλεται στο γεγονός πως η πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου υπήρξε σαθρή. Τα «ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία» τα οποία αποδείκνυαν υποτίθεται πως ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα αποτελεί «εγκληματική οργάνωση», ήταν εν τέλει ομιλίες, αρθρογραφία και φωτογραφίες. Το περίφημο «οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής» δεν βρέθηκε ποτέ, διότι απλούστατα υπήρχε μονάχα στο νοσηρό νου των σκευωρών. Τα «μαύρα ταμεία» αντίστοιχα, αποτελούν αναμφισβήτητα χαρακτηριστικό των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, σίγουρα όμως όχι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ως απέδειξε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρέθηκε στο στόχαστρο μιας συντονισμένης, καθολικής και συντριπτικής επίθεσης η οποία είχε διττό χαρακτήρα: δικαστικό και επικοινωνιακό. Στόχος της επίθεσης υπήρξε η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής, όπως είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς στους σιωνιστές των ΗΠΑ. Ο δυνατός όμως, γίνεται δυνατότερος όταν είναι μόνος και η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε αυτό τον κανόνα: η λάσπη στάθηκε αδύνατο να λυγίσει τη δύναμη της Θέλησης των Εθνικιστών!

Η Εθνικιστική Ενότητα όχι μόνο παρέμεινε αδιάρρηκτη, αλλά επιπρόσθετα ατσαλώθηκε από την συνειδητοποίηση του δικαίου του Πολιτικού μας Αγώνος και κυρίως, από την αγνότητα των Αρχών, των Αξιών και των Ιδανικών μας. Το Κίνημα αντιστάθηκε στις επιθέσεις, αμύνθηκε σθεναρά μέχρι που σήμανε η στιγμή της αντεπίθεσης: η δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού της συνομιλίας του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου με τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, στάθηκε το πρώτο συντριπτικό πλήγμα στο μέτωπο των διεφθαρμένων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας.

Το σοκ της κοινής γνώμης υπήρξε τεράστιο όταν ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης απροκάλυπτα δήλωνε πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήταν συνέπεια μιας πολιτικής σκευωρίας που οργάνωσε ο Σαμαράς και εκτέλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και το περιβάλλον του στη δικαστική εξουσία, με στόχο τις ψήφους του Κινήματος!

Την αποκάλυψη της μεγαλειώδους πολιτικής σκευωρίας υποδέχθηκε με τρόμο το πολιτικό-οικονομικό σύστημα που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας. Το αρχικό μούδιασμα όμως, διαδέχθηκε η αποπομπή του Μπαλτάκου από τη γενική γραμματεία της κυβέρνησης και η απόλυτη σιωπή αφενός της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και αφετέρου των «έγκριτων και αντικειμενικών» δημοσιογράφων. Η ψευτοδημοκρατία κατάπιε τις σοβαρότατες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, καθώς έπρεπε να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της Χούντας ώστε να καταποντιστεί εκλογικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η επιβεβλημένη παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να διερευνήσει το αληθές των αποκαλύψεων Μπαλτάκου δεν ήρθε ποτέ, αποδεικνύοντας σε όλους τους Έλληνες την «ανεξαρτησία» της. Ήρθαν όμως οι εκλογές του Μαΐου για το ευρωκοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, το αποτέλεσμα των οποίων συνέτριψε οριστικά και αμετάκλητα τα παραμύθια του αντισυνταγματικού τόξου περί διάλυσης της Χρυσής Αυγής. Με εκλεγμένους αντιπροσώπους σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους όπου συμμετείχε ψηφοδέλτιο του Κινήματος, με τρεις ευρωβουλευτές πλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ύψωνε ψηλά τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης διδάσκοντας στους αντιπάλους πως εν τέλει η Πίστη είναι δυνατότερη και από τη φωτιά. 

Στην εργολαβική λάσπη των εχθρών του Ελληνικού Λαού, 536.000 Έλληνες και Ελληνίδες απάντησαν με στεντόρεια φωνή: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος! 110.000 νέοι ψηφοφόροι, τάχθηκαν κάτω από τα Λάβαρα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Υπό τις πλέον δυσμενείς συνθήκες, το Κίνημα σημείωσε μια περιφανή Νίκη η οποία έδωσε νέα ώθηση και νέο ενθουσιασμό στον Πολιτικό μας Αγώνα, βουλώνοντας τα γεμάτα αυθάδεια στόματα των εργολάβων του ψεύδους.

Το Κίνημα παρά ταύτα, διαθέτει το θλιβερό πλην τιμητικό προνόμιο να έχει τον Αρχηγό του, έξι τον αριθμό βουλευτές και δεκάδες ακόμη συντρόφους παράνομα προφυλακισμένους. Εντούτοις συνεχίζει δίχως σταματημό τον Αγώνα, τόσο εντός της Βουλής των Ελλήνων όσο και έξωθεν αυτής, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του απλού Έλληνα που δοκιμάζεται από την πολιτική των Μνημονίων και βλέπει την Πατρίδα του να ξεπουλιέται.

Η δημοσιογραφική συνωμοσία της σιωπής κατ’ εντολή του Μαξίμου και των παράκεντρων εξουσίας, σπάει από τις συνεχείς δράσεις των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος, στις οποίες ανδρώνονται οι Αγωνιστές της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Η επαφή της μαχόμενης Ελληνικής Νεολαίας με το Λαό, δεν αφήνει περιθώρια αποτελεσματικότητας στην βρώμικη προπαγάνδα των τσοντοκάναλων και των ρυπαροφυλλάδων.

Κι όταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης σιωπούν μπρος στα εθνικά εγκλήματα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τότε είναι ξανά η Χρυσή Αυγή εκείνη η οποία στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, επισημαίνοντάς τους πως δεν αρκούν οι προσευχές και τα λόγια για να τιμωρηθούν οι Τύραννοι της Πατρίδος. Το ηχητικό ντοκουμέντο της ξεκάθαρης συνταγματικής εκτροπής δια της ευθείας και ωμής παρέμβασης Σαμαρά στην δικαστική εξουσία για να προφυλακιστούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπήρξε η ταφόπλακα της επαράτου Χούντας. Η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά είχε πέσει στο λάκκο που έσκαψε για τους Εθνικιστές!

Λίγο πριν το τέλος του 2014, ενός έτους πλήρους Αγώνων για την Πατρίδα και την Ελευθερία, η αντεθνική κυβέρνηση μιας ισχνής μειοψηφίας πνέει τα λοίσθια, αδύναμη να αποτρέψει την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία. Οι φαιδροί συκοφάντες που απαιτούσαν τάχα την επίσπευση των διαδικασιών για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής, έχουν πια κρυφτεί, τρομαγμένοι από το τι θα επακολουθήσει της κατάρρευσης της Χούντας Σαμαρά. Ούτε λόγος φυσικά για τη διεξαγωγή της προ των εκλογών: η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει σ’ αυτές δίχως την παρουσία του Αρχηγού, των προφυλακισμένων βουλευτών αλλά και εκείνων που υφίστανται τους «δημοκρατικούς» όρους του κατ’ οίκον περιορισμού και της απαγόρευσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις του Κινήματος!

Στους δειλούς και στους προσκυνημένους που πανηγυρίζουν ισχυριζόμενοι πως «η ψευτοδημοκρατία νίκησε», ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει μέσω της ισχυρής απαίτησής του να νικήσει η Πατρίδα! Τη Νίκη της Πατρίδος δεν μπορούν να την εγγυηθούν μήτε οι αχυράνθρωποι της Μέρκελ που βρίσκονται εν αφθονία στο κόμμα της μασονοδεξιάς ΝΔ, μήτε οι κρατικοδίαιτοι πασοκοθρεμμένοι της μισελληνικής αριστεράς του Σύριζα. Η Νίκη απαιτεί Αγώνα και τον Αγώνα τον διεξάγουν με πείσμα και ακατάβλητη Πίστη και Θέληση οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής.

Σε αντίθεση μ’ εκείνους που εύχονται αφειδώς και ανέξοδα για το έτος που έρχεται, Εμείς οι Εθνικιστές διακηρύσσουμε πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει περισσότερο δυνατούς. Ως εκ τούτου, δεν ευχόμαστε αλλά αντίθετα ορκιζόμαστε Πίστη στον Αρχηγό και στο Κίνημα και Αγώνα διαρκή και μαχητικό μέχρις ότου αντηχήσουν στα βουνά, στις θάλασσες και στον αέρα της αγαπημένης Πατρίδος οι φλογεροί στίχοι που στοιχειώνουν τον εχθρό και πυρώνουν τις ελληνικές καρδιές:

Εμπρός, πάντα Εμπρός, μιας Νέας Δόξας ανατέλλει ο καιρός,
Εμπρός, πάντα Εμπρός, μας οδηγεί του Ελληνισμού το Φως!

Ευάγγελος Καρακώστας

xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερες εκλογές χωρίς πολιτικούς κρατουμένους



ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Καλή χρονιά στους δοκιμαζόμενους Έλληνες και Ελληνίδες που για μια ακόμη χρονιά υφίστανται τους διωγμούς της τρόϊκας. 

Με τις εκλογές στις 25 του Ιανουαρίου, πραγματοποιείται η ευχή όλων να τους πετάξουμε τα μνημόνια στα μούτρα. Η Χρυσή Αυγή που έριξε την χούντα Σαμαρά, με οδηγό τον Αρχηγό της τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, θα ξανακάνει την Ελλάδα, Ελεύθερη, Ισχυρή και ανεξάρτητη και τους Έλληνες υπερήφανους.

Καλή χρονιά με υγεία και όρεξη για αγώνα σε όλους!

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
astegos-kontarinis-630

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας


Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα πλημμύρισαν χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, οι βιτρίνες φόρεσαν τα γιορτινά τους και τα βλέμματα μαγνητίζουν κόκκινες γιρλάντες, κόκκινα στολίδια.



Κόσμος πηγαινοέρχεται, έντονα φώτα, φασαρία παντού, συσκέψεις, διαφωνίες, πειράγματα, η επικαιρότητα καταγράφεται στις οθόνες των υπολογιστών, ρεπορτάζ βροντοφωνάζουν για τον κόσμο που δεν αντέχει, αναλύσεις δίνουν και παίρνουν για τον εμπαιγμό των πολιτικών που δεν έχει τελειωμό, φωτογραφίες καταλαμβάνουν τη θέση τους ανάμεσα σε τίτλους και αράδες.



Διασχίζοντας όμως τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Αθήνας, ερχόμενος με την σκληρή πραγματικότητα όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Γιατί κάθε φορά που κατεβαίνουμε στην Αθήνα η ίδια σκέψη στοιχηματίζει με το αμήχανο βλέμμα μας. Ας μην είναι ΚΑΝΕΝΑΣ σε κανένα σοκάκι, ξαπλωμένος, φασκιωμένος στην κουβέρτα του στο πρόχειρο κρεβατάκι από κούτες. Και κάθε βράδυ η παρουσία τους μας διαψεύδει. Λέξη υπερβολική η «παρουσία» εν προκειμένω, ανακαλείται για να αποδώσει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σημαίνει την απουσία του ανθρώπου δίχως σπίτι που σκέπασε το πρόσωπό του για να μη βλέπει το προσωπείο αυτής της πόλης που δυστυχώς έχει δήμαρχο τον Καμίνη.


Την ώρα που το βλέμμα μας δραπετεύει στην οθόνη του υπολογιστή και το μυαλό επεξεργάζεται όσα διαβάζει σκεφτείτε τα μάτια τους και βάλτε τον εαυτό σας στην θέση τους. Πώς είναι να ξημερώνεσαι στο παγωμένο τσιμέντο, τι θα σκέφτεσαι όταν περνούν από δίπλα του παρέες γελώντας, πόσο θα κρυώνεις, πώς θα αντιμετωπίζεις τη βροχή, τι θα φοβάσαι περισσότερο, πέραν από όσους απαγάγουν ανθρώπους για να τους πάρουν τα όργανά τους…

Η μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται δίπλα στους Έλληνες και στηρίζει, παρά τις δυσκολίες από την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΔΙΚΗ αναστολή της χρηματοδότησης μας από την Βουλή εδώ και δυο χρόνια είναι η Χρυσή Αυγή, αφού και εφέτος, κόντρα στις δυσκολίες και μαζεύοντας χρήματα από τα ίδιους τους Βουλευτές διένειμε τρόφιμα.  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3429976739757809127

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item