Widgets

Απολείπειν ο θεός Aντώνιον - Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Χούντα Σαμαρά! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!, ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ!!!


Απολείπειν ο θεός Aντώνιον - Η Χρυσή Αυγή διέλυσε τη Χούντα Σαμαρά!

Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ', ακουσθεί
αόρατος θίασος να περνά
με μουσικές εξαίσιες, με φωνές-
την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου
που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου
που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που φεύγει.
Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ' όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις. 
Κ. Π. Καβάφης

Επιτέλους θα ηρεμήσει ο Αντωνάκης. Μπορεί τόσο καιρό να πάλευε να κρατηθεί στην εξουσία, μπορεί να χρησιμοποίησε θεμιτά και - κυρίως - αθέμιτα μέσα για να διατηρηθεί στην πρωθυπουργική καρέκλα, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να μαζέψει αρκετούς αποστάτες για να συντηρήσει την αντεθνική του εξουσία.
Μόλις 168 βουλευτές υπερψήφισαν το υποπόδιο της Μαρίκας Σταύρο Δήμα και πλέον οδηγούμαστε σε εκλογές, αλλά και σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Σε λίγες ώρες ο Σαμαράς συγκαλεί έκτακτο - πένθιμο υπουργικό συμβούλιο, που θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.
Επί δύο χρόνια ο Σαμαράς αγωνιζόταν για να μην έρθει αυτή η μέρα. Στην προσπάθειά του αυτή επιστράτευσε τους πάντες και τα πάντα, εξευτέλισε θεσμούς και προσπαθούσε με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του να φτιάξει το προφίλ της επανεκλογής του. Όμως από την πρώτη ημέρα είχε έναν αντίπαλο πολύ σκληρό απέναντί του.
Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή ξεμπρόστιασε τους κυβερνώντες, όντας η μόνη πραγματική Αντιπολίτευση, και μάλιστα Εθνική, εντός της αιθούσης της Ολομέλειας. Η κυβέρνηση με μία πραξικοπηματική ενέργεια έκλεισε στην Φυλακή τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού, ενώ απαγόρευσε σε όλους τους υπόλοιπους να μιλάνε.
Παρόλα αυτά πολλές ήταν οι φορές που η ψυχοσύνθεσή του έφτασε στα όριά της με τις αποκαλύψεις και την κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου. Πολλές φορές ήταν που αναρωτήθηκε «τι θα κάνουμε με αυτούς», παρακολουθώντας αποσβολωμένος την καταστροφή του.

Τώρα έπεσε και είναι βορά στα εσωκομματικά θηρία και διαθέσιμος στην Αδέσμευτη - πλέον - Ελληνική Δικαιοσύνη που οφείλει να διεξάγει εκτενείς έρευνες σχετικά με την εσχάτη προδοσία και την κατάλυση του πολιτεύματος από τον Σαμαρά και την «παράγκα Μπάμπη», σχετικά στοιχεία περί της οποίας αποτελούν η ομολογία Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις εντολές Σαμαρά για την προφυλάκιση Βουλευτών.
Με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, τις ψήφους των Έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών, η Χούντα Σαμαρά έπεσε και «αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις», Αντωνάκη. Οι διωκόμενοι Συναγωνιστές παρά τις φυλακίσεις, τις διώξεις, την λάσπη και τις δολοφονίες σου έδωσαν την πρέπουσα απάντηση, δείχνοντας σου την άγουσα για. την ηρεμία.  ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟΙ EΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ: Περήφανο «ΟΧΙ» των Συναγωνιστών μας μέσα στη Βουλή


ΑΥΤΟΙ EΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ: Περήφανο «ΟΧΙ» των Συναγωνιστών μας μέσα στη Βουλή
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Οι Συναγωνιστές απέδειξαν σήμερα ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ και πράττει πάντα αυτό που προστάζει το Εθνικό Συμφέρον, χωρίς «αστερίσκους», «υποσημειώσεις» ή συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.Η Χούντα Σαμαρά έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πνίξει την Φωνή της Χρυσής Αυγής, την Φωνή της Αλήθειας. Με «εντολή Σαμαρά» οδηγήθηκε στην Φυλακή άνευ στοιχείων η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στόχος να γίνει η Χρυσή Αυγή δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας και να γυρίσουν τα ψηφαλάκια πίσω στο «γαλάζιο μαντρί».

Υπήρξαν μάλιστα λίγο πριν την τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία εμετικά λασπολογικά δημοσιεύματα ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα. Αυτά τα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν στην πράξη με το περήφανο «ΟΧΙ» των Έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών.
Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Ελληνικό Λαό που την εμπιστεύτηκε, έριξε με την ψήφο της την πιο άθλια και εθνοπροδοτική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Αντιμέτωποι με «θεούς και δαίμονες», όντας κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ απέδειξε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και πορεύεται στις εκλογές με σύμμαχο τον Ελληνικό Λαό, στο επόμενο βήμα του Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα επιτέλους στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Σε νευρικό κλονισμό ο Σαμαράς: Άρχισε να “αισθάνεται” τα σίδερα της φυλακής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Ο επίορκος και προδότης τέως πρωθυπουργός, ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, ο πολιτικά ξοφλημένος Σαμαράς κατέρρευσε σήμερα μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής όπου βίωσε το κύκνειο άσμα του.

Γνωρίζοντας πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το "Βατερλώ" του είναι προδιαγεγραμμένο έδωσε ένα ρεσιτάλ μορφασμών και σπαστικών κινήσεων, μη θέλοντας να αποδεχθεί το τέλος του.
 


Οι λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς πρώην υπουργοί προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο, καθώς με το ζόρι κρατιόταν να μην βάλει τα κλάματα.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά της οικτρής του ψυχολογικής κατάστασης. Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά έλαβε τέλος!  ΠΗΓΗ

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά
Ευρισκόμενος άδικα στη φυλακή κηρύσσω τον Αγώνα της 25ης Ιανουαρίου 2015 για μία Χρυσή Αυγή ακόμα περισσότερο δυνατή μοναδική εγγύηση για εθνική αντίσταση του Λαού μας ενάντια στην ξενοκρατία των διεθνών τοκογλύφων.Χαιρετίζω την υπερήφανη στάση των απροσκύνητων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με τη ψήφο τους έριξαν την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη κυβέρνηση του Μνημονίου, τη θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Παραδοχή Σαμαρά: "Η Χρυσή Αυγή με έριξε από την εξουσία"
Το κύκνειο άσμα ενός τυράννου, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του βίντεο των δηλώσεων Σαμαρά, μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όταν και επισημοποιήθηκε ότι η χώρα οδεύει σε εκλογές.

Το αποτέλεσμα - ράπισμα στη χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου ήταν έργο των Εθνικιστών και της τιτάνιας προσπάθειας, δεδομένων των διώξεων και του σιωπητηρίου των ΜΜΕ, του Αρχηγού και των βουλευτών/στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Κάτι που αποδέχθηκε και ομολόγησε και ο ίδιος ο Σαμαράς στο τελευταίο του διάγγελμα - αντίο της εξουσίας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:
"Σήμερα, περισσότεροι ανεξάρτητοι βουλευτές άκουσαν την φωνή της συνείδησής τους και ψήφισαν Σταύρο Δήμα και τους ευχαριστώ. Δυστυχώς, μία μειοψηφία 132 βουλευτών, μέσα στους οποίους ....
συναθροίζονται ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή, σέρνουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές. Όλοι όσοι καταψήφισαν φέρουν ακέραιη ευθύνη για μια εξέλιξη που δεν ήθελε η ελληνική κοινωνία."

Υ.Γ.Η Χρυσή Αυγή έδιωξε έναν εκ των χειρότερων δικτακτόρων της Μεταπολίτευσης και το σημαντικότερο επίτευγμά της είναι η αναγνώριση από τον ίδιο της Νίκης της.. ΠΗΓΗ


Ηλίας Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ - Άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων ΒΙΝΤΕΟ
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος αμέσως μετά την πτώση της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου προέβη στην παρακάτω δήλωση:
"Οι εμπνευστές αυτής της άθλιας παραδικαστικής, πολιτικής και αντισυνταγματικής σκευωρίας, το τραγικό δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου σήμερα κατέρρευσε.
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ. Είμαστε έτοιμοι ως τρίτη πολιτική δύναμη στις επικείμενες εκλογές να δώσουμε μάχη για την πατρίδα και τον λαό που τόσο μας στηρίζει.
Αυτές οι εκλογές για να είναι ελεύθερες και πραγματικές θα πρέπει να αποφυλακιστούν άμεσα οι πολιτικοί κρατούμενοι, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι έγκλειστοι βουλευτές, γι’αυτό και θα κατατεθεί άμεσα αίτηση αποφυλακίσεως από όλους."  ΠΗΓΗ


Έκπτωτος φον Αντωνάκης: Μην λέτε ψέματα, μόνο εγώ έχω το δικαίωμα!
Μόνο ως θράσος μπορούν να χαρακτηριστούν τα λεγόμενα του έκπτωτου δικτάτορα αμέσως μετά την τρίτη και... φαρμακερή ψηφοφορία στην Βουλή, κατά την οποία το σώμα απεφάσισε ότι πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές.
Ο πολιτικάντης που έκανε νόρμα της πολιτικής ζωής του τόπου το ψέμα, την σκευωρία και την δολοπλοκία, επέλεξε να βγάλει άλλο ένα τρομολαγνικό διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό, για να πει ότι θα πάει στον Παπούλια απαιτώντας γρήγορα εκλογές για να πάει μία εβδομάδα νωρίτερα για. ξεκούραση.
Στο διάγγελμα του παραδέχτηκε ότι η πτώση του επήλθε από τις ψήφους και την Κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, των έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών, που δεν λύγισαν από τις απειλές του. Στην συνέχεια επεχείρησε να τρομοκρατήσει τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας ότι προεκλογικώς χρειάζεται «ευθύνη, όχι συκοφαντίες, ψέμματα, λαϊκισμός και πυροτεχνήματα, όχι εκλογικοί εκβιασμοί».
Αληθώς και σοβαρώς φον Αντωνάκη; Δεν χωράνε εκβιασμοί; Τότε γιατί την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας έδωσες σαφές μήνυμα προς τους έγκλειστους Συναγωνιστές απελευθερώνοντας τον «πρόθυμο» και παρατείνοντας την προφυλάκιση των Συναγωνιστών, Γερμενή και Ηλιόπουλου; Δεν χωράνε συκοφαντίες; Δηλαδή, θες να μας πεις, ότι όλες αυτές οι συκοφαντικές Χρυσαυγιάδες του τελευταίου έτους ουδέποτε συνέβησαν; Δεν χωράνε ψέμματα; Πού πήγαν Αντωνάκη, τα Ζάππεια που... έσκιζες μνημόνια και κατάπινες τους διεθνείς τοκογλύφους; Πού πήγαν οι υποσχέσεις σου ότι δεν θα συγκυβερνήσεις με το ΠΑΣΟΚ;
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν πλέον ούτε λέξη σου, αφού έχεις αποδειχτεί ο πιο αναξιόπιστος, ψεύτης και σκευωρός πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών. Οι Έλληνες θα αδράξουν την ευκαιρία να στείλουν και εσένα και το απόκομμά σου στην πολιτική ανυπαρξία που σας αρμόζει.
Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!
Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.
Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.
Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 205) 
xa.ekloges@gmail.com
Όσοι εκλογικοί αντιπρόσωποι ορίστηκαν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής ή δικαστικοί αντιπρόσωποι, καλούνται να ενημερώσουν την εκλογική γραμματεία στο 210 69 85 121.   πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bankingnews: Ιστορική νίκη της Χρυσής Αυγής έναντι του Σαμαρά - Πλησιάζει η εκλογική και δικαστική δικαίωση


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΩΡΑ!!!xrysh_aygh
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. 
Σε αυτό το αποτέλεσμα και την συντριβή του Σαμαρά και του Βενιζέλου έπαιξε τεράστιο ρόλο η συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που άντεξε στην αδικία και στις διώξεις που έγιναν με ψέμματα!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Ο Αρχηγός και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται έγκλειστοι στον Κορυδαλλό, προφυλακισμένοι και πολιτικοί κρατούμενοι ενός σάπιου και καταρρέοντος καθεστώτος!
Δεν υπάρχει άλλο κόμμα στην Ευρώπη και στον πολιτισμένο κόσμο που να έχει στην φυλακή τον Αρχηγό του.
Ουσιαστικά, όλη η ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκεται υπό διωγμό, είτε με φυλακίσεις, είτε με κατ’ οικον περιορισμούς, είτε με απειλές και εκφοβισμούς, είτε με γελοίες απαγορεύσεις άρθρωσης πολιτικού λόγου σε κοινό.

Και τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά!

Αντέχει το πολιτικό προσωπικό της χώρας να διεξαχθεί ένας πολιτικός αγώνας άνισος;
Με τον Αρχηγό και την κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου (ή μήπως δεύτερου;) κόμματος στην φυλακή;
Αντέχει το πολιτικό προσωπικό της χώρας και ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ΜΗΝ συμμετέχει ένας Αρχηγός κόμματος στις συσκέψεις Αρχηγών υπό την παρουσία του; Ή ακόμη χειρότερα να προσαχθεί με χειροπέδες για να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης;
Με ποια στοιχεία κρατείται ακόμη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής; Με ποιο σκεπτικό και με ποια δίκη; Να σας απαντήσουμε αν ζορίζεστε. ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!
Είναι πλέον μονόδρομος για το δικαστικό σύστημα στο σύνολό του! Είναι μονόδρομος για την δικαιοσύνη που ΔΕΝ μπορεί να υποκύπτει πλέον στους εντεταλμένους και τα τσιράκια του Σαμαρά, του Δένδια και του Αθανασίου.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!  πηγη


Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 

Γράφει ο Αντίοχος
Άρθρο του mister Tsipra δημοσιεύεται σήμερα στην «Αυγή», με διάφορα κοινότυπα συνθήματα (του τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει και όχι για να διχάσει» – αυτά μας τα’ παν κι άλλοι). Το μόνο σημείο που είναι άξιο προσοχής, είναι το παρακάτω:

«Στη βάση αυτής της δέσμευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να συσπειρώσει γύρω του όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις στο λαό, ώστε να έχει την πλειοψηφία στη νέα Βουλή, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις…».

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Αυτό που έχουμε γράψει 100 φορές και θα το επαναλάβουμε ακόμα μία, για να το… εμπεδώσετε και να το μεταδώσετε σε όσους είναι έτοιμοι να τον ψηφίσουν για να… απαλλάξει τη χώρα από το Μνημόνιο: η έλλειψη αυτοδυναμίας («πλειοψηφίας στη νέα βουλή») θα είναι η δικαιολογία του mister Tsipra για το ότι δε θα «προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του», ήτοι, στο… σκίσιμο του Μνημονίου! Μετά δε από τις εκλογές, όταν θα φωνάζουν οι «κοψοχέρηδες» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους κορόιδεψε, η τότε κυβερνητική προπαγάνδα θα επιδεικνύει άρθρα σαν το παραπάνω και θα τους λέει: «Να, εμείς σας τα λέγαμε, ότι χωρίς αυτοδυναμία δε θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Αλλά εσείς δε μας δώσατε αυτοδυναμία. Ας προσέχατε!».


(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  πηγη 
Ο ΤΥΦΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ «ΒΛΕΠΕΙ» ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ
KOYROYPLISΜαζί με το τέλος Σαμαρά και τις εκλογές, έρχεται μοιραία και η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος, είναι σιγουρότατο πως θα συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων και ως εκ τούτου θα έχει το ίδιο τέλος μ’ αυτούς. Κι αυτό δεν το βλέπουμε μόνο εμείς οι «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές», κ.τ.λ., αλλά και κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως για παράδειγμα ο (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος –καίτοι τυφλός- βλέπει πεντακάθαρα αυτό που έρχεται.

Έτσι, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 υπογράμμισε ότι η βιωσιμότητα του χρέους αποτελεί την πηγή του κακού για τη χώρα και τόνισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρει λύση τότε θα βρεθεί στην ίδια μοίρα με την νουδούλα:

«Η πηγή της αστάθειας στη χώρα προέρχεται από τη μη βιωσιμότητα του χρέους και αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, δεν καταφέρει να το καταστήσει βιώσιμο, θα βρεθεί στην ίδια μοίρα που είναι τώρα η ΝΔ».

Προς τι μια τέτοια δήλωση ένα μήνα πριν από τις εκλογές; Παλιό το κόλπο! Προφανώς, κάποιοι συριζαίοι έχουν αναλάβει να ρίξουν τον «πήχη» των προσδοκιών και να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για τη συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής, για να έχουν μετά να λένε πως «η κατάσταση είναι δύσκολη, εμείς σας τα λέγαμε»…     πηγη


Η εφημερίδα “Ακρόπολη” αποκαλύπτει το βρώμικο παρασκήνιο και τις προσεγγίσεις του Μεγάρου Μαξίμου

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης από το Μαξίμου για να μεταπειστούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ώστε να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
"Η Ακρόπολις της Κυριακής αποκαλύπτει αποκλειστικά όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης από το Μέγαρο Μαξίμου για να μεταπείσει τους προφυλακισμένους –και όχι μόνο– βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν Πρόεδρο τον δοτό Σταύρο Δήμα...
Το τηλέφωνο στην αίθουσα σύνταξης της Ακρόπολης χτύπησε την Παρασκευή το βράδυ. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κ. Νίκος  Μιχαλολιάκος. Τα όσα μας αποκάλυψε αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της φαύλης  κλεφτοδημοκρατίας της μεταπολίτευσης. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος το ιστορικό της προσέγγισης των προφυλακισμένων -και όχι μόνο- βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:
Στην περίπτωση των Μπούκουρα και Αλεξόπουλου το σχέδιο του Μαξίμου, είχε σκοπό να θολώσει τα νερά. Τον πρώτο τον αποφυλάκισε και τον δεύτερο τον κράτησε στην φυλακή... Στο τέλος και οι δυο απείχαν από την πρώτη ψηφοφορία. Κουτοπόνηρος στόχος τους αποτέλεσε η απόκρυψη της μεθόδευσης. Αφού έγινε η πρώτη ψηφοφορία, η οποία οδηγήθηκε σε φιάσκο ο Αντωνάκης, δεν μίλησε για συνταγματικά και αντισυνταγματικά τόξα, περιλαμβάνοντας έμμεσα στους «πρόθυμους» να φανούν υπεύθυνοι ψηφίζοντας Δήμα και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Στην συνέχεια περίμενε δυο με τρεις μέρες να δει την αντίδραση της Χρυσής Αυγής. Η οποία και ήρθε. Η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν καταπέλτης και έβαλε οριστική ταφόπλακα στα όνειρα των Σαμαροβενιζέλων για εκλογή Προέδρου! Οι βουλευτές της Χρυσής  Αυγής δεν ψηφίζουν Δήμα, ούτε πεθαμένοι.
Μόλις είδαν αυτό οι θλιβεροί του Μαξίμου, έβαλαν τον Σταύρο Δήμα να δηλώσει το ανεκδιήγητο, «εγώ δεν θέλω να εκλεγώ πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής». Μόνο που αυτή η δήλωση εκθέτει ανεπανόρθωτα τον δοτό υποψήφιο πρόεδρο της κλεπτοκρατίας τους, διότι εν τω μεταξύ στην δεύτερη ψηφοφορία πήρε τις δύο ψήφους των «προθύμων» πρώην Χρυσαυγιτών Μπούκουρα και Αλεξόπουλου.
Αυτός ο θλιβερός άνθρωπος και ακόμα πιο θλιβερός κυβερνήτης σε 24 ώρες παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για άγνωστο προορισμό. Μαζί  του φεύγουν και οι υπόλοιποι θλιβεροί της αστικής ελίτ που διέλυσε την χώρα και την κατέστησε μια σύγχρονη αποικία χρέους. Όλα αυτά τα μεταπολιτευτικά παράσιτα που έκαναν περιουσίες σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς τελειώνει αύριο. Ο άνθρωπος που ξεπούλησε την ψυχή του στον διάολο, πληρώνεται με το νόμισμα που του αξίζει. Θα πληρώσει  πανάκριβα για τα διαχρονικά εγκλήματα του, κατά του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας.


Η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που τόσο πολεμήθηκε και πολεμιέται από σύσσωμο το «αντισυνταγματικό» τόξο, των κλεφτών του συστήματος και των αστών ψευτοδεξιών, είχε την τύχη και πάνω απ΄ όλα το Εθνικό καθήκον να είναι εκείνη που θα βάλει την ταφόπλακα, στην φαυλοκρατία της μεταπολίτευσης.
Οι 16 ηρωικοί βουλευτές  του τρίτου δημοκρατικά εκλεγμένου (και οσονούπω δεύτερου) κόμματος της χώρας, έστειλαν τους μανδαρίνους της κλεπτοκρατίας σπίτι τους. Ελπίζουμε πολύ σύντομα στον φυσικό τους χώρο. Στην φυλακή! Εκεί που βρίσκονται άδικα σήμερα οι ασυμβίβαστοι πατριώτες."  ΠΗΓΗ

Bankingnews: Εγώ έκανα και κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος δήλωσε ο Σαμαράς αλλά τι εννοεί;

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Η δήλωση ότι θα κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρήζει μεγάλης πολιτικής προσοχής από όλους. Εγώ έκανα και κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στην συνέντευξη του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Το ερώτημα όμως είναι το έκανα και κάνω τα πάντα τι σημαίνει;
1) Σημαίνει ότι κάνει τα πάντα στα πλαίσια του Συντάγματος ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή παραβιάζεται ακόμη και το Σύνταγμα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
2) Η περίφημη δήλωση ότι όσοι ψηφίσουν παρών θα έχουν ονοματεπώνυμο, τι σημαίνει ότι ετοιμάζει σχέδιο πολιτικής εξόντωσης ή διαπόμπευσης τους;
3) Ο Σαμαράς αποδεικνύεται από το τηλεφωνικό ντοκουμέντο ότι παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη για να καταστρέψει πολιτικούς του αντιπάλους, όπως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.
4) Υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Σαμαράς θα προσπαθήσει να «μεταπείσει» ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ ώστε να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά τουλάχιστον οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται ενωμένοι ενώ και η ΔΗΜΑΡ ζητάει εκλογές.
5) Με την φράση κάνω τα πάντα ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τι σημαίνει; Σημαίνει ότι απομένουν λίγες ώρες έως την κρίσιμη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου και ετοιμάζει σχέδιο ώστε να αλλάξει την απόφαση των βουλευτών να οδηγηθεί η Ελλάδα σε εκλογές;
6) Αφού η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, γιατί δεν τις επιδιώκει, στις 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν και στις 26 Ιανουαρίου θα είναι πάλι πρωθυπουργός; Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική ο Σαμαράς δεν τις θέλει τις εκλογές γιατί βλέπει ήττα και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
7) Η δήλωση ότι θα κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρήζει μεγάλης πολιτικής προσοχής από όλους.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοτεινό και αβέβαιο το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ . ΓΙΑΤΙ;Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλατζής – γιδοβοσκός των ανεξάρτητων που ψήφισαν «Σ. Δήμα» – υποβολέας του άλλου, του Σ. Μπούκουρα, που τον είχε από κοντά μην τυχόν και μπερδευτεί και πει τίποτε άλλο, αντί εν μέσω προεδρικής εκλογής και εν μέσω θύελλας διαφθοράς αντί να δώσει στη δημοσιότητα τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων που δημοσιοποιούνται αρχές Δεκέμβρη κάθε έτους, έφυγε για διακοπές στην Αράχωβα.

Και περιέργως, οι αρμόδιοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, εκείνοι που κόπτονται για την «ελευθερία και την ανεξαρτησία» του τύπου, οι οποίοι με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι μέρος του διεφθαρμένου συστήματος αφού διατηρούν πολλά από τα προνόμια του προσωπικού της Βουλής, ενίοτε εκλέγονται και με την εξουσία – έχουν κάνει τουμπεκί.
Τι συμβαίνει;  Ποιά πλουσιόπαιδια και πλούσιες κυρίες που πλούτισαν αιφνιδίως θέλουν να μας κρύψουν οι κλειδοκράτορες των Πόθεν Εσχες.

Γιατί κρατάνε σαν Ιερό Μυστικό τα Πόθεν Εσχες και μάλιστα προεκλογικά;
Τι είδους εκβιασμοί γίνονται στο παρασκήνιο και μάλιστα ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας της Κολομβίας και ενόψει πρόωρων εκλογών;Ποιός είναι τυπικά υπεύθυνος για τα Πόθεν Εσχες;Μα ο χλιδάμπουρας αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλατζής.Που Βρίσκεται ο χλιδάμπουρας Καλατζής;


Στο πολυτελές πολυτελές ξενοδοχείο «Santa Maria» της Αράχωβας όπως μας πληροφορούν τα Παραπολιτικά.

Και κάνει διακοπές πολυτελείας χάρη στους πολυτελείς μισθούς που τού πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι.

Σύμφωνα με το… «ρεπορτάζ» όταν έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής, κατεβαίνοντας από το δωμάτιο του με φόρμα, το πρώτο που ζήτησε να μάθει ήταν αν ισχύει η κράτηση στον»Ζάχο» για φαγητό.

Όταν πήρε την απάντηση ότι είναι όλα κλεισμένα απάντησε «είναι δυνατόν να μην έχει τραπέζι για μένα;» και είπε πως θα πάρει μόνος του τηλέφωνο να διευθετήσει το θέμα.

Δεν μάθαμε αν το τραπέζι έκλεισε τελικά, αλλά το βέβαιο είναι πως ο κύριος Καλαντζής εκνευρίστηκε χρονιάρες μέρες.

Ο χλιμίτζουρας χλιδάμπουρας αντιπρόεδρος της Βουλής της Κολομβίας των Βαλκανίων που θα έπρεπε να διωχθεί ποινικά επειδή κρύβει τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών που ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι πολυτελείς χειμερινές διακοπές του και η μάσα@
Φάτε, φάτε, φάτε μέχρι να σας ανέβει η χοληστερίνη, φάτε, φάτε, φάτε, φάτε μέχρι να σκάσετε!!! πηγη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2505634878391861040

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item