Widgets

Η Εθνική Αντίσταση Είμαστε Εμείς!


Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
Ν. Καζαντζάκης

Στον καιρό των ραγιάδων και των δειλών, στον καιρό των «σεμνών και ταπεινών» απατεώνων, οι οποίοι κάθε άλλο παρά ταπεινοί και σεμνοί είναι αλλά απατεώνες παραμένουν αναμφισβήτητα, η Πίστη στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συνιστά πέρα από πράξη γενναιότητος, Καθήκον ιερό έναντι της Πατρίδος, του Λαού και του Μεγάλου μας Έθνους.

«Όταν θέλουμε μπορούμε κι όταν μπορούμε οφείλουμε», κραυγάζει στους αιώνες το μαχητικό πνεύμα του Ναπολέοντος. Για μας τους Εθνικιστές, το μήνυμα είναι σαφές: Θέλουμε, Μπορούμε, Οφείλουμε!
Θέλουμε μια Πατρίδα Ελεύθερη, Εθνικά Ανεξάρτητη και Κοινωνικά Δίκαιη.
Μπορούμε να πετύχουμε τον Σκοπό μας, διότι έχουμε στο πλευρό μας το υγιέστερο κομμάτι του Λαού μας, την Ελληνική Νεολαία.
Οφείλουμε να διεξάγουμε τον δίκαιο Αγώνα μας με πείσμα και λύσσα φοβερή, διότι έχουμε Συντρόφους Νεκρούς, τον Αρχηγό και Συναγωνιστές μας έγκλειστους στις φυλακές ενός σάπιου, τυραννικού και προπαντός αντεθνικού Καθεστώτος.

Όλοι τους εναντίον μας. Κι Εμείς εναντίον όλων! Μόνοι μας απέναντι σε ένα συρφετό αθλίων, πολιτικάντηδων και πληρωμένων κονδυλοφόρων των οποίων το μελάνι στάζει το αίμα του Λαού μας. Φτηνές μαριονέτες της ολιγαρχίας του πλούτου, εγχώριας και διεθνούς.
Μόνοι μας, αλλά καθώς ο μεγάλος Σίλερ λέγει «ο δυνατός είναι πιο δυνατός όταν είναι μόνος». Υπό αυτό το πρίσμα, η δοκιμασία την οποία το Κίνημα διήλθε και διέρχεται, ατσαλώνει την Πίστη μας και χαλυβδώνει τη Θέλησή μας για την τελική επικράτηση. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει κατανοήσει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, πως ο συνασπισμός των αντιπάλων μας είναι η αιτία των δεινών του.

Χιλιάδες νεκροί συμπατριώτες μας, εκατομμύρια άνεργοι, τράπεζες που πλουτίζουν την ίδια ώρα που καταστρέφονται οικογένειες και επιχειρήσεις, ένας Λαός δίχως κανένα όραμα και μια Πατρίδα που ξεπουλιέται σπιθαμή προς σπιθαμή, διεθνής ανυποληψία και ταπεινώσεις διαρκείς, αυτά είναι τα πραγματικά «επιτεύγματα» της Χούντας Σαμαρά.

Ακολουθώντας την πάγια τακτική της, η μασονοδεξιά των πολιτικών ψοφιμιών θα ενδυθεί τον μανδύα του πατριωτισμού προς υφαρπαγή ψήφων. Θα παραστήσει ξανά και ξανά τον προστάτη και θεματοφύλακα των εθνικών συμφερόντων και της δημοκρατίας. Εντούτοις τα τελευταία δυόμιση έτη, η Χρυσή Αυγή κατέδειξε πως η πατριδοκάπηλη δεξιά υπήρξε υπονομευτής τόσο των εθνικών συμφερόντων, όσο και της δημοκρατίας. Θα κάνουν λόγο για σταθερότητα εκείνοι οι οποίοι έσυραν το Λαό μας στον βάλτο των τοκογλύφων. Θα κάνουν λόγο για την ανάπτυξη που έρχεται εκείνοι οι οποίοι βύθισαν την οικονομία στο χάος. Όποιος προτίθεται να τους στηρίξει, βάζει την υπογραφή του πλάι στους νεοδημοκράτες που ψήφισαν και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν «ναι σε όλα».

Στην αντίπερα όχθη, η διεθνιστική Αριστερά των σοβιέτ, της λαθρολαγνείας και της υπεράσπισης των τρομοκρατών, θα ενδυθεί το μανδύα του σοσιαλισμού προς υφαρπαγή ψήφων. Θα παραστήσει ξανά και ξανά τον κράχτη του κοινωνικού Κράτους και του ανθρωπισμού. Εντούτοις τα τελευταία δυόμιση έτη, η Χρυσή Αυγή κατέδειξε πως η κρατικοδίαιτη και αντεπαναστατική αριστερά, ουδέποτε στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών, των ανέργων και της Νεολαίας. Η «κοινωνική τους μέριμνα» αναλώνεται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών. Θα κάνουν λόγο για αριστερή στροφή και αλλαγή πολιτικής. Όποιος προτίθεται να τους στηρίξει, βάζει την υπογραφή του στη συνέχιση των μνημονίων με άλλο όνομα και στη συντήρηση του κομματικού κράτους που κατέστρεψε τη χώρα.

Είναι όμως στο χέρι του Ελληνικού Λαού να επιστρέψει στα χαλκεία απ' όπου εκπορεύεται, την πολιτική τρομοκρατία. Το δίπολο Σύριζα-ΝΔ είναι κατασκεύασμα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας οικονομικής ελίτ, προκειμένου οι Έλληνες να παραμείνουν εγκλωβισμένοι. Παρατηρήστε την ρητορική τους: ανταγωνίζονται ποιος θα φανεί περισσότερο εξυπηρετικός προς τους διεθνείς δανειστές. Τι θα πουν οι ξένοι, τι θα πράξουν οι ξένοι, πως θα το κρίνουν οι ξένοι.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τιμώντας την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού, δεν θα πέσει στην παγίδα του συστήματος εξουσίας, διότι ούτε μπορεί να απειληθεί, ούτε εκβιάζεται. Γνώμονας της πολιτικής του, είναι η ευημερία του Λαού και η Ελευθερία της Πατρίδος. Η δουλεία των τόκων πρέπει να πάψει και για να πάψει απαιτείται η τιμωρία εκείνων που κατέκλεψαν το Λαό μας, υπηρετώντας το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο. Με απλά λόγια, ο Λαός θέλει, μπορεί και οφείλει να τιμωρήσει το αντισυνταγματικό τόξο και όλες τις μαριονέτες του, οποιαδήποτε πολιτική απόχρωση κι αν έχουν.

Για μας τους Εθνικιστές, η Αντίσταση σε ένα αντεθνικό Καθεστώς διεφθαρμένων και φαύλων είναι ο δρόμος προς την επίτευξη του ανώτερου σκοπού. Στερούμεθα στοιχειωδών δικαιωμάτων τα οποία απολαμβάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έχουμε όμως κάτι το οποίο δεν παρέχεται απλόχερα ως ρουσφέτι ή πολιτικάντικη διευκόλυνση, το οποίο οι εχθροί του Λαού μας δεν μπορούν να αγοράσουν όσα χρήματα, όσα κανάλια κι εφημερίδες αν διαθέτουν: μια άσβεστη φλόγα που κατακαίει τις ελληνικής καρδιές και καλεί σε διαρκή Αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας να είμαστε Έλληνες.

Στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, οι σειρήνες του ραγιαδισμού θα ηχήσουν σε ακόμη υψηλότερο τόνο. Η πολιτική τρομοκρατία θα ενταθεί, αναζητώντας πρόθυμους ηλίθιους για να δικαιολογήσουν τα εθνικά εγκλήματα του αντισυνταγματικού τόξου. Απέναντι όμως στο τείχος της αθλιότητας, της ανεντιμότητας και της δειλίας, στο τείχος της δουλοπρέπειας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων, που οικοδόμησε με μνησικακία το αντισυνταγματικό τόξο, θα ορθώνεται με περηφάνεια το Λάβαρο της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας και ξοπίσω του θα παρελαύνει ένας ολόκληρος Λαός σε μια Ενότητα Εθνική και Κοινωνική, σιδηρά και αδιάρρηκτη.

Από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

xryshaygh.comΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΑΘΗΝΑ 17-12-2014.


Ο Ελληνισμός μας βιώνει, οργανώνεται και σχηματίζει την Πολιτεία του με βάση το κοινοτικό σύστημα και τις εθνικές του παραδόσεις. Συσπειρώνεται και αποφασίζει για την ζωή και τις δράσεις του με γνώμονα το εθνικό και φυλετικό συναίσθημα, οι δε παραδόσεις του αθροίζονται στα ήθη, τα έθιμα και το θρησκευτικό συναίσθημα, στο Εθνικό και το Ορθόδοξο Φρόνημα ενιαία και αδιαίρετα. Σ’ αυτόν τον άξονα φροντίζει την αυθυπαρξία του, την ανάπτυξη, την επέκταση και την επαναστατικότητα σε καιρούς δίσεκτους ο Ελληνισμός.

Το αξιακό σύστημα τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή εδράζεται επιπλέον επάνω στην κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ισχύ, στην εθνική μας ταυτότητα σε όλες τις εκδηλώσεις τής Ελληνικής Φυλής. Η Πίστη, η Αξιοσύνη, η Τιμιότητα και η Πολεμική Αρετή οδηγούν τα βήματα για την δημιουργία και την ελευθερία. Η δε Ελληνική και Ορθόδοξη Ταυτότητα δεν υπόκειται κατ’ ουδένα λόγο σε μεταρρυθμιστικές διαδικασίες και πολιτικές διαπραγματεύσεις. Οι ανασχηματισμοί τής Ελλάδος γίνονται για να χωρέσουν περισσότερους Έλληνες και οι Επαναστάσεις για να φέρουν τον ενωμένο ελληνικό λαό στο τιμόνι τής Φυλής και την κορυφή τής οικουμένης.

Η παγκοσμιοποίηση τής πολιτικής, ο οικουμενισμός τής πίστης και η αποθέωση τής ύλης δεν εκφράζουν μήτε τον Ελληνισμό μήτε την φωνή του, τον αρχέγονο, αναλλοίωτο και απροσκύνητο Εθνικοκοινωνισμό. Η Αιώνια Ελλάς έχει την δική της Αθάνατη Ελληνική Ιδέα. Οι απόψεις κάθε ανθρώπου είναι σεβαστές στο βαθμό που δεν διαιρούν την Λαϊκή Κοινότητα και δεν διαμοιράζουν το Έθνος σε κυριαρχίες ξένες.

Η ύλη είτε στην οικονομία είτε στην κτήση περιουσιακών στοιχειών είτε στα πρότυπα ζωής, υποτάσσεται στην προαγωγή των κοινών σκοπών, υποτάσσεται δηλαδή στην πρόταξη τής Ιδέας. Χρήμα και περιουσία είναι αποδεκτά όταν είναι προϊόν τού αυτόχθονος λαϊκού μόχθου, τα δε πρότυπα μαζί με την παιδεία ψυχαγωγούν και οδηγούν στην εθνογνωσία τού λαού και την ακεραιότητα τού Οικοπέδου τής Φυλής.

Η εξουσία πηγάζει, εκφράζει και υπηρετεί τα δίκαια και τα συμφέροντα τού ελληνικού λαού. Η Πατρίδα αποτελεί αποκλειστικά την εστία των πατέρων μας και το κληροδότημα των παιδιών μας. Δεν τίθεται ποτέ κάτω από ξένες σημαίες, από ξένες ομοσπονδίες, από ετεροβαρείς συμμαχίες. Η Ελληνική Σημαία είναι καμωμένη να βρίσκεται στην πρώτη βαθμίδα τής Πολιτείας, πάνω από καθεστώτα και πολιτεύματα, ψηλά στην παιδεία και ελευθερώτρια κάθε πάτριου εδάφους.

Το Ελληνικό Κράτος είναι Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, Κράτος Ακατάλυτο, Αυθύπαρκτο και Κυρίαρχο. Οι δε συμμαχίες δεν είναι περιβάλλον αφομοιώσεως και ενσωματώσεως, αλλά οδικός χάρτης ελληνικής ευημερίας και εθνικής ηγεμονίας που σχηματίζονται και καθοδηγούνται από Έλληνες.

Η Πίστη μας είναι στηριγμένη επάνω στα αίματα Αγίων και Ηρώων. Οι Αγώνες τής Ελληνικής Φυλής έχουν δοθεί διαχρονικά υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Από τις Ελληνικές Κοσμοκρατορίες και τις Θερμοπύλες τού Ελληνισμού ίσαμε τα τείχη τής Κωνσταντινούπολης και το Μανιάκι και τούς απελευθερωτικούς καιρούς, οι πραματευτάδες που μάς ζητούν να ανοίξουμε τις πύλες στα συλλείτουργα και τις πανθρησκείες και τις ψεύτικες σταυροφορίες, οδηγούνται στην θανατερή έξοδο από το Γένος μας.

Η αξιοπρέπεια τού Έλληνα πάντα συνοδεύεται από την αξιοκρατία και την ηθική. Η διαφθορά και η οικειοποίηση τού λαϊκού πλούτου από πολιτικάντηδες, εργατοπατέρες, ενημερωτάδες και εργολάβους τού λαϊκού μόχθου δεν ονομάζεται ανοχή, αλλά προδοσία ισάξια με την προδοσία αφαίρεσης εθνικού εδάφους. Το δε πολίτευμα δεν καθορίζεται από το δημοκρατικό ένσημο και την δημοκρατική ψήφο, αλλά με την έκφραση και την πραγμάτωση τής κοινωνικής βουλήσεως. Προδότης είναι και ο διεφθαρμένος και ο καταχραστής και ο ανήθικος και ο δεχόμενος ξένες δοξασίες και εξουσίες. Και το πλήρωμα τής αλλοιώσεως τού Ελληνικού Έθνους και τής μειώσεως τού εύρους του είναι η θανατική ποινή.


Ο Έλληνας Πατριώτης έχει δικαίωμα και ιερό καθήκον να προστατέψει την υπόσταση και τον χαρακτήρα τής Ελληνικής Φυλής. Η δε Επαναστατικότητα στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό είναι και αποδεκτή και επιβεβλημένη, όταν υφίσταται τόσο εσωτερικός κίνδυνος ταραχών και υποταγής όσο και εξωτερικός κίνδυνος εισβολής και αφομοιώσεως.

Η δε συζήτηση με τούς εχθρούς μας και με τούς αιρετικούς τής πανθρησκειακής κακοδοξίας είναι μικρόβιο που εξαλείφεται υπό το λάβαρο τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας. Με τον Εργάτη στην κοινωνία. Με το Τίμιο Ράσο στο Προσκύνημα. Με τον Ελληνικό Λαό ένα Σώμα. Με τον Στρατό συνεγγυητή ομαλότητος και δημιουργό Μεγάλης Ελλάδος. Αυτός είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας.

Το τακτικό σημείο παρακμής τής αφαιρέσεως τής ελληνικής σημαίας στα σχολεία μας από αλλοδαπούς μαθητές και η αλλοίωση τής παιδείας από ανιστόρητες και ανθελληνικές αναφορές και ψεύτικες επετείους δείχνουν κράτος που δεν έχει πάνω του στοιχειώδη ελληνικότητα. Η εκχώρηση τού ελληνικού σπιτιού και τού ελληνικού εδάφους με φοροαρπακτικές μεθόδους και μεθόδους υποχρεώσεως τάχα οικονομικής και συγκυριαρχικής είναι επιθετική ενέργεια. Η επικράτηση πάσης φύσεως διεθνισμού και τρομοκρατίας είναι τραμπουκισμός κι όχι πολιτική εκδήλωση.

Η κοινωνία μας θα παραμείνει κοινωνία Ελλήνων. Το ελληνικό έδαφος θα αυξηθεί και δεν θα μειωθεί. Οι Εθνικές Παραδόσεις θα παραμείνουν ανέγγιχτες. Η Ελλάς θα διοικηθεί αποκλειστικά από Έλληνες. Τα μικρόβια που διχάζουν και χαλούν την ηρεμία και την αρτιότητα τού Ελληνικού Έθνους θα ισοπεδωθούν από Ελληνική Δικαιοσύνη, Επαναστατική Ορμή, Εθνική Φλόγα και Ιερό Πάθος. Η Χρυσάκτινη Αυγή τού Ελληνισμού μας είναι φυσική και επομένως εθνικοκοινωνική νομοτέλεια.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1170401351749413740

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item