Widgets

Βόμβα Βούτση: Δεν υπάρχουν στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής - Αστείες οι κατηγορίες!


"Όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας αντιλαμβάνεστε ότι επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι κάτι είναι πίσω από αυτό".
Δήλωση-βόμβα, που δείχνει το μέγεθος της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ήρθε από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, Νίκο Βούτση ο οποίος αποκάλυψε στον Real FM ότι τα στοιχεία από την δικογραφία περί οπλοκατοχής που αφορούν υποδίκους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν καμία τύχη στο Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι: «Υπάρχει μία βάση στο ότι τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων.
Να σας το πω ευθέως: όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας αντιλαμβάνεστε ότι επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι κάτι είναι πίσω από αυτό, δε μπορεί με βάση αυτό να γίνεται η όλη ιστορία και δημιουργείται στον κόσμο ένα κούμπωμα».

Όπως σημείωσε ο Βούτσης «Χρειάζεται σε βάθος να πάει αυτή η ιστορία. Αν φτάσουν μόνα τους αυτά στο Δικαστήριο είναι φανερό ότι δεν έχουν καμία τύχη, εννοώ σε σχέση με την οπλοκατοχή. Θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος Ιουνίου».
Όσο αφορά το «βάθος» ο Βούτσης εννοεί να γίνει περαιτέρω έρευνα στις καταγγελίες των ανώνυμων ψευδομαρτύρων, των οποίων βέβαια τα στοιχεία είναι γνωστά, για κάτι σκοπευτήρια, κρύπτες σε μοναστήρια και σφαγές αμνοεριφίων.
Επισημαίνουμε λοιπόν στον κ. Βούτση ότι η αντιτρομοκρατική όργωσε κυριολεκτικά μονές, στάνες, βουνά, λαγκάδια και δεν βρήκε τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Έτσι λοιπόν μετά από 8 μήνες εξονυχιστικών ερευνών το μόνο που έχει βρεθεί είναι τα νόμιμα κυνηγετικά και βουλευτικά όπλα που είχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στις οικίες τους και για τα οποία κατηγορούνται!

Με βάση όλα τα παραπάνω έχουμε πλέον την ομολογία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Σύριζα που λέει ξεκάθαρα ότι συντάσσονται με τον Σαμαρά και στέλνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στις ανακρίτριες που ελέγχει από τον Αθανασίουόπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησηςχωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο!
XA


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΙΣ (ΜΑΙΜΟΥ) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;

zouprothesi
Γράφει ο Αντίοχος.

Σε καθεστωτική ιστοσελίδα διαβάσαμε την παρακάτω (προερχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ) «διαρροή», με τίτλο «Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ με τις δημοσκοπήσεις», σχετικά με τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις:

«…Παρόμοια είναι η κατάσταση και σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία του κόμματος και τα κορυφαία στελέχη να μην κρύβουν τον εκνευρισμό τους για το “παιχνίδι” εντυπώσεων και χειραγώγησης της κοινής γνώμης όπως λένε που παίζεται, προκειμένου να διασωθεί η συγκυβέρνηση.
Στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σταθερά τουλάχιστον 2-2,5 μονάδες της ΝΔ και τονίζουν ότι ο πανικός που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ με τη κινδυνολογία που καλλιεργεί περί πρόωρων εθνικών εκλογών αν το ΠΑΣΟΚ δεν πάρει…”επαρκές” ποσοστό, επιβεβαιώνει ουσιαστικά τις δικές τους μετρήσεις, ότι δηλαδή η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταρρέει και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σημειώσει μια καθαρή και μάλλον μεγάλη νίκη, δηλαδή με 4-5 μονάδες διαφορά τουλάχιστον.
Στις κατ’ ιδίαν πάντως συζητήσεις τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά κάνουν λόγο για “στημένες” δημοσκοπήσεις, με την ηγεσία να τηρεί προς το παρόν δημόσια πιο προσεκτική στάση…».

Αλήθεια, γιατί οι συριζαίοι αμφισβητούν τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις μόνο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους και όχι δημόσια, καίτοι τους «κόβουν» ποσοστά; Μήπως γιατί αν εμφανιστούν τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας) –τα οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κυμαίνονται γύρω στο 11 με 13%- θα πρέπει να εμφανιστούν και τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής (τα οποία είναι γύρω στο 25%); «Αμαρτάνουν» και θυσιάζονται, όχι για τη… φουκαριάρα τη μάνα τους, αλλά για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, του οποίου αποτελούν αναπόσπαστη συνιστώσα. Αλλά, πλησιάζουν οι μέρες της… κρίσεως, η 18η και –κυρίως- η 25η Μαΐου. Και τότε, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του…

EΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ!


konstantinoy-antarsyaΓια τέταρτο χρόνο εξακολουθούν να μένουν ατιμώρητα τα κόκκινα σκυλιά του βρωμερού παρακράτους της κατοχικής χουντάρας του Σαμαρά, που έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας (και μια αγέννητη ψυχή), μέσα στην τράπεζα Μαρφίν.

Ενώ η δίκη των δύο που έχουν κατηγορηθεί για τον φονικό εμπρησμό (και είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με «περιοριστικούς» όρους…), μετά την πρώτη αναβολή, τώρα πάει και για δεύτερη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Βήματος»! Πιο συγκεκριμένα, η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 14 Μαΐου και όπως είναι φυσικό κι επόμενο, θα πάρει αναβολή λόγω… εκλογών. Την επομένη για κάποιον άλλο λόγο, την μεθεπομένη για άλλον και ούτω καθεξής… Μάλιστα, οι… κακές γλώσσες λένε ότι οι κωλυσιεργίες στην πλήρη εξιχνίαση και η εκδίκαση της υπόθεσης, οφείλονται σε συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, διότι –σύμφωνα πάντα με τις… κακές γλώσσες- στον φονικό εμπρησμό είναι αναμεμιγμένα στελέχη συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ…

Κι όλα αυτά, την ίδια ώρα που βρίσκονται προφυλακισμένοι στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού, ο Αρχηγός και τέσσερις βουλευτές του ΠΡΩΤΟΥ κόμματος της χώρας, με κατηγορίες προστατευομένων ψευδομαρτύρων!!!

Αλλά έρχονται η 18η και η 25η Μαΐου!

E

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

newego_LARGE_t_1101_54189304_type11885

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν γίνει ανά την Ελλάδα απανωτές συλλήψεις αστυνομικών, για σοβαρά αδικήματα. Αναφέρουμε στα πρόχειρα κάποιες περιπτώσεις: Αστυνομικός έκανε ληστεία σε βενζινάδικο, δύο αστυνομικοί συμμετείχαν σε μεγάλο κύκλωμα παράνομης εισόδου αλλοδαπών από το αεροδρόμιο, αστυνομικός ζήτησε 100 ευρώ στο χέρι για να μη γράψει κλήση, γυναίκα αστυνομικός πιάστηκε σε κατάστημα να κλέβει καλλυντικά.

Όμως, παρά το κύμα συλλήψεων για διαφθορά, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (και… «κυνηγός των ναζί») δεν εξήγγειλε καμιά επιχείρηση-αρετή κατά των διεφθαρμένων αστυνομικών (με ελέγχους περιουσιακών στοιχείων, λογαριασμών κ.λπ.), που εκθέτουν το σώμα της αστυνομίας και τους εντίμους συναδέλφους τους, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία. Προφανώς, διότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να εξαφανίσει τους χρυσαυγίτες από την αστυνομία. Με τους διεφθαρμένους θα ασχολείται τώρα;
E

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7936639444712107628

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item