Widgets

«Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει λευτεριά»


«Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει λευτεριά». 
Ύμνος εις την Ελευθερίαν, Δ. Σολωμού

Μετά τους έωλους φράχτες που υψώθηκαν για να χωρίσουν το Γένος, ο Έλληνας οφείλει να αφουγκραστεί τον αιώνιο αληθινό κρίκο που ενώνει κάθε ψυχή από τα εκατομμύρια που απαρτίζουν το Έθνος.


Τον πραγματικό δεσμό της Αλήθειας που συνδέει τις ζωές με τις μνήμες του παρελθόντος. Το παρόν της Ελληνικής Γέννας με την Ιστορία της. Το ατσάλινο νήμα που οδηγεί τις Εθνικές μνήμες στο μέλλον και φυλάσσεται από όλους εμάς που επιθυμούμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Έλληνες.

Ο κρίκος αυτός είναι η ίδια η Ελλάδα

Η Ελλάδα που κατακερματίζεται πάντα από την ιδιοτέλεια ατόμων και ομάδων, όταν προσπαθούν να στεριώσουν τους φράχτες του διχασμού βαθιά στην αιώνια, ιερή σάρκα. Η Ελλάδα με το γαλάζιο της ελπίδας και το λευκό της Ελευθερίας που σκιάζεται από το κακόγουστο εμπριμέ, το πρόσκαιρο που αλλάζει κάθε 20ετία ανάλογα με τις επιδιώξεις μιας μικρής μειοψηφίας που σφηνώνεται στο Ιερό Μητρικό χώμα με σκοπό να απομυζήσει κάθε ικμάδα του και να εκποιήσει ότι δεν μπορεί να καταβροχθίσει.

Το ζητούμενο δεν είναι η συμφωνία τον πολιτικών αλλά η αποφασιστικότητα των Ελλήνων πολιτών. Της συντριπτικής, απόλυτης, αυτοδύναμης πλειοψηφίας της οποίας η μοίρα, η ευμάρεια, η ευδοκίμηση στηρίζεται στην επιβίωση της Πατρίδας.

Αυτή η πανίσχυρη πλειοψηφία δεν πρέπει να διαρραγεί γιατί είναι η ενσάρκωση του Έθνους, ο θεματοφύλακας του. Δεν είναι ακόλουθος κανενός μαγικού αυλού, μηδενός πολύχρωμου παλιάτσου. Είναι ο κληρονόμος ενός υπερχρονικού καθήκοντος, ζωτικής σημασίας για την ανθρωπότητα. Του Ελληνισμού, όπως αυτός διαμορφώθηκε μέσα στις χιλιετίες της ιστορίας και έβαλε την σφραγίδα του στον διαχωρισμό του ορθού και του λάθους. Του δικαίου και του αδίκου. Της Αλήθειας και της Λήθης.

Εάν αναλογιστούμε την έννοια του "ορθού" σε κάθε γωνία της Γης, θα δούμε πίσω του την Ελλάδα.Το υπόβαθρο της ευθύνης

Οφείλουμε να αντιληφθούμε το τεράστιο ποσοστό ευθύνης που μας αναλογεί και δεν μας δίνει περιθώρια ελαφρότητας τόσο στις μακροπρόθεσμες επιλογές μας, όσο και στην καθημερινότητα.

Ο συμπολίτης μας, ο συνάνθρωπος μας, ο συνέλληνας, ο αδελφός μας από την κοινή μητέρα, είναι ο συμπολεμιστής μας, ως άλλη Σπαρτιάτικη Μόρα όπου η ζωή του ενός εξαρτάτο από την θέληση του άλλου.

Γι' αυτό και ο διχασμός των Ελλήνων ήταν ο αιώνιος στόχος του εχθρού, ο αιώνιος εφιάλτης του Έλληνα. Πίσω από κάθε Εθνική τραγωδία, προηγήθηκε το δηλητηριώδες βέλος της διχόνοιας που έσπασε την ισχύ του γένους. Ισχύς εν τη ενώσει και μόνο.

Όλοι λοιπόν οι Έλληνες - πλην της άθλιας, υπερεθνικής νομενκλατούρας που λυμαίνεται την πατρίδα - οφείλουμε να σταθούμε ως μία γροθιά πλάι στην Πατρίδα. Όχι στο κόμμα, όχι στην κυβέρνηση αλλά την Πατρίδα. Με αυτόν τον τρόπο και μόνο θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Εθνική Ενότητα για την Λευτεριά και την Αξιοπρέπεια, όχι εμφύλιοι ανταγωνισμοί και σπαραγμοί για να τρίβουν τα χέρια τους όσοι επιβουλεύονται τα σπίτια μας, την ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Ας αφουγκραστούμε αυτό που άκουσε ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς και τόσοι Άγιοι του Ελληνισμού όταν έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα. Αυτοί έμειναν στην ιστορία και όχι οι ανώνυμοι γραφιάδες, οι "βολεμένοι" των ενίοτε εμπριμέ συμφερόντων, που το σκοτάδι τους διαλύετο πάντα από το άσβεστο, εκτυφλωτικό φως της Γαλανόλευκης. Το φως της Λευτεριάς που μυστηριακά ακολουθούμε στα γονίδια μας και στους Εθνικούς μας Ύμνους.

Έρχεται η στιγμή να αποδείξουμε αν την αξίζουμε, με μοναδικό κριτήριο το αξίωμα που έθεσε ο Εθνικός μας ποιητής: "Αν μισούνται ανάμεσό τους, δεν τους πρέπει λευτεριά.."

πηγήΗ ΦΥΛΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 29-9-2014.

Ο κόσμος ολάκερος αλλάζει. Και η μορφή που λαμβάνει είναι ανομοιογενής. Αλλού επικρατεί το οικονομικό κριτήριο. Και αλλού πάλι επικρατεί το εθνολογικό κριτήριο. Από την μια πλευρά έχουμε την σκοπιμότητα τού νεοταξικού ολοκληρωτισμού. Και από την άλλη πλευρά είναι η δικαιοσύνη τής εθνικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Η σκοπιμότητα σχετίζεται με τον παγκοσμιοποιητή τύραννο που έχει στήσει τούς πολιτικούς του εκφραστές να ταιριάξουν με τους διεθνιστάδες σαπιορήτορες των λαών, ώστε να φτιάξουν τεχνητά κράτη με πολύμορφες και ασυντόνιστες κοινωνίες. Και η δικαιοσύνη τού έθνους σχετίζεται με την φυλετική συνείδηση που υπαγορεύει το κοινό αίμα μέσα από τούς κοινούς αγώνες, τούς κοινούς σκοπούς, την αδιάσπαστη συνέχεια μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο.

Ο πολιτισμός, η πίστη, η ανθρωπογεωγραφία, η Παράδοση, όλα μαζί τα στοιχεία τής ανθρώπινης προσωπικότητας προσδιορίζουν την πολιτεία που αντέχει στις εποχές και τις δοκιμασίες. Στην ακμή μα και στην φυσιολογική φθορά τής παρακμής, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και οι μαχητές τής Φυλής βάζουν το συλλογικό καλό και το εθνικό συμφέρον επάνω από τις ατομικές επιδιώξεις και τις συμφεροντολογικές ομαδικές φατρίες.

Οι υγιείς κοινωνίες λειτουργούν μέσα στα πλαίσια που δημιούργησαν οι γεννήτορες ως κυρίαρχες υπάρξεις που γνωρίζουν την προέλευσή τους και κάμουν τα πάντα ώστε να εξακολουθήσουν τον δρόμο τους. Χτίζουν τον κόσμο τους, τα ιερά τους και την κληρονομιά των παιδιών τους. Κι αν βρεθούν κάποιοι να γκρεμίσουν τον κόσμο τους, θα ενωθούν, θα εγερθούν και θα τον ξαναχτίσουν.

Το δίκαιο τού αίματος συμβαδίζει με το δίκαιο τού εδάφους στα ελεύθερα έθνη. Όποιοι επικαλούνται την υπεροχή τού εδάφους σε βάρος τού αίματος, αυτοί είναι οι υπολογιστές τού χρήματος και τού συμφέροντος. Το ψεύτικο δίκαιο αυτού τού συμφέροντος είναι που ονομάζουν δίκαιο τού εδάφους. Είναι οι ανέστιοι, οι άπιστοι, οι βδέλλες που χώνονται ανάμεσα στα υγιή κύτταρα τής Φυλής προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ακόρεστη επιθυμία τους για παγκόσμια εξουσία. Οι γνωστοί σταυρωτήδες που προσεταιρίζονται τούς τεμπέληδες και τούς ηδυπαθείς τής φάρας, εκείνους δηλαδή που θέλουν να τρώγουν άκοπα τα πάθη τους και να σαπίζουν ήρεμοι, μιλώντας για ανθρωπισμούς και ηρεμία.

Οι ηδυπαθείς είναι γνωστοί και ως φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, οι δε τεμπέληδες είναι οι γνωστοί μας μαρξιστές. Αμπελοφιλόσοφοι και διαστροφείς και οι δύο, οι μεν με το κέρδος, οι δε με τα λαθραία προλεταριάτα τους. Χρηματιστήριο και αιματηρές επιβολές ωστόσο συμπίπτουν, τακιμιάζουν και στρέφονται ενάντια στην Φυλή. Όπου επικρατούν οι φαύλοι, επικρατούν οι αποικίες τού πολυφυλετισμού που δίνουν το στέμμα σ’ αυτόν που τάζει ψοφιοσύνη αντί τού χρυσού. Και όπου επικρατεί το Αίμα και η Φυλή, εκεί ανθίζει, απλώνεται και επικρατεί το Έθνος, η μόνη δύναμη διαιωνίσεως τής ανθρώπινης διαφορετικότητας και δημιουργίας.

Έως σήμερα τα κράτη έχουν προκύψει μέσα από τις αποικίες τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών. Όμως ο τύραννος έχει πάντα ως αχώριστο σύντροφο την αλαζονεία. Δεν ανέχεται την διαφορετικότητα τού ελεύθερου και πιστού στα ιδανικά του ανθρώπου. Και έτσι προκειμένου να επικρατήσει το παγκόσμιο στέμμα, αρχίζει να κομματιάζει με τούς εξωτερικούς σκλάβους και τα εσωτερικά του πιόνια το εθνικό κράτος. Κομμάτιασμα όμως είναι η μοίρα που επιφυλάσσει η Θεία και η Ιστορική Δικαιοσύνη και το ανώτερο ένστικτο τής επιβίωσης στις αποικίες.

Στο νεοταξικό κομμάτιασμα φτιάχνονται Αλβανίες και Κοσσυφοπέδια και Ουκρανίες και Βρετανίες. Στο αποικιακό κομμάτιασμα συγκολλιούνται Β. Ήπειρος και Β. Μακεδονία και Α. Ρωμυλία και Κύπρος και Ιωνία και Πόντος και πάσα γη ελληνική με την Φυσική Ελλάδα. Ξαναφτιάχνεται Σκωτία, επιστρέφουν ρωσικά εδάφη στη Ρωσία.

Τα νεοταξικά κομματιάσματα είναι αταίριαστα, αντιφυσικά, δίχως πυξίδα καρδιάς και αίματος, τυχοδιωκτικά και ως εκ τούτου αδιέξοδα, θνησιγενή. Στην αναγέννηση τού Έθνους ολάκερη η Ράτσα και ολάκερες οι εποχές και οι πρόγονοι και οι ορμές για την επικράτηση τού Ελληνισμού στην κορυφή τής οικουμένης αντικατοπτρίζονται σε κάθε Ζωντανό Έλληνα. Η Πίστη διατηρεί κι αυτή τη δική της μοναδικότητα, τηρεί ανέγγιχτο το άβατο από τούς ιερόσυλους που θέλουν να επιβάλλουν τον ψευτοθεό τους πάνω από την Θεία Αλήθεια και τούς θυσιαστικούς μας τόπους.

Θέλουν μάς είπανε οι Τούρκοι να στείλουν επιτροπή με το όνομα τού τουρκοεβραίου σφαγέα Ταλαάτ πασά να έρθουν στο πασαλίκι τους ψευτορωμέϊκο, ώστε να επιβάλουν την εξαίρεση των ελληνικών γενοκτονιών από τον αντιρατσιστικό νόμο τού αίσχους. Δεν μάς σφάξανε λένε κι εμάς και τούς άλλους χριστιανούς και δεν μάς διώξανε από τα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας. Απλώς άνοιξαν την πόρτα στον βαρβαρισμό!

Αυτήν λοιπόν την πόρτα τού αισχρού βαρβαρισμού θα την ανοίξουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες για να πετάξουμε στο πυρ το εξώτερο και τούς κοσμοπολίτες και τούς τεμπέληδες και τούς καταπατητές τής Ελληνίδας Γης που βρίσκεται προσωρινά έξω από την πόρτα. Θα φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική, μια Πατρίδα που τιμάει τις θυσίες και στα χαρτιά μα και στην κοινωνία και στα πολεμικά πεδία.

Οι άξιοι, οι μύστες, οι φιλόπονοι και οι χτίστες ελληνικής ωραιότητας και μεγαλοπρέπειας στην πρώτη γραμμή, θα φτιάξουμε καθαρή, σφιχτά δεμένη Πατρίδα. Θα πάρουμε την γη στα χέρια μας. Τις παλιές εστίες λεύτερες στην αγκαλιά τής Μητέρας Ελλάδος. Και την Ελληνική Μητρόπολη να προεκτείνεται γεωπολιτικά με τις ελληνικές μας κοινότητες στα κράτη που θα διώξουν τούς γυρολόγους τυράννους. Να γιατί η Φυλή είναι το μόνο άπαρτο φρούριο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 1562267606409384323

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item