Widgets

Bankingnews: «Οι Χρυσαυγίτες δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή για τις Ιδέες τους» -Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσωΑποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr 

Όσοι εμπλέκουν την Χρυσή Αυγή σε διάφορα σενάρια αγνοούν ότι προφυλακίστηκαν για τις ιδέες τους.
Το τελευταίο διάστημα διακινούνται περίεργα σενάρια, φήμες, απόψεις και εικασίες για την στάση της Χρυσής Αυγής στην τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου. Με βάση τα σενάρια που ορισμένοι διαρρέουν... βουλευτές ή και συνολικά η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει άποψη και θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. Τα σενάρια αυτά τα διακινούν, πιθανότατα είτε διασπορείς ψευδών ειδήσεων, είτε ανόητοι, είτε δολοπλόκοι που νομίζουν αν μπλέξουν τους πάντες θα δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Η Χρυσή Αυγή κυνηγήθηκε κατά τρόπο προκλητικό, προσβλητικό και ηθικά ανέντιμο από τον Α. Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός της χώρας στην προσπάθεια του να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή απεργάστηκε ένα σατανικό σχέδιο και με το αλισβερίσι που αποδεικνύεται ότι έχει με την δικαιοσύνη, προφυλάκισε βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταπατώντας το Σύνταγμα. Για λόγους ηθικής, ιδεολογικής, πατριωτικής τάξης και δικαιοσύνης η Χρυσή Αυγή επιδιώκει την πτώση Σαμαρά, οπότε δεν θα μπορούσε να συντηρήσει στην εξουσία τον Σαμαρά που μισεί πολιτικά.
Η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την απόφαση της δικαιοσύνης Μπούκουρα και Αλεξόπουλου. Για όσους ίσως το αγνοούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν προφυλακιστεί και οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος κατηγορούνται με βάση το ίδιο κατηγορητήριο.
Όσοι δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποφυλακίστηκαν και οι υπόλοιποι παραμένουν προφυλακισμένοι.  Πώς είναι δυνατό να κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα και κάποιοι να αποφυλακίζονται και κάποιοι όχι; 

 Παραδόξως όσοι αποφυλακίστηκαν ψήφισαν και πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι προφανές ότι υπήρξε πολιτική συναλλαγή αποφυλάκιση με ψήφο.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολόγοι και πατριώτες και δεν θα ενδώσουν σε καμία συναλλαγή και συνδιαλλαγή. Δεδομένων των κρίσιμων πολιτικών στιγμών, το βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θέλει εκλογές, θα καταψηφίσει τον Δήμα και θα επιβεβαιώσει στις 29 Δεκεμβρίου ότι οι ιδέες δεν συναλλάσσονται. Πήγαν φυλακή για τις ιδέες τους.   ΠΗΓΗΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΥΠΗΡΕΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! Στα 200 ευρώ θα είναι η βασική σύνταξη!

Α. Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο TV10 Τρικάλων και στη δημοσιογράφο Στέλλα Χασάπη.
Ο συναγωνιστής ανέλυσε τις προτάσεις και τις θέσεις του Κινήματος για την οικονομία, την γεωστρατηγική, τα Εθνικά θέματα, καθώς και όλα όσα έχουν να κάνουν σχετικά με το βρώμικο παρασκήνιο γύρω από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επισήμανε τέλος ότι, η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και θα παραμείνει πιστή στα Ιδανικά της και παρά τη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της, από τη χούντα Σαμαρά, στο τέλος θα είναι νικήτρια!  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: BLOOMBERG ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ


Bankingnews: Πολιτική απάτη τα σενάρια ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΠτΔ

Σας παραθέτουμε ένα άρθρο της ιστοσελίδας bankingnews.gr σχετικά με το τελευταίο μύθευμα που επινόησαν οι δημοσιογραφίσκοι για να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή:
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ, αλλά και μέσα ενημέρωσης, διακινούν σκόπιμα και παραπλανητικά σενάρια ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής…. και καλά στο παρασκήνιο συζητούν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα σενάρια αυτά διακινούνται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και έχουν σκοπό να μεταπείσουν…. τους ΑΝΕΛ και την ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για κατασκευασμένη προβοκάτσια, μυθομανίες και ψεύδη που διακινούν ορισμένοι με αλλότρια στρατηγική.
Η Χρυσή Αυγή, ουδέποτε διαπραγματεύτηκε οτιδήποτε με την κυβέρνηση Σαμαρά και ουδέποτε έκανε παρασκηνιακή διαπραγμάτευση για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ανταλλάγματα.
Φθάσαμε μάλιστα στο σημείο ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ σκόπιμα και δόλια να παραπλανούν την κοινή γνώμη αναφέροντας ότι αν η Χρυσή Αυγή ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτοί θα ψηφίσουν παρών.
Θέλουν να πουν στην κοινωνία δηλαδή...ότι είναι τόσο δημοκράτες... Πρωτίστως ποτέ η Χρυσή Αυγή δεν θα ψήφιζε πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτό είναι απόλυτο. Κατά δεύτερο λόγο, είναι προκλητικό, ο Σαμαράς να αγωνιά για τις 12 ψήφους και οι βουλευτές της ΝΔ να το παίζουν δήθεν επαναστάτες, δημοκράτες.
Ούτως ή άλλως ο στόχος της σκόπιμης παραπληροφόρησης είναι ο εξής. Αν διαρρέουν ότι η Χρυσή Αυγή και καλά μπορεί να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας… μπορεί να επηρεαστούν οι δημοκράτες βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές...
Πρόκειται για παραπλανητικό σχέδιο για πολιτική απάτη που δεν έχει στόχο την Χρυσή Αυγή, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή αλλά να μεταπείσουν τους ΑΝΕΛ και την ΔΗΜΑΡ. Ούτως ή άλλως στο παρασκήνιο γίνεται μάχη μέχρις εσχάτως ώστε να αλλάξουν άποψη ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν προσεγγίσει και τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ τον Φώτη Κουβέλη, ώστε να μεταπειστούν και να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Είναι πάντως εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην αγωνία να βρεθούν οι 180, νοσηρά μυαλά δεν διστάζουν να διακινούν κατασκευασμένα ψέματα με στόχο να παραπλανήσουν.
Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής ο εικονικός καπνός... δεν έχει φωτιά. Κάποια παράκεντρα προσπαθούν να αλλάξουν τις δρομολογημένες εξελίξεις και τις εκλογές που επιβάλλονται και κατασκεύασαν ένα σχέδιο πολιτικής απάτης...για να εξαπατήσουν ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητους Βουλευτές.  ΠΗΓΗBankingnews: Ο υποψήφιος ΠτΔ Στ. Δήμας που δεν θα εκλεγεί διχάζει προσβλητικά τον ελληνικό λαό

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ενωτικός και πρεσβεύει το κοινό συμφέρον. Διχάζει προσβλητικά, αλλά και απαξιώνει, τον ελληνικό λαό ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας.
Μπορεί το σενάριο εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας να θεωρείται ανέφικτο, καθώς η συγκέντρωση των 180 ψήφων που απαιτούνται μοιάζει αδύνατη, ωστόσο ο Σταύρος Δήμας διχάζει... αντί να ενώνει τον ελληνικό λαό.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι θεσμός. Θεσμός που προάγει και διασφαλίζει τη δημοκρατία. Θεσμός πανεθνικής σημειολογίας με πρώτιστο στόχο την ενότητα. Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ενωτικός και πρεσβεύει το κοινό συμφέρον. Ο Σταύρος Δήμας, όμως, αν και δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν δείχνει ικανός να υποστηρίξει - στην περίπτωση που θα εκλεγόταν - όλα όσα πρεσβεύει ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Σταύρος Δήμας διχάζει τον ελληνικό λαό και απαξιώνει τους 539 χιλ. Έλληνες ψηφοφόρους που ψήφισαν υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δεν θα δεχτώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, τόνισε νωρίτερα ο Σταύρος Δήμας, υποτιμώντας επί της ουσίας τους 539 χιλ. Έλληνες ψηφοφόρους που ψήφισαν υπέρ της Χρυσής Αυγής και διχάζοντας τον ελληνικό λαό.
Η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ψηφίσει υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο η δήλωση του Σταύρου Δήμα είναι ξεκάθαρα διχαστική. Τα σενάρια που διακινούνται για το ενδεχόμενο να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή τον Σταύρο Δήμα, τα οποία διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό.  ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε τι έγραφε το ραβασάκι στον Σαμαρά!


Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρωθυπουργό να κρατά στα χέρια του ένα ραβασάκι, το οποίο διάβασε με προσοχή.
Κατ' αποκλειστικότητα, παραθέτουμε το περιεχόμενό του, το οποίο κάθε άλλο παρά χαροποίησε τον πρόεδρο της Χούντας και της μασονοδεξιάς:
«Θλιβερέ δικτατορίσκε Αντώνη,
Μέσα στην παραζάλη την οποία προκαλεί η αλαζονεία στην οποία ήσουν ανέκαθεν επιρρεπής, κραύγαζες με παροιμιώδη χαιρεκακία ενάμιση χρόνο πριν, πως εξάλειψες τη Χρυσή Αυγή.
Δεν σου αρκούσε η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδας, ήθελες να αποτρέψεις το ενδεχόμενο να κληθείς να λογοδοτήσεις για τα εγκλήματά σου και γι' αυτό φυλάκισες τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ήθελες με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, με διώξεις και φυλακίσεις να πας τη Χρυσή Αυγή στο 2%και πήραν φωτιά τα τηλέφωνα σε επίορκους δικαστικούς όπως το ανδρείκελό σου, εισαγγελέα Ντογιάκο.
Σήμερα διαπιστώνεις με τρόμο και μέσα σε εμφανή παραφροσύνη, πως η Χρυσή Αυγή είναι όχι μόνο πιο δυνατή από ποτέ, αλλά επιπρόσθετα με την περήφανη ψήφο των βουλευτών της η Χούντα σου γκρεμίζεται!
Βιάστηκες να τους εξαλείψεις και τελικά πήρες τα «φρύδια» των Χρυσαυγιτών. Δεν τελείωσε όμως η Χρυσή Αυγή μαζί σου: η συντριβή σου, την οποία η Χρυσή Αυγή πέτυχε, ανοίγει διάπλατα το δρόμο σου για τη φυλακή!
ΥΓ.1 Πες στον αρλεκίνο δίπλα σου, πως δεν έχουμε ξεχάσει ούτε εκείνον.
ΥΓ.2 Χαιρετισμούς στον ψηλό, τον παναθηναϊκάκια!»  ΠΗΓΗ

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την ανοχή της Χούντας ΣαμαράΕπιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος οι παρακρατικοί – Είχε υπάρξει μάλιστα και προειδοποίηση με απειλητικά συνθήματα, αλλά η αστυνομία δεν έπραξε τίποτα!
Μόλις χθες οι αλήτες παρακρατικοί είχαν βγάλει το «επαναστατικό» τους εναντίον της πόρτας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων επί της οδού Κηφισίας, γράφοντας απειλητικά συνθήματα. Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί για το γεγονός και έγιναν επίσης κατατέθηκαν μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων για καταστροφή ξένης περιουσίας, απειλές κλπ.
Παρόλα αυτά η Τοπική Οργάνωση λειτούργησε κανονικά και μάλιστα υπήρχε και μεγάλη προσέλευση κόσμου, προκειμένου να ακούσει τον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Σήμερα το βράδυ, υπήρξε η συνέχεια από τους αλήτες, αφού τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο των γραφείων και εξερράγη, προκαλώντας υλικές ζημιές.  Παρά το γεγονός ότι οι τρομοκράτες έδρασαν σε... δύο δόσεις, παρά το γεγονός ότι είχαν υπάρξει απειλές, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, επιτρέποντας ουσιαστικά να λάβει χώρα αυτή η τρομοκρατική επίθεση.
Αν επρόκειτο για τις υλικές ζημιές ή την πόρτα, θα ήταν απλώς σκανδαλώδης η ανοχή των αστυνομικών αρχών. Όταν όμως κάνουμε λόγο για μία τρομοκρατική επίθεση στην Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων, την Τοπική Οργάνωση του Γιώργου και του Μάνου, γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται έχουμε να κάνουμε με μία πολύ βρώμικη υπόθεση – επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ας γνωρίζουν οι αλήτες και οι εντολείς τους ότι οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!  


Βίντεο με την στιγμή της έκρηξης:
Βίντεο από την στιγμή που άγνωστοι βάζουν γκαζάκια στα γραφεία:
Βίντεο από το προηγούμενο βράδυ, άγνωστοι γράφουν μηνύματα στο τοίχο:

Νταβούτογλου προς Σαμαρά από τον Έβρο: “Αντώνη, τώρα είμαι Ελλάδα ή Τουρκία”;

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου έδειξε για άλλη μια φορά για ποιο πιστεύει ότι είναι το καθεστώς της Θράκης δηλώνοντας «Είμαι στην Ελλάδα ή στην Τουρκία;» βγάζοντας το συμπέρασμα ότι είναι στη μέση.
Με τη δήλωσή του αυτή αμφισβητεί ευθέως ότι η Θράκη είναι ελληνική και κηρύσσει μπροστά στα "μούτρα" μας ότι την θεωρεί αυτόνομη.
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου πραγματοποίησε χθες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος βρισκόταν νωρίτερα στην Ανδριανούπολη στην ανατολική Θράκη.
Ο κ. Νταβούτογλου με αφορμή την παρουσία του στην πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στην Ανατολική Θράκη, αποφάσισε ( όλως τυχαίως) να περάσει μια βόλτα από τα σύνορα για να ευχηθεί για την χριστιανική γιορτή, αλλά και να πάρει μια γεύση από πρώτο χέρι για την κατάσταση στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.
Σύμφωνα μάλιστα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας η απόφαση του Τούρκου πρωθυπουργού ήταν της τελευταίας στιγμής, καθώς το επιτελείο ενημερώθηκε για την επίσκεψή του στο φυλάκιο μισή ώρα πριν την άφιξή του.
Ο κ. Νταβούτογλου ήταν ευδιάθετος και συνοδευόταν από τη σύζυγό του και στρατηγούς του..
Ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε μαζί του αμέσως μόλις έμαθε ότι αφίχθη στις Καστανιές και μετά από τις καθιερωμένες ανταλλαγές ευχών για τις οικογένειες και τους δύο λαούς, ο κ. Νταβούτογλου επεσήμανε στον κ. Σαμαρά ότι στις αρχές του μήνα βρέθηκε στην Αθήνα και στο τέλος του μήνα στα σύνορα, διερωτώμενος με χαμόγελα:
«Είμαι στην Ελλάδα ή στην Τουρκία;» βγάζοντας το συμπέρασμα ότι είναι στη μέση.
Οι Έλληνες αξιωματικοί βέβαια έσπευσαν να τον διορθώσουν λέγοντάς του με χαμόγελο ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ο κ. Νταβούτογλου το δέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και ολοκλήρωσε με νέες ευχές τη συνομιλία του με τον κ. Σαμαρά.
Κατά την είσκεψή του στον ελληνικό μεθοριακό σταθμό, ο Τούρκος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή και το στρατιωτικό διοικητή Ορεστιάδας, με τους οποίους αντάλλαξε δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και ειρήνη.
 
Η ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δυο αξιωματικούς, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και καλύφθηκε από τα πολυάριθμα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούσαν.
Λίγο πριν επιστρέψει στην Ανδριανούπολη ο κ. Νταβούτογλου έκανε δηλώσεις στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Τι άλλο να πούμε; Κάνει κυριολεκτικά ότι του...γουστάρει, και έχει τον Έλληνα πρωθυπουργό όπως και όλους μας γραμμένους στα παλαιά του υποδήματα. Ποιος του έδωσε το θάρρος αυτό; Μα φυσικά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ότι ζητάει το πέρνει χωρίς να δίνει κανένα ατάλλαγμα.Ο άνθρωπος έχει καταλάβει ότι τον παρακαλάνε να τους "επιτρέψει" να κυβερνούν με "ειρήνη". Μια "ειρήνη" που θα μας κοστίσει πολύ ακριβά.  ΠΗΓΗ
Αφού δεν τα παίρνει απ’ όλους, γιατί ο «ποτάμης» δεν κάνει μήνυση στον Χαϊκάλη;

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Χαϊκάλη έκανε ο Μπομπολάνθρωπος Σταύρος Ποτάμης, απαντώντας σε δήλωσή του, ότι «όλοι έχουν έναν χρηματοδότη, αλλά ο Θεοδωράκης τα παίρνει απ’ όλους».
Ιδού: «Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν απ’ την οργή του λαού. Το ότι αυτοί είναι βρώμικοι, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι βρώμικοι. Είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Και ποιοι το λένε; Λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις “πόσα μου δίνεις και τι να κάνω;”. Λοιπόν, η οργή του λαού, το επαναλαμβάνω, θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους».
Ωραία όλα αυτά τα λόγια, αλλά εδώ προκύπτει ένα αμείλικτο ερώτημα: γιατί ο… Ποτάμης την κάνει με… ελαφρά πηδηματάκια –με μια δήλωση που αύριο θα έχει ξεχαστεί- και δεν μηνύει τον Χαϊκάλη; Έχει λόγους να φοβάται τυχόν αποκαλύψεις με περισσότερες λεπτομέρειες;  ΠΗΓΗ

ΣΕΒ προς ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: συγκυβερνείστε εσείς για να τα κονομάμε εμείς!
Παρέμβαση υπέρ της «εθνικής συνεννόησης» κάνει ο ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, όπως μετονομάστηκε ο Σύνδεσμος Ελλήνων βιομηχάνων). Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι η παρέμβαση δεν αφορά την παρούσα φάση, ούτε κάνει λόγο για ανάγκη συναίνεσης, εκλογής προέδρου κ.τ.λ., αλλά θέτει θέματα της επομένης των εκλογών (τις οποίες προφανώς θεωρεί δεδομένες…). Πάρτε μια γεύση:
«Τα κόμματα οφείλουν να κατανοήσουν ότι οι επιχειρήσεις και οι αγορές έχουν ανάγκη από στέρεο έδαφος για να σχεδιάσουν και να επενδύσουν. Ζητούμε από τα κόμματα να συμφωνήσουν στα βασικά στοιχεία μιας εθνικής στρατηγικής για την οικονομία. Ζητούμε από τα κόμματα να δεσμευτούν σε έναν οδικό χάρτη εθνικών πολιτικών στόχων που θα εγγυάται ότι επιχειρήσεις και πολίτες θα δραστηριοποιηθούν σε ένα σταθερό και προβλέψιμο οικονομικό περιβάλλον κατά το 2015. Διανύουμε εποχές μεγάλων αναταράξεων. Η ευρωπαϊκή οικογένεια παρέχει εγγυήσεις γεωπολιτικές και αναπτυξιακές σε μια χώρα με τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Η ευημερία μας εξαρτάται από την ουσιαστική μεταρρύθμιση του κράτους και της οικονομίας, που μόνο η ευρωπαϊκή προοπτική μπορεί να εξασφαλίσει…».
Πρακτικά, πρόκειται για οδηγία συγκυβέρνησης, που απευθύνεται βεβαίως στις δύο βασικές συνιστώσες του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή στη νουδούλα και στον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν χρειαζόταν να της βάλουμε τίτλο, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το «συγκυβερνείστε εσείς για να τα κονομάμε εμείς»!
ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ: Θ’ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ (ΕΝΦΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ  ΑΛΛΙΩΣ!
XRYSOGONOS

Πλησιάζουν οι εκλογές και μαζί τους η ώρα της αλήθειας. Έτσι, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του mega, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, αποκάλυψε ότι ο διαβόητος ΕΝΦΙΑ (χαράτσι επί των ακινήτων) θα καταργηθεί μεν, αντικαθιστάμενος με άλλον φόρο, πιο… δίκαιο και πιο… προοδευτικό. Ιδού τι είπε:

«Στο πρόγραμμα μας είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αντικατάστασή του από ένα δίκαιο φόρο, ο οποίος δεν θα παίρνει ως βάση την αξία του κάθε ακινήτου αλλά τη συνολική αξία της περιουσίας».

Πέραν του γεγονότος ότι οι συριζαίοι μέχρι τώρα μιλούσαν για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σταματώντας εκεί, χωρίς να κάνουν λόγο για άλλον φόρο, όποιος καταλαβαίνει ποια είναι η διαφορά του ΕΝΦΙΑ της συγκυβέρνησης και του ΕΝΦΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, να μας εξηγήσει κι εμάς. Γιατί δεν την βλέπουμε…

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΩΝ   ΚΑΙ   Εγκαταλείπει τον φον Αντωνάκη και ο Βig Βoss Μπόμπολας και πιάνει πόρτα για το χειμώνα στο ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
pinakides_18
Τζάμπα χάρηκαν αρκετοί Έλληνες, από τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν καταθέσει πινακίδες θα είχαν τη δυνατότητα να τις πάρουν πίσω όποτε θα είχαν την οικονομική δυνατότητα πληρώνοντας ένα μέρος των τελών κυκλοφορίας, ή τέλη με το μήνα. Τελικά, αυτό δεν ισχύει, καθώς η περίφημη τροπολογία για την οποία έκαναν λόγο τα ΜΜΕ, δεν κατατέθηκε ποτέ.

Έτσι όποιος καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του (μέχρι στιγμής το έχουν κάνει 75.000 Έλληνες που μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να φτάσουν τους 150.000…) θα πρέπει να γνωρίζει πως για να μπορέσει να τις πάρει πίσω από την Εφορία θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρο ποσό των τελών κυκλοφορίας!

Γιατί η μνημονιακή συγκυβέρνηση φέρεται με τόση αναλγησία στους χειμαζόμενους Έλληνες; Διότι προφανώς, θέλει να περάσει το μήνυμα, ότι «κανένας δε γλιτώνει από τους φόρους, τέρμα τα «παραθυράκια», όποιος έχει λεφτά επιζεί, όποιος δεν έχει πεθαίνει!


(ΥΓ): Όπως όλα δείχνουν, σ’ έναν μήνα από τώρα, ο κοσμάκης θα έχει επιτέλους τη δυνατότητα να δώσει τη δική του απάντηση: στις κάλπες! Κι όποιος ψηφίσει τους υπευθύνους της δυστυχίας του ή δεν πάει καθόλου να ψηφίσει, θα είναι άξιος της τύχης του!  ΠΗΓΗ


Γερμανοί βιομήχανοι: φέρτε μας πολλούς ξένους εργάτες για να κονομάμε!

Δηλώσεις για το θέμα των μεταναστών στην Γερμανία (το οποίο αυτή την εποχή βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα, λόγω των συνεχών διαδηλώσεων κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης), έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Ούλριχ Γκρίλο. Κι όπως ήταν φυσικό –εκ της θέσεώς του- ετάχθη υπέρ της αυξημένης παρουσίας ξένων εργατών, για να τους πίνουν το αίμα αυτός και οι όμοιοί του και να συσσωρεύουν ολοένα και περισσότερα κέρδη:
«Είμαστε εδώ και καιρό μια χώρα μετανάστευσης και πρέπει να παραμείνουμε. Ως χώρα που ευημερεί η χώρα μας θα πρέπει να μπορέσει να υποδεχθεί περισσότερους μετανάστες. Λαμβάνω ξεκάθαρες αποστάσεις από τους νεοναζί και τους ρατσιστές που συγκεντρώνονται στη Δρέσδη και αλλού. Πρέπει να αντιταχθούμε σε όλες τις μορφές ξενοφοβίας. Με τη μετανάστευση διασφαλίζουμε την ανάπτυξη και την ευημερία».
Κι αν οι καπιταλιστές επιθυμούν διακαώς την παρουσία ξένων εργατών προς εκμετάλλευσή τους («Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς», όπως είχε πει κάποτε ο Μαρξ…), γιατί άραγε το αυτό επιθυμούν και οι δήθεν αντικαπιταλιστές της αριστεράς (και της… προόδου); Μήπως γιατί στην πραγματικότητα καπιταλιστές και δήθεν αντικαπιταλιστές είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, που βρίσκεται στα χέρια του παγκόσμιου τυράννου;   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνες Γιατροί: Ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση της υγείας με τη σφραγίδα των Γερμανών


ΟΙ ΞΕΦΤΊΛΕς ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Εδώ ο κόσμος καίγεται  και στον ΑΝΤ1 το βιολί τους Κατά πως φαίνεται, το εν λόγω τσοντοκάναλο θεωρεί σημαντικότερη την διάδοση του Παπισμού από την ενασχόληση με μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε πια ρε ξεφτίλες;  πηγη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!: Υπό διάλυση το «τρίτο κόμμα» των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων: Σε 16 περιοχές της χώρας δεν έχει ούτε υποψήφιους!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5615014856315369065

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item