Widgets

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! TIMES OF ISRAEL: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ


Επίθεση στον ελληνικό λαό και στο κόμμα του, την Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε η σιωνιστικήεφημερίδα του Ισραήλ, Times of Israel.

Το σχετικό άρθρο υπογράφει ο Βίκτωρ Ελιέζερ, γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα, ο οποίος κατ’ αρχάς πλέκει το εγκώμιο του φον Αντωνάκη: «Η εβραϊκή κοινότητα έχει μια καλή σχέση με το Σαμαρά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε μια συναγωγή».
Στη συνέχεια, μπαίνει στο… ψητό, με επίθεση κατά του ελληνικού λαού, που «δεν έχει καμία δικαιολογία»:


«Πολιτικοί αναλυτές έχουν αποδώσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής – είναι το τρίτο δημοφιλέστερο κόμμα στη χώρα – στην διαμαρτυρία που θέλει να εκφράσει το εκλογικό σώμα μετά από πέντε χρόνια της οικονομικής κρίσης. Αλλά εγώ δεν πιστεύω αυτή την εξήγηση. Η Χρυσή Αυγή είχε ποσοστό 0,5 % στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2009, και στις τρεις επόμενες εκλογές από το 2012, όταν κέρδισε 6,7 % , έχει συγκεντρώσει αυξανόμενη υποστήριξη, με αποκορύφωμα την Κυριακή που έλαβε σχεδόν 10 %. Σήμερα, μετά από δύο χρόνια και με δεδομένο το γεγονός ότι η ηγεσία της είναι στη φυλακή με κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, μετά από όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί, τα σύμβολα της ναζιστικής ιδεολογίας και τις μεθόδους “εκπαίδευσης” της νέας γενιάς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Λυπάμαι που το 9,7% των Ελλήνων πιστεύουν πραγματικά ότι αυτό το ναζιστικό κόμμα μπορεί να σώσει τη χώρα από την οικονομική καταστροφή».

Τέλος, η σιωνιστική εφημερίδα, επικαλούμενη δημοσιεύματα των ντόπιων λαχανοφυλλάδων για την εκλογική συμπεριφορά των αστυνομικών και κάνοντας ειδική μνεία στους στρατηγούς και νυν ευρωβουλευτές Συναδινό και Επιτήδειο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «Οι δεσμοί της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία και τον στρατό είναι ισχυροί».

(ΥΓ) 1: Και με τον ελληνικό λαό, επίσης…
(ΥΓ) 2: Ευχόμαστε στους σιωνιστές περαστικά. Και, όσο να’ ναι, λίγο… ξυδάκι θα βοηθήσει στην κατάστασή τους…

Ε

ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ceb5ceb8cebdceb9cebaceb9cf83cebccebfcf82375939_117530965064346_182296082_n-1


Συνεχίζουν τα αμερικανικά συστημικά ΜΜΕ να ασχολούνται με τις νίκες των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης, αποδεικνύοντας πόσο πολύ πείραξαν οι νίκες αυτές το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.

Αναφέρει σχετικά η «NewYork Times»: «Ξενοφοβικά, ρατσιστικά, ακόμη και νεοναζιστικά κόμματα προκαλούν τριγμούς στις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις, ενώ υπονομεύουν τους θεσμούς και τις ιδέες που διαμορφώθηκαν μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Στη Βρετανία, τη Δανία, τη Γαλλία και την Ελλάδα, ακραίες δυνάμεις προερχόμενες από την ακροδεξιά αιφνιδίασαν τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα». Και βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχει ειδική αναφορά στην εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής: «Το πιο ανησυχητικό, ωστόσο, για τους Έλληνες αναλυτές, είναι οι επιδόσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία κατόρθωσε να στείλει τρεις βουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η «Wall Street Journal», η οποία θεωρεί τη λιτότητα και την υψηλή ανεργία ως «σημαντικότερες αιτίες για την άνοδο των ακραίων κομμάτων στην Ευρώπη» και χαρακτηρίζει τις εκλογές της περασμένης Κυριακής «απαρχή ενός νέου θλιβερού κεφαλαίου στον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Επιπλέον, η εν λόγω συστημική φυλλάδα, αναφέρεται σε «διασύνδεση των ακροδεξιών πολιτικών δυνάμεων με τη Ρωσία του Πούτιν» και παρέχει ως απόδειξη «τη στήριξη που παρείχε η Μαρίν Λεπέν στον πρόεδρο Πούτιν, την οποία εκείνος ανταπέδωσε χαρακτηρίζοντάς την ως υπερασπιστή των αρχών του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Τέλος, σημειώνεται ότι «το Κρεμλίνο έχει κάνει ανοίγματα και προς το ξενοφοβικό ουγγρικό κόμμα Jobbik, όπως και προς την ελληνική Χρυσή Αυγή».

Νιώθουν το έδαφος να φεύγει από τα πόδια τους ή κάνουμε λάθος;

ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚΑρχίζει σήμερα τις «εργασίες» της η γνωστή σατανική Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, της παγκόσμιας ελίτ του συστήματος. Στη φετινή συνεδρίαση, η οποία διοργανώνεται από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Κοπεγχάγη, με τη συμμετοχή 140 «εκλεκτών» προσωπικοτήτων από 22 χώρες του κόσμου, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς, οι Γιώργος Ζανιάς (πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας), Λουκάς Τσούκαλης (πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ) και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη (κόρη της Ντόρας και πρόεδρος της ΜΚΟ Action Aid Hellas)
Στην «ατζέντα» των θεμάτων, ξεχωρίζουν η ουκρανική κρίση, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή (αυτή υπάρχει παγίως, λόγω σιωνιστικών συμφερόντων…) και ο ενεργειακός ρόλος της Ρωσίας. Φυσικά, ποτέ δεν ανακοινώνεται το ακριβές περιεχόμενο των συζητήσεων, καθώς και οι αποφάσεις στις οποίες καταλήγουν οι «εκλεκτοί». Τις καταλαβαίνει ο κόσμος αργότερα, όταν εφαρμόζονται στην πράξη…

Προωθούν τον αποτυχημένο Κουβέλη του 1,2% για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Προωθούν τον αποτυχημένο Κουβέλη του 1,2% για Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΜε αφορμή την διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο ετοιμοθάνατο κομματίδιο της ΔΗΜΑΡ και την «παραίτηση» του Κουβέλη, βλέπουμε ότι βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας διάφορες «πληροφορίες» και «απόψεις», οι οποίες δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστες.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι τέσσερα στελέχη της ΔΗΜΑΡ τάχθηκαν υπέρ της προοπτικής να αποτελέσει ο Φώτης Κουβέλης τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μάλιστα, ένας απ΄αυτούς, ο Γρηγόρης Ψαριανός, δήλωσε με στόμφο ότι «ο κ. Κουβέλης και η προεδρία της Δημοκρατίας μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον». Αυτά τα λόγια μπορεί να ισχύουν όταν μιλάμε για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ή να ηχούν ωραία ως μια εμπορική διαφήμιση, δεν μπορούν όμως να έχουν ισχύ στην σημερινή πολιτική πραγματικότητα. Από πού κι ως που ο Κουβέλης είναι ο «πλέον κατάλληλος» για την θέση του Προέδρου της δημοκρατίας; Ποιος το κρίνει αυτό; Οι στημένες και ψεύτικες δημοσκοπήσεις που τον έδειχναν, δήθεν, ως τον πιο δημοφιλή πολιτικό αρχηγό; Γιατί η πραγματικότητα έδειξε ποιο είναι το εύρος της Λαϊκής αποδοχής για τον μπολσεβίκο αυτόν της ανανεωτικής αριστεράς: 1,2 με το ζόρι και σκληρή μάχη με το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών…
Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να επιβάλλουν κάποιον αποτυχημένο πολιτικάντη στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος κρίθηκε ανεπαρκής από τον Ελληνικό Λαό ως αρχηγός της ΔΗΑΝΑ και στάλθηκε «στο σπίτι του». Κάποιοι, όμως, θεώρησαν ότι μπορεί να είναι ο ενωτικός παράγοντας που θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες, ως Πρόεδρος της δημοκρατίας. Τα ίδια και με τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής κατά την τελευταία φορά που πολιτεύθηκε, κρίθηκε όμως κι αυτός με την σειρά του ως ο πλέον σωστός για να αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντα.
Σήμερα, λοιπόν, κάποιοι, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν φτηνά μικροκομματικά συμφέροντα, θέλουν να προωθήσουν τον αποτυχημένο πολιτικάντη Κουβέλη στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Έναν αποτυχημένο τύπο του οποίου οι πολιτικές θέσεις είναι ξεκάθαρα εθνομηδενιστικές και ως εκ τούτου αντίθετες με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Πώς, επομένως, θα αντιπροσωπεύει αυτός την θέληση του Ελληνικού Λαού;
Είναι προφανές ότι σε περίπτωση εκλογής του (όχι από τον Λαό φυσικά) θα συνεχίσει την απαράδεκτη τακτική του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος όχι μόνο αρνείται να δεχθεί τους εκπροσώπους της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, αλλά καταφέρεται και εναντίον της με ανεπίτρεπτους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν με τον θεσμικό του ρόλο. Τα εσωκομματικά των νοσταλγών του Τσαουσέσκου δεν μας ενδιαφέρουν. Η προοπτική, όμως, «να φορτωθεί» ο Κουβέλης ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, ο οποίος τον έχει καταδικάσει στον πολιτικό αφανισμό, είναι απαράδεκτη απ΄όλες τις απόψεις.

Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

«Πουθενά αλλού στον κόσμο – και σίγουρα όχι στην Ευρώπη – δεν λέγονται τέτοιες ανοησίες. Ευτυχώς δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Γιατί, αν τον έπαιρναν, η χώρα θα είχε πρόβλημα».

Για ποιόν άραγε πολιτικό αρχηγό, έκανε τα ανωτέρω σχόλια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Σίμος Κεδίκογλου;

Θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να μαντέψετε, όπως επίσης θεωρούμε ότι αυτή είναι μια από τις σπάνιες φορές, ίσως και η μόνη, που θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του.

Και ο λόγος για ποιόν άλλο, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Αλέξη Τσίπρα.

Και εδώ έχουμε να σχολιάσουμε επιπλέον τα εξής:

Ο κύριος Σαμαράς ο οποίος ταλανίζεται από μια μανιοκαταθλιπτική εξουσιομανία και μια σχιζοφρενική φιλαρχία, λόγω και εμπειρίας αλλά πρωτίστως ηλικίας προσέχει τις υπερφίαλες, ανακόλουθες, αλλοπρόσαλλες και ανερμάτιστες δηλώσεις και σχόλια προκειμένου να μην καταντήσει κωμικός και γραφικός. Σαφώς και στις πλείστες των δηλώσεών του ψεύδεται, αλλά με μέθοδο και επιχειρηματολογία, καλύπτοντας πάντα το ψεύδος και την σκιώδη στρατηγική του, πίσω από τις απαστράπτουσες οθόνες των τηλεοπτικών πάνελ και των έγκριτων από το καθεστώς αναλυτών και δημοσιογράφων.

Επιπλέον επιλέγει την πλαγία τακτική της συκοφαντίας, σκευωρίας, χαλκευμένων στοιχείων και επιστράτευσης επίορκων λειτουργών, προκειμένου να εξουδετερώσει εξευτελίζοντας και διαπομπεύοντας τους ουσιαστικούς αντίπαλους των διεθνών προϊσταμένων του.

Ο κύριος Τσίπρας όμως, ο οποίος διακατέχεται από τα αυτά ψυχικά σύνδρομα, λόγω του νεαρού της ηλικίας και της εναγωνίου προσπάθειας σύγκλισης της αστικής με την προλεταριακή του φύση, θεωρεί ότι προβαίνοντας σε πομπώδεις δηλώσεις και λεονταρισμούς ανταποκρίνεται απόλυτα στο επαναστατικό ταπεραμέντο που απαιτεί ο ρόλος του.

Αμφότεροι είναι για κλάματα, δέσμιοι της αχαλίνωτης εγωπάθειας, υπεροψίας και φιλαυτίας τους.

Ο πρώτος μόνο ως καταστροφικός μπορεί να χαρακτηριστεί για την Χώρα και τον Λαό, ενώ ο δεύτερος με τις ανοησίες που ξεστομίζει και αλλοίμονο πιστεύει, ως ακραία επικίνδυνος.

Πέραν τούτων ουδέν.ΕΙΝΑΙ ΟΙ JEFFREY ΚΑΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ «ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ»;


Το παρακάτω δημοσίευμα το αλιεύσαμε από το zougla.gr:

«Έντονες είναι οι πολιτικές ζυμώσεις στο Μαξίμου για εκλογές και ανασχηματισμό μετά τα αποτελέσματα της 18ης και 25ης Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός έχει ήδη κάνει δεκάδες τηλεφωνήματα σε «παλιούς και νέους» (και από την κυβέρνηση Παπαδήμου) υπουργούς, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους.
Επιπλέον, βρίσκεται σε ανοικτή τηλεφωνική γραμμή τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο θα καθορίσει σήμερα το πλαίσιο του ανασχηματισμού και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, όσο και με τον… Γιώργο Παπανδρέου. «Με τον άλλοτε συμφοιτητή του και “αδελφή ψυχή”, δεν έπαψε ποτέ να συνομιλεί», λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο zougla.gr.».

Άραγε, το εννοεί ο… ποιητής λέγοντας ότι οι πρώην συμφοιτητές, Jeffreyκαι φον Αντωνάκης είναι «αδερφές ψυχές»; Δε μας το κάνει λιανά; Ε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9200159621719024119

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item