Widgets

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ


Τι κρύβεται πίσω από τα ψεύτικα Βατικάνεια χαμόγελα, τις αγκαλιές και τα φιλιά σε αλλόδοξους και Ορθόδοξους;

Είναι γνωστή η αρνητική στάση του Βατικανού απέναντι στον Ελληνισμό στα χρόνια της Εθνεγερσίας του ’21. Φυσικά η στάση αυτή των υποτιθέμενων χριστιανών του Πάπα δεν εκδηλώθηκε τότε για πρώτη φορά. Μετά την Άλωση της Βασιλευούσης το Βατικανό εξέφραζε την χαρά του για την πτώση της Πόλης από τους μουσουλμάνους τούρκους.

Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι Έλληνες του Ελευθερίου Βενιζέλου μπήκαν νικητές μέσα την Κωνσταντινούπολη λειτουργώντας και την Αγιά Σοφιά και έχοντας προηγουμένως συντρίψει μαζί με τους συμμάχους την οθωμανική αλαζονεία, το Βατικανό ωρυότανε, ότι προτιμάει να βλέπει στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς την ημισέληνο παρά τον Ελληνικό Σταυρό, και την μουσουλμανική αδιαφορία από την Ορθόδοξη Πίστη.

Στα χρόνια της Σοβιετίας είναι επίσης γνωστές οι γλοιώδεις ευχαριστήριες επιστολές του Πάπα προς τον αντίχριστο σφαγέα των Ορθοδόξων Στάλιν, που γκρέμιζε την μία Εκκλησία μετά την άλλη και που αιματοκύλησε τη Ρωσική Γη με Ορθόδοξο Χριστιανικό αίμα.

Στα χρόνια του Γιουγκοσλαβικού εμφυλίου γνωστοί Σέρβοι ιεράρχες ταξίδεψαν ως το Βατικανό για να ζητήσουν από τον Ιωάννη Παύλο Β’ να μεσολαβήσει προκειμένου να σταματήσει ο Νατοϊκός βομβαρδισμός των σύγχρονων σταυροφόρων–διαβολοφόρων. Η απάντησή του μέσω των Βατικάνειων υπουργών του ήταν: «Δεχτείτε τον Πάπα στην Σερβία και όλα θα φτιάξουν».

Κάποτε, όσο και να παραμένει μυστικό, θα γίνει γνωστή ποια ήταν και η στάση του Βατικανού μέσω των ελληνο-ουνιτικών παρακλαδιών του στην τραγωδία του Κυπριακού Ελληνισμού το 1974.

Πίσω από τα ψεύτικα Βατικάνεια χαμόγελα, τις αγκαλιές και τα φιλιά σε αλλόδοξους και Ορθόδοξους, πίσω από τις λαϊκού τύπου δηλώσεις και τα παπικά show δεν πρέπει ποτέ να μας διαφεύγει, ότι ο Πάπας είναι η διαστρέβλωση της Ορθής Πίστης, ο αρχηγός-σύμβολο της σατανοκινούμενης Δύσης και ο θεσμός που ενώνει τον σάπιο δυτικό πολιτισμό, που σαν στόχο έχει παγκόσμια κυριαρχία και έλεγχο.

Μπορεί στην εποχή μας οι Πάπες να έχουν αλλάξει στρατηγική συμπεριφορά και από ψευτοταπεινότητα να σταμάτησαν να φοράνε την Παπική τιάρα, άλλα η ουσία, ο στόχος και η δαιμονιώδης δίψα για παγκόσμια πρωτοκαθεδρία παραμένει αναλλοίωτη.

Όσο παραμένουμε Ορθόδοξοι, οι Πάπες ποτέ δεν θα μας βοηθήσουν πραγματικά, αλλά και αν ακόμα μιμούμασταν το παράδειγμα των Βυζαντινών προγόνων μας σε μια νέα προδοσία Φεράρας-Φλωρεντίας, να είμαστε σίγουροι ότι το Βατικανό θα χαιρόταν και πάλι με την απώλειά μας από ένα καινούργιο 1453.

Πολλοί αδελφοί μας αναρωτιούνται, γιατί εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε σε όλη την πορεία της ιστορίας μας διωγμούς, αίμα και καταστροφές, ενώ το Βατικανό και οι Παπικοί ζουν σε μια κοσμική αρμονία;

Ας κρατήσουμε την απάντηση για να μην σκανδαλιζόμαστε. Το καλό και το Ορθό πολεμάται. Ό,τι δεν έχει εμπόδια, δεν είναι εκ Θεού. Ακολουθούμε την πορεία του Κυρίου. Την πορεία που επεφύλαξε και στους Αποστόλους, στους Αγίους, στους εκλεκτούς Του. Ακολουθούμε τον Κύριο στον Γολγοθά, το Γένος των Ορθοδόξων, ακολουθούμε τον Κύριο και στην Ανάσταση.

πηγή: yiorgosthalassis.com

(ΣΗΜ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΕΤΗ ΦΩΤΟ TOY AΡΘΡΟΥ) 


ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ (;) 

Το Paul VI Audience Hall είναι ένα κτίριο στην Ιταλία που ανήκει εν μέρει στο Βατικανό, που χρησιμοποιείται από τον Πάπα ως εναλλακτική λύση αντί της πλατείας του Αγίου Πέτρου.


Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της αίθουσας είναι το είκοσι μέτρων σε επίπεδο απο ορείχαλκο και μπρούντζο το έργο «Ανάσταση» στο Βατικανό , και εγκαινιάστηκε στίς 28 Σεπτέμβρη του 1977.

Μπορείτε κι εσείς να κρίνεται, αλλά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η κόλαση πολύ διαφορετική από αυτή την απεικόνιση. Μία από τις πιο αηδιαστικές εικόνες που έχω δει ποτέ ... μόνο με Ανάσταση δεν μοιάζει.

Ωστόσο, είναι ένα παπικό σκηνικό!

Κάποιος προσπαθεί να μας πεί κάτι;

πηγή: anavaseis.gr


ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικσό ρεσιτάλ του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον κλασικό εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων.

Ο αρχηγός των παπικών και αρχήαιρεσιάρχης του χριστιανισμού όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση. Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού. Φυσικά υπήρξε και η οικουμενιστική στήριξη αυτών των πρωτοφανών αναφορών, πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων.

Να σημειωθεί ότι πρόθεση του Πάπα όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι να πυκνώσει τις επαφές του με το μουσουλμανικό ιερατείο και θα έχει σημαντική συνάντηση σε λίγους μήνες ίσως τον επόμενο Φεβρουάριο, για να διατρανώσει την θέληση του να επιτευχτεί σύγκλιση με το Ισλάμ. Χαρακτηριστικές είναι και οι πόζες του ίδιου Πάπα που φέρεται να ασπάζεται ευλαβικά το Κοράνι.

Αλλά για το Κοράνι και για την ιερότητα του ο Πάπας δεν διεκδικεί την αποκλειστικότητα. Και ο προκαθήμενος του Φαναριού έχει στο παρελθόν δωρίσει το Κοράνι χαρακτηρίζοντας το σαν ιερό βιβλίο, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι προκαθήμενοι των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας. Και όλα αυτά με το πονηρό και σατανικό δέλεαρ της… «αγάπης» και της «ενότητας»!

Δηλαδή της… «ενότητας» με τον «Έξω από εδώ»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 151750320563204523

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item