Widgets

Διανομές τροφίμων σε άπορους από το Ε.ΛΑ.Μ., σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο


Εορταστική διανομή τροφίμων και στην Πάφο - 
Το Ε.ΛΑ.Μ. στο πλευρό των απόρων απ' άκρη σ' άκρη 


Στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε, όπου τα πάντα έχουν καταρρεύσει ή είναι υπό κατάρρευση, υπάρχουν κάποιοι, που ενάντια σε κάθε λογική στέκονται αρωγοί δίπλα στον συμπατριώτη μας που περνά δύσκολα. Θα ήταν αθέτηση του σκοπού μας, που έχουμε δώσει όρκο για αυτό, να μείνουμε ασυγκίνητοι αυτές τις εορτές μπροστά στο ανθρώπινο δράμα.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 23-12-2014, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία διανομή τροφίμων προσφέροντας μία ανάσα και ένα χαμόγελο σε άχρωμα και ταλαιπωρημένα πρόσωπα, που δεν ζητούν τίποτε παραπάνω από μία στήριξη τόσο σε τρόφιμα όσο και ψυχολογική.

Η διανομή που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έλαβε χώρα μπροστά στο αμαρτωλό Δημαρχείο της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα πως άλλοι κλέβουν και άλλοι προσφέρουν από το υστέρημα τους απλόχερα. Η απάντηση του κόσμου ήταν πώς ... υπάρχει ακόμα Θεός. Τα πολλά λόγια περιττεύουν..
Ανταμοιβή το χαμόγελο των παιδιών - Διανομή τροφίμων στην Λευκωσία


Το Σάββατο, 20/12/2014, ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε στην Λευκωσία, με αφορμή τις επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων, εκδήλωση διανομής τροφίμων σε άπορες οικογένειες συμπατριωτών μας, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση και τα μνημονιακά μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην χώρα μας.

Δεκάδες οικογένειες συνέρρευσαν στα γραφεία μας κατά την διάρκεια πραγματοποίησης της εκδήλωσης προκειμένου να λάβουν τρόφιμα. Το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στο χώρο διανομής απέναντι από τα γραφεία μας, εξέφρασε με χειροκροτήματα και κραυγές την αμέριστη στήριξή του προς το Ε.ΛΑ.Μ., το οποίο αποτελεί γι’ αυτούς μια όαση ελπίδας στο σκοτάδι της μιζέριας που έχει κατακλύσει τα τελευταία έτη την πατρίδα μας.

Ο κόσμος που είχε μαζευτεί απέναντι από τα γραφεία μας, στο χώρο όπου διεξαγόταν η εκδήλωση, ζητούσε επίμονα να πληροφορηθεί από τον πρόεδρο και τα μέλη του κινήματος για τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. σε όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, διανεμήθηκαν στις οικογένειες μεγάλες ποσότητες σε ζυμαρικά, όσπρια, φθαρτά, ψωμί και αλλαντικά.
Ιδιαίτερα συγκινητικές για τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που στελέχωσαν την συγκεκριμένη εκδήλωση, υπήρξαν οι στιγμές ενθουσιασμού των μικρών παιδιών που ανεβοκατέβαιναν τρέχοντας με χαρά τα σκαλιά των γραφείων προκειμένου να λάβουν γλυκά που ετοιμάσανε ειδικά γι’ αυτά, κοπέλες του κινήματός μας. Οι χαρούμενες αγκαλιές ευγνωμοσύνης και τα δυνατά γέλια των παιδιών που αντηχούσαν σε όλο το μήκος των γραφείων, αποτελούν καθεαυτά ένα ισχυρό κίνητρο για κάθε μέλος του κινήματός μας ξεχωριστά να συμβάλει συνεισφέροντας δυναμικά στο έργο κοινωνικής προσφοράς που έχει αναλάβει ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στόχος του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και προσωπική του υπόσχεση, είναι να συνεχίσει με θέρμη τον αγώνα του ώστε ανάλογες εκδηλώσεις στήριξης των άπορων συμπατριωτών μας να συνεχιστούν, με μεγαλύτερη επιτυχία, και στο μέλλον. Απώτερη θέση ωστόσο του Ε.ΛΑ.Μ. είναι να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα εξάλειψης όλων των αιτιών, που οδηγούν σημαντική μερίδα των Ελληνοκυπρίων να συρρέουν μαζικά προς τις διανομές τροφίμων, σε μια κοινωνία ευημερούσα και αυτάρκη.
Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν ποικιλοτρόπως την εκδήλωση αυτή και εύχεται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, σε μία Πατρίδα Ελεύθερη τόσο στο Βορρά όσο και στον Νότο!
DSC 6512 663c7
DSC 6430 95910
DSC 6432 081a3
DSC 6435 04345
DSC 6437 4b528
DSC 6438 fbcd9
DSC 6449 ff963
DSC 6459 cd74a
DSC 6539 066df
DSC 6554 04008
DSC 6578 59210
Γιορτινή Διανομή Τροφίμων από Έλληνες σε Έλληνες στην Λεμεσό (Φωτορεπορτάζ)
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε άλλη μία εκδήλωση του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λεμεσό, το Σάββατο 20/12, μπροστά από το άγαλμα της Αγωνιζόμενης Μαθητιώσας Νεολαίας, έξω από το Λανίτειο. Εκεί τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος διένειμαν τρόφιμα και ρουχισμό σε περισσότερες από 120 οικογένειες συμπατριωτών μας που η μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης έριξε στην εξαθλίωση, την φτώχια και την πείνα.

Πολύ πριν τις 10:00, που ήταν η καθορισμένη ώρα έναρξης της διανομής, δεκάδες συμπατριώτες μας κατέκλυσαν την πλατεία αναμένοντας στην σειρά για να πάρουν τρόφιμα.

Δυστυχώς στην Κύπρο του 2014 τέτοιες ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελούν επιτακτική ανάγκη, καθώς χιλιάδες συμπατριώτες μας ζουν υπό το όριο της φτώχιας, καθώς η Κυβέρνηση κρίνεται ανίκανη να επιτελέσει το έργο της και να παρέχει τα βασικά στον λαό. Αντιθέτως, προτιμούν να σπαταλούν τα κρατικά ταμεία στα επιδόματα των αλλοδαπών, στους παχυλούς μισθούς των πολιτικών, στα αμέτρητα προνόμια τους, στα αναρίθμητα σκάνδαλα και τα τοκοχρεολύσια.

Πολλά μπράβο αξίζουν τόσο στα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που έδωσαν από το υστέρημα τους για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους, αλλά και σε κάποιους προμηθευτές που διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ο κόσμος εκτίμησε δεόντως την διανομή τροφίμων και ρουχισμού, καθώς τα σχόλια που λάβαμε ήταν πολύ ενθαρρυντικά, ενώ συνεχάρησαν τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. για την ανιδιοτελή αυτή πράξη, καθώς δώσαμε χαρά σε εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας αυτές τις Άγιες μέρες.
Πρώτη ανταπόκριση: Διανομές τροφίμων σε άπορους από το Ε.ΛΑ.Μ., σε Λευκωσία και Λεμεσό
Μεγάλες γιορτινές διανομές τροφίμων πραγματοποιήθηκαν χθες, Σάββατο, 21/12/14, σε Λευκωσία και Λεμεσό, αντίστοιχα, από το Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μετουσιώνει τις υποσχέσεις του σε πράξεις και βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των απόρων συμπατριωτών μας σε αντίθεση με τα κόμματα του κατεστημένου, που δυστυχώς μένουν στα λόγια. Αντ’ αυτού το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι σκάνδαλα, σήψη και διαφθορά.

Δυστυχώς, αν και οι κρατούντες επιμένουν να βλέπουν ανάπτυξη, εμείς για ακόμα μία χρονιά είδαμε αύξηση μόνο στον αριθμό των απόρων οικογενειών που προσέτρεξαν στα συσσίτια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

*Ακολουθούν περισσότερα με πλούσιο φωτορεπορτάζ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ


Κάλεσμα διανομής τροφίμων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο - Το Ε.ΛΑ.Μ. στο πλευρό των απόρων
Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 20/12/2014 μεγάλη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους συμπατριώτες μας στην Λευκωσία και στην Λεμεσό στις 11:00 και 10:00 αντίστοιχα. Διανομή τροφίμων θα διεξαχθεί και στις 23/12/14 και ώρα 10 π.μ. στην Πάφο. Επί της ευκαιρίας κάνουμε ανοικτό κάλεσμα στους άπορους συμπατριώτες μας όπως παρευρεθούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στις δύσκολες αυτές εποχές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέκεται αλληλέγγυο και έμπρακτα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων συμπατριωτών μας, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προσφέρει λίγη χαρά στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Καλούμε όσους μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα μας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 96531920 ή ηλεκτρονικά στο mail: foreas@elamcy.com. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να περάσουν από τα κατά τόπους γραφεία και να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης.

Η αλληλεγγύη του λαού μας, είναι το όπλο ενάντια στην διαφθορά της κλεπτοκρατίας, που έριξε τους συμπατριώτες μας σε αυτά τα δύσβατα οικονομικά μονοπάτια, μετατρέποντας τους σε σκλάβους στους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι με τα χαράτσια τους αφαιμάζουν τον λαό μας.

Η μοναδική καθαρή πολιτική φωνή αυτού του τόπου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δείχνει έναν άλλο δρόμο. Χωρίς οποιεσδήποτε οικονομικές απολαβές, στέκεται στο πλευρό των δυσπραγούντων συμπατριωτών μας, εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους που το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι ανάμιξη σε οικονομικά σκάνδαλα.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ – 20/12/14

ΩΡΑ: 11 π.μ. – Λευκωσία

Γραφεία Κεντρικής ΔιοίκησηςΛΕΜΕΣΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ - 20/12/14

ΩΡΑ: 10 π.μ. - Λεμεσός

Έναντι γηπέδου Λανιτείου (Σε περίπτωση βροχής στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Λεμεσού).


ΠΑΦΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ – 23/12/14

ΩΡΑ: 10 π.μ. – Πάφος

Στήλης 28ης Οκτωβρίου


elamcy.com


Γιορτινή διανομή τροφίμων από Έλληνες σε Έλληνες στην Λάρνακα
Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση διανομής τροφίμων από τον Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που έγινε το Σάββατο 13/12/2014 στα Πολιτικά Γραφεία της Λάρνακας.

Παρά την κακοκαιρία η προσέλευση των συμπατριωτών μας δυστυχώς ήταν πολύ αυξημένη, αποδεικνύοντας έτσι την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:00 και διήρκεσε για περίπου τρεις ώρες. Τρόφιμα και είδη ένδυσης δόθηκαν σε πληθώρα οικογενειών.

Η ανταμοιβή για όλα τα μέλη μας που αφιέρωσαν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο για αυτή την εκδήλωση ήταν και οι ευχαριστίες από τους συμπατριώτες μας και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών τους.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις πόλεις από το Κίνημα μας, γιατί έχουμε χρέος να είμαστε δίπλα στους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας, με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια.


elamcy.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 7781783243227826669

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item