Widgets

Πνευματική θανάτωση


Ένα από τα σημεία των καιρών μας, των καιρών της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων είναι η βαθιά πνευματική θανάτωση του Ελληνικού λαού, ως άτομα ξεχωριστά αλλά και ως κοινωνία συνολικά. 

Ηρωισμός, ψυχικό βάθος και οράματα έχουν αλεστεί από τον μύλο του καταναλωτισμού, της φιλελευθεροποίησης, της ανούσιας επίδειξης και της αμάθειας. Χωρίς Εθνική Παιδεία, με την Παράδοση μεταλλαγμένη σ’ εμπορεύσιμη τουριστικά καρικατούρα ο Ελληνισμός πορεύεται στο ιστορικό μέλλον πάσχοντας από Εθνική σύφιλη και Φυλετική γάγγραινα. 

Δίχως ιδεαλιστικό βάθρο, δίχως πίστη, δελεαζόμενος σαν νεγρίλος των αποικιών από ευτελή διακοσμητικά στοιχεία. Χωρίς πνευματική πρωτοπορία, με κομματικούς φατριαστές αντί για πολιτικούς ηγέτες που απαιτούνται για την αναγκαία ανανέωση του Εθνικού πνεύματος και την ευθυγράμμιση του με το αυθεντικό Ευρωπαϊκό μέλλον.

Με εξουσίες αντί για ηγεσία, ο Ελληνισμός που έζησε την πίκρα της προσφυγιάς στην εποχή των παππούδων μας και την εθνική ατίμωση στην εποχή των γονιών μας, οδηγείται χωρίς ψυχή και ιδέα σαν ξένος στην ξένη Ευρώπη. Τα δημοκρατικά και αντιστασιακά παραμύθια ξεφούσκωσαν, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό που όχι μόνο δεν στάθηκε ικανή να το πληρώσει η φιλελεύθερη δεξιά αλλά το διεύρυνε, μεταβάλλοντας τις εθνικές αξίες σε εμπορεύσιμα είδη. 

Οι άνθρωποι που είδαν στην περασμένη 40ετία να ξευτελίζονται τα όνειρα και οι αγώνες μιας ολόκληρης ζωής είναι φυσικό να ξεφουρνίζουν μπαρούφες και υποσχέσεις, που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν, με γνώμονα ένα και μόνο: το συμφέρον τους. Κοινωνική διαμαρτυρία, πολιτική δήθεν αμφισβήτηση, μαρξιστική φλυαρία και κοινωνικο-οικονομικά αδιέξοδα που δεν λύθηκαν με τις τεχνολογικές καυχησιολογίες. Λείπει στον Ελληνισμό η Βαθύτατη εκείνη πίστη που ακράδαντη και ζωογόνα θα λειτουργεί σαν γεννήτρια κοινωνικής και πνευματικής δραστηριότητας.

Φορέας αυτής της πίστης είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Εμείς αντιπροσωπεύουμε τη ριζοσπαστική αλλαγή του Αύριο διότι τι πιο επαναστατικό όταν μια φιλελεύθερη και μαρξιστική Άεθνη κοινωνία επιστρέφει στις Εθνικές και Φυλετικές της ρίζες και στην φυσική της κοσμοθεωρία: Την κοσμοθεωρία του Εθνικισμού. Η Σύγχρονη Ελλάδα της μεταπολίτευσης σείετε συθέμελα από την οικονομία και την ακραία φτωχοποίηση έως τα Εθνικά θέματα και την εθνική και διπλωματική ταπείνωση. Σείετε γιατί ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής έρχεται! antepithesi.gr


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 876944877388996258

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item