Widgets

BINTEO Εθνικιστικός σεισμός στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για Αττική (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)Το αγωνιστικό ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου από τα κελιά της Τιμής, στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική και ο Εθνικός Ύμνος.  


Η Συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου ανέγνωσε, στην παρουσίαση της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική", το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα φυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Εθνικιστικός σεισμός στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για Αττική - Πρώτες εικόνες
Παρά την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους εκατοντάδες Έλληνες δίνουν βροντερό παρόν στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική.

Για ακόμη μια φορά η αίθουσα της εκδήλωσης αποδείχθηκε μικρή με τον κόσμο να περιμένει στο προαύλιο για να παρακολουθήσει τις ομιλίες των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής. Παρακολουθήστε τις συγκλονιστικές ομιλίες των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Ηλία Παναγιώταρου, του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη, τα αγωνιστικά μηνύματα των παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, καθώς και των διωκόμενων βουλευτών.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Αττικής
Ευγενία Χρήστου-Γερμενή - Ανατολική Αττική

Ανδρέας Φωτόπουλος - Βόρειος Τομέας 

Ιωάννης Μεγάλης - Νότιος Τομέας

Ευάγγελος Μπαρμπούρης - Δυτικός Τομέας

Ιωάννης Κωνσταντινίδης - Δυτική Αττική

Περικλής Μουλιανάκης - Πειραιάς

Παπαδημητρίου Μιχάλης- Νήσων

Παύλος Κτιστάκης - Κεντρικός Τομέας

Νίκος Κούζηλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Ηλίας Κασιδιάρης - Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Το αγωνιστικό ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το αγωνιστικό μήνυμα του Χρήστου Παππά στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής

Το αγωνιστικό μήνυμα του Γιάννη Λαγού στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής 

Το αγωνιστικό μήνυμα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου - Υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Οι δυναμικοί χαιρετισμοί των διωκόμενων βουλευτών Μιχάλη Αρβανίτη, Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Νίκου Μίχου.


Ενάντια στη προσπάθεια συνταγματικής εκτροπής που επιδιώκει η μνημονιακή χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απαντά με την παρουσίαση του περιφερειακού ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Αττική".


Την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 20:00 στο Ξενοδοχείο "Royal Olympic" (Αθανασίου Διάκου 28-34) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής" για την Περιφέρεια Αττικής.

Ώρα προσέλευσης 19:00. Η προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης μπορεί να γίνει από την στάση του μετρό Συγγρού - Φιξ.

Ομιλητές: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλες οι Περιφέρειες και μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!

Παρασκευή 11/4, Ξενοδοχείον "Royal Olympic" (Αθανασίου Διάκου 28-34), 20:00

Σταθμός ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ


Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” - Φωτορεπορτάζ
Το μήνυμα της Νίκης στις ερχόμενες εκλογές έστειλαν εκατοντάδες Αθηναίοι που κατέκλυσαν την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών. 
Την ίδια ώρα που ο υποτακτικός των τοκογλύφων Σαμαράς υποδεχόταν το αφεντικό Μέρκελ (την οποία υποδέχτηκαν καταλλήλως οι Έλληνες Εθνικιστές), η Χρυσή Αυγή παρουσίαζε το περιφερειακό ψηφοδέλτιο για την Αττική.
Παρά τις απαγορεύσεις, την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, τον άσχημο καιρό και την τρομοκρατία από τα ΜΜΕ (μέχρι και προειδοποίηση για βόμβα στην αίθουσα της παρουσίασης έκανε το παρακράτος), η αίθουσα αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πολύ μικρή, καθώς γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Την εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου, η οποία αφού παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του τομέα απαίτησε την άμεση αποφυλάκιση των παράνομα εγκλείστων Συναγωνιστών, η αθωότητα των οποίων έχει αποδειχθεί.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Ανδρέας Φωτόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" για τον Βόρειο Τομέα, τονίζοντας πως η Νίκη είναι κοντά.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ιωάννης Μεγάλης προειδοποίησε τους σκευωρούς πως θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και πως κανένα έγκλημα κατά του Έθνους και αθώων ανθρώπων δεν θα μείνει ατιμώρητο.
O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Ευάγγελος Μπαρμπούρης (πρόεδρος ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α) τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" δεν απαρτίζεται από "πολιτικά τζάκια", αλλά από καθημερινούς πολίτες που διαθέτουν Πίστη στον Αγώνα και θέληση να αλλάξουν την Αττική.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Κωνσταντινίδης τόνισε πως ο Αγώνας δίνεται για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, για τους αδίκως και παράνομα φυλακισμένους βουλευτές μας, αλλά και για όλον τον ελληνικό λαό που μαστίζεται από τις βάρβαρες μνημονιακές ανθελληνικές πολιτικές.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης αφού ευχαρίστησε τον Αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, επισήμανε πως ακόμα ένας Συναγωνιστής, ο Γραμματέας της Τοπικής Πειραιά, Θωμάς Μπαρέκας προφυλακίστηκε δίχως στοιχεία από την "ανεξάρτητη Δικαιοσύνη". Όλοι οι παντελώς αθώοι Συναγωνιστές θα βρουν σύντομα το δίκιο τους, όταν η μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία θα καταρρεύσει πλήρως.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου δήλωσε πως η "Ελληνική Αυγή για την Αττική" θα βάλει τέλος στην εγκατάλειψη των νήσων από την Περιφέρεια Αττικής.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Παύλος Κτιστάκης κατέδειξε την υποκρισία της μνημονιακής κυβέρνησης που στήνει επικοινωνιακά σόου με έξοδο στις αγορές τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πένεται!
Δυναμικούς χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή", Νίκος Κούζηλος, ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος.Η μητέρα του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία", Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Δάφνη διάβασε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα έγκλειστου Συναγωνιστή.
Ακολούθως, η Συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου ανέγνωσε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα φυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Η συναγωνίστρια Νικόλ Μπενέκη ανέγνωσε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα έγκλειστου βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του τόνισε πως Νικητής βγαίνει πάντα αυτός που έχει δίκιο και στις 25 Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα αναφωνήσει για τους προδότες: "Τελειώσαμε, τους δέσαμε, γεια σας"! Κατέδειξε την παραδικαστική παράγκα που καλύπτει τις πομπές των προδοτών και φυλακίζει παράνομα τους αθώους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως μόνο μια βόμβα υπάρχει στην εκδήλωση και αυτοί είναι όλοι οι συμμετέχοντες, οι χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που στις 18 και 25 Μάιου θα τινάξουν το σάπιο πολιτικό σκηνικό. Όσο για τις αποκαλύψεις που έρχονται κάθε μέρα στο φως κατά της Χρυσής Αυγής είναι εντελώς για γέλια, ενώ για την συγκλονιστική ομολογία Μπαλτάκου δεν μιλάει κανείς. Ο πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτα και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές όπως πάντα μέχρι την τελική Νίκη!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το αγωνιστικό ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από τα κελιά της Τιμής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. 
Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο. 

ΧΑ


Το αδιαχώρητο επικράτησε στην Σαλαμίνα κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αντιπεριφέρειας Νήσων του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τη Αττική».

Δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης δίνοντας το μήνυμα της Νίκης!

Παρόντες ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Κούζηλος, Δημήτρης Κουκούτσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος.


Η παρουσίαση ξεκίνησε με μια εισαγωγή από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Νήσων Αριάδνη Δρυμούση.


Εν συνεχεία μίλησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Περικλής Μουλιανάκης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παπαδημητρίου Μιχάλης οποίος ανέγνωσε και το μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου από τα κελιά της Τιμής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την ομολογία του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης για την σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Πιπίνης ανέγνωσε το μήνυμα του άδικα και παράνομα φυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3716459827377419623

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item