Widgets

ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΘΗΝΑ 24-12-2014.


Οι αξίες και οι αντιστάσεις στις σύγχρονες προκλήσεις είναι έννοιες παντελώς άγνωστες στο καθεστώς τής ντροπής και τής κατοχής. Είναι εντελώς άτοπη η αναφορά στην Ηθική και τούς κανόνες της σε μια ψευτορωμιά πολιτεία που εκδίδεται στον οίκο ανοχής τής παγκοσμιοποίησης. Μιλάμε για ένα καθεστώς που ασχολείται αποκλειστικά με την ενθυλάκωση παράνομου πλούτου, με την κατάχρηση εξουσίας και την αντιποίηση ιδιοτήτων πολιτικής βουλήσεως ενάντια στην βούληση τού ελληνικού λαού και τα δίκαια τού ελληνικού έθνους.

Η συμπεριφορά τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και οι θεσμοί της μαζί με τούς οικονομικούς και επικοινωνιακούς της μηχανισμούς διανθίζεται με τα βαθιά σκυψίματα και τούς διαλόγους με τούς διαμορφωτές μιας πατρίδος που παραδίδει τα ιερά και τα όσια αμαχητί. Ανασφάλεια, τρόμος και μετάλλαξη τής ελληνικής κοινωνίας. Με την ξένη εγκληματικότητα να θερίζει στυγνά και αδιάκριτα ανυποψίαστες ελληνικές ψυχές. Με τούς διαλόγους τούς ελληνοαλβανικούς να φέρνουν αλβανικές μειονότητες και γλώσσες σε κοινωνία και σχολεία.

Στο θέατρο τού παραλόγου και το ανακάτωμα τού ελληνισμού μας όλα προσφέρονται αφειδώς. Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τις προβολές των εχθρικών απαιτήσεων. Με τα ψυχαγωγικά και τα ειδησεογραφικά προγράμματα να προβάλλουν ανώμαλη ηδονή, νέα «ιστορία» και αποδεκτή συναλλαγή με τούς εμπόρους και δανειστές των εθνών, προκειμένου να νομιμοποιηθούν με ψήφους και ανοχές λαϊκές. Να μιλήσουμε και να βοηθήσουμε κείνους που λένε πως μάς βοήθησαν τάχα στις απελευθερωτικές μας επαναστάσεις και μάς ζητούν κι άλλα εδάφη ελληνικά, αχόρταγοι από όσα μάς έχουν ήδη κλέψει.

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες. Πιέσεις στα εσωτερικά και στα εξωτερικά μας ζητήματα ταυτόχρονα. Συμπτυχθείτε και αξιολογηθείτε από την τρόικα, πουλήστε το κράτος και το λαό σας στην Σκύλα και στην Χάρυβδη τού καιρού μας. Με την οικονομική τυραννία να λαμβάνει μόνιμη φύση νομοθετικού περιεχομένου. Με την παραμόρφωση τού εθνοφυλετικού μας ιστού όχι απλώς να ξεμπροστιάζεται, αλλά και να δίνει τα αποτελέσματα για τα οποία φέρανε τη λαθρομετανάστευση. Με το κατέβασμα ελληνικής σημαίας σε σχολεία, με τα καλάσνικοφ σε δημόσιους χώρους, με την επικείμενη έλευση τής αλβανικής γλώσσας, γεωγραφίας και ιστορίας σε ελληνικά σχολεία.

Οι παράνομοι και οι προδότες ασκούν εξουσία. Οι νόμιμοι και οι πατριώτες κατοικούν σε φυλακές. Ο κοινοβουλευτισμός και η κομματοκρατία λειτουργούν μονάχα με λαδώματα και νεοταξικά χρίσματα από τον σιωνιστή τύραννο κα την παγκόσμια διακυβέρνηση που επιβάλλει αυτός και διατυμπανίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Το εθνικό φρόνημα και η πίστη διώκονται. Οι ενέργειες υπέρ τής αναπτύξεως και τής ενισχύσεως τής θέσεως επιρροής τού Έθνους μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, θεωρούνται ενέργειες αντιδημοκρατικές, όταν τα ξένα συμφέροντα και οι νεοταξικές ενέργειες σε βάρος μας προωθούνται μανιωδώς. Η Αλβανία ζητάει, η Τουρκία ζητάει, οι τοκογλύφοι ζητούν, εσύ ραγιά να μην ζητάς.

Η Ηθική και ο Πατριωτισμός είναι έννοιες που κατοικούν σε ελεύθερα έθνη με Ανδρείες Ηγεσίες. Η Ελλάς δίδαξε τι πάει να πει Ήθος σ’ αυτούς που σήμερα μάς κάνουν μάθημα χρηστής διοικήσεως. Οι εραστές τού ισλαμικού δικαίου και τής κτηνοβασίας μαζί με τούς σκηνίτες δεν έχουν πολύ χρόνο ακόμη. Και μαζί θα απέλθουν οι προδότες, οι βολεμένοι και οι εθελόδουλοι. Οι δουλευτήδες γης ελληνικής, οι πιστοί των πατερικών προσκυνημάτων και οι πολεμιστές δικαίων και τρανής πατρίδος είναι εκείνοι που έχουν δικαίωμα και χρέος ιερό να επικαλούνται ελληνικότητα και να ρυθμίζουν τις τύχες των παιδιών μας.

Οι Αριστείς και οι Δίκαιοι τής Ελληνικής Φυλής ρυθμίζουν τις διδαχές, τούς κοινωνικούς κανόνες και την επάνδρωση τής Πολιτείας. Παιδεία, ψυχαγωγία, χαρακτήρας, εντιμότητα και ορμές διακρίσεως τής Ελλάδος είναι στοιχεία που οδηγούν στην ελευθερία τού ανθρώπου και τής πατρίδος. Το Ήθος και το Ελληνικό Αίμα αντάμα συνιστούν την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού λαού μας, την καθημερινότητα και την συλλογική φιλοδοξία τού Ελληνισμού μας. Να αποδίδουμε τον σεβασμό στον Θεό και τον άνθρωπο. Να φτιάχνουμε έργα ταιριαστά στον πολιτισμό και την ευημερία μας. Να κρατούμε καθαρό, ανθηρό και μεγάλο τον Ελληνισμό και τα εδάφη του.

Για να προασπίζεις την γη και τον λαό σου, πρέπει να διάγεις βίο ταιριαστό στην φύση και τον προσανατολισμό σου. Να σχηματίζεις οικογένειες ελληνικές. Ελληνίδα Σύντροφος και Έλλην Μαχητής κι όχι κρεατομηχανές που μπερδεύουν ρόλους και σάρκα σαν σκεύος προς πώληση στους μισέλληνες και αντίθεους. Για να ασκείς εξουσίες και να λαμβάνεις αποφάσεις, πρέπει να προέρχεσαι από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής και να ενεργείς υπέρ τής αναπτύξεως και τής επιρροής τού Ελληνικού Έθνους. Να είσαι εικόνα όμοια και φυσική συνέχεια των Αγίων και των Ηρώων που μάς έδωσαν πνοή ελεύθερη και εντολή να διαιωνίσουμε τον Ελληνισμό μας ακόμη πιο γερό και υγιή.

Ο μεγαλύτερος σεβασμός στην Ράτσα που μάς ανέστησε είναι να κινηθούμε μέσα στα πλαίσια, την φυσιογνωμία και τις αξίες που την οριοθετούν. Να συνεχίσουμε τον εθνικό και θρησκευτικό βηματισμό μας. Με Αρετή και Τόλμη μαζί, στον δρόμο τής εθνικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Με αξιοπρέπεια και νοιάξιμο για την προαγωγή των κοινών μας υποθέσεων, με τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται από κοινού και τα θετικά έργα να αποδίδονται στους καματάρηδες που τα φτιάχνουν.

Με σεβασμό και απαίτηση μαζί, θα μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι σε όλο το εύρος τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας. Ενάντια στους σάπιους και τούς ψεύτικους που αντιλαμβάνονται τον άνθρωπο ως πολίτη τού κόσμου υπό κοινή στέγη, ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα επιβάλλει την Ελλάδα τής Εθνικής Υπεροχής και τής Τιμής.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.comΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ 22-12-2014.

Γκρεμίζεται ο κόσμος όπως τον ξέραμε. Οι εθνικές κυβερνήσεις διορίζονται και δίδουν λόγο στα διευθυντήρια και τις στοές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Σκοτεινά λαγούμια στα οποία εδρεύουν στυγνές διεθνείς ολιγαρχίες, ληστοσυμμορίτες που αποκαλούνται διεθνή κοινότητα και γονατίζουν λαούς με την επίκληση αυτών. Αρπαγή των εθνικών κυριαρχιών και εισβολή στα σπίτια χάριν μιας παγκόσμιας τυραννικής εξουσίας που την ονομάζουν παγκόσμια ειρήνη, συνύπαρξη και εν τέλει διακυβέρνηση.

Μιλάνε για οικονομικές σωτηρίες και κυβερνήτες που αγωνίζονται τάχα, όταν ο λαός βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο. Και στο περιθώριο, μέσα στο σκοτάδι και τον σκοταδισμό που επιβάλλουν, βλέπουν τον Τούρκο να θεωρεί αυτονόητη την επίσκεψη σε Θράκη και Αιγαίο που θεωρεί δική του επικράτεια μέσα από νατοϊκές ασκήσεις και γραικυλοτουρκικά πολιτικά συμβούλια συνεργασίας. Με τους τουρκομογγόλους και τούς ελληνόφωνους βουλευτές τους να ζητούν στο βολευτήριο τής συμφοράς την τουρκική γλώσσα στα θρακικά νηπιαγωγεία!

Οι τοκογλύφοι λοιπόν βρίσκονται στην εξουσία και οι γειτονικές βαρβαρικές λόγχες προκαλούν για πόλεμο δρομολογημένο. Τόκοι και Λόγχες εργαλεία τού ίδιου μολυσμένου νεοταξικού κτήνους. Κτήνος που βρίσκει ανοικτή την θύρα τής Ελληνικής Φυλής από σύγχρονους πολιτικούς Εφιάλτες που μιλάνε για τα 400 χρόνια εθνικής τάχα οθωμανικής κληρονομιάς. Πολιτικοί αισχροί που δικαιώνουν το μαχαίρι τού μουχτάρη και βεβηλώνουν την μνήμη και το αίμα των πολεμιστών τής λευτεριάς που κάποιοι αποκάλεσαν αγράμματους και άξεστους και δολοφόνους ακόμη!

Τα πολεμικά αεροσκάφη μας πετούν πάνω από το Καστελόριζο ακόμη και με την παρουσία υπουργών και οι Τούρκοι απαιτούν την απομάκρυνση τής Ελλάδος από τουρκικό τάχα εναέριο χώρο. Οι λαθρομετανάστες στρατιώτες τού ισλαμικού τζιχαντισμού αποκαλούνται «δημόσια νομική οντότητα» και τα Τζαμιά «τουριστικοί χώροι» για το ψευτορωμέϊκο. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως αναγορεύεται σε εισιτήριο εισόδου τής Τουρκίας στην Ευρώπη των μουσουλμάνων, των σιωνιστών, αλλά όχι των ευρωπαίων. Η ίδια η Ελλάδα υποχρεούται να αναστυλώσει κατοχικούς τεκέδες και να μπει σε διαλόγους πολυφυλετικούς και πολυθρησκευτικούς και να δώσει τον πλούτο της και συγκυριαρχία στους Τούρκους εισβολείς στην Κύπρο.

Αυτός ο κόσμος δεν μού αρέσει και δεν τον θέλω. Αυτά τα διευθυντήρια και τις συμμαχίες τού μισελληνισμού τις μισώ, γιατί μού κονταίνουν τον Ελληνισμό και μού στερούν την φυσική θέση και τα φυσικά εδάφη τής Φυλής μου. Τούς φυτευτούς πολιτικούς τούς θέλω στο Γουδί και την γειτονιά μου την γεωπολιτική επιθυμώ συνεπή στην ιστορία και την μορφολογία της, καθάρια και αποκλειστικά Ελληνική. Ελληνική και Ορθόδοξη. Στο πατρογονικό το σπίτι τοκογλύφος δεν χωρεί και ξένος κανείς, όπως ακριβώς και στα νερά και τα δικά μου χώματα.

Ιδού λοιπόν ποια είναι η θέση τής Λεύτερης και Καθαρής Ελλάδος. Η θέση τής δικής μου Φυσικής Ελλάδος είναι στην κορυφή τού κόσμου. Οι δικοί μου Έλληνες είναι εκείνοι που λέγουν και νοιώθουν ως τα κατάβαθα τής συνείδησής τους τα χώματα που πατούν δικά τους και το κάνουν πράξη.Σηκώνονται όρθιοι και διώχνουν οτιδήποτε στενεύει την ύπαρξή τους. Οι δικοί μου Έλληνες είναι εκείνοι που όχι απλώς δεν μοιράζονται τίποτα δικό τους με κανέναν, μα και εκείνοι που είναι εντολείς και εντολοδόχοι τής Φυλής τους. Εκείνοι που ταυτίζουν το σώμα και την σκέψη τους με το αίμα και με το έδαφος και με τις βλέψεις τής Ελληνικής Φυλής για Εξουσία, για Δίκαιο και για Πολιτισμό Ελληνικό στην Οικουμένη.

Δεν περιορίζομαι μέσα στα πλαίσια τής κοινωνίας, αλλά απλώνομαι σε ολάκερο το κράτος που είναι δικό μου και γεννήθηκε για να δίδει σχέδιο και τόπο δράσης σε μένα, τα παιδιά μου και τα αδέρφια μου. Δεν περιορίζομαι ύστερα πάλι μέσα στα πλαίσια τού κράτους, αλλά απλώνομαι μέσα στην τεράστια αγκαλιά τού Έθνους μου, που χάριν αυτού και μόνον υπάρχει το κράτος μου. Ο Έλλην δεν είναι το άτομο, είναι μια συλλογική ύπαρξη που παράγει έργο και επιλύει τα κοινά προβλήματα, γκρεμίζοντας διεθνισμούς και τείχη διαχωριστικά.

Γεννήθηκα για να πολεμώ και να ανοίγω διαρκώς νέους δρόμους ελληνικούς. Τα χρέη μου είναι προς την Φυλή μου και οι τόκοι αυτού τού χρέους χάρισμά της. Το αίμα το ελληνικό είναι σκυτάλη που ρέει αδιάκοπα. Παίρνω την Ελλάδα στους ώμους μου με την εντολή να την κρατήσω μέσα στα κλειστά πλαίσια τού λαού μου. Οι ενεργειακοί χυμοί, τα πλούτη τής γης μου, όλα είναι δικά μου στηρίγματα και κληροδοτήματα. Και κάθε ελληνική ψυχή όπου κι αν βρίσκεται, εκεί βρίσκεται και η Ελλάδα μου, εκεί βρίσκομαι κι εγώ. Η Ελλάδα μου είναι οι Έλληνες και οι Έλληνες εγώ και η Ελλάδα μου.

Στους στρατώνες βρίσκεται η ψυχή και η δύναμη τού Έλληνα Στρατιώτη. Στις ακριτικές μας περιοχές από το Ιόνιο έως το Αιγαίο και από την Κρήτη και την Κύπρο έως την Ήπειρο, την Μακεδονία και τη Θράκη βρίσκονται τα προκεχωρημένα φυλάκια του Ελληνισμού. Δεν είναι το τέλος τής Ελλάδος. Είναι οι Πύλες τής Αληθινής Ελλάδος, πάνω και πέρα από τις οποίες υπάρχει η Ελλάδα που θα ελευθερώσουμε. Από Δυσμάς και την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο, με πρωτεύουσα την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη τής Ελληνίδος Ανατολής. Δεν υπάρχει ΝΑΤΟ και Εσπερία, αλλά Μεγάλη Ελλάδα και Αγία Ρωμανία. Μια Ορθόδοξη Ηγεμονία με Άρχουσα Τάξη τον Ελληνισμό μας.

Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα. Με Στέμμα, με Καρδιά, με Ξίφος, με Λαϊκό Εθνικισμό. Μια γροθιά στο στομάχι εχθρών και προδοτών. Εγγυήτρια Δύναμη σε μια πλάση κατοικητήριο Θεού και Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 8647376789380171716

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item