Widgets

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


Η συγκυβέρνηση των κομμάτων της φαυλοκρατίας και της κλεπτοκρατίας διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του πολιτικού της βίου. Έχοντας χάσει την κοινωνική ανοχή, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο για την «επόμενη ημέρα», επισείει πάλι τον «μπαμπούλα της αριστεράς». «Ξεχνώντας» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί σήμερα την εξουσία επάνω στα κοινωνικά αποκαϊδια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τα μεσοαστικά στρώματα έχουν προλεταριοποιηθεί, η ατομική ιδιοκτησία έχει δημευθεί από τους αλλεπάλληλους φόρους της συγκυβερνήσεως, την στιγμή που το πολιτικό προσωπικό, το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία, εξακολουθεί αδιαλλείπτως να κατέχει τα πρωτεία στην Βουλή και στην κυβέρνηση.

Τα παπαγαλάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα ξαμολυθούν μετά την αποτυχία εκλογής ΠτΔ φωνάζοντας για τον «κίνδυνο της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ». Τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα αναπαράγουν τις κραυγές τους, το ίδιο και διάφοροι οικονομικοί κύκλοι. Αν και πολλά τμήματα της «αστικής τάξεως» ετοιμάζονται να τα βρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε την φυγή Ψυχάρη από την ΝΔ), όπως έκαναν και οι «παππούδες» τους με το ΕΑΜ. Τότε που οι Ελασίτες φύλαγαν την οικία του αριστερού Παπαστράτου, μην τυχόν συμβεί κανένα «ατύχημα».

Για εμάς τους εθνικιστές η αναρρίχηση του διεθνιστικού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν είναι κάτι που παίρνουμε αψήφιστα. Ακριβώς το αντίθετο. Υποδηλώνει όμως την βαθειά ηθική, ιδεολογική και πολιτική χρεοκοπία του «αστικού κόσμου», των πελατειακών κομμάτων της Μεταπολιτεύσεως, του πολιτικού συστήματος που εγκαθιδρύθηκε με τις αποσκευές του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, του συστήματος που υπέστειλε την Ελληνική σημαία στα Ίμια, προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητο το φαγοπότι του.

Το γεγονός ότι κάποιους μπορεί να ανησυχεί η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναιρεί την πλήρη ανεπάρκεια των υφισταμένων καθεστωτικών κομμάτων. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι μέρος του προβλήματος, δεν θα μπορέσουν ποτέ να
γίνουν μέρος της λύσεως.

Θα ήταν ασυγχώρητο λάθος για τους Εθνικιστές και το Εθνικιστικό Κίνημα να δώσουν το φιλί της ζωής σε θνήσκοντα πολιτικά κόμματα, τα οποία έχουν τερματίσει τον «βιο-ιστορικό τους κύκλο» και μάλιστα σε κόμματα που «στο όνομα του λαού εκποίησαν το έθνος» (Παναγ. Κονδύλης).

Η απάντηση στην πιθανή κυβέρνηση της αριστεράς δεν είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Είναι η εδραίωση της Εθνικής Αντιπολιτεύσεως στην τρίτη θέση, είναι ένα αναδείξουμε την Χρυσή Αυγή σε ιδεολογικό και πολιτικό ανάχωμα της αριστεράς. Να στείλουμε 40 εθνικιστές βουλευτές με την ψήφο μας στην νέα Βουλή, να ανατρέψουμε τις άθλιες μεθοδεύσεις τους με τις προφυλακίσεις, να δώσουμε στον Νίκο Μιχαλολιάκο και σε όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής την δυνατότητα να σταθούν απέναντι στον Τσίπρα και τις συνιστώσες του.

Κανείς εθνικιστής δεν πρέπει να παρασυρθεί από την προπαγάνδα των κλόουν της ΝΔ. Η θέση μας είναι δίπλα στους μαχόμενους εθνικιστές, η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Χρυσή Αυγή, η απάντηση στον διεθνισμό είναι ο εθνικισμός. Αυτή την απάντηση θα δώσουμε στις κάλπες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ


(Δημοσιεύθηκε στο Φ.77 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

“Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν”


“Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν”

Σε ελεύθερη μετάφραση στη νεοελληνική, η παραπάνω φράση αποδίδεται ως εξής: “πλύνε τις αμαρτίες, όχι μόνο το πρόσωπο». Πριν αναλύσουμε το βαθύτερο νόημα αυτής της έκφρασης, και το συσχετίσουμε με το σήμερα, ας την εξηγήσουμε πολύ σύντομα ετυμολογικά και ιστορικά. Επρόκειτο λοιπόν περί μιας «καρκινικής» επιγραφής, η οποία χαρασσόταν συχνά σε πηγές και λουτρά τουλάχιστον μέχρι την ύστερη αρχαιότητα, δηλαδή τις απαρχές (και όχι μόνο) του Βυζαντίου.

Καρκινικές επιγραφές ή καρκίνοι ονομάζονται συμμετρικές φράσεις οι οποίες μπορούν να διαβαστούν είτε από την αρχή είτε από το τέλος. Ο χαρακτηρισμός "καρκινική επιγραφή" προέρχεται από την κίνηση του "καρκίνου" (κάβουρα), ο οποίος κινείται πλαγίως, και προκειμένου να προχωρήσει μπροστά πηγαίνει δεξιά-αριστερά-δεξιά-αριστερά. 

Διαβάζοντας μια καρκινική επιγραφή, το βλέμμα μας πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά και μετά από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως δηλαδή θα κινείτο αν παρακολουθούσε έναν κάβουρα (καρκίνο) να προχωρά. Εξ ου και "καρκινική" επιγραφή. Στις Ευρωπαϊκές γλώσσες, για το χαρακτηρισμό των καρκινικών επιγραφών χρησιμοποιείται η λέξη "παλίνδρομοι".

Ποια όμως η έννοια τις συγκεκριμένης εκφράσεως; Kαι έχει στ’ αλήθεια στις μέρες μας ουσία αυτή η προτροπή για έναν συνειδητοποιημένο εθνικιστή; Φυσικά. Τη μεγαλύτερη από ποτέ. Σε έναν κόσμο, εντός και εκτός συνόρων, που έχει βασισθεί στο φαίνεσθαι παρά στο είναι, και που οι χείριστοι των χειρίστων κάθε κοινωνίας παρουσιάζονται ως πρότυπα, μόνο και μόνο επειδή αποδέχονται και συμβαδίζουν με τις επιταγές ενός ολοκληρωτικού και παγκοσμιοποιημένου αντεθνικού συστήματος, είναι επιτακτική η ανάγκη να κατανοήσουμε όλοι πως «τα ράσα δε κάνουν το παπά», όπως σοφά έχει τονίσει ο πάλαι ποτέ θυμόσοφος λαός μας.

Το βλέπουμε όλοι να γίνεται παντού, σε κάθε χώρα. Στο σύγχρονο κόσμο οι φαύλοι, οι αριβίστες, οι κίναιδοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κάθε είδους, ανέκαθεν έβρισκαν διόδους να ανελιχθούν πολιτικά και κοινωνικά και να ασκούν άμεσα ή έμμεσα εξουσία εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα ή τα συμφέροντα της ευρύτερης κλίκας τους. Ας επικεντρωθούμε παρά ταύτα στη δική μας περίπτωση, στο ελληνικό πρόβλημα. 

Το καρκίνωμα στο εθνικό μας κράτος, θα λέγαμε πως εντοπίζεται στη μετά της «επαράτου δικτατορίας» εποχή. Τότε που οι συνταγματάρχες έδωσαν αναγκαστικά τη σκυτάλη σε δήθεν επαναστατημένους, σε κάτι αμερικανοτραφείς και ξενοκίνητους «φοιτητές» που έμελλαν να αποτελέσουν το πιο διεφθαρμένο κομμάτι της νεοελληνικής κοινωνίας. 

Οι «άνθρωποι» αυτοί  επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες κατατρώγουν τις σάρκες του Έθνους δημιουργώντας έναν μισελληνικό κρατικό μηχανισμό, αδύναμο να εξυπηρετήσει τον Έλληνα πολίτη, αλλά πανίσχυρο όταν πρόκειται να προστατέψει τους φαύλους που τον δημιούργησαν. Η συγκεκριμένη κλίκα λοιπόν, απόλυτα αρεστή στο διεθνές σιωνιστικό αφεντικό, και με την υποστήριξή του πάντα, προχώρησε σε κατάλυση του ίδιου του πολιτεύματος το οποίο υποτίθεται πως κλήθηκε να προστατεύσει. Ποδοπάτησαν και έλεγξαν την ανεξάρτητη και αμερόληπτη Δικαιοσύνη, κάνοντας τη διάκριση των εξουσιών να ακούγεται ως φαιδρό αστείο.

Δεν ήταν όμως μόνοι τους. Δεν ήταν μόνο οι πουλημένοι πολιτικάντηδες. Η «τέταρτη» εξουσία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (κατά βάσιν εξαπάτησης) στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί των φαύλων εξουσιαστών. Στη πλειοψηφία τους ελεγχόμενα από τους μεγαλοπαράγοντες της πλουτοκρατίας, προχώρησαν σε συστηματική δυσφήμιση καθετί εθνικού, καθετί κοινωνικού, ενώ πάσαραν τη κάθε ανωμαλία και αντεθνικότητα μετά περισσής ευκολίας. Όλο αυτό το βρωμερό συνάφι, ενώθηκε σε μία αγαστή, πλην όμως ανίερη συνεργασία καταφέρνοντας καίρια πλήγματα στο κορμό της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία τη πλήγωσαν βαριά, αλλά ευτυχώς δε μπόρεσαν να την καταστρέψουν.

Έχει ακουστεί η άποψη από κάποια εκ φερέφωνα των εν λόγω διεστραμμένων τυράννων, ότι το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και της ραγδαίας ανόδου του εθνικισμού εν γένει, αποτελεί πυρετό για τη «Δημοκρατία» τους. Είναι λένε ένα σύμπτωμα του εκφυλισμένου συστήματος τους.

Πράγματι, θα συμφωνήσω μαζί τους. Η Χρυσή Αυγή είναι ένας πυρετός για όλους αυτούς και τα σχέδιά τους. Και θα το αιτιολογήσω.  Όταν ένας ανθρώπινος οργανισμός δέχεται γενικευμένη επίθεση από επικίνδυνα μικρόβια και βακτήρια, ενεργοποιεί τις άμυνες του για να αντιμετωπίσει την απειλή. Η σύγκρουση των παραπάνω στοιχείων εντός του οργανισμού, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του οργανισμού, τον πυρετό.

Έτσι και το Έθνος, αφού δέχτηκε μια συντονισμένη και πολύ καλά οργανωμένη επίθεση από όλα αυτά τα παράσιτα, με σκοπό τον αφανισμό του, ενεργοποίησε τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων, αφυπνίζοντάς τους ώστε επιτέλους να αντιδράσουν σ’ όλο αυτό. Ο εθνικισμός αναζωπυρώθηκε εκ νέου και οι Έλληνες πολίτες συντάχθηκαν στη Χρυσή Αυγή η οποία μάχεται θεούς και δαίμονες για να κρατήσει τη πατρίδα ζωντανή. 

Το αποτέλεσμα αυτής λοιπόν της σύγκρουσης είναι ο «πυρετός» που αισθάνονται όλα αυτά τα ανδρείκελα. Και τους διαμηνύουμε πως θα τον βιώνουν ολοένα και εντονότερα αν δε ξεκουμπιστούν άμεσα από την Ελλάδα. 

Η’ ΕΜΕΙΣ Η’ ΑΥΤΟΙ Συναγωνιστές!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2471855421591338255

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item