Widgets

ΥΠΗΡΕΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! Στα 200 ευρώ θα είναι η βασική σύνταξη!


Ψέμματα της κυβέρνησης η βασική σύνταξη των 360 ευρώ - Στα 200 ευρώ θα είναι στην πραγματικότητα!

Μπορεί η κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι η εγγυημένη σύνταξη θα βρίσκεται στο ύψος των 360 ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα οι συντάξεις όσων ασφαλισμένων  συνταξιοδοτηθούν μετά την 1η Ιανουαρίου 2015 θα βρίσκονται κάτω από τα 200 ευρώ. Μπορεί η βασική σύνταξη ( το κομμάτι ,δηλαδή , των συντάξιμων αποδοχών που θα χορηγεί το κράτος ) το 2015 να κρατηθεί στα 360 ευρώ , αλλά από το επόμενο έτος θα πέσει κάτω από τα 300 ευρώ και αναμένεται να κυμανθεί περίπου  στα 270 ευρώ για όσους «κατορθώσουν» να συνταξιοδοτηθούν με 40 έτη ασφάλισης και στην ηλικία των 67 ετών. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναμένουν ακόμη μικρότερη βασική σύνταξη, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 100 έως  200 ευρώ ( ανάλογα με το ΑΕΠ , τον τιμάριθμο και το πόσα χρόνια πριν από τα 67 συνταξιοδοτήθηκε κάποιος).

Για τον υπολογισμό της σύνταξης λαμβάνεται υπ’ όψιν συντελεστής που διαμορφώνεται κατά 50 % από τη μεταβολή του ΑΕΠ και κατά 50 % από την μεταβολή του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του προηγούμενου έτους. Αναλογιζόμενοι ότι από το 2010 , που ο νόμος θέσπισε τα 360 ευρώ , το ΑΕΠ έχει απολέσει 22,9% , τότε εύλογα προκύπτει το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί παρά το 2016 να μειωθεί η βασική σύνταξη στα 270 ευρώ , αφού και ο τιμάριθμος κινήθηκε κατά την τετραετία 2010 – 2013 θετικά κατά 8,6% περίπου.
Πολύ σημαντικό ρόλο, όμως, παίζουν τα «ψιλά γράμματα» του νόμου, καθώς σύμφωνα με τα όσα καθιερώνει ο νόμος, το σύνολο της όποιας σύνταξης θα το λαμβάνουν μόνο όσοι δικαιούνται «πλήρους σύνταξης» . Επομένως, όσοι έχουν 40 έτη  ( 12.000 ημέρες ) ασφάλισης  και  την ηλικία των 67 ετών. Για όλους τους υπόλοιπους ο νόμος προβλέπει μείωση 6% για κάθε έτος που υπολείπεται ως τα 67. Έχοντας υπ ‘όψιν ότι αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος των ετών ασφάλισης των συνταξιούχων του ΙΚΑ κυμαίνεται στα 25 χρόνια , αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι η βασική σύνταξη , την οποία θα λαμβάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων, δεν θα ξεπερνά τα 200 ευρώ.
Το γεγονός ότι υπάρχει σαφής καθυστέρηση στην έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα αφορά τον τρόπο υπολογισμού της βασικής σύνταξης  δείχνει το ύπουλο σχέδιο της κυβέρνησης να μην ανακοινώσει τίποτα μεσούσης της προεκλογικής – ουσιαστικά – περιόδου , καθώς μία τέτοια ομολογία θα ήταν απολύτως καταστροφική για τα κόμματα της συγκυβέρνησης , τα οποία θα συντριβούν πλέον και στους άνω των 55 ετών ψηφοφόρους τους, οι οποίοι μέχρι τώρα αποτελούσαν το πιο ισχυρό εκλογικό κάστρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνες Γιατροί: Ενώ το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί λόγω ελλείψεων, ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων ασθενοφόρων κρατάει 7 χρόνια

ΣΥΡΙΖΑ: «Αν αποτύχει η αριστερά, θα μαζικοποιηθεί ο φασισμός»

Ποιος είναι ο μεγάλος φόβος για το άμεσο μέλλον των καθεστωτικών, ψοφοδεξιών κι αριστερών; Διαβάστε τι γράφει ένας συριζαίος σε άρθρο του με τον τίτλο «Φόβος»:

«Το φοβογόνο, λοιπόν, πλαίσιο αποδυναμώνει τις δυνατότητες της Αριστεράς, ούτως ή άλλως. Το γνωρίζουμε: αν αποτύχει η Αριστερά, θα μαζικοποιηθεί ο φασισμός…».

Πράγματι! Το ξέρουν πολύ καλά, ότι εφόσον αποτύχει (και είναι εκ των προτέρων σίγουρο πως θα αποτύχει!) η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και απομυθοποιηθεί πλήρως η… Αγία αριστερά της μεταπολίτευσης, έρχεται η Χρυσή Αυγή, ως μόνη εθνική και λαϊκή επιλογή! Κι αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν οι παγκόσμιοι τύραννοι και τα εν Ελλάδι ενεργούμενά τους, με τις διώξεις, τις φυλακίσεις και την τρομοκρατία – κρατική και παρακρατική. Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!  ΠΗΓΗ


Bankingnews: Οι Χρυσαυγίτες δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή για τις Ιδέες τους

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Όσοι εμπλέκουν την Χρυσή Αυγή σε διάφορα σενάρια... αγνοούν ότι προφυλακίστηκαν για τις ιδέες τους.
Το τελευταίο διάστημα διακινούνται περίεργα σενάρια, φήμες, απόψεις και εικασίες για την στάση της Χρυσής Αυγής στην τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου. Με βάση τα σενάρια που ορισμένοι διαρρέουν... βουλευτές ή και συνολικά η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει άποψη και θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. Τα σενάρια αυτά τα διακινούν, πιθανότατα είτε διασπορείς ψευδών ειδήσεων, είτε ανόητοι, είτε δολοπλόκοι που νομίζουν αν μπλέξουν τους πάντες θα δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Η Χρυσή Αυγή κυνηγήθηκε κατά τρόπο προκλητικό, προσβλητικό και ηθικά ανέντιμο από τον Α. Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός της χώρας στην προσπάθεια του να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή απεργάστηκε ένα σατανικό σχέδιο και με το αλισβερίσι που αποδεικνύεται ότι έχει με την δικαιοσύνη, προφυλάκισε βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταπατώντας το Σύνταγμα. Για λόγους ηθικής, ιδεολογικής, πατριωτικής τάξης και δικαιοσύνης η Χρυσή Αυγή επιδιώκει την πτώση Σαμαρά, οπότε δεν θα μπορούσε να συντηρήσει στην εξουσία τον Σαμαρά που μισεί πολιτικά.
Η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την απόφαση της δικαιοσύνης Μπούκουρα και Αλεξόπουλου. Για όσους ίσως το αγνοούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν προφυλακιστεί και οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος κατηγορούνται με βάση το ίδιο κατηγορητήριο.
Όσοι δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποφυλακίστηκαν και οι υπόλοιποι παραμένουν προφυλακισμένοι.  Πώς είναι δυνατό να κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα και κάποιοι να αποφυλακίζονται και κάποιοι όχι;  Παραδόξως όσοι αποφυλακίστηκαν ψήφισαν και πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι προφανές ότι υπήρξε πολιτική συναλλαγή... αποφυλάκιση με ψήφο.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολόγοι και πατριώτες και δεν θα ενδώσουν σε καμία συναλλαγή και συνδιαλλαγή. Δεδομένων των κρίσιμων πολιτικών στιγμών, το βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θέλει εκλογές, θα καταψηφίσει τον Δήμα και θα επιβεβαιώσει στις 29 Δεκεμβρίου ότι οι ιδέες δεν συναλλάσσονται. Πήγαν φυλακή για τις ιδέες τους.  ΠΗΓΗ


Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-ΒενιζέλουΟι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.

Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ

Δήλωση: Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην δήλωση του υποψηφίου προέδρου του μνημονίου Δήμα

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρεία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.


Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.   ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΣ: «Μαϊμούδες» μέχρι το τέλος: Αναθάρρησαν οι δημοσκόποι από την παράταση των δημοσκοπήσεων

Απάντηση στους πολιτικάντηδες: πιο πιθανό ν’ ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση, παρά να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή Σταύρο Δήμα!Οι υπεύθυνοι των δεινών του Ελληνικού Λαού, έχουν το θράσος να εμπλέκουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή σε βρώμικα σενάρια στήριξης της Χούντας των Μνημονίων, όταν γνωρίζουν και οι πέτρες ακόμη πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αντιτίθεται αδιαπραγμάτευτα και δίχως συμβιβασμούς σε ένα σύστημα διαπλοκής το οποίο εργάζεται για τα συμφέροντα της εγχώριας και διεθνούς ολιγαρχίας του πλούτου.
Ευθύς αμέσως μετά την χθεσινή οδυνηρή ήττα του Σαμαρά κατά την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του ΠτΔ, οι γνωστοί πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι της ρεμούλας και των συνταγματικών εκτροπών άρχισαν να διακινούν σενάρια περί ενδεχομένου υπερψήφισης του υποψηφίου της Χούντας Σ. Δήμα από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. 
Μεταξύ αυτών των κωμικών φιγούρων της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να αναπαράγει την αθλιότητα ισχυριζόμενος πως σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος και ομογάλακτοί του στη ψοφοδεξιά ΝΔ δεν θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα αλλά «Παρών». Όπως επισήμανε μάλιστα, «εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή»!
Καθώς φαίνεται, το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας έχει προκαλέσει τρικυμία εν κρανίω στα στελέχη της Χούντας, τα οποία βλέπουν την υπουργική καρέκλα να χάνεται με την κατάρρευση της αντεθνικής κυβέρνησης και την αναπόφευκτη προσφυγή σε πρόωρες κάλπες. Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να κουνήσει ξανά το κεφάλι του μήπως και συνέλθει: αλίμονο εάν η Χρυσή Αυγή επεδίωκε τη νομιμοποίησή της από το Μητσοτακέϊκο!
Η νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν περνά από τους αχυρανθρώπους της Μέρκελ και της Τρόικα. Έχει αντιθέτως επέλθει από την ψήφο εμπιστοσύνης μισού και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων, οι οποίοι έχουν οριστικά και αμετάκλητα γυρίσει την πλάτη στους Μητσοτάκηδες της υποδούλωσης και της υποταγής της χώρας στους ξένους.
Εις ότι αφορά την προεδρική εκλογή, είτε το θέλουν οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας είτε όχι, η καταψήφιση του υποψηφίου της Χούντας ξεκινά από τη Χρυσή Αυγή. Πρώτα μαυρίζει τον Σ. Δήμα η Χρυσή Αυγή και μετά οι μαριονέτες του αντισυνταγματικού τόξου. Πονηρά, φτηνά προπαγανδιστικά, αλλά δίχως αντίκρισμα τα φαιδρά σενάρια εκείνων που σιωπούν ενόχως στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του δικτατορίσκου Σαμαρά και κλείνουν τα μάτια στα εγκλήματα κατά του Λαού και της Πατρίδος.
Για να το εμπεδώσουν λοιπόν καλύτερα, οι νοσηροί εγκέφαλοι της εξαπάτησης και των ραδιουργιών, τους το διακηρύσσουμε μεγαλοφώνως: Πιο πιθανό ν' ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση, παρά να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή Σταύρο Δήμα. Κι αν ακόμη δεν κατάλαβαν οι ψευτοδημοκράτες, η Χρυσή Αυγή δεν κάνει χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις:
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ευάγγελος Καρακώστας
Σταύρο Δήμα, μήπως είσαι ακόμη ζαλισμένος από το χαστούκι της Μαρίκας;


Πιθανώς εν μέσω διαρκούς ζάλης από το αλήστου μνήμης χαστούκι που εισέπραξε προ πολλών ετών από τη Μαρίκα Μητσοτάκη, ο Σταύρος Δήμας, υποψήφιος από τη Χούντα του Μνημονίου Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προέβη σε μια δήλωση η οποία συνιστά ουσιαστικά την αυτογελοιοποίησή του.
Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε ένα άθλιο παιχνίδι εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού με στόχο να στηριχτεί η υποψηφιότητά του από όλο το αντισυνταγματικό τόξο, ο Σταύρος Δήμας δήλωσε το εξής: «δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής»!
Καμαρώστε το μεγαλείο της υποκρισίας του αντισυνταγματικού τόξου, όπως αυτό αντικατοπτρίζεται εξόχως στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα. Μόλις χθες ο θλιβερός αυτός υποψήφιος της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, υποδέχθηκε με χαρά τις ψήφους των συναλλασσόμενων με το αντεθνικό Καθεστώς Ε. Μπούκουρα και Χ. Αλεξόπουλου. Συναλλασσόμενων διότι τους παραχωρήθηκε η ελευθερία τους με αντάλλαγμα την στήριξη του υποψηφίου της Χούντας. Προφανώς ο Σταύρος Δήμας συντάσσεται με τις αστείες δηλώσεις Μπούκουρα μετά την χθεσινή διαδικασία: δέχεται τη στήριξη του συμπατριώτη του, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι εκείνος εξελέγη βουλευτής με την ψήφο Χρυσαυγιτών!
Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της καθ' όλα υποκριτικής και παραπλανητικής δήλωσης Δήμα, είναι το εξής: ποιος είναι αυτός ο πολιτικός νάνος που μαζεύει χαστούκια από τη Μαρίκα Μητσοτάκη και τολμά να περιφρονεί την ψήφο πεντακοσίων και πλέον χιλιάδων Ελλήνων;
Εκείνος που περιφρονεί τον Ελληνικό Λαό, είναι αναπόφευκτο να βουλιάξει μαζί με τη Χούντα των ξενόδουλων που τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συνεπώς και δίχως υπερβολή, μετά το χαστούκι της Μαρίκας, έρχεται νέο χαστούκι για τον Σ. Δήμα, εκείνο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού!  ΠΗΓΗ

Μεγαλοπρεπής γκάφα πασόκου βουλευτή εκθέτει τον Βενιζέλο και τη Χούντα 
Τις πραγματικές προθέσεις του Ε. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε άθελά του(;) ο βουλευτής Π. Ρήγαςο οποίος κατεγράφη από κάμερα της κρατικής τηλεόρασης την ώρα που σκιαγραφούσε από τηλεφώνου την πολιτική κατάσταση του κόμματος.
«Ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά, με Σηφουνάκηδες, με Μωραϊτηδες κλπ θα πέσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτοντας το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί τα συνεταιράκια της αντεθνικής Χούντας.
Κι αν κάτι αποδεικνύεται από την προσέγγιση Ρήγα είναι πως ο Σαμαράς απέμεινε μόνος να παλεύει για να μείνει γαντζωμένος στον πρωθυπουργικό θώκο, την ώρα που ο Ε. Βενιζέλος έχει αντιληφθεί πως το πολιτικό του μέλλον συναρτάται από τις εκλογές και τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου. Διόλου τυχαία ως εκ τούτου, δεν ήταν η πρόσφατη συνάντηση με Τσίπρα, όπου τέτοιας φύσεως ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος.
Αλίμονο σ' εκείνους που ακόμη πιστεύουν πως οι άθλιοι «σωτήρες» του πολιτικαντισμού εργάζονται για το καλό της Πατρίδος και του Λαού.  ΠΗΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο TV10 Τρικάλων και στη δημοσιογράφο Στέλλα Χασάπη.
Ο συναγωνιστής ανέλυσε τις προτάσεις και τις θέσεις του Κινήματος για την οικονομία, την γεωστρατηγική, τα Εθνικά θέματα, καθώς και όλα όσα έχουν να κάνουν σχετικά με το βρώμικο παρασκήνιο γύρω από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επισήμανε τέλος ότι, η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και θα παραμείνει πιστή στα Ιδανικά της και παρά τη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της, από τη χούντα Σαμαρά, στο τέλος θα είναι νικήτρια! ΧΑ
Bankingnews: Καταλύθηκε η διάκριση των εξουσιών - Ο Σαμαράς δίνει εντολές στην δικαιοσύνηΑποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Η δικαιοσύνη διασύρεται: Σε 4 ημέρες αρχειοθέτησαν την υπόθεση Χαϊκάλη - Αγνοούν την Χρυσή Αυγή
Είναι προφανές ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ελληνική δικαιοσύνη... Ο Έλληνας πολίτης μόνο ανασφάλεια μπορεί να αισθάνεται μετά τα έσχατα γεγονότα όπου κρίθηκε η αναποτελεσματικότητα της δικαιοσύνης.
Μια δικαιοσύνη που λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, που τουλάχιστον αφήνει πολλές σκιές για τον τρόπο με τον οποίο αποδίδει δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη αποδίδει δικαιοσύνη ή απλά καθοδηγείται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας; Είναι προφανές ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά, ο πολίτης μόνο ανασφάλεια μπορεί να αισθάνεται μετά το δικαστικό πραξικόπημα.
Δύο πολύ σημαντικά γεγονότα έχουν λάβει χώρα εσχάτως και η δικαιοσύνη προσπάθησε με συνοπτικές διαδικασίες να στείλει την υπόθεση στο αρχείο ή αδιαφορεί όταν μάλιστα αποδεικνύεται η παρέμβαση του πρωθυπουργού σε δικαστικούς λειτουργούς για να συμπεριφερθούν με σκληρό τρόπο κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ας δούμε τα δεδομένα ψύχραιμα χωρίς προκατάληψη και κυρίως χωρίς να θέλουμε να υποκαταστήσουμε την δικαιοσύνη.
Περίπτωση Χαϊκάλης των ΑΝΕΛ 
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε μια υπόθεση δωροδοκίας και εκβιασμού χρησιμοποιώντας σημαντικό υλικό, προσδιορίζοντας ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος σύμβουλος επενδύσεων ήταν αυτός που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει ή να τον εκβιάσει με επίκεντρο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το βασικό ερώτημα λοιπόν είναι το εξής. Οι δικαστικές αρχές δεν έπρεπε να άρουν το τηλεφωνικό απόρρητο του Χαϊκάλης και Αποστολόπουλου ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιος εξ αυτών συνδεόταν με την κυβέρνηση που έχει κάθε λόγο να παραμείνει στην εξουσία;
Από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων θα διαπιστωνόταν τι πραγματικά ισχύει και σίγουρα ο πολιτικός κόσμος θα έχει ένα επιχείρημα να προβάλλει στις κατηγορίες για βούρκο και δυσωδία. Αντί αυτής της λογικής απόφασης που έπρεπε να λάβει η δικαιοσύνη σε 4 ημέρες έστειλε την υπόθεση στο αρχείο. Πολύ ύποπτο ότι η δικαιοσύνη βιάστηκε κακήν κακώς να κλείσει την υπόθεση δωροδοκίας ή εκβιασμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Δεν θα ήταν ορθό να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποιος λέει την αλήθεια; Ο Χαϊκάλης ή ο Αποστολόπουλος;
Περίπτωση Χρυσής Αυγής
Ο Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε πρόσφατα φωνητικό ντοκουμέντο που προήλθε από την ΕΥΠ όπου ο Αντώνης Σαμαράς σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με δικαστή πρόσταζε… την δικαιοσύνη όταν έρθουν να απολογηθούν 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τους συμπεριφερθεί πολύ σκληρά (χρησιμοποίησε την φράση να τους γα…)
Η δικαιοσύνη αυτεπάγγελτα θα έπρεπε να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους και να διερευνήσει την υπόθεση. Απολύτως τίποτε, η δικαιοσύνη δεν το έλαβε υπόψη.
Η Χρυσή Αυγή δεν εγκατέλειψε το θέμα και ζήτησε από εξειδικευμένους τεχνικούς να αξιολογήσουν αν το ηχητικό μήνυμα είναι γνήσιο.  Αποδεικνύεται ότι το ηχητικό ντοκουμέντο είναι γνήσιο. Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να διερευνήσει άμεσα την υπόθεση του ηχητικού ντοκουμέντου;
Το συμπέρασμα
Είναι προφανές ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ελληνική δικαιοσύνη. Ζητείται άρση απορρήτου στα τηλέφωνα και η δικαιοσύνη στέλνει την υπόθεση στο αρχείο.
Στην υπόθεση ενός ηχητικού ντοκουμέντου αποδεικνύεται ότι αυτό είναι γνήσιο, δηλαδή από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ… στο τηλέφωνο του πρωθυπουργού διαπιστώνεται ότι ο Σαμαράς έδωσε εντολή στην δικαιοσύνη να φερθεί πολύ σκληρά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν λέγεται δημοκρατία. Δεν είναι δημοκρατία ο πρωθυπουργός να δίνει εντολές στην δικαιοσύνη, η διάκριση των εξουσιών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, αλλά όλα αυτά έχουν καταρρεύσει.  πηγη

Κουίζ για τα σενάρια των πολιτικών απατεώνων: Τώρα θυμήθηκαν ότι δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;
Με αφορμή τις φαιδρότητες που απορρέουν από τα χαλκεία της Συγγρού και του Μαξίμου και διαρρέονται από τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και φυλλάδες με στόχο τον αποπροσανατολισμό και την εξαπάτηση της κοινής γνώμης, παραθέτουμε μερικά κρίσιμα ερωτήματα, όχι αναζητώντας απαντήσεις αλλά δίνοντας τροφή για σκέψεις και προβληματισμό.
Ερώτημα Πρώτο
Γιατί τα πολιτικά ανδρείκελα της ψοφοδεξιάς ΝΔ και ο ίδιος ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν κατέστησαν σαφές προ ακόμη της πρώτης διαδικασίας εκλογής ΠτΔ πως δεν επιθυμούν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;
Ερώτημα Δεύτερο
Μήπως επιχείρησαν να τις αποσπάσουν -με δικαστικά ανταλλάγματα που αφορούν τις αντισυνταγματικές διώξεις- και έσπασαν τα μούτρα τους;
Ερώτημα Τρίτο
Πως γίνεται ενώ έχουν ολοκληρωθεί δύο αποτυχημένες για τη Χούντα διαδικασίες εκλογής και ενόψει της τρίτης (που θα είναι επίσης αποτυχημένη), να λένε τα φερέφωνα του Μαξίμου πως δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, όταν δέχονται με εμφανή ικανοποίηση τις ψήφους των κατηγορούμενων για διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση Μπούκουρα και Αλεξόπουλου;  ΠΗΓΗΤο τάξιμο υπουργείων δεν πιάνεται για δωροδοκία


Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sport-fm.gr την... προσπάθεια των Ελλήνων πολιτικών να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας.
Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά τα πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σε βάρος του κυρίου πρωθυπουργού.

Χωρίς περιστροφές και μισόλογα ο κ. Σαμαράς είπε δημόσια στους βουλευτές πως αν ψηφίσουν τον κ. Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε δεν αποκλείεται να βρεθούν με χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση. Αυτό βέβαια δεν είναι εκμαυλισμός συνειδήσεως είναι καθαρή πολιτική συναλλαγή. Να μου δίνεις μία ψήφο, να σου δίνω άμα λάχει, ένα χαρτοφυλάκιο. Καθαρές δουλειές…

Αλλά και πώς να τον πιστέψεις τον πρωθυπουργό. Αυτός δεν ήταν που έλεγε πως οι εκλογές θα γίνουν το 2016 γιατί οι πρόωρες εκλογές θα τινάξουν στον αέρα την εθνική οικονομία.

Τώρα κλείνει το μάτι στους βουλευτές και τους υπόσχεται εκλογές μέσα στο 2015. Για να παρατείνει την παραμονή του στην πρωθυπουργική καρέκλα λίγους μήνες ακόμα «τινάζει στον αέρα» ο ίδιος την εθνική οικονομία. 

Τουλάχιστον για την προσωπική τιμή και αξιοπρέπειά του, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ο κ. πρωθυπουργός. Έτσι ανακοίνωσε ότι θα κάνει μήνυση στον κ. Χαϊκάλη επειδή στις συνομιλίες με τον «μεσάζοντα» κ. Αποστολόπουλο ακούστηκε το όνομά του. Περίεργη αίσθηση περί προσωπικής τιμής έχει ο κ. Σαμαράς. Ο βουλευτής Κασιδιάρης του κατήγγειλε μέσα στη Βουλή ότι δίνει εντολές στον εισαγγελέα κ. Ισίδωρο Ντογιάκο για το πώς θα χειριστεί τους κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής και δεν συγκινείται. Κυκλοφορεί μάλιστα και ηχητικό με σχετική συνομιλία που ο Κασιδιάρης την αποδίδει στον πρωθυπουργό ο οποίος όμως παραμένει ασυγκίνητος. 

Όπως ασυγκίνητος παρέμεινε ο εισαγγελέας κ. Ντογιάκος και ο υφιστάμενός του όταν ο κ. Χαϊκάλης έκανε την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας. Δώδεκα μέρες την άφησαν στα συρτάρια και «κινητοποιήθηκαν» όταν η καταγγελία έγινε και δημόσια. Γιατί δεν κινητοποιήθηκαν αμέσως στην εισαγγελία ανοίγοντας τα κινητά τηλέφωνα όλων των εμπλεκόμενων στην καταγγελία για να αποδειχτεί ή όχι του λόγου το αληθές.

Και αφού δεν έκαναν το αυτονόητο δικαιούμαι ή όχι να πιστεύω πως μόλις ο κ. Χαϊκάλης είπε στις αρχές το όνομα του μεσάζοντα τότε αυτός ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο κρίσιμο ραντεβού;

Για πόσο «αμερικανάκια» μας περνούν όλους προκειμένου να παραμένουν με κάθε τρόπο στις καρέκλες της εξουσίας;
 ΠΗΓΗ
Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ντογιάκος, ο επικίνδυνος τζιχαντιστής του Σαμαρά
Άρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην εφημερίδα "Ακρόπολη"
Aπό τότε που βγήκε από την πολιτική απομόνωση, o Σαμαράς ξεκίνησε έναν Ιερό Πόλεμο. Πόλεμο για την κατάκτηση της εξουσίας. Πρώτος στόχος ήταν να εξολοθρεύσει εσωκομματικά την κόρη του εχθρού του και δεύτερος με κάθε τρόπο να καταλάβει την εξουσία. Τώρα πλέον χρειάζεται εγχείρηση για να τον ξεκολλήσουν από την πρωθυπουργική καρέκλα! Έχει γαντζωθεί για τα καλά και κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να κάτσει έστω και μία ώρα παραπάνω. Σ’ αυτόν τον πόλεμο του Σαμαρά για την κατάκτηση και την διατήρηση της εξουσίας έχουν βρεθεί αρκετοί πρόθυμοι να κυλιστούν στον βούρκο προκειμένου να «αρπάξουν» λίγη εξουσία.
Ένας απ’ αυτούς είναι ο επίορκος παραδικαστικός Ντογιάκος. Ένας τζιχαντιστής για ΟΛΕΣ τις βρώμικες δουλειές του συστήματος εδώ και χρόνια. Ο εισαγγελέας που ανέλαβε «να κλείσει την υπόθεση Χρυσή Αυγή» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Σαμαρά. Δηλαδή να περάσει η Ηγεσία της 18 μήνες στην φυλακή ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! Με μυθεύματα και παραμύθια της Χαλιμάς, ο τύπος αυτός που παριστάνει τον Εισαγγελέα, αφού μας προφυλάκισε μετά από εντολή Σαμαρά («Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γ@μήσει»), έφτιαξε μια κατάπτυστη πρόταση για να μας στείλει σε δίκη.
Αφού λοιπόν παρέδωσε την «πρότασή» του, το Σαμαριστάν χωρίς να κρατήσει ούτε καν τους τύπους πάνω στην βιασύνη τους γνωρίζοντας ότι ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, έκανε τον Σαμαροφύλακα Ντογιάκο Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών!!! Τον άνθρωπο που θα ελέγχει πλέον όλες της μεγάλες ποινικές υποθέσεις! Με απλά λόγια, αυτόν που θα τους σώσει από τις δύσκολες δικαστικές περιπέτειες που έρχονται εις βάρος τους σύντομα.
Επειδή η ζωή όμως κύκλους κάνει… ήρθε η ώρα να ανταποδώσει ο Ντογιάκος την κατάληψη της θέσης. Δεν πέρασαν μερικές ημέρες και στα χέρια του τζιχαντιστή έφτασε μια καταγγελία για χρηματισμό βουλευτή από τον Σαμαρά. Αμέσως κάλεσε το αφεντικό του και τον ενημέρωσε. Ξαφνικά το ραντεβού του βουλευτή με τον μεσάζοντα ακυρώθηκε και το υλικό παρέμεινε κλειδωμένο στο γραφείο του Ντογιάκου μέχρι να το φέρει στο φως της δημοσιότητας ένας άλλος ηθοποιός. Γιατί δεν αποδέχεται λοιπόν ο Ντογιάκος την άρση απορρήτου του τηλεφώνου του Αποστολόπουλου για να μάθουμε όλη την Αλήθεια;;; Τόσο πολύ τρέμει το παρεάκι του Μαξίμου την αποκάλυψη των συνομιλητών του Αποστολόπουλου;
ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ;;;
Ο Προϊστάμενος Εφετών Ντογιάκος και ο Διευθυντής Ασφάλειας της Αστυνομίας Στάθης (και οι δύο πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, διορισμένοι επί Σαμαρά) είναι οι μοναδικοί που γνώριζαν το συγκεκριμένο ραντεβού του Χαϊκάλη με τον μεσάζοντα Αποστολόπουλο, που τελικά ενημερώθηκε και δεν προσήλθε ποτέ… Έχουν πονέσει τα μάτια μας με αυτές τις εξόφθαλμες μεθοδεύσεις από το παρακράτος του Σαμαρά.
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης παρουσιάζει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ηχητικό με ρητή εντολή Σαμαρά στον Ντογιάκο να μας γ@μήσει και στις 19 Δεκεμβρίου ξεσπάει νέο σκάνδαλο με απόκρυψη δικογραφίας για την προστασία του Σαμαρά από τον Σαμαροφύλακα Ντογιάκο. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συλλάβει κάποιος σ’ αυτό το κράτος τον Σαμαρά, τον Ντογιάκο και τα άλλα μέλη της εγκληματικής τους οργάνωσης; Να βγουν με καλάσνικοφ στο Σύνταγμα και να πυροβολούν παιδιά;
Η εγκληματική οργάνωση Σαμαρά καταλύει το Πολίτευμα και πρέπει να επέμβει ΑΜΕΣΑ η Δικαιοσύνη πριν οδηγηθεί η Χώρα σε ακόμα πιο δύσκολα και περίεργα μονοπάτια απ’ ότι την έχουν οδηγήσει αυτοί οι άθλιοι τύποι.
Πιο επίκαιρο από ποτέ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός Κρατούμενος
Βουλευτής Μαγνησίας
Φυλακές Κορυδαλλού  
 

ΣΙΧΑΣΙΑ! Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ»
MPOYKOYRAS

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, «επιτηρεί» τη διαδικασία της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Έχει τα δίκια του, είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε βουλευτές που πούλησαν τον κόμμα τους και τον λαό που τους επέλεξε; Την τελευταία στιγμή μπορεί να σε πουλήσουν. Έτσι το άγρυπνο βλέμμα του αντιπροέδρου παρακολουθεί τον κλαψιάρη της Βουλής, τον ανώμαλο, τον αδιάφορο, και τον υποψήφιο ποταμίτη, αν θα ψηφίσει «σωστά». Τι σιγοψιθυρίζει άραγε στον Μπούκουρα; Το όνομα όλο και όλο, ένα είναι… Φοβάται, μην μπερδευτεί;

Τα άλλα, τα σίγουρα, σε πρώτο πλάνο, απλά απολαμβάνουν τη διαδικασία και καμαρώνουν για το νέο απόκτημα τους, που φιγουράρει εν τω μέσω της υπεύθυνης, πολιτισμένης, ποταμίσιας, απελευθερωμένης Αριστεράς, που στηρίζει τη Δεξιά, όσο ούτε η ίδια ποτέ, θα ονειρευόταν!

«Το παιχνίδι μόλις αρχίζει» δήλωσε άλλωστε, αμέσως, μετά την ψηφοφορία και άλλος πρόθυμος, νεοαφιχθείς βουλευτής στη στήριξη της κυβερνητικής μειοψηφίας. Ας μη γινόμαστε καχύποπτοι, μια «φιλική, πατρική κουβεντούλα» στα έδρανα της Βουλής, που κράτησε λίγο παραπάνω… τόσο ώστε βρήκε το χρόνο ο φωτογραφικός φακός να αποθανατίσει σε πολλαπλά στιγμιότυπα… ΕΠΙΤΗΔΕΣ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!
Ντροπή ρεεεεεεε!!!  πηγη
ΙΔΟΥ ΤΟ SUCCESS STORY: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2014 ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ 150.000 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!

pinakides_18


Της κακομοίρας γίνεται καθημερινά στις Εφορίες όλης της χώρας, λόγω της πληθώρας όσων καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν το ετήσιο χαράτσι των τελών κυκλοφορίας (που είναι τα ακριβότερα στην Ευρώπη!)…

Έτσι, τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουν παραδοθεί 75.000 πινακίδες και δεδομένου ότι ο Έλληνας είναι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, οι καταθέσεις πινακίδων μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να φτάσουν τις 150.000 (έναντι 135.000 πέρυσι – δηλαδή κάθε πέρσι και καλύτερα…)! Αυτό σημαίνει, ότι το κράτος θα απολέσει περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ! Και δεν είναι μόνο η απώλεια εσόδων από τα τέλη κυκλοφορίας. Σ’ αυτά βάλτε και τους φόρους στα καύσιμα που θα κατανάλωναν τα οχήματα αν ήταν σε κυκλοφορία, τα διόδια, τα σέρβις κ.λπ.

Ερώτηση: Αφού χάνουν που χάνουν, γιατί δε ρίχνουν τις τιμές για να περιοριστεί το φαινόμενο;  ΠΗΓΗ

Απάντηση: Γιατί σκοπός τους δεν είναι τόσο να μας τα πάρουν, αλλά να μας κάνουν τη ζωή αφόρητη!

Πιάστηκαν στα πράσα ψευδοκράτος και παρακράτος - «Τρομοκρατικές» ενέργειες μαϊμού!

Στις 11 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε τα παρακάτω:
Η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» ειδοποιεί τρομοκράτη με «διαρροή» στα ΜΜΕ: Κρύψου πριν σε πιάσουμε
Βίντεο με τον τρομοκράτη που τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην οδό Κ. Παλαιολόγου, στο Χαλάνδρι, «διέρρευσε» στα ΜΜΕ, ότι έχει στα χέρια της η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική»: «…Ο μηχανισμός τους δεν λειτούργησε και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην αντιτρομοκρατική να τον έχει σχεδόν αυτούσιο στα χέρια της. Δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Εκτός από την τράπεζα – στόχο στο σημείο υπάρχει και άλλο υποκατάστημα άλλης τράπεζας. Μια από τις κάμερες ασφαλείας του διπλανού υποκαταστήματος λοιπόν ήταν στραμμένη στο… σωστό σημείο. Έτσι ο τρομοκράτης που πήγε και τοποθέτησε το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό καταγράφηκε από τη συγκεκριμένη κάμερα και το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια της αντιτρομοκρατικής».
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» ειδοποιεί μέσω της «διαρροής» τον προφανώς παρακρατικό τρομοκράτη να εξαφανιστεί πριν τον πιάσουν. Επιπλέον, στο καθεστωτικό «Βήμα» δίνεται και η πλήρης περιγραφή αυτού που αποτύπωσε η κάμερα (πως ήταν και τι ακριβώς φορούσε), για να εξαφανιστεί ο συγκεκριμένος κι όχι κάποιος άλλος σύντροφος: «Ένα άτομο μετρίου αναστήματος, αδύνατο που φορούσε λευκό κράνος, μαύρο-κοντό μπουφάν και σκουρόχρωμη φόρμα με μια κάθετη ρίγα, εικονίζεται στο βίντεο που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό».
Έτσι λειτουργεί το κόκκινο παρακράτος της χουντάρας Σαμαρά!
Δώδεκα ολόκληρες ημέρες μετά, δικαιωματικά ρωτάμε: Τι απέγινε με την υπόθεση; Ποιος είναι ο τρομοκράτης που κατέγραψε η κάμερα; Και γιατί δεν τον πιάνει η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική»;
(ΥΓ): Η σιωπή τους προς απάντησή μας Άλλωστε, έτσι λειτουργεί το κόκκινο παρακράτος της χουντάρας Σαμαρά!     πηγη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2199969906577038635

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item