Widgets

Σκάφος με 200 λαθρομετανάστες εστάλη στη Σικελία «με εντολή Σαμαρά» για να μην αποβιβαστούν στο χωριό τουAκυβέρνητο σκάφος με περίπου 200 λαθρομετανάστες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 117 ναυτικά μίλια δυτικά νοτιοδυτικά της Πύλου, έπειτα από σήμα της ιταλικής ακτοφυλακής στο Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ) του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε παραπλέοντα πλοία, αλλά όπως διαδόθηκε από τα ΜΜΕ οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να επιβιβασθούν σε κάποιο από αυτά με προορισμό την Ελλάδα, γιατί ήθελαν να πάνε ντε και καλά στην Ιταλία. Πράγματι, το σκάφος ρυμουλκείται από φορτηγό πλοίο, με προορισμό τη Σικελία.

Από πότε όμως οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν που θα πάνε και που δε θα πάνε; Γιατί οι… κακές γλώσσες επιμένουν πως το πλοίο έκοψε πέρα «με εντολή Σαμαρά», για να μην εξαγριωθούν οι συμπατριώτες του στην Πύλο και τον… μαυρίσουν στις προσεχείς εκλογές! 
Εθνικισμός

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ»


Ανακοίνωσε επισήμως το υπουργείο Ναυτιλίας τα στοιχεία για τις παράνομες εισόδους αλλά και… εξόδους των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, κατά τον μήνα Νοέμβριο.

Έτσι, εισήλθαν παρανόμως 3.115 και… εξήλθαν παρανόμως 332.

Δηλαδή, παρά τον χειμώνα και τις τρικυμιώδεις θάλασσες, πάνω από 100 λαθρομετανάστες την ημέρα … προτίμησαν την Ελλάδα (για να θυμηθούμε και τον Πάκη Παυλόπουλο…). Σκεφτείτε να’ ρθει η Άνοιξη και το καλοκαίρι, τι έχει να γίνει!

Και βέβαια, αναφερόμαστε μόνο σε όσους εντοπίστηκαν από το Λιμενικό… χώρια που υπάρχουν κι άλλοι που συλλαμβάνονται από την Αστυνομία και καταχωρούνται στους δικούς της καταλόγους. Οπότε, ο αριθμός των παρανόμως εισερχομένων είναι πολύ μεγαλύτερος!

(ΥΓ): Κι όπως συμβαίνει πάντα, το υπουργείο του Βαρβιτσιώτη «ξέχασε» να αναφέρει πόσοι λαθρομετανάστες εισήλθαν τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Προφανώς για να μη γίνονται συγκρίσεις, καθότι ήταν πολύ λιγότεροι! Είναι αυτό που λέμε… «κάθε πέρσι και καλύτερα»! 
ethnikismos.net


Οι αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες ως «ταξικά αδέρφια»


Ένα σκηνικό, το οποίο διαδραματίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, αν και πέρασε «στα ψιλά» του καθεστωτικού τύπου, είναι ενδεικτικό της εξάπλωσης της «πολιτικής ορθότητας» που έχει επιβληθεί στην κοινωνία, με μια συνεχή προσπάθεια επιχείρησης τρομοκράτησης και πειθαναγκασμού του Ελληνικού Λαού. Μια άποψη του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές ήταν αρκετή, προκειμένου να ενεργοποιήσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά τόσο των παρευρισκομένων βουλευτών του «συνταγματικού τόξου», όσο και των διαφόρων συνοδοιπόρων δημοσιογράφων. 

Να τι ακριβώς είπε ο Καπερνάρος: “Να απαντήσω, για τα «αδέλφια» μας, τους λαθραίους μετανάστες. Δεν μπορείς να βάλεις στις αγροτικές φυλακές τον Αλγερινό, ο οποίος στατιστικά, αν ρωτήσετε σε όλες τις φυλακές, θα σας πουν ότι είναι ο πιο επικίνδυνος κρατούμενος και στη συνέχεια είναι ο Μαροκινός και μετά ο Γεωργιανός. Οι Αλβανοί μπροστά τους είναι αγγελούδια”.

Κάποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ως «ρατσιστικό ξέσπασμα» (!) τα όσα υποστήριξε ο Καπερνάρος, ο οποίος κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας τα αδέλφια σας, τους λαθρομετανάστες». Ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο σχόλιο ήταν που «άγγιξε» τις… ευαίσθητες χορδές των τόσο πονόψυχων αντιρατσιστών. Πριν αναφερθούμε πιο ειδικά πάνω σ’ αυτό το σχόλιο, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Καπερνάρος είναι «τυχερός» που τα είπε αυτά ως ανεξάρτητος βουλευτής και όχι ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πέρα από το γεγονός ότι θα ήταν ήδη προ πολλού κατηγορούμενος (το πιθανότερο και έγκλειστος) για «συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», θα «επιβάρυνε» ακόμη πιο πολύ την θέση του με μια τόσο «εμπρηστική» ομιλία, η οποία ασφαλώς θα προστίθετο στο κατηγορητήριο.

Επανερχόμενοι στο τελευταίο σχόλιο του Καπερνάρου, θεωρούμε ότι εκεί βρίσκεται όλος ο κεντρικός πυρήνας της ενόχλησης, της δυσαρέσκειας και της οργής των πάσης φύσεως αντιρατσιστών. Η προτροπή να πάρουν «τα ταξικά τους αδέρφια», δηλαδή τους λαθρομετανάστες, στο σπίτι τους είναι το αγκάθι που σπάει την φούσκα του κάλπικου αντιρατσισμού των καλοβολεμένων διεθνιστών. Μια προτροπή, η οποία πολιτικά εκφράστηκε για πρώτη φορά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και δεν αποτελεί τίποτα άλλο από την αποτύπωση της επιθυμίας εξ ολοκλήρου των Λαϊκών στρωμάτων για απεγκλωβισμό από την υποχρεωτική συγκατοίκηση στις συνοικίες τους με τους λαθρομετανάστες. 

Κάποιος ανενημέρωτος γύρω από την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα και κυρίως για την ψυχοσύνθεση των διεθνιστών της απανταχού αριστεράς και των κοσμοπολιτών του φιλελευθερισμού, είναι πολύ πιθανόν να παραξενευόταν από την οργισμένη αντίφαση καλοκάγαθων ανθρωπιστών, στους οποίους δόθηκε η ευχή να ζήσουν αρμονικά και ευτυχισμένα, μαζί με τους πολυαγαπημένους τους λαθρομετανάστες. Ή μήπως, τελικά δεν είναι ευχή αλλά πρόκειται για μια εντελώς δυσάρεστη και τρομακτική προοπτική;
Πριν από λίγο καιρό φρόντισε ο ίδιος ο Τσίπρας να δώσει την δική του ερμηνευτική απάντηση στο ερώτημα αυτό. 

Ο «αντιρατσιστής» αυτός αποδείχθηκε πολύ υποκριτής τελικά στις δήθεν ανθρωπιστικές του ευαισθησίες. Με μια συμπεριφορά, η οποία θύμιζε την γνωστή ανεκδοτικού περιεχομένου ρήση «δεν είμαι εγώ ρατσιστής, οι άλλοι είναι μαύροι», το κακομαθημένο αυτό πλουσιόπαιδο (και σύντροφος πλέον στο ίδιο μετερίζι της… ταξικής πάλης με την Γιάννα Αγγελοπούλου και τον κανακάρη της), φρόντισε να κάνει μια παραλλαγή της συγκεκριμένης ρήσης, με το να φροντίσει «να ξαποστείλει» από την περιοχή που μένει (και σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων) κάθε λαθρομετανάστη, με την συμπαράσταση -εννοείται- της αστυνομίας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, θα ήταν άδικο να επιρρίψουμε τις όποιες ευθύνες και το ανάθεμα για την υποκριτική αυτή στάση αποκλειστικά και μόνο στον Τσίπρα. Όλη «η φάρα του» (για να δανειστούμε και μια έκφραση που χρησιμοποιεί ο Μπουτάρης) θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες έχουν μόνο δικαιώματα και προβλήματα προς επίλυση και γι’ αυτό πρέπει να τοποθετηθούν υπεράνω των Ελλήνων. Να ανοίξουν, επομένως, τα σύνορα και να εισέρχονται σωρηδόν όλοι οι λαθρομετανάστες υπό το πρόσχημα του πρόσφυγα. Όλα αυτά, όμως, πρέπει να συμβαίνουν αποκλειστικά και αυστηρά μόνο στις φτωχές Λαϊκές συνοικίες των Ελλήνων το Γένος και όχι φυσικά στα δικά τους πολυτελή σπίτια και στις ανάλογες περιοχές που διαμένουν.

Γι’ αυτό και η τόσο ενοχλητική ρήση «όσοι θέλουν λαθρομετανάστες να τους πάρουν στα σπίτια τους και να τους φροντίζουν με δικά τους έξοδα», με όσες παραλλαγές κι αν ειπωθεί (όπως η πιο πρόσφατη εκδοχή του Καπερνάρου), χτυπάει πολύ άσχημα στην υποκρισία και την ψευτιά που χαρακτηρίζει τους καλοβολεμένους αντιρατσιστές. Στην ουσία μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιζητούν με κάθε τρόπο να βαφτίσουν ως «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» οποιαδήποτε αντίθετη άποψη πάνω στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Γι’ αυτό, άλλωστε, συναινούν στις απαράδεκτες ηθικά και νομικά πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε η κυβέρνηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θεωρώντας ότι θα απαλλαγούν από τον μοναδικό Φορέα συσπείρωσης και αντίστασης του Ελληνικού Λαού, ο οποίος θέλει να κάνει πράξη το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ «ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!


Δικτατορία του «πολιτικά ορθού» της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης, δεν υπάρχει βεβαίως μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη (απλώς στην Ελλάδα ζούμε την πιο ακραία μορφή της…).

Έτσι, η εισαγγελία της πρωτοπόρας στην υποταγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων Ολλανδίας, ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός του Κόμματος της Ελευθερίας, Γκερτ Βίλντερς, θα δικαστεί για «υποκίνηση μίσους», λόγω δηλώσεων που είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο, ότι «θα ήθελε λιγότερους Μαροκινούς» στην Ολλανδία! 

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελεία της πολιτικής ορθότητας «Οι πολιτικοί μπορούν να ξεπεράσουν τα όρια με τις δηλώσεις του, χάρη στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά αυτή η ελευθερία σταματά εκεί που αρχίζει η απαγόρευση των διακρίσεων». Το γνωστό «ποίημα»…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις στην Ολλανδία, το Κόμμα της Ελευθερίας προηγείται στις δημοσκοπήσεις, κάτι που προφανώς θεωρούν άκρως επικίνδυνο οι παγκόσμιοι εξουσιαστές. Και να σκεφτεί κανείς, πως ο Βίλντερς θεωρείται σχετικά «μετριοπαθής»… Αλλά, έλα που η Νέα Τάξη Πραγμάτων των παγκόσμιων τυράννων απαιτεί πλήρη ομοφωνία, χωρίς «ναι μεν, αλλά»; 
ethnikismos.net

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2398360956795268649

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item