Widgets

Καλύτερα δραχμή παρά υποταγή! Άρθρο του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΝα μη περάσει η προπαγάνδα των τοκογλύφων

Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει
τοὺς οὐρανοὺς τὸ στέμμα σου. Τὸ φῶς σου,
χωρὶς νὰ καίει, τυφλώνει τὸ λαό σου.
Πεταλοῦδες χρυσὲς οἱ Ἀμερικάνοι,
λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει
σήμερα τὸ ὑπερούσιο μέταλλό σου.
Από το “ἄγαλμα τῆς ἐλευθερίας ποὺ φωτίζει τὸν κόσμο”
Κ. Καρυωτάκης

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, οπότε μοιραία η χώρα οδηγείται σε εκλογές. Σε εκλογές στις οποίες ασφαλώς και θα λάβει μέρος η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα πρώτο δείγμα της προπαγάνδας, η οποία θα ασκηθεί από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και από τις φίλιες προς αυτήν δυνάμεις, δηλαδή τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες, λάβαμε από την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Μία ομιλία η οποία θα μπορούσε να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: φόβος, τρόμος, κινδυνολογία!

ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ταυτόχρονα με την ομιλία του πρωθυπουργού είχαμε και δημοσιεύματα στον “φιλελληνικό” τύπο του κόσμου, στα οποία με θέρμη υποστηριζόταν η σημερινή κυβέρνηση της χώρας, η ένοχη για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο που έχει παίξει ο διεθνής τύπος, όργανο πιστό των παγκόσμιων τοκογλύφων, στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος. Κάποιοι θα έπρεπε να προβληματιστούν για το κατά πόσον καλοί είναι για την χώρα, αυτοί τους οποίους υμνούν οι κατά τεκμήριον εχθροί του έθνους μας.

Μάλιστα, η  ομιλία του πρωθυπουργού συνέπεσε με την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού του κράτους μας από τις διεθνείς αγορές καθώς και την πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου. Τα δύο αυτά γεγονότα τα οποία ήταν καταφανώς στημένα τα χρησιμοποίησε κατά κόρον ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στους βουλευτές της Ν.Δ., δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα στους διάφορους “αστέρες” των τηλεπαραθύρων της συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. να σπείρουν προς τον λαό σαν παπαγάλοι την ίδια κινδυνολογία.

Από μία πλευρά λοιπόν, έχουμε αυτούς οι οποίοι μας λένε ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί έτσι θα κινδυνεύσει η χώρα. Αυτό το επιχείρημα είναι από την βάση του βαθύτατα αντιδημοκρατικό γιατί όπως τουλάχιστον με θράσος ισχυρίζονται στις δημοκρατίες πρέπει να κυβερνάει η θέληση του λαού και όχι η θέληση των “αγορών” ή εάν θέλετε των διεθνών τοκογλύφων. Αυτοί όμως χωρίς κανέναν δισταγμό μας λένε ότι δεν πρέπει να γίνει ό,τι θέλει ο λαός, αλλά ό,τι θέλουν οι “καλοί” και “αγαθοί” δανειστές, οι οποίοι ας μη ξεχνάμε είναι αυτοί που καθόρισαν την οικονομία της Ελλάδας τα τελευταία πέντε χρόνια και οδήγησαν την χώρα μας στα σημερινά αντικειμενικά ολέθρια αποτελέσματα.

Πέντε ολόκληρα χρόνια ο Ελληνικός Λαός υφίσταται την πολιτική των μνημονίων και είδαμε ότι μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια δεν έγινε τίποτε θετικό για το λαό. Οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι, κάποιοι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι, η ανεργία αυξήθηκε και το δημόσιο χρέος επίσης.

ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μέγα ζητούμενο επί του προκειμένου είναι το ερώτημα εάν είναι ή όχι  βιώσιμο το δημόσιο χρέος. Τόσο η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., όσο και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι επιχειρούν να πείσουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο και ως εκ τούτου καλό θα είναι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν λαός τα ληστρικά τοκοχρεολύσιά τους και να παραμένουμε υπόδουλοι των δανειστών εις τον αιώνα τον άπαντα! 

Στην πραγματικότητα όμως, με τη γλώσσα των αριθμών και με βάση το ύψος του χρέους και το ακαθάριστο εθνικό προϊόν, το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Στην περίπτωση αυτή ο μόνος δρόμος αυθεντικά εθνικός ο οποίος υπάρχει, είναι η σύγκρουση με αυτούς που οδήγησαν την Πατρίδα μας στη σημερινή ζοφερή κατάσταση.

Όμως, η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου επιμένουν και μας λένε ότι οι “αγορές” δεν θέλουν εκλογές, οι “αγορές” θέλουν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να γίνουν εκλογές! Ας λάβουν το θάρρος λοιπόν οι μέντορες του μνημονίου και ας διαλύσουν εντελώς το κράτος, ας καταστήσουν επισήμως την χώρα μας μία αποικία χρέους χωρίς ελευθερία, χωρίς να αποφασίζει ο λαός ποιος θέλει να τον κυβερνήσει

Μας απειλούν ακόμη ότι εάν αυτοί πέσουν τότε η χώρα θα χρεοκοπήσει, τότε θα πέσει και άλλο το χρηματιστήριο και άλλα πολλά… Δεν έχουν αντιληφθεί ότι “ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται” και ότι στην πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει χρεοκοπήσει και ασφαλώς δεν ενδιαφέρεται για τον δείκτη του Χρηματιστηρίου

Απαιτεί όμως τουλάχιστον θράσος να θέτουν μέσα στα πλαίσια της κινδυνολογίας τους και το θέμα του Χρηματιστηρίου όταν είναι γνωστό ότι πριν από όχι πολλά χρόνια καταληστεύτηκε ο Ελληνικός Λαός στο Χρηματιστήριο και πρωταγωνιστές σε αυτήν την καταλήστευσή του ήταν συγκεκριμένα άτομα της πράσινης και γαλάζιας νομενκλατούρας. Από την άλλη πλευρά ας γνωρίζουν ότι δεν αγωνιούν οι πτωχευμένοι Έλληνες για τις μετοχές τους στο Χρηματιστήριο…

Επί της ουσίας το δίλλημα το οποίο μας θέτει η συγκυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου με την κινδυνολογία της είναι πατρίδα ή χρήμα, ελευθερία ή τυραννία των τοκογλύφων;

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκάθαρα πιστεύει ότι με την πολιτική των μνημονίων η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε ένα θανάσιμο κύκλο μιας παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής απάτης, η οποία δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματική οικονομία. Στα πέντε αυτά χρόνια του μνημονίου ακούσαμε πολλά από τις κυβερνήσεις της ξενοκρατίας, από τις κυβερνήσεις των παγκόσμιων τοκογλύφων, ακούσαμε πολλά για την ευημερία των αριθμών. 

Δεν είδαμε όμως τίποτε θετικό στην πραγματική οικονομία. Δεν είδαμε να εγκαινιάζεται καμία βιομηχανία, το αντίθετο συνέβη, έκλεισαν βιομηχανίες. Δεν είδαμε να αυξάνεται η εθνική παραγωγή, δεν είδαμε να αυξάνονται οι εξαγωγές. Τίποτε θετικό για την οικονομική αναγέννηση της χώρας με την οποία και μόνο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο λαός μας την χρεοκοπία από το άθλιο πελατειακό και κομματικό κράτος είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της Ν.Δ.

Μας απειλούν ακόμη, χωρίς η απειλή τους να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα, ότι εάν δεν ψηφίσει ο λαός και πάλι τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο μπορεί να επιστρέψουμε στην δραχμή. Και τι κερδίσαμε επιτέλους από την περίφημη Ευρώπη και το ευρώ; Και εάν δεν φταίει η πολιτική της Ευρώπης, αλλά οι κλέφτες πολιτικοί, τότε γιατί δεν επιβάλλεται κάθαρση; 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό, σε καμία απειλή της κυβερνήσεως των εκλεκτών των τοκογλύφων και των φερεφώνων τουςΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο δίλλημα ευρώ ή Ελλάδα, έχει απαντήσει με δημόσια δήλωσή μου στη Βουλή στο παρελθόν: ΕΛΛΑΔΑ! Και σε αυτή τη γραμμή παραμένει πιστή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

xryshaygh.com

Γ. Επιτήδειος: Στην Ελλάδα παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμηςΠαρέμβαση του ευρωβουλευτή κ. Επιτήδειου στην Oλομέλεια της 18ης Δεκεμβρίου του Στρασβούργου με θέμα την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Μαυριτανία. Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής αφού ξεκίνησε να αναφέρει για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην συγκεκριμένη χώρα, συνέχισε για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κίνημα μας.

Για ακόμη μια φορά ακούστηκε μέσα στην Ολομέλεια το θέμα αυτό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι και την δικαίωση μας. Ακολουθεί η σύντομη παρέμβαση στο παρακάτω βίντεο.
"Είναι ίσως απίστευτο, αλλά στον 21ο αιώνα περισσότεροι από το 20% του πληθυσμού της Μαυριτανίας είναι σκλάβοι. Η κυβέρνηση της χώρας, αντί να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, έκανε κάτι πιο απλό. Τον προηγούμενο Νοέμβριο συνέλαβε, με ανυπόστατες κατηγορίες για μία ακόμη φορά, τον κύριο Μπιράμ Νταχ Αμπέιντ, πρόεδρο μίας ακτιβιστικής οργανώσεως κατά της δουλείας, καθώς επίσης και ορισμένα από τα μέλη της οργανώσεως. 

Υπενθυμίζω ότι ο κύριος Αμπέιντ το 2013 είχε λάβει το Βραβείο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να ισχυρισθούν ότι η στάση της κυβερνήσεως της Μαυριτανίας δεν προκαλεί έκπληξη διότι η κυβέρνηση αυτή είναι αντιδημοκρατική και για το λόγο αυτόν θα την καταδικάσουμε.

Όταν, όμως, την ίδια στάση τηρεί και η κυβέρνηση μίας δημοκρατικής χώρας, της Ελλάδος, η οποία επί 14 μήνες έχει παράνομα φυλακισμένους τον Αρχηγό, βουλευτές και μέλη του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της χώρας, της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν επιδεικνύετε την ίδια ευαισθησία; Το θέμα αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά διότι το έχετε ακούσει κατ' επανάληψη και από τους άλλους δύο συναδέλφους μου Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το επαναλαμβάνω όμως και σήμερα για να επισημάνω την υποκρισία που επικρατεί σ' αυτή την αίθουσα. Καταδικάζουμε, δηλαδή, την παραβίαση των αρχών της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιλεκτικά, κατά περίπτωση. Εάν πιστεύετε πως σας αδικώ, σας παρακαλώ να με διαψεύσετε και σας υπόσχομαι πως θα σας ζητήσω συγγνώμη". xryshaygh.com


Αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού από τα κελιά της Τιμής - ΒΙΝΤΕΟ


Αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού από τα κελιά της Τιμής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος με εντολή Σαμαρά έστειλε από τα κελιά της Τιμής αγωνιστικό μήνυμα στην Τοπική Οργάνωση Σαλαμίνος.

"Συναγωνιστές, θέλω να σας συγχαρώ όλους για άλλη μια φορά. Το κάνω πάντα όποτε  μιλάω σε κάποια Τοπική μας για τον Αγώνα που έχετε κάνει να συγχαρώ και τους υπευθύνους της τοπικής για το ότι κράτησαν ψηλά την σημαία σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές από το δύσκολο διάστημα. Θέλω να σας υποσχεθώ μέσα από την καρδιά μου ότι οι θυσίες και ο αγώνας που έχετε κάνει δεν θα πάνε χαμένοι. Οι Χρυσαυγίτες είναι γεννημένοι για να μάχονται και για να κάνουν αυτά που έχουν ταχθεί να αγαπάν την πατρίδα τους και να την υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων.

Το είδατε το βλέπετε και κάποιοι από σας είσαστε πιο νέοι στη Χρυσή Αυγή, μάθατε το τι ακριβώς κάνουμε, να είστε σίγουροι τα ψωμιά της συγκυβέρνησης αυτής είναι λίγα και αυτός ο αλήτης που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ο Σαμαράς έχει ακόμα δέκα μέρες ζωής. Μετά από αυτές τις δέκα μέρες μπαίνουμε στην διαδικασία των εκλογών και εκεί πρέπει ο Ελληνικός λαός να δώσει ένα καλό μάθημα και ένα καλό δείγμα γραφής για όλους αυτούς. Μην ξεχάσετε ποτέ το τι συνέβη, μην ξεχάσετε ποτέ το γιατί όλη η Χρυσή Αυγή. 

Εσείς, εμείς όλοι μας κυνηγηθήκαμε και εκδιωχτήκαμε. Αυτό το πράγμα έγινε μόνο και μόνο γιατί ήμασταν άνθρωποι υπερήφανοι, αυτοί που αγαπήσαμε την πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας και μοχθήσαμε για αυτό. Επίσης να σας πω ότι είμαστε άνθρωποι που δεν περιμέναμε αυτά τα καθάρματα, ότι σήμερα υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία, αυτοί νόμιζαν ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους ότι όλοι κοιτάνε την πάρτη τους.

Ότι όλοι έχουν δέκα λογαριασμούς στις τράπεζες και είναι πλούσιοι πάνω στις πλάτες του Ελληνικού λαού, εμείς αποδείξαμε ότι υπάρχουν Έλληνες με φιλότιμο και Έλληνες που αγαπάνε αυτό που κάνουνε και την Πατρίδα τους πάνω από όλαΘέλω για άλλη μια φορά να σας συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου, να σας πω ότι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα τον καλό και τον δύσκολο που θα είναι και ο τελευταίος πιστεύω, στις επερχόμενες εκλογές απομένουν περίπου πενήντα μέρες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προκειμένου να προκηρυχτούν να τελειώσει όλη αυτή η εκλογική διαδικασία.

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο να έχουμε εκλογικούς αντιπροσώπους για την βραδιά των εκλογών και αν κάνετε αυτό που πρέπει, θα δώσουμε ένα τελειωτικό χτύπημα σε αυτήν την τυραννία, η οποία μας κυβερνά όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς από την φυλακή σας δίνουμε άλλη μια φορά την υπόσχεση μας ότι δεν κάνουμε με τίποτα πίσω, ότι είναι να τραβήξουμε όποια δυσκολία και να είναι θα την περάσουμε και να ξέρετε κάτι ότι αυτά τα κελιά, τα κελιά της Τιμής που εμείς λέμε είναι για μας το μεγαλύτερο παράσημο. Αποδείξαμε πιστεύω σε όλους και κυρίως σε αυτούς που είναι αντίπαλοι μας ότι οι Χρυσαυγίτες είναι κάτι διαφορετικό από όλους αυτούς.

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου για ότι έχετε κάνει. Θέλω σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους σας και να σας πω ότι θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι  εσχάτων.

Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους εσάς που αποτελείτε την ραχοκοκαλιά της Χρυσής Αυγής μέσα στην Σαλαμίνα και να σας πω ότι ήσασταν μια από τις λίγες περιοχές και αυτό αποτελεί πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση, είναι οι αξίες για όλους εσάς που καλείστε στην συντριπτική πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων στις περισσότερες θέσεις στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό περιμένουμε και τώρα από εσάς, είμαστε πολύ περήφανοι.

Έχετε τα χαιρετίσματα όλων των Συναγωνιστών μας και του Αρχηγού μας. 


Τα απαραβίαστα σύνορα της εθνικής μας συνείδησης

Το δίχως άλλο είναι εξαιρετικά επώδυνο αυτά τα σκοτεινά χρόνια της δουλείας, της παρακμής και της λαγνείας του καταναλωτισμού και των δυτικών προτύπων να αντικρίζεις τον ουρανό που γεννήθηκε η ποίηση, η φιλοσοφία και η τέχνη. Να “λούζεσαι” από το ζωογόνο ελληνικό φως το ιλαρό, που γονιμοποίησε την ελληνική σκέψη και αποκάλύψε το μέτρο, τον ορθό λόγο και τη συμπαντική αρμονία. Να προφέρεις αιματοβαμμένες λέξεις όπως, Θερμοπύλες, Πόλη, Αγιά Σοφιά, Μεσολόγγι, Σμύρνη, Βόρεια Ήπειρος και μετά να συνεχίζεις να ζεις πάλι μέτριος. 

Μέτριος μέσα σ' ένα γκρίζο τοπίο που όμως δεν οφείλεται στα δεινά που σώρευσε η μακρόχρονη δουλεία του Ελληνισμού, πρώτα στους Οθωμανούς και μετά στην “πεφωτισμένη” Εσπερία, (τη “Σκύλα” και τη “Χάρυβδη” του Ελληνισμού), αλλά στους “Έλληνες” συνεργάτες τους ή όπως θα 'λεγε ο Γιώργος Σεφέρης, αυτές τις: 

μαραγκιασμένες ψυχές από δημόσιες αμαρτίες
Όμως ο τόπος που τον  πελεκούν και που του καίνε σαν
το πεύκο, και τον  βλέπεις
είτε στο σκοτεινό βαγόνι, χωρίς νερό, σπασμένα τζάμια,
νύχτες και νύχτες
είτε στο πυρωμένο πλοίο που θα βουλιάξει καθώς το δείχνουν
οι στατιστικές

ετούτα ρίζωσαν μες στο μυαλό και δεν αλλάζουν
ετούτα φύτεψαν εικόνες ίδιες με τα δέντρα εκείνα
που ρίχνουν τα κλωνάρια τους μες στα παρθένα δάση
κι αυτά καρφώνουνται στο χώμα και ξαναφυτρώνουν
ρίχνουν κλωνάρια και ξαναφυτρώνουν δρασκελώντας
λεύγες και λεύγες

Αυτά τα “κλωνάρια” που φυτρώνουν και ξαναφυτρώνουν στο γόνιμο έδαφος της πατρώας γης δεν άλλα από τους Έλληνες εθνικιστές, που διατηρούν βαθιά μες την ψυχή τους την πίστη στον εθνικό προορισμό.  Είναι το φως που παλεύει με το σκοτάδι. Το καλό που αντιμάχεται το κακό.

Η επική πάλη των ηρωικών έγκλειστων στις φυλακές συναγωνιστών και το ηρωικό αίμα του Μανώλη και του Γιώργου, έναν και μοναδικό στόχο είχαν και έχουν: να γίνει το ελλαδικό κράτος ελληνικό ! Κυψέλη αυθεντικής ελληνικής ζωής. Στρατηγείο του εθνικού μας πολιτισμού.

Οι άθλιοι που “πελεκούν και καίνε” αυτόν το τόπο, με όλο το σκότος της μαύρης τους ψυχής, συσκοτίζουν βρώμικα και αποσιωπούν δόλια τον ωραίο πατριωτικό αγώνα των λαμπρών μας αγωνιστών.

Όσους όμως κι αν δολοφονήσουν, όσους κι αν κλείσουν άδικα στη φυλακή, η ιστορική μνήμη έχει μια υπαρκτική αυτονομία που καμιά σκοπιμότητα δεν μπορεί να τη σβήσει.

Σιγοκαίει, σα φωτιά κάτω από τη στάχτη, αδιάφορη για κάθε  ανήθικο και ανιστόρητο παρεμβατισμό. Ζει άφθαρτη μέσα στα απαραβίαστα πνευματικά σύνορα της εθνικής μας συνείδησης και σιωπηλά αλλά επίμονα,  νοηματοδοτεί, εμπνέει και προστάζει:

Εμπρός, πάντα Εμπρός!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5157150527458092882

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item