Widgets

ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!Μετά από μια σύντομη επίσκεψη σε χωριό της Ηπείρου στο οποίο οι Γερμανοί είχαν εκτελέσει κατοίκους κατά την περίοδο της κατοχής, ο πρόεδρος του Ράιχ και ο πρόεδρος του νοτιοανατολικού προτεκτοράτου του Ράιχ, Κάρολος, κατευθύνθηκαν στην εβραϊκή συναγωγή των Ιωαννίνων, όπου τους περίμεναν καμιά 50αριά εκλεκτά μέλη της «περιούσιας» φυλής.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του Ράιχ τους έβγαλε λόγο, στον οποίο -εμμέσως πλην σαφώς- καταφέρθηκε κατά του μοναδικού πολιτικού κόμματος εν Ελλάδι που αντιστέκεται στη νέα γερμανική κατοχή και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να το αντιμετωπίσουν και να το καταπολεμήσουν (προσφέροντας έτσι στήριξη στην υποτελή του χουντάρα των Αθηνών και στις αντιδημοκρατικές της μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής…):«Όπου υπάρχει έδαφος για ακροδεξιά κινήματα, την ξενοφοβία, τον εθνικισμό και το ρατσισμό, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και να τα καταπολεμήσουμε. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, να είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να αποτρέψουμε ξενοφοβικά φαινόμενα. Σας καλώ όλους να δώσουμε μαζί τον αγώνα ενάντια στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό».

(ΥΓ): Όσο κι αν σας καταπολεμούν οι αρχές κατοχής και τα ντόπια ανδρείκελά τους, Έλληνες αντισταθείτε!

ΠΗΓΗ


ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ντ. Χάρις: Δεν είναι ότι παρεμβαίνουμε, απλά οι μαριονέτες κάνουν ό,τι τους πούμε! 


 Άκρως αποκαλυπτικός και συνάμα κυνικός εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», επί τη ευκαιρία άλλης μίας επισκέψεως του στην Αθήνα (Παγκράτι – Κολιάτσου έχει κάνει την διαδρομή Νέα Υόρκη – Αθήνα από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή), ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δαυίδ Χάρις.


Στην συνέντευξη διέτρεξε με την συνοδεία του δημοσιογράφου τρία πολύ σημαντικά ζητήματα, αποσπάσματα σχετικά με τα οποία θα σας παραθέσουμε παρακάτω. Το πρώτο και καίριο ζήτημα ήταν η περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Το δεύτερο η περίπτωση Καρυπίδη στον ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο η κατάσταση στην Ουκρανία και η στάση χαράς που κράτησε η εβραϊκή κοινότητα απέναντι στους Ουκρανούς «νεοναζί».

Στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής και του Καρυπίδη, αμφότερα τα οποία άπτονται των εβραϊκών παρεμβάσεων στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, ο Χάρις αρνήθηκε την επέμβαση μεν, «κάρφωσε» όμως δε τις εν Ελλάδι μαριονέτες ότι οι μαριονέτες λαμβάνουν τις αποφάσεις που έχει λάβει κι ο ίδιος. Το εν λόγω γεγονός σύμπνοιας απόψεως μεταξύ μαριονέτας και ενορχηστρωτή ο ίδιος το αποδίδει σε απλή συμφωνία, ενώ καθίσταται σαφές από τις βραβεύσεις και από τις πιέσεις ότι επρόκειτο για εκτέλεση εντολών.

Στο ζήτημα της Ουκρανίας ο Χάρις απέφυγε να απαντήσει, αναγκάζοντας τον δημοσιογράφο να τον ρωτήσει ευθέως για δεύτερη φορά. Στην δεύτερη απάντηση του «ένιψε τας χείρας του», αποφεύγοντας για άλλη μία φορά να απαντήσει και λέγοντας ότι «δεν είναι σίγουρος ότι κάθε αντισημιτικό περιστατικό προέρχεται από το Σβομπόντα». 
Κοινώς επειδή οι αμερικανοσιωνιστές έχουν πολύ ισχυρά συμφέροντα σε εκείνη την περιοχή και υπάρχει σύμπλευση συμφερόντων, ο Χάρις όχι μόνο σιωπά, αλλά και επικροτεί. Αντιθέτως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, επειδή δεν υπάρχει σύμπλευση συμφερόντων, οι αμερικανοσιωνιστές είναι αμείλικτοι, φτάνοντας στο σημείο να διατάζουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις.

Σας παραθέτουμε τα αντίστοιχα αποσπάσματα:

«Πως σχολιάζετε τους ισχυρισμούς του ναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής ότι οι επισκέψεις σας στην Ελλάδα συνιστούν μία προσπάθεια να ασκήσετε την “εβραϊκή επιρροή στα ελληνικά πολιτικά πράγματα”;

Πρόκειται για ανοησίες. Ένα κόμμα σαν τη Χρυσή Αυγή εξαρτάται από τη δημιουργία εχθρών. Είναι μέρος της νοοτροπίας της, διότι δεν έχουν κάτι θετικό να παρουσιάσουν. Στηρίζονται στη δημιουργία φανταστικών εχθρών. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι της Ελλάδας και υπέρ των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, υπέρ των σχέσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του εβραϊκού λαού, υπέρ των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων. Οι αποφάσεις που αφορούν την Ελλάδα λαμβάνονται από τους Έλληνες πολιτικούς. Εμείς ερχόμαστε ως φίλοι.

Τι λέτε για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα αιχμηρά σας σχόλια που αφορούσαν τα αντισημιτικά σχόλια ενός υποψηφίου του (Θ. Καρυπίδη);

Η ανακοίνωση μας δεν αφορούσε τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έναν συγκεκριμένο. Δεν αφορούσε το κόμμα και τους υποψηφίους του, αλλά ένα μεμονωμένο πρόσωπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη σωστή απόφαση, άρα δεν υπάρχει διαφωνία.

Οι ίδιοι όμως σας κατηγορούν ότι κάνετε τα στραβά μάτια όσον αφορά το γεγονός ότι στη ΝΔ συμμετέχουν πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν εκφράσει ρατσιστικές ή αντισημιτικές απόψεις, όπως ο Μ. Βορίδης ή ο Αδ. Γεωργιάδης. Τι απαντάτε;

Δεν κάνουμε τα στραβά μάτια για κανέναν. Όποιο κόμμα και αν είναι. Είτε της Αριστερές είτε της Δεξιάς. Όμως το συγκεκριμένο άτομο που έβαλε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές εξέφρασε ρατσιστικές απόψεις και εμείς πολεμάμε τον ρατσισμό. Και επαναλαμβάνω: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί, διότι πήρε την ίδια απόφαση. Έτσι, το θέμα έχει κλείσει. (σ.σ. Τσιμουδιά για Βορίδη, Γεωργιάδη)

Ποια είναι η άποψη σας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και πως σχολιάζετε τη συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση νεοναζιστών της Ουκρανικής Ακροδεξιάς;

Καταρχάς είμαστε υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Έχουμε την ίδια άποψη με την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ. Δυστυχώς για εμάς υπάρχουν σ’ αυτήν την περίπτωση ορισμένοι ιστορικοί παράγοντες. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν θέλω να συγκρίνω τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία με τη Γερμανία και το πώς έβλεπε η τελευταία τη Σουδητία. Οι Γερμανοί ισχυρίζονταν ότι οι γερμανόφωνοι δεν προστατεύονταν επαρκώς από την Τσεχοσλοβακία και ως εκ τούτου ήταν καθήκον της Γερμανίας να αναλάβει την προστασία τους. Άρα σήμερα πρέπει να υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και να πούμε ότι εντός αυτής της επικράτειας πρέπει να τυγχάνουν προστασίας όλοι. Είτε Ρώσοι, είτε Ουκρανοί είτε μειονοτικοί πληθυσμοί. Και τελικά, εάν ο Πούτιν βρίσκει ένα δυτικό κόσμο που είναι αδύναμος, διστακτικός και διασπασμένος, δεν είμαι βέβαιος για τη συνέχεια. Και θα θυμίσω πως λίγοι γνωρίζουν ονόματα όπως της Υπερδνειστερίας ή της Αμπχαζίας και της Οσετίας. Οι δύο τελευταίες περιοχές της Γεωργίας δεν της ανήκουν πλέον και η αυτονομία τους έχει αναγνωριστεί μόνο από τη Μόσχα και τη Νικαράγουα. Τώρα μιλάμε για την Κριμαία, το Χάρκοβο ή την Οδησσό. Ποια θα είναι η επόμενη, καθώς η Ρωσία λέει: «Ποιος άλλος ρωσόφωνος πληθυσμός θέλει προστασία;». Αυτό είναι επικίνδυνο. (σ.σ. Μέχρι και για την Νικαράγουα είπε, αλλά για την ερώτηση… μόκο)

Σας ρώτησα και για τους ναζιστές του Σβόμποντα (σ.σ. πρόσεχε κ. Τσακίρογλου με την επιμονή σου, γιατί μπορεί να διατάξει τον Σαμαρά να σε βγάλει εκτός νόμου…)

Το Σβομπόντα είναι ένα πολιτικό κίνημα που το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά. Τα ρατσιστικά, αντισημιτικά και ξενοφοβικά κόμματα δεν είναι ένα τοπικό πρόβλημα. Ανησυχούμε πολύ για τα ακροδεξιά κινήματα στη σημερινή Ουκρανία. Είχαμε πολλές συζητήσεις περί αυτού. Είναι μείζον θέμα για εμάς. Όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και άλλο κόμματα και κινήματα στη χώρα που απορρίπτουν τις αντισημιτικές και ξενοφοβικές διαστάσεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι κάθε αντισημιτικό περιστατικό προέρχεται από το Σβομπόντα. Επίσης, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη στο Σβομπόντα. Όμως εδώ βρίσκουν κάποιοι άλλοι την ευκαιρία να χειραγωγήσουν και να υποκινήσουν τα πράγματα. Υπάρχουν και άλλα κόμματα και άλλες χώρες που μπορεί να υποκινούν. Και μαντέψτε ποιες μπορεί να είναι. (σ.σ. ομολογία ή “καρφί” ήταν το συγκεκριμένο αίνιγμα, πάντως πάλι τσιμουδιά)»


ΠΗΓΗΟ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΡΡΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MISTER TSIPRA ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

samaras-haris
Γράφει ο Αντίοχος. 

Τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για την επίσκεψη του αρχισιωνιστή Ντέϊβιντ Χάρρις και για τις εδώ επαφές του (γιατί άραγε, έχουν κάτι να κρύψουν από τον ελληνικό λαό;), αλλά ευτυχώς υπάρχει και το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), το οποίο φροντίζει να μας πληροφορεί για τους εν Ελλάδι υποτελείς του παγκόσμιου σιωνισμού.

Δεν συναντήθηκε, λοιπόν, μόνο με τον μεγάλο πασοκάρχη Ευάγγελο η πολυμελής σιωνιστική αντιπροσωπεία, αλλά και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και βέβαια και τον φον Αντωνάκη (όπως προβλέψαμε με προχθεσινή μας ανάρτηση, σίγουρα δε έπεσαν και οι δέουσες… προσοχές, στις οποίες ο φον ήταν πολύ… ζωηρός – αν και ασθενής…), αλλά και με τον mister Tsipra και την αριστερίστικη παρεούλα του, και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και με τη μισή βουλή. Ιδού τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι σιωνιστές στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ:

«Στις 5 και 6 Μαρτίου 2014 πολυμελής αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής AJC, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Στάνλεϋ Μπέργκμαν και τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Ντέιβιντ Χάρις, επισκέφθηκε την Αθήνα και είχε υψηλόβαθμες συναντήσεις… Η αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Βενιαμίν Αλμπάλα, είχε συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο μαζί με τον γεν. γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γιώργο Καλαντζή, καθώς και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο κ. Χάρις είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να δεχθεί το σύνολο της αντιπροσωπείας. Επίσης, ο κ. Χάρις, ο κ. Ρίτσαρντ Μπέρκμαν πρόεδρος του Κυβερνητικού Συμβουλίου της AJC, o κ. Τζον Σαπίρο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος του Εκτελεστικού της AJC, και ο επιχειρηματίας κ. Μάθιου Μπρόνφμαν, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Β. Αλμπάλα και τον γεν. γραμματέα κ. Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του στη Βουλή, με την παρουσία της κας Ρένας Δούρου και του κ. Νίκου Παππά.

Η αντιπροσωπεία ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Αθήνα με γεύμα εργασίας με μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδος-Ισραήλ, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές κ. Κώστας Καραγκούνης, κ. Βασίλης Κικίλιας, κα Αννα Ασημακοπούλου, κα Αντζελα Γκερέκου, κ. Βασίλης Οικονόμου, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης και κ. Νάσος Αθανασίου».

Και ποια ήταν τα θέματα των συναντήσεων του αρχισιωνιστή με τους εν Ελλάδι εκλεκτούς του;

«Κοινά θέματα που επισημάνθηκαν σε όλες τις συναντήσεις ήταν οι ιστορικοί δεσμοί και η συμβολή του ελληνισμού και του εβραϊσμού στην ανθρωπότητα, και στις αρχές του Δυτικού Πολιτισμού. Συζητήθηκαν ακόμη οι διεθνείς εξελίξεις, ο ρατσισμός και η σθεναρή στάση της Ελλάδας κατά του νεοναζισμού…».

Τέλος, ιδού και οι εντυπώσεις που απεκόμισε ο αρχισιωνιστής από τις συναντήσεις με τους ανθρώπους του στην Ελλάδα:

«Σε όλες μας τις συναντήσεις είδαμε δυναμική υποστήριξη των στρατηγικών δεσμών με το Ισραήλ και με τις ΗΠΑ, καθώς και καταδίκη του ρατσισμού συμπεριλαμβανομένης και της νεοναζιστικής ιδεολογίας που προωθείται από την Χρυσή Αυγή».

(ΥΓ) 1: Εμείς ξαναρωτάμε και πάλι: γιατί τα ΜΜΕ και όλοι όσοι συναντήθηκαν –εκτός του Βενιζέλου- με τον αρχισιωνιστή, το έκρυψαν επιμελώς; Λέτε να τους έπιασαν οι ντροπές ή μήπως κάτι θέλουν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό;

(ΥΓ) 2: Δεύτερη, ακόμα πιο… αφελής ερώτηση: τι σχέση είχε η επίσκεψη αυτή του αρχισιωνιστή και της κουστωδίας του με την «τελική λύση» του προβλήματος της Χρυσής Αυγής, που ετοιμάζει σύσσωμο το σάπιο πολιτικό σύστημα;

(ΥΓ) 3: «Σε όλες μας τις συναντήσεις…». Άρα και ο mister Tsipras «υποστηρίζει δυναμικά τους στρατηγικούς δεσμούς με το Ισραήλ και με τις ΗΠΑ». Oh yes!

(ΥΓ) 4: Τελικά, δεν είναι να μπλέξει κανείς μαζί τους, είναι πολύ… μαρτυριάρηδες αυτοί οι σιωνιστές! Και ξέρουν πολύ καλά την τέχνη του… outing!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5403924721812422161

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item