Widgets

Αντί να βρίσκεται στη φυλακή, ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Καρατζαφέρης συμμετέχει στις εκλογές! - ΑΣΚΗΘΗΚΕ στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος!Αντί να βρίσκεται στη φυλακή, ο Καρατζαφέρης συμμετέχει στις εκλογές!
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Στις αρχές Νοεμβρίου, λοιπόν, μάθαμε ότι οι «αρχές» ερευνούσαν τις off shore του Καρατζαφέρη, που έκρυβαν μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. Το μαύρο χρήμα βρέθηκε και από τότε αναμένουμε την παραπομπή του στον εισαγγελέα και εν συνεχεία τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Και περιμέναμε, και περιμέναμε…
Ωστόσο, φαίνεται πως ο εισαγγελέας της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», της μνημονιακής Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν, τον… ξέχασε τον… εντιμότατο Καρατζαφέρη! Ο οποίος, αντί να σαπίζει στις φυλακές, συμμετέχει πανελεύθερος στις προσεχείς εκλογές!
Άρχισε δε και τις συνήθεις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Από την εκπομπή του Παπαδάκη (αυτουνού που φοράει μουστάκι…) στον ΑΝΤ1 (του εντιμότατου ολιγάρχη Κυριακού), όπως τον παλιό καλό καιρό, που είχε πιάσει στασίδι στη συγκεκριμένη εκπομπή (και όχι μόνο σ’ αυτήν…). 
«Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα» δήλωσε ο θρασύτατος. Κατηγορίες; Ποιες κατηγορίες; Ποιος τις θυμάται τώρα πια;
Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Ιούδας Αλεξόπουλος, θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛάΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές: «Ο κ. Αλεξόπουλος θα είναι μαζί μας». Προφανώς, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ότι και ο Μπούκουρας θα είναι στα ίδια ψηφοδέλτια… Μάλιστα! Γι’ αυτό, λοιπόν, «ξέχασε» ο εισαγγελέας να καλέσει τον… εντιμότατο, προφανέστατα κατόπιν «εντολής Σαμαρά». Για να χρησιμοποιηθεί ότι έχει απομείνει από το μόρφωμά του ως… ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, στις προσεχείς εκλογές!
Φανταστείτε πόσο απελπισμένος είναι ο φον Αντωνάκης, για να φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιεί ως ανάχωμα αυτό το απολειφάδι!
(ΥΓ): Πάντως, ο… αυθεντικός Ιούδας, πήγε και κρεμάστηκε μετά την προδοσία του… Δεν έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές!  ΠΗΓΗ  Εθνικισμός
Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ Λά.Ο.Σ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΤΟ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ".
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΟ http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Λά.Ο.Σ :
ΠΟΥΛΗΣΕ το κόμμα του, ψήφισε Δήμα και τελικά με το ΛΑ.Ο.Σ θα κατέβει ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. ΡΩΤΑΜΕ: "ΣΩΣΤΗ" επιλογή Πρόεδρε;


 
Στα ψηφοδέλτια του Λ.ά.Ο.Σ θα βρίσκεται και ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης στο πρωινό του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξόπουλος ΠΟΥΛΗΣΕ σε κρίσιμη ώρα το κόμμα του -ΟΠΟΙΟ και νάτανε- και υπερψήφισε !! την επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου και της συγκυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΠΗΓΗ

ΑΣΚΗΘΗΚΕ στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος! ΔΕΝ ΕΙΧΕ δηλώσει “ΣΩΣΤΑ” τα περιουσιακά του στοιχείαΤην ίδια ώρα ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλής, καλεί από τις 12 Ιανουαρίου σε απολογία τους εμπλεκόμενους στην προμήθεια των ελικοπτέρων

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης και σε βαθμό πλημελλήματος για συμμετοχή σε υπεράκτια εταιρία ασκήθηκε σε βάρος του προέδρου του Λά.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη.


Αύριο συγκαλείται η Ολομέλεια των Εφετών προκειμένου να ορίσει εφέτη ειδικό ανακριτή ο οποίος θα αναλάβει την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες του κ. Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως προέκυψε από την έρευνα ο κ. Καρατζαφέρης, έλαβε 1,6 εκατ. ευρώ σε δύο δόσεις, το 2007 και το 2008, μέσω της off shore που διατηρούσε με την επωνυμία Catalina LTD, από τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Τσάτσο που εμφανίζεται μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο να μεσολαβούν στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma .Από την έρευνα προέκυψε επίσης η ύπαρξη ακόμα μίας υπεράκτιας εταιρίας συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, της Homeric TCI.

Την ίδια ώρα ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλής, καλεί από τις 12 Ιανουαρίου σε απολογία τους εμπλεκόμενους στην προμήθεια των ελικοπτέρων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Πρόκειται για τρεις πρώην αξιωματικούς και τους επιχειρηματίες Α.Τσάτσο και Σ.Κομνόπουλο  ΠΗΓΗ

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!Στον εισαγγελέα και το Ελεγκτικό Συνέδριο παραπέμπει τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που ερεύνησαν εξονυχιστικά τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του Λά.Ο.Σ.

Το δισέλιδο πόρισμα που έχει παραδοθεί στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής μαζί με τον συνοδευτικό ογκώδη φάκελο που περιέχει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα θα συζητηθεί σήμερα από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αν και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται δεδομένη η παραπομπή του κ. Καρατζαφέρη στην δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την περίοδο 2002 – 2007 όταν ο κ. Καρατζαφέρης είχε πλέον αποχωρήσει από την ΝΔ και ήταν αρχηγός του ΛΑΟΣ εντοπίστηκε η offshore Catalina με χαρτοφυλάκιο περίπου 6,4 εκατ. ευρώ και ακίνητα συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ. Τα ακίνητα βρίσκονται σε Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Λαγονήσι ενώ υπάρχει και ένα διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.

Στην εταιρία εκτός από τον ίδιο εμφανίζεται και ο υιός του με ποσοστό συνιδιοκτησίας 50-50.

Μέσω της Catalina οι ελεγκτές οδηγήθηκαν στον εντοπισμό και της δεύτερης offshore εταιρίας «Homeric» χωρίς ωστόσο – για την ώρα – να έχουν εντοπιστεί τραπεζικοί λογαριασμοί και καταθέσεις.

Η πρώτη εξωχώρια είχε δηλωθεί στα «πόθεν έσχες» του οικονομικού έτους 1992 και 1993 χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά ότι είναι offshore. Η δεύτερη δεν είχε δηλωθεί ποτέ.

Επιπροσθέτως, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η Catalina παρουσιάζει σήμερα μηδενικό χαρτοφυλάκιο ενώ και μετοχικά έχει αλλάξει χέρια περνώντας στην ιδιοκτησία στενού συγγενικού προσώπου του κ. Καρατζαφέρη.
 ΠΗΓΗ


Με ομόφωνη απόφαση η επιτροπή της Βουλής αποφάσισε την παραπομπή του προέδρου του Λά.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη στη δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες και για συμμετοχή σε off shores εταιρείες. 

Μάλιστα, η απόφαση της επιτροπής είναι καταπέλτης, αφού θα ζητηθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο να κάνει διαχωρισμό των κτηθέντων, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως θα ελεγχεί το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου ευρώ, έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί στο Δημόσιο ή να λάβει το δημόσιο τα νόμιμα.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, βουλευτής που δεν κατονομάζεται αποκάλυψε πως υπήρξε και τρίτη off shore που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Πάντως, σύμφωνα με τα νέα ευρήματα, ο πρόεδρος του Λά.Ο.Σ είναι αντιμέτωπος να βρεθεί αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες, αυτή της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συμμετοχής σε υπεράκτια (offshore) εταιρεία.

Η συζήτηση ξεκίνησε μεν στις 6 το απόγευμα, ωστόσο, άργησε να ασχοληθεί με το θέμα του προέδρου του Λά.Ο.Σ, καθώς προηγήθηκαν μια σειρά από άλλα ουσιαστικά και διαδικαστικά ζητήματα.

Γιατί δεν εντόπισαν τις offshore οι ορκωτοί λογιστές;
Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι οι ορκωτοί λογιστές που πήραν την διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή των 800.000 ευρώ, προκειμένου να ελέγξουν τα πόθεν έσχες, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τις επίμαχες offshore εταιρείες, τις «ύποπτες» καταθέσεις, αλλά και τον πραγματικό ιδιοκτήτη των ακινήτων!

Να σημειωθεί ότι οι ορκωτοί ελεγκτές προτείνουν την παραπομπή του κ. Καρατζαφέρη στον εισαγγελέα Εφετών και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τα αδικήματα της ανειλικρινούς δήλωσης «πόθεν έσχες» και παράνομης κατοχής offshore εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το νόμο του 2010, η συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε υπεράκτιες εταιρείες επιφέρει έκπτωση από το αξίωμά τους, ποινή φυλάκισης από 2 έως 5 έτη και χρηματικό πρόστιμο από 10.000 εως 500.000 ευρώ.  πηγη


ΒΡΗΚΑΝ 6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα μπορεί να βρεθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των Ορκωτών Λογιστών για λογαριασμό της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Σε λογαριασμούς στο εξωτερικό του προέδρου του Λά.Ο.Σ εντοπίστηκαν περίπου 6 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες, οι οποίες εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ ερευνώνται και άλλες "περίεργες" διαδρομές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας το «Βήμα».
Παράλληλα, γίνεται έρευνα και για τα άλλα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία υπολογίζονται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κακουργήματα τα οποία φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει, αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία, είναι αυτά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, αλλά και της υποβολής αναληθούς «πόθεν έσχες», αφού επί συνεχή χρόνια δεν δήλωνε την υπεράκτια στην οποία εμφανίζεται ως δικαιούχος, καθώς και της παράβασης του νόμου για τις offshore.
Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή από τη Βουλή, την οποία επικαλείται η εφημερίδα, στην ποινική του μοίρα ο κ. Καρατζαφέρης θα συμπαρασύρει και στενό συγγενικό του πρόσωπο.
Στο "πόθεν έσχες" του Γ. Καρατζαφέρη το 1994, η υπεράκτια Catalina Ltd
Κάτοχος της offshore Catalina Ltd δήλωνε το 1993 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του εκείνης της χρονιάς.
Όπως αναφέρει «Το Βήμα της Κυριακής», στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών, έχουν μπει δύο εταιρείες. Ειδικότερα, πρόκειται για την Catalina International LTD, η οποία το 2009 μετονομάστηκε σε Sunlight Delight, και τη Homeric TCI.
Από τη σχετική έρευνα της Δικαιοσύνης έχει προκύψει ότι η Catalina International, έχει λάβει εμβάσματα συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ, σε δύο διαφορετικές περιόδους, τα οποία φέρονται να προέρχονται από άτομο που αποτέλεσε τον μεσάζοντα για το κλείσιμο συμφωνίας, για αγορά ελικοπτέρων Super Puma το Δεκέμβριο του 2000.
Πριν από 20 χρόνια, ο κ. Καρατζαφέρης κατέθεσε για πρώτη φορά ως νεοεκλεγείς με τη ΝΔ βουλευτής δήλωση «πόθεν έσχες».
Στον κωδικό «Α1.3», σχετικά με τη «συμμετοχή σε οποιαδήποτε κερδοσκοπική επιχείρηση», αναφέρονται η City News SA και η Catilina Ltd (όπως ακριβώς αναγράφεται).
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που παρουσιάζει και το σχετικό έγγραφο της δήλωσης από το 1994, στις μεταγενέστερες δηλώσεις της περιόδου μετά το 2007, που υπέβαλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τα ίχνη της Catalina Ltd, χάνονται.
Η μοναδική εταιρική συμμετοχή, που υπάρχει στα «πόθεν έσχες» του κ. Καρατζαφέρη, είναι της συζύγου του, η οποία εμφανίζεται ως «εταίρος ΕΠΕ» σε επιχείρηση «παροχής υπηρεσιών», με έτος έναρξης το 2000 και κεφάλαιο εισφοράς τα 17.608 ευρώ. Μάλιστα η εταιρεία αυτή εμφανίζεται στη δήλωση του 2011 να πέρασε με γονική παροχή στον γιο του κ. Καρατζαφέρη, ενώ στη δήλωση του 2012 δεν αναφέρεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1994, όταν ο κ. Καρατζαφέρης δήλωνε την Catalina Ltd, δεν ήταν παράνομο ένας πολιτικός να κατέχει υπεράκτια εταιρεία.
Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, που ψηφίστηκε το 2010 όμως, η συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε υπεράκτιες εταιρείες, ισοδυναμεί με έκπτωση από το αξιώμά τους, ενώ απειλούνται με ποινές φυλάκισης 2-5 ετών και χρηματικά πρόστιμα από 10.000 έως 500.000 ευρώ, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και δήμευση του μεριδίου συμμετοχής τους.
Ο κ. Καρατζαφέρης ερευνάται αν έχει συμπεριλάβει στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του τις δύο υπεράκτιες εταιρείες και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.   ΠΗΓΗ
Βόμβα από τη Real News: 2 offshore του Καρατζαφέρη με εμβάσματα 1.650.000€ από προμηθευτές όπλων 

Με τίτλο: «Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει εμβάσματα «ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων». 


Η Realnews σημειώνει: «H Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του Λά.Ο.Σ» πηγηΒΙΝΤΕΟ: 3 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ "ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ" ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΔΩΝΙΣ.

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα ενδέχεται να βρεθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» καθώς από τις έρευνες των ορκωτών λογιστών προκύπτει πως σε λογαριασμούς του στο εξωτερικό εντοπίστηκαν 6 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες που εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.   «Αν αυτά είναι αλήθεια πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Διότι ο πολιτικός πρέπει να είναι παράδειγμα και σίγουρα ο πολιτικός δεν μπορεί να έχει offshore», τονίζει στη ΝΕΡΙΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ:  πηγη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ OFF SHORE ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ:«Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Θέλει να βουτήξει μια έδρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ:«Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Θέλει να βουτήξει μια έδρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ καταγγελία ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:«Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Θέλει να βουτήξει μια έδρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μου είπε ΒΟΥΛΩΣΤΟ αν θες να πάρεις εκπομπή!» 

Μία από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ στο Δικτυακό «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5» αφορούσε τον Πρόεδρο του Λά.Ο.Σ. κο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ τον «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» της πολιτικής ζωής όπως αναφέρει στο Βίντεο. Σημαντική αποκάλυψη η οποία λέει πολλά για το ποιόν του Πολιτικού ανδρός. 

Αθέτησε την συμφωνία για την προβολή του «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ» στο κανάλι του για τον λόγο ότι είχε σκοπό να ΒΟΥΤΗΞΕΙ! την έδρα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! (τα λέει όλα στο Βίντεο απόσπασμα από την Διαδικτυακή εκπομπή «ΜΑΚΛΕΙΟ 5» στις 21-10-14 )  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟ:Γιώργος Καρατζαφέρης: Πατρίδα, Θρησκεία και 090
Ο πρόεδρος του ΛάΟΣ εμπλούτισε το πρόγραμμα του ΑΡΤ με "ακατάλληλα"
Ποια είναι, άραγε, η απόσταση ανάμεσα στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και τα μεταμεσονύχτια αισθησιακά καλέσματα για τηλεφωνικό σεξ; Προφανώς, είναι πλέον ελάχιστη για έναν  από τους φανατικότερους οπαδούς του συγκεκριμένου συνθήματος. Για την ακρίβεια, είναι μόλις μερικές ώρες και αντίστοιχες τηλεοπτικές ζώνες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛάΟΣ και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που, από ό,τι φαίνεται, είπε να εμπλουτίσει το κανάλι του με μαθήματα νυχτερινής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, έτσι, για να κρατήσει όρθιο το ηθικό των Ελλήνων.

Βλέπετε, το ΑΡΤ μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να μιλά για τους εθνικούς κινδύνους που παραμονεύουν, εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που η χώρα διανύει, προβάλλοντας ταυτόχρονα την -έστω και καθυστερημένη- αντιμνημονιακή ρητορική του προέδρου Γιώργου, ωστόσο, όταν πέφτει η νύχτα, νομίζει κανείς ότι πρόκειται για τελείως διαφορετική συχνότητα.

Ξέρετε, από αυτές που ήταν στο φόρτε τους πριν από μερικά χρόνια και σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου πρόβαλλαν τολμηρά γυμνά διάφορων αιθέριων υπάρξεων μόνο για μερακλήδες.

Σέξι παρουσίες, που δείχνουν με τόλμη και γοητεία τα κάλλη τους, παίρνοντας άκρως ενδιαφέρουσες πόζες, προσκαλούν το παλαιοδεξιό ανδρικό κοινό του τηλεοπτικού σταθμού να τηλεφωνήσει στον αριθμό που εμφανίζεται δίπλα από τις καλλίγραμμες κοπέλες, για λίγα λεπτά ηδονής εξ ακοής, με το αζημίωτο φυσικά.

«Πάρε τώρα», είναι η φράση που αναγράφεται χαρακτηριστικά στην οθόνη, προτρέποντας τους ενδιαφερομένους να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνήτριες που θα τους απογειώσουν τη λίμπιντο μέσω της συσκευής τους.


«Αλλαξαν οι εποχές και οι ανάγκες και τα media αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την επιβίωσή τους», αντιτείνουν πρόσωπα πέριξ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ωστόσο, είναι κοινώς αποδεκτό πως οι εν λόγω ερωτικού περιεχομένου διαφημίσεις δεν συνάδουν καθόλου με το λαϊκοδεξιών προδιαγραφών πολιτικό προφίλ που καλλιεργούσε τόσα χρόνια ο Γιώργος Καρατζαφέρης και το αντίστοιχο πρόγραμμα του νυν ΑΡΤ, πρώην ΤΗΛΕAΣΤΥ και επί το αγγλικότερον Telecity!


Του Θανάση Φουσκίδη απόσπασμα από - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ   kolotoubes.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ πατριώτης τελικά αυτός ο Καρατζαφέρης!..
Νέοι ύμνοι του απελπισμένου Καρατζαφέρη στον «τρελαντώνη» Σαμαρά


Δεν υπάρχουν όρια στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και την συνεχιζόμενη επίδειξη στις κωλοτούμπες για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο πολιτικός αυτός ανήρ, ο οποίος έκανε «διδακτορικό» στην συνεχή εναλλαγή απόψεων και την αναίρεση προηγούμενων θέσεών του, αντιλαμβανόμενος την κάτι παραπάνω από δυσχερή θέση του, έχει εξελιχθεί σε «γλείφτη» του Σαμαρά, τον οποίο έλουζε με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς μέχρι πρότινος. Γινόμενος «βασιλικότερος του βασιλέως» ο Καρατζαφέρης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός Λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%», υποτιμώντας έτσι με το χειρότερο τρόπο τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Λες και ο ΕΝΦΙΑ είναι το μόνο «αριστούργημα» της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης.


Συνεχίζοντας παραπέρα και πηγαίνοντας «στο ψητό» ο Καρατζαφέρης πλειοδότησε στην ρητορική κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «Τώρα είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον 100% του ΣΥΡΙΖΑ… Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο “X” στον ΣΥΡΙΖΑ», διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα επιστρέψει ως μέλος του κόμματος, αλλά θα… υποστηρίξει τη ΝΔ ως ΛΑΟΣ. Δεν κλείνει, δηλαδή, το κομματικό του μαγαζάκι, αλλά θεωρεί ότι μπορεί «να νοικιάσει» τις ψήφους του ΛΑΟΣ στη ΝΔ.

Το κακό, για τον γινόμενο ολοένα και πιο γραφικό πρόεδρο ενός πρώην κοινοβουλευτικού κόμματος, είναι ότι κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά, ακριβώς επειδή γνωρίζουν την «σταθερότητα» των απόψεών του. Πολύ χειρότερα γι’ αυτόν είναι το γεγονός ότι στη ΝΔ, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά της επιστροφής του Καρατζαφέρη, αυτό που διαπιστώνουν είναι ότι τα αρνητικά στοιχεία της περίπτωσής του υπερτερούν συντριπτικά έναντι των όποιων θετικών. Πέρα του ότι είναι αμφίβολο αν έστω και ένα 0,5% από το (εντελώς συγκυριακό) 2,7% των ευρωεκλογών θα πάει στη ΝΔ, καθώς το υπόλοιπο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πάει συμπαγές στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η καταιγίδα που θα ξεσπάσει με την επαναφορά στην επιφάνεια των εντελώς προσβλητικών χαρακτηρισμών για τη ΝΔ, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο Μέγαρο Μαξίμου. Με τις πιθανότητες, επομένως, του Καρατζαφέρη για την επιστροφή-συνεργασία του με τη ΝΔ να είναι ελάχιστες, μην εκπλαγεί κανείς αν μετά το οριστικό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ο Καρατζαφέρης επιστρέψει ξανά στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Σαμαρά και της ΝΔ.  Γιώργος Μάστορας

Κουβέντα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο Καρατζαφέρης - Η επιστροφή στη ΝΔ επιβάλλει «μούγκα»

Μετά το «Έθνος» την περασμένη εβδομάδα ήταν η σειρά του «Ελεύθερου Τύπου» τώρα να πάρει μια συνέντευξη - αγιογραφία από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Η όλη διαδικασία επαναπροσέγγισης του γραφικού προέδρου είναι ενδεικτική τόσο της πολιτικής ανυποληψίας της ΝΔ και του ΛΑΟΣ όσο και της απελπιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται και οι δύο σχηματισμοί.
Παρότι αρκετοί μέσα στη ΝΔ αντιδρούν για την επιστροφή του Καρατζαφέρη, θεωρώντας δικαίως ότι η επιστροφή του όχι μόνο δεν θα φέρει κάποια έστω και ελάχιστη σοβαρή εισροή ψηφοφόρων αλλά θα ωθήσει στην έξοδο κι άλλους, η κατάσταση «σπρώχνεται» σε προκλητικό βαθμό από τις φυλλάδες εκείνες που με φανατισμό υποστηρίζουν την μνημονιακή κυβέρνηση.
Χαρακτηριστικό, πάντως, της «ανεξαρτησίας» του Καρατζαφέρη από τις κυβερνητικές θέσεις είναι η παρακάτω ερώτηση που του έγινε και η επακολουθήσα απάντησή του.
«Θα ήθελα την άποψή σας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες προς ψήφιση και περιλαμβάνει διάφορα θέματα. Όπως π.χ. το σύμφωνο συμβίωσης. Ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό;
Το θέμα είναι για ποιο σύμφωνο μιλάμε. Υπάρχουν πολλές εκφάνσεις. Εάν εννοείται την υποκατάσταση του γάμου με κάτι τέτοιο, σαφώς είμαι αντίθετος. Είναι ενάντια στην πίστη μου».
Όπως αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ο «κωλοτούμπας» πρόεδρος του (ανύπαρκτου πλέον) ΛΑΟΣ δεν εκφράζει καμία αρνητική άποψη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αφού η απάντησή του περιορίζεται στο σύμφωνο συμβίωσης. Το μόνο που τον νοιάζει είναι ο εαυτούλης του και το πώς θα διασωθεί από την πολιτική λήθη.
Γνωρίζει πολύ καλά, όμως, ότι είναι οριστικά ξοφλημένος και ότι από το 2,7% των ευρωεκλογών είναι ζήτημα αν έστω και το 0,5% επιστρέψει στη ΝΔ, καθώς όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε απευθείας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η «σοβαρότητα» και το «εκτόπισμα» του Καρατζαφέρη είναι τόσο υπαρκτές ώστε ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας σημείωσε δηκτικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «Τώρα στον ΣΚΑΪ έχει Καρατζαφέρη. Το βράδυ στον ΑΝΤ1 έχει Σεφερλή».


Πράγματι, η όλη κατάσταση θυμίζει κωμική θεατρική επιθεώρηση, η οποία θα γίνει ακόμη πιο τραγελαφική όταν μετά από λίγο καιρό θα βγουν ξανά στην επιφάνεια τα βίντεο με τους... απολαυστικούς χαρακτηρισμούς που έκανε μέχρι πρότινος ο «Χέρι - χέρι» τόσο για τη ΝΔ όσο και για τον ίδιο τον Σαμαρά προσωπικά.  Γιώργος Μάστορας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
  1. Ομολογία ΣΟΚ«Περιμένουμε εισβολή από 100.000 λαθρομετανάστες και πάνω»!
  2. «Ακρόπολη»: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
  3. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ! ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ-ΤΗΛΕ«ΠΑΤΡΙΩΤΗ», από καθαρίστρια Μαξίμου, σε ΣΕΦ!
  4. Ετοιμάζουν καινούργιο ανάχωμα για να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή...
  5. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑ! Καλεί ΠΙΣΩ στο ΜΑΝΤΡΙ όλα τα «Πατριωτικά» αναχώματα!»
  6. Το Σάπιο Σύστημα και οι εναλλακτικές «Πατριωτικές Λύσεις»
  7. ΦΩΤΟ Μασονικές Αγκαλιές Μνημονιακού Τήλε-«Πατριώτη» (τα αναχώματα για την Χ.Α.)
ΠΡΩΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καιρό είχε να φανεί στην πολιτική πιάτσα ο μπάρμπα-Γιώργης ο Καρατζαφέρης, μετά από το στραπάτσο που του επιφύλαξε ο φον Αντωνάκης, που δεν τον μάζεψε στη νουδούλα. Εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο του καθεστωτικού Βήματος, όπου αποκάλυψε το ρόλο που θα έχει στις προσεχείς εκλογές. Δηλαδή, αυτόν που είχε πάντα: αυτόν του αναχώματος («δεξαμενή συγκράτησης» τον χαρακτήρισε ο ίδιος…) στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής:
«Δεν λεηλάτησαν το δικό μου ποσοστό, με τη βοήθεια μέρους του συστήματος; Ξυπνάω συνειδήσεις, αφαιρώ κερί από αυτιά και τσίμπλες από μάτια. Ό,τι έχω πει, έχει βγει. Δεν ψαρεύω ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, αλλά δεν θα ποινικοποιήσω ένα 9% του λαού που τους ψήφισε και δεν είναι φασίστες, αλλά αγανακτισμένοι πολίτες. Είναι πολίτες που ψάχνουν διέξοδο και αν σοβαρευτεί η αστική δημοκρατία, όλοι αυτοί θα παλινοστήσουν. Τώρα, που αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, κάποιοι θέλουν να λακίσουν. Αφήστε κάποιους να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ ή θα τους συγκρατήσουμε εμείς. Και είμαι εδώ, ως δεξαμενή συγκράτησης αυτών των αγανακτισμένων».  Ας μην ορέγεται ο μπάρμπα-Γιώργης και οι υποβολείς του, γιατί οι καλές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα ο κόσμος ξέρει κι όποιος ξέρει δεν είναι δυνατόν να εμπιστευθεί τον  πρωτομνημονιακό Καρατζαφέρη!  ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΕΦΤΕΙ  ΠΟΔΙ-ΠΟΔΙ – ΓΙΟΚ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκεί που ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήτανε με το ένα πόδι στη νουδούλα (για συνεργασία, μη χάσει κιόλας τα φράγκα της κρατικής επιχορήγησης προς το ΛάΟΣ…), τώρα τα πράγματα άλλαξαν και είναι με τα δύο πόδια… εκτός! Αναφέρει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το Μέγαρο Μαξίμου υψώνεται «τείχος» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. «Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής ή συνεργασίας του Καρατζαφέρη με τη ΝΔ» λένε υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη και θεωρούν ότι τα διάφορα σενάρια διακινήθηκαν από συγκεκριμένα στελέχη με γνώμονα την προσωπική τους στρατηγική την επόμενη ημέρα στο κόμμα».

Όπως πληροφορηθήκαμε, δύο ήταν οι λόγοι του… ξεπαρεού:

1ον) Οι βουλευτές της Β΄ Αθηνών (πολλοί εκ των οποίων σε λίγον καιρό θα βλέπουν τη βουλή μόνο με… κιάλια) έθεσαν βέτο στη «μεταγραφή» Καρατζαφέρη, απειλώντας μέχρι και με ανατροπή της (καταρρέουσας…) συγκυβέρνησης, πριν την ώρα της!

2ον) Το σύστημα βλέπει πως είναι αδύνατον να δημιουργηθεί σοβαρό ανάχωμα προς την Χρυσή Αυγή (παρά τις προσπάθειες του Μπαλτάκου…), γιατί όλοι οι υποψήφιοι… σωτήρες είναι για τα… πανηγύρια, και θα πάει με το υπάρχων, του Καρατζαφέρη, κι ότι κόψει έκοψε! Γι’ αυτό, οι τελευταίες (μαϊμού) δημοσκοπήσεις έχουν και το ΛάΟΣ, για να κάνουν… κατάσταση, αλλά ο κοσμάκης δεν τσιμπάει…

(ΥΓ) 1: Α ρε Γιώργαρε, σε φάγανε οι… μεγάλες δυνάμεις!

(ΥΓ) 2: Και κλάμα οι μπουμπουκοβορίδηδες…   ethnikismosblog.wordpress.com

ΒΙΝΤΕΟ: Η ψοφοδεξιά ΝΔ χέρι-χέρι με την σαχλοδεξιά του Λά.Ο.Σ. κωλοτούμπεν!


Ο κονφερανσιέ Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του τον Φεβρουάριο του 2014 είχε αναφέρει: «Ο Σαμαράς δεν είναι σοβαρός. Είναι προδότης. Πρόδωσε την ΝΔ το 1993 και την πρόδωσε επί Έβερτ. Τώρα παραδίδει την Κύπρο στους Τούρκους». Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο σαχλοδεξιός Καρατζαφέρης έδειξε την προτίμησή του στον συριζαίο Γ. Σακελλαρίδη για τον Δήμο της Αθήνας, ενώ είχε χαρακτηρίσει καλή επιλογή για την περιφέρεια Αττικής τον Γ. Σγουρό.

Ο πολιτικάντης Καρατζαφέρης, που έβαλε την υπογραφή του για την καταστροφή της Ελλάδας, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε για τον Σαμαρά, ο οποίος τώρα φέρεται να τον εκλιπαρεί για να τον ενσωματώσει στην κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς, τα εξής καταπληκτικά: «Αν η Τουρκία ζητήσει από τις ΗΠΑ την Θράκη, ο Σαμαράς είναι ικανός να πει ότι είναι για το καλό μας. Η δύναμη της κυβέρνησης Σαμαρά είναι οι πάσης φύσεως νταβατζήδες».


Η κυβέρνηση εθνικής γενοκτονίας αναζητώντας εν τη απελπισία της στυλοβάτες για να εφαρμόσει την προδοτική της πολιτική απλώνει το χέρι της για να αγκαλιάσει έναν ακόμη πολιτικάντη του ΛΑΟΣ, μετά τον Βορίδη και τον Άδωνη, ο οποίος αφού έλαβε ποσοστό 2,7% στις ευρωεκλογές άρχισε και πάλι να συμπεριφέρεται σαν αρχηγός όλων των τενεκέδων πολιτικών και να δίνει συνεντεύξεις στα τουρκοκάναλα με ύφος πολλών καρδιναλίων.

Το Λά.Ο.Σ, το κόμμα της συμφοράς και του χαφιεδισμού, που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και απείχε της ψήφου στο δεύτερο μνημόνιο, διευκολύνοντας έτσι την ψήφισή του, γλείφει πάλι εκεί που έφτυνε τα τελευταία δυο χρόνια. Ο ανεμοδείκτης των πολιτικάντηδων Καρατζαφέρης προσπαθεί να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή πιστεύοντας ότι ο κόσμος είναι βλάξ και δεν θυμάται τα πολιτικά του ανομήματα. Ο λιλιπούτειος δούρειος ίππος των Αμερικανοσιωνιστών για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία τσίπα πάνω του.

Η ψοφοδεξιά θέλοντας με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην εξουσία, μέσα σε ένα πολύ ρευστό πολιτικό σκηνικό, κάνει γαργάρα όλο το υβρεολόγιο του Καρατζαφέρη εναντίον του Σαμαρά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας.

Οι μάσκες πέφτουν και οι προδότες της σαχλοδεξιάς δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν ακόμη και όταν παριστάνουν τους επαγγελματίες πατριώτες, όπως το κάνει από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο γνωστός κονφερανσιέ. Στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης ήταν πάντα ένας υπάλληλος του Μητσοτακέϊκου και της αμερικανικής πρεσβείας. Στην πραγματικότητα το κόμμα ΛΑΟΣ είναι η μοναδική πλέον πολιτική προίκα της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη, για χάριν της οποίας αυτοεξευτελίζεται αυτό το κόμμα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μεγαλοεργολάβους και τους σιωνιστές τραπεζίτες.

Ο παλιός «τραπεζοκόμος» του Μητσοτακέϊκου επιστρέφει στην «κουζίνα» της ψοφοδεξιάς για να συνεχίσει το έργο της προδοσίας του ελληνικού λαού.

Η συμμορία της ψοφοδεξιάς και της σαχλοδεξιάς έχει όμως απέναντί της Εθνικιστές και αληθινούς πατριώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι αποφασισμένοι να ξεβρωμίσουν τον τόπο.

Γ. Λιναρδής

Για να μην ξεχνιόμαστε...

ΧΑ

ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: «ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Λά.Ο.Σ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!»

Γράφει ο Αντίοχος

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ του παλιού και του νέου ΠΑΣΟΚ (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ…), για το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις του μεγάλου πασοκάρχη Ευάγγελου, όπου ζητούσε επιτακτικά εκλογές μετά τη νίκη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2009.

Ο μέγας πασοκάρχης ισχυρίζεται στην ανακοίνωση, ότι άλλες ήταν τότε οι συνθήκες κι άλλες είναι τώρα, που ζητάει ο misterTsiprasεκλογές. Ωστόσο, η είδηση είναι αλλού. Από την ανακοίνωση του χοντρο-ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτονται τα δεκανίκια της συγκυβέρνησης. Στα οποία, εκτός από τα γνωστά… λείψανα (ΛάΟΣ και ΡΗΜΑΔ), είναι και δύο κόμματα που για τα μάτια του κόσμου εμφανίζονται ως αντιπολιτευόμενα. Τα οποία, όμως, ο μέγας πασοκάρχης τα προσθέτει σ’ αυτά που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας. Ιδού, λοιπόν, ποια είναι τα κρυφά δεκανίκια των Σαμαροβενιζέλων:


«Τώρα τα κόμματα που ψηφίστηκαν στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και συγκεντρώνουν ποσοστό άνω του 50% δεν θέλουν εκλογές ( ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΛάΟΣ, κ.α.). Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψεκασμένοι και οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής θέλουν εκλογές».  

Ουδέν άλλο σχόλιο Τα συμπεράσματα δικά σας!  Ε


ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ €Αγαπητέ κε Διευθυντά!

Ανάγνωσα με προσοχή την “Ελεύθερη Ώρα” της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου 2014 και ειδικότερα την δημοσιογραφική έρευνα της εφημερίδος και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου, για το «που βαδίζει η Κεντροδεξιά; Καρατζαφέρης, Βορίδης, Άδωνις οι προδότες του πατριωτικού χώρου!». Στο τέλος του εν λόγω κειμένου αναφέρονταν επί λέξει τα εξής: «Ο Γιάννης Παπαθανασίου, υπουργός της ΝΔ δέχθηκε ένα πρωί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο οποίος του έδωσε επιταγή 1 εκ. ευρώ για να διατεθεί στους φτωχούς! Τι μεγαλοσύνη, αλήθεια; Τι φιλανθρωπία! Ο άνθρωπος που δεν δίνει θυμίαμα στο διάβολο, έδινε 1 εκ. ευρώ στους φτωχούς! Από την τσέπη του; Όχι! Θεός φυλάξοι! Από την κρατική επιχορήγηση του κόμματός του! Παρίστανε τον φιλάνθρωπο με κρατικά λεφτά, υπέρ των φτωχών! Και το διαφήμιζε! Παρακαλούνται οι κ.κ. Γιάννης Παπαθανασίου και Πέτρος Μολυβιάτης, να μας πουν αν τα λεφτά αυτά πήγαν στο ταμείο των φτωχών! Περιμένουμε…».

Αγαπητέ κε Διευθυντά,

Σε μια υποβοηθητική προσπάθεια της έρευνάς σας, θα ήθελα να σας θυμίσω το άρθρο μου: «Ο θρίαμβος της φθηνής παραπληροφόρησης ή κάτι περισσότερο», που δημοσιεύσατε στην έγκριτη εφημερίδα σας τον Απρίλιο του 2012.

Σ΄ αυτό το άρθρο μου, έκανα εκτενή αναφορά για την χορηγία του 1 εκ. ευρώ από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και ταυτόχρονα ζητούσα εξηγήσεις για την διάθεση αυτού του ποσού και εάν τελικά επεστράφη και που μετά τη διάλυση του «Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής» ή αλλιώς επονομαζόμενου «Ταμείου της φτώχιας». Βέβαια, και δεν εισέπραξα καμιά απάντηση ΠΟΤΕ! Παρά τις συνεχείς – με επιστολές – οχλήσεις μου προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Γιαυτό θα σας παρακαλούσα να αναδημοσιεύσετε απόσπασμα από το παραπάνω άρθρο μου, με τα όσα τότε κατήγγειλα!

Σας στέλνω ταυτόχρονα, αντίγραφο της επιταγής, όπου ξεκάθαρα φαίνεται πως ΕΝΤΟΛΕΑΣ του ποσού, ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ).

« Στην εφημερίδα «FreeSunday» του Μεγάλου Σαββάτου (14/4/2012), ιδιοκτησίας του Γιώργου Κύρτσου στην σελίδα 10, δημοσιεύεται συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη, ο πρώην σημαιοφόρος του Εθνικοπατριωτικού λαϊκού κινήματος, επιχειρεί με ευτελή μικροπολιτικά τεχνάσματα να εξαπατήσει για άλλη μια φορά, όσους αφελείς ψηφοφόρους του έχουν απομείνει. Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να σταθώ και να σχολιάσω τις απολογητικές απαντήσεις που έδωσε ο πολιτικά αμαρτωλός Πρόεδρος του ΛΑΟΣ….

Ερώτηση: «Γι΄αυτό το ένα εκατομμύριο ευρώ που έκανε φτερά θα κάνετε κάτι;»

Απάντηση: «Εγώ έδωσα ένα εκατομμύριο ευρώ πέρυσι στο Ταμείο κατά της φτώχειας και το οποίο το ψάχνω. Ρωτώ υπουργούς μέσα στη Βουλή. Εδώ όμως, έφαγαν τα λεφτά της Siemens, δεν θα φάνε το εκατομμύριο αυτό;»

Επί κυβερνήσεως της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή εγκρίθηκε τον Αύγουστο του 2007 η δημιουργία ενός Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής (σκοπό είχε την αντιμετώπιση της φτώχειας) και έγινε νόμος του κράτους στις 29/1/2008 (Ν.3631 – ΦΕΚ 6/Α΄). Το ταμείο αυτό (ΕΤΑΚΣ) καταργήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από την κυβέρνηση Παπανδρέου με τον νόμο 3895. Τα δυο αυτά χρόνια το ταμείο ήταν ανενεργές και οι δωρεές που είχαν γίνει (1.623.881,84 ευρώ) δεν αξιοποιήθηκαν πουθενά και ουσιαστικά έγιναν χωρίς αντίκρισμα. Από τις αρχές του 2009 η χώρα επί της ουσίας βρισκότανε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ο κ. Καρατζαφέρης εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός για καθαρώς ψηφοθηρικούς σκοπούς εξέδωσε μέσω της Τραπέζης Κύπρου στις 26/5/2009, τραπεζική επιταγή (00698630-7) σε διαταγή του «Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής», αξίας ενός εκ. ευρώ.

Όποτε κατά το παρελθόν ρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ για την τύχη του ενός εκατομμυρίου (συνέντευξη στον ιστότοπο HellasOrthodoxy, αλλά και στην συνέντευξη στην FreeSunday), απάντησε με αοριστολογίες, υπεκφυγές και παραπλανητικές διατυπώσεις. Ως γνωστόν, ο κ. Καρατζαφέρης μετείχε επί μηνών με τέσσερεις βουλευτές στην αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου. Εάν το ήθελε, θα μπορούσε να αναζητήσει την τύχη του ενός εκατομμυρίου ευρώ που έδωσε, προκειμένου να διατεθεί σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και εάν αυτό το ποσό διατέθηκε πράγματι ή όχι. Κάτι τέτοιο όμως δεν το έπραξε και πλέον εγείρονται πολλά ερωτήματα!

α) Ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης που διατηρεί λογαριασμό όψεως σε τράπεζα έχει την άμεση δυνατότητα να πληροφορηθεί εάν οι εκδιδόμενες επιταγές έχουν εισπραχθεί από τον δικαιούχο ή εάν έχουν επιστραφεί λόγω μη είσπραξης στον εκδότη. Εάν έχει εισπραχθεί, έχει την δυνατότητα να γνωρίσει από ποιον έχει εισπραχθεί και πότε. Όμως, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται να αγνοεί την δυνατότητα που του παρέχει το τραπεζικό σύστημα και με κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό για την αληθινή τύχη της επιταγής. Μια επιταγή που έχει εντολέα το κόμμα του ΛΑΟΣ και σημαίνει πως το ποσό του ενός εκατομμυρίου ανήκει στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, από το ταμείο του οποίου εξήλθε και όχι στον κ. Καρατζαφέρη. Επίσης, όπως είναι γνωστό μια τραπεζική επιταγή που έχει εκδοθεί υπέρ οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου και δεν έχει εισπραχθεί εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, επιστρέφεται στο λογαριασμό του εκδότη, δηλαδή στον ΛΑΟΣ. Ας αποταθεί λοιπόν, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην τράπεζα Κύπρου για να πληροφορηθεί την τύχη της επιταγής και να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, αφήνοντας κατά μέρος την μικροπολιτική προσπάθεια παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού, με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

β) Όπως δηλώθηκε την 12/2/2010 από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Βορίδη, τα έσοδα του ταμείου από δωρεές και εισφορές φυσικών ή νομικών προσώπων από την 1η Ιανουαρίου 2009 έως και την 30η Νοεμβρίου 2009 ήταν 1.623.881,84 ευρώ. Όμως από τη στιγμή που το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής διαλύθηκε τον Ιανουάριο του 2010, τι έγιναν τα παραπάνω χρήματα; Δεν θα έπρεπε να δώσει άμεση απάντηση, για την τύχη των δωρεών, το Υπουργείο Οικονομικών και ο Πρόεδρος του ΕΤΑΚΣ, κ. Νίκος Αναλυτής; Δεν θα πρέπει να απαντήσουν, από την στιγμή που ο δωρητής του ενός εκατομμυρίου δηλώνει πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται το ένα εκατομμύριο που διέθεσε για συγκεκριμένο σκοπό; Το ποσό του 1.623.881,84 ευρώ του ταμείου από την στιγμή που δεν επεστράφη στους δικαιούχους, που ακριβώς πήγε; Μήπως διατέθηκε για κάποιον άλλο σκοπό και ποιον; Δεν πρέπει να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός που πήγε ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, ειδικά σήμερα που οι συνθήκες ζωής των Ελλήνων είναι κατά πολύ δυσμενέστερες του 2009 και του 2010;

Συνεπώς, ο κ. Καρατζαφέρης, όπως και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, από τη στιγμή που ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού σε λιγότερες από είκοσι ημέρες προκειμένου να μας «σώσουν» για άλλη μια φορά, μήπως θα έπρεπε να φροντίσουν πρώτα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του λαού, ερευνώντας μεταξύ άλλων, την τύχη του ποσού του 1.623.881,84 ευρώ.

Διαφορετικά, μήπως η διάθεση του ποσού αυτού θα πρέπει να απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές από τη στιγμή που ο κ. Καρατζαφέρης ευθέως δηλώνει πως κάποιοι φάγανε το ένα εκατομμύριο ευρώ;». 
ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2432182651795186844

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item