Widgets

BENNY προς Mr.ALEXIS:«Άσε να ψηφίσει τα μνημόνια ο Σαμαράς και συγκυβερνάμε μετά...»Πατρικές νουθεσίες Βενιζέλου προς Τσίπρα: Άσε να ψηφίσει τα μνημόνια ο Σαμαράς και συγκυβερνάμε μετά...


Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε προς τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως μας μεταφέρει ο Παπαχρήστος των «Νέων» σε ιδιαίτερη συζήτηση που είχανε ο Βενιζέλος με τον Τσίπρα, ο πρώτος είπε στον δεύτερο: «Μα, τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ@@ά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή. Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ@@@σουν με το που αναλάβεις...»

Αντιπαρερχόμαστε το χυδαίο λεξιλόγιο του αντιπροέδρου, το οποίο δείχνει τις σαφείς επιρροές του από... Τζαμτζή, για να βουτήξουμε στον πυρήνα της υποθέσεως. Προφανώς ο Βενιζέλος προειδοποιεί τον Τσίπρα να μην αναλάβει ακόμα την διακυβέρνηση, αλλά να αφήσει τον Σαμαρά να πάρει όλα τα μέτρα και μετά να έρθει αυτός χωρίς πολιτικό κόστος και άμεσες δεσμεύσεις. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο Βενιζέλος έχει ήδη κάνει τα deal του για την επόμενη μέρα με τον Τσίπρα.

Όμως υπάρχει και μία ακόμα πτυχή που παραμένει ανεξερεύνητη. Γιατί ο Βενιζέλος προσπαθεί να αποτρέψει με το προαναφερθέν χυδαίο λεξιλόγιο τον Τσίπρα από το να κυβερνήσει, την ίδια ώρα που ο ίδιος καταφέρνει να κυβερνά παρότι ο Λαός τον έχει απαλλάξει λόγω μη δημοφιλίας, δίνοντας του - βαριά - ένα 3%;

Υποθέτουμε ότι οι λόγοι είναι υποβρύχιοι και ότι ο επίδοξος ερευνητής πρέπει να βουτήξει στα σκ@@α για να τους ανακαλύψει, εκτός και αν ο αντιπρόεδρος διακατέχεται από άλλα γούστα.

Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ότι ο Τσίπρας τον άκουσε με ενδιαφέρον και σημείωσε αυτά που του είπε, γεγονός που φαίνεται άλλωστε από την υπόγεια στήριξη που παρέχει με κάθε τρόπο στην ψοφοδεξιά, καταντώντας πρόθυμο δεκανίκι του Σαμαρά. 
ΠΗΓΗΠιο στημένη δίωξη “πεθαίνεις”: Ελεύθερος ο Μπούκουρας για να ψηφίσει πρόεδρο!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ: Όποιος υπογράφει «δήλωση μετανοίας», αφήνεται ελεύθερος - ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!
Το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε ότι ο Ευστάθιος Μπούκουρας, λόγω του ότι έχει διαγραφεί από την Χρυσή Αυγή, θα αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές Ναυπλίου, που κρατούταν έως και σήμερα.
Όπως αναφέρει σχετικώς η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και σημειώνεται και από τις δηλώσεις της συνηγόρου του, σημαντικό ρόλο στην αποφυλάκιση Μπούκουρα έπαιξε το γεγονός ότι «έχει διαχωρίσει τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή»Για πρώτη φορά στα χρονικά η πολιτική τοποθέτηση κάποιου παίζει ρόλο στην ποινική του αντιμετώπιση, γεγονός που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αυτό που η Χρυσή Αυγή έλεγε από την πρώτη στιγμή: Η ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
Η Χρυσή Αυγή διώκεται για «εγκλήματα» που παραγράφονται με την υπογραφή της «δήλωσης μετανοίας», όπως άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι ο Αλεξόπουλος αφέθηκε ελεύθερος άνευ περιοριστικών όρων, λόγω. ανεξαρτητοποίησης. Σε αντίθεση με τον Αλεξόπουλο, ο Μπούκουρας προφυλακίστηκε όντας, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πλέον αφήνεται ελεύθερος γιατί. δεν είναι χρυσαυγίτης!
Τι σόι "εγκληματική οργάνωση" είναι αυτή που τα δήθεν "εγκλήματά" της παραγράφονται με μία δήλωση μετανοίας; Οι υπόλοιποι Συναγωνιστές βρίσκονται στις Φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενοι για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», παρά το γεγονός ότι η σκευωρία έχει καταρρεύσει προ πολλού. Άρα η ειδοποιός διαφορά, το "έγκλημα" είναι η παρουσία σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, του οποίου η πολιτική είναι ειλικρινώς αντίθετη με τις μνημονιακές και αντεθνικές επιταγές.
Το γεγονός ότι η αποφυλάκιση Μπούκουρα συμπίπτει, «όλως τυχαίως», με την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της μνημονιακής «δημοκρατίας», δείχνει ξεκάθαρα και άλλο ένα πράγμα: Τις υπόγειες διαδρομές και τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί η χούντα Σαμαρά, προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία για λίγες ακόμα ημέρες.
Ας ξέρουν τρία πολύ σημαντικά πράγματα:
1) Οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!
2) Ό,τι και αν κάνουν θα ηττηθούν πανηγυρικά και η Αλήθεια θα λάμψει!
3) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Υ.Γ.: Επειδή η πρόφυλάκιση Μπούκουρα είχε διαταχθεί από τον ίδιο τον Σαμαρά στο γνωστό ηχητικό, πλέον ισχύει "Πες τον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, αφού θα ψηφίσει πρόεδρο να μην τον γα@#$$σει"   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!: Τρίτο κόμμα με διαφορά η Χρυσή Αυγή σε δύο αριστερές δημοσκοπήσεις 

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

Γιούνκερ προς Συριζαίους: Δεν εννοούσα εσάς «εξτρεμιστές», στην Xρυσή Aυγή που σιχαίνομαι αναφερόμουν

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ρόζα και ο… Στέφανος Τζουμάκας

180 λόγοι για να πέσει η Χούντα Σαμαρά

Δημοσκόπηση zougla.gr: 15,7% η Χρυσή Αυγή – Καταρρέει η ψοφοδεξιά

Πολιτική τρομοκρατία από Σαμαρά: Ή εγώ ή το χάος!

Η κινδυνολογία της κυβέρνησης ως σαφές δείγμα πανικού που την διακατέχει

Είναι  χαρακτηριστική η εικόνα πανικού που διακατέχει την κυβέρνηση. Και επειδή ο πανικός έχει γίνει προέκταση του εαυτού της γι αυτό και προσπαθεί να τον μεταδώσει και προς τον Ελληνικό Λαό. Η διαδικασία εκλογής ή μη νέου ΠτΔ δείχνει ξεκάθαρα ότι το εφιαλτικό, για την Πατρίδα και τον Λαό, δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου πάσχει από πλήρη έλλειψη σοβαρών και εμπεριστατωμένων επιχειρημάτων για την «αναγκαιότητα» υπερψήφισης ως νέου ανωτάτου παρελασιάρχη του Σταύρου Δήμα και γι αυτό επενδύει απλώς στον φόβο και την κινδυνολογία. Το έκανε στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 (ειδικά σ΄αυτήν της 17ης Ιουνίου), το επανέλαβε στις κάλπες του εφετινού Μαΐου και το επαναφέρει τώρα, ενόψει της προεδρικής εκλογής. Τα δελτία «ειδήσεων» των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης, οι φυλλάδες που με τεράστιους τίτλους φέρνουν την καταστροφή αν δεν πραγματοποιηθεί η θέληση της κυβέρνησης, οι κατασκευασμένες μετρήσεις των στημένων δημοσκοπήσεων, όλα λειτουργούν ως ένας εκτοξευτής φοβικής ενέργειας και ανάλογης ψυχολογικής πίεσης προς τους Έλληνες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα κλίμα κατάλληλο. Η αξία και η σημασία αυτού του κλίματος έχει να κάνει και με τον προφανή επηρεασμό αρκετών βουλευτών, μήπως και συγκεντρωθεί ο πολυπόθητος αριθμός των 180, αλλά πολύ περισσότερο έχει να κάνει με το μετά. Με την δημιουργία, δηλαδή, ενός κλίματος στην ψυχοσύνθεση και την διάθεση των Ελλήνων, έτσι ώστε να είναι καταλλήλως «ενημερωμένοι» και «προσανατολισμένοι», προς τα πού πρέπει να στραφεί η ψήφος τους,  στην περίπτωση που προκηρυχτούν εκλογές.
«Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», λέει η γνωστή ρήση και αυτό ακριβώς διαπιστώνουμε κι εδώ, σ΄αυτόν τον ενδοοικογενειακό καυγά ανάμεσα στα… αδέρφια του «συνταγματικού τόξου». Αυτοί που τώρα επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συγκρατήσουν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους, είναι οι ίδιοι που θα τον στηρίξουν, όταν ως επικεφαλής της νέας μορφής συγκυβέρνησης θα συνταιριάξει με τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων. Οι όποιες αντιπαραθέσεις και «σπρωξίματα» ανάμεσα στην αντεθνική συμμορία των συστημικών κομμάτων έχουν να κάνουν με το πλασάρισμά τους σε μια όσο το δυνατόν πιο  ευνοϊκή θέση στον νέο συσχετισμό δυνάμεων μέσα στην «φαμίλια» του «συνταγματικού τόξου». Η κινδυνολογία, επομένως της κυβέρνησης, τόσο μέσω των άμεσων όσο και μέσω των έμμεσων εκπροσώπων της, αποτελεί ένα ύστατο βέλος από την φαρέτρα της , προκειμένου να φοβίσει και να τιθασεύσει όσο το δυνατόν πιο πολλούς από τους Έλληνες που γεύονται σε καθημερινή βάση τα έργα και τις ημέρες της. Οι εκλογές είναι καλοδεχούμενες, από την άποψη ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει την δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερης ενδυνάμωσης και εξάπλωσής του, έτσι ώστε να αποτελέσει τον μοναδικό Γνήσιο εκφραστή των Εθνικολαϊκών Δυνάμεων απέναντι στους σύγχρονους δυνάστες της Χώρας μας και το νέο υπηρετικό τους πολιτικό προσωπικό που θα προκύψει μετά τις εκλογές αυτές.
Η παγίωση της τρίτης θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με εκλογικά ποσοστά που θα προκαλέσουν τρόμο στις διάφορες εκφράσεις και εκφάνσεις του πολιτικού, κοινωνικού και εκδοτικού κατεστημένου, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, ελπίδας και κυρίως αγωνιστικής εγρήγορσης για τον Ελληνικό Λαό.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Απάντηση στον αλκοολικό Γιούνκερ (Γιούνκερ προς Συριζαίους: Δεν εννοούσα εσάς «εξτρεμιστές», στην Xρυσή Aυγή που σιχαίνομαι αναφερόμουν)

Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την αντίδραση των ξένων τοκογλύφων καταστροφέων της Πατρίδος μας, γιατί το Εθνικιστικό Κίνημα είναι η μοναδική απειλή στα ανθελληνικά σχέδια τους.
Ο εθισμός του Γιούνκερ στο αλκόολ - στον στενό κύκλο της Ε.Ε. αποκαλείται και Jack Daniels - καθιστά τη γνώμη του άνευ πολιτικής σημασίας.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η ανερχόμενη δύναμη και η επόμενη Εθνική αντιπολίτευση.
Είναι προφανές πως τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου ξεπερνούν το 10%, παρά την προπαγάνδα των ψευτοδημοσκόπων, γι΄ αυτό και αντιδρούν με πανικό οι επικεφαλής της διεθνούς τοκογλυφίας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Δήλωση Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας: "Εγώ δεν ξέρω ελληνικά και δεν ξέρω τι έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες. Δεν κατανοώ, γιατί η ελληνική Αριστερά υπερασπίζεται την άκρα Δεξιά. Εγώ μισώ την άκρα Δεξιά". ΠΗΓΗ


Ηλίας Κασιδιάρης: Τρόμος και πανικός στο σάπιο κατεστημένο δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων από το ηχητικό ντοκουμέντο ΣαμαράΗλίας Κασιδιάρης: Τρόμος και πανικός στο σάπιο κατεστημένο δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων από το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά
Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός"
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το αδιέξοδο, αλλά και την αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει η κατοχική συγκυβέρνηση, ήταν η κωμικοτραγική αντίδραση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Σ. Βούλτεψη μπροστά στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο «βόμβα» που είδε το φως της δημοσιότητας.
Όπως αναφέρει ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας αποκλειστικά στο ΕΜΠΡΟΣ, «Όταν ανήγγειλα το ντοκουμέντο, η Βούλτεψη πετάχτηκε από τη θέση της και έφυγε σφαίρα έξω από την αίθουσα. Σκέφτηκα να της φωνάξω «Πού πας; Στάσου! Μύγδαλα!».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει, καταγγέλλοντας το θράσος αλλά και τον τρόμο των ξεπουλημένων ΜΜΕ, να μάθουν μήπως υπάρχουν και άλλα ντοκουμέντα. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στα δικαστήρια οι δημοσιογράφοι μου κόλλησαν τα μικρόφωνα στο πρόσωπο και με ρωτούσαν «Υπάρχουν άλλα ντοκουμέντα;». Ύστατη αλητεία… Τους απάντησα: «Δεν ντρέπεστε; Αφού τα θάβετε τα ντοκουμέντα! Νομίζετε ότι έτσι θα γλιτώσει τη φυλακή ο Σαμαράς;».
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και για την αμηχανία του «Μπάμπη», ο οποίος από «λιοντάρι» μεταμορφώθηκε εντός λίγων λεπτών σε λαγό! «Ο Αθανασίου υπέστη «σοκ και δέος», και όταν πήρε το λόγο μετά τις αποκαλύψεις μας, τραύλιζε στην κυριολεξία. Οι βουλευτές του φώναζαν από κάτω: «Γιατί μιλάς έτσι; Δεν καταλαβαίνουμε τι λες!». Τελικά έφυγε από το υπουργικό έδρανο και ανέβηκε στο βήμα».
Προτίμησε μια απόσταση ασφαλείας από τους βουλευτές, αλλά και πάλι παρέμεινε σοκαρισμένος. Η αλήθεια για τους επίορκους δικαστικούς, τις εντολές και τις παράνομες και άδικες προφυλακίσεις, θα λάμψει. Η Ελλάδα θα νικήσει! ΠΗΓΗ

Διπλό δημοψήφισμα για μνημόνιο και χρέος - Άρθρο παρέμβαση του Η. Κασιδιάρη
Ο φόβος του Grexit δεν είναι υπαρκτός, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις ίδιες τις δομές του κοινού νομίσματος....
Με δύο δημοψηφίσματα για το μνημόνιο και το χρέος θα απαντούσε η Χρυσή Αυγή στο αδιέξοδο της οικονομικής πολιτικής. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναλύει σε άρθρο του στο bankingnews.gr την οικονομική πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και απαντά στην επικοινωνιακή τρομοκρατία της κυβέρνησης.
Παρά τον πόλεμο λάσπης όλων των συστημικών μέσων κατά της Χρυσής Αυγής, οι σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες έχουν κατανοήσει πως το κόμμα μας διαθέτει τεκμηριωμένη πρόταση για να απαλλαγεί η Ελλάς από τα οικονομικά δεσμά των ξένων τοκογλύφων. 
Αν η Χρυσή Αυγή κατάφερνε να σχηματίσει μία εθνική κυβέρνηση μετά τις επερχόμενες εκλογές θα προχωρούσε άμεσα στην διενέργεια ενός διπλού δημοψηφίσματος. 
Η νωπή λαϊκή εντολή από ένα δημοψήφισμα που θα επισφραγιζόταν από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα μας έδινε πραγματική διαπραγματευτική ισχύ έναντι των τοκογλύφων «εταίρων» που αρρωσταίνουν στο άκουσμα της λέξης «δημοψήφισμα». 
Θα ρωτούσαμε λοιπόν  τους Έλληνες αν επιθυμούν:α) την άμεση καταγγελία του μνημονίου και την έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση και 
β) το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50% στο ποσοστό που ανήκει στο ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, όχι από τους ιδιώτες, το ΔΝΤ ή τα διακρατικά δάνεια.  
Οι δύο παραπάνω ενέργειες είναι πολιτικά εφικτές, προσφέρουν βιώσιμες λύσεις και εξασφαλίζουν στην χώρα μας την δυνατότητα να αναπτυχθεί πραγματικά και να αρχίσει επιτέλους να παράγει. 
Μοναδικό προαπαιτούμενο η Ελλάς να εκπροσωπείται από σοβαρούς πολιτικούς παράγοντες και όχι από τους σημερινούς υπαλλήλους του Βερολίνου, Βενιζέλο και Σαμαρά, που σιτίζονται από την Siemens εδώ και δεκαετίες. 
Ο Τσίπρας και ο Σύριζα τρέμουν ακόμα και να προφέρουν την λέξη «δημοψήφισμα». 
Προφανώς γιατί η λέξη αυτή δεν αρέσει στους διεθνείς τρομοκράτες των Βρυξελλών και τα κοράκια των αγορών που κερδοσκοπούν εδώ και αιώνες σε βάρος της Ελλάδος (αναφέρομαι σε αιώνες, γιατί η οικονομική κατοχή της χώρας μέσω του αλόγιστου δανεισμού μας πηγαίνει πίσω στα πρώτα δάνεια του Αγώνα από τους τοκογλύφους τραπεζίτες του City του Λονδίνου). 
Μία ισχυρή, εθνικιστική Ελλάδα, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και παράλληλο στόχο την διεύρυνση των γεωπολιτικών οριζόντων της με στροφή προς την Ρωσία και την Κίνα, μπορεί να ξεφύγει από την σημερινή σχέση κυρίαρχου - προτεκτοράτου, που την συνδέει με τους τοκογλύφους δανειστές της. 
Ο φόβος του Grexit που επικαλούνται οι γελοίοι «σαμαροβενιζέλοι» δεν είναι υπαρκτός, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις ίδιες τις δομές του κοινού νομίσματος. 
Η κομισιόν μπορεί να καταφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο αν κρίνει ότι μία χώρα δεν εκπληρώνει κάποιες υποχρεώσεις της, όχι όμως να την... πετάξει εκτός ευρώ σαν να είναι άτακτος μαθητής του δημοτικού. 
Αλλά και το περιβόητο bank run είναι ένας μύθος που εξυπηρετείται τους πονηρούς κυβερνητικούς πολιτευτές.
 Ακόμα και αν λήξει η δίμηνη παράταση του μνημονίου, πάλι η Ελλάς θα μπορεί να προχωρήσει σε διπλό δημοψήφισμα και να διαπραγματευτεί, χωρίς να χρειαστεί να υπογράψει άμεσα καμία νέα δέσμευση, όπως η Προληπτική Γραμμή Στήριξης που προπαγανδίζει ο Σαμαράς.
 Θα χρειαστεί απλά να εισέλθει σε καθεστώς έκτακτης παροχής ρευστότητας (ELA) και τίποτα δεν θα αλλάξει επί της ουσίας, πέραν της αύξησης των επιτοκίων δανεισμού των συστημικών τραπεζών από την ΕΚΤ κατά 1 με 1,5% περίπου.
 Όσα φοβερά και τρομερά λένε τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, όπως ο Στουρνάρας, είναι βλακώδη ψέματα για να τρομοκρατούνται οι γέροντες ψηφοφόροι της ΝΔ.
 Ούτε θα καταρρεύσει η χώρα, ούτε θα μας χτυπήσουν σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, ηφαίστεια και δράκοι, ούτε θα μας βομβαρδίσουν οι τούρκοι, ούτε θα μας επιτεθούν εξωγήινοι.
 Η τρομοκρατία του σαμαροβενιζελικού καθεστώτος έχει ξεπεράσει τα όρια του γραφικού και αν υπήρχε ένας σοβαρός εισαγγελέας στην Ελλάδα θα είχε παρέμβει και θα είχε μαζέψει τους πολιτικούς απατεώνες της συγκυβέρνησης που εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και έχουν διασύρει κυριολεκτικά την χώρα.
Οι τοκογλύφοι «εταίροι» μας βέβαια δεν πρόκειται να μας χαρίσουν τίποτα, γι’ αυτό και μόνο ένα κυρίαρχο εθνικό κράτος που θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα του Ελληνισμού είναι ικανό να διαπραγματευτεί και να διεκδικήσει τα εθνικά μας δίκαια. 
Εδώ φυσικά θα παίξει κυρίαρχο ρόλο η ενέργεια, δηλαδή τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, που επίτηδες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών απαρνούνται.
 Όταν ήρθαν στο φως οι πρώτες εκτιμήσεις της Deutsche Bank για τα κέρδη από το φυσικό αέριο που υπάρχει νοτίως της Κρήτης είχα πει στη βουλή ότι στόχος της γερμανικής κυβέρνησης είναι η οριστική διάλυση της οικονομίας μας για να επακολουθήσει η υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. 
Έτσι πράττει κάθε σοβαρός τοκογλύφος: πρώτα σε στεγνώνει από ρευστό και έπειτα σου αρπάζει την περιουσία.
Το Βερολίνο άλλωστε έχει άμεση ανάγκη από ενέργεια για να κινήσει την βιομηχανία του.
 Μία ισχυρή εθνικιστική Ελλάδα που θα εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό της πλούτο προς όφελος των Ελλήνων θα έχει ασφαλώς εντελώς διαφορετική θέση στην διεθνή οικονομική σκακιέρα. 
Ο δρόμος της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ο δρόμος της αντίστασης δεν είναι εύκολος και οι λύσεις που προτείνουμε δεν είναι μαγικές, είναι όμως εφικτές. 
Απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους, πανεθνική προσπάθεια και κόποι πολλών ετών για να σηκώσουμε ψηλά η Ελλάδα. 
  
O Ηλίας Κασιδιάρης είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής 

«ΑΓΑΠΗΤΗ» Κ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ! ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ
voultepsi

Και μάλιστα με BINTEO…  Άμεση και σκληρή θα μπορούσε να ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και στις δηλώσεις της πως «αν προκηρυχθούν εκλογές στην Ελλάδα θα θεωρηθεί από τους δανειστές ως πιστωτικό γεγονός» αν ανήκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα. Στην πολιτική όμως υπάρχει συνέχεια στις δηλώσεις (μακάρι να υπήρχε και συνέπεια).
Στην απειλή λοιπόν για χρεωκοπία και άλλα τέτοια ευτραφή της κ. Βούλτεψη, ο κ. Σαμαράς είχε απαντήσει σε έντονο ύφος από το βήμα της Βουλής, και όσα είπε, αυτή τη φορά, είναι αλήθεια!  πηγη

Χριστουγεννιάτικο «δώρο» της κυβέρνησης: Άρση της αναστολής πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από το 2015


Το Χριστουγεννιάτικο «δώρο» της κυβέρνησης προς τους δανειολήπτες είναι η άρση της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από το 2015. Πάνω από 120.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν οφειλές προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες, χάνουν πλέον κάθε είδους προστασία για την πρώτη και κύρια κατοικία τους. Όταν μάλιστα η φοροληστρική επιδρομή της κυβέρνησης έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των δανειοληπτών είτε να είναι άνεργοι είτε οι μισθοί τους να έχουν πετσοκοπεί άγρια, τότε τα πράγματα φτάνουν σίγουρα σε απελπιστική κατάσταση.
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, λειτουργώντας ως εντολοδόχος της τρόικα, διέψευσε τις υποσχέσεις που είχε δώσει για νομοθέτηση πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και για πλειστηριασμό κατοικιών, να είναι ανοιχτά. Παρά τις «διαβεβαιώσεις» του υπουργού Σκρέκα ότι δεν υπάρχει θέμα πλειστηριασμού ακινήτων, λόγω της στάσης των τεσσάρων μεγάλων συστημικών τραπεζών, η ουσία βρίσκεται στο ότι ο οποιοσδήποτε το θελήσει μπορεί με την έναρξη της νέας χρονιάς, ανά πάσα στιγμή, να ζητήσει να πλειστηριαστούν κατοικίες λόγω της μη πληρωμής των όποιων δανειακών υποχρεώσεων από την πλευρά των πολιτών.
Για μια ακόμη φορά, δηλαδή, η κυβέρνηση συντάχθηκε με τους δανειστές και τις τράπεζες αφήνοντας στην αγωνία και το άγχος 120.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, δείχνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο τις επιλογές της. Κάθε μέρα, σχεδόν, βγαίνει και ένα νέο «κατόρθωμα» της κυβέρνησης και όμως κάποιοι έχουν το θράσος και την αναίδεια να παρουσιάζουν μέσω κάποιων στημένων δημοσκοπήσεων μια εντελώς ψευδή και παραπλανητική εικόνα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Χώρας, με αποδιδόμενα εκλογικά ποσοστά στη ΝΔ τα οποία συνιστούν ανοιχτή πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων.
Την ώρα που η Κοινωνία βιώνει μια απίστευτη περίοδο φτώχειας, πείνας και ανεργίας, την ώρα που η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο ο αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού επιχειρείται με διάφορες παραποιητικές μεθόδους νόθευσης της αλήθειας.   Γιώργος Μάστορας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ: 17 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ!


ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προ ημερών, και με αφορμή τις συνεχόμενες δευτεριάτικες διαδηλώσεις κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, που πραγματοποιούν στην Δρέσδη Γερμανοί πατριώτες, η φράου Μέρκελ εξέφρασε τις εντονότατες ανησυχίες της, για την αυξανόμενη «ξενοφοβία» και τον «αντισημιτισμό» (λείπει ο Μάρτης;).

Υπάρχουν, όμως, και στην Ελλάδα κάποιοι που συμμερίζονται τις ανησυχίες της πρώην ομοϊδεάτισσάς τους (καθότι η φράου στα νιάτα της ήτανε στέλεχος της ανατολικογερμανικής Κομσομόλ), οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού:

«Γερμανία: Νέες αντιισλαμικές διαδηλώσεις διοργανώνει η ξενοφοβική οργάνωση «Pegida»

Η ένατη κατά σειρά πορεία της ξενοφοβικής οργάνωσης «Πατριώτες Ευρωπαίοι εναντίον της Ισλαμοποίησης της Δύσης» («Pegida») αναμένεται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στη Δρέσδη.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, η οργάνωση, που εμφανίζεται «εκτός πολιτικών γραμμών», καλεί σε ειρηνικές διαδηλώσεις εναντίον της «ισλαμοποίησης της Δύσης» και γίνεται πλατφόρμα αντιμεταναστευτικών συνθημάτων. Τα συνθήματα στρέφονται εναντίον του ισλαμικού «φανατισμού» που, όπως υποστηρίζουν, απειλεί τα θεμέλια δυτικών κοινωνιών, προφανώς με όχημα τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Οι ομιλητές στις συγκεντρώσεις καταγγέλλουν τα «καθάρματα» της «πολιτικής που είναι βρομισμένη από την Αριστερά», τους «ψεύτες δημοσιογράφους», τα «ξενοδοχεία για μετανάστες τη στιγμή που οι συνταξιούχοι δεν έχουν παροχές».

Γιατί άραγε ταυτίζονται οι ανησυχίες αμερικανόδουλων φιλελεύθερων και μαρξιστών, ξεφωνημένων ορφανών του Στάλιν; Είναι τυχαίο; Δε νομίζω, διότι και τα δύο δήθεν αντίπαλα συστήματα είναι… αδερφάκια, καθότι βγήκαν από την ίδια σιωνιστική μήτρα!  ΠΗΓΗΟι αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες ως «ταξικά αδέρφια»


Ένα σκηνικό, το οποίο διαδραματίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, αν και πέρασε «στα ψιλά» του καθεστωτικού τύπου, είναι ενδεικτικό της εξάπλωσης της «πολιτικής ορθότητας» που έχει επιβληθεί στην κοινωνία, με μια συνεχή προσπάθεια επιχείρησης τρομοκράτησης και πειθαναγκασμού του Ελληνικού Λαού. Μια άποψη του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές ήταν αρκετή, προκειμένου να ενεργοποιήσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά τόσο των παρευρισκομένων βουλευτών του «συνταγματικού τόξου», όσο και των διαφόρων συνοδοιπόρων δημοσιογράφων. Να τι ακριβώς είπε ο Καπερνάρος: “Να απαντήσω, για τα «αδέλφια» μας, τους λαθραίους μετανάστες. Δεν μπορείς να βάλεις στις αγροτικές φυλακές τον Αλγερινό, ο οποίος στατιστικά, αν ρωτήσετε σε όλες τις φυλακές, θα σας πουν ότι είναι ο πιο επικίνδυνος κρατούμενος και στη συνέχεια είναι ο Μαροκινός και μετά ο Γεωργιανός. Οι Αλβανοί μπροστά τους είναι αγγελούδια”.
Κάποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ως «ρατσιστικό ξέσπασμα» (!) τα όσα υποστήριξε ο Καπερνάρος, ο οποίος κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας τα αδέλφια σας, τους λαθρομετανάστες». Ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο σχόλιο ήταν που «άγγιξε» τις… ευαίσθητες χορδές των τόσο πονόψυχων αντιρατσιστών. Πριν αναφερθούμε πιο ειδικά πάνω σ’ αυτό το σχόλιο, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Καπερνάρος είναι «τυχερός» που τα είπε αυτά ως ανεξάρτητος βουλευτής και όχι ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΠέρα από το γεγονός ότι θα ήταν ήδη προ πολλού κατηγορούμενος (το πιθανότερο και έγκλειστος) για «συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», θα «επιβάρυνε» ακόμη πιο πολύ την θέση του με μια τόσο «εμπρηστική» ομιλία, η οποία ασφαλώς θα προστίθετο στο κατηγορητήριο.
Επανερχόμενοι στο τελευταίο σχόλιο του Καπερνάρου, θεωρούμε ότι εκεί βρίσκεται όλος ο κεντρικός πυρήνας της ενόχλησης, της δυσαρέσκειας και της οργής των πάσης φύσεως αντιρατσιστών. Η προτροπή να πάρουν «τα ταξικά τους αδέρφια», δηλαδή τους λαθρομετανάστες, στο σπίτι τους είναι το αγκάθι που σπάει την φούσκα του κάλπικου αντιρατσισμού των καλοβολεμένων διεθνιστών. Μια προτροπή, η οποία πολιτικά εκφράστηκε για πρώτη φορά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και δεν αποτελεί τίποτα άλλο από την αποτύπωση της επιθυμίας εξ ολοκλήρου των Λαϊκών στρωμάτων για απεγκλωβισμό από την υποχρεωτική συγκατοίκηση στις συνοικίες τους με τους λαθρομετανάστες. Κάποιος ανενημέρωτος γύρω από την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα και κυρίως για την ψυχοσύνθεση των διεθνιστών της απανταχού αριστεράς και των κοσμοπολιτών του φιλελευθερισμού, είναι πολύ πιθανόν να παραξενευόταν από την οργισμένη αντίφαση καλοκάγαθων ανθρωπιστών, στους οποίους δόθηκε η ευχή να ζήσουν αρμονικά και ευτυχισμένα, μαζί με τους πολυαγαπημένους τους λαθρομετανάστες. Ή μήπως, τελικά δεν είναι ευχή αλλά πρόκειται για μια εντελώς δυσάρεστη και τρομακτική προοπτική;
Πριν από λίγο καιρό φρόντισε ο ίδιος ο Τσίπρας να δώσει την δική του ερμηνευτική απάντηση στο ερώτημα αυτό. Ο «αντιρατσιστής» αυτός αποδείχθηκε πολύ υποκριτής τελικά στις δήθεν ανθρωπιστικές του ευαισθησίες. Με μια συμπεριφορά, η οποία θύμιζε την γνωστή ανεκδοτικού περιεχομένου ρήση «δεν είμαι εγώ ρατσιστής, οι άλλοι είναι μαύροι», το κακομαθημένο αυτό πλουσιόπαιδο (και σύντροφος πλέον στο ίδιο μετερίζι της… ταξικής πάλης με την Γιάννα Αγγελοπούλου και τον κανακάρη της), φρόντισε να κάνει μια παραλλαγή της συγκεκριμένης ρήσης, με το να φροντίσει «να ξαποστείλει» από την περιοχή που μένει (και σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων) κάθε λαθρομετανάστη, με την συμπαράσταση -εννοείται- της αστυνομίας.
Για να είμαστε ειλικρινείς, θα ήταν άδικο να επιρρίψουμε τις όποιες ευθύνες και το ανάθεμα για την υποκριτική αυτή στάση αποκλειστικά και μόνο στον Τσίπρα. Όλη «η φάρα του» (για να δανειστούμε και μια έκφραση που χρησιμοποιεί ο Μπουτάρης) θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες έχουν μόνο δικαιώματα και προβλήματα προς επίλυση και γι’ αυτό πρέπει να τοποθετηθούν υπεράνω των Ελλήνων. Να ανοίξουν, επομένως, τα σύνορα και να εισέρχονται σωρηδόν όλοι οι λαθρομετανάστες υπό το πρόσχημα του πρόσφυγα. Όλα αυτά, όμως, πρέπει να συμβαίνουν αποκλειστικά και αυστηρά μόνο στις φτωχές Λαϊκές συνοικίες των Ελλήνων το Γένος και όχι φυσικά στα δικά τους πολυτελή σπίτια και στις ανάλογες περιοχές που διαμένουν.
Γι’ αυτό και η τόσο ενοχλητική ρήση «όσοι θέλουν λαθρομετανάστες να τους πάρουν στα σπίτια τους και να τους φροντίζουν με δικά τους έξοδα», με όσες παραλλαγές κι αν ειπωθεί (όπως η πιο πρόσφατη εκδοχή του Καπερνάρου), χτυπάει πολύ άσχημα στην υποκρισία και την ψευτιά που χαρακτηρίζει τους καλοβολεμένους αντιρατσιστές. Στην ουσία μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιζητούν με κάθε τρόπο να βαφτίσουν ως «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» οποιαδήποτε αντίθετη άποψη πάνω στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Γι’ αυτό, άλλωστε, συναινούν στις απαράδεκτες ηθικά και νομικά πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε η κυβέρνηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θεωρώντας ότι θα απαλλαγούν από τον μοναδικό Φορέα συσπείρωσης και αντίστασης του Ελληνικού Λαού, ο οποίος θέλει να κάνει πράξη το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ

Η συνεργασία Μπάμπη και Άρη στην πρωινή ζώνη του Σκάι είναι το ύψιστο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της εκατονταετίας. Μετά το «Good morning vietnam» μιλάμε για το συναρπαστικότερο δίδυμο στον ιστορία του ραδιοφώνου. Κόβουν – ράβουν, γαζώνουν- κεντάνε τα μνημονιακά μοντελάκια και φρίττουν στη ιδέα με τη (μη) εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Την ίδια φρίκη εξέφρασαν και το πρωί της Δευτέρας «για αυτό που πάει να γίνει» . «Τι κάνουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές;» αναρωτήθηκαν.

Το βασανιστικό ερώτημα ταλαιπωρούσε προφανώς περισσότερο τον Άρη που αναρωτήθηκε, αν οι ανεξάρτητοι, ζήτησαν από τους ψηφοφόρους τους να πουν τη άποψή τους. Έκανε και πρόταση ο αθεόφοβος. Να πάνε δηλαδή οι ανεξάρτητοι στα γραφεία τους και να αρχίσουν τα τηλεφωνήματα στους ψηφοφόρους. «Τι να κάνουμε; Τι να ψηφίσουμε;».

Δηλαδή, τόσοι δημοσιογράφοι, τόσο μελάνι καθημερινά, πρώτη φορά ακούμε κάτι τόσο σοφό!

Τι; Θέλετε σχόλιο;
Εσείς φταίτε που δίνετε ποσοστά τηλεθέασης και ακρόασης στο κανάλι και στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου και νομιμοποιείτε τους μνημονιολάγνους να λένε όσα λένε!  
Πηγή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8283779119207888846

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item