Widgets

ΜΕ «ΒΡΩΜΙΕΣ»το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ προσπαθει να ΒΓΑΛΕΙ ΠτΔ.


Ο Ντογιάκος προσπαθεί να βγάλει πρόεδρο: Βρώμικες μεθοδεύσεις και έντονο παρασκήνιο στις τελευταίες μέρες της χούντας ΣαμαράΈχει γίνει συγγνωστό σε όλους πως ο... ασταθής Σαμαράς θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, να παραμείνει στην εξουσία. Στην όλη προσπάθεια που κομβικό της σημείο έχει την προεδρική εκλογή, φαίνεται ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία η «παράγκα Μπάμπη», αλλά και οι καναλάρχες. Αρκεί να θυμίσουμε ενδεικτικά μερικές περιπτώσεις:
Ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά: Σε αδιάψευστο ντοκουμέντο ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού να δίνει απευθείας εντολή για την προφυλάκιση Βουλευτών. Το εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο ουδέποτε προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά επίσης δεν διερευνήθηκε από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Η αυθεντικότητά του έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο πραγματογνώμονα και τα αποτελέσματα έχουν κοινοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Βίντεο Χαϊκάλη: Με παρέμβαση Ντογιάκου δεν πραγματοποιήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κατηγορούμενου, ώστε να φανεί ποιος τον προειδοποίησε να μην πάει στο ραντεβού που θα οδηγούσε στην σύλληψή του, αλλά και ποιος θα του έδινε τα λεφτά, που προορίζονταν για την δωροδοκία βουλευτή, προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της δημοκρατίας.
Τα παραπάνω είναι οι δύο πιο τρανταχτές υποθέσεις της προεδρικής εκλογής, ενώ από πίσω τους βρίσκονται δεκάδες άλλες, λιγότερο ή περισσότερες ενδεικτικές του βούρκου που έχει επιστρατευτεί για να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και ο Σαμαράς στη φυλακή.
Τώρα διαβάζουμε για μία άλλη υπόθεση, που ανακινήθηκε, εν είδει εκβιασμού, από ένα από τα ιστολόγια του «χιλιάρικου», που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του antinews αναφέρεται ότι το εν λόγω ιστολόγιο έχει «αποκλειστικές πληροφορίες» για την υπόθεση με τον «νέο Καρατζαφέρη».
Σύμφωνα με αυτές τις «αποκλειστικές πληροφορίες», η υπόθεση ερευνάται, αλλά περιμένουν να «δεθούν τα στοιχεία», προκειμένου να ασκηθούν διώξεις, για μίζες, για off shore και για άλλα κακουργήματα. Πρόκειται για ένα δημοσίευμα, που αξίζει να ερευνηθεί από τις διωκτικές αρχές, αφού συνιστά εκβιασμό.
Τα στοιχεία για τους εν λόγω πολιτικούς που συζητάμε υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η ανακίνηση του σεναρίου τώρα είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή. Όπως αναφέρει εντέχνως το ιστολόγιο τα στοιχεία «δεν βγαίνουν στο φως» καθώς «οι αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα».
Κοινώς: Όποιος βουλευτής ή πολιτικός αρχηγός διαβάζει αυτό το άρθρο και βλέπει τον εαυτό του να αντανακλάται στο δημοσίευμα, καταλαβαίνει ότι ή ψηφίζει «Σταύρο Δήμα» ή η «παράγκα» αναλαμβάνει δράση.
Διαβάστε το δημοσίευμα: 
"Ποιοι βουλευτές εμπλέκονται σε υποθέσεις με μίζες;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews, υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστον εν ενεργεία βουλευτές, πολύ βαριά ονόματα που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις.
Εδώ και πολλές ημέρες διακινούνται στους διαδρόμους και τα δημοσιογραφικά γραφεία φήμες για εμπλοκή πολιτικού ή πολιτικών και μάλιστα εν ενεργεία σε υποθέσεις με μίζες.
Είχαμε γράψει εδώ στο antinews σε ανύποπτο χρόνο ότι μπορεί να σκάσει σκάνδαλο ανάλογο με εκείνο στο οποίο εμπλέκεται ο Καρατζαφέρης. Και τα λεφτά είναι πάρα πολλά.
Όμως, όλο αυτό τον καιρό πολλοί αναρωτιούνται: Μα αφού υπάρχουν οι υποθέσεις, οι φάκελοι είναι γεμάτοι στοιχεία και πλήρως διασταυρωμένοι, γιατί δε βγαίνουν στο φως; Γιατί δηλαδή ενώ το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του χαρτιά – φωτιά με μίζες και πολύ βαρείς φακέλους, τα στοιχεία δεν πηγαίνουν στη δικαιοσύνη ώστε να αποκαλυφθεί ο μεγάλος φωνακλάς και να μάθουμε όλοι το ρόλο που παίζει;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews λοιπόν, υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστον εν ενεργεία βουλευτές, πολύ βαριά ονόματα που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις. Δε λέμε ότι είναι και κατηγορούμενοι, αυτό ας το αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Λέμε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για περίεργο πλουτισμό, για υπεράκτιες εταιρείες και για «ανοίγματα» που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Η αποκάλυψη των ονομάτων θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, όμως, οι αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Εδώ δεν κάνει κουμάντο ο Χαϊκάλης με τον Καμμένο και τον Λαζόπουλο για να στηθεί μια κωμωδία. Όταν υπάρχουν υποθέσεις πρέπει να δένονται απόλυτα και να μην υπάρχουν σκιές. Ίσως και γι’ αυτό δεν έχουν βγει στο φως.
Όμως, λέμε το εξής: Αν τελικά βρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης είναι ικανά να διαλύσουν το πολιτικό σύστημα. Και κυρίως να βάλουν στη θέση τους ορισμένους που κόπτονται για την Ελλάδα και τη σωτηρία της και από την άλλη εμπλέκονται σε πολύ σοβαρές υποθέσεις δωροδοκίας."
Αν υπήρχε κράτος θα είχε ήδη επέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Τμήμα Εκβιαστών, για να διερευνηθούν οι "αποκλειστικές πληροφορίες" του εν λόγω ιστολογίου και ο στόχος του εν λόγω δημοσιεύματος! Όμως, όπως είχε πει και ο Μπαλτάκος: "Θα πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;"  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:
H τελευταία προσπάθεια Σαμαρά ενόψει της τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή ΠτΔ


Φήμες θέλουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει ξανά με νέο μήνυμα, το Σάββατο ή την Κυριακή ενόψει της τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή ΠτΔ.
Πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει επαρκή περιθώρια να προχωρήσει σε νέες προτάσεις, διαφορετικές από εκείνες που έκανε την περασμένη Κυριακή, πριν τη δεύτερη ψηφοφορία και εκφράζουν την πεποίθηση ότι στο νέο του μήνυμα, εκτός από το να υπενθυμίσει την πρωτοβουλία που ανέλαβε την προηγούμενη Κυριακή, θα επιχειρήσει να θέσει τους βουλευτές ενώπιον των ευθυνών τους.
 Άλλωστε, στο ίδιο κλίμα ήταν και η δήλωση που έκανε μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο στη Βουλή όταν είπε ότι στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα υπάρχει «παρών» αλλά ονοματεπώνυμο. «Ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και το συμφέρον της πατρίδας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν κύκλο επαφών με στελέχη τόσο των ανεξάρτητων βουλευτών όσο και με στελέχη κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης με σκοπό να καταγραφεί μια νέα δυναμική της υποψηφιότητας Δήμα τη Δευτέρα.
Με δεδομένο ότι στη δεύτερη ψηφοφορία η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα απέσπασε 168 ψήφους, στην τρίτη ψηφοφορία, όπου για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαιτούνται 180 ψήφοι, η κυβέρνηση αναζητά 12 ψήφους. Ωστόσο, τρεις ημέρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία το «ταβάνι» τοποθετείται στις 172-173 ψήφους.
Την ίδια ώρα, φαίνεται να απορρίπτονται εντελώς τα σενάρια περί ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού ή αλλαγή του εκλογικού νόμου. Η αλλαγή εκλογικού νόμου, μάλιστα, θα ήταν άγνωστο ποιους θα μπορούσε να είχε ως αποδέκτες, δεδομένης της πορείας αφομοίωσης της ΔΗΜΑΡ από τον ΣΥΡΙΖΑ και του κλίματος στους ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ


«Ταβάνι» στους 175 βλέπει ο Σαμαράς και ετοιμάζεται να δώσει δώρο τη χώρα στους τούρκους, καταργώντας το πλαφόν του 3%


Στην πορεία του προς την πτώση, ο Σαμαράς έκανε οτιδήποτε ήταν δυνατόν για να την αποτρέψει. Ξεκίνησε βάζοντας αθώους ανθρώπους στην φυλακή, επειδή αρνήθηκαν να γίνουν τα πολιτικά του δεκανίκια. Πλησιάζοντας προς την προεδρική εκλογή έστειλε ένα μήνυμα προς τους έγκλειστους Συναγωνιστές, αποφυλακίζοντας τον «πρόθυμο». Στη συνέχεια «έθαψε» με την βοήθεια του Ντογιάκου το βίντεο Χαϊκάλη και απεύθυνε διάγγελμα προς τους βουλευτές, τάζοντας υπουργεία και θέσεις για να ψηφίσουν.
Παρά τις, ομολογουμένως φιλότιμες, προσπάθειες του έκπτωτου δικτατορίσκου, όμως, οι 180 «πρόθυμοι» δεν φαίνεται να μαζεύονται και στο Μαξίμου εκτιμούν ότι το «ταβάνι» είναι οι 175. Έτσι έχουν αρχίσει και οργιάζουν οι φήμες για την συνέχεια των προσπαθειών της χούντας.
Μία εκ των φημών που ακούστηκε, αφορά νέο διάγγελμα Σαμαρά, στο οποίο θα υποσχεθεί τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών, με παράλληλη αλλαγή του εκλογικού νόμου. Συγκεκριμένα, όπως σημείωναν κυβερνητικοί παράγοντες και μετέδιδαν οι πάντα πρόθυμοι δημοσιογράφοι, αναμένεται να υποσχεθεί κατάργηση του πλαφόν του 3% για είσοδο στη Βουλή. Η εν λόγω κίνηση, όπως λένε τα παπαγαλάκια, έχει ως στόχο τους ψήφους της ΔΗΜΑΡ, αφού μόνο με κατάργηση του πλαφόν αναμένεται να βρεθεί αυτή στην Βουλή.
Βεβαίως ο στόχος δεν είναι αυτός μόνο, αφού ακόμα και αν καταργηθεί το πλαφόν του 3%, μονάχα 3-4 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα εισέλθουν στην Βουλή. Αυτοί, όμως, με πρώτο τον Φώτη Κουβέλη, έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν τους ενδιαφέρει η προσφορά Σαμαρά.
Ο πραγματικός στόχος είναι οι τουρκόφρονες που έχουν παρεισφρήσει στο Κοινοβούλιο, ευρισκόμενοι σε διάφορα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑΗ κατάργηση του πλαφόν του 3% θα ανοίξει την πόρτα του Κοινοβουλίου σε ένα «τουρκικό» κόμμα, γέννημα του Προξενείου. Έτσι πλέον δεν θα είναι ανάγκη η διασπορά τους σε διάφορα κόμματα, αλλά θα μπορούν να συνταχθούν σε ένα, προωθώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας καλύτερα, έχοντας μάλιστα και περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες, με προεξάρχουσα την κοινή «γραμμή».
Ο στόχος, λοιπόν, του Σαμαρά είναι να δελεάσει τους τουρκόφρονες, ώστε να τον ψηφίσουν. Προτίθεται, δηλαδή, να καταφέρει ένα ισχυρό πλήγμα στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την πρωθυπουργική του θητεία για μερικούς μήνες ακόμα! Αυτό προσθέτει άλλον έναν πολύ ισχυρό λόγο για να τον στείλουν στον «αγύριστο» οι Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές!  ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΣ: ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ


Αυστριακή εφημερίδα “Der Standard”: “Η οργή της Αθήνας για το αναγκαστικό δάνειο με τα δεκαπέντε μηδενικά” – Μία ομιλία του Χρήστου Παππά από το 2013

Δημοσίευμα – κόλαφο είχε μόλις χθες η αυστριακή εφημερίδα “Der Standard”, σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, που δικαιούται να λάβει η Ελλάδα από την Γερμανία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ποσό των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να αναφέρει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής της Βουλής είναι "ψίχουλα" μπροστά στην πραγματική οφειλή της Γερμανίας στην Ελλάδα που ανέρχεται σε πολύ περισσότερα λεφτά.
Συγκεκριμένα η «Ντερ Στάνταρντ» αναφέρει πως για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν τα διασκορπισμένα αρχεία και ο οποίος στο σημειωματάριο του σημειώνει έναν δεκαπενταψήφιο αριθμό, δηλαδή 1,5 τρισεκατομμύρια δραχμές που αφαιρέθηκαν και είναι καταγεγραμμένα στην Τράπεζα της Ελλάδας, ως καταναγκαστικό δάνειο, το οποίο απέσπασαν το Μάρτιο του 1942 από τους Έλληνες, το γερμανικό Ράιχ και η Ιταλία.
Σημειώνει επιπλέον πως οι υπάλληλοι σε αυτούς τους υπολογισμούς τους δεν συμπεριέλαβαν καν τα δισεκατομμύρια δραχμών που ήταν τα μηνιαία έξοδα των κατοχικών δυνάμεων, ενώ το δάνειο παραμένει ανοικτό και υπάρχουν οι υπογραφές των κατακτητών που μάλιστα λίγο πριν από το τέλος του πολέμου είχαν πληρώσει δύο δόσεις του, κάτι που αποδεικνύει πως επρόκειτο για ένα δάνειο.
Πρόκειται προφανώς για μία προφανή προσπάθεια συμβιβασμού ανάμεσα στους υποτακτικούς της Μέρκελ και την μεγάλη αφέντρα, δεδομένου ότι το ζήτημα δεν μπορεί να αναβάλλεται πλέον, όπως εδώ και 70 χρόνια, επειδή η όποια καθυστέρηση γιγαντώνει την Χρυσή Αυγή. Σε κάθε περίπτωση επειδή το ζήτημα είναι πραγματικά «καυτό» σας παρουσιάζουμε μία ομιλία του Συναγωνιστή, Χρήστου Παππά, από το Απρίλιο του 2013, σχετικά με αυτό το θέμα:   ΠΗΓΗ

Γεώργιος Γερμενής: Αν ψήφιζα και εγώ για Πρόεδρο θα ήμουν ελεύθερος
Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών παρέτεινε την προφυλάκιση μου στις φύλακες Κορυδαλλού ακόμη ένα εξάμηνο.  Ήδη βρίσκομαι 11 μήνες στη φυλακή και η απάντηση του Συμβουλίου με λίγα λόγια λέει ότι δεν έχω αποκηρύξει την ιδεολογία μου και παραμένω βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή ΑυγήΑντίθετα εάν και εγώ ψήφιζα για Πρόεδρο Δημοκρατίας και αποκήρυττα τα πιστεύω μου και την παράταξη μου θα ήμουν τώρα ελεύθερος αγκαλιά με την οικογένεια μου, στιγματισμένος όμως για μια ζωή ως προδότης, νενέκος και ρίψασπις απέναντι στα ιδεώδη του ελληνισμού.
Από την προσέγγιση του εις βάρος μου κατηγορητήριου, προκύπτει ότι το μόνο «έγκλημα» που έχω διαπράξει είναι η εθνικιστική  και πατριωτική μου ιδεολογία. Αλλά  εγώ ως Έλληνας γνωρίζω ότι στην Ελλάδα ουδείς διώκεται για τις ιδέες του, εφόσον αυτές δεν έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τους Νόμους, και για κάτι τέτοιο βέβαια δεν κατηγορούμαι.
Η ιδεολογική προσέγγιση του Κόμματος, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει τυχόν εγκληματικές πράξεις που να μπορούν να αποδείξουν τις αποδιδόμενες κατηγορίες.
Ο δε διαχωρισμός που επιδιώκεται προς στοιχειοθέτηση του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή του πολιτικού  και του επιχειρησιακού τμήματος της οργάνωσης, όπως αποκαλεί το κόμμα στο κατηγορητήριο, είναι  κατασκευασμένος. Το κόμμα είναι ένα, με συγκεκριμένη ιδεολογία και πολιτική προσέγγιση και κανένα επιχειρησιακό κομμάτι δεν εκφεύγει της πολιτικής προσέγγισης.
Αυτές είναι οι αρχές του κόμματος του οποίου, είμαι μέλος από το 1997 και ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατηγορήθηκα για οποιαδήποτε άδικη πράξη, λόγω της ένταξης μου σε αυτό.
Δεν μπορώ εγώ ή οποιοδήποτε αμέτοχο μέλος του κόμματος να εγκαλούμαστε για  τυχόν άνομες ενέργειες, υποστηρικτών, οπαδών, ή και συμπαθούντων το κόμμα. Αναλογίζομαι πραγματικά, ποιες θα ήταν οι πολιτικές αλλά και νομικές συνέπειες, αν κάθε άδικη συμπεριφορά έλληνα πολίτη, γινόταν και με προσέγγιση την πολιτική και κομματική του τοποθέτηση. Πόσω μάλλον των φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων, που συχνότατα διαπράττουν αδικήματα κατά την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων. Δεν κλήθηκαν όμως ποτέ να απολογηθούν και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ΠΑΕ για τις πράξεις των φιλάθλων τους, κατηγορούμενοι ότι προτρέπουν στην τέλεση αδικημάτων.
Είναι άξιο απορίας όμως, πως ένα πολιτικό κόμμα εγκαλείται για τον ιδεολογικό του προσανατολισμό και για τον λόγο αυτό να έχουν χρηστεί κατηγορούμενοι, εκπρόσωποι του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως εγώ, αλλά παράλληλα να λαμβάνει έγκριση συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, αφού διαπιστώθηκε ότι το Κόμμα αυτό κινείται εντός δημοκρατικής νομιμοτητας!
Γερμενής Γεώργιος
Βουλευτής Β΄ Αθήνας
Φύλακες Κορυδαλλού
23 Δεκεμβρίου 2014


ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ

DHMAS-BOYLH1
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Μόλις πριν λίγες ημέρες έχει προταθεί για πρόεδρος, ακόμη καλά καλά δεν έχει περάσει εμπρός από τον περίβολο του προεδρικού μεγάρου, ακόμη δεν γνωρίζει τι χρώμα έχουν οι τοίχοι του και άρχισε τις πομπώδεις δηλώσεις, επιδεικνύοντας τη «δημοκρατικότητά» του, την «πίστη» του στο σύνταγμα και προπάντων την ιδεολογική του τοποθέτηση, όσον αφορά την πολυφωνία.

Ο λόγος για ποιόν άλλο, από τον υποψήφιο πρόεδρο δημοκρατίας κύριο Σταύρο Δήμα ο οποίος δήλωσε:

«Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Μα τι άλλη δήλωση θα μπορούσε να περιμένει κανείς από κάποιο πρόσωπο που προτάθηκε από τον κύριο Σαμαρά, έναν κατ όνομα πρωθυπουργό και στην πραγματικότητα ραδιούργο και επιπόλαιο επαρχιακό μικροπολιτικάντη, που προκειμένου να εδραιώσει και να σταθεροποιήσει την καρεκλίτσα του, κατέλυσε κάθε δημοκρατικό θεσμό, χειραγώγησε τη δικαιοσύνη, ευτέλισε το σύνταγμα και εξέτρεψε το πολίτευμα στήνοντας μια ακατανόμαστη σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Μόνο ας μην ξεχνάει ο αγαπητός υποψήφιος, ότι σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς, σημαίνει πρωτίστως σεβασμός στην εκλογική ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, σεβασμός και αποδοχή στις επιλογές του. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γνωρίζει ένας πρόεδρος δημοκρατίας. Παρά την οποιαδήποτε ιδεολογική, φιλοσοφική ή θεωρητική διαφορά και αντίρρηση ο πρόεδρος πάνω απ όλα αποτελεί τον φυσικό εκπρόσωπο της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της πολυφωνίας και είναι ακομμάτιστος. Είναι ο πρώτος που υποστηρίζει το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης, ακόμη και αν είναι αντίθετη από τη δική του. Διαφορετικά είναι πρόεδρος στα πρότυπα των Νικολάϊ Τσαουσέσκου, Ιωσήφ Στάλιν, Πόλ Πότ.

Αλλά όπως προείπαμε, ο υποψήφιος του κυρίου Σαμαρά, μπορεί να μην είναι τάλε κουάλε με αυτόν που τον προτείνει;

Εκτός φυσικά αν ο κύριος Δήμας θεωρεί και ερμηνεύει ως δημοκρατικούς θεσμούς, το δικαίωμα της Πολιτείας να απαγορεύει πολιτικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, να παρεμποδίζει την δωρεάν διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, να προφυλακίζει βουλευτές με το αιτιολογικό της συμμετοχής τους στο Πολιτικό συμβούλιο του κόμματος τους ή λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα τους, να αποκλείει από το δημόσιο βήμα έναν πολιτικό και ιδεολογικό χώρο και να μην καταδικάζει δημοσίως την δολοφονία δυο νέων ανθρώπων, από ακροαριστερούς τρομοκράτες, με μόνη αιτία την ιδεολογική τους ταυτότητα.

Αν αυτό εννοεί ο κύριος Δήμας ως δημοκρατικούς θεσμούς, που μάλλον αυτό εννοεί, τότε δεν μπορούμε να τον επικρίνουμε.

Πάντως θεωρούμε ότι ο εξουσιομανής κύριος Σαμαράς, έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο απόγνωσης προκειμένου να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους και να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία, που όχι μόνο δεν θα είχε καμμία αντίρρηση για τις ψήφους τις Χρυσής Αυγής, αλλά και η Μπόκο Χαράμ να μπορούσε να ψηφίσει τον κύριο Δήμα, θα τους έκανε υποκλίσεις. Και αφήστε τον κύριο Δήμα να βερμπαλίζει.

Καλά Χριστούγεννα Έλληνες! (όσο μας αφήνουν να τα περάσουμε καλά)  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ: ΕΞΩ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ – ΜΕΣΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
fasistas samaras cover ο

Ένας-ένας οι προφυλακισθέντες για τις μίζες στα εξοπλιστικά, βγαίνουν έξω!

Έτσι, ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Δ. Παπαχρήστος, ο οποίος είχε προφυλακισθεί διότι μοίρασε μίζες στην υπόθεση των εξοπλιστικών. Ο λεγάμενος ήταν εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WEGMANN και κατηγορείται ότι δωροδόκησε τον πρώην διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμύνης Αντώνη Κάντα με 750.000 ευρώ.

Είχε προφυλακιστεί από τον Ιανουάριο του 2014 μετά την απολογία Κάντα, ο οποίος τον είχε κατονομάσει.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η ΠΑΡΑΝΟΜΗ και κατόπιν «εντολής Σαμαρά» προφυλάκιση του Αρχηγού, της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας και πληθώρας στελεχών του τρίτου κόμματος της χώρας, γιατί αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! πηγη


ΟΙ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ!VOULI-595x240
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«
Αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση ο Σαμαράς, ύστερα από την σωρεία των αποκαλύψεων σχετικά με την υπόγεια δράση του, προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας.

Κατά σημαντικότητα πρώτο είναι το γεγονός ότι έχει βάλει αθώους ανθρώπους στη φυλακή, για να πιέσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή να γίνει δεκανίκι του. Η αποκάλυψη ότι ο Σαμαράς μίλησε με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, διατάσσοντας την προφυλάκιση Βουλευτών και μάλιστα με χυδαίο λεξιλόγιο, συνιστά όνειδος από το οποίο δύσκολα θα ξεπλυθεί το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ο λόγος περί του πολιτικού συστήματος ολόκληρου, αφού συνέπραξαν δια της σιωπής ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά αποκόμματα, σε αυτή την εκτροπή.

Ας πάμε, όμως, στα λιγότερο σημαντικά. Πληθώρα έχουν υπάρξει τελευταία οι καταγγελίες εκατέρωθεν για τον περιβόητο «κουμπαρά». Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και η περιβόητη υπόθεση με το βίντεο Χαϊκάλη και όλα τα παρελκόμενα. Απαραίτητη παρένθεση: Ο Καμμένος ας μην κλαίγεται ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι ο Ντογιάκος επιχειρεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Αν ήθελε ο Καμμένος ας ανακινούσε στα πάνελ που ξημεροβραδιάζονται τα στελέχη του το «θαμμένο» ντοκουμέντο με τις διαταγές Σαμαρά. Δεν το έπραξε, κοιτώντας το κομματικό συμφέρον του, οπότε απορίας άξιο γιατί τώρα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του.

Ο Σαμαράς με το διάγγελμά του μπορεί να μην κατάφερε το σκοπούμενο, που ήταν να προσελκύσει πρόθυμους να ξεφτιλιστούν ενώπιον ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας. Κατάφερε όμως να περάσει το ζητούμενο σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο και μάλιστα φανερά.

Ξεπερνώντας τον φανερό πανικό του Σαμαρά από το ότι δεν μαζεύονται οι «180» και θα χάσει την πρωθυπουργική καρέκλα, είδαμε ότι ο πρωθυπουργός ευθέως έταξε μέχρι και υπουργεία. Συγκεκριμένα είπε ότι είναι διατεθειμένος να «διευρύνει το κυβερνητικό σχήμα» και να βάλει «και άλλες δυνάμεις» στο «κόλπο».

Κορόιδο θα τον έπιαναν τον Χαϊκάλη αν έπαιρνε τα 2 – 3 εκατομμύρια που λέει ότι του έταξαν. Εδώ το «κασέ» ανέβηκε και έφτασε μέχρι και σε υπουργείο, εκεί που η κάθε υπογραφή. κοστίζει. Σχετικές πληροφορίες στον κο. Άκη!

Πέραν των αστεϊσμών, η κατάσταση βρωμάει και βρωμάει πολύ, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να θυμίζει καμβά λερωμένο από σουρεαλισμό και μοντέρνα τέχνη. Από την μία μεριά ο Σαμαράς τάζει υπουργεία στους αποστάτες και από την άλλη μεριά το κλεφτο – ΠΑΣΟΚ βγάζει ανακοίνωση εναντίον των «βόθρων» και της «σαπίλας».

Είναι προφανές ότι ζούμε σε μία περίοδο πολιτικής «αποκαλύψεως». Το πολιτικό σύστημα έχει βρεθεί σε ένα αδιέξοδο που δημιούργησε μόνο του. Από την μία πλευρά είναι παντελώς σάπιο και από την άλλη πλευρά απαιτεί να το ψηφίζει ο κοσμάκης, του οποίου πίνει το αίμα. Είναι σαφές ότι νομοτελειακά θα επέλθει η Κάθαρση, εξίσου σαφές λοιπόν ότι νομοτελειακά θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Γιατί μονάχα η Χρυσή Αυγή είναι ικανή για την Κάθαρση. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει εξαρτήσεις. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι θέλει πραγματικά την Κάθαρση. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή δέχτηκε την λυσσώδη επίθεση του αμαρτωλού πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου, που αντιπροσωπεύει την κόπρο του Αυγεία. πηγη


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαθήματα  δημοκρατίας και ποιος χωράει και ποιος δε χωράει σ’ αυτήν, παραδίδει –από του  φοβερού Βήματος- ο ολιγάρχης Ψυχάρης. Ο πρώην κομμουνιστής, που ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα του από την «Αυγή» και την πολιτική από την ΕΔΑ και τον «Ελληνο-σοβιετικό Σύνδεσμο», έφτασε μέχρι τον Νικόλαο Μακαρέζο και κατέληξε ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής, ως εις εκ των  Ηρακλειδών του (αντι) συνταγματικού τόξου.
Σε άρθρο του, λοιπόν, υπό τον τίτλο «Δεν χωρά στη δημοκρατία η Χρυσή Αυγή», ο… πορτιέρης της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας, αφού πρώτα πλέκει το εγκώμιο του εκ Μαρίκας χαστουκισθέντος αχυρανθρώπου Δήμα (γιατί δήλωσε πως «δεν θα δεχθεί να εκλεγεί πρόεδρος της “δημοκρατίας” τους με τις ψήφους των χρυσαυγιτών», λες και υπήρχε έστω και μία στο εκατομμύριο να τον ψήφιζαν οι εθνικιστές…), δίνει  συμβουλές εκλογικής συμπεριφοράς στους Έλληνες ψηφοφόρους, για τις προσεχείς εκλογές:

«Η υποχρέωση όμως των πολιτικών δυνάμεων να απομονώσουν πολιτικά τη Χρυσή Αυγή παραμένει. Όπως παραμένει και η υποχρέωση των πολιτών που επένδυσαν την οργή και την απογοήτευση τους στους υπονομευτές της δημοκρατίας, να ξανασκεφτούν με ωριμότερο τρόπο και μεγαλύτερη σύνεση τις επιλογές τους. Θα είναι τραγικό για τη χώρα αν το κλίμα ακραίας πόλωσης που φαίνεται ότι θα κυριαρχεί στο επόμενο διάστημα, δημιουργήσει το υπόβαθρο για να ανασυνταχθούν και πάλι οι ακραίες αντιδημοκρατικές δυνάμεις που επενδύουν στην απαξίωση της πολιτικής και της δημοκρατίας».

Και τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες, όταν τους συμβουλεύει πως θα ψηφίσουν ένας εκ των υπευθύνων της δυστυχίας τους; Φυσικά, ακριβώς το αντίθετο! Αλλιώς, θα’ ναι άξιοι της τύχης τους!  πηγη


Χριστουγεννιάτικη πτήση τουρκικού κατασκοπευτικού στο Αιγαίο μαζί με τις ευχές του Νταβούτογλου

Τέλος δεν έχουν οι τουρκικές προκλήσεις, αφού ανήμερα τα Χριστούγεννα κατασκοπευτικό αεροσκάφος CN-235 πέταξε νοτιοανατολικά της Ρόδου, δηλαδή εντός του FIR Αθηνών.
Προφανώς ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου λέγοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει αν βρίσκεται "Ελλάδα ή Τουρκία" εννοούσε ότι είμαστε ένα πια, και έτσι δικαιολογείται να παραβιάζουν τον ΕΕΧ τουρκικά μαχητικά και κατασκοπευτικά αεροσκάφη, την ίδια στιγμή που τουρκικές κορβέτες-φρεγάτες σουλατσάρουν στο Αιγαίο.
Η εξήγηση είναι απλή θεωρούν την χώρα μας επαρχία του τουρκικού κράτους οπότε ελεύθερα μπαίνουν και βγαίνουν, αφού για αυτούς είμαστε μέρος της τουρκικής επικράτειας.
Χριστούγεννα με πτήση τουρκικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους στο Αιγαίο. Μια πτήση αεροσκάφους CN-235 έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής, ανήμερα των Χριστουγέννων. Τι επισημαίνουμε, γιατί ήταν κανόνας τουλάχιστον στις μεγάλε θρησκευτικές εορτές των δύο χωρών στο Αιγαίο να επικρατεί απόλυτη ηρεμία.
Μέχρι και ασκήσεις αποφεύγαμε -και αποφεύγουμε- να κάνουμε στις θρησκευτικές εορτές των Τούρκων. Αντιθέτως η Άγκυρα δεν φαίνεται να έχει πια τις ίδιες …ευαισθησίες. Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία του ίδιου του αρχηγού του τουρκικού Ναυτικού στο Barbaros αλλά και τις πληροφορίες που θέλουν το ερευνητικό να “ανηφορίζει” προς τα μέρη μας, έχει προκαλέσει τρόμο στην Αθήνα, που δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι σύντομα θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα προστασία κυριαρχικών δικαιωμάτων. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!: Έστρωσαν κόκκινο χαλί στους Σκοπιανούς μέσα στην Παλαιά Βουλή 

«ΕΛΛΗΝΙΔΑ» ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ :ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ


ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ...
Η τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και με τον λεκτικό θησαυρό της τουρκικής γλώσσας, μπορούμε να φιλοσοφήσουμε σε… πολύ υψηλά πνευματικά επίπεδα. Αυτά τα πρωτοφανή δεν την υποστηρίζει κάποιος Τούρκος διανοούμενος, ή ακαδημαϊκός, ή επιστήμονας, αλλά… μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αυτή είναι η κύρια Ελένη Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων.Η Ελληνίδα αυτή καθηγήτρια σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στον τουρκικό τύπο, ενστερνίστηκε την προσφάτως διατυπωθείσα άποψη του νέου πρόεδρου της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, ότι τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες Το εντυπωσιακό είναι, ότι η άποψη αυτή του Τούρκου προέδρου και νέου επίδοξου χαλίφη της Τουρκιάς, Ταΐπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ υπήρξαν και επικρίσεις στο πολιτικό πεδίο.

Και ενώ ακόμα και πολλοί Τούρκοι θεώρησαν σαν υπερβολικές αυτές τις απόψεις του Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε διατυπώσει την άποψη ότι την Αμερική δεν… την ανακάλυψε ο Κολόμβος αλλά μουσουλμάνοι ερευνητές, ήρθε η κύρια Ιωάννα Κουτσουραδή να τις στηρίξει, ισχυριζόμενη ότι πραγματικά τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και των επιστημών. Αυτά από μια Ελληνίδα, της οποίας η μητρική γλώσσα είναι τα ελληνικά, η γλώσσα με την οποία διδάχτηκε η φιλοσοφία και οι επιστήμες, η γλώσσα με την οποία γράφτηκε η Βίβλος και διδάχτηκε ο χριστιανισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, η γλώσσα μέσω της οποίας διαδόθηκε ο πολιτισμός και έννοιες όπως δημοκρατία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα κ.α. Μάλιστα η κυρία Ελένη Κουτσουραδή δεν αρκέστηκε σε αυτές τις απόψεις, τις οποίες διακήρυξε και δημόσια. Συνεχίζοντας το πρωτότυπο αυτό φιλοτουρκικό κήρυγμα, κατέκρινε έντονα όσους μέσα στην Τουρκία αντιτίθενται στην τελευταία απόφαση του Ερντογάν να διδάσκονται τα οθωμανικά, δηλαδή στην ουσία μια γλώσσα μείγμα από τουρκομανικά, περσικά, αραβικά και με πολλές ελληνικές λέξεις, στην τουρκική εκπαίδευση. Σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, τα οθωμανικά είναι τα γνωστά τουρκικά, μια άποψη που καν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμα και στην οθωμανική αυλή γίνονταν σαφής διαχωρισμός μεταξύ των οθωμανικών από την λαϊκή τουρκική, δηλαδή την τουρκομανική γλώσσα που μιλιόνταν από νομάδες στην Ανατολία και στην κεντρική Ασία. Σύμφωνα λοιπόν με την κυρία Κουτσουραδή η γνώση και των οθωμανικών είναι… φιλοσοφική γνώση.
Οι απόψεις αυτές, όπως ήταν επόμενο ενθουσίασαν πολλούς Τούρκους καθηγητές οπαδούς της νεοοθωμανικής «αυτοκρατορίας» του Ερντογάν, όπως ο Ahmet Inam, πρόεδρος του Ιδρύματος Τουρκικής Φιλοσοφίας, ο οποίος έσπευσε να επαινέσει την κυρία Κουτσουραδή για τις απόψεις της. Ο Ahmet Inam ανέφερε πως σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, είναι τελείως λάθος η άποψη ότι με τα τουρκικά δεν μπορείς να κάνεις φιλοσοφία και ανέφερε ότι η κυρία Ελένη Κουτσουραδή υποστηρίζει ότι με τη γνώση των τουρκικών ανεβαίνει το… φιλοσοφικό σου επίπεδο.
Μετά από όλα αυτά τα εκπληκτικά σε λίγο καιρό δεν μένει παρά να ακούσουμε πως και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός, όπως άλλωστε το υποστηρίζουν επίσημα οι τουρκικές ιστορικές θεωρίες, είναι… τουρκικής προέλευσης. Ότι ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Αρχιμήδης, o Ιπποκράτης, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, μιλούσαν… τουρκικά ή οθωμανικά. Ότι όλη η αρχαιοελληνική φιλοσοφία είχε… τουρκική ταυτότητα. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγα χρόνια, εκείνη η ανεκδιήγητη υπουργός της, «Δια βίου μάθησης», είχε υποστηρίξει πως η μητρική γλώσσα των Ελλήνων θα πρέπει να είναι η…αγγλική. Το άλλο έχουμε να πάθουμε και μάλιστα από υποτίθεται Έλληνες-ίδες το γένος!!!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2159366071736959508

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item